SACCSIV – blog ortodox

Eclipsele si Efectul Allais

Posted in Luna, SOARE by saccsiv on martie 20, 2024

Conform https://koaha.org/wiki/Eclissi_solare_del_2_ottobre_1959

Economistul și fizicianul francez Maurice Allais a constatat în această eclipsă și în cea din 30 iunie 1954 că măsurarea gravitației a avut ușoare fluctuații în timpul observării eclipsei; acest fenomen a fost numit mai târziu efectul Allais . [7]

 

Iata si ce putem citi la https://catalogue.library.cern/literature/tng3e-b5v48

Ar trebui reconsiderate legile gravitației?

patrimoniul științific al lui Maurice Allais

De Múnera, Héctor A

Publicat de C. Roy Keys în 2011, CERN

Maurice Allais a fost unul dintre cei mai originali gânditori științifici francezi ai secolului XX. La începutul anilor 1950 a fost autorul paradoxului Allais în luarea deciziilor în condiții de incertitudine, iar în 1988 a devenit singurul cetățean francez care a primit Premiul Nobel pentru economie ca urmare a contribuțiilor sale la teoria piețelor de non-echilibru. Cercetările lui Allais în domeniul fizicii au fost, de asemenea, importante, dar sunt foarte puțin cunoscute. La mijlocul anilor 1950, Allais a proiectat și construit un pendul cu bilă extrem de sensibil – care l-a numit pendulul paraconic. Acest aparat reacționează la forța gravitațională a Soarelui și a Lunii și a prezentat un comportament neașteptat în timpul eclipsei parțiale de Soare din 30 iunie 1954, care a avut loc la Paris. Această anomalie gravitațională locală se numește acum efectul de eclipsă Allais.

Ca un omagiu adus lui Allais la 100 de ani de la nașterea sa, această carte se concentrează asupra contribuțiilor sale în domeniul fizicii, în special în domeniul interesant și controversat al anomaliilor gravitaționale, care pot deschide căi neașteptate și complet noi în teoria gravitației. Pe lângă un scurt eșantion de lucrări ale lui Allais, cartea descrie eforturile experimentale de a reproduce efectul de eclipsă Allais, un efort care s-a dovedit a fi mai dificil decât se aștepta, deoarece toate eclipsele sunt diferite. Mai multe lucrări descriu anomalii optice și geologice care l-au interesat, de asemenea, pe Allais. O ultimă secțiune conține eseuri teoretice care schițează noi modele gravitaționale. Cartea va fi de interes nu numai pentru studenții și practicienii din domeniul fizicii, ci și pentru publicul laic informat și chiar pentru filosofii științei și pentru cercetătorii care studiază epistemologia și politica din spatele investigației științifice.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Nu stim nimic despre GRAVITATIE, semn ca lumea sigur nu este precum stiinta oficiala ne descrie ca ar fi

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai Rapcea said, on martie 20, 2024 at 5:09 pm

    Saccsiv, am rugămintea din partea organizatorului mitingului de sâmbătă, dl. Lucian Tudor, să postezi și la tine anunțul de miting, să vină cât mai multă lume.

    ”Hristos a înviat bucuria mea!

    Dragi oameni de bună credință, frati creștini de pretutindeni:

    Vă iubesc și vă mulțumesc pentru rugăciuni și vă aștept în număr cât mai mare în prima săptămână a postului Sfintelor Paști să luați parte la acest marș al credinței atât de important pentru existența noastră.
    Tot raul care ni se întâmplă este consecință a păcatelor noastre, milioanelor de avorturi, zeci de ani de trăit în curvie, goana după plăceri și înavuțire, trăirea noastră departe de Dumnezeu și de legile sale.
    În timp ce noi oamenii simpli ne făceam de cap prin falsa iluzie ca suntem liberi, alții lucrau de zor puțin câte puțin la destrămarea familiei, la controlul asupra copiilor noștri, la juguri și biruri puse pe spinarea noastră și câștigau teren datorită nepăsării și tolerantei noastre.
    Astea ne sunt păcatele și multe altele știute doar de noi care le am făcut și Bunul Dumnezeu care le știe și ne așteaptă să ne pocăim și să trăim după legile Lui sfinte.
    Avem ocazia acum să nu mai tolerăm păcatul și nici apartenenta la el prin dezicere de păcat și de cei ce îl promovează. Cei care îl tolerează, promovează din plăcere sau din atragerea de foloase să rămână sub incidenta lui, iar cei care se dezic de păcat vor ieși de sub incidenta lui și vor fi liberi în fata Lui Dumnezeu.
    De aceea prin acest marș ne dezicem de politicienii corupți care nu ne reprezinta și de anomaliile impuse de ei.
    Dăm un semnal și mesaj Europei și întregii lumi că în România încă trăiesc urmași ai Sfinților Domnutori iubitori de țară și de Dumnezeu creatorul cerului și pământului și doresc sa trăiască după poruncile lui Dumnezeu nefăcând pact cu diavolul.
    Ii arătăm lui Dumnezeu iubire și supunere.
    Astfel vom cere:
    -Interzicerea manifestațiilor publice ale oamenilor cu anomalii sexuale pe teritoriul României.
    -Interzicerea aprobării căsătoriilor și înfierii de copii de către oamenii cu anomalii sexuale pe teritoriul României.
    -Revenirea la cuvântul “viol” și nu “sex cu un minor” cum este denumit în prezent orice abuz sexual la adresa copiilor, și pedepsirea ca atare cu minim 7 ani de închisoare.
    -Interzicerea pedofiliei, zoofiliei, necrofiliei pe teritoriul României.
    -Interzicerea producerii și comercializării a alimentelor pe baza de insecte, animale spurcate, carne artificială din celule umane, pe teritoriul României.
    -Interzicerea semințelor fructelor, legumelor, animalelor, modificate genetic pe teritoriul României, care este baza cancerului la vârste atât de fragede și înlocuirea cu semințe si animale naturale.
    -Schimbarea însemnelor satanice de pe ambulante și spitale și înlocuirea lor cu cruci roșii ca în forma de inceput pe teritoriul României.
    -Schimbarea jurământului medical dintr-un jurământ către zei păgâni într-un jurământ către Bunul Dumnezeu ca la preoți și militari, pe teritoriul României.
    -Interzicerea fiintarii și functionarii organizațiilor păgâne și sataniste pe teritoriul României .
    -Demolarea statuilor sataniste si abstracte de pe teritoriul României.
    -Interzicerea avortului pe teritoriul României.
    -Interzicerea lucrului în zilele de Duminici și sărbători naționale cu cruce roșie cu excepția celor care lucrează în folosul comunității (spitale și armată)
    -Interzicerea jocurilor de noroc și a cazinourilor pe teritoriul României.
    -Interzicerea drogurilor pe teritoriul României.
    -Interzicerea documentelor biometrice sau cu cip ca forma obligatorie și lăsarea lor la alegerea fiecărui om pe teritoriul României.
    -Interzicerea trecerii la moneda digitala și lăsarea circulației banilor fizici și a trocului, la alegerea fiecărui om pe teritoriul României.
    -Interzicerea vaccinării și a dictaturii militare pe baza unor pandemii false și pedepsirea inițiatorilor.
    -Deshumarea celor omorâți în pandemie ptr aflarea cauzei decesului ,înmormântarea creștinească și pedepsirea vinovatilor pe teritoriul României.
    -Pedepsirea promotorilor falsei pandemii pe teritoriul României.
    -Interzicerea accesului în funcția de președinte al țării și alte funcții importante de conducere a celor care nu sunt născuți pe teritoriul României nu au părinți români și nu sunt creștini ortodocși.
    -Canonizarea Sfinților martiri,mucenici, mărturisitori din perioada comunista și cinstirea lor de către cler și credincioși.
    -Introducerea icoanelor și crucilor în instituții și pe drapelul țării.
    – Cerem programe de catehizare a tinerilor în parcuri și locuri publice
    Toate aceste cereri țin de o moralitate creștină lăsată de Bunul Dumnezeu oamenilor prin legi și porunci care au fost încălcate și schimbate prin neascultare.
    Ca și creștini ortodocși într-o țară ortodoxă având ajutor pe strămoșii noștri sfinți și constituția noi creștinii ortodocși și oameni ne cerem drepturile la viață, primite prin naștere de la Dumnezeu, cerem iertare Prea Sfintei Treimi și chemam Duhul Cel Sfânt sa ne călăuzească viețile, familiile țara și neamul nostru românesc ca să trăim liberi în credință strămoșească cu sfânta noastră tradiție cu sfintele noastre mâncăruri, cu traiul și obiceiul nostru românesc păstrat de peste 2000 de ani.
    Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu și Maica Iubirii!
    Hristos în mijlocul nostru pentru biruința neamului creștinesc!

    Cu mult drag și iubire frățească al vostru frate creștin Lucian Tudor.”
    https://rapcea.ro/sambata-23-03-2024-marsul-credintei-si-omeniei/

    Apreciat de 2 persoane

    • San said, on martie 21, 2024 at 6:38 am

      Frumos, creștinesc,adevărat dar vremea acestor idealuri reparatorii în societatea romaneasca nu este acum și nici n-au fost vreodată puse în practica la romani.Tŕist, dar adevărat.
      Și apoi, cui cerem noi toate astea schimbari:guvernelor sataniste care conduc Țara?!Cum cerem,prin marșuri și demonstrații demonocratice?!
      Acum și oricând, numai Domnul Iisus Hristos are puterea de a înființa toate cele spuse de Liviu.Ce trebuie sa facem este pocainta niniviteana nationala SI sa-l rugam pe Domnul sa indrepteze neamul acesta rătăcit și debusolat de 35 de ani de satanism institutionalizat,de 45 de ani de ateism comunist și de alți mai înainte 84 de ani de secularism desantat.
      Facem asta sau vom dispărea ca neam, ca multe alte neamuri în Istorie !

      Apreciază

  2. rr said, on martie 20, 2024 at 5:22 pm

    Bill Nye:

    „Un singur lucru vreau ca generatia voastra sa accepte, Pamantul este un sistem inchis. Nu putem parasi Pamantul. Nu avem unde sa mergem.”

    Apreciază

  3. Duhul Capitanului said, on martie 22, 2024 at 12:10 am

    Dacă pământul ar fi sferic, curcubeul ar fi echidistant față de pământ, dar așa, curcubeul se vede ca un arc de cerc,imitând forma cupolei și, deci, pământul este plat…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.