SACCSIV – blog ortodox

Israel: Cel mai mare protest anti Netanyahu de până acum

Posted in BENJAMIN NETANYAHU, EVREI, HAMAS, ISRAEL, proteste by saccsiv on aprilie 2, 2024

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on aprilie 2, 2024 at 12:09 pm

    Sculati gazde, nu dormiti 😉
    👇
    Telefonul va ține loc de carte de identitate! Decizia Uniunii Europe | replicaonline.ro
    https://www.replicaonline.ro/telefonul-va-tine-loc-de-carte-de-identitate-decizia-uniunii-europe-588165?z=l

    Apreciază

  2. John said, on aprilie 3, 2024 at 6:39 am

    Sculptură impresionantă

    Apreciază

  3. Radu Humor said, on aprilie 3, 2024 at 10:06 pm

    Lumea trebuie să oprească Israelul sau vom muri cu toții într-un holocaust nuclear
    Mike Adams
    Israelul a ieșit din fire și este acum descris de fostul congresman al SUA Dennis Kucinich drept un „guvern necinstit” care nu respectă nicio lege, nici tratate și nici reguli umanitare.

    Având în vedere că Israelul țintește și ucide acum lucrătorii internaționali de ajutor alimentar (intenționat) și țintește, bombardează și distruge o clădire a consulatului iranian din Siria, Israelul anunță lumea că nu va înceta niciodată să comită violențe, război și genocid până când lumea va găsi un cale de a opri mai întâi Israelul.

    Acesta este mesajul critic astăzi: lumea trebuie să oprească Israelul. Dacă nu o facem, toți murim într-un holocaust nuclear, pe măsură ce războiul regional se transformă în război mondial, iar războiul mondial dezlănțuie arme nucleare care decimează viața pe planeta Pământ.

    Israelul este acum cea mai periculoasă națiune de pe planetă și se află în mâinile unui psihopat mut (Netanyahu) care riscă cu bucurie moartea a miliarde de oameni pentru a încerca să se salveze.

    Motivul pentru care sunt promovați şi încurajați transexualii este unul singur: banii. O procedură completă de schimbare de sex costă 1.5 mil USD, e suportată parțial sau integral de stat, şi de aceea „psihologi” trimişi de clinici de profil um lă prin şcoloi şi chiar grădinițe să racoleze copii pentru a le schimba sexul.
    Speranța medie de viață după schimbarea de sex este de 7 ani. Statisticile SUA spun că teansexualii mor de boli, depresii, sinucidere, droguri după 7 ani de la operație.

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 3, 2024 at 11:06 pm

      Radu Humor

      Motivul pentru care sunt promovați şi încurajați transexualii NU este unul singur (banii).

      Apreciază

  4. Nicusor said, on aprilie 3, 2024 at 10:11 pm

    Ia uite, adica romanii nu au voie sa faca aliante la ei in tara, ca se supara ungurii. Oricum toti vor avea o surpriza, pentru unii placuta, pentru altii neplacuta… Asta dupa alegeri.

    https://flux24.ro/kelemen-hunor-o-alianta-psd-pnl-in-orasele-cu-primari-de-la-udmr-ar-provoca-leziuni-adanci/

    Apreciază

  5. Felix said, on aprilie 4, 2024 at 12:13 am

    CIA a informat Israelul că va fi atacat de Iran în 48 de ore – critici acerbe la adresa lui Netanyahu „Iranul va ataca Israelul cu drone și rachete de croazieră”

    https://warnews247.gr/diethnh/mesh-anatolh/h-cia-enhmerwse-to-israhl-oti-tha-dexthei-sarwtikh-epithesh-apo-to-iran-se-48-wres-sfodrh-kritikh-se-netaniaxou/

    Apreciază

  6. Nicusor said, on aprilie 4, 2024 at 8:31 am

    Nu stiu cat ia lazea, desteptul desteptilor, dar ia uite cat ia seful lui. Pe langa ca au atatia bani cat nici ei in calitate de angajati ai benere nu pot sa numere, mai si ies public cu atitudini sfidatoare de genul: „luati un ceai de flori se tei”, „cifrele arata ca o ducem foarte bine”, ” sa isi carpeasca hainele” si altele de asemenea. Eu vreau sa fac schimb pt un an fie cu maria sa Isarescu fie cu maria sa sclavul sef economist Lazea, dar numai pentru un an, ca daca e mai mult de un an, astia se sinucid ca nu mai au chefuri platite se benere cu secretare sexi, caviarul si sticle de sampanie de 8000 de euro bucata, platite de sarantoci ca noi.
    Ia uitati aici de ce vorbesc niste jigodii ca ei cum vorbesc si de ce ne sfideaza.
    In loc sa aiba grija ca bancile sa nu mai fie camatari, in loc sa tina cursul la un nivel suportabil pentru romani, in loc sa blocheze scoaterea profiturilor imense ale bancilor care opereaza pe teritoriul tatii noastre.
    Pe cuvantul meu, ca mi-e dor de Ceausescu si de legea subminarii economiei nationale care prevedea pedeapsa capitala pentru astfel de jigodii.

    https://newsweek.ro/investigatii/bnr-ii-da-56000-lei-pe-an-lui-isarescu-prima-de-vacanta-guvernatorul-ia-banii-si-daca-sta-acasa?utm_source=newsshowcase&utm_medium=discover&utm_campaign=CCwqGQgwKhAIACoHCAowxO-1CzDRis0DMM6GogIw697TAg&utm_content=bullets

    Apreciază

  7. geo said, on aprilie 4, 2024 at 10:49 am

    Another reason for Syria’s terror is Netanyahu’s attempt to export his domestic crisis abroad. He needs to get rid of pressure from the Israeli street demanding his resignation and resolving the situation of prisoner exchange with the resistance. Terrorist Bibi knows that his term of office is running out and he is facing international persecution, so his task is to foment chaos everywhere in order to make life as difficult as possible for the opposition.

    https://southfront.press/netanyahu-needs-chaos-in-the-region-in-the-name-of-survival/

    The IDF concluded its brutal attack on April 1. Israeli officials claimed some 900 suspects had been apprehended, 200 Hamas and Islamic Jihad fighters killed, weapons and almost 3 million USD in cash seized during the attack.

    However, officials in Gaza revealed that Israeli troops had killed 400 Palestinians inside and around the medical complex. Videos posted to social media showed that the complex was destroyed and set on fire by Israeli troops, who also dug up the bodies from a nearby cemetery. The decomposing bodies of dozens of slain Palestinains, including children and women, were found all around the hospital. Some of the bodies were reportedly run over by military vehicles, while others were tied up and shot execution style.

    https://southfront.press/middle-east-on-brink-of-total-war/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.