SACCSIV – blog ortodox

Video: PENTAGRAMA pe epitrahilul preotului CALISTRAT CHIFAN?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 8, 2017

Am primit urmatorul mesaj de la cititorul Muritor:

 

Pr. Calistrat cu epitrahil de tip nou: floricele și pentagramă

să analizeze cineva care cunoaște

 

 

Comentariu saccsiv:

Vizionati va rog si:

Observati si cum face Semnul Crucii. Mana o coboara foarte putin, astfel incat, daca desenam ceea ce a facut el acolo, iese o extrem de vizibila cruce intoarsa, care este un foarte cunoscut simbol satanist. Pe cei mai incepatori ii rog sa citeasca:

Rubrica incepatorului CUM FACEM CORECT SEMNUL CRUCII?

Revenind la chestia aia albastra de pe epitrahil, probabil ca privita cu atentie de aproape inchipuie o floare cu cinci petale. Ceva de genul:

Sigur insa ca privita de la distanta la care se afla enoriasii ea pare o pentagrama, de asemenea un celebru simbol satanist. Pe incepatori ii rog sa citeasca si:

STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI …

Video: MASONERIE – SIRIUS – PENTAGRAMA

Despre BAPHOMET. De ce se inchina masonii diavolului?

VIDEO: Ke$ha – marioneta satanistilor dar idol al adolescentilor. ELITELE se folosesc de vedete pentru a promova simboluri. Dar la ce le foloseste?

GOOGLE MAPS: Pentagrama si denumirea „Lucifer” intr-o tabara de copii din Kazakhstan

Foarte neatent acest preot Calistrat Chifan cu astfel de “detalii” …

Cititi va rog si:

EDIFICATOR: Cum tine Calistrat Chifan Sfanta Cruce cand loveste cu ea masa in timp ce explica cat de bune sunt cipurile

 

Reclame

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Florea said, on iulie 8, 2017 at 11:34 am

  Nu e nici o pentagrama,e o stea si atata tot.Pentagrama e altceva.Mai bine ati asculta ceea ce predica si nu v-ati mai lega de orice fleac!

  Apreciază

 2. Aurora said, on iulie 8, 2017 at 12:38 pm

  Da, este steaua in cinci colturi, deghizata in floare. Ca si desenul de pe vesmintele de la M-rea Antim, toate sunt facute cu viclenie ca sa nu priceapa decat foarte putini. Nu stiu daca popa Calistrat stie ce inseamna ”floarea” de pe epitrahilul lui, dar e atat de orbit de propria-i stiinta, incat daca i-ar explica cineva n-ar intelege. Eu cred ca omul asta a fost bine intentionat la inceput, dar s-a pierdut datorita parerii de sine.

  Apreciat de 2 persoane

 3. Magda said, on iulie 8, 2017 at 4:13 pm

  Nu numai el își flutură semnul crucii pe față la modul ăsta, mai mulți preoți și/sau ierarhi…i-am văzut la televizor dar și-n Biserici!
  Foarte bună observația!
  Apoi, numai cruci nu sunt cele de pe epitrahil!
  Sunt ca niște x-uri sucite!

  Și, ce-i cu florăraia aia de pe el?
  Parcă s-ar duce la horă!
  Epitrahil așa împopoțonat cu motive florale, n-am mai văzut!
  De când e pro-cip, nu-l mai urmăresc !

  Apreciat de 1 persoană

 4. Constantin said, on iulie 8, 2017 at 5:51 pm

  este o stea , albastra , cand are cinci raze nu se mentioneaza numarul lor ; dar steaua este RASTURNATA , in ea se inscrie capul de tap !!! . cu smerenie , sugerez Parintelui Calistrat sa renunte la acest vesmant si sa procedeze cu el ca si cum ar fi un vesmant vechi . Simbolurile trebuie sa fie clare si desigur Benefice .

  Apreciat de 1 persoană

 5. berlin said, on iulie 8, 2017 at 9:55 pm

  fraților singurul însemn sau simbol sau formă pe epitrahilul preotului nu poate fi altul decât Sf Cruce pe care Domnul nostru Iisus Hristos a sfinți-o , ori ce altă formă sau simbol , sunt smințitoare și de prisos , dar astăzi pentru a fi trendy , unii preoți acceptă compromisuri , vor să fie ,,cul,, .

  Apreciat de 1 persoană

 6. Arhanghelul said, on iulie 9, 2017 at 12:27 am

  Vicarul lui Dumnezeu (Vicarius Dei) … pi pamant …

  „”Rugăciunea unui judecător

  Doamne, eu sunt unica fiinţă pe lume căreia Tu i-ai dat o părticică din atotputernicia Ta; putere de a condamna sau a achita pe semenii mei. În faţa mea, persoanele se înclină; la cuvântul meu, ele aleargă; la vorbele mele, ele ascultă; poruncilor mele, ele se supun; la sfaturile mele, ele se împacă, se despart sau îşi părăsesc bunurile lor. La semnul meu, uşile închisorilor se închid, în urma condamnatului, sau se deschid, pentru libertate.

  Sentinţa mea poate schimba sărăcia în belşug, iar bogăţia în mizerie. De hotărârea mea depinde destinul multor vieţi. Înţelepţi sau ignoranţi, bogaţi sau săraci, bărbaţi sau femei, cei care se vor naşte, copiii, tinerii, nebunii şi muribunzii, toţi sunt supuşi, de la naştere şi până la moarte, legii pe care eu o reprezint şi justiţiei pe care eu o simbolizez.f”””

  http://www.flux24.ro/video-rugaciunea-unui-judecator/

  Apreciat de 1 persoană

  • gheorghe said, on iulie 9, 2017 at 11:10 am

   Mai usor cu emotiile…
   – eu sint unica fiinta…
   – in fata mea…
   – la cuvantul meu…
   – poruncilor mele…
   – sfaturile mele…
   – la semnul meu…
   – sentinta mea…
   – TOTI SINT SUPUSI DE LA NASTERE SI PANA LA MOARTE..
   – eu reprezint (legea)
   – eu o simbolizez (pe justitie… zeita Justitiei, mai clar! – o bruta care nu vede, nu aude, nu vorbeste).
   Atat mandrie de sine, atat imbatare a mintii de „atotputernicia” dat de Dumnezeu chipurile…
   Respectam Judecatorii fiindca intre dobitoace trebuie sa faca pace – totusi – un om care invata cum se imparte DREPTATEA.
   De la o vreme insa , pe Pamant nu se mai imparte Dreptatea ci se infaptuieste Justitia, adica vointa care nu mai aduce, nu mai corespunde cu vointa pe care o invocam – „Faca-se voia Ta!”.
   Ati auzit vreun judecator sa inceapa sedinta cu „Tatal Nostru”?
   Ati auzit vreun judecator sa se prezinte publicului asistent, sa se legitimeze cu documente in fata grefierului si sa declare solemn cu mana pe Biblie – sa nu spoun sa jure – ca va face dreptate cu respectare vointei Celui despre care zice pseudo-rugaciunea citata ca i-ar fi dat PUTEREA… de a condamna, de a…
   Stiam ca se judeca in prima instanta in complet de judecata, ca sa se evite eroarea judiciara ori greseala omeneasca – de aici pana la „fiinta unica” si „atotputernicie” e cale lu-u-uunga, e cam cata este de la decenta la nebunie.
   Nu vreau sa intru in detalii sa amintesc cine au fost primii Judecatori – iudex/jude la stramosii nostri care deveneau reiks in vreme de restriste, si cum s-a transformat „impartirea Dreptatii” in slujirea Justitiei, (zeita careia i se jertfeau victimele puternicilor zilei, la comanda ca nu puteau dovedi ca Domnul lor intervine imediat sa le salveze vietile lumesti).
   Nu observati ca limajul juridic este codificat fata de vorbirea curenta, sensurile cuvintelor au alte semnificatii, conceptele se localizeaza altfel in semnificati juridica decat in lingvistica, stiinta, politica..?
   Nu vedeti simbolistica vestimentara, procedurile care sint ritualuri laicizate…?
   Nu observati lumea inchisa in care se socoteste talmudic valoare libertatii si a vietii celor care ajung mai mult sau mai putin vinovati de calcarea legilor omenesti in fata lor?
   Nu observati rolurile ritualica (desigur – laicizate, simulate in „civilie”)
   – judecator-acuzator-avocat-grefier unde judectaorul preia rolul Marelui Preot care decide sacrificarea victimei,
   – acuzatorul este cel care „aduce chestiunea” in fata…, cere sacrificarea pentru satisfacerea pretinsei sau reale atingeri/lezari/vatamari,
   – avocatul (gluma neagra – aparator!?!) care se opune inchizitorului dar nu vrea sa-l supere pe Marele Preot si de multe ori ofera pe tava clientul prefacandu-se a cere mila;
   – grefierul care transcrie/descrie ritualul pentru a da forma materiala simbolica unei „slujbe” de sacrificare pe altarul… Justitiei.
   Sigur ca nu mai merg oamenii la moarte, cel putin nu in toate tarile si nici asa de des.
   Sigur ca judecatorul este numit de Presedinte – care nu e Dumnezeu… si primeste [doar] autoritatea de a analiza, cantari/discerne JURIDIC si – de regula in colegiu, adica nu de unul singur – sa exprime o solutie de refacere a ordinii anterioare faptei judecate, de refacere a starii presupuse de armonie si respect intre parti, intre oameni, de regula. Si mai exista instante superioare care de multe ori rastoarna „puterea” asupra oamenilor, de la nastere pana la moarte…
   De la inventarea malefica a corporatiilor – cica sint „persoane”! iar la noi a „persoanelor juridice”, Moartea s-a facut mai puternica in viata zilnica, entitatile virtuale mentionate avand „drepturi” si „obligatii”…. de fapt, sint oameni in spate care profita de simularea unor „persoane” care sint…. dar nu exista…
   Aceste entitati, ca orice forma creata conceptual face parte din domeniul ne-viului insa sint ridicate la acelasi nivel de „judecata” cu viul, cu omul – incununarea Creatiei…
   Aceasta este forma economica legalizata a semitismului, a atitudinii de prioritizare/„slavire” a materiei, a banului in dauna sufletului, a omului. Au ajuns masinile si animalele de companie mai importante decat Omul.
   In concluzie (a mea), nici judecatorul nu mai este ce era o data…. si nu va mai fi deloc daca dispare administrarea/organizarea Tarii in JUDE-te – probabil pentru regiune se vor chema „regio-natori” ca sa nu ne jucam de-a alba-neagra cu cuvintele…, „ce vezi nu-i adevarat”….
   Judecatorul pare ca a devenit un functionar care primeste „softul”, se prezinta la birou si ruleaza programul cu datele de intrare primite de la Registratura… si un copil poate citi ce-i „zice” calculatorul – de-aia se trezeste un Danilet sa sloboade dejectii mentale pentru care ar trebui nu doar exclus din Magistratura.
   Judecatorul a cam ajuns sa faca ce face medicul in Occident – citeste ce-i spune calculatorul sa faca si sa semneze…. sa nu-si piarda sursa de bani prin ridicarea licentei de practica daca pierde un proces cu clienti nemultumiti.
   Judecatorul nu se sperie de pierderea licentei ci a libertatii, de „bagatul la inchisoare” ca nu mai are drept de „dictat al constiintei”…. fiindca in cazul unui judecator procesul este doar politic (ei folosind gandirea – singurii cu discernamant din intreaga societate, ceilalti merg[em] la judecata si ne dam pe mana lor ca nu putem impune opinia/judecata noastra fiind civilizati – lipsiti de arme sa ne aparam deciziile, faptele, familia, viata).
   ––––––––-
   Ori cel/cea cu „rugaciunea” este ratacit complet, ori da dovada de ipocrizie si este un indiciu foarte clar cam ce fel de grandomanie, aroganta, trufie sade in sinea unei persoane scolite dar tinara, de la care unii chiar cred ca vor primi satisfactia Dreptatii.
   Nu va lasati pacaliti – ei slujesc duhului Justitie, nicidecum oamenilor care le platesc salariile si altele, nicidecum lui Dumnezeu – in Romania, „Justitia” este „imbracata” laic, cosmetizata dupa Dreptul Roman chiar modificat de Napoleon iar in ultimii ani violat de principii anti-crestine si anti-nationale, profund talmudice si ne-indoielnic – sataniste.

   Apreciat de 2 persoane

 7. mihay2016 said, on iulie 9, 2017 at 1:10 am

  https://www.facebook.com/NeverseaFestival/videos/1995007827395894/ la inceput apare( ochiul) asa ca idee

  Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 9, 2017 at 12:35 pm

   valentin

   Acest preot Ciprian Ioan Staicu sminteste grav.

   Zice el cum ca “Ce-i frumos, și lui Dumnezeu îi place!”
   Si cum definim frumosul? Ca pentru unii o pictura nud e frumoasa sau o piesa rock sau o rugaciune tibetana sau chiar o felatie.

   In cazul nostru, vorbim de Mozart, un mason ce a compus imnuri pentru masonerie si caruia ii placeau jocurile sexuale cu urina. Cam ce poate iesi frumos din capatana astuia?

   Si oricum, atentie mare la intreaga muzica clasica:

   MUZICA CLASICA si MASONERIA

   https://saccsiv.wordpress.com/2011/10/09/muzica-clasica-si-masoneria/

   Apreciat de 1 persoană

 8. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on iulie 9, 2017 at 11:59 am

  Apreciază

 9. vio said, on iulie 9, 2017 at 12:57 pm

  Vai lor, au inlocuit Sfanta Cruce cu capu dracului.

  Apreciază

 10. Mario said, on iulie 9, 2017 at 12:58 pm

  Offtopic
  Cum vede Un judecator cu atributii depline familia romaneasca… ramai fara cuvinte. Ne punem viata in mainile unor asa oameni strambi la judecata?

  https://m.antena3.ro/actualitate/cum-vede-judecatorul-cristi-danilet-familia-romaneasca-423163.html

  Apreciază

 11. Iones said, on iulie 9, 2017 at 2:43 pm

  Off-topic
  Catolicii MODIFICA rugaciunea „Tatal nostru”
  https://m.antena3.ro/actualitate/religie/decizie-revolutionara-rugaciunea-tatal-nostru-se-va-schimba-in-2018-423165.html

  Apreciază

 12. George said, on iulie 9, 2017 at 3:43 pm

  Eu nu comentez cum se îmbracă părintele Calistrat dar mă exprim că nu-mi plac predicile sale.
  . O spun pentru că în fiecare sărbătoare merg la sfânta liturghie și nu într-un singur loc, și știu să fac diferența.

  Apreciat de 2 persoane

 13. ioanide said, on iulie 9, 2017 at 6:11 pm

  Referitor la INDIA FARA CASH , trebuie sa avem rucsacurile langa usa .Vremurile ne impun acestea.
  Dar ar trebui ca de acum sa ne facem grupuri , grupulete , ce nu vor sa accepte „pecetea lui antihrist” , iar in sensul acesta , nu ma refer la cei Curajosi , adica la cei care vor pleca in paduri munti , pesteri , etc, pt a fi feriti de antihrist , ci ma refer la cei SPECIALI , adica cei care INTR-ADEVAR sunt hotarati sa isi dea viata aceasta vremelnica , pt CUVANTUL lui DUMNEZEU.
  Intr-adevar , pt a lua o asemenea HOTARARE , iti trebuie ceva timp de gandit , pt ca mergand mai departe , sti ce te asteapta , chiar moartea fizica pt HRISTOS.
  Cel care are curaj , chiar cu expunerea propriei familii la atrocitatile antihristului , din cauza convingerilor lui religioase , familia trebuie sa inteleaga ca aceasta cale a credintei ADEVARATE este cea care MANTUIE sufletul.

  Apreciază

 14. Constantin C said, on iulie 9, 2017 at 6:47 pm

  nu va mai luati de bietul Calistrat ca, dupa parerea lui, e om sfant. a fost in Sfantul Munte, la Prodromu, dar dupa sase luni a plecat pentru ca, zice el, i s-a aratat Maica Domnului si i-a poruncit sa vina in tara. si vedeti cate ziduri a reusit sa faca in tara. vrednic este de zidurile lui. mie insa, parintii din Prodromu mi-au zis altceva despre motivul plecarii lui, mi se pare ca acest Calistrat este atat de plin de mandrie ca ma intrece, dar poate e doar o parere.
  a fost si oprit dela slujire. ucenicii lui stiu insa un alt motiv de oprire, total diferit de cel prezentat oficial. grele pacate. multe suflete a pierdut. multumesc Bunului Dumnezeu, Sfantului meu Inger Pazitor, multumesc Parintelui Iulian care s-a rugat pt mine si astfel, dupa nici sase luni am inteles cine e Calistrat si m-am reintors pe calea spre Hristos. as indrazni sa dau un sfat sa nu mai faceti articole despre Calistrat pentru ca orice pomenire a celui rau nu poate fi spre folos.
  iertati indrazneala!

  Apreciat de 1 persoană

 15. Parasca Neolia said, on iulie 9, 2017 at 9:03 pm

  Si-a schimbat astazi ( pe youtube ) epitrahilul … Eu am auzit , de la un Parinte , caci, Pr. Calistrat a calugarit fara binecuvantare de la fostul Mitropolit al Moldovei, Daniel ,actualul Patriarh , multi baieti studenti la teologie de la ,,Bizantion,, de pe vremea cand era la Barnova . si de aceea a fost caterisit .

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: