SACCSIV – blog ortodox

Video: Urias protest la Salonic (Grecia) impotriva vaccinarii obligatorii

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Dana said, on iulie 22, 2021 at 9:05 pm

  Apreciat de 1 persoană

 2. Cosmin said, on iulie 22, 2021 at 9:24 pm

  Frumos! Cu cruci si icoane in fruntea multimii.
  Doamne ajuta!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Codrin said, on iulie 22, 2021 at 9:51 pm

  incepe pandemia cybernetica?
  Lots of other UK services were reportedly down like HSBC, John Lewis, Sky Bet, Waitrose, Halifax, TSB Bank, Lloyds Bank and Barclays – that’s a list with many online banks, which might be worrying for some, but services seem to have resumed now.

  Amazon Web Services was reportedly down too, which affected websites that use the service. Other services said to temporarily fail include UPS, Nvidia, Now TV, the Epic Games Store and Warframe.
  Many US sites like FedEx, UPS, Home Depot, Fidelity, Southwest Airlines, USAA, Newegg, US Bank, Discover, AT&T, Costco and Delta suffered from the outage.

  Apreciază

 4. infiniteladder said, on iulie 22, 2021 at 10:29 pm

  Apreciază

 5. Cristian Daniel said, on iulie 22, 2021 at 11:10 pm

  …poate se trezesc si grecii in al 12-lea ceas, dar sa nu fie un picut cam tarziu ptr ei…trebuiau de mult sa ia cu asalt strazile si nu sa accepte toate mizeriile impuse de guvern. dar la ei „pactul cu diavolul” a fost facut pe fata inclusiv de ierarhi si ascultam pe youtube o inregistrare cu un parinte roman din Sf Munte Athos care spunea ca la manastirea Vatoped fusese infiintat la un moment dat chiar un centru de vaccinare, ceea ce, daca a fost adevarat, mi se pare groaznic…pe de alta parte, nu-i inteleg pe romanii care inca insista sa-si faca vacanta in Grecia desi turistii au ajuns bataia de joc a autoritatilor elene, ce-o fi in capul lor, chiar sunt „masochisti”?

  Apreciază

 6. Remus Satală said, on iulie 23, 2021 at 12:01 am

  Totul despre plandemia covrig
  De pe youtuve l-au șters imediat.
  https://odysee.com/@remussatala:f/Totul-despre-plandemia-covrig:0

  Apreciază

 7. Marian said, on iulie 23, 2021 at 7:04 am

  Grecii , au trait cam toata existenta lor , majoritar din ceea ce lasau acolo turistii straini dornici sa admire ramasitele vechilor temple grecesti si dornici sa savureze un UZO dupa care , de prin anii ’60 incoace , sa danseze SIRTAKI si sa sparga farfurii . Pai , dupa criza prin care-au trecut palicarii , criza din care i-au scos cu chiu cu vai astia din U.E. { adica inclusiv noi romanii } , pompand bani la greu in ” economia ” Greciei si dupa inceputul pandemiei din 2020 care i-a pus pur si simplu pe butuci pe palicari si economia lor de rahat , cum sa mai reziste saracii oameni inca nu se stie cate luni sau ani , in recluziune obligatorie stiind precis ca , de data asta doar dracu-i va mai putea ajuta ?!? Chiar nimeni din personalitatile economice ale UE sau ale Guvernului Ellen , nu vrea s a inteleaga ca , HoReCA din GRECIA inseamna minim 60% din ceea ce se numeste…economia si PIB-ul Greciei ? In Creta , in Salonic…poate ca-n curand si-n Athena si , poate ca , daca vor fi spijiniti in demersul lor si de Biserica Ortodoxa a Greciei…desii ma cam indoiesc de asta , poate poate si-n intreaga Ellada : PARAKALO PALICARES ! Astept sa le urmam exemplul , fireste fara nenorocirile facute acolo de catre ” huliganii ” ce nu lipsesc nici de la noi si care…abia astepta ordinul de sus sa faca ce-au d e facut ! P.S. Am pus intre ghilimele cuvantul huligani deoarece , cam toata lumea stie cam ce hram poarta astia .

  Apreciază

  • Eu said, on iulie 23, 2021 at 2:16 pm

   Grecii au ajuns de mai multe ori la fundul sacului în ultimii 200 de ani, în situații disperate, imposibile, și au reușit sa renască. Bănuiesc că așa se va întâmpla și acum. Le trebuie un imbold mai puternic, ca să se ridice, să se organizeze. Restricțiile la ei au fost drastice începând din 2 nov 2020 și până după Paști.
   Întrarea în Grecia se face mai degrabă cu teste rapide făcute la granița de greci. Deci românii care se vaxineaza ca să-și facă vacanta în Grecia, o fac degeaba.

