SACCSIV – blog ortodox

STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI …

Posted in antihrist, APOCALIPSA, PENTAGRAMA, SIMBOLURI by saccsiv on decembrie 11, 2011

Sa ne reamintim cateva fragmente din Vedenia Sfantului Ioan de Kronstadt despre ANTIHRIST, caderea in erezii, semnul fiarei, sfarsitul lumii …:

Si iarasi am mers mai departe, si am intrat într-o biserica impunatoare. Am vrut sa-mi fac cruce, dar Staretul m-a oprit: „Nu se poate! Aici e urâciunea pustiirii!”.

Aceasta biserica era tare mohorâta. Pe masa din altar – stea peste stea; în jur ardeau lumânari de smoala care trosneau ca vreascurile; potirul era plin cu ceva rau mirositor; prescurile – însemnate cu stele; în fata prestolului statea un preot cu fata catranita, iar sub prestol – o femeie, rosie toata, cu stea în frunte, striga de rasuna biserica: „Slo-o-bo-o-da-a!” (Sunt libera!). Doamne fereste, ce grozavie! Oamenii aceia începura sa alerge ca niste smintiti în jurul prestolului, sa tipe, sa suiere, sa bata din palme si sa cânte cântece dezmatate. Si deodata a strafulgerat, s-a auzit bubuitul unui tunet napraznic, pamântul s-a cutremurat, si biserica s-a prabusit: si femeia, si oamenii aceia, si preotul – s-au pravalit cu totii în adâncul beznei – în abis. Doamne fereste si apara, ce grozavie!

Am privit înapoi. Staretul se uita la ceva, m-am uitat si eu. „Parinte, spune-mi, ce este cu aceasta înfricosatoare biserica?” – «Acestia-s „cetatenii cosmosului”, ereticii, cei ce au parasit sfânta si soborniceasca Biserica si au primit inovatiile, care sunt lipsite de harul lui Dumnezeu; în astfel de biserica nu se posteste si nu poti sa te împartasesti!»

M-am înfricosat, zicând: „Doamne, vai noua, ticalosilor – moarte!”. Staretul m-a linistit însa, spunându-mi: „Nu te scârbi, ci roaga-te!” Si iata, am vazut o multime de oameni care se târau chinuiti de o sete cumplita, iar în frunte aveau stele. Când ne-au zarit, au început sa strige: „Sfinti parinti, rugati-va pentru noi. Atât de greu ne este, însa nu putem sa ne rugam. Tatii si mamele noastre nu ne-au învatat Legea lui Dumnezeu. N-avem nici numele lui Hristos, n-am primit Sfântul Mir, nici pe Duhul Sfânt, iar semnul crucii l-am refuzat!”. Si au început sa plânga.

[…]

Si iata, am vazut o multime de oameni, tineri si batrâni, îmbracati în straie ciudate, carând o stea imensa în cinci colturi; la fiecare colt atârnau câte doisprezece draci; în centru, satana însusi sta protapit cu niste coarne zdravene, cu capatâna de paie, iar din gura îi curgeau balele veninoase peste norod, de-a valma cu cuvintele: „Sculati voi cei pecetluiti cu blestemul…” Imediat s-a prezentat un cârd de draci, punându-le la toti pecetile: pe frunte si la mâna dreapta. L-am întrebat pe Staret: „Asta ce  inseamna?“.

– „Acestea-s pecetile antihristului”. Mi-am facut semnul crucii Si l-am urmat pe Staret.

[…]

Staretul s-a rugat mai apoi pentru robii lui Dumnezeu si a aratat spre rasarit. Se împlinira cuvintele Proorocului Daniel despre „urâciunea pustiirii“. Si iata, am vazut deslusit cupola templului de la Ierusalim.era înfipta steaua. Sus, pe cupola, În interiorul templului se înghesuiau milioane de noroade, si înca altii mai încercau sa patrunda înauntru. Am vrut sa-mi fac semnul crucii, dar Staretul m-a oprit, zicând: „Aici este urâciunea pustiirii!“.

   Am intrat si noi în templu. Era plin de lume: am vazut tronul, peste tot ardeau lumânari de seu; pe tron sta imperatorul în porfira de culoare stacojie; pe cap avea coroana de aur cu stea. L-am întrebat pe Staret: „Cine este acesta?“. El a raspuns: „Antihristul!“. De statura înalta, cu ochii ca jaratecul, cu sprâncenele negre, având cioc, fioros la fata, viclean, perfid, strasnic. Sta cocotat pe tron cu mâinile întinse spre popor, iar la degete avea gheare ca de tigru si racnea: „Eu sunt imperatorul si dumnezeul si stapânitorul. Cine nu va primi pecetea mea, aceluia, moarte!“. Toti au cazut la pamânt si i s-au închinat, iar el a început sa le puna peceti pe frunte si pe mâini, ca sa primeasca pâine si sa nu moara de foame si sete.

Comentariu saccsiv:

Asadar, steaua cu cinci colturi, pentagrama, va fi un simbol extrem de important in acele vremuri apocaliptice.

De aceea de fapt intalnim steaua aproape peste tot: pe drapelele SUA, al fostelor state din blocul comunist, pe cel al UE, pe produse, in reclame, filme, reviste, site-uri. Ca sa ne obisnuim cu stelutele, ca sa credem ca e de bine cu ele.

Cititi va rog si:

Despre BAPHOMET. De ce se inchina masonii diavolului?

44 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Adrian said, on decembrie 11, 2011 at 4:07 pm

    si steaua bucuresti are 3 stele pa emblema

    Apreciază

  2. saccsiv said, on decembrie 11, 2011 at 4:21 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  3. nea Anderthal said, on decembrie 11, 2011 at 5:06 pm

    ..peste Ocean pe bradul de Craciun(la unele institutii) este pusa steaua cu 6 colturi!

    Apreciază

  4. nea Anderthal said, on decembrie 11, 2011 at 5:21 pm

    @saccsiv
    Iti mai trimit o data acest link.Se face „click” pe „CC” si se obtine o traducere (aproximativa) a filmului.MERITA VAZUT !Din pacate nu ne stiu limba „lor” dar sper ca vreun „sayan” care ne urmareste ne poate ajuta cu o traducere corecta!

    http://www.gilad.co.uk/writings/gilad-atzmon-the-apocalyptic-rabbi.html

    Apreciază

  5. Laurentiu said, on decembrie 11, 2011 at 5:25 pm

    ŞOCANT: Britanicii au creat hibrizi om-animal

    Ştiri despre crearea, în Marea Britanie, a unor embrioni hibrid om-animal au făcut înconjurul lumii, provocând mare vâlvă, notează Daily Mail.

    155 de embrioni micşti, conţinând atât material genetic animal cât şi uman, au fost creaţi încă de la introducerea, în 2008, a Actului privind Fertilizarea Umană şi Embriologia, scrie Daily Mail, potrivit news.xinhuanet.com

    Deşi subiectul stârneşte controverse în Marea Britanie, acest gen de experimente este permis.
    Actul din 2008 privind Fertilizarea Umană şi Embrilogia a legalizat crearea unei varietăţi de hibrizi, inclusic a „umanobrizilor”, care presupun implantarea unui nucleu uman într-o celulă de origine animală.

    sursa: http://www.realitatea.net/hibrizi-om-animal-creati-in-marea-britanie_894476.html

    Apreciază

  6. Dorin said, on decembrie 11, 2011 at 5:25 pm

    Fratilor am vazut azi la un Magazin Kosarom pe o reclama cum este promovat semnul ok semnul 666.De steaua asta cu 5 colturi nu mai zic o gasesti peste tot de la instalati de craciun pe embleme de echipe de fotbal …copii o copiaza la scoala o mai si deseneaza la hoteluri peste tot. Semnele lui Satan sunt peste tot. Dar mai lipseste un singur lucru lepadarea cipul implantat in mana dreapa -sau pe frunte cu semnul 666 scanarea.

    Durerea mare ca 99%din populatia tari nu stie despre aceste semne .Intrebarea mea este cum sa-i instintam ca sunt semne demonice si sa nu le ia ca pe un lucru normal.

    Apreciază

    • Alexandru(Fulger) said, on decembrie 11, 2011 at 10:04 pm

      Daca omul pe care vrei sa il instintezi e batut in cap lasal in pace am incercat si eu dar prea indoctrinati sunt , cine vrea sa te creada te crede cine nu nu.
      Nu poti sa stai dupa toti , steau cu cinci colturi este cunoscuta sub multe feluri si viecare are o viziune asupra ei , cel mai bine ar fi sa se faca niste fluturasi cu adevarata semnificatie a lor.

      Apreciază

  7. Alexandru(Fulger) said, on decembrie 11, 2011 at 9:54 pm

    Sa nu trecem cu vederea si peste steaua cu sase colturi , la fel si ea este prezenta in mass media.

    Apreciază

  8. Paul said, on decembrie 11, 2011 at 9:56 pm

    @Dorin
    Ar trebui sa aratati diferenta dintre cum se deseneaza o veritabila stea de Craciun si pentagrama lui satan. Multi elevi si oameni,in general, nu stiu care este diferenta dintre cele doua din cauza ca pentagrama antihristica e reprezentata prea des,in zilele noastre,cel mai des fiind in muzica rock.
    Eu personal, intampin dificultati in a nu a mai stii cum se reprezinta o veritabila stea de Craciun.
    V-as ruga sa postati, mai ales ca este si un articol potrivit in prag de Craciun.Cu atatea ornamente de vanzare, oamenii se pot insela si ar fi pacat sa tina o pentagrama in casa de nasterea Domnului.
    Multumesc.

    Apreciat de 1 persoană

  9. Alexandru(Fulger) said, on decembrie 11, 2011 at 10:07 pm

    Disney prezinta : Steaua cu cinci colturi in ,matematica”.
    Donald Duck in Mathmagic Land (video)

    http://vigilantcitizen.com/latestnews/donald-duck-in-mathmagic-land-video/

    Cam asa isi indoctrineaza Disney audienta.

    Apreciază

  10. seraf said, on decembrie 11, 2011 at 10:53 pm

    Eu stiu ca steaua cu opt colturi este steaua de Craciun, cea care a fost vazuta la nasterea Mantuitorului.
    Ca ornament pentru brad am vazut in magazinele auchan stele cu opt colturi, decat sa pui una cu cinci colturi, mai bine lipsa!

    Apreciază

  11. marcela said, on decembrie 12, 2011 at 5:35 am

    seraf da asa este STEAUA cu 8 colturi este simbol crestinesc se pune si pe umerii si pe mahrama Maicii Domnului …

    Apreciază

  12. Romeo2110 said, on decembrie 12, 2011 at 8:45 am

    Steaua cu 5 colturi era un simbol de recunoatere secret al adeptilor lui Pitagora, inca din sec VI inainte de Hristos.

    Se povesteste ca in acea prioada un om bolnav a poposit la un han. Hangiul l-a hranit si ingrijit chiar si cand acesta nu a mai avut bani. UInainte de moarte, omul a desenat pe un lemn o pentagrama stelata, si i-a cerut hangiului sa-l atarne la intrarea in han, asigurandu-l ca in acest fel isi va recupera banii.
    La ceva timp dupa moartea oaspetelui, la han se prezinta un necunnoscut si-l intreaba despre desenul de la intrare. Hangiul ii povesteste despre oaspetele bolnav. Strainul plateste toate cheltuielile, spre saurprinderea hangiului.

    Apreciază

  13. Lizi said, on decembrie 12, 2011 at 10:02 am

    cum sa te joci cu un copil:

    si
    cum sa calmezi un bebelus atunci cand plange:

    indoctrinare satanica pt. parintii copiilor occidentali! flag la video!
    asta gasesc pe internet atunci cand caut idei ca sa vad cum sa-mi cresc nepotelul cat mai bine. daca cititi comentariile lumea este extaziata. dati flag poate dispar!

    Apreciază

  14. […] STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI … […]

    Apreciază

  15. […] STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI … […]

    Apreciază

  16. […] STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI … […]

    Apreciază

  17. […] STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI … […]

    Apreciază

  18. […] STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI … […]

    Apreciază

  19. […] STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI … […]

    Apreciază

  20. Oglinda Libertatii said, on septembrie 18, 2013 at 5:48 pm

    […] STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI … […]

    Apreciază

  21. […] STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI … […]

    Apreciază

  22. […] STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI … […]

    Apreciază

  23. […] STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI … […]

    Apreciază

  24. […] poporul e numarat, fiecare e cu numarul sau si cu cartela sa, iar în ea e inclus totul” STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI … OBLIGATORIU DE CITIT. Sfantul Ierarh Nifon: VEDENIE DESPRE INFRICOSATA JUDECATA Text exceptional: […]

    Apreciază

  25. […] STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI … […]

    Apreciază

  26. […] STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI … […]

    Apreciază

  27. […] STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI … […]

    Apreciază

  28. […] STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI … […]

    Apreciază

  29. […] STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI … […]

    Apreciază

  30. […] STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI … […]

    Apreciază

  31. […] STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.