SACCSIV – blog ortodox

Cum este ținut sub control Washingtonul de către dinastiile bancare

Woodrow Wilson, (presedinte SUA 1913 – 1921):

Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comertului si productiei, se tem de ceva. Ei stiu ca undeva exista o putere atât de organizata, atât de subtila, atât de atenta, atât de completa, de perseverenta încât nu au curajul sa o vorbeasca de rau sau sa o condamne, decât în soapta.“

Sursa: https://www.globalresearch.ca/how-private-interests-banking-dynasties-control-washington/5796169

Cum este ținut sub control Washingtonul, de către grupuri de interes privat și dinastiile bancare

De Shane Quinn, 13 Octombrie 2022, Global Research

Dispariția URSS în 1991, o catastrofă strategică pentru Rusia, a făcut ca un număr mare de ruși să trăiască în afara Federației. Milioane de ruși s-au trezit, de fapt, la începutul anilor 1990, locuind în Ucraina, proaspăt independentă, și mulți dintre ei au trăit acolo fără drepturi adecvate.

Existența Uniunii Sovietice garantase o anumită măsură de securitate pe arena internațională, oferind un bastion împotriva forțelor expansioniste ale Statelor Unite, care era o țară considerabil mai puternică decât URSS. O stabilitate oarecum similară a reapărut treptat odată cu revenirea Rusiei în secolul XXI ca putere mondială, după ce a depășit o perioadă de declin semnificativ în anii 1990.

În acest secol, procentajul rușilor care trăiesc sub pragul sărăciei a fost mult redus, ajungând până la 11%. În SUA, s-a estimat oficial că 15% dintre americani trăiau sub pragul sărăciei în 2014, iar procentul real era, cel mai probabil, mai mare decât atât. Aceste cifre nu au fost raportate pe scară largă în mass-media occidentală.

Politologul Moniz Bandeira a scris că SUA s-a bazat „pe doi piloni fundamentali, NATO și FED:

  • NATO, format din țările europene subordonate directivelor Washingtonului;
  • și privilegiul de a tipări dolarul ca monedă fiduciară, singura monedă de rezervă a lumii. Numai Federal Reserve (FED), banca centrală a Statelor Unite, putea și poate emite dolarul, după bunul său plac”.

Fondată în 1913, Rezerva Federală, cu sediul la Washington, este într-adevăr foarte puternică. În 2012, de exemplu, Rezerva Federală, care este controlată efectiv de unele dintre cele mai influente bănci din Occident, a acumulat în acel an cel puțin 9,5 trilioane de dolari, ceea ce reprezintă aproximativ 65% din produsul intern brut (PIB) anual al Americii. Un număr destul de mare de americani cred că Rezerva Federală este o instituție bancară controlată de guvern, dar această opinie este greșită. Așa cum am menționat, Rezerva Federală este supravegheată de interese private și de cele mai mari bănci americane, precum Goldman Sachs, JPMorgan Chase, Bank of America, Citigroup și Wells Fargo.

Aceste bănci americane sunt strâns legate de omologii lor europeni, cum ar fi Deutsche Bank, Barclays și BNP Paribas. De asemenea, interconectate cu Rezerva Federală și cu celelalte bănci sunt multinaționalele energetice ExxonMobil, Chevron, Royal Dutch Shell și British Petroleum (BP).

Cea mai puternică ramură a Rezervei Federale este Banca Rezervei Federale din New York, care a căzut sub controlul a 8 familii de bancheri cu tradiție îndelungată. Doar 4 dintre aceste dinastii provin în mare parte din medii americane, și anume Goldman Sachs, Rockefeller, Lehman Brothers și Kuhn Loeb. Celelalte 4 sunt Rothschilds din Paris și Londra, Warburgs din Germania, Lazards din Franța și Israel Moses Sieff din Marea Britanie.

Aceste familii au continuat să controleze în mod privat Rezerva Federală până în secolul XXI. Ele au continuat să dețină controlul asupra sistemului financiar internațional și au devenit și mai bogate în urma crizei financiare din 2007-2008, pe care publicul a fost chemat să o rezolve scormonind-uși buzunarele. Familiile de mai sus au jucat un rol central pe piața futures a petrolului, fie direct, fie prin intermediul unor filiale, la New York Mercantile Exchange și la London Petroleum Exchange.

Anselm Rothschild, un bancher de origine germană din secolul al XIX-lea, a spus cândva: „Dați-mi puterea de a emite banii națiunii, apoi nu-mi pasă cine face legile”. Membrii familiei și colegii săi au avut această putere. Moniz Bandeira a remarcat: „Acesta este motivul pentru care Statele Unite nu respectă și disprețuiesc dreptul internațional. Se bucură de privilegiul de a fabrica dolari când și cum dorește, fără niciun fel de acoperire, și de a-i manipula valoarea prin intermediul ratei de actualizare”.

Băncile private care domină banca centrală americană (Federal Reserve) au nevoie de complexul militar-industrial și de conflictele armate pentru a-și păstra statutul de creditori ai statului, prin finanțarea reînarmării și a producției de material de război. Acest lucru este mai profitabil pentru instituțiile financiare, în comparație cu acordarea de credite pentru industrii non-militare, cum ar fi agricultura.

S-au acumulat profituri uriașe din fabricarea armelor convenționale și nucleare. Potrivit Brookings Institution din Washington, din anii celui de-al Doilea Război Mondial până în 2007, guvernele SUA au cheltuit în total 22,8 trilioane de dolari pentru arme convenționale și nucleare. Din 2007 încoace, Washingtonul a cheltuit alte trilioane de dolari pentru echipamente militare, pe măsură ce bugetul deja masiv al SUA pentru armament se extinde. Aceste cheltuieli au fost foarte binevenite pentru producătorii de arme și bănci.

În cel de-al treilea an de mandat al președintelui Barack Obama, în 2011, PIB-ul Americii din acel an s-a ridicat la aproximativ 14,9 trilioane de dolari. Washingtonul datora băncilor aproximativ 14 trilioane de dolari. Departamentul de Trezorerie al SUA și Consiliul Rezervei Federale au estimat că Washingtonul datora 4 400 de miliarde de dolari guvernelor străine, care au cumpărat obligațiuni de trezorerie americane, așa cum ar face investitorii atunci când cumpără o participație într-o companie.

Senatorul republican Barry Goldwater, a insistat asupra faptului că majoritatea oamenilor nu înțeleg sau nu sunt conștienți de operațiunile celor mai influente dinastii bancare. Goldwater a declarat: „Modul în care dobândesc această vastă putere financiară și o folosesc este un mister pentru majoritatea dintre noi”. El se referea la cei precum Rockefeller, Rothschild, Warburg și Lazard. Chiar și astăzi, este probabil ca unele dintre aceste nume să fie necunoscute pentru mulți oameni de rând.

Băncile naționale din Europa au fost, de asemenea, deținute și ghidate de către grupuri de interes privat. Bancherii internaționali produc banii și oferă credite guvernelor, ceea ce contribuie la creșterea datoriei statului politic. Acest lucru se întâmpla mai ales în epoca neoliberală a capitalismului galopant de la începutul anilor 1980, când procesul de luare a deciziilor a fost plasat în mâinile corporațiilor și preluat de la liderii guvernamentali.

Banca centrală americană funcționează în afara controlului Congresului SUA. Nu există niciun control al conturilor sale, adică nu există audituri, iar Consiliul guvernatorilor Rezervei Federale a manipulat creditul SUA, a cărei datorie publică a urcat la 17 900 de miliarde de dolari în octombrie 2014.

În urmă cu o jumătate de secol, Zbigniew Brzezinski, cunoscutul consilier de politică externă, i-a sugerat bancherului David Rockefeller că ar fi înțelept să înființeze Comisia Trilaterală, care a fost fondată în 1973. Aceasta este o organizație globalistă antidemocratică, care a ajutat Washingtonul să își mențină autoritatea asupra aliaților săi europeni și asiatici. Comisia trilaterală permite în continuare intereselor comerciale și financiare să își consolideze influența la Washington, în timp ce predă mijloacele de forță armatei americane și NATO.

Când George W. Bush i-a succedat lui Bill Clinton la președinție, în ianuarie 2001, Bush a încercat să extindă jurisdicția NATO într-un ritm mai rapid decât Clinton, ceea ce a și reușit, întrucât 7 națiuni europene au aderat la NATO în timpul președinției Bush (2001-2009). Bush, la fel ca și Clinton, a ales să extindă NATO nu din motive de securitate, ci pentru a spori hegemonia SUA și pentru a lărgi piața pentru industria de război. Bush a planificat, de asemenea, să absoarbă Ucraina și Georgia în NATO, o ambiție care fusese exprimată în mod clar în aprilie 2008 la o conferință NATO din România.

