SACCSIV – blog ortodox

CERN va testa cel mai puternic ACCELERATOR DE PARTICULE din lume în timpul ECLIPSEI DE SOARE din aprilie pentru a căuta “materia ‘invizibilă’ care asigură în secret energia necesară pentru funcționarea universului nostru”

Posted in CERN by saccsiv on aprilie 7, 2024

CERN to test world's most powerful particle accelerator during April's solar eclipse to search for 'invisible' matter that secretly powers our universe | Daily Mail Online

Daily Mail: CERN to test world’s most powerful particle accelerator during April’s  solar eclipse  to search for ‘invisible’ matter that secretly powers our universe

CERN va testa cel mai puternic accelerator de particule din lume în timpul eclipsei de soare din aprilie pentru a căuta materia ‘invizibilă’ care asigură în secret energia necesară pentru funcționarea universului nostru

  • Large Hadron Collider va ciocni atomii între ei pe 8 aprilie
  • În cadrul experimentului se speră descoperirea particulelor subatomice care există în interiorul atomilor.
  • CITEȘTE MAI MULT: Noul accelerator de 20 de miliarde de dolariva fi pus în funcțiune în anii 2040

De Stacy Liberatore, 28 Martie 2024, actualiazt 06 Aprilie 2024, Daily Mail

Oamenii de știință au început testele preliminare trimițând miliarde de protoni în jurul inelului de magneți supraconductori al LHC pentru a le crește energia și pentru a se asigura că mașinăria de 4 miliarde de dolari este în stare de funcționare.
Iar luna viitoare, CERN îi va lansa într-un tunel lung de 17 mile, cu o viteză apropiată de cea a luminii, pentru a recrea condițiile la o secundă după Big Bang.

LHC va continua experimentul până la sfârșitul acestui an, când va intra într-o lungă perioadă de hibernare pentru ca CERN să îl transforme în următoarea versiune – LHC de înaltă luminozitate (HL-LHC).

Acceleratorul se află la 300 de metri sub pământ, la granița dintre Franța și Elveția, și a fost pus în funcțiune pentru prima dată la 10 septembrie 2008.

LHC funcționează prin zdrobirea protonilor între ei pentru a-i descompune și pentru a descoperi particulele subatomice care există în interiorul lor și modul în care acestea interacționează.

Oamenii de știință au pornit puternica mașinărie în această lună, injectându-i mai multe fascicule de protoni.

Cercetătorii de la CERN folosesc protoni, deoarece aceștia sunt particule mai grele.

Greutatea permite o pierdere de energie mult mai mică pe tur prin accelerator decât alte particule, cum ar fi fotonii.

Pe 8 martie, echipe din întreaga lume au așteptat în interiorul laboratorului subteran pentru a urmări fasciculele care se rotesc în interiorul inelului LHC.

Construcția circulară a fost proiectată așa întrucât permite mai mult timp pentru accelerarea fasciculului de particule, astfel încât să se poată atinge o energie mai mare.

Însă prima încercare din această lună nu a decurs conform planului, după ce fasciculul a reușit să facă doar un circuit parțial.

Însă experimentele din această lună au demonstrat că traiectoria fasciculului a fost greșită, deoarece acesta a parcurs un cerc complet.

Dar, după ce au modificat mecanismele, echipa a privit cu uimire cum fasciculul a înconjurat acceleratorul în mai puțin de 20 de minute.

La putere maximă, trilioane de protoni se vor întrece în jurul inelului acceleratorului LHC de 11.245 de ori pe secundă și vor călători cu doar 10 km pe oră mai puțin decât viteza luminii.

Pe 8 aprilie, echipa va trimite fasciculele prin tunel, unde se vor ciocni.
Echipa va fi în căutarea materiei întunecate, care reprezintă aproximativ 28% din universul nostru masiv – dar care nu a fost niciodată văzută sau dovedită.

Această activitate le va oferi informații despre formarea universului și chiar despre soarta sa finală.

Experimentul este programat să aibă loc în aceeași zi cu Marea Eclipsă de Soare din America de Nord.

Eclipsa totală de soare are loc atunci când luna blochează complet fața soarelui, întunecând pentru scurt timp exteriorul în timpul zilei.

Spectacolul va fi vizibil pentru aproximativ 32 de milioane de persoane de-a lungul unui traseu îngust prin America de Nord și Centrală.

Va fi prima eclipsă totală de soare din SUA dupa cea din august 2017.

Scopul LHC este acela de a le permite oamenilor de știință să testeze predicțiile din fizica particulelor, inclusiv măsurarea proprietăților bosonului Higgs, sau particula lui Dumnezeu, care a fost o piesă lipsă în puzzle pentru fizicienii care încearcă să înțeleagă cum funcționează universul.
Oamenii de știință cred că la o fracțiune de secundă după Big Bang-ul care a dat naștere universului, s-a format un câmp energetic invizibil, numit câmpul Higgs.
Pe măsură ce particulele au trecut prin acest câmp, au căpătat masă, dându-le dimensiune și formă și permițându-le să formeze atomii care alcătuiesc universul, pe tine și tot ceea ce te înconjoară și tot ceea ce există în univers.

Aceasta a fost teoria propusă în anul 1964 de profesorul Higgs, pe cand era era un elev de gimnaziu și care a fost confirmată acum.
Pe cand particulele s-au descompus aproape instantaneu în timpul experimentului LHC, oamenii de știință au descoperit că au lăsat în urmă o amprentă care le dezvăluie existența.
LHC este utilizat în mod obișnuit doar o lună pe an, dar a fost oprit pe perioade lungi de timp pentru modernizări – ultima dată a fost oprit în anul 2022, pe fondul crizei energetice din Europa.
Punerea în funcțiune a LHC este un proces complex, care necesită ca totul să ‘funcționeze ca o orchestră’.
Rende Steerenberg, responsabil cu operațiunile din camera de control de la CERN din Elveția, a declarat în anul 2022: ‘Acest lucru vine cu un anumit sentiment de tensiune, de nervozitate’, a explicat el, adăugând că multe lucruri pot merge prost, inclusiv obstrucții în tunel și probleme cu magneții’.

 

Comentariu saccsiv:

Nu ni se explica insa de ce au ales ziua eclipsei totale de Soare.

Cititi va rog si:

Eclipsele si Efectul Allais

Cateva chestii edificatoare din istoricul CERN:

https://saccsiv.wordpress.com/2010/11/06/cercetatorii-de-la-cern-ce-au-creat-si-world-wide-web-vor-sa-produca-la-lhc-un-mini-bing-bang/

Cititi va rog si:

KABBALAH – Sursa teoriei BIG BANGULUI si a impielitatei EVOLUTII

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on aprilie 7, 2024 at 11:35 pm

    CERN 2017 Blue Beam And The Portal to Hell – YouTube
    https://m.youtube.com/watch?v=PWoCk8-aLR4

    Apreciază

  2. geo said, on aprilie 8, 2024 at 8:04 am

    https://rumble.com/v4n9n46-conversatie-cu-un-fost-illuminati-ronald-bernard-sacha-stone.html

    https://rumble.com/v4ng78n-martiri-fr-voie.-documentar-despre-vaccinarea-copiilor-de-iulian-capsali.html

    Nu am rezistat sa ma uit…

    https://www.facebook.com/asociatiacaleaneamului/posts/pfbid0ArqFmZtnfxCE5GMxwNKfZ6FxV6eKM6xaHta6hQZr9vBbDMRVwHwsmiP75wAraQUCl?locale=ro_RO

    https://www.activenews.ro/opinii/Cora-Muntean-Sa-nu-uitam-nicicand…-Postare-de-acum-doi-ani-188599

    https://www.economica.net/captare-stocare-carbon-romania-petrom-romgaz_737094.html

    https://jurnalul.ro/special-jurnalul/proiect-yellowstonede-romania-parc-national-961065.html

    https://rgnpress.ro/2024/04/jaf-din-banii-romanilor-raed-arafat-semneaza-un-contract-de-miliarde-de-euro-pentru-un-nou-sistem-de-alertare-a-populatiei-desi-ro-alert-e-perfect-functional-cand-intra-la-puscarie/

    https://corect-news.ro/cine-i-a-salvat-pielea-lui-raed-arafat/

    https://corect-news.ro/caracatita-raed-arafat/

    https://covasnamedia.ro/actualitate/raport-starea-mass-media-din-romania-in-pragul-anului-super-electoral-2024

    https://hirado.hu/romana/cikk/2024/03/28/prorector-noua-lege-a-invatamantului-superior-din-romaniastabilizeaza-si-largeste-domeniul-de-aplicare-a-drepturilor-privindlimba-materna

    https://observatornews.ro/eveniment/toti-am-fost-controlati-pataniile-romanilor-pe-aeroporturile-din-franta-italia-sau-spania-desi-am-intrat-in-schengen-570411.html

    https://rgnpress.ro/2024/04/extremistul-globalist-donalt-tusk-introduce-in-polonia-dictatura-lgbt-trei-ani-de-inchisoare-daca-ofensezi-persoanele-lgbt/

    https://www.reuters.com/world/asia-pacific/thai-lgbt-activists-celebrate-vote-that-brings-marriage-equality-closer-2024-04-02/

    https://www.lifesitenews.com/blogs/china-is-building-the-worlds-largest-dna-database-to-facilitate-forced-organ-harvesting-for-profit/

    https://www.breitbart.com/2024-election/2024/04/02/trump-election-day-will-be-christian-visibility-day/

    Apreciază

  3. Felix said, on aprilie 8, 2024 at 8:18 am

    Parintele Arsenie Papacioc:

    Sfintii Parinti talcuiesc aceasta cifra, 666, astfel:

    Primul 6 reprezinta cruzimea fara nici un pic de mila – un tata a taiat capul fetitei lui, care luase nota zece la scoala.

    Al doilea 6, curvia fara nici o ratiune. De exemplu, mi-a spus cineva ca in Belgia este oficializat sa poata trai tata cu fiica.

    Al treilea 6, lipsa de credinta – un parlamentar a dat vot de blam, pentru a introduce religia in scoala, zicand: „De asta ne arde noua acum?”

    666 adunate ca simple unitati ne da 18.

    Dar putem spune si cum ne convine noua, crestinilor:

    9+9=18, noua cete pe pamant: arhierei, preoti si diaconi; monahi, crestini si nebotezati; animale si pesti, vegetatie si minerale.

    9 cete in cer: Serafimi, Heruvimi, Tronuri; Domnii, Puteri si Stapanii; Incepatorii, Arhangheli si Ingeri.

    666 angajeaza intreaga creatie a lui Dumnezeu. Acest Antihrist vrea sa cucereasca si cerul, nu se multumeste numai cu pamantul, caci va pretinde ca el este Dumnezeu.

    Sfantul Iustin Popovici:

    Rugaciunea este armura noastra de baza si cea mai inalta. Ea ne inarmeaza cu credinta tare, cu nadejde puternica, cu iubire, cu rabdare, cu adevarul, cu postirea, si prin Hristos reusim biruinta asupra tuturor incepatoriilor, stapaniilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii, care sunt in vazduhuri, chiar daca ele, cu chipurile lor demonice, sunt imbracate in trupuri omenesti (Efes. 6, 12-18).

    Sfantul Gavriil Georgianul:

    Vedem partea universului care este vizibilă. 

    Este locul unde duhurile rele au căzut și  nu se pot ridica deasupra stelelor.

     Orice ipoteza despre existenta extratereștrilor emisa de către creștinii ortodocși este inacceptabila. 

    Extratereștrii sunt demoni, care au fost îngerii si care au căzut în păcat. Nu există altă civilizatie (extraterestra). 

    Aceasta este singura (planeta) lume pe care Dumnezeu a făcut-o pentru oameni

    În zilele vremurilor de pe urmă sa nu priviți la cer, in vazduh. Pentru că astfel de „miracole” se vor întâmpla, încât veți fi înșelați și veti fi pierduti. 

    Antihristul are 666 de capcane pentru om. 

    Cu alte cuvinte, în vremea pregatirii terenului venirii lui Antihrist, oamenii vor aștepta mântuirea din spațiu cerului, din vazduh.

     Acesta va fi cel mai mare truc al diavolului. 

    Omenirea va cere ajutorul extratereștrilor, fără să știe că sunt de fapt demoni!

    Apreciază

  4. Sorin said, on aprilie 8, 2024 at 8:49 am

    Sa recapitulam! Nu exista univers pentru ca nu exista spatiu extraterestru si nu a existat vreodata Big-Bang decit in teorie,o teorie mincinoasa al carei scop este de a ne convinge ca suntem niste greseli ale universului, care venim de nicaieri si cu viteze si traiictorii demne de desene animate,ne deplasam catre niciunde, si ca de fapt nu suntem o creatie divina a lui Dumnezeu.Nu exista planete si nici vid care inconjoara pamintul si care in infinitatea sa (vidul) nu reuseste sa absoarba atmosfera pamintului,atit e de slab vidul asta 🙂 dar asta numai si numai ca niste maimute stau pe o bila ce se invirte cu 1500 km pe ora ,fara sa simpta si pun botul lor de maimute la toate ineptiile si minciunile sfruntate ale satanistilor.Acum ca am lamurit-o cu ce declara CERN ca vrea sa studieze trebuie sa ne intrebam care este scopul lor adevarat,scop pe care il stiu papusarii si vreo 2,3 de la CERN ca restul,maimute cretine care isi spun „cercetatori” studiaza o imaginatie a satanistilor care intre timp rid de se prapadesc in ce hal de redusi mintali suntem,noi oamenii pentru ca au ei un scop stiind mai ales tot ce am descris eu mai sus.Cei care nu ageeaza tot ce am scris eu mai sus trebuie sa stie ca e normal la cita spalare de creier au participat si mai participa.Stiu,ca si eu am trecut pe acolo doar ca am hotarit sa nu mai particip la „spalari” de o vreme.Cind si ceilalti se vor trezii,eu voi deja la „avansati” 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  5. Felix said, on aprilie 8, 2024 at 9:49 am

    În al treilea rând, „mesajul” adus de OZN-uri este de natură să pregătească lumea pentru aparitia lui Antihrist; „mântuitorul” omenirii apostaziate soseste pentru a stăpâni lumea.

    Poate că antihrist va sosi chiar din văzduh, pentru a imita mai bine venirea Mântuitorului

    (Matei 24,30; Fapte 1,11). 

    Oricum, mesajul adresat omenirii zilelor noastre acesta este: „mântuirea asteptati-o nu de la Adevărul crestin aflat prin Descoperire Dumnezeiască (Revelatie) si nu de la credinta în Dumnezeul-Om Cel nevăzut, ci de la extraterestrii din spatiu vazduhului”.

    Este unul din marile semne al vremilor de pe urmă acesta:

    … si spaime si semne mari din cer vor fi (Luca 21,11). 

    Sfântul Simeon Noul Teolog spune si el:

    „cel care se nevoieste cu rugăciunea, să nu privească des în văzduh, căci într-acolo se află sălasul duhurilor rele, care lucrează mari si felurite înselăciuni” 

    https://cuvseraphimrose.wordpress.com/2008/08/19/ortodoxia-si-religia-viitorului-semnificatia-fenomenelor-ozn/

    Apreciază

  6. Antonius said, on aprilie 8, 2024 at 12:17 pm
    • Site-ul de stiri al Patriarhiei Romane promoveaza VINDECAREA HOLISTICA (yoga, reiki, terapii complementare)

    https://basilica.ro/lumea-crestina-preocupata-de-vindecarea-holistica-prioritatile-stabilite-la-consiliul-mondial-al-bisericilor/

    • Vasile Bănescu a primit cea mai înaltă distincție pentru mireni a Arhiepiscopiei Aradului

    https://basilica.ro/vasile-banescu-a-primit-cea-mai-inalta-distinctie-pentru-mireni-a-arhiepiscopiei-aradului/

    Apreciază

  7. Moca said, on aprilie 9, 2024 at 9:35 pm

    Știe cineva ce s-a făcut cu planificata „tragere” din 8 aprilie, la Cernul din Geneva?! Sau iar a apărut o bucățică de cuminecatura în accelerator, care le-a răsturnat planul again ?!

    Apreciază

  8. Spaceman said, on aprilie 10, 2024 at 2:24 pm

    Factcecării s-au întrecut în a spune că nu există nicio legătură între activitatea de la CERN și eclipsa totală de soare din 8 aprilie de peste ocean, nici vorbă ca cei de la CERN să efectueze teste în condițiile desfășurării unei eclipse totale de soare peste ocean, iar faptul că CERN avea pe 5 aprilie două fascicule stabile în acceleratorul de particule a fost doar o coincidență.

    https://home.cern/news/news/accelerators/large-hadron-collider-reaches-its-first-stable-beams-2024

    Tot o coincidență… pe 8 aprilie, ziua eclipsei totale din SUA, a crăpat Peter Higgs, fizicianul care a prezis „particula lui Dumnezeu”

    https://www.agerpres.ro/stiintatehnica/2024/04/09/peter-higgs-laureatul-premiului-nobel-pentru-fizica-in-2013-a-murit-la-94-de-ani–1278392

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.