SACCSIV – blog ortodox

INTERESANT: un fost senator american ii critica dur pe David Rockefeller si ELITELE EVREIESTI din finante-banci

Posted in David Rockefeller, EVREI, Fritz Hollings by saccsiv on decembrie 27, 2009

   Citez din articolul: They’re All Against Jobs (Toti sunt impotriva locurilor de munca):

   Sen. Fritz Hollings

   Fostul Senator al Carolinei de Sud

   Cine este impotriva locurilor de munca? Marile banci, Wall Street, Consiliul Afacerilor Externe, Masa Rotunda pentru Afaceri, Camera de Comert a Statelor Unite, Federatia Nationala de Comert cu Amanuntul, Corporate America, Presedintele Statelor Unite, Congresul Statelor Unite. Toata lumea plange dupa locuri de munca, dar se pare ca nimeni nu intelege de ce nu se mai gasesc locuri de munca. Iar motivul pentru diminuarea numarului acestora il reprezinta banii.

   De la inceputul anului 1973, marile banci si-au obtinut marea parte a profitului lor din afara Statelor Unite. Industriile off-shoring, investitiile, bancile ce finanteaza investitiile, taxele de transfer, taxele si dobanzile creditelor au dus la obtinerea marilor profituri. Inca de mult timp, marile banci de sub conducerea lui David Rockefeller au deschis drumul pentru industriile off-shore obtinand un profit imens. Goldman Sachs, AIG, Citicorp si Wall Street, conspirand impreuna pentru un bailout si acum folosindu-l pentru obtinerea de bonusuri, au obtinut si mai multi bani din operatiile off-shore.

   Council on Foreign Relations ar trebui redenumit Consiliul Producerii Banilor. Un recent sondaj de opinie arata ca 85% dintre americani afirma ca protejarea locurilor de munca americane ar trebui sa fie o prioritate pentru politica afacerilor externe. Dar numai 21% din cei din Consiliul Afacerilor Externe sunt de acord. Interesele financiare au indemnat Masa Rotunda pentru Afaceri sa continue investitiile off-shore si profitul. Camera locala ar trebui sa serveasca intereselor Americii dar Tom Donahue si the United States Chamber si-au vandut intereselor financiare si se opun crearii de noi locuri de munca in Statele Unite. Acum 30 de ani, sute de mii de tricouri produse in China se vindeau foarte bine in America. Dar in timpul perioadei Craciunului, produsele chinezesti scadeau si magazinele erau nevoite sa comande aceeasi marfa in New Jersey. Astfel aveau cu 20% mai putin profit. Vanzatorii en detail obtin profit din importuri si nu agreeaza productia interna.

   Corporate America s-ar lupta impotriva oricarei initiative ce ar veni din partea presedintelui, Congresului sau guvernului, initiativa pentru crearea a noi locuri de munca in Statele Unite. In globabilzare, productia din Statele Unite nu poate obtine profit, nu poate supravietui. Mai mult, Corporate America nu trebuie sa isi bata capul cu forta de munca din China. Guvernul chinez controleaza aceasta forta de munca si astfel nimeni nu isi face probleme in legatura cu vreo greva sau cu salariul minim. Ei au salariul maxim.

   Iar Corporate America nu trebuie sa aiba grija de aerul curat si apa curata din China. Nici de regulile de securitate OSHA. Nici de costurile cladirii. Daca obtii un profit, il poti doar reinvesti in operatii aditionale si nu trebuie sa platesti nici o taxa pe venit in Statele Unite. Daca afacerea esueaza, nu sunt costuri. Din acest motiv, Corporate America se opune cu putere revigorarii economiei americane deoarece a produce din nou in America inseamna un profit mai mic. Iar cu productia aflata in China, in America nu este nevoie sa se munceasca.

   In calitate de Comandant Suprem, presedintele s-a implicat in realizarea numarului de trupe. Legea pentru productia echipamentului de razboi din 1950 cere ca presedintele sa se asigure ca aceasta productie sa se realizeze in interiorul tarii.  In sectiunea 201 se prevede ca presedintele trebuie sa ia masuri  (tarife sau cote) cand aceasta productie este periclitata.

   Acelasi lucru este si in Congres. Senatorul Byron Dorgan din Dakota de Nord a incercat de mult timp sa reactiveze productia interna. Masa Rotunda pentru Afaceri si U. S. Chamber au luptat din greu impotriva acestei initiative si au reusit sa o invinga.

   Asa cum a afirmat presedintele, exista o intreaga competitie intre comert si globalizare. Toate tarile incearca sa isi protejeze si sa isi consolideze economiile in timp ce Statele Unite face afaceri peste granita. Singurul avantaj al Statelor Unite este ca reprezinta cea mai bogata piata din lume. Dar va deveni foarte repede cea mai saraca iar economia Statelor Unite va esua.

   Economia se afla in mainile lui Summers, Bernanke si Geithner. Contributiile de campanie se afla in mainile lui David Axelrod si Rahm Emanuel. Bietul presedinte este inteligent si bine intentionat, dar neexperimentat, iar congresul se afla in impas.

   Bineinteles, mass-media care stie tot ce se intampla, pastreaza secretul, deoarece este detinuta de catre marile afaceri.

   Daca noi suntem inca pe linia de plutire, urmasii nu vor fi.

   Craciun fericit!

   Comentariu saccsiv:

   Detalii despre personajele si organizatiile de care se specifica in articol gasiti la:

Personalitati si organizatii: DAVID ROCKEFELLER

EVREII de la GOLDMAN SACHS spun ca fac LUCRAREA LUI DUMNEZEU. Care dumnezeu? Detalii importante despre gigantul bancar

GOLDMAN SACHS: ne cerem scuze pentru criză

Gigantii CITIGROUP, GOLDMAN SACHS, JP MORGAN au platit bonusuri uriase pricipalilor angajati din banii … contribuabililor

BLOOMBERG: „Bancherii de la GOLDMAN SACHS isi cumpara pistoale pentru a se proteja de public”

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, istoric si lista membrilor (A-D)

Personalitati si organizatii: evreul LAWRENCE H. SUMMERS (LAWRENCE HENRY “LARRY“ SUMMERS)

Personalitati si organizatii: evreul RAHM ISRAEL EMANUEL

Personalitati si organizatii: evreul BEN BERNANKE (BEN SHALOM BERNANKE)

Presedintele Federal Reserve, evreul Ben Bernanke, declara la Council on Foreign Relations: “Este nevoie de o noua autoritate financiara”

GRAV: Presedintele Federal Reserve, evreul Ben Bernanke, NU STIE UNDE SUNT 500 MILIARDE DE DOLARI (video)

VIDEO: Revista TIME l-a desemnat pe evreul BEN BERNANKE (presedintele Federal Reserve) „OMUL ANULUI 2009”. Detalii despre personaj

Personalitati si organizatii: evreul THIMOTHY GEITHNER (Timothy Franz Geithner)

VIDEO – DECLARATIE GRAVA a evreului Timothy Geithner: „Un audit asupra FEDERAL RESERVE reprezinta o linie pe care noi nu vrem sa o trecem“

   Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR (COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS) timp de 15 ani spunea:

   “Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.“

   Despre asta este vorba si doar de bani. Banii, aurul si materiile prime sunt in mana ELITELOR deja de peste 100 de ani:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

   David Rockefeller, august 1973, New York Times:

   “Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante si de succes din istorie “

   Trebuie sa intelegem ca uriasa tara a intrat in sfera lor de influenta demult si n-au scapat-o in mod real din mana niciodata:

CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

VIDEO (si transcriptul) – GEORGE SOROS: China va avea un rol important in crearea NOII ORDINI MONDIALE

FOTOGRAFII TERIFIANTE cu poluarea din China

   Cititi va rog si:

Va deveni CALIFORNIA primul stat american ce intra in COLAPS?

Dupa California, statul ARIZONA este si el in pragul COLAPSULUI?

   Consider ca Obama nu-i bine intentionat, este doar o simpla marioneta in mana ELITELOR:

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

Barack Obama: “Cei care spun ca Holocaustul nu a existat perpetueaza toate formele de intoleranta – rasism, antisemitism, homofobie, xenofobie, sexism si multe altele”

Barak Obama, Gordon Brown si NOUA ORDINE MONDIALA – video

Pe SITE-UL LUI OBAMA, oponentii sai sunt numiti TERORISTI

VIDEO: Barack Obama si new age

VIDEO: Interviu cu Obama. INCHISOARE pentru cei ce nu au asigurare de sanatate?

FOX NEWS: “Temeti-va, temeti-va foarte tare de ultimul plan Big Brother al lui Obama”

Obama, la decernarea premiului Nobel pentru Pace: „Razboiul este uneori necesar”

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on decembrie 27, 2009 at 2:52 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. agerstress said, on decembrie 27, 2009 at 6:40 pm

  Ei (americanii) au vrut globalizarea. Acuma ii culeg „fructele”. „Cine sapa groapa altuia…”

  Apreciază

 3. koba said, on decembrie 27, 2009 at 9:22 pm

  Mai bine mai tirziu decit niciodata.Vreau sa spun ca senatorul nostru a votat pentru legea Gramm-Leach-Bliley din 1999( Financial Services Modernization Act of 1999) care a permis concentrarea enorma a capitalului financiar din SUA si permis inlocuirea productiei de bunuri ca baza a economiei cu producerea de hirtii( derivate, optiuni, – speculatii financiare) ducind in final la colapsul economic actual.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: