SACCSIV – blog ortodox

Video: Politisti austrieci de partea poporului?

Posted in AUSTRIA, politie, proteste, VIDEO by saccsiv on noiembrie 27, 2021
Tagged with: , ,

O plangere penala pentru ucidere prin vaccinare a fost depusa la Inalta Curte din India impotriva lui Bill Gates

Posted in Bill Gates, Coronavirus, India, morti, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on noiembrie 27, 2021

INDIAN BAR ASSOCIATION: WORLD’S FIRST VACCINE MURDER CASE AGAINST BILL GATES, ADAR POONAWALLA FILED IN INDIA’S HIGH COURT

PRIMA PLÂNGERE PENALĂ DIN LUME DE UCIDERE PRIN VACCINARE A FOST DEPUSĂ LA ÎNALTA CURTE DIN INDIA ÎMPOTRIVA LUI BILL GATES ȘI A LUI ADAR POONAWALLA

Publicat de INDIAN BAR ASSOCIATION (ASOCIAȚIA BAROULUI DIN INDIA) pe 25 Noiembrie 2021

Reclamantul a solicitat urmărirea penală a producătorului Astra Zeneca (Covishield), Bill Gates, a lui Adar Poonawalla (directorul executiv al Serum Institute din India), partenerul său, precum și a altor oficiali și lideri guvernamentali implicați în uciderea unui tânăr de 23 de ani, care și-a pierdut viața în urma vaccinării. Persoana decedată a fost vaccinată cu Covishield crezând în afirmația falsă conform căreia vaccinul este complet sigur și, de asemenea, din cauza cerinței de conformitate stabilită de Căile Ferate, conform căreia numai persoanele dublu vaccinate ar putea călători.

(more…)

Problemele studiului care acuză creșteri ale riscurilor cardiace după vaccinarea cu m-ARN

Posted in Coronavirus, vaccin, vaccinare in masa by Vali on noiembrie 27, 2021

Sursa: https://evadare.ro/stiinta-si-tehnica/problemele-studiului-care-acuza-cresteri-ale-riscurilor-cardiace-dupa-vaccinarea-cu-m-arn/

Telespectatorii englezi au fost uluiți să vadă la televizor următoarea secvență, în care se atrăgea atenția asupra pericolelor vaccinurilor m-ARN. Se spunea explicit că vaccinurile de acest tip dublează riscul problemlor cardiace, de la 11 la 25%. Invitatul era un cardiolog britanic destul de celebru în țară, Aseem Malhotra, care activează în sistemul public de sănătate NHS. El mai stârnise vâlvă anterior printr-o carte în care recomanda o dietă, cu ajutorul căreia riscurile de a muri de Covid scădeau drastic. (Boala e recunoscută oficial a face ravagii între persoanele care suferă de diabet sau obezitate.)

De această dată, cardiologul cita un studiu științific, potrivit căruia, la persoanele care au deja probleme cardiace, markerii genetici cresc de la 11% risc de atac de cord în 5 ani, la 25%. El exprima deja o rezervă spunând că „în știință nu trebuie să ne bazăm pe un singur studiu”. (Deși aprobările pentru vaccin se dau pe un singur studiu inițial.)

Mai mult, Malhotra plusa spunând că a fost contactat de alți certetători, care i-au spus că au descoperit rezultate similare și nu pot publica datele pentru că ar pierde finanțarea de la marile firme farmaceutice. Doctorul corela indiciile respective cu creșterea de 10.000 de decese în Marea Britanie, nelegate de Covid, din iulie încoace, dintre care cele mai multe din zona circulației cardiace.

Studiul citat în interviul televizat este publicat în revista de cardiologie „Circulation”, publicație medicală serioasă. Și se intitulează:

Vaccinurile Covid m-ARN cresc dramatic markerii de inflamare endotelială și ACS (sindrom coronarian acut), măsurați cu testul cardiac Puls. Un avertisment.”

Autorul studiului Steven R Gundry, chirurg american cu bună reputație. Wikipedia notează că a fost un pionier al operațiilor cardiace la copii și autor de best seller potrivit New York Times.

Marea problemă a studiului său e că nu a fost integral publicat încă. La adresa indicată se găsește doar rezumatul, de circa o pagină, cu lucrurile constatate, nu și conținutul detaliat cu felul în care s-a desfășurat.

În rezumat, se spune că grupul său din California a folosit un test PULS de măsurare a mai multor proteine, despre care se crede că sunt indicatori genetici în baza cărora se poate prezide ridcul de atac de cord în următorii 5 ani. Nu au fost folosite două grupuri separate pentru controlarea variației, ci același grup de persoane a fost măsurat înainte și după vaccin. Scorul era măsurat deja cu regularitate de 3-6 luni, în grupul observat în ultimii 8 ani.

Un total de 566 pacienți, cu vârste între 28 și 97 de ani, egal distribuiți între bărbați și femei, a fost testat la 2-10 săptămâni după a doua doză de vaccin. (S-au folosit vaccinuri Pfizer și Moderna.) Scorul PULS a crescut de la 11% risc de infarct în 5 ani, la 25%, risc în același interval de timp. Rezultatele au persistat și la două luni jumate după vaccin.

Concluzia a fost că vaccinurile m-ARN cresc dramatic inflamația endotelului și infiltrația celulelor T la nivelul mușchiului cardiac. Fenomene care pot duce la creșterea trombozelor, cardiopatiei și altor evenimente vasculare.

Pe canalul său de YouTube, doctorul John Campbell din Anglia a disecat cu scrupulozitate studiul citat, semnalând probleme dintre cele amintite mai sus. Cum ar fi lipsa conținutului integral, a nominalizării echipei participante la cercetare. Altminteri, criticul a conchis că, în principiu, metodologia are logică și s-ar putea confirma, cu condiția ca datele să fie făcute publice. Și eventual alte măsurători să le confirme.

Acest – deocamdată presupus – studiu vine în contextul mai multor știri. În primul rând, e vorba de valul de avertizări emise la adresa vaccinului Moderna de autorități din Franța, Germania și mai multe țări scandinave. Țări care au recomandat evitarea acelui vaccin pentru persoane sub 40 de ani. Puteți citi detaliile în articolul anterior:

Acestea sunt pucnte de vedere oficiale, ale agențiilor naționale respective, preluate de marile agenții de presă. Pe lângă ele, există semnalările multiple de creșteri ale deceselor cauzate de boli de inimă în ultimul an. Iată doar câteva exemple din Anglia:

Times nota că doar în săptămâna 5-12 noiembrie, în regat au fost cu 1.719 mai multe decese non-covid, decât media cincinală dintre 2015-2019. O creștere de 16,6 procente.

Anterior, un tabloid relata creșterea în termeni și mai dramatici, ca fiind 10.000 de morți suplimentare non-covid într-un interval de 18 săptămâni anul acesta. O problemă și mai gravă era semnalată în privința creșterii problemelor cardiace în rândul tinerilor. Decesele în rândul adolescenților au crescut cu 47% de la începutul campaniei de vaccinare.

Time încerca să liniștească opinia publică și punea necazurile în seama dietei nesănătoase și stresului din pandemie. (Stres cultivat cu metodă diabolică de televiziuni și doctorii alarmiști, popular cunoscuți drept „cioclii pandemiei”.)

Fenomenul se întâmplă simultan cu valul de accidente subite și inexplicabile ale unor fotbaliști, care se prăbușesc pe terenul de fotbal. Și sportivi de la alte discipline se confruntă cu aceleași probleme. Și presa din Israel notează o creștere de 500% a crizelor cardiace la sportivi.

Și CDC admite că după vaccinurile m-ARN de la BioNTech Pfizer și Moderna, au fost semnalate cazuri de miocardită și pericardită în sistemul de raportare VAERS. În special la tineri și adolescenți, mai ales după doza a doua. Dar pretinde că aceștia și-au revenit și au răspuns bine tratamentului.

Site-ul Open VAERS a publicat un grafic șocant, care arăta disproporția dintre cazurile de miocardită post vaccinare în anii anteriori, și un număr de circa 10.000 de cazuri anul acesta. Reuters a răspuns imediat cu o pagină de fact-check, care spune că un asemenea grafic e înșelător, pentru că acum se vaccinează mult mai multă lume și pentru că, după estimările lor, n-ar fi vorba de zece mii, ci de doar 2.320 de semnalări ale miocarditei în sistemul VAERS din 1990 în octombrie 2021.

Credincioșii din Zakynthos: înlăturarea a 14 preoți este „un pas satanic”

Posted in Biserica Ortodoxă din Grecia, Coronavirus, Grecia by Vali on noiembrie 27, 2021

Sursa: https://spzh.news/ro/news/84131-verujushhije-zakinfa-schitajut-otstranenije-14-svyashhennikov-sataninskoj-meroj

Mitropolitul Dionisie. Imagine: vimaorthodoxias.gr

În opinia credincioșilor, conduita Mitropolitului Dionisie, care a suspendat de la slujire 14 preoți nevaccinați, „a tulburat liniștea sufletească a enoriașilor”.

Credincioșii din insula Zakynthos, Grecia, consideră că interzicerea în slujire de către Mitropolitul Dionisie a 14 preoți ai eparhiei care au refuzat să se vaccineze împotriva Covid-19 este „o măsură satanică”, potrivit publicației „Vima Orthodoxias”.

Susținătorii preoților care au refuzat să se vaccineze, au împrăștiat pliante pe străzile din Zakynthos, exprimându-și astfel poziția față de suspendarea preoților de la slujire.

În textul lor, aceștia acuză Mitropolia de Zakynthos de „acțiuni inumane și ilegale”, iar conduita Mitropolitului Dionisie „a tulburat liniștea sufletească a enoriașilor”.

Potrivit publicației ERT, credincioșii au apreciat decizia și acțiunile Mitropolei de Zakynthos drept „satanice”. De asemenea, se raportează că situația actuală pe insulă este dificilă, deoarece dacă cei 14 preoți vor insista în decizia de renunțare la vaccinare și dacă nu vor fi înlocuiți, vor apărea multe probleme în parohiile și satele din Zakynthos, care vor rămâne fără preoţi şi slujbe în ajunul Crăciunului.

Anterior, UJO a scris că un ierarh al Greciei a interzis în slujire 14 preoți nevaccinați.

„Totul se va închide”: Militarii înlocuiesc personalul medical. Populația, arestată pentru a nu se revolta. Mii de români sunt vizați de restricții

Posted in Coronavirus, Olanda, STIRI by Vali on noiembrie 27, 2021

Sursa: https://evz.ro/totul-se-va-inchide-militarii-inlocuiesc-personalul-medical-populatia-arestata-pentru-a-nu-se-revolta-mii-de-romani-sunt-vizati-de-restrictii.html

sursă: arhivă

Țările de Jos se vor închide duminică. Premierul Rutte a anunțat că „în principiu, totul” va fi închis. Carantina se va impune, de această dată, începând cu ora 17.00. În același timp, guvernul se teme de noi revolte – mai multe persoane au fost arestate ca măsură de precauție.

Olanda vrea să ia măsuri împotriva creșterii rapide a numărului de infecții și de pacienți COVID-19 din țară prin impunerea unor restricții dure. O carantinare de seară se va fi aplicată în toată țara începând de duminică, 28 noiembrie. Magazinele, spațiile culturale, restaurantele și cluburile sportive vor trebui să se închidă în fiecare zi la ora 17.00.

Olanda impune restricții dure: Carantină de la ora 17.00

Premierul Mark Rutte a anunțat că măsurile înăsprite se vor aplica momentan pentru o perioadă de trei săptămâni. „În Olanda, totul este practic închis de la ora 17.00”. Supermarketurile sunt excluse de pe listă.

Școlile ar trebui să rămână deschise deocamdată. Cu toate acestea, elevii cu vârste de peste zece ani trebuie să poarte mască de protecție atunci când nu stau în bănci. Regula distanței de 1,5 metri este extinsă la cinematografe, teatre și restaurante. Acest lucru înseamnă că societățile amintite nu pot primi la fel de mulți vizitatori. Obligația de a purta mască se va aplica și acolo. Trebuie să existe un punct de cotitură, a declarat Rutte.

În pragul stării de urgență: Tratamente anulate, militarii se pregătesc să înlocuiască personalul medical

Situația din spitale, în special, se înrăutățește. Ministrul Sănătății, Hugo de Jonge, a impus măsuri de urgență, astfel încât și tratamentele acute pot fi acum anulate. Într-un spital din Utrecht, 120 de militari intervin pentru a înlocui personalul medical. Starea de urgență trebuie să fie prevenită, a declarat de Jonge.

În întreaga țară, serviciile de urgență s-au pregătit pentru posibile tulburări din cauza măsurilor înăsprite. Unele persoane fuseseră deja arestate vineri, ca măsură de precauție, pentru că au îndemnat la revolte pe rețelele de socializare. La sfârșitul săptămânii trecute au avut loc revolte violente toată noaptea. Poliția se așteaptă din nou la proteste în weekend.

Guvernul Rutte, aspru criticat pentru măsurile de relaxare

Guvernul a fost puternic criticat pentru relaxarea anticipată din septembrie. Numărul de infecții a crescut rapid. Pe 13 noiembrie, guvernul a tras frâna de urgență și a impus o carantinare parțială. Dar mai presus de toate, situația din spitale s-a înrăutățit.

Cel mai recent, vineri au fost înregistrate aproximativ 21.350 de noi cazuri de coronavirus, cu aproximativ 900 mai puține decât în ziua precedentă. Dar capacitatea de testare a autorităților a fost de mult epuizată. În medie, în ultimele șapte zile au fost raportate cu 19% mai multe noi infecții, potrivit Der Spiegel.

Patriarhul Daniel, vizitat de noul ambasador al Germaniei. Cei doi au vorbit despre provocările COVID-19, șeful BOR susținând că e nevoie de ”o mai bună informare din partea autorităților”

Posted in BOR, PATRIARHUL DANIEL by Vali on noiembrie 27, 2021

Sursa: https://www.g4media.ro/patriarhul-daniel-vizitat-de-noul-ambasador-al-germaniei-cei-doi-au-vorbit-despre-provocarile-covid-19-seful-bor-sustinand-ca-e-nevoie-de-o-mai-buna-informare-din-partea-autoritatilor.html

Provocările cauzate de contextul pandemic actual şi sprijinul acordat cetăţenilor din partea autorităţilor pentru prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus au figurat pe agenda convorbirilor dintre Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, şi noul ambasador al Germaniei la Bucureşti, Peer Gebauer.

Potrivit unui comunicat al Patriarhiei Române, transmis miercuri AGERPRES, diplomatul german a reliefat disponibilitatea ţării sale de a coopera cu Biserica Ortodoxă Română, prin împărtăşirea experienţei în aceste domenii, inclusiv în ceea ce priveşte diferitele provocări cauzate de contextul pandemic actual.

„Patriarhul României a apreciat că, în perioada actuală dificilă a pandemiei, este necesară o mai bună informare şi sprijin acordat cetăţenilor din partea autorităţilor, prin promovarea mai multor mijloace medicale de prevenire a îmbolnăvirii cu noul coronavirus”, precizează Patriarhia.

Totodată, Patriarhul Daniel a menţionat beneficiile cooperării în domeniul academic, prin sprijinul acordat de Bisericile din Germania studenţilor ortodocşi români, patriarhul exprimându-şi speranţa că relaţiile bune româno-germane vor contribui la cooperarea reciproc avantajoasă.

De asemenea, a fost subliniată importanţa educaţiei şi a bunei informări în domeniul protejării mediului înconjurător, dar şi a promovării unor proiecte în domeniul asistenţei copiilor şi a tinerilor aflaţi în dificultate, precum şi a persoanelor vârstnice vulnerabile.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Video: Protest urias si la Melbourne impotriva vaccinarii obligatorii

Posted in Australia, Coronavirus, proteste, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, VIDEO by saccsiv on noiembrie 27, 2021
Tagged with: ,

Tulpina super-mutantă de coronavirus a primit numele Omicron, iar OMS a declarat-o „variantă îngrijorătoare”

Posted in AFRICA, Coronavirus by Vali on noiembrie 27, 2021

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/externe/tulpina-super-mutanta-de-coronavirus-a-primit-numele-omicron-iar-oms-a-declarat-o-varianta-ingrijoratoare-1751075

Foto: Profimedia Images

Tulpina super-mutantă de coronavirus a primit numele Omicron, iar OMS a declarat-o „variantă îngrijorătoare”

Experții OMS au decis vineri că noua variantă de coronavirus secvențiată de cercetătorii din Africa de Sud este o „variantă îngrijorătoare”, care are un potențial de reinfectare mai mare decât al celorlalte variante. Cunoscută până acum ca tulpina B.1.1.529, noua tulpină a primit și un nume: Omicron, relatează BBC.

Tulpina a fost depistată până acum în Africa de Sud, Botswana, Belgia, Hong Kong și Israel.

Organizația Mondială a Sănătății declarase că „monitorizează îndeaproape” varianta raportată și urma să aibă vineri o reuniune tehnică pentru a stabili dacă B.1.1.529 ar trebui să fie desemnată drept variantă de „interes” sau de „îngrijorare”.

Noua tulpină, care a fost identificată marți, prezintă „un număr extrem de mare” de mutații, iar proteina spike arată diferit de versiunea luată în considerare atunci când au fost concepute vaccinurile. Cele mai recente date, prezentate joi de oamenii de știință sud-africani, au arătat că varianta pare să fie, totodată, și mai transmisibilă.

Aceasta este a cincea variantă a coronavirusului SARS-CoV-2 declarată de OMS „variantă de natură să stârnească îngrijorare” , de la începutul pandemiei. Celelalte au fost Alpha, Beta, Gamma și Delta. Tulpinile declarate „variante de îngrijorătoare” comportă un risc mai mare de transmisibilitate și răspândire față de cele catalogate drept „variante de interes”, care sunt ținute sub observație după ce sunt depistate în areale relativ restrânse.

O serie de state au început să ia deja măsuri impunând restricții stricte pentru călătoriile în și din sudul Africii.

Și Mecanismul Consiliului UE pentru răspuns la crize a căzut de acord, vineri, ca zborurile spre țările sud-africane afectate de focarul cu noua mutație a coronavirusului care provoacă îngrijorări, B.1.1.529, să fie suspendate. De asemenea, președinția slovenă a Consiliului cere să fie aplicate restricții temporare asupra celor care vin din aceste state, inclusiv testarea și carantinarea tuturor pasagerilor.

România va introduce pe lista roșie statele vizate de noua tulpină COVID, din sudul Africii, dacă OMS va recomanda acest lucru, a anunțat vineri, după ședința de Guvern, ministrul de Interne, Lucian Bode. Asta presupune carantină obligatorie, indiferent dacă persoanele care vin din aceste țări sunt vaccinate sau nu, a explicat Bode.

Editor : Luana Pavaluca

 

Comentariu saccsiv:

Omicron este a este a cincisprezecea literă a alfabetului grec.

Cititi va rog si:

Cica a aparut varianta SUPER MUTANTA B.1.1.529 in Africa de Sud. OMS intra in reuniune de urgenta. UE activează „frâna de urgență” pentru călătoriile din Africa de Sud. Emilian Imbri: Va fi dezastru

Pieţele bursiere europene s-au prăbuşit vineri, după descoperirea unei noi variante a virusului SARS-CoV-2

 

Ordin HALUCINANT al OMS către România și restul țărilor: ‘Nevaccinații trebuie căutați şi convinși să se vaccineze’

Posted in Coronavirus by Vali on noiembrie 27, 2021

Sursa:https://www.stiripesurse.ro/ordin-halucinant-al-oms-catre-romania-si-restul-tarilor-nevaccinatii-trebuie-cautati-si-convinsi-s_2115610.html

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În actuala conjunctură a pandemiei este prioritar „să fie găsite toate persoanele care încă nu s-au vaccinat pentru a încerca să le convingem să se vaccineze”, a declara joi Mike Ryan, directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţi pentru situaţii de urgenţă, relatează EFE.

Această sarcină trebuie desfăşurată la nivel global şi, „mai ales, în rândul persoanelor vârstnice, sau cu afecţiuni medicale subiacente”, a precizat Ryan într-o sesiune cu internauţii pe reţelele de socializare.

O altă prioritate trebuie să fie „garantarea că toţi lucrătorii sanitari sunt imunizaţi şi că toţi au acces la echipamente de protecţie adecvate”, a adăugat expertul OMS, scrie agerpres.ro.

Mike Ryan a făcut aceste comentarii când a fost întrebat dacă trebuie unificate toate măsurile de prevenire, având în vedere că fiecare reţea naţională de sănătate a luat măsuri diferite pentru combaterea pandemiei.

Expertul irlandez a subliniat că, deşi există obiective comune precum cele citate anterior, este de înţeles ca fiecare ţară să adopte propriile sale măsuri, având în vedere că factori ca ratele de contagiere sau piramida demografică naţională nu sunt la fel în toate ţările.

Autor: Cristi Șelaru, Redactor

Tagged with: , ,

Video: Protest urias la Sydney impotriva vaccinarii obligatorii

Posted in Australia, Coronavirus, proteste, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, VIDEO by saccsiv on noiembrie 27, 2021
Tagged with: ,