SACCSIV – blog ortodox

NATO a început unul dintre cele mai mari exerciţii militare în Estonia, denumit ”Ariciul”. Zece ţări, printre care Finlanda şi Suedia, participă la exercițiu

Posted in exercitiu militar, FINLANDA, NATO, RUSIA, Suedia by saccsiv on mai 18, 2022

Sursa: https://www.g4media.ro/nato-a-inceput-unul-dintre-cele-mai-mari-exercitii-militare-in-estonia-denumit-ariciul-zece-tari-printre-care-finlanda-si-suedia-participa-la-exercitiu.html

Unul dintre cele mai mari exerciţii NATO din ţările baltice se află în prezent în desfăşurare în Estonia şi se va termina pe 3 iunie. Denumit ”Ariciul”, exerciţiul implică 10 ţări, inclusiv Finlanda şi Suedia, care au anunţat că vor solicita oficial să se alăture Alianţei Nord-Atlantice în zilele următoare, şi sunt desfăşuraţi aproximativ 15.000 de militari, relatează News.ro.

NATO a anunţat că scopul exerciţiilor este de a ”îmbunătăţi pregătirea şi interoperabilitatea” forţelor sale şi au fost planificate înainte ca Rusia să invadeze Ucraina, însă pe fondul ameninţării reprezentare de Rusia vor fi urmărite îndeaproape.

Aproximativ 15.000 de militari sunt implicaţi în exerciţiul din Estonia, reprezentând unul dintre cele mai mari exerciţii militare desfăşurate în ţară din 1991.

Exerciţiul are loc la 64 km de cea mai apropiată bază militară a Rusiei şi are rolul de a simula un atac din partea Rusiei asupra Estoniei.

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat luni că aderările Finlandei şi Suediei la NATO nu constituie ”o ameninţare” în sine, însă Rusia va reacţiona faţă de desfăşurări militare.

În pofida numelui său de cod, Exerciţiul NATO Ariciul (NATO Exercise Hedgehog / ”Siil” în estonă) are loc într-o perioadă de tensiuni crescute în regiunea baltică, spune corespondentul de securitate al BBC, Frank Gardner.

Sursa foto: Twitter / NATO eFP Battlegroup Lithuania

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on mai 18, 2022 at 12:39 pm

    https://blacknews.ro/pentagon-un-numar-tot-mai-mare-de-obiecte-neidentificate-a-fost-raportat-pe-cer-in-ultimii-20-de-ani/

    Controlul total asupra planetei va fi obţinut prin teroare

    “A patra dimensiune a proiectului Blue Beam include controlul total asupra planetei. Pentru aceasta se va simula o invazie extraterestră în marile oraşe ale lumii. Se mizează pe faptul că ţările care deţin armament nuclear îl vor utiliza pentru a se apăra de acest pericol, devenind apoi total vulnerabile faţă de adevăratul atac, ce va fi realizat ulterior de guvernul din umbră.”

    Subliniem aici că tema unui atac extraterestru simultan în marile oraşe ale lumii apare aproape obsesiv în filmele de la Hollywood. În urma unui astfel de atac toate ţările mari, SUA, China, Rusia etc., colaborează între ele atacându-i pe extratereştrii cu armele de care dispun. Fără nici un rezultat. Când situaţia pare a fi disperată apare El – unicul Salvator.

    https://suntadevarate.wordpress.com/2010/09/26/proiectul-n-a-s-a-%E2%80%9Cblue-beam%E2%80%9D/

    For instance, one component includes the phasing out of cash. Monast said that the plan would be executed after a financial crisis.
    “Not a complete crash,” he said, “but enough to allow them to introduce some kind of in-between currency before they introduce their electronic cash to replace all paper or plastic money.”

    https://allthatsinteresting.com/project-blue-beam-serge-monast

    Video – Billl Clinton: O INVAZIE EXTRATERESTRA ar putea fi SINGURA CALE DE A UNI acesta lume din ce in ce mai divizata | SACCSIV – blog ortodox
    https://saccsiv.wordpress.com/2014/04/07/video-billl-clinton-o-invazie-extraterestra-ar-putea-fi-singura-cale-de-a-uni-acesta-lume-din-ce-in-ce-mai-divizata/

    Apreciază

  2. Florin said, on mai 18, 2022 at 2:53 pm

    “A patra dimensiune a proiectului Blue Beam include controlul total asupra planetei.”
    Acest proect Blue Beam si controlul poate fi realizat doar cu tehnologia 5G care este o radiatie, iar aceasta radiatie a tehnologiei 5G va fi mascata cu un fals atac nuclear sau doar cu cateva reale.
    Acum ceva ani in urma in discutia cu un inginer care a lucrat la montarea emitatoarelor 5G, intrebandu-l ce parere are despre aceasta noua tehnologie, el mi-a raspuns ca nu vrea sa apuce ziua in care aceasta noua tehnologie va functiona.

    Apreciază

  3. rudyscc said, on mai 18, 2022 at 9:56 pm

    Frate Saccsiv, aștept articolul referitor la părerea ta referitoare la înrolarea in armată, în aceste vremuri. Hristos a înviat.

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on mai 18, 2022 at 10:45 pm

      rudyscc

      ADEVARAT A INVIAT!
      Am inteles ca astepti, frate. Dar nici eu nu stau degeaba. Ii va veni si lui randul.
      Dar de ce atata graba?

      Apreciat de 1 persoană

      • rudyscc said, on mai 20, 2022 at 1:31 pm

        Frate Saccsiv, pentru ca vreau sa ma inrolez in armata si concursul este peste cateva saptamani. Si nu stiu daca fac bine ce fac… Multumesc.

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 20, 2022 at 2:39 pm

        rudyscc

        Am inteles. Adica sa te angajezi in armata, presupun.
        Frate, la intrebarea asta refuz sa raspund. Si refuzam si daca nu era razboi in Ucraina. Intreaba, te rog, duhovnicul.
        Articolul pe care-l voi scrie va fi la modul general: crestinul si razboaiele.

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.