SACCSIV – blog ortodox

Ordin HALUCINANT al OMS către România și restul țărilor: ‘Nevaccinații trebuie căutați şi convinși să se vaccineze’

Posted in Coronavirus by Vali on noiembrie 27, 2021

Sursa:https://www.stiripesurse.ro/ordin-halucinant-al-oms-catre-romania-si-restul-tarilor-nevaccinatii-trebuie-cautati-si-convinsi-s_2115610.html

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În actuala conjunctură a pandemiei este prioritar „să fie găsite toate persoanele care încă nu s-au vaccinat pentru a încerca să le convingem să se vaccineze”, a declara joi Mike Ryan, directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţi pentru situaţii de urgenţă, relatează EFE.

Această sarcină trebuie desfăşurată la nivel global şi, „mai ales, în rândul persoanelor vârstnice, sau cu afecţiuni medicale subiacente”, a precizat Ryan într-o sesiune cu internauţii pe reţelele de socializare.

O altă prioritate trebuie să fie „garantarea că toţi lucrătorii sanitari sunt imunizaţi şi că toţi au acces la echipamente de protecţie adecvate”, a adăugat expertul OMS, scrie agerpres.ro.

Mike Ryan a făcut aceste comentarii când a fost întrebat dacă trebuie unificate toate măsurile de prevenire, având în vedere că fiecare reţea naţională de sănătate a luat măsuri diferite pentru combaterea pandemiei.

Expertul irlandez a subliniat că, deşi există obiective comune precum cele citate anterior, este de înţeles ca fiecare ţară să adopte propriile sale măsuri, având în vedere că factori ca ratele de contagiere sau piramida demografică naţională nu sunt la fel în toate ţările.

Autor: Cristi Șelaru, Redactor

Tagged with: , ,

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. scortisoara said, on noiembrie 27, 2021 at 4:00 pm

  Bai, astia ne cred mai prosti decat ne permitem sa fim. Cum adica sa ne convinga ? Sa ne forteze inteleg .

  Apreciat de 1 persoană

 2. noname 7 said, on noiembrie 27, 2021 at 4:30 pm

  N-au decat sa vina si pe la mine, ca-n doi timpi si trei miscari i-am expediat inapoi de unde au venit. Daca vedeti medici/politisti/doctori, sau ce-or mai fi, zburand ca pasarile pe cer, sa stiti ca eu i-am azvânturat.

  Apreciat de 1 persoană

 3. nelutu said, on noiembrie 27, 2021 at 5:05 pm

  Nu stiu daca s-a gandit cineva , dar cunosc multi romani din „occident„ care fugariti cu seringa isi propun sa se intoarca acasa. Cred ca ai nostri cu mucii pe piept nici nu se gandesc la asta , dar dintr-o data se vor trezi ca procentul lor de vaccinati si asa greu obtinut se va dilua vazand cu ochii. Cred ca asta e in avantajul nostru Doamne ajuta.

  Apreciază

 4. Radu Humor said, on noiembrie 27, 2021 at 7:58 pm

  Notă :
  Dacă a mai apărut, n-o mai publicați .

  O mare victorie pentru Omenire și Libertate:

  Curtea Supremă a Statelor Unite a anulat Vaccinarea Universală pe care o preconiza Banda lui Bill Gates și a celorlalți tâlhari mondialiști.
  Bill Gates, Fauci (falsul specialist americain în boli infecțioase), și Big Pharma au pierdut procesul în fața Curții Supreme a Statelor Unite, pentru că nu au putut dovedi că toate vaccinurile lor din ultinii 32 de ani au fost fără pericol pentru sănătatea publică!

  Plângerea penală a fost depusă de un grup de savanți și juriști în frunte cu senatorul Robert F. Kennedy Jr. care a declarat:
  “NOUL VACCIN COVID TREBUIE EVITAT CU ORICE PREȚ”. Vezi:https://1scandal.com/etats-unis-la-cour-supreme-annule-la-vaccination-universelle/

  Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa zisul ”VACCIN ARNm”, de ultimă generație interferează direct cu genomul pacientului, alterând materialul genetic al acestuia.
  Aceasta este o manipulare genetică interzisă și considerată crimă.

  Bun sau rău, Vaccinul tradițional conținea agentul patogen (microb sau virus) fie ucis, fie atenuat sau slăbit, care se injecta în corpul omenesc pentru a produce anticorpi. De data asta este vorba de altceva. Produsul ARNm este o armă biologică de luptă, modificare, manipulare și exterminare genetică a omenirii.>

  ARMELE GENETICE ARNm fac parte din grupul cel mai récent de pretinse “vaccinuri”. Odată injectată în organism, această armă genetică pătrunde în celulele omului, reprogramând ARN-ul și ADN-ul care încep să fabrice un alt tip de preoteină decât cea normală, lăsată de Dumnezeu sau Mama Natura. Altfel spus, acest așa zis vaccin nu are nimic de-a face cu vaccinurile tradiționale, fiind un instrument de influență genetică,
  O ARMĂ GENETICĂ!

  Cu alte cuvinte este vorba de distrugerea pământenilor. Ce se va întâmpla cu cei ce nu vor muri într-o perioadă mai lungă sau mai scurtă după injectarea armei genetice în corpul lor?
  Răspuns:
  ACEȘTIA VOR DEVENI OAMENI MODIFICAȚI GENETIC!

  Ca urmare a prezenței acestei arme în corpul lor, cei în cauză nu vor mai putea trata consecințele posibile ale acesteia. Vrând, nevrând, cei în cauză vor trebui să accepte aceste consecințe, care nu vor mai putea fi vindecate prin simpla eliminare a toxinelor din organism. Practic, aceștia vor prezenta o boală genetică precum sindromul lui Down, sindromul lui Klinefelter sau cel al lui Turner, insuficiență cardiacă genetică, hemofilie, fibroză chistică, sindromul lui Rett, etc., sindromul genetic dobândit fiind veșnic.

  Aceasta înseamnă că:
  dacă un simptom al injectării apare după efectuarea acesteia, nici eu, nici alt terapeut, nimeni nu va putea ajuta pe cel în cauză, pentru că distrugerea provocată de această armă genetică este ireversibilă.

  Frans Daems

  https://fb.watch/9vPdMwIGTT/

  Apreciază

 5. Mihai T said, on noiembrie 28, 2021 at 12:15 pm

  Stiripesurse i-am mirosit de anul trecut ca trompetă a sistemului. OMS nu poate da ordine ţărilor. Michael Ryan a emis o părere, pe care n-o bagă nimeni în seamă. E acelaşi care anul trecut venea cu alte propuneri halucinante.

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 28, 2021 at 1:46 pm

   Mihai T

   Esti sigur ca nu baga nimeni in seama ce spune OMS-ul? Dar pana acum ce-au facut?

   Apreciat de 1 persoană

  • Mihai T said, on noiembrie 28, 2021 at 2:33 pm

   „Puterea” OMS-ului nu e pe faţă, ci pe ascuns. Adică nu cred că au pârghiile legale să dea ordine. Unii spun că o fac prin acel IHR. Dar un tratat, chiar fiind semnat, nu e bătut în cuie. Se poate ieşi dintr-un tratat, aşa cum au demonstrat SUA când au ieşit din acordul cu Iranul. Dacă SUA pot denunţa un tratat, şi noi putem.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: