SACCSIV – blog ortodox

Alice Florescu-Bleotu, mama Dianei Sosoaca, este masoanca si promotoare a ezoterismului

Posted in ezoterism, MASONERIE by saccsiv on februarie 28, 2021

AK-24: Culmea! Mama lui Sosoaca (AUR) este o doctorita foarte cunoscuta, prietena cu Florin Piersic si Marina Almasan (11 decembrie 2020)

[…]

Mama Dianei Sosoaca este medicul ginecolog Alice Florescu-Bleotu, foarte cunoscuta in Bucuresti. Ea are si un doctorat in stiinte medicale la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”.

Bleotu este buna prietena cu Marina Almasan, realizatoarea matusalemica de la TVR, care i-a si luat un interviu in 2017, pentru site-ul ei, Femei de 10.

[…]

[…]

Alice Florescu-Bleotu este si specialista in ezoterism, o disciplina care intra in conflict direct un invaturile Bisericii Ortodoxe, promovate intens de AUR.

„Romania este o zona plina de energie, are acel octogon. Cei care au putin cunaostere ezoterica stiu ca exista in Romania 7 din cele 8 puncte hiperenergetice cu care se poate face labtul de unire, de blocare a acestor energii manipulate si de distrugere a noastra”, spunea mama lui Sosoaca la o conferinta despre ezoterism.

[…]

 

Antena 3: Cine este mama Dianei Șoșoacă? Este mai celebră decât senatoarea AUR (19 ianuarie 2021)

[…]

“Tatiana-Alice Florescu-Bleotu. Nume lung, complicat, ca și ființa mea…

O prietenă numerolog îmi spunea “Să nu pui niciodată mai mult de un nume unui copil, pentru că, altminteri, nimic nu-i va ieși din prima”. Mie personal, unele lucruri mi-au ieșit din prima, altele mai târziu.

[…]

Știi? Elixirul acesta se află în însăși Energia unică a acestui pământ românesc, pe care nu am putut să-l părăsesc niciodată, deși am avut ocazii nenumărate, precum și invitații de lucru în spitalele unde m-am specializat (Franța, Italia, Germania, China).

Cred că am fost exemplu pentru copiii mei în ceea ce privește studiul, conștiinciozitatea, responsabilitatea, continuitatea profesională, ridicarea ștachetei în mod continuu, dar și pe linie culturală și spiritual-ezoterică.

[…]

Am inţeles natura umană în întreaga ei complexitate și astfel am ajuns la acea chibzuință, înțelepciune, toleranță, pe care doar „experientia docet” (experienţa te invaţă). Nu critic, nu bârfesc, nu dau verdicte! Am făcut și fac acte filantropice, conduc o organizație de femei într-o Alianță Creștin-Ortodoxă, Clubul Doamnelor Dignitas și o Asociație Inalt Spiritual-Esoterică.

[…]

 

R3media: Mama Dianei Șoșoacă, membră a masoneriei. Dr. Alice Florescu anunța în 2012 că Marea Lojă Națională 1880 intenționa să devină mixtă: Suntem într-o etapă evoluată a evoluției umane

Dr. Alice Florescu-Bleotu, mama senatoarei Diana Șoșoacă, era membră a Marii Loje Naționale 1880 în 2012, relevă niște imagini de arhivă ale Kanal D.

În imagini, mama Dianei Șoșoacă apare îmbrăcată în costum masonic, fiind descrisă ca o „soră”, între „frați”. Dr. Florescu apare de mai multe ori în imagini, fiind singura femeie cărea i se ia interviu. Ea spune, printre altele, că mai lipseau 2 femei pentru a se forma prima lojă integral feminină: „Suntem într-o etapă evoluată a evoluției umane și femeia are o pondere extraordinară”.

Alături de ea, în loja respectivă apare și Lidia Fecioru, persoană care se descrie „bioterapeut” și care prezintă o emisiune despre ezoterism la Antena 3. De altfel, ezoterismul este o pasiune pe care o are în comun cu Dr. Alice Florescu-Bleotu.

[…]

În 2014, loja doamnei Florescu-Bleotu „saluta cu entuziasm” alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de Președinte al României, după cum informa Agerpres.

Legăturile doctorului Florescu-Bleotu cu șeful Marii Loje Masonice Naționale 1880, generalul (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu par să fie trainice. Alături de acesta, mama Dianei Șoșoacă era în conducerea ONG-ului „Alianța Lege și Ordine” (ALO), dr. Florescu-Bleotu fiind vicepreședintele organizației (foto jos).

În 2012, ALO cerea desființarea Curții Constituționale a României, pe motiv că ar fi „o rădăcină a răului, care periclitează democrația în România”.

În 2013, ALO și-a înființat propriul partid, cu nume omonim. Formațiunea era condusă de Gheorghe Dinu, fost șef la Unitatea din Constanța a serviciului secret al Ministerului de Interne, cunoscut sub numele „Doi și-un sfert”. Alături de acesta, în conducere a fost același general (r) Constantin Bartolomeu Săvoiu, șeful MLNR 1880 și generalul (r) Constantin Degeratu, fost sef al Marelui Stat Major General al Armatei și fost consilier al fostului Președinte, Traian Băsescu. România Liberă scria despre ALO că este „partidul Rezervistilor serviciilor secrete, Armatei, Politiei”. Interesant este că același lucru se scria și despre Partidul Neamul Românesc, cel care a susținut-o pe Diana Șoșoacă.

Partidul ALO o prezenta pe mama Dianei Șoșoacă drept viitor Ministru al Sănătății, în cazul în care această formațiune -devenită fantomă – ar fi câștigat alegerile.

Atât ezoterismul, cât și apartenența la Masonerie sunt condamnate de Biserica Ortodoxă și Biserica Romano-Catolică.

 

Comentariu saccsiv:

Mai multe despre Constantin Bartolomeu Săvoiu la:

MASONUL Constantin Savoiu (general, membru PD-L) decorat de … Patriarhul Bartolomeu

Despre Constantin Degeratu:

TUPEU MAXIM. Generalul CONSTANTIN DEGERATU despre criza imigrantilor: RUSIA E DE VINA. Cand un astfel de personaj vine cu o astfel de intoxicatie n-ai cum sa nu iei in considerare informatia cum ca EVREII GEORGE SOROS si ROTHSCHILD finanteaza de fapt invazia…

Asta este revista Lumea Misterelor:

Asa s-ar putea explica ratacirile de pana nu demult ale Dianei Sosoaca:

Diana Iovanovici-Șoșoacă, te-ai lepadat de satana?

Habar n-am daca deja celebra avocata a iesit din respectivele rataciri. Dar ar trebui sa ne spuna si noua.

41 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mare e Dumnezeu said, on februarie 28, 2021 at 1:15 pm

    ati uitat ce spune in protocoalele inteleptilor sionului?
    – ca masoneria is va da seama in ce rahat s-a bagat si vor fi eliminati dupa ce s-au folosit de ei;. au si ei mandria lor, nu accepta sa fie luati de prosti, ca tocmai de aia au si intrat in elita masonica, din mandrie, dar prosti nu vor recunoaste niciodata ca au fost..
    problema e mult mai grava, ca toate serviciile secrete militare, sunt conduse si consiliate numai de indivizi care au studii ezoterice si puteri paranormale, alesi de draci sa vorbeasca cu „lumile paralele”.
    Dumnezeu ingaduie si rele, cum i-a ingaduit fiului risipitor, spre curatarea si luminarea lui. Avem in pateric vrajitori care s-au convertit la Hristos, de ce nu am avea si masoni care mai sunt si botezati? Pe vremea lui Zamolxes se traia mai fericit si mai liber decat azi. Scopul lui lucifer e anarhia, deci lumea va trece prin libertate totala si haos ideologic si religios, dar, totul se ingaduie de Dumnezeu spre cernerea celor buni de aceea e importatanta unitatea noastra, sa judecam cu intelepciune, la rece. Dumnezeu se uita la sufletul omului mai mult decat la invatatura lui. Rugati-va pt tara si neam, faceti cele bune ale credintei, restul le face Dumnezeu.

    Apreciază

    • VioletaB said, on februarie 28, 2021 at 6:46 pm

      „masoni care sunt și botezați?”…
      Prin intrarea în masonerie își încalcă/se leapădă singuri de botezul ortodox și de dreapta credință pentru a se închina direct la satana ….

      Apreciat de 1 persoană

  2. gloria said, on februarie 28, 2021 at 1:48 pm

    dragilor ! care-i problema !? aha !, ca d-na soso nu are origine sanatoasa – proletara ? sau securista ? ca-i nascuta in familie traditonala de intelectuali si nu de cap-isti ,sau ca nu-i barbat ? sau ca nu arata ca printesa diana ! sau ca e avocat! sau ca e mai vocala ! principalul sint faptele !

    Apreciat de 2 persoane

    • Mihai T said, on februarie 28, 2021 at 2:47 pm

      principalul e că Diana Șoșoacă știe (sau crede) că va fi președintele României în 2024. A fost aproape să scape acest porumbel, în timp ce era în piața Alexandru cel Bun din Iași (8 nov 2020). A început să spună dar s-a oprit. Voi ce ziceți ?

      Apreciat de 2 persoane

      • gloria said, on februarie 28, 2021 at 8:18 pm

        ceva gen…de-as fi poet !

        Apreciază

      • mare e Dumnezeu said, on februarie 28, 2021 at 8:22 pm

        daca vor ajunge paranormalii si ezotericii nationalisti la putere va fi mai rau decat cu vanzatorii globalisti?
        nu mai e valabila zicala ca toate domniile sunt ingaduite de Dumnezeu dupa credinta si faptele poporului?

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 1, 2021 at 10:07 am

        mare e Dumnezeu

        Nu exista ezoterici nationalisti.

        Apreciază

    • Riko said, on februarie 28, 2021 at 9:53 pm

      @gloria Dar despre sfintele moaste ce a zis? Nu-ti mai pune speranta in oameni. Sti vorba aia, „Ce se naste din pisica, soareci mananca”

      Apreciază

  3. Laurențiu said, on februarie 28, 2021 at 2:39 pm

    Oameni integri, patrioti, cu principii creștinești nu vor accede niciodată în parlamentul României actuale. Așadar, nu vă mai îmbătați cu apă rece… Totul este despre pâine și circ. Pe ambele le plătim tot noi, talpa țării, desigur, cu vârf și îndesat!

    Apreciat de 1 persoană

  4. Mihai T said, on februarie 28, 2021 at 2:42 pm

    Știți că Părintele Elpidie a zis că vor fi șapte vaccinuri (oamenii se vor injecta de 7 ori). Iată că Alexandru Rafila acuma promovează ideea vaccinării anuale. ”Este posibil să facem anual vaccinul sau la doi ani”

    https://activenews.ro/prima-pagina/„Cioclii-Apocaliptici-ARAFAT-MUSTA-STREINU-RAFILA-Sarbatorile-de-Pasti-„ar-putea-fi-compromise-.-Poate-de-Craciun-sa-ne-revenim-„cat-de-cat-.-Masca-necesara-pentru-ca-„vaccinul-nu-protejeaza-si-la-nivelul-mucoasei-.-Vaccinul-ar-putea-fi-facut-anual-165501

    Deci 7 vaccinuri până în 2027-2028, care ar fi anul când antihristul vine la domnie. Noi până acum avansam anul 2029-2030, ca fiind anul care apare în mai multe locuri.
    Deci ar fi că antihrist își începe domnia în 2027-2028. Mai întâi 3 ani și jumătate de domnie relativ pașnică, apoi 3 ani și jumătate de domnie brutală.

    Apreciat de 1 persoană

    • John said, on martie 1, 2021 at 9:15 am

      Eu cred că perioada 2021- 2030,denumită agenda 2030,doar va pregătii terenul lumii lui antihrist.Ucigă’l toaca urmând a-și desăvârșii lucrarea în perioada 2030-2037.Mă bazez pe profeția biblică care spune că:
      Ultima generație va fi aceea care va vedea rezidirea Ierusalimului.Astfel,dacă socotim o grnerație la 70 de ani din 1967 când Ierusalimul a fost recucerit de către evrei,ne dă fix 2037.Însă,până atunci,trebuie pregătit terenul prin ceea ce se vede că ne pregătesc:
      Între acești ani (2021-2030) se va instaura:
      – Un Guvern Mondial
      – O Monedă Digitală Mondială
      – O Bancă Centrală Mondială
      – O Armată Mondială
      – Sfârșitul suveranității naționale
      – Eliminarea proprietății private
      – Distrugerea Unității Familiale
      – Depopulare
      – Controlul creșterii și densității populației
      – Vaccinare multiplă obligatorie(cele 7 vaccinuri)
      – Venit Universal de bază, adică plafonarea salariilor
      – Implantarea microcipurilor, pentru a avea dreptul de a cumpăra, călători și pentru monitorizarea populației.
      – Organizarea unui Sistem Mondial de Credit Social, asemănător cu cel implementat în China
      – Trilioane de dispozitive electronice conectate la sistemul de monitorizare 5G
      – Guvernul va fi cel care va crește copiii
      – Școlile și Universitățile vor fi deținute de Guvern
      – Sfârșitul transportului privat, nu vei mai putea deține un autoturism
      – Toate companiile vor fi deținute de Guvern, un Guvern Corporativ
      – Restricții cu privire la călătoriile non esențiale
      – Oamenii vor fi concentrați în anumite zone – orașe
      – Oprirea irigațiilor pentru terenuri
      – Sfârșitul fermelor agricole particulare
      – Eliminarea creșterii de animale în spații naturale, pășuni
      – Interzicerea caselor de familie
      – Restricționarea accesului la pământ agricol
      – Interzicerea remediilor naturale (tratamente naturiste), doar cele sintetice vor fi permise
      – Interzicerea combustibililor naturali
      Acesta este documentul, pentru cine poate înțelege, cine are urechi de auzit,să audă..

      Apreciază

      • John said, on martie 1, 2021 at 10:46 am

        32.. Învăţaţi de la smochin pilda: Când mlădiţa lui se face fragedă şi odrăsleşte frunze, cunoaşteţi că vara e aproape.
        33. Asemenea şi voi, când veţi vedea toate acestea, să ştiţi că este aproape, la uşi.
        34. Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta, până ce nu vor fi toate acestea.

        Sfânta Evanghelie de la Matei cap 24
        Profeția care ne vorbește foarte clar despre restaurarea lui Israel(smochinul) și ultima generație,aducă cei care trăiesc azi și au rezidit Sionul.

        Apreciază

      • GabiM. said, on iunie 9, 2021 at 1:58 am

        Adevar grait-ai,John! Toate acestea se pare ca deja se intampla,chiar mai mult decat atat…
        Dumnezeu si Maica Domnului sa ne apere de tot raul si de toti raii si sa ne mantuiasca pe noi,pe toti!

        Apreciază

  5. Nikos said, on februarie 28, 2021 at 4:20 pm

    Haideti sa vedem ce face si apoi sa aruncam cu pietre. Pana una-alta e singura care lupta si tot ceea ce spune si face este in acord cu adevarul si dreptatea.

    Apreciat de 2 persoane

    • saccsiv said, on februarie 28, 2021 at 6:14 pm

      Nikos

      De ce nu vrei sa spuna public parerea despre masonerie si new age?

      Apreciat de 2 persoane

      • Laurențiu said, on februarie 28, 2021 at 6:35 pm

        Una e să afirme public ceva, alta e ceea ce e în adâncul conștiinței sale. A fi om politic este egal cu a avea două fețe.
        Singurul criteriu de a-i verifica pe oamenii politici e să le cercetezi viața, pe principiul strămoșesc că omul se cunoaște după fapte, nu după vorbe.

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 28, 2021 at 7:29 pm

        Laurențiu

        Este esentiala declaratia despre masonerie si new age.

        Apreciat de 2 persoane

      • Laurențiu said, on februarie 28, 2021 at 9:14 pm

        Nu am negat că nu ar fi important să afirme public diverse chestiuni.
        Mă întreb, însă, ce ar opri un om politic să le spună alegătorilor ceea ce doresc aceștia din urma sa asculte, nu musai ceea ce cred (și urmăresc) ei înșiși cu adevărat.
        Eu, unul, m-am învățat: ascult ce zic politicienii și percep Adevărul ca fiind exact opusul mesajului lor.

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 1, 2021 at 10:14 am

        Laurențiu

        Daca refuza sa scuipe public pe masonerie si new age, nu trebuie sa ne mai obosim sa-i studiem activitatea.

        Apreciază

      • Nikos said, on martie 1, 2021 at 1:05 am

        Da, sa spuna. Cred ca o va face la un moment dat, este inevitabil si atunci vedem daca o mai sustinem sau nu. In orice caz, decat USR sau alt partid de genul, prefer o Sosoaca sau un Calin Georgescu, care neavand o cunostinta dreapta despre Dumnezeu in inima lor la momentul asta, totusi lupta pt dreptate si credinta. Daca sunt autentici, in cele din urma vor ajunge la Adevarul absolut. Trebuie insa intotdeauna sa avem si noi o doza de scepticism, sunt de acord cu asta.

        Apreciază

  6. VioletaB said, on februarie 28, 2021 at 5:18 pm

    Postez și aici comentariul dat ca replica aici (https://saccsiv.wordpress.com/2021/02/26/romania-se-afla-pe-locul-7-in-topul-vaccinarilor-impotriva-covid-19-cu-ambele-doze-la-nivel-global-si-locul-2-in-ue-cu-un-jalnic-32/) ca sa fie și la subiectul aferent:

    Saptamana trecută cineva mi-a spus același lucru, că Diana Șosoaca a fost asistenta lui Adrian Năstase, lucru mărturisit chiar de ea. Și că din păcate nu s-a lepădat de geto-dacism, credință în Zamolxe, energii in zona Sfinxului și alte bălării din astea incompatibile cu ortodoxia. Posibil sa îi fi fost insuflate de mica anumite porniri ezoterice… de la mama sa.

    Pe de altă parte, nu știm dacă este și ea intrata in masonerie, căci nu e e obligatoriu ca un copil sa repete de fac părinții.
    De exemplu și tatăl avocatului Gheorghe Piperea a făcut parte din masonerie, dar avocatul declara despre sine că el nu.

    Apreciat de 1 persoană

  7. Spaceman said, on februarie 28, 2021 at 5:29 pm

    Așa cum am spus → partidul A.U.R este o creație a SRI în parteneriat cu MASONERIA (MLNR)!

    https://saccsiv.wordpress.com/2020/12/10/alegeri-parlamentare-2020-rezultate-finale/#comment-445763

    Călin Georgescu este șeful din umbră al partidului A.U.R, conceptul îi aparține.

    MAREA RESETARE MONDIALĂ – cu Dr. CĂLIN GEORGESCU, Redat în stream live pe 25 nov. 2020

    Călin Georgescu: Min. 10:44. Donald Trump, un om puternic, a ieșit cu pieptul în față și a spus NU ‘speciilor’ de la Davos. (la min. 5:55 … m-am întâlnit cu o altă specie, [în] niciun caz o specie umană)

    Călin Georgescu: Min. 52:17 Donald Trump a spus că viitorul nu aparține globaliștilor, asta e esența, viitorul aparține patrioților.

    Călin Georgescu: Min. 57:51 … ‘proiectul meu’ (partidul A.U.R. n.m.) asta face și asta propune: prin noi înșine, este exact ideea mare, nobilă a pașoptiștilor: adică mă construiesc, mă structurez în țara mea, mă dezvolt economic puternic și știu ce spun mai departe: dacă sunt gol la spate cum este astăzi România nu am ce să negociez, mai ales că am niște lachei care se prezintă conducătorii țării dar de fapt sunt vânduți…

    https://saccsiv.wordpress.com/2020/11/25/ips-teodosie-scrisoare-deschisa-catre-ludovic-orban-revolutie/#comment-443698

    Apreciază

  8. Dana said, on februarie 28, 2021 at 5:32 pm

    off topic
    Anca Radu (FB):
    – ” Ca să poată justifica libertatea de circulaţie acordată posesorilor de paşaport Covid, “specialiştii” trebuie să producă un “studiu” din care să rezulte că vaccinaţii nu mai transmit şi nu mai primesc virusul. Dacă apare acel “studiu”, din secunda doi cade orice argument în favoarea cârpei sanitare: cei speriaţi de Covizi au opţiunea vaccinului, iar ceilalţi nu mai pot fi presaţi cu poezia responsabilităţii faţă de cei ____ţi pe ei de frică. De-asta devin dictaturile violente ÎNTOTDEAUNA, pentru că nu pot funcţiona în parametri raţionali şi ca atare nu pot convinge, pot doar constrânge.

    – În condiţiile în care apar noi şi noi şi noi tulpini virale, dacă veţi auzi în curând că e nevoie de noi şi noi şi noi variante de vaccin, oare chiar aşa de tâmpiţi or fi fost medicii care făceau chiar pe la începuturi paralela cu HIV şi cu virusul hepatitei C, afirmând că e imposibilă producerea unui vaccin eficient? „

    Apreciat de 1 persoană

    • mare e Dumnezeu said, on februarie 28, 2021 at 8:33 pm

      f buna observatia. de aceea ei nu vor da niciun studiu, ca si pana acum a mers doar cu vrajeala „nu sunt suficiente studii ca face rau, deci face bine pana la proba contrarie pe care nu o garanteaza nimeni…”.
      virusul covid-19 este doar o secventa dintr-un virus banal care se gaseste in adn ul uman. la urmatoarele gripe, anticorpii mARN vor incepe sa atace sistemul imunitar.
      ideea pandemiei e legalizarea fortata a industriei de editare genetica, eugenismul, se pot face f usor pastile de mARN pt orice nebunie, e o mare afacere la care vizeaza alchimistii mondiali in frunte cu patronul chimiei Rockefeller.
      din momentul legalizarii medicamentelor mARN, eu nici vitamine nu mai am curaj sa cumpar.

      eu cred ca intr-un an-2, va avea loc o mare miscare mondiala care si emanatii NWO anarhice a lui lucifer vor condamna la moarte toate guvernele care si-au batut joc de oameni. asta doar pt spectacol si bucuria oamenilor care oricum vor muri de la medicamente si vaccinuri

      Apreciază

      • saccsiv said, on martie 1, 2021 at 10:10 am

        mare e Dumnezeu

        Nu va fi doar pentru spectacol, ci pentru ca gloatele sa-l vada pe antihrist ca un salvator.

        Apreciază

  9. Dana said, on februarie 28, 2021 at 6:26 pm

    off topic
    https://www.infobrasov.net/vaccinul-si-sufletul/

    Apreciază

  10. Dana said, on februarie 28, 2021 at 7:09 pm

    off
    *https://www.agerpres.ro/politica-externa/2021/02/28/coronavirus-premierul-ungar-viktor-orban-a-fost-vaccinat-cu-produsul-chinezesc-sinopharm–669570

    https://www.agerpres.ro/politica-externa/2021/02/28/iranul-posibil-responsabil-de-explozia-de-pe-o-nava-israeliana-gantz–669486

    Apreciază

  11. gheorghe said, on martie 1, 2021 at 11:47 am

    Madam Florescu s-a masonit ca ratacita, nu ca mama a cuiva.
    Catehizarea s-a scos din scoli de multa vreme. Greu de conectat seularizatii de dreapta credinta; nici Biserica nu s-a straduit, mutumita – probabil – de banii de la stat.
    Inainte de ’90 (cand „crestea” si mergea la scoala Madam Florescu) era publicat [si] un Dulcan cu erezii clare, si un Tufoi cu exercitiile sataniste yoga si tampenii cu pretentii de mare inaltime intelectuala in seria „Idei Contemporane”.
    Evidentele bazaconii para-intelectuale ale lui Dulcan sint citate „la greu” de admin de la „Ganduri din Ierusalim” – acelasi tipar ezoteric, la fel ca Madam Florescu cu multa perversitate anti-crestina.
    La fel, pasionatul de „asianisme” Bojor care da explicatiile lui, ezoterice despre „lume si viata”.

    Astia de la „Ganduri din Ierusalim” cand „intra in colimator”? – ca-s mai periculosi duhovniceste decat o declarata eretica de care te poti departa imediat.
    De ce nu ii scrieti Dianei Sososaca – sa raspunda cat poate; e posibil ca inca sa nu fie lamurita si in loc sa o fie ajutata va putea fi impinsa mai adanc in ratacire… nu e de glumit.
    Spunea o calugarita (care se botezase tarziu) ca ani de zile l-a rugat si pe fratele ei sa se boteze si el a refuzat-o. Dupa ce nu au vorbit cativa ani, el s-a botezat si sora, afland de asta l-a intrebat cum de a facut-o?
    I-a raspuns ca insistenta ei l-a iritat si l-a indepartat de „intoarcerea la Hristos”.
    ============
    Sint curios daca trece postarea ca iarasi abordez diferit subiectul; nu ma straduiesc sa fiu un „yes man.”

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 1, 2021 at 12:08 pm

      gheorghe

      Comentariul anterior, de la celalalt articol, n-a trecut deoarece folosesti cu indarjire un cuvant despre care stii sigur ca nu-mi place.

      Apreciat de 1 persoană

  12. Mistero said, on martie 5, 2021 at 12:55 pm

    Diana Ivanovici Sosoaca este prinsa intre ciocan (mama) si nicovala (sotul dubios), nu stim exact daca si dansa face parte din cultul demonic al lui zamolxe, dar sotul si mama, suntem 100% siguri. Acesta fiind un frenetic sustinator al ocultului Pavel Corutz. Mai multe detalii aici: https://mistero4u.wordpress.com/

    Apreciază

  13. […] Alice Florescu-Bleotu, mama Dianei Sosoaca, este masoanca si promotoare a ezoterismului […]

    Apreciază

  14. noname 7 said, on martie 28, 2021 at 2:01 pm

    Duminica a doua din Post, cuvântul Sf. Teodor Studitul: http://mantuireaorg.blogspot.com/2021/03/duminica-doua-din-post-cuvantul.html

    Apreciază

  15. Cristina said, on aprilie 19, 2021 at 1:46 pm

    Parintele Adrian Fageteanu ne-a zis “ Sunt vicleni,vicleni,vicleni “ . Daca punem cap la coada toate informatiile reale pe care le avem despre “amazoana “ Diana Sosoaca (simbolism masonic ) , incetam sa mai punem botul la “painea si circul “ ei, cum bine s-a exprimat Laurentiu, asa cum si eu am pus botul la inceput. Trezirea mea a inceput cand , intrand pe pagina de facebook a amazoanei, am vazut ca tocmai postase programul de tara al lui Calin Georgescu ,pe care il promova, si apoi am citit comentariile la aceasta postare. Cativa ii reprosau faptul ca il sustine ca presedinte al partidului AUR, pe fostul ( sau actualul ) membru al Clubului de la Roma . Unul dintre acestia chiar ii cerea Dianei sa-si retraga sustinerea lui Calin Gergescu, daca nu vrea sa-si piarda toata credibilitatea. Mai multe zile la rand , am revenit la aceasta postare ,vrand sa verific daca amazoana vine cu vreo explicatie sau dezvinovatire. Nimic. A tacut malc si tacuta a ramas asupra subiectului Calin Georgescu … Apoi, asa cum a zis Riko, Diana a facut mare caz de sfintele moaste ,acum cativa ani, pentru ca anul trecut sa se intoarca la 180 de grade, aparand sfintele moaste. Saccsiv are mare dreptate sa o banuiasca de falsitate pe amazoana. Dupa cum zice si Spaceman, AUR este o creatiei a masoneriei,sustinuta de SRI, cam asa miroase, Masonul din Clubul de la Roma, Calin Georgescu il sustinea si-l lauda pe Trump, ca find un om puternic si anti globalist. Ori Calin Georgescu este un mare naiv, ori este un mare ticalos, care reprezinta opozitia controlata, exact ca si Trump, si Diana Sosoaca, opozitie menita sa deturneze pe patriotii anti sistem de la realitate. Trump a fost unealta bancherilor globalisti, care l-au salvat pe Trump din falimentul major in care intrase Trump ,acum cativa ani. Avem pe you tube, afirmatia clara a avocatului , Allen Pomerantz, care reprezenta bancile care-l creditasera pe Trump cu 4 miliarde de dolari si care afirma ; “Noi ( bancile) am luat decizia ca Trump va fi mult mai valoros pentru noi,daca ramane in viata, decat daca este mort,”mort” ,insemnand in faliment. Nu vrem ca Trump sa fie in faliment, ci il vrem afara,in lume, ca sa ne vanda produsele. Trump este un mare comerciant, ,a adaugat el, ;L-am tinut un viata, ca sa ne ajute pe noi “…Videoclipul cu avocatul Alen Pomerantz, afirmand aceste lucruri, il poate viziona oricine pe you tube. Cum poate Calin Georgescu sa-l numeasca “puternic si independent “ pe clownul Trump, care este total magarul inchiriat al mafiei bancherilor globalisti , carora le datoreaza 4 billion dollars ??? Trump, i-a jucat pe degete si i-a dezbinat pe americani, acum amazoana Diana ii joaca pe degete si ii dezbina pe romani.

    Apreciat de 1 persoană

  16. […] Alice Florescu-Bleotu, mama Dianei Sosoaca, este masoanca si promotoare a ezoterismului […]

    Apreciază

  17. […] Alice Florescu-Bleotu, mama Dianei Sosoaca, este masoanca si promotoare a ezoterismului […]

    Apreciază

  18. […] Alice Florescu-Bleotu, mama Dianei Sosoaca, este masoanca si promotoare a ezoterismului […]

    Apreciază

  19. G said, on martie 23, 2023 at 7:41 am

    Diana e nume de drac!

    Apreciază

  20. […] Alice Florescu-Bleotu, mama Dianei Sosoaca, este masoanca si promotoare a ezoterismului […]

    Apreciază

  21. […] Alice Florescu-Bleotu, mama Dianei Sosoaca, este masoanca si promotoare a ezoterismului […]

    Apreciază

  22. […] Alice Florescu-Bleotu, mama Dianei Sosoaca, este masoanca si promotoare a ezoterismului […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.