SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Cei ce se opun GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE sunt … TERORISTI

Posted in EXTRATERESTRI, GUVERN MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, TERORISM by saccsiv on octombrie 17, 2010

   Iata cam ce zice individul:

   « Cand noi, fizicienii, studiem spatiul autentic in cautare de viata extra-terestra, nu ne asteptam sa gasim mici omuleti verzi; noi cautam civilizatii de tip 1, 2 si 3.  

   Civilizatia de tip 1 detine controlul absolut al planetei lor. Ei controleaza cutremure, vremea, vulcanii, au orase oceanice, orice apartine planetei se afla in sub puterea lor.

   Civilizatia de tip 2 este stelara – Epuizand energia  planetei, ei isi primesc energia direct de la « Mama –Stea si apeleaza la eruptii solare. Ei folosesc insasi puterea soarelui pentru a-si alimenta cu energie imensele masinarii. In cele din urma, ei epuizeaza puterea unei stele, astfel ca se reorienteaza catre intregul univers galactic, folosind puterea a miliarde de stele.

   De exemplu, Buck Rogers[i], corespunde unei civilizatii de tip 1–civilizatia planetara -, Star Treck si federatia planetelor care au colonizat cateva sisteme stelare, corespund unui sistem de tip 2, iar imperiul (din) Star Wars corespunde unei civilizatii de tip 3.

   Acum, unde suntem noi pe aceasta scala? Noi suntem tipul 0. Nici macar nu ne incadram pe aceasta scala. Noi primim energia, nu de la stele sau galaxii, ci de la plante moarte : ulei si carbune. Dar putem calcula cand vom obtine un statut de tip 1: in aproximativ 100 de ani. De fiecare data cand citesc un ziar, vad dovezi ale acestei tranzitii  istorice de la tipul 0 la tipul 1 si ma simt privilegiat sa traiesc in cea mai importanta perioada a istoriei rasei umane : tranzitia de la tipul 0 la tipul 1.

   Citesc ziarul si vad dovezi ale acestui fapt peste tot. Ce este Uniunea Europeana? Uniunea Europeana a fost creata pentru a se opune organizatiei NAFTA (ca raspuns la NAFTA) – formata din SUA, Canada si Mexic – dar de ce? Pentru ca suntem martorii formarii unei economii de tip 1,  la inceputurile unei economii de tip 1. Imensele blocuri de pregatire planetara reprezinta inceputurile unei economii de tip 1. Si ce limba va fi utilizata in aceasta economie? Oriunde ma duc in aceasta lume observ ca elitele, toti membrii ei folosesc engleza, ca limba secundara. In viitor toata planeta Terra li se va alatura. Lumea va vorbi in limba materna, dar pe deasupra va exista o limba de tip 1 (oficiala), probabil engleza. De asemenea, va exista un sistem politic de tip 1.

   Poti sa te duci oriunde pe pamant si sa arati oamenilor fotografii ale unor doi indivizi care sunt recunoscuti instantaneu de catre orice om: Madonna si Arnold Schwarzenegger. Cu alte cuvinte, vorbim despre filme hollywoodiene, vorbim despre rock’n’roll, muzica, blugi. Asta va fi cultura planetara a Pamantului. Si ce este internetul? Internetul este inceputul unui sistem telefonic de tip 1.

   Si deci aceasta tranzitie e probabil cea mai importanta tranzitie a tuturor timpurilor. Unii oameni nu o vor; se tem de aceasta tranzitie, pentru ca ea face trecerea catre o civilizatie planetara, tolerand multe culturi. Acestia sunt teroristii. Frica de aceasta tranzitie se afla adanc inradacinata in ei, pentru ca ei stiu ca asista la nasterea unei civilizatii planetare. Si teroristii nu vor sa aibe nimic de-a face cu ea.

   [i] http://en.wikipedia.org/wiki/Buck_Rogers (omul face trimitere la caractere fictive)

   Comentariu saccsiv:

   Pe Michio Kaku il puteti vedea in multe emisiuni ale posturilor de tip Discovery. Detalii despre el gasiti la:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Michio_Kaku

   Asadar, pe fata: GUVERNUL MONDIAL e bun, caci va duce la civilizatia de tip 1. NOUA ORDINE MONDIALA e si ea buna, caci schimba mentalitatile primitive si este strict necesara pentru ca omenirea sa poata ajunge la acest tip de civilizatie.

   Cine se opune este prin urmare, evident, terorist …

   Cititi va rog si:

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 17, 2010 at 6:24 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • IOAN said, on octombrie 18, 2010 at 7:07 am

      SE SPUNE CĂ ACEST INDIVID Michio Kaku este plătit SĂ INVENTEZE NOI ŞI NOI IDEI SF. PENTRU PROMOVAREA ŞI SPĂLAREA CREIERELOR.

      Apreciază

  2. danutza said, on octombrie 17, 2010 at 6:41 pm

    http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/2010/10/ce-au-mai-facut-alesii-planetei-in.html
    lista membrilor comisiei trilaterale

    Apreciază

    • RoHistory said, on octombrie 17, 2010 at 11:41 pm

      Tocmai ce-am postat si iata ce-am citit pe blogul tau:

      „Apoi, a început o dezbatere despre România şi vecinătăţile ei, la care au participat ministrul de Externe, Teodor Baconschi, şi fostul ministru de externe, fost ministru al Apărării, Teodor Meleşcanu, alături de fostul comisar european bulgar pentru Protecţia Consumatorilor, Meglena Kuneva, de ministrul moldovean de Externe, Iurie Leancă, şi de secretarul de stat adjunct din Ministerul de externe ungar Janos Hovari.”

      Apreciază

  3. DM said, on octombrie 17, 2010 at 6:50 pm

    Am vazut declaratia urmatoare pe Realitatea.net:

    Băsescu: Anticipez mişcări sociale şi mai consistente în perioada următoare.

    http://www.realitatea.net/basescu-anticipez-miscari-sociale-si-mai-constistente-in-perioada-urmatoare_760905.html

    Se cunoaste ce va urma … sau chiar se doreste acest lucru de catre Putere. Sa vedem ce va aduce 2011.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  4. RoHistory said, on octombrie 17, 2010 at 11:31 pm

    Basescu incearca in mod deliberat sa irite populatia de ceva vreme.
    Isi mai aminteste cineva ca a fost chemat la ambasada americana in prima zi dupa ce a castigat alegerile, in 2004? Imi amintesc ca atunci nu s-a dat nici un comunicat de presa, nici macar unul tipic, in limbaj de lemn. Macar de genul „chestiuni de interes reciproc, bla, bla…” S-a zis doar ca s-au discutat chestiuni confidentiale. De atunci era foarte clar ce este cu tipul asta.

    Eu am un alt scenariu, asta cu ID electronic o puteau face demult, pentru ca pur si simplu opozitia oamenilor este nesemnificativa. Daca maine s-ar da ordonanta cu ID electronice ce ar fi ? Max 400 de oameni in strada care s-ar risipi in cateva ore (in cel mai optimist caz).

    De asta vara Romania este in faliment. De fapt ea mai exista decat in mod formal, singurul motiv pentru mentinerea ei ar fi inca un imprumut FMI. Slabe sperante ca datoriile sa mai poata sa fie rambursate vreodata. Romania este practic rupta teritorial, se asteapta doar un moment favorabil. O parte din Transilvania a plecat, Moldova fara Transnistria e la noi.

    Deci:

    1. razboi civil romani/maghiari (nu cred ca romani/romani este deocamdata posibil)

    2. cedarea de teritorii in contul datoriei externe.

    3. genocid la iarna, pt. ca indiferent daca vor fi sau nu tulburari sociale vor muri
    oameni, in special batrani.

    Desigur, printr-o minune, toate acestea pot da si chix.

    Apreciază

  5. ady said, on octombrie 18, 2010 at 2:32 pm

    Sunt totalmente de acord privind comentariile pr. vasile, rohistory, insa nadajduiesc ca Bunul Dumnezeu nu ne va lasa(de aceea indemn la rugaciune, rugaciunea reprezinta mingi de foc care ajung la Dumnezeu, metaforic vorbind), erau voci care spuneau ca in 2010 euro va fi 6 lei, moarte pe strada, etc., insa multumesc Lui Dumnezeu ca ne-a mai pasuit(desi nu meritam), sa ne rugam caci Dumnezeu are grija de oile sale

    Ma iertati pentru optimimismul meu, Dumnezeu sa ne ierte.

    Apreciază

  6. pepikul said, on octombrie 18, 2010 at 11:54 pm

    Suntem vanduti de mult, acum doar se forteaza soarta! NU uitati, razboiul este impotriva tarilor Ortodoxe in special, impotriva lui Iisus in particular. Este greu sa acceptam, dar suntem sclavi prin propriul consimtamant. Solutia este : Legea, pe care o gasim in Biblie, despre care Domnul Iisus Hristos ne-a invatat atat de mult. ADEVARUL ingenuncheaza Legea, deveniti LIBERI, ROMANI!

    Apreciază

  7. […] VIDEO: Cei ce se opun GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE sunt … TERORISTI […]

    Apreciază

  8. […] VIDEO: Cei ce se opun GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE sunt … TERORISTI […]

    Apreciază

  9. […] VIDEO: Cei ce se opun GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE sunt … TERORISTI […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.