SACCSIV – blog ortodox

New York a ridicat o statuie satanică pe tribunalul orașului, pentru a promova avortul

Posted in avort, New York, satanism by saccsiv on februarie 1, 2023

LIFE NEWS: New York City Erects Satanic Statue on City Courthouse to Promote Abortion

Orașul New York a ridicat o statuie satanică pe tribunalul orașului, pentru a promova avortul

De MicaiahBilger, 25 Ianuarie 2023, LifeNews

Un nou idol auriu dedicat avortului este amplasat de luna aceasta pe acoperișul unui tribunal din New York, amintind de religiozitatea cu care activiștii avortului apără masacrul în masă al bebelușilor încă din pântecele mamelor.

Statuia numita ‘NOW’ (ACUM) face, de asemenea, apel la satanism: o femeie goală, aurie, cu împletituri modelate în formă de coarne care îi ies din cap, ieșind dintr-un lotus roz, conform fotografiilor din New York Times. Imaginile folosite de sataniști și de Templul Satanic îl înfățișează adesea pe Satana cu coarne asemănătoare caprelor.

Andrew Beck, de la agenția de publicitate Beck & Stone, a atras atenția asupra statuii miercuri, într-o postare pe Twitter.

„Statuia, numită ‘NOW’, este o figură feminină care iese dintr-un lotus roz”, a scris Beck. Apoi a continuat: „are împletituri în formă de coarne, și poartă un pieptar dantelat judiciar. Este menită să aducă un omagiu lui Ruth Bader Ginsburg și luptei sale pentru avort”.

Potrivit New York Times, artista Shahzia Sikander a creat statuia de 2,5 metri ca un omagiu adus regretatei judecătoare de la Curtea Supremă a Statelor Unite, un idol al mișcării pro-avort. Aceasta a fost instalată recent în partea superioară a clădirii tribunalului Diviziei de Apel, Primul Departament al Curții Supreme a statului New York, din oraș.

„Ea este o femeie feroce și o formă de rezistență într-un spațiu care a fost dominat istoric de reprezentarea patriarhală”, a spus Sikander. „Odată cu moartea lui Ginsburg și anularea hotărârii Roe, a existat un regres în ceea ce privește progresul constituțional al femeilor”.

Artista în vârstă de 53 de ani a declarat pentru ziar că și-a intitulat lucrarea ‘NOW’ (ACUM) pentru că abilitatea femeilor de a face avorturi este în pericol chiar ‘ACUM’.

Statuia nu este o piesă permanentă pe tribunal. Potrivit reportajului, următoarea sa oprire este Houston, Texas, în luna iunie.

În New York, legea permite din orice motiv avortul copiilor nenăscuți, până la naștere. Iar în New York City, numărul avorturilor este adesea mai mare decât cel al nașterilor în comunitatea afro-americană. În ciuda acestor fapte sumbre, liderii democrați din oraș și din stat, fac presiuni pentru a extinde și mai mult avorturile. La începutul acestei luni, liderii orașului au anunțat că intenționează să înceapă să cumpere pastile de avort pentru a le distribui în clinicile de sănătate din oraș, relatează New York Post.

De asemenea, este de remarcat faptul că punctele de discuție ale politicienilor pro-avort și ale activiștilor pentru avort, includ acum frecvent lupta ‘în draci’ pentru ca uciderea copiilor nenăscuți să rămână legală, și ‘Trăiască Satana!’ se strigă uneori la protestele pro-avort. În ultimii ani, Templul Satanic a intentat, de asemenea, numeroase procese care contestă legile care protejează viața copiilor nenăscuți din motive religioase. Grupul susține că avortul este un ritual religios.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Templul Satanic susține că avortul este un ritual religios, iar restricționarea acestuia încalcă principiile sale fundamentale, ca atare a acționat în instanță pentru a pune stop interzicerii avortului / Sacrificarea rituală a copiilor nenăscuți este comparată cu împărtășania sau botezul creștinilor

 

Tagged with: , , ,

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on februarie 2, 2023 at 8:38 am

    Apreciază

  2. geo said, on februarie 2, 2023 at 11:47 am

    https://trenduri.blogspot.com/2023/02/colapsul-propagandei-ucrainene.html

    Kornets din Rusia pot elimina efectiv tancurile germane Leopard, spune Rostec
    În plus, în comparație cu tancurile rusești, Leoparzii nu au armuri reactive explozive și, prin urmare, sunt vulnerabili la rachetele rusești Vikhr și Ataka folosite de aeronavele de luptă rusești pentru a distruge cu succes armura ucraineană.
    MOSCOVA, 1 februarie. /TASS/. Tancurile germane Leopard 2 pe care unele țări NATO intenționează să le furnizeze Ucrainei au o armură bună, dar pot fi eliminate eficient de sistemele de rachete antitanc Kornet, rachete lansate aerian Vikhr și Ataka și obuze perforatoare Mango de 125 mm, corporația de stat Rostec. a spus TASS miercuri.

    „Leopard 2 este un vehicul modern și bine protejat, dar nu poate fi numit invulnerabil. Experiența de luptă a arătat că aceste tancuri pot fi distruse chiar și cu sisteme vechi de rachete antitanc portabile de om, care sunt considerabil inferioare prin performanța armelor operaționale în armata rusă, în special, sistemele de rachete antitanc Kornet”, a spus Rostec.

    În comparație cu tancurile rusești, Leoparzii nu au blindaj reactiv exploziv și, prin urmare, sunt vulnerabili la rachetele rusești Vikhr și Ataka folosite de aeronavele de luptă rusești pentru a distruge cu succes armura ucraineană, se arată în comunicat.

    „Tancurile germane vor fi cu siguranță doborâte de obuzele Mango de 125 mm, indiferent de unghiul loviturilor lor: un tanc va fi distrus, dacă un proiectil îi lovește blindajul frontal sau lateral. Armata Rusă operează tancuri T-90M Proryv care eclipsează. Leoparzii în ceea ce privește unele caracteristici de performanță și îi pot lupta eficient”, a subliniat Rostec.

    Guvernul german a confirmat pe 25 ianuarie că va trimite Ucrainei 14 tancuri Leopard 2 și va autoriza reexportul acestora din alte țări. După cum a spus ministrul german al apărării, Boris Pistorius, primii Leoparzi pot fi livrați în Ucraina în aproximativ trei până la patru luni.

    Arme antitanc Kornet, rachete și obuze

    Kornet (nume de raportare NATO: AT-14 Spriggan) este un sistem de rachete antitanc conceput de Shipunov Design Bureau of Instrument-Making din Tula (parte a High Precision Systems Holding Company) și conceput pentru a angaja tancuri și alte ținte blindate. , inclusiv vehicule de luptă cu armură reactivă modernă. Arma antitanc are o rază de acțiune de la 100 de metri până la 5.500 de metri în timpul zilei și până la 3.500 de metri pe timp de noapte.

    Rachetele Vikhr-M au fost dezvoltate de producătorul de arme de foc Kalashnikov pentru elicopterul de atac Ka-52. Rachetele pot accelera până la 610 de metri pe secundă și pot atinge ținte la o distanță de la 800 de metri până la 10.000 de metri. Vikhr este capabil să perforeze armura reactivă omogenă de 750 mm.

    Racheta antitanc Ataka este concepută pentru a lovi armura, forța de muncă, buncărele, locurile de apărare aeriană și elicopterele inamice. Racheta proiectată de Biroul de proiectare de inginerie mecanică Kolomna a fost produsă în serie de uzina Degtyarev. Ataka este capabil să accelereze până la 550 m/s și are un focos îmbunătățit.

    Proiectilul de tanc perforator de sub-calibru Mango de 125 mm este proiectat pentru a angaja tancuri inamice, sisteme de artilerie autopropulsate și alte ținte puternic blindate. În 2019, Rusia a dezvăluit proiectilul Mango-M cu capacități îmbunătățite de perforare a armurii.

    https://tass.com/defense/1569817

    Apreciază

  3. victorafteni said, on februarie 2, 2023 at 2:24 pm

    Sprijiniți lucrarea fratelui Cutov Cristian-Ionut, un creștin ortodox care coordonează Asociația Prețuim toți Oamenii – ajută mamele care sunt în situația de a face avort și salvează multe suflete de prunci – vezi aici contul lui de FB : https://www.facebook.com/cutov.cristian

    Textul de mai jos îi aparține acestui erou – eu așa îl consider – publicat aici:

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=8643450752392643&set=a.1310403569030768

    DISTRIBUITI!! NU NE BATEM JOC!

    Eu, Cutov Cristian-Ionut , rog in genunchi orice mama aflata in situatia de avort sa ma contacteze urgent la nr de telefon de mai jos. Stim ca nici o mama nu face avort de bunavoie, ci situatia o impinge..

    Oferim minim 400 RON lunar perioada sarcinii și după naștere o perioada oricarei mamei însărcinate care e in situatia de avort, cu scopul de a păstra sarcina.
    Tot ajutorul va fi făcut in taină! Rog sa fiu contactat pentru detalii la nr de telefon 0768389591. Am si wats app, telegram..

    Nu aveti nimic de pierdut daca purtam un mic dialog macar.

    Pagina mea de Facebook Cutov Cristian-Ionut e o dovadă clara ca nu urmaresc sa insel, ci sa culeg binecuvantarea Lui Dumnezeu!!! Daca numai un singur copil salvat de la avort deschide mila lui Dumnezeu din Cer pe pamant, dar mai ales cat mai multi ?! Asa culegem sfintenia, bucuria vietii, dragostea desavarsita: prin jertfa mamei si a celor partasi la binecuvantarea acelei familii.

    Vrem sa fim alaturi de tine mamico pentru a pastra copilul! NU DORIM NIMIC IN SCHIMB! A ba da: UN ZAMBET!

    DISTRIBUITI, va rugăm!

    Apreciat de 1 persoană

  4. Clement said, on februarie 2, 2023 at 6:34 pm

    https://www.totalfirme.ro/asociatia-iubim-toti-oamenii-32555069
    0 angajati

    Apreciază

    • Clement said, on februarie 2, 2023 at 7:40 pm

      Pentru a nu ramane intr-o stare de confuzie, se vor deplasa cativa crestini din Galati sensibili la cauza Asociatiei la adresa oficiala pentru a vedea cum pot ajuta tinerele insarcinate si colectivul alcatuit din 0 angajati.
      Doamne ajuta.

      Apreciază

      • victorafteni said, on februarie 3, 2023 at 11:02 am

        O asociație funcționează cu voluntari … iar tu rămâi cum ești în fapt.

        Apreciază

    • Christina said, on februarie 3, 2023 at 10:41 am

      Fondatorii “ Asociatiei Iubim Toti Oamenii” sunt Laura Cutov, sotia domnului Ionut, alaturi de Mihalache Daniel si Mihalache Daniela Valentina, care nu apar pe nicaieri in fata, in activitatile ONG ului. De obicei, cei care constituie un ONG sunt si cei cu activitatea, pentru ca de aceea am infiintat un ong, pentru un crez, pentru o idee, nu ca sa desemnez pe altcineva sa o faca in locul meu…
      Din experienta mea, care lucrez cu copii de toate varstele, va pot spune ca acolo unde sunt copii, sunt si oameni dubiosi ( cu aparenta ok), care simt miros de puritate si inocenta: de la profesori, antrenori, parinti, preoti, medici, politisti, etc…, pana la oameni de rand. Ii numesc aici pe pedofili, profitori, escroci de tot felul, traficanti de oameni si sa nu uitam mafia organelor. Sunt oameni pe care nu i ai putea banui niciodata ca sunt diabolici, care par ca ajuta si ca au sentimente… sunt greu de depistat.
      Trebuie multa multa atentie, pentru ca este vb de copii.
      Razboiul din Ucraina a adus multe info interesante, printre care si activitatea traficantilor de carne vie de la granita, care cica ajuta refugiatii ( visul oricarui traficant: fete blonde caucaziene).Ce cinism, sa crezi ca ai scapat de razboi, si sa ajungi in mana unui “ong” care face trafic de femei si copii!
      Este f f posibil ca asociatia in discutie sa fie ok, sub toate aspectele, si in acest caz, unul- doua comentarii nu ar putea sa i dauneze….
      Este posibil, de asemenea, ca sa fie ceva rau in spatele ei, si fiind vb de copii si mame f f vulnerabile adica total fara aparare, sa fie f f f rau.
      Ca sa mi fac o parere, am intrat si eu pe pagina de fb, si am vazut ca se ocupa si de cazuri de copii de refugiati, din sudan, din pakistan… oare nu sunt destui copii crestini in Galati? Apoi, ultimul video postat se refera la o oala cu ciorba de perisoare pe care cineva ne o tot arata, mestecand cu polonicul si aratandu ne cate perisoare mai sunt, inclusiv la fundul galetusei cu mancare. Si alte postari cu portii de mancare.
      N am gasit numele Mihalache Daniela Valentina nicaieri, doar o doamna doctor anatomo- patolog din Braila, divortata si cu un copil… nu cred ca este fondatoarea asociatiei, ar fi o coincidenta prea mare ( medicina legala…asociatie pro vita).
      De obicei, in retelele de trafic de copii, sunt mai multe segmente de oameni implicati: unii cu racolarea, altii cu rapirea si transportul, altii sunt medici, altii sunt cei cu identificarea victimelor, altii sunt intermediarii intre rapitori si clienti, altii cu protectia, altii sunt binevoitori de umplutura, oameni sinceri si bine intentionati. Acestia sunt oameni de toate varstele si categoriile sociale, unii nici nu stiu ca sunt folositi, altii pentru o doza fac orice, in timp ce altii primesc f multi bani.
      Si eu m am implicat sincer si dezinteresat, (fac asta de multa vreme si nu ma mai lecuiesc), in multe cazuri … dar pot spune ca mi am luat teapa de cele mai multe ori… nici nu stiu daca ajutorul meu are vreo valoare in fata lui Dumnezeu, poate doar prin prisma intentiei curate….
      Modelul asociatiei de mai sus difera f mult de cel al activitatii parintelui Tanase, de exemplu, pe care l am cunoscut personal: de la transparenta cand este cazul si smerenie si discretie cand este cazul (ma refer la amestecatul si numaratul perisoarelor) si pana lucruri mici dar importante, cum ar fi calitatea mancarii si curatenia. Poate si eu la mine acasa sunt delasatoare, si mananc de pe frunza de brusture, dar cand impart pentru altii, totul trebuie sa fie de cea mai buna calitate si in cele mai bune conditii.

      Apreciază

      • Clement said, on februarie 3, 2023 at 4:09 pm

        Doamna Cristina, mesajul domniei voastre este foarte bine venit.
        Presupun ca pe acest blog majoritatea celor care intervin, au facut si fac benevolat cu daruire sufleteasca, responsabilitate si chiar cu efort.
        In tara noastra se impune vigilenta cand este vorba despre benevolatul prin care sunt sprijinite fiintele fragile ( minori, batrani, viitoare mame).
        Cine este la curent cu scandalul retelelor de ” benevoli” care transportau in clinici particulare pe insule grecesti, tinere insarcinate ce isi vindeau pruncii, nu este dispus sa acorde neconditionat incredere niciunei Asociatii .
        Biserica trebuie sa fie alaturi de toate organizatiile ce se dedica sprijinirii viitoarelor mame.
        Stiti dumneavoastra cate Biserici sunt in Galati si cati preoti sunt dispusi sa ajute Asociatia aceasta cu un nume destul de ambigu ?
        Merita sa va interesati.
        Suspiciunile legitime legate de anunt au fost trezite si de suma de bani propusa pentru sprijinirea financiara a femeilor ispitite de pacatul avortului. Cine face un calcul elementar contabil are un mic fior imaginandu-si atmosfera febrila din zilele in care se depune bilantul contabil.

        Apreciază

  5. scortisoara said, on februarie 2, 2023 at 6:47 pm

    Demonul avortului …noul idol. E vițelul de aur de pe vremea lui Moise….

    Apreciat de 2 persoane

  6. Stefan said, on februarie 2, 2023 at 11:44 pm

    Sua-stat satanist !

    Apreciat de 1 persoană

  7. Ania said, on februarie 5, 2023 at 2:08 pm

    Am vazut uratenia asta.
    Eu sunt un om care iubeste arta si, desi iubesc in special arta clasica si renascentista admir destul de mult si arta contemporana. Aceasta statuie, care tot apare pe internet de ceva vreme nu apartine artei contemporane…de fapt nu e arta, e kitsch…imitatie ieftina, pe care ai putea s-o vinzi in targ cu trei lei bucata. De ce au pus in New York ceva atat de urat? Asa e in lumea noastra? Au fost ridicate kitsch-urile la rang de arta? Apropo de faptul ca pe scena Eurovisionului anul trecut a urcat o doamna, care trei minute s-a spalat intr-un lighean. A fost penibil, dar era aclamata si aplaudata de toti. Stau si ma intreb pana unde poate sa duca indolenta si prostia? Pana in ce punct? Daca acum 40 de ani se intama asa ceva oamenii ar fi fugit mancand pamantul la asa ceva. S-a degradat omul fantastic de mult, accepta acuma…nu se poate asa ceva. Eu ma rog Dumnezeu sa ne dea tuturor lumina mintii si sa ne deschida inimile.

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.