SACCSIV – blog ortodox

O plangere penala pentru ucidere prin vaccinare a fost depusa la Inalta Curte din India impotriva lui Bill Gates

Posted in Bill Gates, Coronavirus, India, morti, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on noiembrie 27, 2021

INDIAN BAR ASSOCIATION: WORLD’S FIRST VACCINE MURDER CASE AGAINST BILL GATES, ADAR POONAWALLA FILED IN INDIA’S HIGH COURT

PRIMA PLÂNGERE PENALĂ DIN LUME DE UCIDERE PRIN VACCINARE A FOST DEPUSĂ LA ÎNALTA CURTE DIN INDIA ÎMPOTRIVA LUI BILL GATES ȘI A LUI ADAR POONAWALLA

Publicat de INDIAN BAR ASSOCIATION (ASOCIAȚIA BAROULUI DIN INDIA) pe 25 Noiembrie 2021

Reclamantul a solicitat urmărirea penală a producătorului Astra Zeneca (Covishield), Bill Gates, a lui Adar Poonawalla (directorul executiv al Serum Institute din India), partenerul său, precum și a altor oficiali și lideri guvernamentali implicați în uciderea unui tânăr de 23 de ani, care și-a pierdut viața în urma vaccinării. Persoana decedată a fost vaccinată cu Covishield crezând în afirmația falsă conform căreia vaccinul este complet sigur și, de asemenea, din cauza cerinței de conformitate stabilită de Căile Ferate, conform căreia numai persoanele dublu vaccinate ar putea călători.

Comitetul AEFI (Adverse Event Following Immunisation, registrul de evenimente adverse în urma imunizării) al guvernului indian a recunoscut recent că decesul Dr. Snehal Lunawat a fost cauzat de efectele secundare ale vaccinului Covishield. Raportul menționat a scos la iveală caracterul fals al afirmației făcute de sindicatul vaccinării, conform căreia vaccinurile sunt total sigure.

Reclamantul a cerut o despăgubire de zece miliarde de rupii (~134 milioane de dolari americani) și a solicitat o despăgubire provizorie de un miliard de rupii (~13,4 milioane de dolari americani).

De asemenea, reclamantul a solicitat un test cu detectorul de minciuni și un test de analiză toxicologică pentru acuzatul Bill Gates și alții.

Într-un caz aflat pe rolul instanței americane privind efectele secundare ale vaccinurilor MR (anti rujeolă, rubeolă), instanța a acceptat soluționarea unei despăgubiri de 101 milioane de dolari americani (aproximativ 752 de milioane de rupii) pentru victimă.

Într-un alt caz din America, CIA, biroul de investigații penale al FDA, a recuperat aproximativ 10,2 miliarde de dolari americani de la compania farmaceutică GlaxoSmithKline pentru diverse infracțiuni, inclusiv pentru ascunderea efectelor secundare ale medicamentelor și punerea în pericol a vieții americanilor.

Promovarea ilegală de către companie a anumitor medicamente eliberate pe bază de rețetă, omisiunea de a raporta anumite date de siguranță și răspunderea civilă pentru acuzațiile de practici de raportare falsă a prețurilor.

Statele Unite susțin, de asemenea, că GSK a sponsorizat programe de cină, prânz, spa și alte activități similare pentru a promova utilizarea Paxil la copii și adolescenți. GSK a plătit un conferențiar pentru a vorbi în fața unei audiențe de medici și a plătit masa sau tratamentul spa pentru medicii care au participat.

Între 2001 și 2007, GSK a omis să includă anumite date de siguranță privind Avandia, un medicament pentru diabet.

Informațiile lipsă includeau date referitoare la anumite studii efectuate după punerea pe piață, precum și date referitoare la două studii întreprinse ca răspuns la preocupările autorităților europene de reglementare cu privire la siguranța cardiovasculară în cazul tratamentului cu Avandia. Începând cu 2007, FDA a adăugat două avertismente de tip „black box” pe eticheta medicamentului Avandia pentru a avertiza medicii cu privire la riscul potențial crescut de (1) insuficiență cardiacă congestivă și (2) infarct miocardic (atac de cord).

De asemenea, aceasta include acuzații potrivit cărora GSK a plătit comisioane către profesioniști din domeniul sănătății pentru a-i determina să promoveze și să prescrie aceste medicamente, precum și medicamentele Imitrex, Lotronex, Flovent și Valtrex. Statele Unite susțin că această conduită a dus la depunerea de cereri de rambursare false în cadrul programelor federale de asistență medicală.

În cazul Anita Kushwaha (2016) 8 SCC 509, Curtea Supremă de Justiție a Indiei a precizat că drepturile indienilor nu sunt mai mici decât cele ale oamenilor din întreaga lume.

În India este de așteptat ca sute de mii de cereri pentru despăgubiri să fie depuse în curând.

Hotărârea în cazul Montgomery’s [2015] UKSC 11, Airdale NHS Trust Vs. Bland (1993) 1 All ER 821, Common Cause Vs. Union of India (2018) 5 SCC 1 și Registrar General Vs. State of Meghalaya 2021 SCC OnLineMegh 130 și, de asemenea, Declarația universală privind bioetica și drepturile omului, 2005, arată clar că, înainte de a administra un vaccin sau orice alt tratament unei persoane, aceasta ar trebui să fie informată cu privire la efectele secundare ale medicamentului și, de asemenea, cu privire la remediile alternative disponibile.

În cazul în care o persoană este vaccinată prin tăinuirea realității sau prin minciuna că respectivele vaccinuri sunt complet sigure, se deduce că a fost obținut prin înșelăciune consimțământul. În India, vaccinarea prin înșelăciune sau prin forță/coerciție sau prin impunerea anumitor condiții coercitive, constituie o infracțiune civilă și penală. [Registrar General Vs. State of Meghalaya 2021 SCC OnLineMegh 130]

Pe baza poziției juridice menționate mai sus, reclamantul a solicitat înregistrarea unui F.I.R. în temeiul secțiunilor 52, 115, 302, 409, 120(B), 420, 34, 109 etc. din IPC și al secțiunii 51(b), 55 din Legea privind gestionarea dezastrelor din 2005 împotriva funcționarilor în cauză care comercializau vaccinurile ca fiind complet sigure.

Bill Gates și Adar Poonawalla, parteneri în fabricarea vaccinului Covishield (Astra Zeneca), sunt acuzați pentru implicarea lor în conspirație.

În India, persoana care permite marketingul fals al produsului său este, de asemenea, considerată vinovată ca urmare a actelor sale de implicare și de neglijență. În acest sens, dispozițiile secțiunilor 120(B), 34, 109 etc. din IPC sunt atrase pentru a-i face pe Bill Gates și Adar Poonawalla vinovați de crimă în masă, și anume secțiunile 302, 115 etc. din IPC.

Solicitările din petiție sunt următoarele;

„i) C.B.I. să fie îndrumat să trateze această petiție ca F.I.R. și să urmărească penal infractorul așa cum a făcut onorabila Curte Supremă în cazul Noida Entrepreneurs Association Vs. Noida (2011) 6 SCC 508 și urmat de această onorabilă Curte în cazul Param Bir Singh v. State of Maharashtra, 2021 SCC OnLineBom 516.

  1. ii) B.I. să fie în continuare îndrumat să înceapă imediat interogatoriul custodial al acuzatului și să utilizeze teste științifice precum testul detectorului de minciuni, testul de cartografiere a creierului și testul de analiză narcotică pentru a descoperi întreaga conspirație și pentru a salva viața cetățeanului indian;

iii) Îndrumarea pârâtului nr.1, adică statul Maharashtra, să plătească imediat o despăgubire provizorie de 10 miliarde de rupii către petiționar și apoi să o recupereze de la funcționarii vinovați responsabili de moartea cetățeanului petiționar prin actul lor deliberat și ilegal de implicare și omisiune.”

Conform opiniei experților, având în vedere dovezile temeinice, Bill Gates și Adar Poonawalla vor primi pedeapsa cu moartea.

Petiționarul a invocat, de asemenea, antecedentele penale ale lui Bill Gates în uciderea a 8 copii de sex feminin prin testarea neautorizată a vaccinurilor HPV în India și hotărârea pronunțată de Constitution Bench al Curții Supreme în cazul Kalpana Mehta’s Case (2018) 7 SCC 1, care reprezintă o dovadă puternică împotriva lui Bill Gates și a sindicatului său de vaccinare.

De asemenea, petiționarul a făcut referire la dovezile privind planul sinistru al lui Bill Gates în programul de combatere a poliomielitei, care a distrus viețile a 4,5 milioane de copii din India, aceștia suferind un nou tip de paralizie. Aceasta este, de asemenea, o dovadă suplimentară a mentalității perverse și criminale a lui Bill Gates.

Potrivit experților, nu există nicio șansă ca Bill Gates să fie eliberat pe cauțiune în acest caz, iar toate bunurile mobile și imobile ale acuzatului vor fi confiscate în curând.

Diferite organizații sociale și oameni obișnuiți au decis să își exercite dreptul cetățenesc de a aresta acuzatul, așa cum prevede secțiunea 43 din Cr.P.C. Conform acestei secțiuni, orice cetățean îi poate aresta pe Bill Gates, pe Adar Poonawalla și pe ceilalți acuzați, și îi poate preda poliției.

Recent, în Australia au fost depuse în jur de 10 000 de cereri de despăgubire pentru prejudiciile provocate de vaccinuri:

https://www.smh.com.au/politics/federal/more-than-10-000-australians-have-filed-coronavirus-vaccine-injury-claims-20211115-p598yy.html

În India, sute de mii de plângeri vor fi depuse în curând, după cum a informat avocatul Ishwarlal Agarwal, șeful Comitetului național de coordonare al Asociației Baroului Indian.

 

Comentariu saccsiv:

Nu stiu ce se va alege de aceasta plangere, insa, oare, in Romania nu s-ar putea proceda la fel?

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pavel ghe. said, on noiembrie 27, 2021 at 10:23 pm

    Proteste in Rotterdam si azi-noapte cu incidente, msm continua sa taca.

    Apreciază

  2. Miha said, on noiembrie 28, 2021 at 1:33 pm

    Vă recomand să vizionați filmul lansat recent la Londra,, No time to die” cu Daniel Craig in rolul lui James Bond. O să vedeți niște chestii foarte interesante :baze de date cu adn uman, nanoboti, modificare de adn, moarte programată pentru persoane cu anumite caracteristici etc. Parcă prea bat la ochi toate astea…

    Apreciat de 1 persoană

    • Mihai T said, on noiembrie 28, 2021 at 2:26 pm

      Ba eu nu recomand să vă uitaţi, deoarece are o scenă pasională între James Bond şi o tipă, plus că numărul de morţi este foarte mare. Şi în general nu vă recomand să vă uitaţi la filme.
      Dar confirm că aşa e. Mai mult de atât, filmul ăsta trebuia să fie lansat în martie 2020 … şi l-au amânat pentru 2021 de mai multe ori, până la urmă rămânând să-l lanseze în noiembrie.

      Apreciază

      • Miha said, on noiembrie 29, 2021 at 12:03 pm

        Am dat pas la scena respectiva.De obicei nu ma uit la filme dar mi-am amintit ca la lansare a participat si cei de la casa regala..eram curioasa.Da ,am avut surprize…

        Apreciază

  3. Ioana said, on noiembrie 28, 2021 at 3:02 pm

    Scriitorul Sergiu Ciocârlan: „Dedic această carte copiilor din România care au fost abandonaţi prin orfelinate, canale, pe străzi, prin gunoaie.”

    Cartea are o prefață de Andrei Negoiță, regizorul filmului „7 Cuvinte”

    Andrei Negoiță : „SCRUM” este o poveste de Hollywood. Astfel de poveşti sunt peste tot în România. Numai că nu sunt descoperite, nu sunt văzute de nimeni, fiindcă trăim în ele, ne amestecăm vrând-nevrând cu scenariul lor, care e scenariul vieţii noastre abătute, agonizante, cenuşii. E, în primul rând, povestea supravieţuirii noastre ca popor, lucru pe care l-am învăţat de la Părintele Gheroghe Calciu-Dumitreasa, care pe mine m-a scos de sub procedurile de deportare.
    Intrasem ilegal în Statele Unite, fiindcă nu obţinusem viză. Am fost un emigrant ca atâţia alţii, la începutul anilor ’90. Viaţa unui emigrant este viaţa unui abandonat. Altfel spus, o traumă pe care o porţi în tine tot timpul şi care îţi ghidează mişcările. Am vrut să exorcizez această traumă şi am regizat filmul „7 Cuvinte” tocmai pentru a putea spune „povestea unui învingător”, adică a Părintelui Calciu, la rândul său un emigrant, un abandonat.

    https://limbaromana.org/revista/scrum-un-roman-scris-de-sergiu-ciocarlan-pentru-schimbarea-vietilor-noastre/

    Filmul ar avea un adevărat impact misionar. În România, numărul copiilor nenăscuți și uciși a întrecut numărul populației.

    https://www.scrumfilmul.ro/despre-carte/

    Apreciază

  4. Radu Humor said, on noiembrie 28, 2021 at 6:48 pm

    235 de sportivi au făcut stop cardiac de-a lungul acestui an, iar 119 au murit după vaccinul anticovid. Adriana Vitan Balint: „Oamenii mor de la vaccin! Nu puteți ascunde asta, numai un orb nu vede asta”
    DE ANDREI NICOLAE / ȘTIRI / Publicat: Duminică, 28 noiembrie 2021, 12:09 / Actualizat: Duminică, 28 noiembrie 2021, 12:38 / 1 comentarii
    235 de sportivi au făcut stop cardiac de-a lungul acestui an, iar 119 au murit după vaccinul anticovid. Adriana Vitan Balint: „Oamenii mor de la vaccin! Nu puteți ascunde asta, numai un orb nu vede asta”
    FOTO: Sergio Aguero, diagnosticat cu aritmie, acuza probleme de respirație în timpul meciului

    ARTICOLE RELAȚIONATE
    Fotbalist islandez de 28 de ani, căzut pe teren în timpul unui meci din Norvegia, a fost resuscitat după ce făcuse stop cardiac. Gigi Becali a avertizat că jucătorii vaccinați și posibil îmbolnăviți pot face infarct sau atac cerebral din cauza efortului Fotbalist islandez de 28 de ani, căzut pe teren în timpul unui meci din Norvegia, a fost resuscitat după ce făcuse stop cardiac. Gigi Becali a avertizat că jucătorii vaccinați și posibil îmbolnăviți pot face infarct sau atac cerebral din cauza efortului
    Marea Britanie: Un fotbalist în vârstă de doar 17 ani a murit subit după ce a „suferit un stop cardiac” pe teren în timpul unui meci din FA Youth Cup Marea Britanie: Un fotbalist în vârstă de doar 17 ani a murit subit după ce a „suferit un stop cardiac” pe teren în timpul unui meci din FA Youth Cup
    ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

    ascultă articolul

    Cu siguranță nu este normal ca tinerii sportivi să sufere de stop cardiac sau să moară în timpul meciurilor, dar anul acesta se întâmplă.

    Toate aceste atacuri de cord și decese au survenit la scurt timp după ce au primit vaccinul anticovid. Deși este posibil ca acest lucru să se întâmple și în cazul persoanelor care nu au primit vaccinul, totuși, numărul total indică în mod clar singura cauză evidentă.

    Așa-zișii profesioniști din domeniul sănătății care conduc programele de vaccinare COVID din întreaga lume continuă să repete că „vaccinul COVID este un vaccin normal, sigur și eficient”.

    Așadar, ca răspuns la declarația lor, iată o listă în continuă creștere a tinerilor sportivi care au avut probleme medicale majore în 2021 după ce au primit unul sau mai multe vaccinuri. Inițial, multe dintre acestea nu au fost raportate. Știm că mulți oameni au fost sfătuiți să nu spună nimănui despre reacțiile lor adverse, iar mass-media nu le-a raportat. Acestea au început să se întâmple după primele vaccinări COVID.

    Mass-media mainstream încă nu le raportează pe cele mai multe, dar știrile sportive nu pot ignora faptul că jucătorii de fotbal și alte vedete se prăbușesc în mijlocul unui meci din cauza unui atac de cord. Mulți dintre aceștia mor – aproximativ 50%, potrivit site-ului goodsciencing.com.

    Lista cu sportivii care au suferit reacții adverse sau chiar moartea la scurt timp după vaccinarea anticovid, poate fi accesată AICI, ordonată cronologic, pe lunile anului.

    Iată câteva dintre afecțiunile raportate la sportivi:

    Atac de cord sau stop cardiac
    Cheaguri de sânge sau tromboză
    Accident vascular cerebral
    Bătăi neregulate ale inimii
    Aritmie
    Neuropatie
    Moarte

    „Lista sportivilor decedati in urma vaccinarii anti-covid tot creste. In vremuri normale, aceste vaccinuri ar fi fost retrase demult de pe piata.

    Sportivii sunt cumva in luminile rampei, dar oamenii obisnuiti care sufera efecte adverse nu se vad si acestia sunt cu mult mai multi. Dar oamenii obisnuiti nu fac O STIRE.

    Presa, mai nou, nu vorbeste nici despre sportivi. Pentru ca presa a incetat sa existe.

    OAMENII MOR DE LA VACCIN!!!! Nu puteti ascunde asta, numai un orb nu vede asta. Deschideti linkul si vedeti-i pe toti, cu nume si prenume, cu cauza decesului si explicati-mi de ce mor. De ce pana acum un an nu erau astfel de probleme in lumea sportului?

    Ma atentioneza facebook ca e stire falsa. Pai mergeti pe google si cautati ce sportiv vreti din lista aia. O sa gasiti stiri despre el, ba ca a murit, ba ca a facut stop cardiac, ba ca a colapsat pe teren. Ce e fals aici? Moartea oamenilor tineri si sanatosi e falsa? Nu va e rusine, criminalilor?”, a comentat Adriana Vitan Balint.

    ActiveNews a publicat o listă impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură. Publicații americane și germane scriu despre numărul neobișnuit de mare de jucători care s-au prăbușit pe teren. La noi, OMERTA

    De asemenea, ActiveNews a atras atenția că tot mai mulți fotbaliști cad în timpul meciurilor sau al antrenamentelor. Creșterea numărului de jucători care se prăbușesc a devenit o preocupare majoră pentru cluburile din întreaga lume

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.