SACCSIV – blog ortodox

Klaus Iohannis le cere judecatorilor sa nu se mai opuna dictaturii

Posted in Coronavirus, CSM, KLAUS JOHANNIS by saccsiv on decembrie 7, 2021

Va fi ultimul Craciun intr-o oarecare libertate?

Klaus Iohannis a participat la prezentarea raportului de activitate al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) pe anul 2021. Conform Adevarul, acesta a spus în plenul CSM:

„Este deja o tradiţie să particip la prezentarea raportului anual al CSM. Provocările provocate de criza sanitară sunt prezente şi astăzi. Marile sisteme publice, precum cel de sănătate, de educaţie sau judiciar au fost nevoite să dezvolte o capacitate mai mare de adaptare la neprevăzut. 

Nu putem controla durata pandemiei, însă stă în puterea noastră să îi diminuăm efectele negative. În situaţii de criză, statele sunt nevoite sa ia măsuri pentru a proteja interesul general, viaţa şi sănătatea cetăţenilor, care uneori implică restrângerea unor libertăţi fundamentale, în condiţiile stabilite de Constituţie şi de obligaţiile internaţionale. În acest context, misiunea justiţiei e de a se asigura ca restrângerea temporară a unor drepturi şi libertăţi este justificată şi vizează doar protejarea sănătăţii cetăţenilor devine cât se poate de importantă.

Justiţia consolidează încrederea în stat si le aminteste cetăţenilor că nimeni nu este mai presus de lege. Într-o perioadă în care societatea este mai polarizată decât în alţi ani, răspunsul prompt al sistemului judiciar în a restabili pacea socială este esenţial”

Asadar, zice el ca misiunea justiţiei e de a se asigura ca restrângerea temporară a unor drepturi şi libertăţi este justificată.

Eu zic ca nu trebuie sa fie asa, ci ca misiunea justiţiei e de a se asigura daca restrângerea temporară a unor drepturi şi libertăţi este justificată.

Este o diferenta uriasa intre ca si daca, iar multe instante au constatat deja pana acum ca restrângerea nu este justificată, ca de exemplu:

Video: Cum a reuşit un student la drept să anuleze pandemia COVID-19 în instanţă

Din pacate insa, lucrurile se misca greu:

LUMEA JUSTITIEI: Curtea de Apel Bucuresti a stabilit abia in ianuarie 2022 primul termen in dosarul unde studentul Adrian Secu cere constatarea inexistentei, pe motiv de nepublicare in Monitorul Oficial, a Ordinului 9490/2020 prin care seful DSU Raed Arafat a permis suspendarea internarilor si a interventiilor chirurgicale in cazurile non-urgente

Iar acum, dupa apelul presedintelui, s-ar putea sa nu se mai miste deloc.

Mai spune Klaus Iohannis ca Justiţia consolidează încrederea în stat si le aminteste cetăţenilor că nimeni nu este mai presus de lege. Traducerea mea e urmatoarea: Justitia nu trebuie sa mai zica altfel decat statul.

Si in incheiere, ce credeti ca inseamna oare ultima fraza din citatul de mai sus?

Într-o perioadă în care societatea este mai polarizată decât în alţi ani, răspunsul prompt al sistemului judiciar în a restabili pacea socială este esenţial”

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. DD said, on decembrie 7, 2021 at 8:29 pm

  Acest „putin” aduce totalitarism anarhie si un precedent de stat totalitar.

  Asa s-a ajuns la comunism, prin „putin”.

  Odata ce statul primeste aceasta libertate de a abuza de cetateni fiecare guvernant va abuza.

  DE ACEEA AVEM CONSTITUTIA!!!

  RUSINE

  Apreciat de 5 persoane

 2. Andrei said, on decembrie 7, 2021 at 8:39 pm

  Atentie!!! Vor sa vaccineze minorii fara acordul parintilor

  Dă clic pentru a accesa consent_note_en.pdf

  Apreciază

 3. scortisoara said, on decembrie 7, 2021 at 9:00 pm

  https://www.nasul.tv/live/

  si la noi lagare ca un Australia de la anul. Vor reda aceasta emisiune in februarie .

  Apreciază

  • Felix said, on decembrie 7, 2021 at 9:37 pm

   HOLOCAUSTUL REVINE:
   UE vrea să desființeze Codul de la Nürnberg, să reconstituie fascismul medical prin „vaccinarea” forțată împotriva COVID

   Este foarte probabil să fie o iarnă foarte întunecată pentru Europa (și probabil și pentru restul lumii), mai ales acum că Uniunea Europeană a decis să impună fascismul medical total asupra europenilor.

   După cum a raportat șefa Comisiei Europene Ursula von der Leyen, vorbește despre obligativitatea „vaccinurilor” coronavirusului Wuhan (Covid-19) asupra întregii Europe, pe care unii o numesc reconstituirea fascismului medical din anii 1940 și desființarea Codului de la Nürnberg

   Soțul Ursulei, Heiko, apropo, este directorul companiei americane de biotehnologie Orgenesis, care se întâmplă să fie specializat în cercetarea medicală care implică „terapii celulare și genice”.

   Cu alte cuvinte, Ursula și soțul ei se îmbogățesc murdar cu cât mai multe doze de vax sunt injectate în trupurile oamenilor, împotriva voinței lor, dacă este necesar. Iar acum Ursula plănuiește o extindere majoră a contului său bancar cu vaxinare obligatorie propusa pentru toată Europa.

   Dl Heiko von der Leyen organizează experimentele științifice, iar apoi soția sa Ursula pledează pentru vaccinarea forțată a tuturor cetățenilor din Uniunea Europeană; și eliminarea codului prohibitiv de la Nürnberg”, a relatat Sundance de la The Conservative Treehouse.

   „Aceasta ar fi o intrigă sucită și distopica dintr-un film SCIENCE FICTION; cu toate acestea, este foarte real.”

   Varianta falsă „Omicron” folosită pentru a introduce soluția finală pentru „covid”

   Unele țări europene adoptă deja planul Ursulei, inclusiv Austria, Grecia, Germania și Lituania. Alții cu siguranta se vor alătura în zilele următoare.

   Austriecii au termen până în februarie 2022 să respecte programul obligatoriu de vaxxinare de acolo.

   În Germania, a fost anunțat un lockdown la nivel național al ne-vaxxinatilor, liderii adăugând că în curând vor exista politici obligatorii de vaxxinare care vor restricționa germanii nevaccinați să aiba acces în societate.

   Dacă totul merge conform planului, germanii vor avea termen până în martie 2022 să se vaccineze complet sau altfel nu mai au ce căuta în societatea germană.

   „Acești lideri europeni sunt nebuni”, spune Sundance. „Nu există un moment mai bun decât acum pentru ca Rusia să invadeze Ucraina, iar americanii să le spună aleșilor noștri că nu este treaba noastră”.

   Dacă ne întoarcem la epoca în care accesele guvernamentale fasciste sunt acceptabile pentru oamenii din Europa, atunci vor lua amploare caci avem propriile noastre cozi de topor.
   „Tot ce a fost nevoie pentru ca această ultimă rundă de nebunie să înceapă a fost introducerea variantei fictive „Omicron” care a fost anunțată de mass-media mainstream de Black Friday, chiar în aceeași zi în care piața bursieră avea o problemă majoră.

   Toate acestea au fost prezise în Sfintele Scripturi, ca să fie clare. Un comentator de la The Conservative Treehouse a citat versete din Matei 24:2-51 ca o referință subliniind tot ceea ce vine, și ceea ce în curând urmeaza sa se dezlantuie.
   Pentru credincioșii care caută eliberarea, putem face referire la pasaje precum Luca 21:36 și Apocalipsa 3:10 pentru a ne aduce aminte despre nadejde noastră binecuvântată.

   Înfometarea este o crimă de război”, a scris un alt comentator de la The Conservative Treehouse despre perspectiva ca oamenii nevaccinați să nu mai poată face cumpărături pentru a-si procura alimente.
   „S-ar putea să se vrea restrictionarea programului magazinelor alimentare. Acest lucru este de neconceput și n-ar trebui să stea în picioare”.

   Ei ar trebui să declanseze direct varianta de final a jocului și să anunte Zyklon-B”, a scris încă un altul.
   Fascismul medical al coronavirusului Wuhan (Covid-19) se răspândește ca un virus. Pentru a ține pasul cu cele mai recente, vizitați Fascism.news.
   THE HOLOCAUST RETURNS: EU wants to abolish Nuremberg Code, reconstitute medical fascism with forced covid “vaccination” – NaturalNews.com
   https://www.naturalnews.com/2021-12-07-holocaust-eu-abolish-nuremberg-code-medical-fascism.html#

   Apreciază

  • carla said, on decembrie 8, 2021 at 10:13 am

   Noul ministru al sănătății ne asigura că necesitatea certificatului verde este doar temporară și anume când crește rata de infectare trei săptămâni la rând, cu cate 1,5%. Păi acum este în scădere și este mică, dar din nou a ieșit aseară maestrul de ceremonie și a dictat poporului: fără certificat verde nu intri de fapt nicăieri. Deci despre ce încredere să vorbim, când termenii în care se dezbat problemele publice, ale noastre, ale tuturor, sunt de supunere/pedepsire: „Când spun eu să sari, nu întrebi de ce, întrebi cât de sus.”
   Cică să se ia ca partener poporul. In ce, în gradul de executare?
   Cât pot fi de legale și justificate deciziile? Adică plătim impozite jumătate din cât câștigăm, dar nu avem acces în instituțiile pe care le întreținem, trebuie să facem împuterniciri și să plătim intermediari să ne rezolve problemele.

   Apreciat de 2 persoane

 4. noname 7 said, on decembrie 7, 2021 at 9:01 pm

  Cam AGRAMAT tovarasu’ Joiannis. „Provocarile provocate”- pleonasm, se studiaza in clasa a 5-a…

  Apreciază

 5. John said, on decembrie 7, 2021 at 9:57 pm

  Elon Musk,vrea cipatea oamenilor începând din 2022
  În timpul unui interviu transmis în direct la “The Wall Street Journal CEO Council Summit”, Musk a fost întrebat ce plănuiește să facă Neuralink în 2022. Musk a spus: “Neuralink funcționează bine pentru maimuțe și, facem o mulțime de teste pentru a ne asigura că dispozitivul Neuralink poate fi folosit şi îndepărtat în siguranţă”. El a adăugat: “Sperăm să avem primii pacienţi – oameni care au leziuni grave ale măduvei spinării, cum ar fi tetraplegii – anul viitor (2022), așteptând aprobarea FDA”. Musk a spus că standardele pentru implantarea dispozitivului Neuralink sunt substanțial mai mari decât standardele obişnuite cerute de FDA.

  Alții,așteaptă minuni ,de Crăciun
  https://www.protv.ro/divertisment/un-barbat-care-sustine-ca-a-calatorit-in-timp-face-o-predictie-socanta-pentru-craciun.html

  Apreciază

 6. gigimutu said, on decembrie 8, 2021 at 12:38 am

  tovarasul joianus alias ” pinocchio ” este un I.D.I.O.T.

  Apreciază

 7. […] saccsiv […]

  Apreciază

 8. Felix said, on decembrie 8, 2021 at 10:28 am

  Alertă roșie:
  Renumitul chirurg cardiolog Steven Gundry avertizează ca vaccinurile ARNm COVID-19 constituie mai mult decât dublul risc al atacului de cord

  Folosind biomarkeri mai sensibili și predictivi ai funcției cardiace, cardiologii au aflat date surprinzătoare care sugerează că toate vaccinările împotriva Covid-19 ar trebui să se oprească.

  Steven Gundry MD, renumit chirurg cardiolog, cunoscut mai mult de public pentru sfaturile sale dietetice pentru a evita lectinele toxice din alimente și cartea sa intitulată PARADOXUL PLANTELOR, a emis un steag roșu de precauție pentru pacienții vaccinați cu Covid-19 și pentru cei care încă se gândesc la vaccinare, având în vedere că un test sofisticat de prognostic folosit de grupul său medical indică faptul că vaccinurile ARN Covid-19 cresc riscul in 5 ani al celui mai temut tip de atac de cord acut de la 11% la 25%!
  Raportul este publicat într-o ediție recentă a CIRCULATION, o publicație a American Heart Association.

  Abstract 10712: Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning | Circulation
  https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.144.suppl_1.10712?fbclid=IwAR0G4Yt9HYE0oQ99SRbXTfuORsi75rmP0cSJL0Y68poe1PCsECIAgGxxJ-k

  Datele Dr. Gundry raportează că grupul său medical a efectuat testul biomarker PULS extrem de predictiv pe 566 de pacienți. Testul PULS generează un scor care prezice riscul in 5 ani (procent de șanse) al unui nou sindrom coronarian acut, definit ca o serie de afecțiuni care sunt asociate cu fluxul sanguin brusc și redus către inimă cel mai adesea cauzat de o ruptură a plăcii sau de formarea cheagurilor în arterele inimii.

  Testul cardiac PULS evaluează parametri precum inflamația (interleukina-16 sau IL-16), moartea celulelor (apoptoza celulelor Fas), HGF (Factorul de creștere hepatocitelor sau HGF care măsoară mișcarea celulelor T – un tip de celule albe din sânge generate de glanda timus). Acest scor este de obicei evaluat la fiecare 3-6 luni în rândul pacienților cu risc. Aceste date pot explica problemele cardiace observate în urma vaccinării împotriva Covid-19.

  TEST PULS: Creșterea riscurilor cardiace cu ARN Covid-19 Vaccinarea Inflamație (IL-16): a crescut de la 35 la 82 Moartea celulară (apoptoza Fas): a crescut de la 22 la 46 HGF (mișcarea celulelor T): a crescut de la 42 la 86 Scorul general PULS a crescut de la 11% risc cincinal la 25% risc in 5 ani! Dr. Gundry indică o schimbare de rău augur a acestor scoruri PULS a fost observată pentru prima dată odată cu apariția vaccinurilor ARN Covid-19. Aceste schimbări au fost observate la majoritatea subiecților vaccinați, notează raportul său.

  Biomarkerii Testul PULS (Global Discovery Biosciences, Irvine, CA) este utilizat pe scară largă de cardiologi. Testul PULS măsoară de fapt nouă parametri diferiți, în special răspunsul imun care este activat ca răspuns la leziuni coronariene. Leziuni cardiace instabile sunt raportate pentru a provoca 75% din toate atacurile de cord. O ruptură este cea mai frecventă cauză a atacurilor de cord acute. Aceste leziuni instabile într-o arteră coronariană pot duce, de asemenea, la insuficiență cardiacă și coagularea sângelui (tromboză) și pot reprezenta aceleași probleme observate în rândul persoanelor vaccinate.

  Refuzuri din partea autorităților de sănătate publică

  Centrele pentru Controlul Bolilor (CDC) recunosc inflamația (miocardita) mușchiului cardiac și inflamația mucoasei care înconjoară inima (pericardită) apar după vaccinarea împotriva Covid-19. Potrivit CDC aceste evenimente adverse apar mai des după a 2-a doză și în termen de o săptămână de la vaccinare. Durerile în piept, dificultățile de respirație și senzația că inima bate prea repede sunt simptome. CDC susține că riscurile cunoscute ale bolii Covid-19 „depășesc cu mult” riscul potențial de a avea o „reacție adversă rară” cum ar fi miocardita/ pericardita.

  Dacă ai avut COVID, te rugăm să nu te vaccinezi. Potrivit unei analize a 2,5 milioane de subiecți vaccinați cu ARNm cu vârsta de 16 ani și mai în vârstă în Israel, au fost raportate 54 de cazuri de miocardită (2,13 cazuri la 100.000 de persoane vaccinate). Recenzorii susțin că majoritatea cazurilor de cardită sunt ușoare și rare, iar „beneficiile vaccinului anti-Covid-19 depășesc cu mult riscurile”, cazurile de miocardită în urma vaccinării, clasificându-le ca fiind „rare.
  Aceste refuzuri au fost emise înainte de publicarea raportului Dr. Gundry lui.

  Date contrare; de ce să ne vaccinăm toti?

  Datele contrare arată că 99% dintre persoanele infectate cu Covid-19 au dezvoltat anticorpi pe cont propriu, fără a fi nevoie de vaccinare. Potrivit unui raport publicat la MedPageToday.com, autoritățile sanitare continuă să ignore imunitatea naturală Covid-19, deoarece 90-99% dintre persoanele care se recuperează după infecția cu Covid-19 ”

  Covid-19 nu este virusul mutant la care autoritățile de sănătate publică au spus că oamenii nu au imunitate. Copiii de vârstă școlară (peste 5 ani) au primit atât de multe imunizări încât au dezvoltat ceea ce se numește imunitate instruită și nu prezintă puține simptome la infecția cu Covid-19.
  Mandatele de vaccinare sunt amenințatoare, iar americanii constrânși de angajatori să se vaccineze atunci când un studiu autoritar publicat în revista Science concluzionează: „majoritatea persoanelor infectate cu coronavirusul care provoacă COVID-19 vor produce anticorpi de protecție robusti, care probabil ii vor proteja de reinfectare”. CDC nu colectează date privind imunitatea naturală. Directorul Institutului Național de Boli Infecțioase recunoaște, intr-o interpelare directa, că vaccinul ARN Covid-19 nu protejează în mod fiabil de Covid sau de deces („văzând o scădere a imunității nu numai împotriva infecției, ci si împotriva spitalizării și într-o oarecare măsură impotriva mortalitatii care începe să fie acum prezenta la toate grupele de vârstă.”) Chiar și medicii vaccinați sunt raportați că mor, nu doar că le recidiveaza boala.

  Ce trebuie să faceți

  Având în vedere că milioane de americani au fost vaccinați pentru Covid-19 care nu sunt susceptibili să meargă la un cardiolog pentru testul PULS sau să nu aibă acces la test în zona lor geografică, iar multe persoane vaccinate nu pot avea nici măcar un cardiolog; și având în vedere că 200 de milioane de americani vaccinați ar putea supra-aglomera cabinetele celor 33.000 de cardiologi ai națiunii, ceea ce s-ar ridica la ~ 6000 de pacienți per cardiolog, ceea ce ar defaza cererile de programare la cabinete cu peste un an, ar putea fi necesar să se ia alte măsuri preventive.

  Având în vedere că pacienții vaccinați pot să nu dorească sau să nu poată fi supuși testului PULS, acest jurnalist atrage atenția asupra activității dr. Linus Pauling și a dr. Matthias Rath, care au arătat că vitamina C este necesară pentru a vindeca arterele coronare care hrănesc inima cu sânge oxigenat și că o deficiență de vitamina C permite unei proteine din sânge cunoscută sub numele de lipoproteine (a) să servească drept bandaj lipicios pentru arterele coronare deteriorate. Cu toate acestea, lipoproteine (a) pot induce apoi cheaguri de sânge din cauza lipiciozitati sale și poate închega sângele oxigenat cu totul (așa-numitul văduvă-maker atac de cord). Nivelurile crescute de lipoproteine(a) din sânge se găsesc în rândul pacienților cu sindrom coronarian acut, pe care testul PULS le evaluează. Dr. Matthias Rath a mers un pas mai departe și a arătat că animalele care produc vitamina C intern nu dezvoltă aceste atacuri de cord de tip ruptură. Dr. Rath a scris o carte de ce animalele nu sufera de atacuri de cord.

  În ciuda unui nou medicament pentru a reduce lipoproteine (a) acum fiind disponibile, este inutil să încerce să scadă nivelu de lipoproteine (a). Menținerea nivelului de vitamina C din sânge este cel mai eficient mod de a preveni lipoproteinele (a) atacurile de cord induse. Dr. Steve Hickey din Manchester England și autorul cărții VINDECAREA VITAMINELOR PENTRU BOLILE DE INIMĂ, sugerează 500 de miligrame de vitamina C luate de 5 ori pe parcursul zilei, având în vedere că vitamina C este excretată rapid în urină. Un alt mod inedit de a menține nivelul de vitamina C este de a restabili sinteza internă în ficat pe care specia umană a pierdut-o cu multe secole în urmă. O mutație genetică blochează producerea unei enzime care transformă glicemia în vitamina C. Un nou supliment alimentar a fost demonstrat pentru a corecta această problemă și dublează 24 de ore nivelurile de vitamina C, fără vitamina C în sine. Un al doilea nivel preventiv ar fi de a inhiba formarea cheagurilor de sânge.

  Atât fibrina, cât și cheagurile de trombocite se formează în urma vaccinării. Un test de sânge numit D-dimer indică dacă cheagurile de sânge proaspete se formează după vaccinare. Pacienții vaccinați cu Covid-19 ar putea dori să-și întrebe medicul despre acest test. Până când un cardiolog poate evalua riscul, pot fi utilizate diluanți naturali ai sângelui, cum ar fi enzima nattokinază cu acțiune îndelungată, disponibilă la magazinele de sănătate. Mai multe informații sunt, de asemenea, disponibile. Molecula de vin rosu resveratrol este un sânge natural mai subțire și mai mic nuvel D-dimer. Un al treilea nivel de protecție este de a utiliza resveratrol pentru a produce ceea ce se numește precondiționare cardiacă. Resveratrol a fost demonstrat pentru a evita leziuni ale mușchiului cardiac în urma unui atac de cord (blocarea sângelui oxigenat la inimă) prin pre-activarea antioxidanților enzimatici interni. Rezultatul este că inima poate rezista perioadelor de oxigenare scăzută sau fără a suferi daune.
  Chiar și un resveratrolul într-o matrice de alte molecule naturale a demonstrat acest pre-atac de cord de protecție într-un studiu de animale, protejarea inimii într-un mod superior la resveratrol singur.
  Doza corectă este critică pentru a produce efectul protector.
  Resveratrol natural scade lipoproteine (a) nivelurile. Resveratrolul blochează, de asemenea, tot felul de patologii Covid-19.

  Red Alert: Renowned Cardiac Surgeon Steven Gundry Warns mRNA COVID-19 Vaccines More Than Double The Risk of Heart Attack | SOTN: Alternative News, Analysis & Commentary
  http://stateofthenation.co/?p=97774
  👇
  https://www.globalresearch.ca/steven-gundry-warns-mrna-covid-19-vaccines-more-than-double/5762410

  Apreciază

  • Clement said, on decembrie 9, 2021 at 11:28 am

   Si uleiul de in ” bandajeaza ” coronarele, creste valorile colesterolului „bun”.
   Mare atentie la medicamentele recomandate pentru scaderea valorilor colesterolului „rau”, ex: Lipocomb.
   Sunt foarte bune pentru echilibrarea valorilor colesterolului dar exista riscul ca prin exces, sa usuce venele si arterele si sa devina casante. Trimestrial trebuie facut un examen sanguin si zilnic este recomandat sa fie luata 1 lingura cu ulei de in.
   Medicii recomanda Mollers Forte pentru compensarea efectului radical al Lipocombului. Este bun dar este f scump si nu da rezultatele uleiului de in.
   Se pot consuma si seminte de in dar rajnite si amestecate cu nuci.
   Asa, ca informatie anecdotica, vitele a caror carne este consumata de „alesii” acestei lumi si de clanurile lor, pasc pe campuri pe care se cultiva si in si in furajele suplimentare se adauga aceste seminte. O rasa de vite hranite in acest mod poarta labelul ( marca) BleuBlancRouge cu tricolorul Fr. Carnea se gaseste si in unele macelarii dar in cantitate mica si este foarte scumpa.

   Apreciază

 9. John said, on decembrie 8, 2021 at 4:09 pm

  Apreciază

 10. Belu Tatiana said, on decembrie 8, 2021 at 5:40 pm

  ALO SUNTETI PE DINAFARA CONSTITUTIEI ATI LUAT-O RAZNA. JUDECATORII JUDECA DUPA LEGI NU DUPA INDUCATII PRETIOASE. nu cred ca președintele i-asa de destept. Dupa cum vorbeste tot la fel gandeste. Nu te mai crea nimeni dle IOHANIS KLAUSSSSSS Ny poti sa iubesti un Șarpe!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: