SACCSIV – blog ortodox

Președintele INS: Cei care nu au fost recenzaţi nu vor fi amendaţi

Posted in RECENSAMANT by saccsiv on august 5, 2022

Sursa: https://observatornews.ro/eveniment/romanii-care-nu-sau-recenzat-nu-vor-mai-fi-amendati-pana-la-urma-autoritatile-iau-amenintat-cu-sanctiuni-de-3000-de-lei-482554.html

„Cei care nu au fost recenzaţi nu vor fi amendaţi, întrucât nu au oferit informaţiile din motive obiective sau subiective. În perioada următoare, colegii mei din INS vor valida cifrele din teritoriu şi vor completa baza de recensământ folosind sursele administrative. Ei vor fi practic recenzaţi automat pe baza datelor existente în diverse surse administrative. Ei pot fi aduşi în baza de recensământ numai în măsura în care există informaţii că au fost pe teritoriul României în ultimele 12 luni”, a declarat pentru Observator Tudorel Andrei, președintele Institutului Național de Statistică.

Tagged with:

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. scortisoara said, on august 6, 2022 at 6:18 am

  Și așa , datele luate de la cetățeni nu mai corespund pt ca viața se modifica de la o zi la alta . Puțin îmi pasa de recenzarile lor .

  Apreciază

 2. acelas said, on august 6, 2022 at 8:13 pm

  CNA este o institutie infecta, desfiinteaza posturi tv si da amenzi usturatoare pe banda rulanta celor care indraznesc sa contrazica linia satanista, globalista si progresista mai ales de la plandemonie incoace..

  exista o petitie pt desfiintare a CNA (in SUA un astfel de inatrument nici macar nu exista, simplu, pt ca asta ar duce imediat la o dictatura monstruoasa prin punerea doar in mana unui „grupulet” de oameni a unui instrument infiorator de cenzura a informatiei libere care trebuie sa ajunga la cetateni, ceea ce e vital pt o societate. Orice litigiu, minciuna, fals defaimare sau calomnie isi gaseste rezolvarea simplu in legile civile, existente de altfel in orice stat normal. Cum este si la noi. CNA este in inventie odioasa, pe care putine state o are) semnata de avocatul Dan Bazavan.

  https://www.petitieonline.com/jos_cenzura_jos_dictatura_desfiinai

  Apreciat de 3 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: