SACCSIV – blog ortodox

Institutul Tavistock, culoarea neagra, blugii rupti si ingineria sociala a maselor

Sursa: https://www.globalresearch.ca/tavistock-black-cars-torn-jeans-lgbtq/5806687

Tavistock & Alții, mașini negre, blugi rupți și LGBTQ: inginerie socială, manipulare a minții

Ingineria socială a mulțimilor de oameni.

De Peter Koenig, 03 Februarie 2023, Global Research

Negrul este frumos. Întunericul este binele.

Ați observat vreodată că majoritatea mașinilor pe care le vedeți pe străzile orașelor și pe autostrăzi sunt negre? Unele sunt albe, iar altele au nuanțe de gri, argintiu și combinații între acestea? Acestea reprezintă aproximativ 90% sau mai mult dintre toate culorile pe care le au mașinile din SUA și Europa. Este posibil să găsiți ceva mai multe mașini roșii, albastre sau galbene în America Latină, Asia și în Africa. Dar tendința este universală.

Asta cu un scop. Pentru ca oamenii să fie setați să gândească în alb și negru, apoi, în cele din urmă, mai ales în negru, pe măsură ce albul dispare treptat. O întreagă generație nu știe nimic altceva decât că ‘mașinile sunt albe și negre’. Proporția de negru este copleșitoare. Astfel, având opțiuni limitate și fiind expuși în mod constant la aceste limite de culori identice, oamenii încep să gândească, și chiar să le placă asta, în alb și negru.

Asta s-a întâmplat deja în ultimii 20-30 de ani. Și nu numai cu culorile mașinilor. Negrul a devenit o culoare foarte populară în modă. Echipamentele de uz casnic vin în negru. Albul și griul dintre ele se estompează treptat. Aceasta este o ‘coincidență’ planificată. La început aveai de ales între negru, alb și nuanțe intermediare. Acum, toate se reduc treptat la negru.

Avem restaurante întregi în negru, apartamente mobilate în negru. Radio, casetofon, televizor – echipamente de sunet, toate în negru. Sunt fațade negre de case, terase vopsite în negru, covoare și mochete negre. Și tot mai mulți oameni se îmbracă în negru.

Negrul este șic. Negrul este frumos. Mult mai mult decât albul. Nu contează că albul este culoarea divinității. Este abandonat. Surclasat de negru. Divin versus diabolic. Cel din urmă ajunge cel dintâi.

Mintea oamenilor este direcționată spre a iubi negrul. Vibrațiile întunecate emană din negru. Tristețea, disperarea, depresiile sunt reprezentate de întuneric, de negru. Negrul inspiră teamă. Negrul este antidotul bucuriei. Negrul îți scade apărarea, ne face vulnerabili la vibrațiile negative. Negrul este apocaliptic. Negrul ne scade apărarea. Negrul reprezintă o mentalitate planificată a gândirii apocaliptice. Negrul ne pregătește pentru frică și supunere, fără ca noi să ne dăm seama.

Există chiar și paturi negre. Imaginați-vă! Dormiți în întuneric pe un piedestal cu vibrații din lumea subpământeană. Cum îți influențează asta subtil starea de spirit? Face parte dintr-un plan mai mare. Un plan pe termen lung; se derulează de cel puțin două-trei decenii.

Negrul devine integrat în inimile și sufletele noastre. Noi trebuie să devenim o reflectare a negrului. Negrul devine TU, iar TU devii negrul. Tu și negrul sunteți una. Gândind în negru, nu poți scăpa. Este un cult luciferic, un cult al morții.

Institutul Tavistock

Culoarea neagră și credința în bunătatea pe care o reprezintă, formează baza pentru mult mai multe lucruri care vor urma – o minte deschisă spre manipularea societății.

Bine ați venit la Tavistock: la Institutul Tavistock pentru ingineria socială a maselor. Acesta are sediul în Sussex, Anglia, și se descrie ca fiind ‘o organizație caritabilă non-profit care aplică științele sociale la problemele și chestiunile contemporane’. În realitate, aplică științe psiho-sociale extrem de sofisticate, pentru a ne amorți mințile și apoi a le canaliza.

Institutul Tavistock are o arie de acoperire largă, colaborând cu multe grupuri de reflecție și institute de cercetare socială din SUA, inclusiv cu DARPA – Defense Advanced Research Projects Agency (Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării), cu sediul la Pentagon, care servește drept organizație centrală de cercetare și dezvoltare a Departamentului Apărării. Unul dintre obiectivele sale sinistre este manipularea minții oamenilor și colaborarea cu Tavistock în ceea ce privește ingineria maselor, în general.

Trebuie să fim conștienți de faptul că gândurile și procesul nostru de gândire este tot mai controlat, manipulat – încărcat cu frică pentru a ne face supuși. Pentru a afla mai multe despre Tavistock, consultați Tavistock Institute – Social Engineering of the Masses, de Daniel Estulin – disponibil pe Amazon și în alte librării pe internet:

„The Tavistock Institute, din Sussex, Anglia, se descrie ca fiind o organizație caritabilă non-profit care aplică științele sociale la problemele și problemele contemporane.

Însă în această carte scrisă de Daniel Estulin, se susține că este centrul mondial pentru activități de spălare în masă a creierului și inginerie socială. S-a dezvoltat de la un început oarecum rudimentar la Wellington House, într-o organizație sofisticată, ajungând să modeleze destinul întregii planete și, în acest proces, să schimbe paradigma societății moderne.” (Amazon)

Concentrându-se doar pe câteva ‘fenomene’, adevăruri false, demonstrează cum sunt manipulate segmente mari de populație și societăți întregi. Principalele instrumente de manipulare în masă sunt întotdeauna frica, urmată de supunere.

Oamenii temători se supun mult mai ușor autorității decât cei cu stimă de sine și recunoaștere a valorii de sine.

Moda și blugii rupți

În cazul în care vă întrebați uneori de ce oamenii au tendința de a purta blugi rupți, uneori atât de rupți încât sunt norocoși că mai rezistă pe picioarele purtătorului. Arată ridicol, dar este la modă. Este moda comună, a maselor. Este din nou distopia lui Orwell: „urâtul este frumos și frumosul este urât”.

Din nou, manipularea minții și a maselor – Tavistock & Co. – în cel mai bun caz. Același scop ca și frumusețea negrului se află în spatele instruirii oamenilor spre ceea ce ați putea numi ‘aceeași gândire’; o altă formă de gândire matricială, promovând doctrina pilulei albastre.

Poate vă întrebați, cum pot oamenii maturi și bine educați la unison să iubească negrul și să poarte blugi rupți. Este vorba de promovarea look-ului de vagabond, a look-ului de boschetar din New York. Este un hype care te împiedică să te gândești la ce se întâmplă în politică, și de ce.

Glanda pineală

În tot acest timp, mintea oamenilor este amorțită de substanțele chimice din aer și din apă. Fluorul, de exemplu, din apă și din pasta de dinți, este vândut ca fiind pentru protejarea dinților copiilor împotriva cariilor. În realitate, este una dintre substanțele chimice care amorțesc glanda pineală, deosebit de importantă pentru copii, deoarece glanda pineală dezvoltă sensibilitatea omului, simțul pentru rău și bine, simțul eticii. Vedeți asta.

O știință extrem de sofisticată se află în spatele a toate acestea. N-ați ghici, scopul acestei gândiri și planificări pe termen lung este de a aduce o generație, care a fost canalizată într-un mod distopic, spre o’gândire pro sistem’. Previziunea lui George Orwell a fost genială. Și aceasta este aplicată în acest ultim caz, de către cabală.

Glanda pineală, HankGrebe / GettyImages

 

Pe lângă propaganda intensivă non-stop pentru orice aberație care se află în prim-plan, ei –’cabala financiară’ – au și instrumente pentru a ucide glanda pineală. Aceasta este glanda din centrul creierului tău (vezi imaginea de mai sus). Glanda pineală reglează percepția luminii – întunericului, prin crearea de N-acetilserotonină și melatonină. Melatonina are numeroase roluri terapeutice și este puternic implicată în reglarea ciclului somn-veghe.

Ca atare, glanda pineală este esențială pentru sensibilitatea și simțurile umane. Atunci când glanda pineală este grav slăbită, manipularea minții devine mult mai ușoară, deoarece simțurile și sensibilitățile naturale sunt neutralizate.

Totul face parte dintr-un plan sofisticat pe termen lung. Și toate mecanismele strategice sunt conectate. Nimic nu este o coincidență.

Un alt instrument de manipulare în masă, cu efecte multiple, este eliberarea a mii de molecule chimice minuscule și particule de metale grele (este acoperit de sute, dacă nu mii, de brevete) de către avioane, în ceea ce se numește chemtrails, care, pe de o parte sunt un instrument-cheie de geoinginerie climatică, adică ‘schimbările climatice’ provocate de om (a se vedea mai jos), iar pe de altă parte de slăbire a sensibilității oamenilor, pentru a ne pregăti pe noi, Noi, Poporul, în vederea manipulării în masă.

COVID

Odată ce oamenii sunt setați pentru propagandă, vor reacționa la tot ceea ce li se spune.

Totuși, pentru a se asigura că o fac, există acest element crucial de „frică” adăugat la propagandă.

Funcționează ca un medicament. Întâi frica, apoi avertismentul – apoi orice ciocan se trântește asupra libertății oamenilor, este pentru „binele nostru”. – Și funcționează.

Frica este instrumentul de control al minții și de geoinginerie societală.

Falsa criză a covidului este o recentă ‘inginerie’ în masă a opiniilor, de fapt a creării unei „opinii publice”. Frauda ar fi trebuit să fie clară încă de la început. A fost pentru câțiva, dar cei mai mulți nu și-au dat seama ce se întâmplă. S-a aplicat o știință psihosocială sofisticată. Oamenii au fost șocați cu dictaturi de tip tiranic constând în purtarea obligatorie a măștilor, distanțare socială și închideri. Au condamnat necredincioșii și au creat o prăpastie între oi și șerpi.

Și asta face parte din manipulare: a diviza pentru a guverna. O axiomă la fel de veche ca și istoria omenirii.

Frica a funcționat și încă funcționează. Acum cu toate că obligativitatea purtării măștii a fost anulată pretutindeni, totuși milioane de oameni poartă încă hidoasa acoperitoare a feței, care face din oameni niște nulități anonime.

Compliment din partea lui Tavistock & Co. și a influenței lor în întreaga lume a științei sociale perfecționate, care îi ține pe oameni în genunchi, supunându-se speriați de frica de a nu lua o boală mortală dacă ar fi infectați. Pentru a face totul credibil, prin întârzierea înmormântărilor normale de zi cu zi, au făcut oamenii să creadă că se moare în masă din cauza covidului. Sicriele s-au acumulat. În unele cazuri, pe străzi – pentru a provoca teamă și supunere.

Dacă noi – marea majoritate a oamenilor – am fi avut ochi pentru a vedea și urechi pentru a auzi și un creier pentru a gândi și a căuta adevărul – am fi observat că făptașii ne-au dat multe semnale despre minciunile lor și despre ceea ce avea să urmeze. Însă ingineria maselor a fost bine pusă la punct.

Când a început în sfârșit trezirea, era deja prea târziu. Chiar și acum, după doi ani de campanii intense de vaxx – vezi mai jos – după ce a fost injectată aproximativ 70% din populația occidentală, în Nordul Global, lumina nu a pătruns încă în fiecare minte.

Event 201

Pe 18 octombrie 2019, la New York, a avut loc Event 201. O simulare la masă a exact ceea ce avea să se întâmple la mai puțin de trei luni mai târziu, o epidemie de coronavirus. Evenimentul a fost sponsorizat de răufăcătorii vizibili ai celor care par să comande lumea, Centrul Johns Hopkins pentru Securitate Sanitară, Forumul Economic Mondial (WEF) și Fundația Bill și Melinda Gates. A avut o largă participare a tuturor ticăloșilor, care vor avea în viitor un rol cheie în a înfrânge omenirea, Banca Mondială, FMI, OMS, întregul sistem ONU – și mulți alții.

Odată cu gongul de la miezul nopții de la începutul deceniului 2020-2030 (Agenda ONU 2030), covidul a coborât în toate cele 193 de țări membre ale ONU (194 de membri ai OMS).

Toate deodată. Dacă oamenii și-ar fi folosit creierul, doar un mic colț de creier, și-ar fi dat seama că este imposibil ca un virus să lovească întreaga planetă în același timp, adică deodată – în aceeași zi, în aceeași oră. Bunul simț și sensibilitatea fuseseră omorâte împreună cu glanda pineală, treptat și ușor, în decursul deceniilor anterioare. Așadar, autorii isteți au scăpat cu bine, așa cum au plănuit.

La 11 martie 2020, Dr. Tedros, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a declarat covidul drept ‘pandemie’, cu doar aproximativ 118.000 decazuri cumulate (în baza testului PCR) la nivel mondial, inclusiv cele din China (cifra nu a fost niciodatăfost pusă sub semnul întrebării și verificată) și aproximativ 4.200 de decese (inclusiv în China). Nimeni nu a verificat nici aceste cifre.

Numărul de cazuri confirmate în afara Chinei (6,4 miliarde de oameni) a fost de 44.279, dintre care 1.440 de decese (cifre înregistrate deOMS pentru 11 și 12 martie).

Nicio dovadă a pandemiei la 11 martie 2020

Oare oamenii nu au observat această fraudă la nivel mondial?

Frica trebuie să-i fi ținut la pământ. Frica de a nu contracta boala (morbiditate și mortalitate) adică – și în al doilea rând, frica de autorități.

Comparați doar datele despre covid (chiar dacă sunt false, și probabil că sunt) cu gripa comună care reclamă în fiecare an între 50 și 70 de milioane de cazuri numai în SUA – covidul (boală asociată cu un virus care nu a fost niciodată cu adevărat identificat), este o afecțiune asemănătoare gripei, cu o rată de mortalitate aproximativ la fel ca cea a gripei, de 0,07%. Gripa nu a fost niciodată declarată pandemie. Ochii și urechile deschise ar fi trebuit să detecteze frauda. Cei mai mulți nu au făcut-o. Au căzut în rând cu masele – umăr la umăr.

Frica, supunerea, reprimarea

Ingineria socială și manipularea minții, la asta a fost expusă lumea – toate cele 193 de state membre ale ONU (194 pentru OMS) în ultimii cel puțin 100 de ani, cu o singură finalitate – controlul umanității, al resurselor Mamei Pământ și decizia asupra cui trăiește și cine moare. Instituțiile „Cultului Morții”, OMS, WEF, întregul sistem ONU – sunt instrumentele pentru a duce la îndeplinire acest plan diabolic, în numele unei elite oculte.

Toate acestea sunt legate între ele

Trebuie să fiți mereu conștienți – ca toate au legături între ele. Prezentarea fiecărui eveniment în mass-media ca fiind o ‘problemă’ a fiecăruia dintre noi, sau o criză, în mod separat, astfel încât oamenii să nu facă legătura. Dacă ar face legătura, atunci ar înțelege.

Pe la jumătatea lunii martie 2020, a fost ordonată o închidere în lanț – de către aproape toate țările lumii. În Occident, a fost impusă de poliție și chiar de către armată.

Multe țări africane au luat-o mai puțin în serios. Ele au pus la îndoială înțelepciunea acestui regim de lockdown la nivel mondial. Guvernele din întreaga lume fuseseră ‘amorsate’ înainte. Așadar, Noi, Poporul, ar fi trebuit să observăm că toate acestea sunt o înșelătorie și că liderii noștri (sic) sunt cu toții niște trădători.

Guvernele – liderii poporului – rămân niște trădători ai poporului pe care ar fi trebuit să-l servească. Ei sunt trădători până în ziua de azi. Luați aminte.

Tavistock & Co. știu acest lucru, dar știu și că oamenii sunt în general datori guvernelor lor, că nu ar suspecta niciodată că sunt înșelați de guvernele lor – de fapt, în multe cazuri, împinși la moarte de către guvernele lor. Este greu să recunoști că guvernul tău te trădează – așa că, mulți oameni cad în ‘sindromul Stockholm’, agățându-se de guvernele lor cu deplină încredere.

‘Vaxxing’

La jumătatea lunii decembrie 2020, au spus că au pregătit în sfârșit un ‘vaccin’ – iar în 2021 au început campanii intense de vaxx la nivel mondial – à la ‘niciun om nu rămâne în urmă, nevaccinat’ – toți trebuie să treacă prin acest oribil experiment tiranic al injecțiilor cu ARNm care modifică genele, vândute drept vaccinuri. Ceea ce acum chiar și Pfizer & Co – și ‘autoritățile de reglementare’ CDC, și principalul criminal în această afacere, Dr. Fauci, recunosc acum.

Cu toate acestea, admiterea nu oprește buldozerul vaxx să continue să se rostogolească. Pentru că Tavistock și DARPA & Co. alimentează rostogolirea buldozerului peste toate dovezile de fraudă. Presa cumpărată, desigur, le face jocul.

De fapt, vaxurile, acum un fapt recunoscut, erau doar ‘experimentale’, în măsura în care producătorii, care, apropo, nu au dezvăluit niciodată conținutul dozei de vaxx, testau reacția lor pe oameni. Existau mai multe versiuni ale ‘vaxurilor’ care circulau, originalul, apoi primul, al doilea, al treilea și chiar al patrulea ‘booster’. Producătorii, Pfizer, Moderna, J&J și alții – voiau să știe care preparate erau cele mai letale.

Klaus Schwab (WEF)

Pentru că o parte din planurile pentru Agenda 2030 a ONU și, în paralel, pentru Marea Resetare a lui, este o eliminare masivă a populației, a acelor mâncăcioși inutili – așa cum Schwab și consilierul său israelian apropiat Harari ne numesc, pe noi, oamenii. Este în mod clar o agendă eugenistă.

Până acum, după trei ani de la această crimă de proporții biblice, știm că milioane, dacă nu sute de milioane de oameni au pierit deja sau au fost mutilați pe viață din cauza vaxurilor. Depășind cu mult, mult, așa-numitele morți-covid, despre care nici măcar nu există dovezi că există.

De ce nu?

Pentru că statisticile mondiale ale deceselor din toate cauzele nu au arătat niciun exces de decese până la sfârșitul anului 2020, când se presupune că covidul a făcut ravagii pe glob.

Cu toate acestea, decesele în exces au început să apară în 2021 și 2022, când vaxarea forțată a escaladat și s-a înregistrat impactul vaxx. Dar, bineînțeles, nu a fost acoperit de mass-media mainstream.

În Occident, mai ales în Europa, Anglosaxonia globală și Japonia, s-a raportat un exces de decese între 15% și 25%, în unele țări chiar mai mult. Și suntem abia la început. După cum a avertizat în mai multe rânduri Dr. Mike Yeadon, fost vicepreședinte și director științific al Pfizer, impactul real (decesele) al vaxurilor ar putea fi înregistrat abia peste câțiva ani, când va fi dificil să se facă legătura între decese și vaxuri.

În afară de ARNm și de proteina spike, potențial mortale, plus în multe cazuri caracteristice oxidului de grafen (cu grad înalt de magnetism), vaxurile și fiecare rapel, diminuează sistemul imunitar uman natural (Dr. Yeadon). În funcție de numărul de rapeluri, cei vaccinați ar putea pierde până la 70% până la 80% din imunitatea lor naturală. Devenind astfel vulnerabili la tot felul de boli, inclusiv la cancere agresive și mortale – cancere care afectează mai ales sistemul reproducător uman.

Dr. Yeadon

În plus – de asemenea, abia menționat, dar reflectat în mod flagrant de statisticile țărilor, vaxurile sterilizează atât femeile, cât și bărbații. Este clar că ratele de fertilitate au scăzut drastic. În unele țări, nașterile de copii vii au scăzut cu până la 40%.

Potrivit WEF, din cauza plandemiei, fertilitatea a scăzut drastic. Un mod frumos de a spune ‘am făcut acest lucru, cu vaxurile noastre anti covid’. Vedeți asta.

Cei nevaccinați au fost segregați. Nu aveau voie în restaurante, teatre și alte locuri publice. – O discriminare care funcționează în mod clar împotriva agendei Woke finanțate de Soros, de asemenea un concept Tavistock-WEF, un ‘Wokeness’ al societății – vezi mai jos.

Frica insuflată de socio-inginerie, face ca persoanele vaxate să-i împiedice pe cei nevaccinați să intre într-un restaurant. Nu este nevoie de poliție. O strategie inteligentă. Acele zile s-au terminat. Dar ar putea să reapară mâine, sub un alt pretext, să zicem introducerea unui certificat vaxx, pe care îl refuzați.

‘Woke’

Poate că ați ghicit, ‘Woke’ este un alt flanc paralel al agendei Tavistock și alții – face parte din instrumentele pentru a aduce o nouă ordine mondială (NOM) până în 2030. În aproximativ 2017, termenul ‘woke’ a fost infiltrat în vocabularul mainstream. Woke face parte din procesul de inginerie socială și de manipulare a minții.

Ce înseamnă cu adevărat ‘woke’? În multe privințe, este o enigmă. Oamenii au definiții diferite. Printre acestea se numără: fără discriminare, tratament egal pentru toate rasele, acceptarea tuturor diferențelor și preferințelor de gen.

Webster definește woke ca fiind ‘în principal argou american’, însemnând: ‘Conștient și atent în mod activ la fapte și probleme importante (în special probleme de justiție rasială și socială)’.

Pentru a fi mai precis: Woke (/ˈwoʊk/ WOHK) este un adjectiv derivat din engleza vernaculară afro-americană (AAVE) care înseamnă ‘atent la prejudecățile și discriminarea rasială’.

Acest lucru deschide woke la o gamă largă de interpretări. Nu întâmplător, bineînțeles. Asta este ceea ce doresc manipulatorii – să creeze confuzie, deviere a gândurilor, aducându-i pe toți laolaltă ca o ‘unitate’, dar fiind totuși divizați cu privire la semnificația termenului. Divide pentru a conduce, în timp ce se abat de la adevărata problemă.

‘Woke’ (Trezirea) este totul. Un instrument perfect pentru ingineria socială.

Nu uitați, oamenii manipulați mental vor fi creduli când vine vorba despre povești de frică, minciuni, în cele din urmă se vor supune unor ordine fără sens, dar dictatoriale –’dacă nu te comporți ca atare, ești ‘ne-trezit’ și asta este o infracțiune pasibilă de pedeapsă’.

Tavistock – sunt atât de multe lucruri la care trebuie să ne supunem – cum am putea ști ce este adevărat și ce este fals? – Nu știm.

Și nu ne putem gândi. Deoarece am fost antrenați doar pentru alb și negru. Avem tendința de a ne supune. Abia dacă mai există loc pentru alte culori, pentru abaterea gândirii, mai ales când dictatul vine de sus în jos.

Iată un clip interesant despre cultura Woke, realizat de Konstantin Kisin – clip video de 11 minute, ‘This House Believes Woke Culture Has Gone Too Far’ (Această casă crede că această cultură Woke a mers prea departe) – 7/8 – Oxford Union.

LGBTQIAP+

Acest acronim nepronunțabil reprezintă comunitățile de lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali, transgender, poponari, intersexuali, asexuali/aromantici, pansexuali. Semnul plus reprezintă alte identități queer încă neinventate, deci neincluse încă în acronim. Aceasta alimentează direct cultura woke a nediscriminării.

Interesant, conceptul Woke / LGBTQIAP+ face exact acest lucru. Discriminează, în timp ce pretinde că luptă împotriva discriminării. Profesorilor și părinților (albi) li se spune să îi învețe pe copii să nu discrimineze băieții, lesbienele și transsexualii, și să nu discrimineze negrii și persoanele de culoare. Dar simplul fapt că îi separați pe cei ‘normali din punct de vedere sexual’ de cei ‘speciali’ din punct de vedere sexual – și că faceți distincție între culorile pielii, este discriminare – este împotriva însăși Culturii-Woke. ‘Woke’ ar însemna să-i respecte pe toți la fel.

Este din nou distopia lui Orwell: ‘războiul este pace și pacea este război’.

De ce să nu-i învățăm pe copii, dar și pe adulți să respecte toate orientările sexuale și toate culorile pielii. Punct și de la capăt.

În ceea ce privește mult promovata campanie de reorientare sexuală – homosexualii, lesbienele și trans – nu vor avea copii. Vedeți, Tavistock & Co. lucrează pentru agenda de depopulare.

Vă puteți imagina cât de departe merge acest lucru – există școli în Europa care permit copiilor de 11 / 12 ani să decidă cu privire la orientarea lor sexuală, adică intervenția medicală, dacă este necesar – fără consimțământul părinților lor. Aceasta este manipulare socială, în cel mai rău caz. Distrugerea potențială a unor vieți tinere, făcându-i pe copii să creadă că ar putea avea o altă orientare sexuală decât cea cu care s-au născut – propaganda este totul.

Farsa schimbărilor climatice

Clima se schimbă tot timpul. Tot ceea ce trăiește pe Mama Pământ este în continuă mișcare. Termenul ‘schimbări climatice’, precedat de ‘încălzire globală’ – care, cu temperaturi care se schimbă rapid, a fost perceput ca fiind nu atât de fiabil. Apoi, cultiștii au venit cu ‘termenul universal’, mai flexibil, de ‘schimbări climatice’. Acesta se potrivește tuturor nuanțelor de vreme.

Ideea în sine a fost inventată încă din 1971 de Clubul de la Roma, creat de un non-european, David Rockefeller. Clubul are aproximativ 100 de membri activi cu drepturi depline, cu un comitet executiv format din 11 membri, printre care se numără Henry Kissinger, George Soros, Bill Gates, regina Beatrix a Olandei și alte personalități.

Oricine crede că Clubul de la Roma, fondat pe principiile unui ONG, are vreo legătură cu Roma – se înșeală amarnic. CoR are sediul în Winterthur, Elveția, în paradisul unora dintre cele mai dubioase organizații din lume.

Printre obiectivele CoR (Club of Rome), așa cum se reflectă în infama lor carte ‘Limitele creșterii’, apărută în 1972, se numără căutarea unor mijloace de asuprire, control și reducere a umanității.

‘Limitele creșterii’ a acestora este, începând din această zi, proiectul tiraniei pe care o trăim de la începutul Agendei 2030 a ONU. Și vor urma și mai multe.

Sloganizarea schimbărilor climatice și a consecințelor sale apocaliptice pentru omenire face parte din înșelătoria minții în curs de desfășurare.

Vorbim despre schimbările climatice provocate de om – produse de emisiile de CO2 care ucid încet, dar constant, planeta. Nu contează că fără CO2 nu ar exista viață pe Pământ. Deoarece carbonul este folosit de plante pentru a genera oxigen, gazul vital pentru toți oamenii și ființele simțitoare.

Așadar, și schimbările climatice sunt o minciună propagandistică absolută. O întreagă generație în plus a fost crescută cu sentimentul de vinovăție, fiind responsabilă pentru uciderea planetei, deoarece energia pe care o consumăm, hidrocarburile, emit CO2 care ucide planeta. O minciună de proporții mamut.

Singura schimbare climatică provocată de om care într-adevăr schimbă tiparele meteorologice este geoingineria vremii – cu alte cuvinte, este o armă care înarmează vremea. Musonul ucigător din Pakistan din iulie, august și o parte din septembrie 2022 a fost, cu mare probabilitate, ‘geoinginerit’ din motive politice.

Aceasta a fost pentru a abate atenția oamenilor de la dorința de a-l aduce înapoi pe președintele lor, ales de popor, pe Imran Khan, care a fost înlăturat de o lovitură de stat internă instigată de SUA, printr-un ‘vot de neîncredere’, deoarece Khan nu dansa în ritmul Washingtonului, ci avea în vedere interesele poporului pakistanez.

Similar cu valul de căldură extremă din vara trecută din Europa și America de Nord, precum și cu frigul extrem care a lovit nord-estul SUA și părți din Europa – sunt rezultatele interferențelor meteorologice provocate de om. Acestea ucid în mai multe feluri, prin distrugerea recoltelor, inundațiile care distrug infrastructura vitală – provocând infamul ciclu al morții – foamete, sărăcie, boală, moarte.

Cine controlează vremea sau clima, controlează oamenii.

‘Democrația’

Termenul ‘democrație’ este, de aproximativ 30 de ani, în vocabularul tuturor. Este folosit mai ales ca o expresie fără menajamente. Cu alte cuvinte, cine vrea să contrazică Democrația? – Trăim cu iluzia de a trăi într-o democrație. Când auzi ‘democrație’ – mintea ți se încolăcește – ‘o, da, trăim într-o democrație’, ceea ce implică faptul că nu ca în Rusia și China – care sunt presupuse dictaturi.

Democrația este unul dintre cele mai prost folosite cuvinte de uz casnic din istoria modernă, mai ales în Occident. Este un termen inventat.

Am avut noi vreodată o democrație?

Nu. Niciodată. Nici măcar grecii antici de acum vreo 2500 de ani, care se presupune că au inventat democrația – nu au fost adevărate societăți democratice. Nu toți erau egali. Doar oamenii educați puteau vota. Cei ‘educați’ erau cam aceiași ca și astăzi – elita, cei bogați, cei ‘influenți’.

Dar cu greu oamenii de rând.

Deoarece ‘oamenii de rând’ nu înțeleg adesea subtilitățile politicii, li se spune în mod constant și consecvent ce să gândească, ceea ce se traduce prin ce sau pentru cine să voteze.

Aceasta nu este democrație, ci mai degrabă manipularea în masă a minților. Dar ne este vândută drept ‘democrație’ – ceva ce nu am avut niciodată.

O nouă societate poate fi formată pe principii democratice, a cărei bază este o populație bine educată – o populație educată în spiritul adevărului.

Când simțim că nu există nicio cale de scăpare, când suntem în balanță, între a alege să nu facem nimic și să așteptăm – și a ne asuma riscul de a rezista, este doar o chestiune de mentalitate a noastră, a Noi, Poporul, de a scăpa de tiranie și de a o lua de la capăt.

Trebuie să ne asumăm riscul, pentru a salva umanitatea și pe noi înșine din distrugerea distopică în curs de desfășurare.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Pericolele din apa cu fluor

Nu-mi place ca autorul tot repeta Mama Pământ.

In rest zic ca zice bine in linii mari. La un moment dat insa, observa despre vaccinare si restul ticalosiei Covid cum ca:

„Acele zile s-au terminat.”

Dar doar atat, mai mult nu merge pe strada asta. Intreb insa: oare de ce s-au terminat?

Finalul articolului este revolutionar. Si iar intreb, apropo de alb si negru: nu cumva cineva vrea o revolutie decisiva, foarte mare si foarte urata?

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Simion P. said, on februarie 8, 2023 at 11:57 pm

    Foarte interesant. Acesta e viitorul…

    Davos 2023 – World satanic Forum (WEF) ready for brain transparency

    Apreciază

    • Clement said, on februarie 9, 2023 at 10:32 pm

      Mentorul lor terestru a fost Maurice Strong.
      Teoretic, pana in 2024 omenirea ,folosind armele Sfintei Treimi ar trebui sa fie izbavita de cel rau.
      Sa veghem, sa postim, sa nu prididim a spune adevarul si a-i ajuta pe sarmani ,sa ne rugam .

      Apreciază

  2. Radu Humor said, on februarie 9, 2023 at 12:53 am

    https://williamblum.org/essays/read/overthrowing-other-peoples-governments-the-master-list Ambasada Chinei a publicat o listă a statelor care au fost bombardate de Statele Unite ale Americii după al Doilea Război Mondial: • Coreea și China 1950-53 (Războiul Coreei) • Guatemala 1954 •
    Indonezia (1958) •
    Cuba (1959-1961) •
    Guatemala (1960) •
    Congo (1964) •
    Laos (1964-1973) •
    Vietnam (1961-1973) •
    Cambodgia (1969-1970) •
    Guatemala (1967-1969) •
    Grenada (1983) •
    Liban (1983, 1984) (lovind ținte pe teritoriile Libanului și Siriei) •
    Libia (1986) •
    Salvador (1980) •
    Nicaragua ( 1980) •
    Iran (1987) •
    Panama (1989) •
    Irak (1991) (Războiul din Golf) •
    Kuweit (1991) •
    Somalia (1993) •
    Bosnia (1994, 1995) •
    Sudan (1998) •
    Afganistan (1998) •
    Iugoslavia (1999) •
    Yemen (2002) •
    Irak (1991-2003) (trupe comune americane și britanice) •
    Irak (2003-2015) •
    Afganistan (2001-2015) •
    Pakistan (2007-2015) •
    Somalia (2007-2008, 2011) •
    Yemen (2009, 2011) •
    Libia (2011, 2015) •
    Siria (2014-2015)
    P.S.
    Ar mai trebui adăugate încă multe altele, dar mai ales Turnurile Gemene , chiar de la ei ,mai nou și Conducta Nord Strem 2 …, dacă nu cumva și cutremurele din Turcia și Siria ! 😉

    P.S.2
    Vizitele paiațeiei ukrane spre a-i întâlni pe regele charlie și pionii macron și șholtz, nu ne arată cât de mare e clovnul iudeoukran, ci cât de mici și pulifrici sunt ceilalți

    Apreciază

  3. vlad tepes said, on februarie 9, 2023 at 2:00 am

    Toate aceste blestematii, ca ingineria sociala, propaganda LGBT, schimbarile climatice si manipularea mintii, nu ar fi posibile fara plantarea elitelor sataniste si antinationale in fruntea statelor-Colonii ale Lumii(confirmata chiar de fanfaronul Klaus Schwab, seful WEF), sustinute si manevrate din umbra, de catre asa-zisele „state subterane”, adica comunitatea serviciilor secrete, amandoua aceste entitati reprezentand curelele de transmisie si bratele inarmate ale Ocultei luciferice impotriva populatiilor sclavizate ale statelor Lumii! Cum orice actiune care sa aibe succes, trebuie indreptata impotriva cauzei si nu a efectului, populatiile Globului ar trebui sa se indrepte cu toate fortele impotriva celor doua entitati mentionate mai inainte, dezactivand astfel curelele de transmisie ale Ocultei asupra statelor-Colonii! Grea misiune, mai ales ca statele-subterane manevreaza si manipuleaza masele din umbra! Dar nu imposibila, dupa cum Istoria ne-a demonstrat de atatea ori! Dar pt asta trebuie constiinta nationala, solidaritate si spirit de sacrificiu din partea populatiilor oprimate!

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 9, 2023 at 3:01 pm

      vlad tepes

      Te rog, cateva exemple cu ce „ne-a demonstrat istoria de atatea ori”.

      Apreciază

      • vlad tepes said, on februarie 10, 2023 at 12:50 am

        De exemplu: razboiul motilor din Muntii Apuseni condusi de Avram Iancu impotriva stapanirii maghiare; rasturnarea regimului tarist din Rusia din februarie 1917 si abdicarea tarului Nicolae al II-lea, ce precede preluarea puterii de catre bolsevicii lui Lenin din oct-nov 1917; revolutia islamica din Iran-1979.

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 10, 2023 at 2:34 pm

        vlad tepes

        Dar tu altceva spuneai in comentariul precedent: ca exista exemple despre lupta impotriva ocultei si a curelei de transmisie.
        Ce legatura are rasturnarea Tarului Nicolae al II-lea cu treaba asta?

        Apreciază

      • vlad tepes said, on februarie 10, 2023 at 8:51 pm

        Daca ai cunoaste Istoria Rusiei ai sti ca in februarie 1917, rusii din mai toate clasele sociale s-au solidarizat si au iesit masiv pe strazile oraselor Rusiei ca sa ceara demisia regimului tarist, a carui politica falimentase tara din toate punctele de vedere: saracie lucie, abuzuri functionaresti la tot pasul, infrangeri pe linie in fatza Puterilor Centrale, milioane de morti, raniti si prizonieri, economia si finantele la pamant! Tarul Nicolae al II-lea, desi era foarte credincios, era un om slab si naiv, lipsit de competentze in conducerea tarii, dominat de nevasta-sa, o nemtoaica mistica si de anturajul sau, intre care si pseudo-calugarul Rasputin! Oamenii aveau perfecta dreptate sa se revolte la dezastrul economic si social produs de regimul tarist, doar ca in astfel de cazuri, Oculta sta la panda, gaseste momentul prielnic si deturneaza miscarea de protest si de revolta a oamenilor obisnuiti, iar in acest caz, gloantele Ocultei au fost binomul politico-militar, Lenin-Trotki, pregatit si finantat din timp de catre bancherii evrei americani!

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 11, 2023 at 6:49 am

        vlad tepes

        Eu cunosc, tu nu, insa. Ca treaba cu Tarul sa fie un exemplu pentru acel comentariu al tau, ar insemna ca Nicolae era cu oculta.

        Apreciază

      • vlad tepes said, on februarie 11, 2023 at 10:50 am

        Nenea saccsiv

        esti cam prea plin de sine pt unul care are si scrie pe un blog ortodox; mai bine te-ai duce la „romanii au talent”!

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 11, 2023 at 11:01 pm

        vlad tepes

        In genul asta comentezi mereu cand gresesti.

        Apreciază

  4. tataia said, on februarie 9, 2023 at 2:48 am

    Smecherasii de cartier isi cumpara aproape intotdeauna masini negre special pentru a inspira teama. Adica atunci cind vezi o masina neagra stii ca nu e cazul sa te iei in gura cu soferul acesteia deoarece ar putea fi un individ periculos, un iterlop, etc. Eu unul chiar spuneam cuiva odata ca nu mi-as lua masina de culoare neagra pentru nimic in lume deoarece as avea impresia ca sint intr-un dric. Si mi-a raspuns individul ca daca ar fi un Porsche negru nu as mai avea impresia ca e dric. Mi-ar place un Porsche, dar nu negru. Mai degraba rosu. Si in general pentru masinile sport sint potrivite culorile vii, puternice…ca de exemplu rosu asa cum este Ferrari-ul. Totusi masinile viu colorate (rosii, galebene, verzi, albastre dar nu bleumarin)sint o amintire distanta din trecut care se estompeaza pe zi ce trece. In ziua de azi nu mai vezi culori. Doar cenusiu si negru. Intimplarea face ca eu am avut, in mare parte doar masini albe. Si nu le-am ales eu sa fie albe caci nimeni nu alege culoarea masinii atunci cind cumpara o masina la mina a doua. Iar eu amarasteanul de mine nu am avut decit masini la mina a doua. Nu prea se potrivesc masinile noi cu buzunarul meu. Si as fi preferam masini mai viu colorate…dar numai cele albe au venit la mine. Fara sa le chem eu.