   Apreciază

  • mucenicul said, on iulie 23, 2021 at 6:19 pm

   @ Marian
   Habar n-ai despre ce vorbești.

   Apreciază

   • Marian said, on iulie 24, 2021 at 2:47 am

    @mucenicul Nu toti putem fi la fel de bine informati si culti in mintea creierului din cap deci…s-ar putea sa ai dreptate ! Nu-ti cer sa-ti argumentezi concluzia/parerea stai linistit .

    Apreciază

   • mucenicul said, on iulie 24, 2021 at 10:50 am

    Tu ai creier și în altă parte?

    Apreciază

 8. Spaceman said, on iulie 23, 2021 at 10:29 am

  Grecia a anunțat joi că toți lucrătorii nevaccinați din turism și sectorul restaurantelor vor trebui să facă teste regulate împotriva coronavirusului, guvernul extinzând astfel la nivel național, în urma creșterii numărului de infectări, o obligație impusă până acum doar în câteva insule turistice populare, relatează Reuters.

  http://www.romania-actualitati.ro/grecia-extinde-testarea-obligatorie-158441

  În urma lansării certificatului digital al UE privind COVID la 1 iulie, Comisia Europeană a emis joi orientări pentru statele membre ale UE cu privire la cele mai bune modalități de a le verifica înainte de călătorie.

  Comisia Europeană recomandă un proces de verificare de tip „ghișeu unic”.

  https://www.euractiv.ro/coronavirus-covid19/certificatul-digital-ue-privind-covid-orientari-noi-pentru-statele-membre-25061

  Portofelele electronice anonime, pentru cei care dețin criptomonede, urmează să fie interzise pe teritoriul UE, conform unui proiect de regulament european prezentat marți de Comisia Europeană.

  https://www.avocatnet.ro/articol_58547/Criptomonede-Cei-care-de%C8%9Bin-monede-virtuale-vor-trebui-identifica%C8%9Bi-Portofelele-anonime-interzise-in-UE.html

  O identitate digitală pentru fiecare european.

  Identitatea digitală europeană va fi disponibilă pentru cetățenii, rezidenții și întreprinderile din UE care doresc să se identifice sau să facă dovada anumitor informații personale. Va putea fi folosită pentru a obține servicii publice și private online sau offline, peste tot în UE.

  Fiecare cetățean al UE și rezident în Uniune va putea utiliza un portofel digital personal.

  https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/europe-fit-digital-age/european-digital-identity_ro

  Acum e clar pentru toată lumea care este planul general?

  Guvernare digitală → identitate digitală → certificate digitale → bani digitali → portofele digitale → blockchain → arhivarea și controlul tuturor tranzacțiilor, care duce la → „și nu vei putea cumpăra sau vinde fără”…

  Fără identitatea digitală – emisă de o entitate legală → adio guvernare digitală, adio guvern mondial!

  Iar identitatea digitală – emisă de o entitate legală – înseamnă → adio liber arbitru → adio libertate!

  Entitățile legale, administrațiile guvernamentale, recunosc că identitatea digitală legală – anulează liberul arbitru (adică identitatea digitală legală înlocuiește prezumția de nevinovăție cu prezumția de vinovăție, ceea ce presupune că nevinovăția se va proba printr-o monitorizare constantă), dar spun că – „vor fi legi care protejează”!

  Adică sclav, dar cu „drepturi”…

  Din punct de vedere creștin ortodox, identitatea digitală – emisă de o entitate legală – înseamnă → lepădare de botez, iar asta înseamnă → adio mântuire!

  Dracu’ știe că nu are voie să se atingă de liberul arbitru al omului, pentru că nu-i dă voie Dumnezeu, dar se justifică spunând că a respectat liberul arbitru al omului pentru că nu i l-a luat decât atunci când omul „ a făcut cerere” – și-a dat consimțământul informat

  Adică, chiar dacă omul vrea să fie vaccinat anti covid, acesta trebuie să-și exprime → „acordul informat pentru efectuarea actului medical” →

  Dă clic pentru a accesa Chestionar%20triaj%20vaccinare%20adulti,acord%20pacient.pdf

  Asta înseamnă că vaccinat – nevaccinat, testat – netestat, nu contează – dar musai cu identitate digitală – emisă de o entitate legală – pentru care omul trebuie → „să facă cerere”!

  Apreciază

 9. Suflet said, on iulie 23, 2021 at 8:37 pm

  Totusi, oare aceste proteste vor ajuta cu ceva? Cand ei au agenda bine stabilita?

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: