SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Interviu cu Obama. INCHISOARE pentru cei ce nu au asigurare de sanatate?

Posted in asigurare de sanatate, Barack Obama, inchisoare, puscarie by saccsiv on noiembrie 11, 2009

   Citez din articolul Interview with the President: Jail Time for Those without Health Care Insurance? (Interviu cu Presedintele: Inchisoare pentru cei ce nu au asigurare de sanatate?):

   Intr-un interviu exclusiv acordat astazi lui Jake Tapper de la ABC News, Presedintele Obama a afirmat ca exista penalitati pentru cei ce nu folosesc sistemul de sanatate, dar a discutat si despre amenintarea cu inchisoare pentru cei care refuza sa plateasca amenda pentru ca nu au asigurare.

   “Cred ca este normal ca in acest mod fiecare este obligat sa isi faca asigurare iar daca nu, trebuie sa plateasca niste penalitati, caci in situatia in care, daca ai posibilitatea sa platesti asigurarea, daca iti permiti, dar alegi sa nu o platesti ii fortezi astfel pe cei din jurul tau sa te subventioneze; exista o taxa de mii de dolari cu care familiile din America sunt impovarate din cauza faptului ca oamenii nu au asigurari de sanatate, asa ca intelegeti, nu e nimic rau in aceasta penalizare.“

   Casa Alba ii penalizeaza pe cei care isi pot permite asigurarea si nu platesc amenda. A refuza plata amenzii atrage amenintarea cu puscaria – la fel ca multe din amenzile legate de taxe. Senatul a eliminat aceasta dispozitie in cadrul Comitetului Financiar al Senatului.

   Obama a afirmat ca penalitatile trebuie sa fie suficient de mari astfel incat oamenii sa nu se joace cu sistemul, dar ca de asemeni este important sa nu fie atat de “aspre“, astfel incat cei care au dificultati sa se afle intr-o situatie si mai grea, de aceea exista in legislatie derogari pentru cazuri exceptionale.

   “In principiu ideea este ca oamenii care platesc pentru asigurarile lor de sanatate sa nu fie nevoiti sa sustina si indivizi care pur si simplu aleg sa nu si le plateasca pana in momentul in care se imbolnavesc si apoi se asteapta la ingrijiri gratuite. Acesta este conceptul de baza pe care majoritatea americanilor il respecta“, afirma Obama. “Penalitatile sunt pentru cei ce incearca sa pacaleasca sistemul fortandu-i astfel pe altii sa plateasca pentru asigurarile lor.“

   Presedintele a afirmat ca nu s-a gandit ca dilema in legatura cu posibilitatea inchisorii sa fie “cea mai importanta problema“ cu care se confrunta Senatul si Casa Alba.

   Interviul il puteti urmari la:

exclusive interview with ABC News’ Jake Tapper today

    Cititi va rog si:

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

DOCUMENTARE CELEBRE: Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

 

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 11, 2009 at 12:54 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Diego said, on noiembrie 11, 2009 at 6:23 pm

    chestia aceasta aberanta, e clar in spatele acestei taxe se ascunde o inselare

    Apreciază

  3. Maria said, on noiembrie 12, 2009 at 12:36 pm

    Asta ar fi nesimtire !

    Apreciază

  4. […] VIDEO: Interviu cu Obama. INCHISOARE pentru cei ce nu au asigurare de sanatate? […]

    Apreciază

  5. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 6:04 pm

    […] VIDEO: Interviu cu Obama. INCHISOARE pentru cei ce nu au asigurare de sanatate? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.