    Apreciat de 1 persoană

    • Clement said, on februarie 9, 2023 at 7:18 pm

      Masina neagra era imaginea puterii, a autoritatii si inspira automat, teama.
      Cand „o masina neagra” se oprea langa casa omului se stia sau ca trebuie sa iasa in viteza pe usa din spate, sau sa isi faca Semnul Sfintei Cruci si sa isi imbratiseze familia.
      Personal detest masinile ” cu morga” pentru ca am crescut cu imaginea parintilor care indragostiti au calatorit pe o motocicleta nemteasca pana in Cehoslovacia si pentru ca tata conducea ca un zmeu, un Volkswagen verde (broscuța) de la sucea mintile demoiselelor.
      Țacneala obsesivelor personaje intunecate nu are priza la tinerii din țarile fost comuniste. Familia Adams a amuzat si atat.
      Faptul ca in acest moment omenirea este satanic manipulata mental este o certitudine.
      Toate marile ceremonii transmise prin sateliti :Jocurile Olimpice de la Londra, Inaugurarea tunelului Gothard , Carnavalul de la Venetia au fost si sunt ceremonii devotionale satanice.

      La doi pasi de Catedrala din Canterbury , intre doua straduțe sinistre dar bine plasate comercial ), se inalta biserica cultului satanic cu toate insemnele caracteristice vizibil proiectate pe fatada.

      Apreciat de 1 persoană

      • tataia said, on februarie 10, 2023 at 8:33 pm

        Da’ acu’ daca ma gindesc mai bine nimic nu e nou sub soare. Masinile interbelice cum erau? Nu toate negre? Cu foarte, foarte rare exceptii cite una alba/crem iar alte culori si mai rarisime? Eu am mai observat insa o chestie. Nu stiu citi au observat-o. De cind s-a trecut si in cinematografie la filmarea cu echipamente digitale parca mai toate filmele au o nuanta intunecata, cenusie, sumbra. Este destul de subtila aceasta nuanta, dar este acolo. Pe vremea cind filmele erau filmate cu echipamente clasice (film/pelicula fotosensibila) culorile erau mult mai vii, mai vibrante, etc. Pina si camerele video de amatori care filmau pe banda magnetica cu toate ca aveau o rezolutie mai slaba (cel putin in comparatie cu echipamentele cinematografice sau profesionale de televiziune) aveau totusi niste culorii vii, puternice. Multi ar putea spune ca acele culori erau exagerate, caraghioase si stridente in timp ce camerele actuale digitale au culorile naturale. Eu nu sustin ca orice camera digitala de amatori filmeaza cu acea nunata sumbra, cenusie. Sustin doar ca marea majoritate a productiilor Hollywood-iene de dupa 2010 incaoace au acea nuanta sumbra, cenusie. Probabil pentru a se potrivi cu cerul care e tot cenusiu de vreo 15 ani incoace in loc de albastru intens asa cum numai cei care au filmari de familie de prin anii ’80-’90 isi mai pot aduce aminte atunci cind se uita le respectivele filmari. Dar desigur explicatia oficiala este ca acele camere de prin anii 80-90 exagerau culorile, nu le reproduceau corect…

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 11, 2023 at 6:43 am

        tataia

        Aici, daca au pastrat culorile, una din sase e neagra:
        https://carakoom.com/blog/6-modele-extravagante-de-masini-interbelice
        Aici tot putine:

        Apreciază

  5. maria dakhel said, on februarie 9, 2023 at 9:34 am

    Vă vine sa suflati si in iaurt, nu? Ma refer la faptul ca autorul tot repeta Mama pamant. Si va ganditi ca o fi si in acest articol un pui de new age.
    Si eu am devenit foarte atenta la informatie, de când am inteles cum ne
    ” lucreaza” prin grupurile asa zis spirituale raspandite pe tot internetul ca un virus ce ne separa de Dumnezeu. Am observat ceva foarte interesant la romanii inscrisi in grupurile new age de pe net: adorm, nu se mai exprima coerent si incep sa se desprinda de realitatea fizică. Pur si simplu, parca sunt mutati intr-o realitate diferita de a noastră. De ce este new age anticristica? Pentru ca mimeaza crestinismul, dar de fapt inoculeaza in mintea celor atrasi in grupuri metode de asa zisa purificare. Prin vizualizari, mantre diverse…etc
    New age amesteca, la fel ca si masonii, curatul cu murdarul. De multe ori o sa găsiți in grupurile new age citate din Biblie sau din Sfintii parinti alaturi de metode de asa zisa terapie cu ajutorul dragonilor sau prin folosirea de simboluri intoarse. Am zăbovit mult timp prin aceste grupuri pana cand le-am inteles tertipurile.
    In ce priveste Mama pamant, un sambure de adevar exista: unde ati inceput prima data sa iubiti culorile si sunetele? Cand erati mic si va jucati cu talpile goale prin iarba, privind cu ochi uimiti la toata frumusetea din jur. Omul este doar un imitator când coase fluturi pe ii, sau când ciopleste forme florale pe portile taranesti.
    Desigur, Mama pamant se supune si ea regulilor Creatorului, dar tot ar fi meritat mai multa atentie din partea romanilor. Se lauda romanii ca traiesc in Gradina Maicii Domnului. De parca li s-ar cuveni neconditionat padurea, apele si pamanturile fertile, multitudinea de plante. Omul a uitat ca este doar un chirias vremelnic pe pamant si a devenit indiferent la distrugerea pădurii, la otravirea apelor, la masacrarea animalelor salbatice si abandonarea puilor de caine sau de pisica pe aceleasi ape unde arunca si gunoaiele. Si cine urla cand maidanezul abandonat si salbaticit ucide puiul de om? Omul, desigur! Omul cu mintea scurta ce nu mai face legatura intre caze si efecte.
    Prea multa dogma, dle. Si prea putina fapta. Omul, daca nu repara ce strica, da dovada ca nu a invatat nimic din lectiile lui pe pamant. Iar cand omul una zice cu gura, alta face cu fapta, devine fariseu si Dumnezeu il abandoneaza in repetabilitatea istoriei, careia budistii ii spun karma.

    Apreciat de 1 persoană

    • gheorghe said, on februarie 10, 2023 at 2:11 pm

      Zici, cumva ca un inceput de acceptare:
      „In ce priveste Mama pamant, un sambure de adevar exista…”
      Mama are viata, adica trup si suflet din care se naste constiinta, are sentimente, iubeste.
      Nu pot fi si omul si pamantul „incununarea Creatiei”, nici nu ar fi pus Dumnezeu sa-l stapaneasca.
      Nu uita ca omul e facut din tarana dar viata i-a dat Dumnezeu, … mai mult chiar decat „suflare de viata” care au si animalele.
      Pamantul nu are constiinta: nu si-ar ucide pruncii cum vezi acum in Turcia si Siria… si in alte parti unde nu s-a folosit HAARP.
      Nu are nici viata – e „purtator” de viata, la asta serveste.
      Este absurda inversarea valorilor, a face prioritate din grija fata de Pamant fata de viata oamenilor.
      Toata omenirea ocula 2/3 din 1km cub.
      Nu poate distruge pe „mama Gaia”, ca are grija „finala” exact cine a facut-o = Dumnezeu.
      Noi vedem cum actioneaza si ne mai abtinem dar stim prea putin si avem prea putina putere sa rasturnam degradarea permanenta venita din „cadere” – atat a omului cat si a Creatiei.
      Noi mai stricam, mai murdarim, dar la ce te astepti de la …. copii?
      Repara parintii, iar tatal nostru este Dumnezeu.

      Apreciază

    • tataia said, on februarie 11, 2023 at 5:42 am

      @maria dakhel Vezi ca tu cam ai idei new age…

      Apreciază

  6. geo said, on februarie 9, 2023 at 12:23 pm

    Apreciază

  7. mircea.v said, on februarie 9, 2023 at 1:16 pm

    off

    Am vazut ca sant cam 4 categorii de sustinatori ai actelor cu cip si biometrice. Fac precizarea foarte importanta ca nu exista act electronic care sa nu fie si biometric. Cipul si biometria merg impreuna.

    O categorie spune: “nu vad 666 in actul cu cip, deci e ok”. Altii spun :” unde scrie in Biblie de cipuri, de acte cu cipuri…?”. Altii: “avem cipuri si in telefon, in calculator, in frigider, masina de spalat…, asa ca nu vad o problema sa am si in actele de identitate”.
    Si categoria „ips Teodosie, Calistrat ” – „cipurile sant niste simboluri, cifre, ce nu au putere; iar 666 este si in Biblie” (te doare capu’ cand auzi asa ceva de la un ips)

    Lasam la o parte Sfintii si Parintii care ne invata cum sta treaba cu aceste acte cu cip, si care vorbesc de la Dumnezeu, ca cei de mai sus nu sant interesati de aceste invataturi, si mergem la sursa primara – Biblia.

    Si atunci rezulta:
    https://saccsiv.wordpress.com/2019/12/15/comentariul-zilei-temeiul-biblic-al-neacceptarii-prelevarii-elementelor-de-identificare-biometrica-pentru-documentele-de-identitate-cu-cip/

    https://saccsiv.wordpress.com/2023/02/07/pentru-cei-ce-spun-dati-cezarului-cele-ce-sunt-ale-cezarului-si-ne-indeamna-sa-luam-documentele-cu-cip/

    Asa ca, omule care te incadrezi in cele 4 categorii de mai sus, daca nu refuzi actele cu cip si biometrice din considerente de cip, de 666, de control electronic…, macar refuza-le din considerente biometrice. Care considerente sant din Biblie, si aici nu mai ai cum sa o dai cotita.

    Apreciat de 1 persoană

    • Florin said, on februarie 9, 2023 at 5:34 pm

      mircea.v, interesant este faptul ca pentru preluarea datelor biometrice necesare eliberari noului buletin biometric, nu mai este valabila tehnologia cu care se preluau datele biometrice pentru eliberarea vechilor pasapoarte biometrice. Noile buletine biometrice vine la pachet cu noua tehnologie de preluare a datelor biometrice.

      Apreciat de 1 persoană

  8. geo said, on februarie 9, 2023 at 2:04 pm

    https://www.g4media.ro/cresteri-salariale-excesive-bce-face-apel-la-sindicate-sa-limiteze-spirala-inflationista.html

    …mai poti spune ceva? Ei au creat situatia actuala si tot ei cer oamenilor sa sufere…in timp ce ei se imbogatesc…iar slugile lor sunt rasplatite cu bonusuri uriase de performanta…

    Apreciază

  9. Ciprian-Ionut Panait said, on februarie 9, 2023 at 3:17 pm

    Simplificati mult pb. Nu are legatura cu culoarea neagra. Are legatura cu invatarea prin memorizare cu drepturile femeilor cu idea ca facultatea ar ajuta viitorului copilului desii a fost dintotdeauna o pierdere de vreme, cu faptul ca femeile sunt incurajate sa isi gaseasca o slujba si sa faca o cariera intai, cu faptul ca se promoveaza idea ca ar avea aceleasi capacitati fizice si intelectuale cu barbatii cu idea ca democratia ar fi o chestie buna si nu cea mai groaznica forma de guvernamant si multe asemenea. Dar maj nu vor sa vada asta sau sa ia decizii de solutionare. De aia crestem copii slabi si indoctrinati. Daca ii dai o palma la fund sau il certi poate venii statul sa il ia. Cine a fost pt asta dc nu femeile?!

    Apreciază

  10. geo said, on februarie 9, 2023 at 5:24 pm

    https://t.me/onciu/2882

    https://t.me/onciu/2883

    https://www.mediafax.ro/externe/zelenski-declaratie-puternica-in-inima-europei-moscova-a-vrut-sa-ocupe-moldova-21589959

    https://www.mediafax.ro/politic/iohannis-il-vom-asigura-pe-zelenski-il-vom-asigura-de-solidaritatea-noastra-de-sprijinul-nostru-21589244

    L-a rugat cineva dintre romani? S-au terminat problemele in Romania?

    https://www.mediafax.ro/externe/ursula-von-der-leyen-saluta-progresele-ucrainei-subliniind-ca-aderarea-va-fi-in-functie-de-performante-21590544

    https://alephnews.ro/guvern/zelenski-sustine-ca-rusia-ataca-modul-de-viata-european/

    https://www.mediafax.ro/externe/macron-rusia-nu-trebuie-sa-castige-razboiul-din-ucraina-miza-este-viitorul-europei-21587829

    https://www.mediafax.ro/externe/volodimir-zelenski-a-ajuns-la-paris-a-fost-intampinat-de-presedintele-francez-si-cancelarul-german-macron-rusia-nu-poate-sa-castige-scholz-ucraina-face-parte-din-familia-europeana-21587593

    …daaa…cu consum fara masura pe spinarea saracilor din fostele colonii…

    https://www.mediafax.ro/externe/ce-spun-casa-alba-si-cia-dupa-ce-un-castigator-al-premiului-pulitzer-a-acuzat-sua-ca-se-afla-in-spatele-exploziei-de-la-nord-stream-21588233

    https://www.mediafax.ro/externe/balonul-chinezesc-spionaj-era-capabil-colecteze-semnale-comunicatii-sua-facea-parte-dintr-flota-baloane-supraveghere-dirijate-armata-chineza-survolat-peste-40-tari-cinci-continente-21590534

    …cine se plange…cei care supravegheaza tot traficul de internet, toate tranzactiile bancare…care spioneaza zi si noapte cu avioane, sateliti, nave…

    https://alephnews.ro/guvern/moscova-sustine-ca-conflictul-din-ucraina-se-va-incheia-cand-occidentul-va-opri-razboiul-prin-procura-impotriva-rusiei/

    https://alephnews.ro/guvern/bill-gates-despre-motivul-pentru-care-face-campanie-impotriva-schimbarilor-climatice-in-timp-ce-foloseste-un-avion-privat-vrei-sa-stau-acasa/

    Apreciază

  11. Simion P. said, on februarie 9, 2023 at 5:29 pm

    World Health Organization warns ‘we must prepare’ for potential human bird flu pandemic as H5N1 avian strain jumps to mammals

    https://www.dailymail.co.uk/health/article-11727769/Risk-humans-H5N1-bird-flu-remains-low-prepare-WHO.html

    Apreciază

    • Ciprian-Ionut Panait said, on februarie 10, 2023 at 7:37 am

      faptul ca deja au fost dati in judecata pentru aceasta cu farsa cu gripa aviara data trecuta nu mai tine nimeni minte

      Apreciază

  12. Geo said, on februarie 9, 2023 at 5:49 pm

    http://infobrics.org/post/37696/%7B%5Burl%5D%7D

    E acelasi nene cu grădina si buruienile…

    Apreciază

  13. Pamvo said, on februarie 9, 2023 at 7:04 pm

    https://ziarullumina.ro/actualitate-religioasa/mesaje-si-cuvantari/bucuria-crestinilor-rugatori-harnici-si-darnici-178214.html
    https://www.arhiepiscopiasucevei.ro/lucrarile-adunarii-nationale-bisericesti-in-palatul-patriarhiei/

    573 participări și susțineri de comunicări la conferințe, simpozioane, seminarii (în țară – 485 și în străinătate – 88)
    Hedgehog in the Fog

    Apreciază

  14. Pamvo said, on februarie 9, 2023 at 7:29 pm

    https://ziarullumina.ro/actualitate-religioasa/mesaje-si-cuvantari/bucuria-crestinilor-rugatori-harnici-si-darnici-178214.html
    …aprobarea organizării Întâlnirii Internaţionale a Tineretului Ortodox, în anul 2023, la Timişoara;

    +

    https://gerhardus.ro/rugaciunea-ecumenica-a-tinerilor-la-timisoara/
    Totodată doi tineri reprezentanți ai Grupului Ecumenic de Inițiativă a Tinerilor din Timișoara i-au invitat pe toți cei prezenți la Festivalul Ecumenic de Tineret care se va desfășura în perioada 1-7 mai 2023, un festival ce se dorește a fi tineresc, creștinesc și organizat în sprit de unitate în cadrul proiectului Timișoara, Capitala Culturală Europeană. De asemenea s-a stabilit ca în anul 2024, întâlnirea ecumenică a tinerilor să fie găzduită de biserica reformată Timișoara-Cetate.

    =

    https://ortodoxinfo.ro/2023/01/24/video-saptamana-de-uraciune-ecumenista-2023-ss-daniel-incalca-din-nou-canoanele-si-chiar-hotararea-sinodului-bor-trimitand-ierarhi-si-preoti-la-rugaciune-comuna-cu-ereticii/
    2024, 2025…

    Preventiv:
    1. https://theodosie.ro/2021/03/10/anatema-din-1983-un-bastion-contra-ecumenismului-si-expresie-a-traditiei-ortodoxe-autentice/
    2. https://www.mirem.ro/pdf/sinodicon.pdf
    3. Molitfele Sfantului Vasile Cel Mare

    Apreciază

  15. Pamvo said, on februarie 9, 2023 at 7:39 pm

    https://ziarullumina.ro/actualitate-religioasa/mesaje-si-cuvantari/bucuria-crestinilor-rugatori-harnici-si-darnici-178214.html

    – lansarea proiectului Eco-inițiative în parohiile Bisericii Ortodoxe Române din România și Republica Moldova, care are ca scop inițierea unei educații de mediu și identificarea soluțiilor pentru creșterea responsabilității ecologice la nivelul Bisericii Ortodoxe Române atât în România, cât și în Republica Moldova;

    – aprobarea Statutului clericilor şi ierarhilor pensionari;

    – modificarea și completarea Metodologiei admiterii la studiile de doctorat în Teologie;

    Apreciază

    • radu said, on februarie 9, 2023 at 9:16 pm

      Saccsiv, urgent!!!

      ANUNȚ!!! 🔴🔴🔴
      Mâine (10.02.23) după Sf. Liturghie… preacuv. Ioanichie și ucenicul lui Ierom. Damian vor pleca la mănăstirea Surpatele – Vâlcea.
      Pr. Ioanichie a făcut cerere de a pleca din Frăsinei și nu a acceptat nici o înțelegere, atâta timp cât ierarhii îl dădeau afară pe cel mai apropiat ucenic al dânsului, pr. Damian. Faptul că Ips Irineu și Varsanufie au acceptat plecarea, înseamnă că vor risipirea obștii Frăsinei. Să fim alături de toți părinții care au fost alungați și să participăm la slujbele lor. Tot este un lucru bun, faptul că de acum pr. Ioanichie poate fi găsit necondiționat de ierarhi și pot merge atât bărbați, cât și femei.
      Să-i arătăm pr. Ioanichie că nu este singur și că este iubit la fel de mult de credincioși.
      Pr. Ioachim nu are ordin de plecare (așa cum au afirmat mai mulți), dar a mărturisit că dacă pr. Ioanichie pleacă, atunci și dânsul se va întoarce la mănăstirea Rămeț.
      Dumnezeu să le ajute și noi să nu-i părăsim! 🙏🙏🙏

      Apreciază

  16. coincidente fara cauzalitate said, on februarie 9, 2023 at 8:03 pm

    Un articol foarte interesant! Chiar ma gandeam zilele astea la „coincidenta” cutremur mare in Turcia la scurta vreme dupa ce tara nu a fost de acord cu anumite demersuri NATO din Ucraina, PE CARE AU SPUS CA EI LE VOR BLOCA! Si imediat… „coincidenta”, ditamai seria de cutremure, iar presa vorbeste de o alta „coincidenta”: „Poate pica Erdogan pentru proasta gestionare a urgentei generate de cutremur” (adica asta e directia atacului HAARP, pentru ca vorbim de cutremure de suprafata). Apropo de HAARP!! Nu avem o instalatie de-asta la Constanta? Nu noi! NATO…
    Iata si articolul:
    https://r3media.ro/sa-nu-inceapa-razboiul-coincidentelor/

    Apreciază

  17. scortisoara said, on februarie 9, 2023 at 9:28 pm

    Pai , hainele preoților și ale călugărilor nu sunt tot negre ?

    Sa fiu sinceră și eu port vara alternanța cromatica alb-negru ,de regula un tricou negru și o fusta albă sau un pantalon alb. Îmi place combinația . Am destule piese de culoare neagră în garderoba . De încălțăminte nu mai zic.

    Apreciază

    • Clement said, on februarie 10, 2023 at 9:19 pm

      Si intre timp, adica de ceva timp, oamenii terorizati decid sa supravietuiasca sub pamant. Sa nu mai vada lumina zilei, sa nu stie daca mai zboara pasarile si cum susura apele..

      Din reportaj nu reiese daca sub pamant, in bunkere, familiile izolate au pensule, hartie si acuarele, carti si instrumente muzicale..
      Cea mai vicleana lucrare a satanelor este raspandirea fricii, stergerea zambetului de pe figurile oamenilor.

      Apreciază

  18. Catalin said, on februarie 9, 2023 at 10:03 pm

    https://twitter.com/hashtag/haarp
    https://ziare.com/turcia/teoria-conspiratiei-in-turcia-ce-vazut-pe-cer-inaintea-cutremurului-devastator-1787713
    „Astfel, pe rețelele sociale circulă numeroase imagini în care sunt prezentate fulgerările apărute pe cer înainte de cutremur, în noaptea de duminică spre luni, în ciuda faptului că nu au fost prognozate furtuni în Turcia sau Siria.În aceste condiții, conspiraționiștii dau vina pe controversatul sistem american HAARP (High frequency active auroral research program), destinat controlării evenimentelor climatice, care ar fi putut induce acest cutremur.Mai mult, cei care susțin teoria amintesc de faptul că Turcia este în acest moment un ”ghimpe” pentru Statele Unite în relația tensionată cu Rusia.”
    https://www.thetimes.co.uk/article/us-bombed-nord-stream-gas-pipelines-claims-investigative-journalist-seymour-hersh-s730dnnfz
    „The bombing of the Nord Stream underwater gas pipelines in the Baltic Sea was a covert operation ordered by the White House and carried out by the CIA, a report by a veteran investigative journalist claims.
    Seymour Hersh, a Pulitzer Prize-winning reporter, has claimed that US deep-sea divers, using a Nato military exercise as a cover, planted mines along the pipelines that were later detonated remotely.”

    Apreciază

  19. Zeus Ludus said, on februarie 12, 2023 at 6:34 am

    A republicat asta pe Zeus Ludus.

    Apreciază

  20. […] Institutul Tavistock, culoarea neagra, blugii rupti si ingineria sociala a maselor […]

    Apreciază

  21. […] Institutul Tavistock, culoarea neagra, blugii rupti si ingineria sociala a maselor […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.