SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Proteste violente la Atena, ca urmarea a posibilului “ajutor” pe care FMI doreste sa-l acorde Greciei … Cele ce se petrec in Grecia sunt o repetitie pentru ceea ce se va petrece in multe alte tari?

Posted in FMI, FONDUL MONETAR INTERNATIONAL, Grecia by saccsiv on mai 1, 2010

   Grecia va primi de la instituţiile internaţionale un ajutor de 100-120 de miliarde de euro în următorii trei ani, potrivit unei declaraţii a directorului FMI, Dominique Strauss-Kahn, la întâlnriea cu parlamentarii germani, scrie Reuters.

   Iata reactia protestatarilor greci:

http://videonews.ro/action/viewvideo/45274/Gaze-lacrimongene-impotriva-manifestantilor-greci/

http://videonews.ro/action/viewvideo/45342/Protestele-de-la-Atena-au-devenit-violente/

   Tare … Situatia Greciei pare dramatica:

VIDEO: Căderea economică a Greciei, primul stat UE aproape de incapacitate de plată. Manifestatii de strada

   Si totusi, cand au auzit de FMI, unii au iesit in strada. Sa fie o parte dintre ei, aceiasi cu acestia?

Noutati BILDERBERG, Grecia (partea 3): un miting de protest al comunistilor si unul al Partidului Miscarea Ortodoxa Populara – VIDEO. Concluzii preliminare

   Sa ne amintim si de:

UE: GUVERNUL ECONOMIC UNIC, este solutia pentru a nu se mai repeta episodul Grecia

   Sa fie numarul de greci informati cat de cat despre activitatea ELITELOR, mai mare decat, de exemplu, numarul romanilor care au auzit de aceleasi chestiuni? In conditiile in care si pe noi FMI ne va distruge (Suntem nr. 1! Romania, CEL MAI MARE DATORNIC AL FMI), totusi, dupa cum observati, inca nu se agita nimeni … Sa fie grecii un popor mai vulcanic, iar in Romania sa functioneze principiul „mamaliga nu explodeaza”? Sa tinem cont si de faptul ca salariul mediu in Grecia este cu mult mai mare decat cel din Romania, altfel spus, in mod real (chiar daca nu si pe hartie) situatia romanilor este cu mult mai grea decat a grecilor. Si totusi, romanii sunt inca foarte cuminti. De ce oare?

   Motivatia, consider ca o gasim in „traditia” activitatii anarhiste din Grecia, ceea ce reprezinta de fapt o pacoste pentru respectiva tara, tinand cont ca:

Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc

   Ba mai mult, in momente istorice cheie, dupa cum puteti observa cititind articolul mai sus mentionat, anarhismul a fost un element important in declansarea revolutiilor comuniste din Rusia, Bavaria sau Ungaria. Si cum actualmente ELITELE au nevoie de o noua majora revolutie (Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”), putem considera ca cele ce le vedem petrecandu-se in Grecia nu sunt decat o repetitie pentru uriasul tumult social ce va urma la nivel planetar. Si va exploda atunci si mamaliga romaneasca si, evident, nu doar ea …

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 1, 2010 at 1:12 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Romica said, on mai 1, 2010 at 4:39 pm

    Totul se intampla fiindca ei stiu ca astazi este ziua infiintarii Illuminati ( 1 mai 1776 ),pe cand romanii marea lor majoritate habar nu au de asa ceva . Micii sa sfariie pe gratare si berea sa curga garla ca restul nu conteaza. Halal de greci , rusine romani. De aia am fost si sunterm un popor calcat in picioare de toti ! Rusine !!!

    Apreciază

  3. MAGDA. said, on mai 1, 2010 at 6:46 pm

    Si noi vom urma dupa GRECIA dar vor mai fi si alti vin vremuri grele si poporul roman doarme in papuci .

    Apreciază

  4. nea Anderthal said, on mai 1, 2010 at 7:39 pm

    @ Romica/RRomika
    ..unde si cu cine ai invatat tu istorie? Cu femeia de serviciu in camera de maturi a scolii?Cite RAZBOAIE au cistigat grecii in Evu’ mediu?Raspuns: ZERO !Sa nu mai spun ca revolta lor de la 1821 a fost ma666onica (pe o parte) si condusa de vlahi in cealalta parte.Eroii lor de genul:Kolokotronis,Rigas Feraios,Kanaris au fost toti aromani !Cind s-a votat limba ofociala a fost aproape ca „ta arvanitika”(dialect vlah din zona Albaniei) sa fi adoptata!Sa nu mai spun de tratamentul si crimele care le-au facut apoi contra vlahilor..etc..Mai deschide ochii si invata adevarul..care te va face LIBER…

    Apreciază

  5. acadennis said, on mai 1, 2010 at 9:05 pm

    Elita planuieste sa cipuiasca toti oamenii pana in 2017

    MBC News – All Human Cattle To Be Microchipped By 2017

    Apreciază

    • Anonim said, on mai 2, 2010 at 11:21 am

      † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul

      Au intrat in linie dreapta, filmuletul e plin de subliminale, iti induc frica prin imaginea cu omul pe targa ce merge la spital si nu ar fi putut fi identificat, dupa aceea il arata pe tipul tuciuriu ce testeaza programul (un potential terorist), iti arata „borcanul cu miere” ca s-ar elimina terorismul, ca nu ai mai avea nevoie de chei sau carduri si, mai mult deja altii fac asta deci de ce sa nu facem si noi la fel (cei ce cumpara pe baza de amprenta). Acest gen de informatie repetata de suficient de multe ori (tehnica de manipulare cunoscuta in publicitate ce genereaza comportament de turma) va face lumea sa creada ca chiar e necesar asa ceva si nici sa nu se intrebe ce ascunde de fapt.

      Dumnezeu sa ne aiba in paza!

      † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul

      Apreciază

  6. binnur said, on mai 2, 2010 at 12:14 am

    Am aflat yeri ,1mai,konsulatul RO.elibereaza doar paşapoarte pe stil nou,şi paşaportul care l am trebuie schimbat tot pe stil nou,pt.ca aşa cere ue.,aşa ca personal,daca vreau sa mai pun piciorul ın ro.va trebui sa l accept,pt.ca alta şansa nu am !!! -adica cip-

    Apreciază

  7. mucenicul said, on mai 2, 2010 at 6:37 pm

    @ saccsiv
    stii la fel de bine ca si mine ca informatiile date la tv sunt cele care ” trebuie” sa fie vazute. asa-zisii protestatari care fac si dreg pe la manifestatii, sunt agenti infilltrati in randurile oamenilor. oamenii care s-au dus acolo la manifestatie s-au dus pentru ca dintr-un salariu cuprins intre 600-800 de euro/luna( atat castiga un grec in mod normal) li s-a taiat deja 150-200 de euro si urmeaza sa li se mai taie, in timp ce urmeaza a doua majorare a TVA-ului in mai putin de doua luni si o noua creste a taxelor si preturilor. oamenii simpli n-au gresit cu nimic pentru ca nu ei au furat. si spre deosebire de romani, grecii au constientizat ce inseamna un imprumut la FMI. Grecia a fost aleasa ca prima tinta datorita nationalismului exacerbat al grecilor. Caderea Greciei bucuria nebunilor. si stiu ce vorbesc fiindca aici traiesc.

    Apreciază

  8. Starea NATIUNII said, on mai 2, 2010 at 7:11 pm

    Circula o vorba prin targ.
    Cica Grecia e pe marginea prapastiei.
    Culmea e ca se uita la noi 🙂

    Apreciază

  9. luchiana said, on mai 3, 2010 at 6:37 am

    Nu stiu daca este intelept sa iesim in strada, sau sa stam in genunchi si sa ne rugam? Eu cred ca razboiul poate fi amanat prin pocainta fiecaruia. Noi cei care stim ca asta ne salveaza, asta e bine sa si facem.

    Apreciază

  10. luchiana said, on mai 3, 2010 at 6:38 am

    Sa IL lasam pe Dumnezeu sa lucreze pentru ca noi nu putem face nimic bun singuri…

    Apreciază

  11. Marius said, on mai 5, 2010 at 9:36 pm

    Nicolae Steinhard in Jurnalul Fericirii indeamna oamenii la curaj nu sa stea sa le dea Dumnezeu mura in gura. Una din caractersiticile de baza ale unui crestin ortodox este CURAJUL.

    Ioan Ianolide in Intoarcerea la Hristos face o analiza foarte buna a felului cum Biserica s-a indepartat de lume si a lasat lumea sa faca ce vrea: „Biserica este parte din istorie, dar nu a facut istorie”.

    Idea e ca Biserica ar fi trebuit sa aiba o implicare mult mai mare in societate, in viata omenilor pentru ca rugaciunea, chiar daca e foarte buna, fara actiune, are rezultate aprope zero in viata de zi cu zi a lumii. Rezultatul este viziibil, dovada e lumea de astazi unde Biserica a ajuns un momnument de decor iar toate deciziile se iau peste capul ei, si unele sunt strigatoare la cer, pacate de moarte, hai cu homosexualii, hai cu prostitutia, hai cu cipul…etc….

    Apreciază

  12. […] VIDEO: Proteste violente la Atena, ca urmarea a posibilului “ajutor” pe care FMI doreste sa-l ac… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.