SACCSIV – blog ortodox

Ce vrea masonul CRISTIAN UNTEANU sa ne transmita cand aminteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL dintre RUSIA si NOUA ORDINE MONDIALA?

Posted in al treilea razboi mondial, MASONERIE, NOUA ORDINE MONDIALA, RUSIA by saccsiv on martie 23, 2014

   Va amintiti?

MASONERIA, prin mass-media, il ataca dur pe IPS PIMEN, deoarece a indraznit sa spuna adevarul despre Uniunea Europeana

   Portavocea folosita atunci era masonul Cristian Unteanu.

   Ei bine, la finalul articolul sau Premisele celui de-al Treilea Război Mondial: o spaimă vană sau realitate ineluctabilă? acelasi mason Cristian Unteanu posteaza opinia prof. Alexander Melnik (Atlantico, 4 martie 2014), despre care aflam ca a fost diplomat rus de rang înalt, acum profesor de ştiinţe geopolitice la ICN Business School din Nancy:

„Lui Putin nu îi este teamă de Occident deoarece softul său mental, care datează de pe vremea Războiului Rece, este formatat exclusiv pe baza raporturilor de forţă. El crede azi că forţa este de partea ţării sale, cu o creştere economică dopată de exporturile de gaz şi petrol, asta în timp ce principalele componente ale lumii occidentale se află în plină criză: SUA sunt ruinate din cauza foarte costisitoarelor aventuri în Irak şi Afganistan şi, la un mod general, “pivotează” de la Atlantic la Pacific şi UE, epuizată, este incapabilă să gereze propriul său “hard power”. În acest context, nemaivând nici un fel de limită externă (şi fără nici un fel de opoziţie internă) crede că îi este permis totul, permiţându-şi acţiuni unilaterale pe care le construieşte metodic, aproape în deplină solitudine, după un mod de gândire şi scheme geopolitice ale anilor 1970 şi începutului anilor 1980. ..Constată, şi pe bună dreptate, că Statele Unite, sub conducerea lui Obama, operează un reflux din toate direcţiile pe scena internaţională sub acoperirea noii lor doctrine “leadership from behind”. În ochii lui Putin, această inovaţie geopolitică nu este decât un simulacru lamentabil destinat să acopere golul conceptual existent acum la Washington şi, mai ales, lipsa de pârghii de care dispun acum americanii pentru a se impune pe scena mondială devenită din ce în ce mai multipolară şi policentrică. Măsurându-se doar şi numai cu americanii într-un imaginar “mano a mano”, Putin nu încetează să exploateze ceea ce el consideră drept slăbiciunile adversarului său, ca un boxer în ring, năvălind fără ezitare în breşele existente pentru a-şi mişca pionii pe scena mondială de şah, oricând se iveşte ocazia – în Siria, în Egipt şi, acum, în Ucraina…

Ameninţările strategice actuale la adresa Rusiei sunt următoarele, în concepţia teoreticienilor de la Moscova:

–       Confruntat cu spectrul propriului declin, Occidentul încearcă să impună întregii planete “o nouă ordine mondială” care, în ciuda aparenţelor sale democratice liberale, seamănă mai degrabă cu o dictatură anonimă

–       Acest nou “proiect civilizaţional” al Occidentului anulează complet creştinismul ca sistem de valori, distrugând noţiunile de bine şi rău ale condiţiei umane.

–       Instituirea “noii ordini mondiale” presupune anularea completă a Stelor-naţiune şi  dispariţia suveranităţii teritoriale, totul într-o arhitectură geostrategică în devenire, sub conducerea unui guvern mondial.

–       Familia – aşa cum a fost ea modelată timp de secole (“celula fundamentală a omenirii” cum spunea Karl Marx, va fi curând pe cale de dispariţie, chiar şi termenii “tată”, “mamă”, “bărbat”, “femeie” începând să fie interzişi prin lege. Dovada, spun ideologii de la Moscova, este că o mare parte dintre ţările UE practică deja “tehnici juridice care urmăresc să priveze părinţii biologici de copiii lor” şi să ridice la standard de valoare morală căsătoriile între persoane de acelaşi sex şi să încurajeze alte de astfel de “perversiuni sexuale”.

–       “Noua ordine mondială” prevede apariţia unui alt tip de individ, născut prin aplicarea tehnologiilor numerice şi reţelelor sociale, cele pe care le manipulează şi supraveghează în permanenţă, lipsindu-l de raţionament autonom.

Misiunea istorică a Rusiei este să înlocuiască un Occident al filozofiei consumului, individualist, depravat, adâncit în vicii şi devorat de o criză economică fără precedent ”.
   Comentariu saccsiv:

   Conform http://www.mlnr.ro/index.php/international/english/contact Cristian Unteanu este Deputy Grand Secretary for Foreign Relations.

De ce a postat ultima parte, cea cu liniute? N-am inteles.

Intr-adevar, acele puncte se gasesc pe agenda illuminati, deci a stapanilor masonului, de peste 200 de ani si cam asta va insemna NOM. Sigur ca si Unteanu zidareste de zor la edificarea sinistrei structuri, insa ce face el in articolul sau? Recunoaste? Zice ca-i de bine? Sau din contra, sugereaza ca nu-i decat o teorie a conspiratiei creata in laboratoarele lui Vladimir Putin?

 

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Viorel said, on martie 23, 2014 at 9:38 pm

    Off Topic:
    Am si eu o rugaminte la frati din Prahova, daca stiu Sfinte Biserici unde se fac pregatiri pentru Bacalaureat cum se fac in alte parti si rezultatele elevilor sunt muult mai bune fata de cei care fac in alte locatii si il ignora pe Dumnezeu.

    Apreciază

  2. Iones said, on martie 23, 2014 at 10:59 pm

    Exteriorul Bisericii Montmarte din Paris, vandalizat de un grup de anarhiști. Exact, aceia care predică „toleranța” și „egalitatea”, nu vă înșelați… Desigur, nu și pentru creștini…

    ‘F**k tourism’: Vandals deface Paris’ Sacré Coeur basilica
    http://rt.com/news/sacre-coeur-paris-vandalised-989/

    Apreciază

  3. Iacoboaie Radu said, on martie 23, 2014 at 11:01 pm

    Din cele prezentate mai sus, observăm că, ideologia și erezia masonică este profund alergică la orice critică mai substanțială și rostită de la un anumit nivel.
    Există la ei o mândrie și un orgoliu, care nu suportă să fie atinse. Pentru că ei se cred asemenea zeilor din vechime și că sunt făuritori de istorie. De aceea, se așteaptă numai la laude și titluri.
    ÎPS Pimen de la Suceava a criticat Uniunea Europeană pe bună dreptate pentru că este anticreștină. Să-i dea Dumnezeu mântuire, viață îndelungată și sănătate. Dar câți dintre episcopi au procedat la fel?
    Monahul Teodot ne avertiza că ,,majoritatea episcopilor ortodocși se vor închina lui antihrist”. Da, Papa Francisc este profetul mincinos și înaintemergătorul lui antihrist. De curând, Papa a spălat picioarele unor pușcăriași și a două femei, dintre care una musulmană…
    Doamne ajută!

    Apreciază

  4. totedati said, on martie 24, 2014 at 12:53 am

    lipseste insa un singur ingredient din acest scenariu care altfel ar putea deveni real cand vorbim de noul rol pe care sil contureaza federatia rusa in lume … crestinismul!
    cat timp stai in brate noaptea cu statuia tovarasului lenin si in mod public admiri maretele realizari ale urss prin definitie comunist si ateu nu prea poti face mare branza cu ceea ce iti inchipui tu ca ar fi crestinismul!
    crestinismul putinist e la fel de ridicol ca libertatea golita de sens promovata si aparata de occidentali

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 24, 2014 at 8:31 am

      totedati

      Adaug incolonarea Rusiei la biometricul mondial.

      Asadar joaca un rol.

      Apreciază

      • NIMENI said, on martie 24, 2014 at 5:54 pm

        saccsiv,
        poate se da „delete” la tot.
        In mod sigur exista ceva care poate fi incadrat la arma neconventionala avand ca obiectiv bruierea si/sau distrugerea oricaror sisteme informatice digitale mascata de furtuni solare …parca se spunea ceva, candva, despre asa ceva.

        Apreciază

  5. GabiM. said, on martie 24, 2014 at 1:02 am

    Plaga satanista nu a iertat nici teatrele,stiam,dar nu pot sa nu semnalez acest articol: àhttp://www.pelerinortodox.com/incendiar-un-actor-renumit-dezvaluie-mafia-masonica-si-ritualurile-secrete-din-teatre/ Apara-ne Doamne,Iisuse Hristoase pre noi,pacatosii si nevrednicii!

    Apreciază

  6. Bogdan said, on martie 24, 2014 at 9:51 am

    Am citit articolul despre actoru care intrase in masonerie si acuma e in stare de hibernare.se merge pe ideea stii am gresit dar imi pare rau.dupa ce se fac bogati gata nu mai e buna.dar sa renunte la masonerie sa se duca la preot sa se spovedeasca ca sa il ierte D-zeu.
    Urmaresc mereu la tv si aici pe site plus pe google.cam din 1992 sint in tema cu cipuri.masonerie etc,sint nationalist recunosc.parerea mea ar trebui facute tribunale nationale ca pe timpuri.ii prinzi pe cei ce au dat legi pt taiat paduri.gaze.petrol .fabrici etc motiv distrugerea tarii etc.si spinzurati,inecati,dat foc la case etc ca pe timpul haiducilor.cum ne fac si ei noua.inchid o fabrica stau pe drumuri 200 de oameni.si sa vezi cum se linistesc baieti nu mai fac din astea se mai calmeaza.trebuie luate solutii drastice.sau le vom lua cand vom avea in tara 2-3 copacii si 1 rau de apa. si teren 2 hectare.
    Imi asum criticile

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on martie 24, 2014 at 11:27 am

      Ce fel de tribunale naționale ca pe timpuri? Cum erau cele comuniste?…

      Apreciază

    • cosminmatiu said, on martie 24, 2014 at 4:20 pm

      In primul rand noi nu avem voie sa luam viata nimanui si apoi cu cine sa faci asemenea tribunale ca la nivel national cred ca peste 80 % din romani fura intr-un fel sau altul.

      Apreciază

      • NIMENI said, on martie 24, 2014 at 5:42 pm

        cosminmatiu,
        80% zici? E cam mult totusi.
        Sa nu comparam pe unii mici gainari cu marii capcauni care nu se ma satura de 25 de ani.

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on martie 24, 2014 at 7:08 pm

        Cu putin se incepe. Ne este asa de rau pentru ca 90 % din romani daca ar ajunge la conducere ar face acelasi lucru. Daca ar avea romanii credinta ar putea astia impune actele cu cip. nici vorba dar asa drumul este liber.

        Apreciază

      • mikael said, on martie 28, 2014 at 7:49 pm

        ”noi nu avem voie sa luam viata nimanui” spune-i asta sf stefan cel mare…frate,esti cam simplist in gandire.

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on martie 28, 2014 at 9:11 pm

        MIKAEL

        În spiritul creștin ortodox, să ne abținem de la comentarii care se pot interpreta ca atac la persoană. Pe un blog se discută diverse probleme, nu ne criticăm unii pe alții. Atunci de ce ne mai numim între noi FRAȚI?
        Doamne ajută!

        Apreciază

    • NIMENI said, on martie 24, 2014 at 5:49 pm

      bogdan,
      pe scurt, vrei sa spui cumva ca ar putea fi vorba de „subminarea economiei nationale” si „genocid”?
      Pentru asemenea fapte a fost plumbuit tovarasul Ceausescu si tovarasa lui de lupta.
      Din moment ce deja economia s-a „subminat” pana in 1989, fapta cu doi vinovati judecati si executati, in mod logic nu avem cum sa mai consideram ca ar mai fi existat ceva de „subminat”, deci rezulta …ca nu ai dreptate si trebuie sa-ti asumi criticile ….stimabile domnule bogdan!

      Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on martie 28, 2014 at 9:26 pm

        Ceaușescu a fost acuzat pe bună dreptate de ,,subminarea economiei naționale” (în felul său), dar nu trebuia executat. Grupul lui Iliescu a luat această hotărâre, pentru a-și consolida poziția și a se afirma în opoziție cu dictatorul ,,paranoic” și ,,criminal”, cum l-a prezentat ani de-a rândul mass media.
        Adevărul este că subminarea economiei naționale a luat amploare odată cu reluarea acordurilor cu FMI, de către trădătorii interesului național! Peste 1250 de mari combinate și întreprinderi au fost falimentate, pentru a închide chipurile ,,găurile negre” ale economiei, pentru a împlini condițiile dictate de FMI. A existat acest miraj al împrumuturilor internaționale, care ne rezolvă problemele. În realitate, s-au agravat mai tare și am sărăcit mai mult. Iar FMI s-a îmbogățit și pe spinarea României…

        Apreciază

  7. […] Ce vrea masonul CRISTIAN UNTEANU sa ne transmita cand aminteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL din… […]

    Apreciază

  8. […] Ce vrea masonul CRISTIAN UNTEANU sa ne transmita cand aminteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL din… […]

    Apreciază

  9. […] Ce vrea masonul CRISTIAN UNTEANU sa ne transmita cand aminteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL din… […]

    Apreciază

  10. […] Ce vrea masonul CRISTIAN UNTEANU sa ne transmita cand aminteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL din… […]

    Apreciază

  11. […] Ce vrea masonul CRISTIAN UNTEANU sa ne transmita cand aminteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL din… […]

    Apreciază

  12. […] Ce vrea masonul CRISTIAN UNTEANU sa ne transmita cand aminteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL din… […]

    Apreciază

  13. […] Ce vrea masonul CRISTIAN UNTEANU sa ne transmita cand aminteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL din… […]

    Apreciază

  14. Ioana Monica Giura said, on noiembrie 19, 2014 at 6:12 pm

    In sfarsit poate se va face dreptate. Noi cei de azi nu stim cat sange s-a varsat pentru ca nenorocitul de comunism sa inabuse crestnismul pur si autentic al rusilor, uitati ca nu a reusit. Chiar daca aparent raul reuseste ” sa distruga” Binele, acesta din urma pastreaza undeva adanc ascunsa samanta care v-a creste si va fi capabila sa invinga raul. Cand Bunul Dumnezeu hotareste toate castelele de nisip ale oamenilor fie ei oameni de rand sau conducatori se vor narui si omul va trebui sa-si aminteasca ca nu este decat o umbra pe pamant. Masonilor! Sa nu credeti ca puteti face mai mult decat vi se permite de Bunul Dumnezeu. Sunteti niste simple unelte care din pacate va lasati manipulati de cel rau. Cand il iubesti pe Dumnezeu nu incerci „sa-i distrugi creatia” si orict de mult v-ati chinui sa faceti rau acestei lumi Dumnezeu va da si va va da totdeauna planurile peste cap.,

    Apreciază

  15. […] Ce vrea masonul CRISTIAN UNTEANU sa ne transmita cand aminteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL din… […]

    Apreciază

  16. […] Ce vrea masonul CRISTIAN UNTEANU sa ne transmita cand aminteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL din… […]

    Apreciază

  17. […] Ce vrea masonul CRISTIAN UNTEANU sa ne transmita cand aminteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL din… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.