SACCSIV – blog ortodox

ESTE REAL: O lucrare științifică vorbește despre „nanosisteme magnetice care se auto asamblează” ca biocircuit de interfață cibernetică și sisteme de control în oameni, inclusiv despre tehnologia „hidrogel ADN”

Posted in ADN, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on iulie 23, 2021

NATURAL NEWS: IT’S REAL: Science paper documents “self-assembled magnetic nanosystems” for cybernetic biocircuitry interface and control systems in humans, including “DNA hydrogel” tech

ESTE REAL: O lucrare științifică vorbește despre „nanosisteme magnetice care se auto asamblează” ca biocircuit de interfață cibernetică și sisteme de control în oameni, inclusiv despre tehnologia „hidrogel ADN”

De Mike Adams, 20 Iulie 2021, Natural News

O persoană obișnuită din ziua de astăzi știe prea puține lucruri despre cât de avansată a ajuns dezvoltarea biocircuitelor nanotehnologice care se pot auto asambla. Așa-zișii „fact-checkers” – „verificatori de fapte” (de fapt niște propagandiști și mincinoși profesioniști) în mod deliberat induc în eroare oamenii făcându-i să creadă că nu există așa ceva, cum ar fi un sistem bazat pe grafen care poate crea biocircuite prin auto asamblare, ce ar putea fi injectat în mod fezabil în oameni și numit „vaccin”, dar literatura științifică publicată, prezintă un corp de cercetare cuprinzător, bine documentat, care arată că această tehnologie este destul de reală… și că este testată în sisteme biologice de cel puțin două decenii.

Un sistem care se „auto asamblează” înseamnă că unei persoane i se injectează instrucțiuni care pun în mișcare un set de procese de asamblare a unei structuri în interiorul corpului, folosind resurse disponibile în sânge (cum ar fi atomii de fier și de oxigen). Rezultă că nu trebuie să injectezi cuiva neapărat un microcip, din moment ce ai nanotehnologie care poate auto asambla microcipuri in vivo – după injectare.

Apropo, fiecare creatură biologică din lume este un exemplu viu de auto asamblare, deoarece ADN-ul este o structură nanometrică auto asamblată. Replicarea genetică este, desigur, un proces înrădăcinat în auto asamblare. Așadar, oricine nu realizează că auto asamblarea este un fenomen real este destul de ignorant, chiar și când vine vorba despre mecanismele care funcționează în propriul corp. Replicarea virală este, de asemenea, un proces de auto asamblare, desigur.

„Un număr vast de nanosisteme magnetice pot fi create prin utilizarea auto asamblării ca instrument sintetic”, spune rezumatul unui studiu publicat în ianuarie anul curent. Publicat în revista Aggregate Open Access, se intitulează: Nanomateriale magnetice care se auto asamblează: nanoplatforme versatile de teranostică pentru cancer.

Lucrarea se concentrează pe „Nanomateriale magnetice care se auto asamblează (MNM-uri)” și detaliază utilizarea lor în biomedicină, scriind:

Câmpurile magnetice au fost utilizate pe scară largă pentru nanomaterialele asamblate din agregate unidimensionale (1D), bidimensionale (2D) și tridimensionale (3D).

Studiul face trimitere la auto asamblarea nanoparticulelor de oxid de fier, care pot prezenta proprietăți magnetice în anumite configurații. Acestea sunt cunoscute sub numele de SPIONs (Nanoparticule Super Paramagnetice de Oxid de Fier).

Lucrarea explică:

Această abordare ar putea fi utilizată pentru procesul de asamblare a altor MNP-uri, cum ar fi Ni NPs, Co NPs și Fe3O4 NP. O astfel de strategie de auto asamblare ar putea juca un rol important în construcția DDS-urilor (Drug DeliverySystems – sisteme de livrare a medicamentelor).

În plus, lucrarea face trimitere la nanoparticule cubice auto asamblate (nanostructuri funcționale 3D) în soluție:

Wang și toți colaboratorii săi a raportat creșterea nanofirelor de Fe3O4 induse de un câmp magnetic. [38] Ulterior, Taheri și colab. a raportat descoperirea unui interesant fenomen de auto asamblare indus de un câmp magnetic, a unor nanoparticule cubice (NP) în soluție (Figurile 1 (A) –1 (E)).

… În plus, câmpul magnetic arată și capacitatea lor mare în asamblarea NP-urilor. Auto asamblarea indusă de câmpul magnetic simplifică pașii de funcționare, dar necesită un echipament precis de control al câmpului magnetic, ceea ce crește dependența de echipament.

Reiese clar din această analiză că auto asamblarea nanostructurilor poate fi direcționată de câmpuri magnetice externe, iar aceste nanostructuri pot funcționa ca sisteme de biocircuite ce pot servi ca interfață cibernetică în corpul uman.

Auto asamblarea nanofirelor din oxid de fier

Un alt studiu din 2004 publicat în revista Advanced Materials (Materiale Avansate) arată câteva dintre cercetările timpurii în auto asamblarea nanofirelor de oxid de fier folosind câmpuri magnetice externe.

Vezi: Creșterea indusă de câmpul magnetic al nanofirelor monocristaline de Fe3O4

Sunt raportate nanofirele monocristaline de Fe3O4 sintetizate hidrotermal sub un câmp magnetic. Cristalele pătrate și hexagonale formate în câmpul zero aplicat sunt arătate că fac loc nanofirelor pe măsură ce câmpul magnetic este crescut.

Și asta a fost acum 17 ani.

Ceea ce au descoperit cercetătorii de atunci este că energia necesară pentru inițierea auto asamblării este surprinzător de mică. Din prima lucrare de mai sus:

Interacțiunea dintre dipolul magnetic indus și câmpul extern a fost foarte slabă, ceea ce a fost de ordinul forței van derWaals. Ultimele decenii au asistat la progresul auto asamblării MNM-urilor sub câmpuri magnetice.

Ceea ce înseamnă, în esență, că energiile de difuzare relativ slabe pot induce creșterea nanofirelor în corpul uman, având în vedere substanțele potrivite care sunt injectate în corp pentru a începe formarea lor. Forța van derWaals descrie un fenomen de legătură intermoleculară foarte slab, bine cunoscut în știința convențională.

Iată o imagine făcută cu microscopul electronic a unora dintre rețelele nanoparticulelor create prin câmpuri magnetice externe:

Hidrogeluri de ADN controlabile magnetic

Același studiu menționează, de asemenea, „hidrogelurile ADN”, explicând că acestea sunt „controlabile magnetic”. Din studiu: (cu subliniere)

ADN-ul este considerat o moleculă biologică genetică de bază în sistemele vii. Deși moleculele ADN sunt compuse din unități simple, diferite lanțuri deoxinucleotidice și conformații flexibile pot fi realizate printr-o proiectare și organizare precise, care pot fi programate. Cu alte cuvinte, aceasta este natura auto asamblării ADN-ului. De exemplu, Ma și colab. au introdus MNP-uri modificate de ADN, schele Y și linkuri ADN în cadrul hidrogelurilor ADN pentru a construi hidrogeluri ADN controlabile magnetic.

Dacă vă întrebați ce sunt alea „hidrogeluri ADN”, o altă lucrare publicată în 2019 dezvăluie câteva indicii: biosensibilitate pe bază de hidrogel ADN

Această lucrare explică modul în care „hidrogeluri inteligente” se auto reconfigurează ca răspuns la organism: (cu sublinieri)

Hidrogelurile ADN, ca membri speciali în nanotehnologia ADN, au furnizat condiții esențiale pentru crearea gelurilor inovatoare datorită stabilității lor suficiente, biocompatibilității, biodegradabilității și multifuncționalității reglabile. Aceste proprietăți au adaptat hidrogelurile ADN pentru diverse aplicații în administrarea medicamentelor, ingineria țesuturilor, senzori, și terapia cancerului.

Recent, materialele pe bază de ADN au atras o atenție substanțială pentru explorarea hidrogelurilor inteligente, în care proprietățile lor se pot schimba ca răspuns la stimuli chimici sau fizici. Cu alte cuvinte, aceste geluri pot suferi tranziții comutabile gel-soluție sau soluție-gel la aplicarea diferitelor declanșatoare. Mai mult decât atât, diverse forme funcționale, cum ar fi ADN-uri antisens, ADN-enzime și aptameri pot fi inserate în rețeaua polimerică pentru a oferi complexului o capacitate de recunoaștere moleculară. În acest manuscris, o discuție cuprinzătoare va fi dotată cu capacitatea de recunoaștere a diferitelor tipuri de hidrogeluri ADN și alternanța în comportamente fizico-chimice la introducerea țintei.

Începeti să vedeti imaginea de ansamblu?

Odată ce aceste nanostructuri sunt asamblate în interiorul corpului, acestea pot fi controlate prin câmpuri magnetice externe sau transmisii electromagnetice, necesitând foarte puțină energie.

Totul este real

Ceea ce demonstrează această cercetare este că:

  • Nanotehnologia de auto asamblare este reală.
  • Nanotehnologia de biocircuite de interfață este reală.
  • Nanofirele și nanocircuitele pot fi controlate de câmpuri electromagnetice externe.
  • Această tehnologie a fost studiată și dezvoltată timp de cel puțin două decenii și este susținută de un număr mare de cercetări publicate.
  • Prin urmare, este posibil ca „vaccinurile” de astăzi să conțină nanotehnologii de auto asamblare ca interfață cu biologia umană și care poate fi controlată de transmisiuni externe. Acest lucru nu dovedește că un astfel de scenariu este în derulare cu certitudine, dar arată că tehnologia există și că este fezabilă.

Dacă încă nu ești convins, ia în considerare acest text dintr-un studiu publicat acum aproape un deceniu, în decembrie 2012:

Sisteme de livrare pe bază de nanoparticule superparamagnetice de oxid de fier pentru bioterapii

Această recenzie acoperă sistemele de livrare magnetice, dezvoltate recent, caracteristicile lor unice și aplicabilitatea lor pentru livrarea de bioterapii. Deoarece metodele de sinteză a SPIONs-urilor și utilizarea SPIONs-urilor ca agenți de contrast RMN pentru diagnostic au fost revizuite pe larg [18, 19], această revizuire se concentrează pe formulările bazate pe SPION care sunt specifice livrării de bioterapie. Nanoparticulele magnetice dispersate în solvent organic și soluții apoase pot fi încărcate în lipozomi, miceli, hidrogeluri și micro / nanosfere în timpul formulării.

În primul rând, vom examina strategiile recente de formulare pentru modificarea SPIONs-urilor, incluzând gruparea și încapsularea particulelor în hidrogeluri, lipozomi, micele și micro- / nano-sfere. În al doilea rând, discutăm despre ce trebuie luat în considerare la proiectarea purtătorilor pe bază de SPION pentru furnizarea de bioterapii specifice, inclusiv celule, proteine ​​/ peptide, gene și viruși. Mai mult, examinăm mai multe nanoparticule magnetice comerciale pentru administrarea de bioterapie. În cele din urmă, oferim perspective în direcțiile viitoare ale purtătorilor declanșați magnetic, pe bază de SPION, pentru bioterapie, și a potențialelor aplicații clinice ale acestora.

Asta a fost acum aproape un deceniu. Imaginați-vă ce a fost dezvoltat și implementat în anii de atunci.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Studiu spaniol – TOATE TIPURILE DE VACCIN ANTI-COVID CONȚIN URIAȘE CANTITĂȚI DE NANOPARTICULE DE OXID DE GRAFEN – O substanță extrem de toxică care provoacă și magnetismul. De asemenea, multe tipuri de măști, bețișoarele pentru testele PCR și antigen conțin particule de grafen!

Nanoparticule superparamagnetice livrate prin vaccinuri

EXPERIMENT STIINTIFIC: Cu magneti pe cap, crestinii nu mai cred in Dumnezeu si accepta refugiati

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dd_2d said, on iulie 23, 2021 at 3:26 pm

    Daca imi aduc aminte bine o profetie, cineva a zis ca la locul semnului, carnea va mirosi urat /se va strica, etc.

    Acum daca gandim un pic, un cip asa cum il stie omul de rand, nu poate face asa ceva. Iata sunt unii care au deja cipuri si alte chestii si nu pute. 🙂

    Daca luam profetia ad literam putem estima ca vor fi nanorobotii/biocircuite care vor construi un semn pe mana/extremitati sau pe frunte.

    De aia daca o sa tai mana, semnul va ramane si va aparea la marginea ciotului.

    Are sens si sfatul de a nu manca ‘mancarea lor’? Ni se zice oare sa fim atenti la aceste substante care se autoasambleaza? Daca au deja vaxxinuri pe baza inhalare de ce nu ar baga ceva si apa sau mancare??!!
    Orice om are nevoie de acestea. F groaznic zic eu.

    Apreciat de 1 persoană

    • Suflet said, on iulie 23, 2021 at 7:26 pm

      Pentru că trebuie să fie un semn fără de care să nu poti cumpara sau vinde, sa ti vinzi sufletul practic.

      Apreciat de 2 persoane

    • carla said, on iulie 23, 2021 at 10:22 pm

      Dar parcă era vorba sa consimți. Dacă bagă în mâncare fără să știm ne mai pierdem mântuirea? Oricum mâncarea lor nu ne hrănește, este de carton, fadă, contrafăcută.

      Apreciază

      • Suflet said, on iulie 24, 2021 at 9:07 am

        Bine, pe de alta parte pruncii nu vor avea cum sa consimta, vor face asta parintii pt ei….

        Apreciază

  2. ioanide said, on iulie 23, 2021 at 8:20 pm

    Pecetea satanei este aceea pe care o accepti CONSTIENT , DA sau NU [CIP-ul sub piele ] , si nu aceea pe care o poti inghitii din apa sau mancare fara de care sa fi constient…….

    Apreciază

  3. […] de orice discutie despre ce substante ar baga Big Pharma in vaccinuri, orice crestin trebuie sa stie ca se afla in cel mai mare pericol posibil: pierderea MANTUIRII prin […]

    Apreciază

  4. Spaceman said, on iulie 24, 2021 at 9:50 am

    Mie astfel de tehnologii sofisticate nu îmi par a veni la 20 de dolari doza, ci mai degrabă îmi par a fi folosite, de exemplu, la producerea unor medicamente foarte scumpe, pentru terapiile genice sau celulare, cum ar fi Zolgesma, Luxturna, Spinraza, Yescarta. Nu înțeleg ce treabă ar avea astfel de tehnologii sofisticate cu liniile celulare de la fetuși avortați sau cu lanțul de frig. La câte vaccinuri anti covid sunt în lume, de la diferiți producători, care au și care n-au nanoroboti sau hidrogel inteligent în ele? Chiar dacă sunt eu un habarnist, microcipurile alea care se auto asamblează în corpul uman să facă ce? Să ne transforme în roboți ca în sefeuri? Să ia temperatura? Că liberul arbitru nu-l pot lua microcipurile, însă identitatea digitală emisă de o entitate legală… DA!

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/07/22/video-urias-protest-la-salonic-grecia-impotriva-vaccinarii-obligatorii/#comment-481872

    Eu cred că treaba asta cu ‘vaccinurile’ în care a pus oculta ‘ceva’ – ‘în ascuns’, vine ca urmare a timpurilor când ‘progresiștii’ au propus ca identitatea digitală, alături de alte certificate digitale, să fie memorată pe un microcip pasiv introdus subcutanat, iar datele de pe acel microcip să poată fi citite NFC.

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/07/13/dubai-unghii-smart/

    Celebra poveste cu „bobul de orez” – microcipul RFID, spusă și de Aaron Russo.

    https://www.filmedocumentare.com/cine-ne-controleaza-interviu-aaron-russo-alex-jones/

    Atunci ‘conservatorii’ au spulberat ideea de implant cu microcip RFID – cât un „bob de orez” – punându-i eticheta de – „pecetea satanei”. Dar din toată povestea asta cu „bobul de orez” s-a tras concluzia că oamenii sunt mai dispuși să accepte la scară largă identitatea digitală, dacă această vine într-o formă neinvazivă. Care nu se introduce în corp într-o faza inițială, cum ar fi buletine, pașapoarte, cartele, aplicații, coduri pe hârtie…

    Astfel ‘conservatorii’ au primit o țintă falsă: vaccinul anti covid! Care se introduce în corp, așa că trebuie să fie ceva cu vaccinul ăsta. Acum vaccinul a devenit „microcipul” și degeaba i-au pus ‘conservatorii’ eticheta de – „pecetea satanei” – că nu prea a avut succes, și de vaccin acum nu mai văd elefantul din cameră: identitatea digitală, care vine ‘la pachet’ cu vaccinul! Sau doar se prefac că nu văd elefantul…

    Apreciat de 1 persoană

    • VioletaB said, on iulie 26, 2021 at 7:27 pm

      @spaceman vorbești prostii. Adică „vaccinul anticovid” e de fapt bun și nu conține nimic care să pună in pericol mântuirea omului, căci nu e nici pecetea, nici parte din pecete..? deci spui că lumea, in afara de probleme de sănătate și posibile „efecte adverse” de la el, nu ar trebui sa se ferească de injectare, asa-i? Până la identitatea digitala care oricum este tot o prelungire a vaccinării de tip mARN, nu lipsită de conexiune cum încerci tu sa ne „informezi”, omul poate muri injectat și să nu aibă timp de pocăință, drept urmare nici de mântuire…

      Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on iulie 26, 2021 at 7:55 pm

        VioletaB

        Eu nu cred ca fratele Spaceman a spus ca ne putem vaccina.

        Apreciat de 1 persoană

      • VioletaB said, on iulie 26, 2021 at 10:43 pm

        @saccsiv Mi se pare că ia în derâdere ideea că acest „vaccin” are legătură cu pecetea, fiind abtemergator ei sau chiar o etapa din ea. Ca și cum ar fi teoria conspirației. Însă până la implementarea identității digitale vor mai muri mulți alții de la serul experimental, subit, fara spovedanie, împărtășanie, pocăință… Adică fără mantuire.
        Din contra, cred că este o strânsă legătură între „vaccin” și identitatea virtuala sprijinită pe biometrie. Altfel nu s-ar chinui elitele atâta de mult sa se injecteze cat mai multi cobai.

        Apreciază

      • Spaceman said, on iulie 27, 2021 at 1:38 pm

        @VioletaB

        Identitatea digitală biometrică electronică, emisă de o entitate legală, a fost introdusă pentru prima dată în Malaezia, unde a fost lansat pașaportul biometric electronic ca proiect pilot în anul 1998, anul în care a fost fondată Google LLC. Apoi au venit evenimentele din septembrie 2001 care au dat startul războiului împotriva terorismului și a teroriștilor, când rețelele de internet puteau fi dezvoltate suficient de mult pentru a ține pasul cu implementarea la scară largă a pașapoartelor biometrice electronice. Dar s-a dovedit că pașapoartele biometrice electronice nu veneau într-o formă perfectă de gestionare a identității digitale, așa că s-au adăugat modificări, îmbunătățiri, au fost testate și alte forme în care putea veni identitatea digitală, buletine cu cip, cartele, coduri, matrici. Când ‘progresiștii’ au propus introducerea microcipului subcutanat pentru gestionarea eficientă a identității digitale, ‘conservatorii’ au spulberat ideea – punând microcipului eticheta de ‘pecetea satanei’. Așa că a trebuit planificată ‘pandemia’ – care a venit atunci când rețelele de internet de mare viteză fără fir – adică 5G – pot fi dezvoltate suficient de mult ca infrastructură de gestionare a identității digitale biometrice electronice.

        https://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/pasapoartele-cip-siguranta-furt-identitatea-video-1_50b9fe327c42d5a663ae81b0/index.html

        Un articol din 2009, acum aș putea spune că unii consideră pașapoartele biometrice electronice, sau buletinele cu cip, nu doar ‘simple’ ci și – clasice, de epocă, vintage.

        Așa că eu, chiar cu prețul vieții, sunt total împotriva:

        – identității digitale biometrice electronice emisă de o entitate legală, în orice formă ar veni ea,

        – registrelor electronice, ca – RENV, dosarul electronic de sănătate, card de sănătate, certificate digitale, pașapoarte de sănătate sau altele

        – vaccinării anti covid, tratamentelor anti covid și a oricăror forme de testare pentru covid.

        Am spus în repetate rânduri că SARS-CoV-2 și COVID-19 sunt minciuni!

        Nimeni, niciodată, nu a reușit să izoleze un coronavirus întreg!

        Eu cred că vaccinurile anti covid, sau alte medicamente pentru cei care nu vor să se vaccineze sau nu pot fi vaccinați din motive medicale, au rolul de a produce anticorpi care să poată fi detectați de teste rapide și astfel oamenii să primească certificate digitale – pentru a sili oamenii să se înregimenteze electronic!

        https://www.iowemed.ro/oferte/nou-testul-anticorpi-neutralizanti-proteina-spike

        Mi-ar plăcea să știu, VioletaB, ai pașaport cu cip sau card de sănătate? Asta ar explica de ce zici că „vorbesc prostii”.

        Vrei să-l urmezi pe ereticul și securistul de Elpidie? Foarte bine, e treaba ta.

        Mai e puțin, câteva zile, și vin buletinele cu cip în România, câți crezi că le vor refuza? Va protesta cineva?

        Apreciază

      • VioletaB said, on iulie 27, 2021 at 2:45 pm

        @spaceman repet, vorbești prostii. Și faci si presupuneri greșite. Nu am și nu am avut niciodată pașaport biometric, nici card de sănătate. Nu am evlavie la pr Elipidie, mai ales după ce s-au adit anumite inselari pe care le are, și nici la alti inselati. Sunt îngrădită de erezie de 5 ani. Ia sa vedem ce comentarii mai ai.

        In schimb tu limitezi și afirmi că „vaccinul anticovid” e doar așa o chestie care conține substanțe dăunătoare, in loc să constați cat se poate de serios, mai ales în linia celor descrise în articol, că este parte din pecete, din diferite motive, abordate și de Saccsiv in articole separate:
        – magnetismul celor vaccinați
        – nanioparticule prezente in serul experimental
        – schimbările de personalitate/stare de spirit/relaționare fata de Dumnezeu in rândul majoritatii ințepaților
        – condiționarea accesului celor așa-zis nevaccinati în spații publice iar în unele țări chiar și la supermarket de unde sa își ia mâncare de injectarea cu această otravă
        – modificarea satanică și „inovatoare” prin tehnologia mARN la nivelul ADN-ului cu care omul e înzestrat încă din pântecele mamei sale

        Susțin că acest „vaccin anticovid” înseamnă pierderea mântuirii nu doar a sănătății și vieții trupești vremelnice.

        Apreciat de 1 persoană

      • Spaceman said, on iulie 27, 2021 at 5:49 pm

        @VioletaB

        Foarte bine că nu ai avut și nici nu ai pașaport biometric (presupun că din ăla cu cip) și card de sănătate, mă bucur pentru tine. Zici că ești îngrădită de erezie de cinci ani, de când cu evenimentele din Creta, iar mă bucur.

        Dar vezi că unii, ar putea crede că nu este nicio problemă cu identitatea digitală atâta timp cât se ferește de „vaccinurile și otrăvurile satanice”!

        Eu mă opresc aici pentru că ce va fi de acum încolo, dar mai ales în anul viitor, va fi extrem de lămuritor, pentru toată lumea.

        Apreciază

      • VioletaB said, on iulie 28, 2021 at 7:20 pm

        @Spaceman eu am înțeles ce spui despre identitatea digitala, dar te rog nu face acest ser sa para o teoria conspirației și că li s-a dat conservatorilor un os de ros prin împotrivirea la vaccinare, in timp ce elitele fac alte lucruri mai grave, pentru că nu este doar așa ceva. Trecerea la identitatea digitala completa, după cum se vede, va fi legată și condiționată de înțeparea cu serul experimental. Toate de fapt se leagă unele de altele, nimic nu lăsa ăștia la întâmplare din planul lor.

        Apreciază

    • Oana said, on iulie 27, 2021 at 8:41 pm

      Scuze ca ma bag in discutie. Inteleg punctul de vedere al Spaceman, cum ca acest vaccin are in vedere inregimentarea electronica, dar oare este singurul scop? Oare este scopul final, sau doar o parte din plan? Scopurile pot fi multiple, de la studierea „subiectilor” (pentru ca e evident ca totul face parte dintr un urias experiment global), pana la intaratarea maselor (vaccinati vs nevaccinati). Cred ca Violeta s a suparat pentru ca i s a parut ca ati bagatelizat oarecum efectele vazute si nevazute ale vaccinului considerandu l o simpla etapa in planul de integimentare electronica. Cred ca mult mai usor de acceptat de catre oameni vor fi buletinele cu cip decat vaccinul covid, asa ca nu cred ca au nascocit chestia asta doar pt acel „green pass” desi acela sigur este parte din plan. Asta e parerea mea

      Apreciat de 1 persoană

  5. MI said, on septembrie 9, 2021 at 2:17 pm

    A republicat asta pe Ioana.

    Apreciază

  6. […] de orice discutie despre ce substante ar baga Big Pharma in vaccinuri, orice crestin trebuie sa stie ca se afla in cel mai mare pericol posibil: pierderea MANTUIRII prin […]

    Apreciază

  7. […] de orice discutie despre ce substante ar baga Big Pharma in vaccinuri, orice crestin trebuie sa stie ca se afla in cel mai mare pericol posibil: pierderea MANTUIRII prin […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.