SACCSIV – blog ortodox

Titlu in ziarul Capital: BISERICA ORTODOXA, gazda pentru intalnirile BILDERBERG

Posted in Bilderberg, Biserica Ortodoxă din Grecia by saccsiv on iunie 22, 2012

   Iata ce putem citi in articolul BISERICA ORTODOXĂ, gazdă pentru întâlnirile BILDERBERG:

Duhul lumesc pătrunde tot mai mult în Casa Domnului și când spunem asta ne întrebăm cum este posibil ca Biserica să fie acționar la o bancă, în condițiile în care acordarea banilor cu dobândă este o practică considerată păcat în creștinism.

Nu este o informație tocmai nouă că Biserica Ortodoxă din Grecia este unul dintre acționarii semnificativi ai National Bank of Greece, cu o deținere a unui pachet de 1,5% din acțiuni, conform informațiilor de pe site-ul băncii.
Ce este interesant este că  National Bank of Greece (NBG) se pregăteşte să vândă complexul de lux Astir Palace, vizitat de liderii importanţi ai lumii şi vedetele de cinema de mai bine de 50 de ani.

Mai mult, complexul hotelier la care este proprietar NBG, la care este acționar Biserica Ortodoxă Greacă, a fost locul unde, conform Bloomberg, au avut loc întâlnirile anuale ale grupului Bilderberg din 1993 și din 2009.
Întâlnirile şi discuţiile grupului sunt secrete
Grupul Bilderberg a luat naştere în mod oficial în 1954, prima întrunire având loc în Hotelul Bilderberg, din localitatea olandeză Oosterbeek, de unde i se trage şi numele. Proprietarul hotelului era Prinţul Bernhard de Olanda, tatăl Reginei Beatrix. Potrivit jurnalistei spaniole Cristina Martin Jimenez, care a studiat istoria şi evoluţia grupului, finanţistul Joseph H. Retinger, un evreu de origine poloneză, îi ceruse Prinţului Bernhard să îi invite pe liderii NATO şi nu numai la o dezbatere deschisă pe teme de actualitate externă. Printre cei care au răspuns atunci invitaţiei s-au numărat reprezentanţii tuturor statelor membre NATO, precum şi magnatul David Rockefeller, directorul CIA Walter Bedell Smith şi preşedintele companiei multinaţionale Unilever, Paul Rijkens. În total, 66 de participanţi. Primul preşedinte al Bilderberg a fost chiar Prinţul Bernhard, care a deţinut această funcţie până în anul 1976.
Ierarhia Bilderberg se structurează în trei cercuri concentrice, susţine Cristina Martin Jimenez. Cercul intern şi inaccesibil îl constituie aşa-numitul Comitet al Înţelepţilor. Este alcătuit din patru membri, dar nu se ştie decât numele unui dintre ei: americanul David Rockefeller, acum în vârstă de 96 de ani. În calitate de preşedinte, vicontele Etienne Davignon face parte din Comitetul Director, cercul intermediar, unde mai sunt reprezentate secretariatele şi trezoreriile de pe ambele maluri ale Atlanticului. Etienne Davignon, care este fost vicepreşedinte al Comisiei Europene şi preşedinte al Agenţiei Internaţionale pentru Energie s-a instalat la conducerea Bilderberg în anul 2000.

Comentariu saccsiv:

   Articolul mai continua cu vechea placa: ce multe proprietati are Biserica Ortodoxa Greaca.

Consider ca nu e bine ca BOG sa fie actionara la o banca. Dar de aici si pana la a scrie ca BISERICA ORTODOXA, gazda pentru intalnirile BILDERBERG”, e cale tare lunga …

E din categoria:

S-A DESCOPERIT: Calugarii greci, o corporatie extrem de bine condusa, au adus in colaps statul elen …

S-A GASIT VINOVATUL catastrofei din Grecia: BISERICA ORTODOXA …

Observati insa pana unde-i duce mintea: o legatura intre Ortodoxie si Bilderbeg. Parca ar fi in Zeitgeist:

ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA

   Stim motivul pentru care se vorbeste atat de des de la o vreme incoace despre Bilderberg in mass-media:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Baza piramidei masoneriei = componenta a falsei NOI ORDINI MONDIALE. Si va fi sacrificata, aidoma Comisiei Trilaterale, Bilderberg, si a unor segmente din sistemul financiar – bancar …

O scurta explicatie a chestiunii NOM – fNOM

Au ajuns acum deja la etapa a doua? Alatura grupului de tinte si crestinismul?

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 22, 2012 at 3:03 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Anda said, on iunie 22, 2012 at 3:19 pm

    Off-topic :
    22-06-1941 -„Ostasi va ordon sa treceti Prutul ! ” Ferice vouă ca ati făcut ceva pentru tarisoara voastra , noi …..

    Apreciază

  3. mishuleu said, on iunie 22, 2012 at 4:22 pm

    Material informativ despre exploatarea gazelor de sist.

    Apreciază

  4. Maria said, on iunie 22, 2012 at 4:22 pm

    Elitelor din Sistem ,le sta in gat Biserica Ortodoxa Greaca ,cat si celelalte Biserici Ortodoxe din lume ,pt ca se slaveste Dumnezeu ,si diavolul isi pierde puterea in lume !!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.