SACCSIV – blog ortodox

Problemele studiului care acuză creșteri ale riscurilor cardiace după vaccinarea cu m-ARN

Posted in Coronavirus, vaccin, vaccinare in masa by Vali on noiembrie 27, 2021

Sursa: https://evadare.ro/stiinta-si-tehnica/problemele-studiului-care-acuza-cresteri-ale-riscurilor-cardiace-dupa-vaccinarea-cu-m-arn/

Telespectatorii englezi au fost uluiți să vadă la televizor următoarea secvență, în care se atrăgea atenția asupra pericolelor vaccinurilor m-ARN. Se spunea explicit că vaccinurile de acest tip dublează riscul problemlor cardiace, de la 11 la 25%. Invitatul era un cardiolog britanic destul de celebru în țară, Aseem Malhotra, care activează în sistemul public de sănătate NHS. El mai stârnise vâlvă anterior printr-o carte în care recomanda o dietă, cu ajutorul căreia riscurile de a muri de Covid scădeau drastic. (Boala e recunoscută oficial a face ravagii între persoanele care suferă de diabet sau obezitate.)

De această dată, cardiologul cita un studiu științific, potrivit căruia, la persoanele care au deja probleme cardiace, markerii genetici cresc de la 11% risc de atac de cord în 5 ani, la 25%. El exprima deja o rezervă spunând că „în știință nu trebuie să ne bazăm pe un singur studiu”. (Deși aprobările pentru vaccin se dau pe un singur studiu inițial.)

Mai mult, Malhotra plusa spunând că a fost contactat de alți certetători, care i-au spus că au descoperit rezultate similare și nu pot publica datele pentru că ar pierde finanțarea de la marile firme farmaceutice. Doctorul corela indiciile respective cu creșterea de 10.000 de decese în Marea Britanie, nelegate de Covid, din iulie încoace, dintre care cele mai multe din zona circulației cardiace.

Studiul citat în interviul televizat este publicat în revista de cardiologie „Circulation”, publicație medicală serioasă. Și se intitulează:

Vaccinurile Covid m-ARN cresc dramatic markerii de inflamare endotelială și ACS (sindrom coronarian acut), măsurați cu testul cardiac Puls. Un avertisment.”

Autorul studiului Steven R Gundry, chirurg american cu bună reputație. Wikipedia notează că a fost un pionier al operațiilor cardiace la copii și autor de best seller potrivit New York Times.

Marea problemă a studiului său e că nu a fost integral publicat încă. La adresa indicată se găsește doar rezumatul, de circa o pagină, cu lucrurile constatate, nu și conținutul detaliat cu felul în care s-a desfășurat.

În rezumat, se spune că grupul său din California a folosit un test PULS de măsurare a mai multor proteine, despre care se crede că sunt indicatori genetici în baza cărora se poate prezide ridcul de atac de cord în următorii 5 ani. Nu au fost folosite două grupuri separate pentru controlarea variației, ci același grup de persoane a fost măsurat înainte și după vaccin. Scorul era măsurat deja cu regularitate de 3-6 luni, în grupul observat în ultimii 8 ani.

Un total de 566 pacienți, cu vârste între 28 și 97 de ani, egal distribuiți între bărbați și femei, a fost testat la 2-10 săptămâni după a doua doză de vaccin. (S-au folosit vaccinuri Pfizer și Moderna.) Scorul PULS a crescut de la 11% risc de infarct în 5 ani, la 25%, risc în același interval de timp. Rezultatele au persistat și la două luni jumate după vaccin.

Concluzia a fost că vaccinurile m-ARN cresc dramatic inflamația endotelului și infiltrația celulelor T la nivelul mușchiului cardiac. Fenomene care pot duce la creșterea trombozelor, cardiopatiei și altor evenimente vasculare.

Pe canalul său de YouTube, doctorul John Campbell din Anglia a disecat cu scrupulozitate studiul citat, semnalând probleme dintre cele amintite mai sus. Cum ar fi lipsa conținutului integral, a nominalizării echipei participante la cercetare. Altminteri, criticul a conchis că, în principiu, metodologia are logică și s-ar putea confirma, cu condiția ca datele să fie făcute publice. Și eventual alte măsurători să le confirme.

Acest – deocamdată presupus – studiu vine în contextul mai multor știri. În primul rând, e vorba de valul de avertizări emise la adresa vaccinului Moderna de autorități din Franța, Germania și mai multe țări scandinave. Țări care au recomandat evitarea acelui vaccin pentru persoane sub 40 de ani. Puteți citi detaliile în articolul anterior:

Acestea sunt pucnte de vedere oficiale, ale agențiilor naționale respective, preluate de marile agenții de presă. Pe lângă ele, există semnalările multiple de creșteri ale deceselor cauzate de boli de inimă în ultimul an. Iată doar câteva exemple din Anglia:

Times nota că doar în săptămâna 5-12 noiembrie, în regat au fost cu 1.719 mai multe decese non-covid, decât media cincinală dintre 2015-2019. O creștere de 16,6 procente.

Anterior, un tabloid relata creșterea în termeni și mai dramatici, ca fiind 10.000 de morți suplimentare non-covid într-un interval de 18 săptămâni anul acesta. O problemă și mai gravă era semnalată în privința creșterii problemelor cardiace în rândul tinerilor. Decesele în rândul adolescenților au crescut cu 47% de la începutul campaniei de vaccinare.

Time încerca să liniștească opinia publică și punea necazurile în seama dietei nesănătoase și stresului din pandemie. (Stres cultivat cu metodă diabolică de televiziuni și doctorii alarmiști, popular cunoscuți drept „cioclii pandemiei”.)

Fenomenul se întâmplă simultan cu valul de accidente subite și inexplicabile ale unor fotbaliști, care se prăbușesc pe terenul de fotbal. Și sportivi de la alte discipline se confruntă cu aceleași probleme. Și presa din Israel notează o creștere de 500% a crizelor cardiace la sportivi.

Și CDC admite că după vaccinurile m-ARN de la BioNTech Pfizer și Moderna, au fost semnalate cazuri de miocardită și pericardită în sistemul de raportare VAERS. În special la tineri și adolescenți, mai ales după doza a doua. Dar pretinde că aceștia și-au revenit și au răspuns bine tratamentului.

Site-ul Open VAERS a publicat un grafic șocant, care arăta disproporția dintre cazurile de miocardită post vaccinare în anii anteriori, și un număr de circa 10.000 de cazuri anul acesta. Reuters a răspuns imediat cu o pagină de fact-check, care spune că un asemenea grafic e înșelător, pentru că acum se vaccinează mult mai multă lume și pentru că, după estimările lor, n-ar fi vorba de zece mii, ci de doar 2.320 de semnalări ale miocarditei în sistemul VAERS din 1990 în octombrie 2021.

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Simion B said, on noiembrie 27, 2021 at 4:39 pm

    Sub pretextul ca Europa este invadata de emigrantii din „Middle East”, aceasta se transforma intr-un lagar de concentrare

    Fortress Europe: From Lithuania to Greece, the fences spreading along the EU’s borders

    Apreciază

  2. Alex said, on noiembrie 27, 2021 at 5:15 pm

    LIVE din Paris

    Apreciază

  3. Simion B said, on noiembrie 27, 2021 at 8:03 pm

    Clip mincinos cu IPS Teodosie sustinand vaccinarea Covid

    https://rumble.com/vpvswr-clip-mincinos-cu-ips-teodosie-sustinand-vaccinarea-covid.html

    Apreciază

  4. acelas said, on noiembrie 27, 2021 at 10:07 pm

    deci sutdiul in sine nu are ”probleme”, ci doar intampina diferite obstacole din partea ”autoritatilor”

    Apreciază

    • Paul said, on noiembrie 28, 2021 at 2:28 pm

      Poate lăsați puțin problemele cardiace și pistele false și explicați oamenilor ce reprezinta 00:AC:3A:24:AG:6C apărut în meniul bloothoot în preajma unei persoane vaccinate
      Aștept respuns de la admin!
      Mulțumesc!
      PS: internetul și locația activate

      Apreciază

  5. scortisoara said, on noiembrie 28, 2021 at 7:24 am

    Intrebare : cum face sistemul sa-i marcheze cu ser si pe cei care au dovada ca au trecut prin boala ? Pornind de la ideea ca daca ai trecut prin boala si esti inregistrat intr-o statistica nu mai e nevoie de vaccin . Vor zice ca dupa o perioada de „xyz” nu mai ai imunitate si ai nevoie de vaccin sau cum ?

    Apreciază

  6. Peste said, on noiembrie 28, 2021 at 1:29 pm

    Comentariu pe Yt cu raspunsul ‘cuvenit’
    To all the researchers, please publish your findings. You have a moral duty to help patients and humanity.
    Unfortunatly, the world we live in, money comes before morals.
    Milioanele sau miliardele unora primeaza moralitatii sau orice altceva.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.