SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: 24 oct – ziua Unimii – Comunicat de presa

Posted in antihrist, APOCALIPSA, ECUMENISM, GUVERN MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on octombrie 20, 2010

   “Ar fi avut loc atacurile teroriste de la 11 sept. 2001, daca umanitatea ar fi recunoscut deja ca suntem cu totii unul?

Am mai tolera acum accelerarea incalzirii globale, saracia extrema si foamea, si inegalitatea sexelor? Ne-am mai lupta unii cu altii sub stindardul religiei organizate si in numele lui Dumnezeu?

 Prima Zi Anuala a Unimii Globale care celebreaza Unitatea Vietii     24 Oct. 2010

COMUNICAT DE PRESA 

Mii de oameni din 25 de tari

vor celebra Prima Zi a Unimii Globale

la 24 Octombrie 

BOULDER , Colorado

18 oct. 2010 – Mii de oameni din peste 25 de tari vor celebra la 24 Oct. Prima Zi a Unimii Globale demonstrand unitatea interioara si diversitatea exterioara, au anuntat astazi organizatorii.

Ziua – initiata de radacinile globale ale miscarii Humanity’s Team si sprijinita de Asociatia pentru Noua Gandire Globala si circa trei duzini de alte grupuri – “este o zi in care maretia intregului este reflectata de maretia partilor sale componente”, a spus Directorul Coordonator al Humanity’s Team Worldwide, Steve Farrell.

Este, de asemenea, o zi care marcheaza o piatra de hotar catre crearea unei paci durabile in lume, au afirmat organizatorii.

“Pentru o pace durabila este nevoie sa trezim umanitatea la unimea noastra fundamentala, sa educam oamenii in spiritul frumusetii diversitatii noastre si sa alertam lumea in legatura cu necesitatea imperativa ca noi sa fim expresia acestor valori pentru ca viata asa cum o stim sa fie nu doar pastrata, ci si reinnoita si transformata”, a spus Presedintele AGNT, Rev. Dr. Michael Bernard Beckwith.

Printre sustinatorii de marca ai Zilei Unimii Globale se numara laureatul Premiului Nobel pentru Pace din Africa de Sud. Arhiepiscopul Desmond Tutu; artista-muzician Yoko Ono; scriitorii spirituali Deepak Chopra, Marianne Williamson, Neale Donald Walsch si Andrew Harvey; calugarul si preotul Trappist Father Thomas Keating; futurologul Barbara Marx Hubbard si emisarul O.N.U. pentru Cultura Pacii Anwarul K. Chowdhury.

Aceasta zi, planificata a fi prima celebrare anuala mondiala, ofera indivizilor, organizatiilor si natiunilor ocazia de a realiza acte practice care sa demonstreze unitatea, diversitatea, armonia si compasiunea la aceeasi data, comparabile cu ceea ce se intampla de Ziua Pamantului.

Actiunea practica va oferi dovada tangibila, experientiala despre felul in care putem trai “cand venim dintr-un loc al unimii”, a spus Beckwith. “Asta ne va incuraja pe toti sa ne dezvoltam sperantele, credintele si comportamentele in asa fel incat unitatea sa poata permea oricand toate aspectele vietii.”

“Ar fi avut loc atacurile teroriste de la 11 sept. 2001, daca umanitatea ar fi recunoscut deja ca suntem cu totii unul?” a spus Beckwith. “Am mai tolera acum accelerarea incalzirii globale, saracia extrema si foamea, si inegalitatea sexelor? Ne-am mai lupta unii cu altii sub stindardul religiei organizate si in numele lui Dumnezeu?”

Recunoasterea unimii umanitatii si a tot ceea ce e viata este cheia pentru rezolvarea majoritatii problemelor cronice si acute ale lumii, a spus Beckwith.

 MESAJUL O.N.U. : NU EXISTA PACE FARA UNITATE

Intr-adevar, eforturile pentru pace vor continua sa esueze pana cand oamenii vor recunoaste unitatea umanitatii, a spus Chowdhury la 20 mai, la primirea petitiei de catre Natiunile Unite, semnata de peste 50,000 de oameni din 168 de tari, care faceau apel catre forumul mondial sa afirme unitatea umanitatii si sa recunoasca Ziua Anuala a Unimii Globale.

“Cred ca numai daca avem simtul solidaritatii dintre oamenii de pretutindeni”, a spus Chowdhury, fostul subsecretar-general si inaltul reprezentant al Natiunilor Unite, “eforturile noastre de pace si securitate vor capata un sens.”

O mostra a evenimentelor programate pentru Ziua Unimii Globale, pana in acest moment, include:

 • FILIPINE: O Celebrare a Ajunului Unimii Globale cu conferentiari si seminarii la Mogwai Cinematheque din Quezon City , de langa Manila .
 • AUSTRALIA: Un Cerc al Unimii, picnic, free hugs campaign si alte activitati dedicate “unitatii in diversitate” la Botanic Gardens din Adelaide .
 • AFRICA DE SUD: Un seminar de cinci ore si un picnic langa Johannesburg pentru “a reflecta asupra, a celebra si a experimenta ceea ce avem in comun precum si ceea ce ne face unici, in privinta religiei, spiritualitatii, culturii si conexiunii noastre cu tot ceea ce este viata”. Organizator Humanity’s Team South Africa – care va conduce un mars motorizat pentru ca Parlamentul din Africa de Sud sa imbratiseze unitatea declarand o Zi Nationala Ubuntu – au spus ca vor organiza de asemenea un mars motorizat pentru hrana si imbracaminte “fiindca noi toti suntem unul”.
 • GERMANIA: O meditatie publica bilingva in germana-engleza prin teleconferinta asupra unimii globale, cu numere de telefon locale in majoritatea tarilor europene si SUA si serviciu telefonic gratuit pe Internet prin Skype.
 • ITALIA: O proiectie a filmului “ONE: The Movie” langa Venetia , pentru a largi constienta conexiunilor umanitatii “intr-o lume care prea adesea pare deconectata si divizata”.
 • ANGLIA: Oamenii se vor tine de maini in Cercuri ale Unimii in cel putin sapte orase, inclusiv in jurul bazei istoricului Cabot Tower din Bristol , dupa care vor avea loc discutii si mese comune in majoritatea oraselor.
 • ARGENTINA: Un festival cu muzica, dans, imbratisari, o masa comuna si “reflectii asupra cailor practice de a trai in unime” la Seven Palms Community din Buenos Aires .
 • BRAZILIA: Un Festival al Unitatii intr-o mare piata din Salvador da Bahia, un oras cunoscut ca fiind “capitala fericirii” din Brazilia datorita populatiei sale vesele si multelor petreceri in aer liber.
 • STATELE UNITE: Cercuri ale Unimii in cel putin 16 mari orase, slujbe interconfesionale in numeroase biserici, o meditatie la Seattle, un mars pentru unime in Hagerstown (Maryland) si o vizita de o zi intreaga la Gradina Zoologica din Montgomery (Alabama) organizata de un grup care doreste “sa dezvolte o mai mare apreciere pentru tot ceea ce inseamna viata”.

In plus, cel putin treizeci si sase de biserici New Thought din sase tari vor tine slujbe speciale in aceasta zi, a afirmat AGNT. Agape International Spiritual Center al lui Beckwith din Culver City, California, cu peste 9000 de membri, va transmite live pe Internet, la adresa www.agapelive.com, cele trei slujbe de dimineata pentru Ziua Unimii Globale.

“Unimea este mai mult decat o lume frumoasa”, a spus Beckwith. “Vocea stiintei este tot mai mult de acord cu ceea ce misticii, profetii si inteleptii spun de milenii – ca viata este un tot unitar cu dimensiuni multiple, fiecare fiind complementara cu celelalte. Aceasta inseamna ca suntem cu totii unul!”

TELECONFERINTA ZILEI UNIMII GLOBALE

Un eveniment oficial foarte important al ceremoniei va fi o teleconferinta publica de 60 de minute, “Global Oneness Day Celebration Connection” cu Walsch, Chowdhury, Hubbard si peste o duzina de alti demnitari de talie internationala, celebritati si lideri ai miscarii, la 10 a.m. EDT (14h00 GMT). Teleconferinta – la numarul de telefon

+1-218-486-3850, cod de acces 52059# – va include un raport despre activitatile Zilei Unimii Globale din toata lumea.

O teleconferinta publica separata care va evidentia activitatile Zilei Unimii Globale din Statele Unite este programata pentru 6 p.m. EDT. Vor fi utilizate acelasi numar de telefon si acelasi cod de acces. 

Au existat mai multe activitati care au dus la Ziua Unimii Globale. Trei dintre cele mai importante au fost Ziua Internationala a Pacii “pace prin unime” celebrata de Humanity’s Team pe 21 Sept. ; Celebrarea Anotimpurilor Interreligioase-Interculturale, ca parte a Campaniei Anotimpul Gandhi-King pentru Nonviolenta a AGNT ; si un program gratuit, global, “40 de Zile pana la Unime” , de practici zilnice si teleconferinte saptamanale pe care Humanity’s Team le-a inceput la 11 Sept. cu Walsch ca invitat special si care se va incheia la 23 Oct. cu Harvey. Acest program, care sprijina the expression and celebration of oneness, is based on the book “The Proof,” de James F. Twyman si Anakha Coman, si realizata in colaborare cu autorii.

“Constiinta faptului ca in pofida diferentelor noastre individuale, suntem cu totii unul, va modifica realitatea politica, economica si spirituala astfel incat omenirea sa poata in fine sa-si realizeze un vis pe care l-a avut din timpuri imemoriale – cetatenii lumii sa traiasca in pace, armonie si fericire”, a spus Beckwith.

   Cititi va rog si:

Despre ECUMENISMUL TOTAL si ANTIHRIST

   Vedeti, fratilor? Doar iubire, floricele si pace … In aceste conditii, e de la sine inteles ca:

VIDEO: Cei ce se opun GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE sunt … TERORISTI

   Si stiti care mai e grozavia? Ca „luptatorii” anti SISTEM cu solutii lumesti in cap, nu fac altceva decat sa-i ajute pe cei precum habaucii de mai sus. Si jalnic e ca multi nici nu-si dau seama ca astfel pregatesc si ei terenul antihristului:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on octombrie 20, 2010 at 6:27 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Ciprian said, on octombrie 20, 2010 at 7:08 pm

  În filmulețul prezentat de tine sunt doi dintre actorii din filmul „The Secret” ăla cu gândirea pozitivă… să fie o coincidență spălarea de creiere pe toate planurile?!? Să fie ăștia niște simpli rătăciți?!? Pare prea bine pus la punct treaba…. gândește pozitiv… dacă gândești negativ și îți cercetezi temerile e de rău hmmm… reeducare pe față cu zâmbetul pe buze http://www.youtube.com/watch?v=-Wc7ATd-zKo&feature=related vedeți și links din dreapta…

  Apreciază

 3. danielterpea said, on octombrie 20, 2010 at 7:19 pm

  Premizele teologice eronate ale primatului papal (partea a doua)

  http://graiulortodox.wordpress.com/2010/10/19/premizele-teologice-eronate-ale-primatului-papal-partea-a-doua/

  Apreciază

 4. Doru said, on octombrie 20, 2010 at 7:55 pm

  Acest articol ma duce cu gandul la niste articole de la inceputul anului referitoare la Benjamin Creme(acest „inaintemergator” vorbeste si de ziua declararii), cred ca ar trebui si acesta anexat la linkuri, Saccsiv:

  https://saccsiv.wordpress.com/2010/01/22/video-cica-maitreya-a-mai-facut-un-pas-dand-primul-sau-interviu-la-o-televiziune-americana-si-ce-daca/

  Si „The star sign”:

  Cred ca ghiveciul incepe sa se lege pe toate planurile, se munceste din greu si se fac demersurile si pregatirile ca la carte: ecumenism, economie in criza, extraterestrii (UNOOSA), Conflicte, Cipuri, Web 30, etc, etc, toate acestea merg spre unificare si ce e mai trist ca se va flutura „victorios” stindardul ‘”PACII”.
  Dar Domnul Hristos a spus ca nu a venit sa aduca pacea, ci SABIA (care este cuvantul lui Dumnezeu)
  „Foc am venit să arunc pe pământ şi cât aş vrea să fie acum aprins!” (Luca 12 v 49)

  Apreciază

 5. leo said, on octombrie 21, 2010 at 11:10 am

  Nu este chiar la subiect, dar e pentru cine mai are dubii cu privire la minciuna numita evolutionism! Acest evolutionism, care a devenit o filosofie, strica mintile oamenilor formandu-le parerea ca omul poate evolua in supraom, chiar pana in locul lui Dumnezeu(antihrist).Cipuirea vine firesc in aceste conditii, la fel ca si practicile oculte.
  http://cigar-blog-post.com/sclscler.php?p=recent-pterodactyl-sightings

  Apreciază

 6. fanu said, on octombrie 21, 2010 at 1:37 pm

  dacă priviţi antenţi la un detaliu, inele pe mână şi Arnold avea şi la mai mulţi vorbitori în ale globalizării am văzut; poate fi un amănunt anondin dar… totuşi, există similitudini

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: