SACCSIV – blog ortodox

Cine nu-i in stare sa observe ca Diana Ivanovici Sosoaca (si multi alti falsi activisti anti sistem) duhnesc a satanism si pregatesc terenul pentru Antihrist, oare cum cred ca nu vor putea fi inselati de Antihrist? Ultima isprava a Dianei Ivanovici Sosoaca: ritual vrajitoresc cu o gaina neagra impotriva presedintelui Consiliului Judetean Calarasi

Posted in antihrist, Diana Iovanovici-Sosoaca, IISUS HRISTOS, NEW AGE, satanism, vrajitorie by saccsiv on iunie 5, 2024

Diana Sosoaca a fost invitata la Calarasi, spre a participa la lansarea oficiala a candidatei SOS la presedintia Consiliului Judetean Calarasi, Amalia Bellantoni.

In fata sediului Consiliului Judetean Calarasi au imitat un ritual vrajitoresc, care, in varianta clasica, implica trecerea unei gaini negre peste mormant.

„Asa cum e gaina zapacita deasupra gropii, asa sa-i fie si sufletul lui zapacit de-a lungul anilor si sa plece de aici. Ptiu, ptiu, ptiu! Asa se scot dracii din aia care mai raman pe pamant dupa ce mor. Duceti-va in orice sat sa vedeti ca e o chestie care se face inclusiv de preot. Cica dispare sufletul, ca ii dai gaina. Dar trebuie sa fie gaina neagra!“, se aude spunand Diana Sosoaca in filmare, in timp ce ii pasa inapoi gaina Amaliei Bellantoni.

Cititi va rog mai multe pe Aktual 24 la Scene horror cu Sosoaca: presedinta SOS a mimat un ritual vrajitoresc cu o gaina neagra, impotriva presedintelui Consiliului Judetean Calarasi– VIDEO

 

Comentariu saccsiv:

O fi gandit ca glumeste, dar si in gluma picura otrava in mintile incepatorilor…

Cititi va rog si:

Video: Diana Sosoaca, Florin Colceag, Dorel Visan, etc. la Holistic Fest Sibiu, o conferinta new age (adica satanista)

Diana Iovanovici-Șoșoacă, te-ai lepadat de satana?

Diana Iovanovici-Șoșoacă poarta la gat simbolul pagan ocult Ankh

Cerceii Dianei Sosoaca

Alice Florescu-Bleotu, mama Dianei Sosoaca, este masoanca si promotoare a ezoterismului

Cine nu-i in stare sa observe ca Diana Ivanovici Sosoaca (si multi alti falsi activisti anti sistem) duhnesc a satanism si pregatesc terenul pentru Antihrist, oare cum cred ca nu vor putea fi inselati de Antihrist?

Fratilor, noi insa sa fim treji.

Multi cred cu totul eronat cum ca Antihristul va veni din prima precum un dictator ce va pune direct bocancul pe grumazul omenirii.

FALS.

Pentru cititorii mai noi dar si pentru ca sunt printre foarte putinii ce mai abordeaza aceasta tema, repostez doua articole de acum 4 ani si de acum 5 ani:

La inceput, va fi extrem de greu sa nu-l indragesti pe ANTIHRIST. Profetia Sfantului Mucenic Ipolit, papa al Romei
Sfantul Ipolit:

Acesta îşi va începe împărăţia smerit, liniştit, iubit de toţi, cucernic, paşnic, urător de nedreptate. Va fi defăimător de daruri, necinstitor de idoli, iubitor de Scripturile bisericeşti, cinstitor de preoţi, ruşinându-se de bătrâni, îmbrăţişând pe tineri, îngreţoşându-se de curvie, vrăjmaş celor potrivnici, niciodată nu va jura, pe străini îi va iubi, pe săraci îi va ajuta, pe cei lipsiţi îi va milui, pe văduve le va ajuta, pe bolnavi îi va căuta. După acestea va face şi minuni: pe cei leproşi îi va curăţi, pe cei bolnavi îi va tămădui, va scoate draci, va spune mai înainte cele viitoare, va spune cele ce s-au făcut în depărtare, va învia morţi, va lumina orbi şi alte multe minuni va face, toate acestea cu năluciri drăceşti. Iar unde va vedea doi oameni certâdu-se, el îi va face să se împace, zicând că, Dumnezeu zice: „să nu apună soarele peste mânia voastră, având vrajbă cu fratele vostru.” Şi aşa se va arăta întru toate după ale Domnului, până la o vreme. Bani nu va aduna, argintul nu-l va iubi, pentru avere nu se va îngriji. Toate acestea le va face ca să-l iubească oamenii şi să-l cinstească.

Şi văzând oamenii bunătăţile cele desăvârşite ale lui şi puterea lui, se vor aduna toţi să-l facă împărat. Dar mai mult neamul evreilor, îl vor cere lor de împărat, zicând între dânşii: oare se mai află altul ca acesta în acest timp. Oare se mai află alt sfânt astăzi ca acesta? Deci să-l facem împărat şi să ne grăbim a-l dobândi. Şi aşa, toţi vor merge la dânsul, rugându-l şi zicâdu-i: „Noi toţi pe tine te voim împărat şi pe tine te iubim, ţie ne supunem toţi, şi prin tine nădăjduim a ne mântui, că numai tu eşti drept pe pământ. Pe tine te-am cunoscut sfânt în neamul nostru, pe tine te-am găsit vrednic şi bun, pentru aceasta ne rugăm ţie, fii împărat peste noi!”

Iar el, făţărnicindu-se, nu va voi să-i asculte, ca să-l roage mai mult şi aşa, după multă rugăminte, va primi ca să se facă împărat şi îndată se va înălţa (mândri) inima lui, după cum zice Sfântul Ioan Evanghelistul în Apocalipsa: „Şi s-au închinat balaurului, care i-a dat stăpânire fiarei.” 

 

Sfantul IOAN DAMASCHIN: Trebuie sa vina ANTIHRIST / Il vor primi IUDEII / Va fi OM nascut din curvie si va primi toata energia lui SATAN / La INCEPUT va lua chipul SFINTENIEI…
Sfantul Ioan Damaschin:

Se cuvine sa se stie ca trebuie sa vina antihrist. Este antihrist tot cel care nu marturiseste ca Fiul lui Dumnezeu a venit in trup (I Ioan IV, 3; II Ioan 7.), ca este Dumnezeu desavarsit si ca s-a facut om desavarsit, fiind in acelasi timp si Dumnezeu. Dar in sens propriu si special, antihrist se numeste acela care vine la sfarsitul veacului (Matei XIII, 40; XXIV, 5.). Trebuie, insa, mai intai sa se propovaduiasca Evanghelia la toate neamurile, dupa cum a spus Domnul (Matei XXIV, 14.). Si atunci va veni spre mustrarea iudeilor potrivnici lui Dumnezeu. Domnul le-a spus lor: “Eu am venit in numele Tatalui Meu si nu ma primiti; vine altul in numele Lui si pe acela il veti primi” (Ioan V, 43.). Iar apostolul: “Pentru aceea, pentru ca n-au primit dragostea adevarului ca sa se mantuiasca, va trimite lor Dumnezeu lucrarea inselaciunii, ca sa creada minciunii, pentru a fi osanditi toti acei care n-au crezut adevarului, ci le-a placut nedreptatea” (II Tesalonicieni, II, 10-12.). Asadar, iudeii n-au primit pe Domnul Iisus Hristos si Dumnezeu care este Fiul lui Dumnezeu, dar vor primi pe inselator, pe cel care se numeste pe sine Dumnezeu. Caci se va numi pe sine insusi Dumnezeu, il invata ingerul pe Daniil, spunand asa: “Nu va tine seama de Dumnezeul parintilor lui” (Daniil XI, 37.). Iar apostolul spune: “Sa nu va amageasca pe voi nici intr-un chip, ca va veni mai intai lepadarea de credinta si se va arata omul pacatului, fiul pierzarii, potrivnicul, care se inalta mai presus de tot ce se numeste Dumnezeu sau este inchinat, asa incat sa sada el in Biserica lui Dumnezeu, aratandu-se pe sinesi cum ca ar fi Dumnezeu” (II Tesaloniceni II, 3-4.). Cand spune apostolul “in Biserica lui Dumnezeu”, nu vorbeste de Biserica noastra, ci de cea veche, de cea iudaica. Caci antihrist nu va veni la noi, ci la iudei. Nu va veni pentru Hristos, ci contra lui Hristos; pentru acest motiv se si numeste antihrist.

Trebuie mai intai sa se predice Evanghelia la toate neamurile (Matei XXIV, 14.). “Si atunci se va arata cel fara de lege, a carui venire va fi cu lucrarea satanei, cu toata puterea si cu semne si cu minuni mincinoase, cu toata amagirea nedreptatii la cei care pier, pe care Domnul il va omori cu graiul gurii Sale si-l va pierde cu venirea aratarii Sale” (II Tesaloniceni II, 8-9.). Deci nu insusi diavolul se face om asa cum s-a inomenit Domnul – sa nu fie! – ci se naste om din curvie si primeste toata energia lui satan. Caci Dumnezeu, cunoscand mai dinainte toata perversitatea vointei lui, pe care o va avea, ingaduie ca sa locuiasca diavolul in el.

Se naste deci din curvie, dupa cum am spus, este crescut in ascuns si pe neasteptate se rascoala, se impotriveste si imparateste. La inceputul imparatiei lui, dar mai degraba a tiraniei lui, ia chipul sfinteniei, dar cand ajunge stapanitor, persecuta Biserica lui Dumnezeu (Matei XXIV, 6-10.) si-si face cunoscuta toata rautatea lui. Va veni cu “semne si minuni mincinoase” (II Tesaloniceni II, 9.), inselatoare si nu adevarate si pe cei care au slaba si neintarita temelia mintii ii va insela si-i va desparti de Dumnezeul cel viu, incat “sa se sminteasca de va fi cu putinta si cei alesi” (Matei XXIV, 24.).

Vor fi trimisi Enoh si Ilie Testiveanul (Maleahi IV, 5; Matei XVII, 10-12; Marcu IX, 11-12.), si “vor intoarce inima parintilor catre copii” (Maleahi IV, 6.), adica sinagoga catre Domnul nostru Iisus Hristos si catre predica apostolilor, dar ei vor fi omorati de antihrist. Si va veni Domnul din cer, in chipul in care sfintii apostoli l-au vazut mergand la Cer (Fapte I, 11.), Dumnezeu desavarsit si om desavarsit, cu slava si putere (Luca XXI, 27.) si va omori pe omul fara de legi si pe fiul pierzarii cu Duhul gurii Lui (II Tesaloniceani II, 8.). Asadar, nimeni sa nu astepte pe Domnul de pe pamant, ci din cer, dupa cum insusi ne-a dat incredintare (Matei XVI, 27; XXV, 31; Luca XXI, 27.).

Cititi va rog si:

Sfintii Prooroci ILIE si ENOH vor veni inaintea lui ANTIHRIST sau in timpul lui ANTIHRIST? Ii asteptam intai pe ei ca sa ne trezim sau va fi deja aproape prea tarziu?

 

Asadar, Antihrist va veni cu minuni si vorba dulce. Ba mai mult, va veni intr-un moment de disperare, dupa cum ne explica Sfantul Lavrentie de Cernigov:

In acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul.

Iar când omenirea va vota pentru un singur împărat, să ştiţi că acela „el e” – antihristul – şi să te ferească sfântul de vei vota.

Cititi va rog mai multe la:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Alti activisti „anti sistem” ce raspandesc doctrina new age:

Dezmat new age la Zeus tv: Luis Lazarus, Adrian Singurov. Diana Sosoaca se baga in seama pe tema sinodului din Creta

Video: Dorel Vișan în emisiunea Ancăi Alexandrescu („Culisele Statului Paralel”) de pe Realitatea plus

Video: Hora new age la emisiunea lui Madalin Ionescu (Metropola tv) cu Marius Ghilezan, Mirel Palada si Mirel Curea

Video: Madalin Ionescu promoveaza satanismul in cadrul emisiunii sale de la Metropola tv

Misiunea anticrestina a lui H.D. Hartmann

SATANISM: Razvan Dumitrescu si … numerologia

Calin Georgescu NU este nationalist. Ce spune despre Iisus Hristos, Biserica si new age

SECRETELE LUI LOVENDAL = site extrem de NOCIV

Fiti foarte atenti de unde va informati: blogul “FARA SECRETE” – new age, reptilieni, OZN-uri…

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • vaivoua said, on iunie 5, 2024 at 4:41 pm

      AUR are acelasi PR ca si Trump, regie de Hollywood. Partid marioneta care a reusit sa creeze ortodoxinfo, sa mearga prin sate si manastiri si sa atraga ortodocsii. Tot singuri suntem.

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 5, 2024 at 5:16 pm

        vaivoua

        AUR n-a creat portalul Ortodoxinfo.
        Saccsiv (adica eu) si Apologeticum (adica Gabriel Gioacas) am creat Ortodoxinfo.
        In 2019 Gabriel m-a dat afara de pe Ortodoxinfo.

        Apreciat de 1 persoană

      • Peter Minea said, on iunie 5, 2024 at 5:42 pm

        Am rămas și eu surprins de ideea ca ortodoxinfo să fie opera AUR-ului, bine că ne-a zis Saccsiv care este de fapt adevărul. Saccsiv, păcat de cearta din 2019, poate veți reuși să vă împăcați cu ajutorul Domnului!

        Apreciază

      • vaivoua said, on iunie 5, 2024 at 8:02 pm

        @Saccsiv, esti sigur ca nu ai fost folosit?

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 5, 2024 at 8:12 pm

        vaivoua

        Sigur nu sunt, dar intr-o proportie de peste 90% consider ca gandul sau n-a fost sa facem Ortodoxinfo ca sa-l foloseasca in politica.
        Mai degraba cred ca, dupa ce eu n-am mai fost acolo, in timp, ispitele au fost mari.
        Pe de alta parte, ca sa avem totusi si subiect la propozitie, inca nu m-am lamurit daca Ortodoxinfo este bagat in politica. Eu nu-l mai citesc de ani. Multi imi spun ca e bagat dar nu mi-au dat si mie niste link-uri clare.

        Apreciază

      • Ioan said, on iunie 6, 2024 at 4:47 am

        vaivoua,imi place ca gandesti.

        Apreciază

      • Bill said, on iunie 6, 2024 at 9:46 am

        Saccsiv > „Saccsiv (adica eu) si Apologeticum (adica Gabriel Gioacas) am creat Ortodoxinfo.
        In 2019 Gabriel m-a dat afara de pe Ortodoxinfo. […] Pe de alta parte, ca sa avem totusi si subiect la propozitie, inca nu m-am lamurit daca Ortodoxinfo este bagat in politica. Eu nu-l mai citesc de ani. Multi imi spun ca e bagat dar nu mi-au dat si mie niste link-uri clare.”

        „In 2019 Gabriel m-a dat afara de pe Ortodoxinfo.” – Ar trebui sa fiți dacă nu fericit, măcar mulțumit de incident … Iată în ce companie vă aflați, în realitate:
        Prin 2019 ( si anterior), erau mulți contribuabili cu comentarii – articole, link-uri, f.interesante, pe OrtodoxInfo. Multe link-uri / citate erau de fapt cele care atrageau, fiind mult mai interesante, utile, decat articolele propiu-zise din OrtodoxInfo.
        La un moment dat (prin primavara lui 2019), cineva posteaza niste linkuri / articole despre MAFIA PSD (despre care PSD știa orice naiv, că (PSD) jefuise si distrusese România, timp de 30 de ani) – deci era ceva ultra-banal.
        Surpriza: administratorul OrtodoxInfo sare ca turbat și amenință cu represalii (cenzură) la adresa unor astfel de comentarii (anti-PSD).

        Stupoare: nu mi-a venit să cred (si probabil sentimentul a fost cvasi-general) că administratorul era atât de tembel, încât să se dea de gol, în mod gratuit, și atât de rapid și facil …. Am suspectat (din naivitate) că e vorba DOAR despre niște firmituri (fonduri), aruncate de PSD, presei online „independente”… (la ora aceasta știm (încă din pandemie) câte zeci de milioane de Euro aruncă guvernul în buzunarele si gura Mass-Mediei (Big Media) – televiziuni, ziare de mare tiraj ( Adevarul.ro, Libertatea.ro, etc) )… Pe atunci, mai erau alocate mici fonduri chiar si presei independente ( gen BasarabiaLitera, care la un moment ulterior, s-a plâns că i-au fost tăiate fondurile – probabil când au ajuns PNL+USR la putere …)

        Apare însă sinistrul caz Caracal (Gh.Dincă, acoperit / protejat / mușamalizat de STS + SRI + SPP + MAI + Iohannis și de Mass-Media aservita …), caz discutat intens in presă + TV – iunie-iulie-august 2019. Tensiunea era f.mare, pt. că încă se mai spera (prin absurd) ca MAI + SRI + SIE + STS + SPP + Iohannis vor mișca un deget pentru gasirea victimelor traficate ( la presiunea mediatizată a lui Alexandru Cumpănașu, unchiul (securist) al uneia dintre victime – Alexandra Măceșanu)
        Șoc și groază: administratorul OrtodoxInfo face propagandă ideii că Gh.Dincă acționa izolat (deși avea permis de liberă intrare la Baza Deveselu și niște legături dovedite, cu Serviciile) și că „a ars complet, până la cenușă, in 2…3 ore, cadavrele victimelor, într-un miniscul butoi din curte” (ceea ce era fizic, imposibil, orice om normal la cap își dădea seama de absurdul invenției).

        Cei care munceau serios la comentariile din OrtodoxInfo ( era si un nume feminin, cu multe comentarii / articole memorabile si ziditoare), rămân înmărmuriți și își exprimă stupoarea, dezamăgirea și dezgustul față de administratorul OrtodoxInfo. Oricât de tembel și ahtiat după bani ar fi fost, nu se putea degrada și da de gol într-un mod atât de idiot și dezgustător, dacă nu avea niște MEGA-TINICHELE SECURISTIODE legate de coadă …
        Desigur că nu avem dovada de la C.N.S.A.S despre el, dar orice om cu un minim de bun-simț / raționament, își dă seama ce miesme pestilențiale emană acest individ SUB ACOPERIRE…

        PS. articole politice la zi ( 5 iunie 2024), de la tovarășii de la OrtodokInfo:
        Ești ortodox, din București? În sfârșit, ai pe cine vota ca primar general. Recomandăm Mihai Enache, un bun creștin și un profesionist cu experiență
        https://ortodoxinfo.ro/2024/05/31/esti-ortodox-din-bucuresti-in-sfarsit-ai-pe-cine-vota-ca-primar-general-recomandam-pe-mihai-enache-un-bun-crestin-si-un-profesionist/
        https://ortodoxinfo.ro/2024/06/05/marcel-ciolacu-a-dat-ordinul-ca-partidul-aur-sa-fie-scos-de-pe-listele-electorale/
        https://ortodoxinfo.ro/2024/06/05/surse-un-sondaj-intern-psd-coteaza-aur-cu-35-la-alegerile-europarlamentare/

        Apreciază

      • vaivoua said, on iunie 6, 2024 at 11:11 am

        rectificare: 3,5%/sclav/an e undeva intre 100-200 lei pt un sal min

        Apreciază

      • tataia said, on iunie 6, 2024 at 11:37 pm

        Dar desigur Putin este „the real deal” nu este regie de Hollywood, nu e asa? Nici nu ar avea cum caci Hollywood-ul este departe nu e asa?

        Apreciază

    • vaivoua said, on iunie 6, 2024 at 11:01 am

      @saccsiv,

      ispitele in politica (sau economie ca e acelasi lucru, depinde cum privesti) se cheama oportunitati. Nu credca nu stia ce vrea pe termen lung. Posibil sa nu fi avut clar in minte ac directie,. dar acel portal e politic 100%, iar banii pot sa vina din 3,5% x ~1000 lei/caciula in medie xnr donatori sau din sponsorizari de la partid sau de la firme apropiate partidului

      Apreciază

      • Moca said, on iunie 9, 2024 at 12:02 pm

        Și, totusi….Naționalismul este pe primul loc în lista de interzise a mUE,împreună cu Ortodoxia, familia creștină, morala creștină.Pun o intrebare: poate fi AUR vehiculul politic al multtrambitatei facțiuni patriotica din Servicii, un mijloc de a innota în curentul mizer al globalismului satanist, o încercare de a influenta cursul prapastios al Tarii, către valori perene și Cuvântul lui Dumnezeu?! Acest balaur, aici și acum, nu poate fi înfruntat pe față.E nevoie de o tactica de disimulare, la fel cum au făcut Ștefan la Colomeia, Mihai Bravu la Stambul, Antonescu la Bergstadgarten, Ceausescu la Moscova. Am o speranța că ce am spus poate fi adevărat…”După fapte ii veți cunoaste”.

        Apreciază

  1. scortisoara said, on iunie 5, 2024 at 3:58 pm

    Ce poate sa le treaca prin cap…. !!!! Ce gluma … astia nu sunt oameni….

    Apreciază

  2. Peter Minea said, on iunie 5, 2024 at 5:12 pm

    Să luăm aminte!
    Nu putem avea încredere ortodoxă în Pianina Politicii Românești.

    Apreciază

  3. Oarecare said, on iunie 5, 2024 at 6:35 pm

    Drept dovadă, la locul meu de muncă șeful și secretara sunt psihopați, posedați etc.
    În ciuda unui comportament demn de Spitalul 9, mulți dintre colegii mei sunt cu ei.

    Apreciat de 1 persoană

  4. roman said, on iunie 6, 2024 at 6:53 am

    Muieri proaste. Ce tzaranci rele de gură. Femeia care se leapădă de darurile lui Dumnezeu ajunge o…panarama…de rad dracii de ea.

    AUR, creat ca si USR de catre aceiași….SRI și SIE, TOT cu….hhhhoooo…cu urlete, ragete, porcarii despre toți si toate. Is pur si simplu PENIBILI.
    Suntem la un milimetru de o IMENSĂ catastrofa sociala.
    In plus acești…H AUR zbiara la toți, dar despre EI….NICA…nu zic: cine sunt, de unde sunt, ce realizări au…etc…???!!
    Mai mult se AUTOidentifică cu…Sf Viteaz Mihai, Sf Ștefan cel mare sau cu Marele luptator al neamului ROMÂNESC Avram Iancu.
    Hulitori de Sfinți, dar și de țară.
    Cum de sunt care cred ca poate fi ceva,ORICE, bun si mai ales INDEPENDENT ptr această COLONIE incolatacita de STRAINI.
    Stăpânii COLONIEI tot timpul schimbă DOAR vatafii, nu si STATUTUL de colonie.
    Eliberarea din COLONIE se face DOAR cu război, iar la asta ,TOT stăpânii STRAINI ai coloniei sunt cei mai pricepuți.
    E de mult SAH MAT, dar acum e doar lupta individuală, în familie maxim ptr a ne salva sufletele, ca nu viața asta trupeasca e importanta ,ci cea cerească, ca aia e….VEȘNICA.

    Apreciază

  5. gheorghe said, on iunie 6, 2024 at 7:52 am

    Eu citesc ambele site-uri: saccsiv si ortodox info. Zilnic.
    Acest site are mai multa preocupare crestina, ortodoxa decat ortodoxinfo care tinde spre prezentare de stiri; sint interesante, totusi.
    Am invatat foarte mult si m-a ajutat sa invat – mai la batranete – macar sa incerc sa fiu mai bun.
    ….
    Aici, directionarea spre (un fel de ) stiri se permite in comentarii unde e maestru „geo”, nu se face prin „promovarea” ca succesiune de articole si uneori lista e intr-un „comentariu” doar, alteori… 5, 10, ….

    Regret lipsa de neutralitate politica partinica in ambele locuri, chiar daca este mai putina dedicarea spatiului aici.
    Am vazut ca ambele sustin AUR. Este peste puterea mea de intelegere sa pricep care e motivatia, cunoscand declaratiile si actiunile liderilor in principalele directii de mare importanta pentru societatea romaneasca.

    Sa fie neatentia la discurs, sa fie lipsa de interes?
    Nu vreau sa introduc alte posibilitati… sint aproape sigur ca la ortodoxinfo exista printre „responsabili” o asociere cu AUR dar – sincer – nu are nici o importanta, se „vede”.
    …..
    Partea internationala este mai dezvoltata aici iar comentariile care sint permise, de multe ori sint foarte „la obiect” si chiar sint … mai interesante decat articolul. Asta, nu numai la „international”.
    ….
    Apropiindu-ne de alegeri (de tot felul), amandoua site-urile se prezinta partizane partinic, ceea ce scade valoarea, cu atat mai mult cu cat comentarii care contravin partizanatului nu apar; poate pentru a nu fi stimulata „conversatia” in acest domeniu.
    Aici, putin dar ferm! Dincolo, … mai tolerant.
    Pentru echilibru, se cuvenea practicarea partizanatului politic, „de gandire” politica – valori, principii, teorii si nicidecum cel „de partid”.
    Cel care afirma ca „nu face politica”, de fapt face politica proprie fara sa recunoasca.

    PS: cei care urmaresc ce se petrece electoral, sa observe doua subiecte semnificative:
    1. AUR are toate sansele sa fie eliminat din liste: asa cum a stat o armata de procurori sa verifice falsurile AUR pentru Silvestru Sosoaca, tot asa – poate mai multi verifica listele AUR. Doar Presedintele a dat interviu si a declarat ca listele sint falsuri.
    2. Alianta Dreapta Unita (a se citi „homosexualii + banda Basescu + gasca Ludovic Orban) inca nu e pe lista la Europarlamentare, zbatandu-se sa obtina „cale libera” la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cel mai probabil, respectandu-se prevederile legale nu vor avea succes.

    Acum, imaginati-va Europarlamentarele fara AUR, USR, PMP, Forta Dreptei. Ceilalti…

    Apreciază

  6. D said, on iunie 6, 2024 at 6:05 pm

    Doamne Iarta.

    Ca veni vorba de gaina, ati auzit de ultimul virus H5N2? toate canelele de stiri straine par sa inceapa sa impinga o posibila pandemie din ce in ce mai mult

    Apreciază

  7. […] Cine nu-i in stare sa observe ca Diana Ivanovici Sosoaca (si multi alti falsi activisti anti sistem)… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.