Acest lucru a avut loc în ciuda avertismentului lui William J. Burns, pe atunci ambasador al SUA în Rusia, care este actualul director al CIA. Într-un memorandum din februarie 2008, Burns a scris că Rusia se va opune cu fermitate încercărilor SUA de a încorpora ucrainenii și georgienii în NATO. Memorandumul lui Burns a fost trimis la diverse organisme americane, inclusiv la Consiliul Național de Securitate și la Statul Major Întrunit, și a fost transmis secretarului de stat (Condoleezza Rice) și secretarului apărării (Robert Gates).

În încercarea Washingtonului de a anula influența Rusiei, administrația Bush a trimis 200 de consilieri militari americani în Georgia, o națiune din Caucaz care se învecinează direct cu Rusia la nord. În afară de importanța sa strategică pe hartă, Georgia este un nod de transport de petrol prin care trec infrastructuri precum oleoductul Baku-Tbilisi-Ceyhan, gestionat de un consorțiu în care British Petroleum (BP) este cel mai mare acționar; în el sunt prezente și alte companii producătoare de combustibili fosili, precum Total din Franța și ExxonMobil din America. Gazoductul Baku-Tbilisi-Ceyhan are o lungime de 1.099 de mile și pornește din Azerbaidjan, traversează Georgia și se termină în Turcia.

La patru luni după summit-ul NATO din România, la începutul lunii august 2008, Rusia a lansat o intervenție militară în Georgia. Aceasta a fost pusă în aplicare, printre alte motive, pentru a proteja suveranitatea și securitatea Rusiei de-a lungul frontierelor sale, protejând în același timp etnicii ruși și elementele pro-ruse care trăiesc în regiunile Osetia de Sud și Abhazia. Acestea erau bombardate de forțele aeriene ale președintelui georgian Mihail Saakașvili, liderul marionetă educat în SUA, care continua să primească ajutor militar de la Washington.

Acțiunea militară rusă a avut succes, consolidând poziția Moscovei, și a stârnit multă furie în Occident. La scurt timp după aceea, președintele Bush și aliații săi europeni, într-o reuniune de urgență, au deliberat asupra modului în care să răspundă la acest eșec, de la suspendarea relațiilor cu Rusia la posibile sancțiuni sau boicotarea Jocurilor Olimpice de iarnă programate să aibă loc la Soci, în Rusia, în februarie 2014.

Liderii occidentali nu puteau face nimic și nici nu aveau vreo poziție morală. În februarie 2008, America și principalele națiuni europene au recunoscut independența Kosovo, care făcuse parte din Serbia timp de multe decenii. În plus, un număr semnificativ de persoane care trăiesc în Caucaz au privit favorabil campania militară rusă din Georgia.

Prin acordul cu administrația Bush, Pentagonul a formulat o politică de neo-constrângere a Rusiei și a recunoscut Georgia ca fiind un pion cheie în această politică. Scopul era de a încerca să împiedice Rusia să devină din nou puterea dominantă în Caucaz. Organizațiile cu sediul în SUA, precum National Endowment for Democracy (NED), USAID, Freedom House și Open Society Institute, finanțate de miliardarul George Soros, au continuat să alimenteze tulburările din Georgia. Pe parcursul unei perioade de trei luni, în toamna anului 2003, Fundația pentru Societatea Deschisă a lui Soros a alocat 42 de milioane de dolari pentru a încuraja așa-numita revoluție a trandafirilor din Georgia, din noiembrie 2003. Soros și grupurile menționate mai sus au contribuit la venirea la putere a pro-occidentalului Saakașvili în ianuarie 2004.

De asemenea, Pentagonul a investit milioane de dolari în ceea ce au fost denumite revoluții colorate, care au fost instigate de puterile occidentale în alte regiuni, cum ar fi ‘revoluția portocalie’ ucraineană (noiembrie 2004 – ianuarie 2005). Washingtonul a urmărit aceste acțiuni prin intermediul Comandamentului pentru Afaceri Civile și Operațiuni Psihologice al Armatei Statelor Unite (USACAPOC), al Departamentului de Stat al SUA și al unor organizații neguvernamentale precum Freedom House și NED. Rădăcinile crizei ucrainene pot fi urmărite până la interferența SUA și expansiunea imperialistă prin intermediul NATO, deoarece Washingtonul a refuzat să renunțe la strategia sa din timpul Războiului Rece de a încerca să încerce să încercuiască Rusia.

*

Surse:

PBS, “Who counts as poor in America?” 8 January 2014

Luiz Alberto Moniz Bandeira, The World Disorder: US Hegemony, Proxy Wars, Terrorism and Humanitarian Catastrophes (Springer; 1st ed., 4 Feb. 2019)

Greg Bocquet, “Who Owns the U.S.?”

“Nyet Means Nyet: Russia’s NATO Enlargement Redlines”, Ambassador William J. Burns

Congressional Bills 110th Congress, April 2008 https://www.govinfo.gov/content/pkg/BILLS-110sres523ats/html/BILLS-110sres523ats.htm

Richard W. Carlson, “Georgia on his mind – George Soros’s Potemkin Revolution”, The Weekly Standard, 24 May 2004

“Lavrov looks beyond army pull-out”, BBC News, 8 October 2008

France 24, “Independent Kosovo gains initial recognition”, 19 February 2008

Luiz Alberto Moniz Bandeira, The Second Cold War: Geopolitics and the Strategic Dimensions of the USA (Springer; 1st ed., 23 June 2017)

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Stapanii banilor: Creatura din Jekyll Island

Dar oare doar SUA este tinuata sub control? Walther Rathenau scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse:

Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

Iar Vladimir Lenin, in culmea gloriei sale fiind, recunostea:

Statul nu functioneaza asa cum ne-am dorit. Masinaria nu se supune. Se vede un om la volan si pare ca o conduce, dar masina nu merge in directia voita de el. Se misca insa dupa dorinta altor forte.”

Cititi va rog si:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

Este oare Vladimir Putin necontrolat de acelasi forte? Cititi va rog:

Transcriptul inregistrarii video in care rabinul David Eliezrie vorbeste despre cum evreii stiau despre schimbarea din URSS inainte de a stii Gorbaciov, despre stapanirea oligarhilor evrei in Rusia, despre Vladimir Putin, etc.

Cititi va rog si articolul din 2021:

Nu vine “mama tuturor crizelor”, ci vine ceva atat de mare, incat ar trebui inventat un nou cuvant

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on octombrie 20, 2022 at 3:38 am

    Motto-ul guvernului mondial (a se citi: dictatura mondiala) derulat inca din anul 1988

    Scris de Konstantinos I. Vathiotis, fost conf. univ. Profesor la Facultatea de Drept a Universității Democritus din Tracia

    Ρετρό 9.0: «Σκέψου Παγκόσμια, Δράσε Τοπικά» | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
    https://tasthyras.wordpress.com/2022/10/19/%cf%81%ce%b5%cf%84%cf%81%cf%8c-9-0-%cf%83%ce%ba%ce%ad%cf%88%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%b9%ce%ba/#more-58969

    La pagina 255 din cartea mea „De la pandemie la schimbările climatice. Statele teroriste coordonate pe fondul guvernării globale”, scriu următoarele:

    „Așa cum 11 septembrie a fost prevestitorul măsurilor care vor fi luate pentru a face față crizei sanitare, tot așa coronavirusul a fost prevestitorul măsurilor care au fost mult timp concepute pentru a aborda criza climatică.

    Terminologia militaristă folosită concertat de toți reprezentanții elitei globale nu lasă nici cea mai mică loc pentru a presupune că cele două fenomene de referință din istoria omenirii (Turnurile Gemene / Coronavirus) au legătură atât între ele, cât și cu al treilea fenomen, adică al treilea fenomen, cel al schimbărilor climatice.”

    Omogenitatea admirabilă care predomină nu numai la nivel teoretic, ci și la nivelul tratamentului practic al celor trei fenomene este o mărturie incontestabilă a faptului că administratorii globali ai sorții planetei și ai vieții fiecăruia dintre noi nu planifică spontan, așa cum ar fi de așteptat să facă, dacă fenomenele ar fi apărut brusc și spontan.

    Dimpotrivă, papusarii acționează pe baza unei pre-planificări care presupune cunoașterea imprevizibilului (presupus).
    Această pre-planificare a dus la construirea unui arsenal de măsuri antidot pentru fiecare criză, care – ca un miracol – au același numitor comun:

    Ele îmbunătățesc securitatea, micșorează, dacă nu elimină, drepturile cetățeanului și maximizează profiturile oligarhiei.

    Acestea sunt măsuri luate și impuse în mod coordonat de către guvernele naționale, care, la fel ca și marionetele, îndeplinesc obedient instrucțiunile consumului de carbon, dictate de un grup mic, condus de un „papusar invizibil”.

    Aceste instrucțiuni reflectă noțiunea anti-Dumnezeu a ” mai multor voci, intr-un singur glas”, un motto care face aluzie la starea de dinainte de Turnul Babel a națiunilor: „și cu totii
    vorbeau o singura limba”.

    Nu este o coincidență faptul că Ursula von der Leyen, unul dintre cei mai emblematici fani ai vaccinării experimentale împotriva coronavirusului, vorbind într-o teleconferință din 17 noiembrie 2020, ca parte a unei inițiative a Forumului Economic Mondial privind necesitatea implementării Marii Resetări, a readus în prim plan un slogan care fusese deja folosit în 1979 de futurologul canadian Frank Feather, când prezida o conferință intitulată chiar folosind acest slogan:

    Gândim global, acționam local!” (Gândeste la nivel global, hotăraste la nivel local)».

    În acest moment, formularea unui gând care mi s-a părut deosebit de important a fost finalizată, având în vedere că acest slogan acționează ca punctul culminant verbal al planului insidios de a înființa un guvern mondial (= o dictatură mondiala) și apariția grandioasă a unui conducător mondial (= a unui dictator= fiul pierzarii).

    Cu doar câteva zile în urmă, am primit o carte mai veche, dar foarte importantă, intitulată „Distrusi de New Age. Conspirația care ne distruge copiii”, al cărei autor este ofițerul armatei americane și profund cunoscător al planului mizantrop împotriva umanității Texe Marrs (15.7.1944-23.11.2019).

    Astfel cum rasfoiam in această carte cu tematica retro speciala, am dat peste un punct care m-a facut sa inghet.
    În partea de sus a paginii 60 ochii mi-au căzut pe un titlu scris cu caractere aldine:
    „«Gândiți universal [mai corect: Global], Acționați local» – un motto New Age pentru Liderii tineri.”

    Am înghețat, pentru că am făcut imediat următorul raționament: Deoarece acest slogan este prezent într-o carte publicată în 1988, iar în 2020 a fost auzit public de pe buzele doamnei Von der Leyen, iar de atunci a fost repetat de multe alte personalități ale elitei, în timp ce se poate găsi scris chiar și pe pereții orașelor grecești (o mare dovadă este fotografia care urmează, făcută în Ioannina!), atunci este adevărat că:

    a) proiectul sinistru New Age împotriva popoarelor este foarte vechi;
    b) in momentul de fata ne aflam intr-o faza foarte avansata (sau mai bine zis: finala) de implementare a acestui proiect!

    Sloganul „Gândește Global, acționează local” este scris pe un perete al orașului Ioannina și, în special, pe partea din spate a centrului spiritual al Municipiului.
    A fost cărturarul conștient de mesajul subliminal care este transmis lumii prin sloganul controversat, și anume îndemnul de a ne face pe toți participanți ignoranți/obedienti la dictatura globală, luându-ne ochii cu maxime subversive?
    Texe Marrs citează informații deosebit de utile pentru a înțelege nu numai ce înseamnă acest slogan, unul dintre numeroasele fetișuri lingvistice ale New Age, adică Noua Eră a Noii Ordini Mondiale, dar și cine se află în spatele ei.

    În primul rând, Texe Marrs ne informează că sloganul în cauză este scris pe insigna Consiliului Suprem al Tinerilor Lideri din Minneapolis și a fost, de asemenea, folosit ca un motto la Conferința Planetară care a avut loc în 1983 la Toronto.
    La această conferință, care s-a axat pe acest slogan, au participat Lideri New Age din întreaga lume.
    Motto-ul „Gandim Global, Actionam Local” înseamnă, conform analizei lui Texe Marrs, că:

    „Adeptii Noii Ere trebuie să-și imagineze și să lucreze pentru un singur sistem global și o economie globală unică.
    Pentru a realiza această unitate a întregii omeniri – astfel încât planeta și oamenii în ansamblu să dobândească o substanță divină – adepții trebuie „să acționeze local”. Cu alte cuvinte, să fie membri activi ai societății lor, sprijinind Agenda Ecumenista a Noii Ere în toate modurile posibile.
    Mișcările pentru pace, dezarmare, mediu și problemele unității universale (religioase si politice) sunt de o importanță capitală pentru Noua Eră.”

    În ceea ce privește întrebarea arzătoare referitoare la cine se află în spatele controversatului slogan, Texe Marrs oferă următorul răspuns: „Donald Key, în sinteza cartii sale New Age, „Pământul în ajuns in punctul Omega”, a identificat aproximativ 11 organizații majore de conducere New Age în spatele sloganului de răspândire „Gândește global, acționează local”:

    Fondatorii originali ai Inițiativei planetare au fost Liderii Asociației pentru Psihologie Umanistă, Clubul de la Roma, Asociația pentru Educație Universală, Organizația Națiunilor Unite… și, bineînțeles, liderii natiunilor.

    În cartea de propagandă despre pace „Iubește planeta. Este cheia supraviețuirii și prosperității tale”, Benjamin Ferencz, profesor extraordinar de drept internațional la Universitatea Păcii, și Ken Keyes Jr, scriitor new age și animat în culise la ONU, au avansat cu un plan de a stabili un singur guvern mondial.
    Ei dezvăluie că expresia magică „Gândește global, acționează local” este principalul catalizator care poate da impulsul pentru o Noua Ordine Mondială.
    „Gândim la nivel global, actionam local”, Ferencz și Keyes isi încurajeaza cititorii. „Depinde de voi! Puteți detine puterea de a salva lumea.”

    Deci, nu este o coincidență faptul că corpul liderilor din Minneapolis a adoptat motto-ul „Gândim global, Actionam local.”
    Sediul Corpului de conducere al Americii a pus în aplicare o serie întreagă de programe numite „Înțelegerea universală.”
    Motto-ul cărților liderilor acestui Parlament este, desigur, „Gândim global, acționam la nivel local”.

    Cine este responsabil pentru această tarasenie?
    Luați în considerare acest lucru: Orville Freeman, fost secretar al Ministerului Agriculturii în guvernul liberal al lui Carter, face parte din Consiliul de Administrație al Futuristului, o revistă publicată de cunoscuta și influenta organizație New Age „The World Future Society”.
    Această organizație este unul dintre principalii promotori și sponsori ai proiectelor privind unificarea natiunilor lumii. Soția lui Orville Freeman este președintele Corpului Ghizilor din America.”

    Dacă corelam analiza de mai sus a Texe Marrs cu utilizarea pe scară largă a sloganului „Gândește global, acționează local” în ultimii trei ani ai pandemiei, atunci trebuie să fim de acord că se apropie momentul final în care frâiele guvernării globale a planetei, mai exact: DICTATURA MONDIALĂ, se va impune oficial unele… printr-o guvernare a unei personalitatii carismatice.
    Atenție:
    La pagina 210 din cartea lui Texe Marrs există o fotografie epocala:

    Acesta înfățișează un bărbat fumând, din spate, iar pe geaca lui este imprimat ochiul omniprezent; sub ea este gravat un simbol care amintește de semnul Metaverse: Acesta este simbolul infinitului, care, conform etichetei autorului, înseamnă că:
    „Lucifer ne va guverna veșnic”!

    De asemenea, la pagina 209 a aceleiași cărți sunt adunate câteva simboluri satanice caracteristice ale Noii Ere:
    Marca păcii
    Pentagrama
    Punctul dintr-un cerc
    Insigna anarhiei pentagrama înconjurată de două cercuri,
    precum și
    Triunghiul hulitor!

    Desigur, nu este o coincidență faptul că mass-media sistemică îl clasifică pe Texe Marrs drept teoretician al conspirației.
    Încă o dată, suspiciunea ne este confirmată că stigmatizarea prin calificativul de teoretician al conspirației nu este altceva decât acoperirea preventivă a conspiratorilor lumii, care, prin discreditarea interlocutorului care le este neplăcut, inversează cu măiestrie veridicitatea probelor:

    În loc să fie trasi la răspundere pentru acuzațiile care li se aduc, acuzatorul lor este chemat să îndepărteze viziunea teoriilor conspirației, dovedindu-ne astfel că tot ceea ce spune este absolut adevărat și absolut deloc ficțiune grafică.
    Tactica de a compromite deținătorul adevărului ca fiind un aberant este una dintre practicile rulate și testate de propagandă:

    Acuzati-l pe acuzator!

    Această tactică nu este numită accidental diabolică:
    Cel mai iscusit defaimator este diavolul!
    Nomen est omen, care este: numele este un semn!
    Diavolul = cel care defăimează!

    NOTĂ:

    Sloganul „Gândește global, acționează local” a fost subliniat a fi rezumat într-un singur cuvânt cu termenul „sustenabilitate”.
    Da, vă amintiți foarte bine:
    Este cuvântul pe care îl auziți constant de pe buzele prim-miniștrilor, președinților republicilor și politicienilor în general (presupuși ai facțiunilor opuse), organizațiilor neguvernamentale, profesorilor de drept etc.

    CONCLUZIE:

    Toti cei care conduc lumea sunt la distanță și ne lucrează, în timp ce noi ne culcăm pe canapea și, apăsam telecomanda, si inhalam gunoiul slab televizat care ne face mintea chisalita!

    Între timp, însă, au intervenit războiul ruso-ucrainean și criza energetică, care, în ochii analistului critic al evenimentelor importante pe care le trăim, pare imposibil să apară întâmplător sau, cel puțin, imprevizibil, având în vedere că „papusarul invizibil” controlează cu precizie matematică toată lumea și absolut tot, cu câteva excepții minore, care sunt necesare pentru ca jocul fraudat al dictaturii mondiale să fie credibil și, mai presus de toate, astfel încât la un moment dat evidenta și regulile sale să nu devină atât de clare pentru masele hipnotizate de ipochimeni.

    IDEE:

    Să începem, în cele din urmă, să gândim nu universal/global, ci foarte serios și decent la modul în care ne-a fost distrusa viata.
    Și după ce ne gândim bine la asta, să acționăm nu local, ci detoxifiant, aruncând la coș orice fel de mantre ale propagandei New Age și
    Neo-Globaliste!

    Apreciază

  2. Felix said, on octombrie 20, 2022 at 4:53 am

    Parintele Serafim Rose:

    Cred ca trebuie subliniat cea mai mare limpezime ca religia „compromisului” este autoinselare, si ca exista astazi, la limita, doar doua alternative pentru om, absolut de neimpacat: credinta in lume si in religia sinelui, al carei rod este moartea; si credinta in Hristos, Fiul lui Dumnezeu, singurul in Care este Viata cea Vesnica.

    Desigur, exista si credinciosi ortodocsi care decad in religia sinelui. Cuviosul Macarie de la Optina ii scria unei persoane care cazuse „in sine”:

    „Gandind ca vei afla iubirea lui Dumnezeu in sentimentele consolatoare, tu nu-L cauti pe Dumnezeu, ci pe tine insuti, adica propria ta consolare, si ocolesti adevarata cale a suferintei care duce la El, pentru ca te socotesti pierdut fara aceasta consolare”.
    Sfantul Chiril al Ierusalimului:

    Mai inainte ereticii isi marturiseau ratacirea lor pe fata; acum insa este plina Biserica de eretici ascunsi. Oamenii s-au lepadat de adevar, si neadevarul le incanta urechile.

    Se graieste ceva care desfata urechile? Toti oamenii asculta cu placere.

    Se graieste ceva folositor sufletului? Toti se indeparteaza.

    Cei mai multi oameni s-au lepadat de invataturile cele drepte; este ales raul mai mult decat binele.

    Aceasta este deci „lepadarea de credinta” (II Tes. 2,3).

    Trebuie asteptat dusmanul (Antihristul), in parte a si inceput de pe acum sa trimita pe inaintemergatorii lui, ca sa vina pregatit la vanatoare.

    Ai grija de tine, omule, si intareste-ti sufletul!

    Biserica iti arata acum, inaintea Dumnezeului celui viu (I Tim. 6,13), si te invata mai dinainte cele cu privire la Antihrist, inainte de venirea lui.

    Nu stim daca vine in timpul vietii tale si nici nu stim daca vine dupa trecerea ta din aceasta viata.

    Este bine insa ca tu sa cunosti semnele venirii lui si sa te intaresti mai dinainte.

    Apreciază

  3. geo said, on octombrie 20, 2022 at 8:54 am

    Apreciază

    • gheorghe said, on octombrie 20, 2022 at 11:13 am

      Nu va lasati pacaliti!
      Marga este un produs pro-Talmudic.
      Pentru el, Crestinismul este iudaic, de parca Hristos a fost omorat la cererea persanilor iar invatatura Lui era „cam aceeasi” cu Tora, nicidecum ca a adus Legea noua.
      Aia – cu banu’; Hristos – cu sufletu’.
      Complet diferite si organic opuse!

      Sa posteze cineva poza cu jumatatea de sutien pe cap, la zidu’ unde se dau cu capu’ ratacitii intru demonisme.

      A facut greseala sa desconsidere dialectica lor… sa spuna ce spun ei, fara a fi de-al lor; greseala fatala!
      ========
      Zicea: „Se știe bine că evreii au fost forțați la o lungă diasporă, provocată de ocuparea Ierusalimului de către romanii conduși de Titus, în anii ‘70. Nu evreii au răspunderea distrugerii statului lor de atunci și a împrăștierii lor în lume.”
      Prefacatorie!
      In Babilon erau comercianti, zarafi…. chiar vistiernicul Imparatului era israelian!
      In Egipt s-au inmultit in libertate pana cand Faraonul a impus taxarea lor fiindca manevrau in asa fel (ca acum) prin inselare, santaj, viclenie si devenisera prea bogati – nu a fost nici o robie!!
      … Nu cumva Moise a fost crescut ca un fiu de Faraon?

      Ca sa vedeti rapid cu ce credinta merge „la lupta” Marga.

      Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 20, 2022 at 7:57 pm

        gheorghe

        Daca in Sfanta Scriptura scrie ca la un moment dat in Egipt a fost robie, se cheama ca asa a fost.

        Apreciază

  4. Geo said, on octombrie 20, 2022 at 7:28 pm

    https://disq.us/url?url=https%3A%2F%2Fwww.theamericanconservative.com%2Fclintons-hawk-in-waiting%2F%3ALGFwh_5mkbKxMc2mJqj3X6ySk4A&cuid=3446943

    https://disq.us/url?url=https%3A%2F%2Fwww.therealanthonyfaucimovie.com%2Ftrailer%2F%3AbJ8tX_raDYSr8HDXNX9t-vuY99I&cuid=3446943

    https://disq.us/url?url=https%3A%2F%2Fm.jpost.com%2Fbreaking-news%2Farticle-720028%3A3ZORvJHBVuG3axgsUXBo4cKcnwA&cuid=3446943

    https://disq.us/url?url=https%3A%2F%2Fm.jpost.com%2Finternational%2Farticle-711680%3A_hw1hhljlhJR8iB6TnFndup6Lfw&cuid=3446943

    https://disq.us/url?url=https%3A%2F%2Fwww.salon.com%2F2021%2F01%2F19%2Fwho-is-victoria-nuland-a-really-bad-idea-as-a-key-player-in-bidens-foreign-policy-team%2F%3A9MwarTQQtvJrVj75zG-i4qnXHgU&cuid=3446943

    https://www.wsws.org/en/articles/2016/10/15/wiki-o15.html

    https://www.google.com/amp/s/news.yahoo.com/amphtml/flushing-money-san-francisco-spend-154446848.html

    Apreciază

  5. San said, on octombrie 21, 2022 at 2:02 pm

    ..și familia Saxa-Gotha-Coburg alias Windsor este „sclava”City-ului londonez.

    Apreciază

  6. […] Cum este ținut sub control Washingtonul de către dinastiile bancare […]

    Apreciază

  7. […] Cum este ținut sub control Washingtonul de către dinastiile bancare […]

    Apreciază

  8. […] Cum este ținut sub control Washingtonul de către dinastiile bancare […]

    Apreciază

  9. […] Cum este ținut sub control Washingtonul de către dinastiile bancare […]

    Apreciază

  10. […] Cum este ținut sub control Washingtonul de către dinastiile bancare […]

    Apreciază

  11. […] Cum este ținut sub control Washingtonul de către dinastiile bancare […]

    Apreciază

  12. […] Cum este ținut sub control Washingtonul de către dinastiile bancare […]

    Apreciază

  13. […] Cum este ținut sub control Washingtonul de către dinastiile bancare […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.