SACCSIV – blog ortodox

Masca redevine obligatorie la New York din cauza „unui nou val de Covid-19”

Posted in Coronavirus, masca de protectie, New York, SUA by saccsiv on mai 18, 2022

Sursa: https://www.b1tv.ro/externe/un-nou-val-de-covid-19-vine-peste-new-york-masca-obligatorie-in-spatiile-inchise-1155043.html

Populația orașului american revine la vechile norme sanitare. Purtarea măștii în spațiile închise redevine obligatorie, iar milioane de teste rapide vor fi distribuite pentru a ține situația sub control.

Creșterea numărului de infecțați COVID-19 a determinat oficialii orașului american să ridice nivelul de alertă și să întreprindă măsuri de prevenire a răspândirii a unui nou val de pandemie.

Decizia a fost luată după ce cazurile de COVID-19 a crescut puternic, rata infectărilor atingând rata de 300 la 100.000 de locuitori. De asemenea a crescut și numărul celor spitalizați, informează nbcnewyork.

Recomandările autorităților

În avizul de sănătate emis, oficialii recomandă folosirea măștilor de înaltă calitate, cum ar fi KN95 și KF94 și aparatele respiratorii N95. Masca ar trebui utilizată în interior și în locuri publice, în magazinele alimentare, pe holurile clădirilor, birouri.

Avizul transmite un mesaj special persoanelor cu risc înalt de îmbolnăvire, persoanelor peste 65 de ani și celor ce din motive întemeiate nu pot administra vaccinul.

La începutul pandemiei, New York a fost unul din epicentrele de COVID-19, iar până în prezent numără 40.000 de decese provocade de această infecție.

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Marian said, on mai 18, 2022 at 4:10 pm

  Oricum, jegul de covid nu si-a atins toate obiectivele de supunere la indobitocire. Grija nu au de alimente, nivel de trai, dreptul la umanitate insa vor sa ne fereasca cu orice chip de covid. Inclusiv prin eutanasiere pentru cei indezirabili si avorturi, ca nu cumva sa se mai nasca copii care sa riste sa faca covid in decursul vietii lor.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Elena Ü. said, on mai 18, 2022 at 4:40 pm

  Și uite așa iar începe nerozia, noi iar ne înarmăm cu răbdare. Doamne ajută-ne Tu cum știi!

  Apreciat de 1 persoană

 3. vlad tepes said, on mai 18, 2022 at 9:19 pm

  The show-Covid must go on! Iar pt cei batrani sau bolnavi care poarta astfel de măști de ”înaltă calitate” recomandate deocamdata(mai ales pe timp indelungat) sunt sanse bune sa castige un bilet de loterie pt Lumea Ailalta! Cat despre cei care s-au intepat, acestia au castigat deja biletul!

  Apreciat de 2 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: