SACCSIV – blog ortodox

CONSPIRATIA RUSA. Seful NATO: RUSIA e in spatele campaniei ANTI FRACTURARE HIDRAULICA

Posted in FRACTURARE HIDRAULICA, RUSIA by saccsiv on iunie 22, 2014

Periculos agent rus inconjurat de jandarmi patrioti la Pungesti:

Pungesti12-1024x663

Foto: http://www.flux.md/sys/upload/temp/2014/Pungesti12-1024×663.jpg

Femeia vanduta intereselor Rusiei zice ca-si apara saracia si nevoile si neamul, dar de fapt se alatura celor 200 de oameni rai ce aduc nefericirea celorlalti 20 000 000 de romani …

Agenti rusi nu sunt doar la noi. Lumea e plina de ei:

VIDEO: Noutati Chevron si Rosia Montana. CHEVRON – TERMINATOR: NE VOM INTOARCE. Unitati paramilitare folosite in Canada impotriva manifestantilor anti fracturare hidraulica. ZIUA MONDIALA ANTI FRACTURARE HIDRAULICA

Uneori controland state intregi:

BULGARIA REFUZA BUNASTAREA: Chevron pleaca din Bulgaria si se va concentra in regiune pe tari precum Polonia, Romania si Ucraina

Sau oameni de stiinta:

FRACTURAREA HIDRAULICA – cauza a CUTREMURELOR din Texas, potrivit unui studiu al Universitatii din Texas

FRACTURARE HIDRAULICA: Pennsylvania – oamenii de stiinta au constatat pentru prima data NIVELURI PERICULOASE DE RADIOCATIVITATE la un depozit de deseuri de gaze de sist, care ar putea CONTAMINA APA POTABILA

   Pana acum totul era o ipoteza. Iata insa ca bratul armat al licuriciului o confirma, conform articolului Seful NATO: Rusia lucreaza in secret cu ecologistii pentru a se opune gazelor de sist:

Moscova colaboreaza in secret cu organizatiile de mediu care fac campanie impotriva fracturarii hidraulice, intr-o incercare de a mentine dependenta Europei de importurile de gaze din Rusia, a declarat joi secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, citat de The Guardian.
Intr-o declaratie sustinuta la Institutul Regal pentru Afaceri Internationale (Chatham House), un think-tank cu sediul la Londra, Rasmussen a afirmat ca Rusia a dezvoltat o sofisticata campanie de dezinformare menita sa submineze incercarile de a exploata surse alternative de energie, precum gazele de sist.
„Am intalnit aliati care pot confirma ca Rusia, ca parte a sofisticatelor sale operatiuni de informare si dezinformare, s-a implicat activ impreuna cu asa-numitele organizatii neguvernamentale – acele organizatii de mediu ce duc campanii impotriva gazelor de sist – pentru a mentine dependenta Europei de importurile de gaz rusesc. Asta e interpretarea mea”, a spus el.
Rasmussen nu a precizat insa ce forma a luat implicarea Rusiei alaturi de ecologisti sau daca grupurile vizate stiau ca au de-a face cu agenti ai Moscovei.

   Cititi va rog si:

Russia in secret plot against fracking, Nato chief says

NATO: Russia funding anti-fracking groups

Comentariu saccsiv:

   Informatiile de mai sus fiind obligatoriu reale, cei ce nu le cred trebuie catalogati ca extremisti antidemocrati puscariabili in perioade de pace si deportabili in lagare pe vreme de razboi.

Sa ne amintim si de:

Ce vrea masonul CRISTIAN UNTEANU sa ne transmita cand aminteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL dintre RUSIA si NOUA ORDINE MONDIALA?

   Asa stand lucrurile mai trebuie vreo confirmare ca orice actiune anti sistem este ori terorista ori sigur orchestrata de agenti rusi?

Ba mai mult, trebuie tinut cont si de cele zise de:

Carl Bildt: ORTODOXIA este principala amenintare pentru civilizatia occidentala …

Deci e limpede care e de fapt cauza cauzelor, ca atare ortodoxia trebuie urgent incadrata in randul chestiunilor fundamentalist talibane interzise. Asta pentru bunul mers in edificarea unei societati globale a binelui si pacii.

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. mel said, on iunie 22, 2014 at 2:10 pm

  Inca asa prosteala pt prosti nu am mai pomenit! Doamne cat o sa mai tii lumea asta?

  Apreciază

 2. mel said, on iunie 22, 2014 at 2:12 pm

  Daca nu vrei sa te otravesti esti pro Rusia! Sunt pur si simplu fara cuvinte!

  Apreciază

 3. […] Moscova colaboreaza in secret cu organizatiile de mediu care fac campanie impotriva fracturarii Citeste mai departe […]

  Apreciază

 4. nikodim said, on iunie 22, 2014 at 4:20 pm

  Cred ca sistemul, din grija pentru cei religiosi-evlaviosi ar fi in stare sa publice un nou „catehism ecumenist” in care diavolul sa fie si el tot o creatie ruseasca. Nu m-ar mira.

  Apreciază

 5. valentin said, on iunie 22, 2014 at 4:35 pm

  Numai în sus , nici la răsărit , nici la apus. Ne uităm la ajutorul lui Dumnezeu și îl cerem cu umilință și inimă zdrobită.

  Apreciază

  • valentin said, on iunie 22, 2014 at 9:52 pm

   am scris și eu lui Putin, pe site-ul Kremlin-ului la contact. E destul de serios site-ul . Are o atitudine de respect pentru cei ce au de comunicat ceva către președintele Rusiei, mi-a plăcut. I-am zis că suntem ortodocși și Obama nu., iar asta se vede că pe unde au trecut au făcut ca o fiară, iar acuma au ajuns prin Nordul și Estul României. Dar sunt și în România prin acest Chevron. Cred că nu e rău să îi spunem președintelui Putin ceva, dacă avem de spus, despre o problemă comună – NATO; UE sau alte organizații de distrugere a ortodoxiei.
   I-am spus că eu nu cred toate câte s-au zis în presa americană și occidentală și mă rog la Maica Domnului și pentru el, pentru toți rușii, ucrainienii și ortodocșii adevărați. Fiara va fi învinsă de Dumnezeu.

   Apreciază

 6. AKRITAS said, on iunie 22, 2014 at 5:52 pm

  Iata unde duce societatea de consum paine si circ din occidentul iudeomason.
  Iata ce inseamna pierderea independentei si suveranitatii, pierderea natiunii, culturii, traditiei, familiei, fiecarui popor: cea mai diabolica dictatura din istorie: dictatura uraciunii pustiirii, dictatura anticristului :

  Supravegherea oficială totală: O perspectivă a viitorului apropiat?

  În timpul recentei conferințe Skype, cunoscutul jurnalist și fondator al WikiLeaks, Julian Assange a presupus că în viitorul apropiat supravegherea permanentă de către serviciile speciale a fiecărui cetățean de la naștere poate deveni o realitate.

  Potrivit jurnalistului, baza pentru controlarea cetățeanului va fi ADN-ul. Ulterior, ADN-ul va fi atașat la cardul de identificare, la documente fiscale și financiare. Adică, statul va monitoriza toate deplasările omului și folosirea mijloacelor financiare. Assange a relevat că așa ceva nu este o noutate, de exemplu pentru Suedia. Acolo un asemenea sistem funcționează de peste 10 ani.

  Despre faptul dacă această posibilitate este reală într-un viitor apropiat, a relatat Vocii Rusiei, expertul Igor Korotcenko.

  „Trecerea la sistemul păstrării datelor personale ale omului este un lucru inevitabil pentru toate țările industrializate. Așa ceva va permite identificarea omului nu numai după datele sale exterioare, dar și după ADN. Cel mai probabil, acest lucru se referă în primul rând la țările din Europa și America de Nord. De la naștere, datele omului vor intra într-o bază specială de date. În ce privește Rusia, la noi această inovație va veni mult mai târziu”.

  În Rusia, Guvernul nu a lansat asemenea idei și societatea nu vede nici un fel de beneficii pentru sine. În orice caz, un proiect asemănător început în anul 2010 a eșuat. Politicianul Nikolai Starikov consideră că în Rusia sistemul de supraveghere totală a statului asupra cetățeanului nu este posibil.

  „Nu văd nimic bun în situația când omul are toate datele sale înregistrate pe un cip. Dacă Occidentul dorește să meargă pe această cale, asta nu înseamnă că și noi trebuie să copiem această experiență. O asemenea situație este posibilă dacă oamenii nu au încredere în stat, iar statul nu are încredere în oameni. Dacă autoritatea puterii este la nivel înalt nu este nevoie de nici un fel de metode de supraveghere suplimentare”.

  Între timp, în curând un asemenea sistem se poate extinde în Europa și America de Nord. Pe de o parte, după aceasta, poliției și serviciilor speciale le va fi mai ușor să lucreze. Pe de altă parte, deocamdată nu există garanții că nu se vor face abuzuri în timpul punerii în aplicare a acestui sistem. Deci, dacă prognoza lui Assange se va adeveri, locuitorii Europei și Americii de Nord vor trăi în condițiile unei supravegheri permanente la nivel oficial.

  http://romanian.ruvr.ru/2014_06_21/Supravegherea-oficiala-totala-O-perspectiva-a-viitorului-apropiat-3769/

  Apreciază

 7. AKRITAS said, on iunie 22, 2014 at 5:59 pm

  OARE CAT MAI TREBUIE SA PRIMIM SFATURILE, INVATATURILE, IDEILE, IDEOLOGIILE OCCIDENTULUI APOSTAT, USSA, UE, NATO, FMI…. PENTRU A INTELEGE CA „CIVILIZATIA” SI „VALORILE” LOR SANT MIZERII IUDEOMASONICE, URACIUNEA PUSTIIRII, ANTICRISTUL ???

  Apreciat de 1 persoană

 8. geo said, on iunie 22, 2014 at 6:47 pm

  Oau, alti agenti rusi…

  Vor trebui redusi la tacere…

  https://saccsiv.wordpress.com/2014/06/20/simboluri-alexandra-stan/#comment-220727

  Apreciază

 9. Radu Humor said, on iunie 23, 2014 at 10:50 pm

  La ei în Texas tot ruşii conspiră ?!
  Ce nesimţiţi pot fii yankeii ăştia !
  Acum înţeleg de ce peste tot ajung să audă strigat din toţi rărunchii :
  – Go home !!!!
  P.S.
  Un ministru polonez, bun patriot, nu ca vânduţii noştri a spuss şi el răspicat :
  – Alianţa cu Statele Unite nu foloseşte la nimic !
  Ba, mai mult, este dăunătoare !!
  P. S.S.
  Prima care iese din zona euro este Kosovo 😉

  Apreciază

 10. […] CONSPIRATIA RUSA. Seful NATO: RUSIA e in spatele campaniei ANTI FRACTURARE HIDRAULICA […]

  Apreciază

 11. […] CONSPIRATIA RUSA. Seful NATO: RUSIA e in spatele campaniei ANTI FRACTURARE HIDRAULICA […]

  Apreciază

 12. […] CONSPIRATIA RUSA. Seful NATO: RUSIA e in spatele campaniei ANTI FRACTURARE HIDRAULICA […]

  Apreciază

 13. […] CONSPIRATIA RUSA. Seful NATO: RUSIA e in spatele campaniei ANTI FRACTURARE HIDRAULICA […]

  Apreciază

 14. […] CONSPIRATIA RUSA. Seful NATO: RUSIA e in spatele campaniei ANTI FRACTURARE HIDRAULICA […]

  Apreciază

 15. […] Tot Rusia e in spatele celor ce au ceva de comentat impotriva fracturarii hidraulice: CONSPIRATIA RUSA. Seful NATO: RUSIA e in spatele campaniei ANTI FRACTURARE HIDRAULICA […]

  Apreciază

 16. […] CONSPIRATIA RUSA. Seful NATO: RUSIA e in spatele campaniei ANTI FRACTURARE HIDRAULICA […]

  Apreciază

 17. […] CONSPIRATIA RUSA. Seful NATO: RUSIA e in spatele campaniei ANTI FRACTURARE HIDRAULICA […]

  Apreciază

 18. […] CONSPIRATIA RUSA. Seful NATO: RUSIA e in spatele campaniei ANTI FRACTURARE HIDRAULICA […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: