SACCSIV – blog ortodox

Vor anunta valul 4 in Anglia? Vor folosi modelul englez in intreaga lume? Daca da, atunci REVOLUTIA BATE LA USI

Posted in Anglia, Coronavirus, LONDRA, proteste, REVOLTA, revolutie by saccsiv on mai 30, 2021

Epidemiologic, este absolut imposibila aparitia unui val patru la toamna, deoarece este urias numarul imunizatilor natural plus al celor imunizati prin vaccinare. Si nu doar in Romania, ci si mai ales in Anglia, unde, conform articolului Prinţesa Kate a Marii Britanii a primit prima doză de vaccin împotriva COVID-19 de pe G4Media, peste 32 de milioane de persoane au fost vaccinate cu o primă doză, adica aproape trei sferturi din totalul populaţiei adulte, în timp ce peste 20 de milioane de persoane au fost inoculate cu ambele doze.

Campania de vaccinare mergand inca de la inceput atat de bine in insula, se si anunta ca:

Marea Britanie va ajunge la „imunitatea colectivă” pe 12 aprilie (studiu)

Ca atare, la inceputul lui aprilie, guvernul Marii Britanii anula primele restricții impuse firmelor neesențiale, după cel de-al treilea lockdown:

Londra revine la viață după anularea parțială a restricțiilor

Si in ochii norodului din Anglia si multe alte tari, parea ca totul va fi bine si frumos. Cam prea frumos sa fie si adevarat insa, caci cei ce au pornit plandemia nu au in scenariu un astfel de happy end, ci au in capatani Marea Resetare socialista, asta insemnand zdrobirea pana la praf si pulbere a tot ce mai ramasese bun in societatea umana. Si considera ei ca asta nu se poate realiza decat prin repetate cicluri de lockdown si relaxare.

Nu demult intrebam ce vor inventa totusi, pentru a ne baga, din nou, pe toti in arest la domiciliu? Se pare insa ca nu vor inventa nimic, vor repeta grosier schemele de pana acum, caci la jumatatea lui mai Boris Johnson anunta ca varianta indiană a Covid-19 poate perturba programul de relaxare din Marea Britanie iar cu o saptamana in urma presa “dezvaluia” ca lucrurile stau cu mult mai rau:

Video: In Marea Britanie se pregateste mentalul colectiv pentru valul 4?

Apoi din rau in grav, pana cand insula a devenit rosie:

Marea Britanie a fost reintrodusa pe linia rosie din cauza noii tulpini de coronavirus

Asa ca este foarte posibil ca englezii sa reintre in lockdown folosindu-se schemele de pana acum. Si e la fel de posibil ca si guvernele altor state sa urmeze exemplul Londrei.

Ce vor face insa popoarele? Anul trecut, cand guvernele si-au rearestat la domiciliu locuitorii, au inceput protestele, inclusiv la noi.

Acum la Londra avem din nou proteste:

Video (in direct): Mars „Unite for Freedom” la Londra

Si vor fi peste tot unde numărul ciclurilor de testare intre 35 si 40 va fabrica “valul 4”. Dar oare vor fi doar proteste? Nu cred, cu atat mai mult daca guvernele vor repeta grosier schemele de anul trecut, in conditiile in care deja este foarte mare numarul celor declarati vindecati plus cel al celor vaccinati:

Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite sa gaseasca o unica solutie: RAZBOIUL si REVOLUTIA

 

Tagged with: ,

44 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Eu said, on mai 30, 2021 at 2:14 pm

    Obiectivul urmărit prin repetarea scenariului de anul trecut este la fel de grosier – obedienta de grup.

    Apreciază

  2. marian said, on mai 30, 2021 at 3:04 pm

    https://archive.nerdist.com/magnet-blood-magneto-science-experiment-video/

    Un studiu comando : Nanoboții din vaccinuri , ne extrag fierul din sânge : Hidrogel magnetic ; Fenomenul de magnetizare al vaccinaților Covid –

    sambata.29.mai.2021

    https://omuldinnordforever.wordpress.com/2021/05/29/un-studiu-comando-nanobotii-din-vaccinuri-ne-extrag-fierul-din-sange-hidrogel-magnetic-fenomenul-de-magnetizare-al-vaccinatilor-covid/

    Iunie 2021 bate la usa!
    Iartă-mă Doamne!

    Apreciază

  3. cocoandro said, on mai 30, 2021 at 3:06 pm

    Dupa modelul Event 201, din 18 octombrie 2019, va urma simularea Cyber Poligon, in 9 iulie 2021.
    Asta pregatesc in continuare Elitele.

    Aceasta simulare a izbucnirii unei pandemii cauzate de coronavirusul Covid 19, a avut loc intr-un hotel din New York, sub egida fundatiei Bill si Melinda Gates, in data de 18 octombrie 2019, ci 2 li i de zile inainte de inceputul aparitiei oficiale a virusului la Wuhan!!!

    Dupa acest model, in data de 9 iulie 2021, urmeaza simularea CyberPoligon, in care lumea va ramane fara curent electric, internet si gaze o perioada de timp, ca urmare a unui atac terorist.

    Vezi aici:
    https://invictuswebmedia.com/2021/04/17/https-alt-market-us-globalists-will-need-another-crisis-in-america-as-their-reset-agenda-fails/

    https://www.incorectpolitic.com/cyber-poligon-atacul-cibernetic-global-pregatit-pentru-9-iulie-2021/

    Apreciază

  4. Eu said, on mai 30, 2021 at 4:34 pm

    Cine crede ca prințesa Kate și toată clica ei sociala au primit vreo doză de ser letal din ala injectat oamenilor simpli și nevinovați, sa facă pocăință pentru iertarea acestui păcat.

    Apreciază

  5. HD said, on mai 30, 2021 at 5:04 pm

    ,,Epidemiologic ” este absolut logic să apară valul 4…
    Din moment ce aproximativ trei sferturi din populația UK a fost vaxinată, adică injectată cu gena virusului CV19(după cum afirmă Dr. Virusolog Sucharit Bhakdi) sau cu serul purtător de mARN ,care are rol de trișare a sistemului imunitar pe viitor,pt. cei injectați ( după cum afirmă Dr. Prof. de biologie moleculară și imunologul irlandez Dolores Cahill).
    De fapt acesta va fi, probabil,primul caz,real,de îmbolnăviri în masă,de la începutul ,,end-game”-ului.
    Așa că,nu cred că vor inventa nimic,ci pur și simplu vor continua nestingheriți punerea în aplicare a programului de înțepare atât pentru cei neînțepați cât și etapele 3,4 și următoarele,pt. cei intrați deja în horă…

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on mai 30, 2021 at 6:19 pm

      HD

      Anglia este una dintre exceptii. In majoritatea tarilor vaccinatii reprezinta o minoritate, asa ca ce zici nu sta in picioare.

      Apreciază

  6. P.M. said, on mai 30, 2021 at 6:25 pm

    Nu cred că va fi avea loc vreo revoluție cel puțin până la sfârșitul anului 2024-începutul anului 2025…

    Apreciază

  7. Catalin said, on mai 30, 2021 at 7:03 pm

    un val 4 nu cred c-ar fi chiar imposibil ca nivelul anticorpilor scade rapid
    https://www.reginamaria.ro/stiri/studiu-regina-maria-eficacitatea-vaccinurilor-impotriva-sars-cov-2-ramane-ridicata-la-trei
    „Nivelul de anticorpi scade, in medie, cu 66% la trei luni de la vaccinare, insa raspunsul imun ramane puternic”
    o scadere de 66% in trei luni mi se pare foarte mult, ei zic ca e inca la un nivel ridicat, dar dupa 4, 5, 6 luni?
    au zis ca poate o fi nevoie de o a treia doza, ca poate o fi nevoie de o doza anuala, desi le era clar de la inceput si atunci n-au zis nimic, poate or sa zica pe viitor ca de fapt ar fi nevoie de o doza bianuala.
    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/pfizer-anunta-ca-o-a-treia-doza-de-vaccin-ar-putea-fi-necesara-in-cel-mult-12-luni-de-la-vaccinare-1497163

    Apreciază

    • Cosmin said, on mai 30, 2021 at 8:47 pm

      @ Catalin

      Tu zici din ce zic ei. Nu sta-n picioare.

      Daca a fost vreun virus sarscov2, s-a terminat cu el in mai 2020.

      Imunitatea e pe viata, pentru cei care au facut boala.

      VACCINUL, NU E VACCIN.

      In rest, plandemie din pix, atata timp cat e utilizat testul RT-PCR.

      Detin un document emis de ministerul afacerilor externe indian, in care India neaga existenta vreunei versiuni indiene a sarscov2.

      Apreciat de 1 persoană

      • Catalin said, on mai 30, 2021 at 9:17 pm

        da, zic din ce zic ei, si ei zic ca imunitatea nu e pe viata, ca cei care au facut boala se pot reinfecta si ca cei care s-au vaccinat ar avea nevoie de doze suplimentare pentru a-si pastra imunitatea.
        „VACCINUL, NU E VACCIN.”
        vaccinul poate fi o TAXA
        https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24751642-pretul-care-plateste-pentru-vaccin-pfizer-este-mai-mare-decat-credea-contract.htm
        „Uniunea Europeană plătește 15,5 euro pentru o doză de vaccin anti-covid al Pfizer / BioNTech”
        daca zece milioane de romani ar fi nevoiti sa se vaccineze bianual cu acest vaccin, ar insemna 310 milioane de euro pe an.

        Apreciază

      • din domeniu said, on mai 31, 2021 at 10:08 am

        cei care au facut boala se pot reinfecta… acestea sunt exceptii foarte rar intalnite!

        sunt foarte foarte foarte rare cazurile de reinfectare adica cateva persoane la nivel de tara. si acestia fac forme foarte usoare ale bolii.
        de aia nu se prezinta cati sunt reinfectati, se prezinta doar ca „se pot” reinfecta cei trecuti prin boala.

        Apreciat de 1 persoană

      • gheorghe said, on mai 31, 2021 at 11:17 am

        @catalin: „cei care au facut boala se pot reinfecta…”
        Ce boala a fost DIAGNOSTICATA?
        Cu ce metoda VALIDA a fost diagnosticata vreo boala, discomfort sau … nici o problema de sanatate = „asimptomatic”!… eticheta, -a CO[hen]VID , … cum?
        Cu ce anume, REAL ar putea [cineva, oricine] sa se infecteze?

        Te rog, fara ipoteze, ordine, banuieli sau pareri personale: dovezi indubitabile, MATERIALE – adica ceva balid stiintific – descoperiri ale cercetarii stiintifice: depistat, vazut, selectat, izolat, masurat, cantarit, s.a.m.d.
        Iti amintesc rezultatul favorabil al ivermectinei care este produs anti-bacteriologic biologic (paralizeaza zeci de tipuri de bacterii parazite care afecteaza sanatatea umana si animala) – nici vorba de „virus”, nici vorba de actiune genetica.
        ….
        Altfel, peroratia este flexarea limbii fara discernamant, nu doar in aceasta postare a ta ci oriunde se „patrunde” in fantezia schizofrenica a dezbaterilor covidiene – statistici, asa-zisele vaccinuri, asa-zisele masuri de protectie, evolutia imaginara si „valurile” nenumarate de la Facerea lumii pana acum…

        Apreciază

      • Catalin said, on iunie 1, 2021 at 5:13 pm

        @gheorghe Vorbesc din perspectiva variantei oficiale, n-am zis ca-i musai adevarata. Care-i adevarul eu ca om obisnuit n-am de unde sa stiu cu certitudine, acele materiale au terminologia lor stiintifica pe care eu nu pot s-o inteleg deci nu pot decat sa merg pe parerile mere personale. Cunosc insa oameni care au fost diagnosticati cu Covid si internati in spital, fratele unei cunostinte este doctor, nu suferea de nimic, doar mai supraponderal si chiar a avut o forma grava. Cu ce s-au imbolnavit?

        Apreciază

    • părerea mea said, on iunie 3, 2021 at 1:21 am

      @din domeniu, ești din domeniul medical cumva? Ia spune-ne cu ce s-au reinfectat și au făcut boala? Cumva cu un test PCR, cu un vaccin ceva, sau cu un virus? CARE „virus”? L-ai văzut cumva? Poate la televizor în desene colorate CGI (computer generated images) ca niște mingii cu ventuze. Çok güzel.

      @Cătălin, a trecut mai mult de un an și jumătate de la situația asta, și ăsta este discursul tău, adică asta ai înțeles tu. Somn ușor, că de vise nu mai vorbim. Au dispărut toate bolile respiratorii: gripe, răceli, faringite, laringite, apă la plămâni, pneumonie, etc. Nici să strănuți, să tușești sau să ai puțină temperatură nu mai ai voie. E aproape ilegal. Nu mai avem decât o singură boală respiratorie care este „nouă”, nu-i așa, și care are un procent de vindecare de aproape 100%. Ce dezastru, vai, vai! Stă în loc Universul ca să treacă boala până în martie 2025, după cum ne spun unii …

      Apreciază

  8. P.M. said, on mai 30, 2021 at 8:45 pm

    In orice caz,depopularea trebuie sa continue ori prin vaccinare,ori prin revolutii sangeroase ori prin ultimul razboi mondial;in orice caz,sunt convins ca pana la sfarsitul anului 2030 se va intampla ceva de neinchipuit,ceva extrem,ceva ce nu are corespondent in trecut;vor supravietui doar cei ce vor fi pregatiti fizic,psihic si cel mai important spiritual;cei ce vor sta sub Sfanta Treime,cei ce vor sta in dreapta credinta,vor avea sanse reale de salvare;insa nu salvarea trupului este cea mai importanta ci salvarea sufletului,salvare ce se poate face doar prin una din cele 7 Taine ale Ortodoxiei si anume:

    marturisirea pacatelor sau Spovedania;si nu orice fel de spovedanie,ci cea sincera,cea in care sunt expuse toate pacatele cu gandul,cu fapta,cu intentia neimplinita;totodata ea trebuie facuta la un preot nepomenitor pentru a nu sta cu gandul ca ea a fost facuta in van;nimeni nu stie daca pomenitorii mai au har,de aceea nu trebuie riscat aiurea;aici trebuie lucrat intre ortodocsii cu adevarat credinciosi…

    Apreciază

  9. Marius L. said, on mai 30, 2021 at 9:26 pm

    Tot jocul asta in care au bagat o lume intreaga, este atat previzibil – in sensul ca stim care va fi finalul si ca se cauta sclavizarea prin determinarea noastra a tuturor sa acceptam pecetea finala, pecetea celui rau pe care o vor implementa posibil in mai multe etape si eu cred ca acest proces a inceput; cat si imprevizibil, pentru ca din punctul meu de vedere, metodele prin care incearca sa faca trecerea de la libertate la moarte (pentru ca daca nu mai esti liber, esti un mort sufleteste si s-a terminat, nimic nu mai are sens in viata unui om daca si-a pierdut sufletul) sunt sofisticate si destul de bine puse la punct pe mai multe planuri de actiune. Au construit in timp o infrastructura care se coordoneaza cu forta spre a ne ingenunchea. Va fi foarte greu de trait ceea ce ne asteapta, atat pentru cei care se vor subordona cat si pentru cei care vor cauta libertatea in Hristos, singura valabila. Nu ne ramane decat sa acceptam ca urmeaza un mare asalt malefic (din cauza pacatelor noastre) la adresa intregii umanitati. Senzatia personala este ca suntem intr-o faza de pregatire, adica Dumnezeu ne-a dat mai multe semne ca sa intelegem ca mai avem putin timp ca sa ne intarim din toate punctele de vedere. Este linistea dinaintea furtunii.

    Daca vor anunta valul 4? De ce nu ar face-o? Am vazut de ce au fost in stare in aceste luni de zile! Sa renunte acum cand lucrurile merg binisor? Este nevoie de noi valuri pentru a convinge popoarele sa se vaccineze si pentru a avea noi motive de a distruce ce mai ramane de distrus din economiile lumii. As spune ca inca nu au scos arsenalul greu, daca valurile precedente au fost false (adica nu au existat), astia sunt capabili daca va fi nevoie sa creeze un val real chiar daca va fi real doar in unele zone, ca sa miste lucrurile din loc si sa ne duca acolo unde vor. Nu stiu cum, dar sunt capabili. Imi doresc sa ma insel si sa nu fie asa, nu stiu cati suntem pregatiti pentru ce diversiuni se pot crea. Dumnezeu este cu noi, dar si noi trebuie sa fim cu El!

    Apreciat de 1 persoană

    • G B said, on mai 30, 2021 at 10:25 pm

      Referitor la prima parte a comentariului, da, stim destinatia, dar nu cunoastem detalii privind mijlocul de transport si ruta cu statiile aferente pe care le vor alege.

      Apreciază

  10. Catalin said, on mai 30, 2021 at 9:48 pm

    v-ati uitat pe Antena 3?
    foarte interesant

    Apreciază

  11. Why I am not a Jehovah's Witness said, on mai 30, 2021 at 10:34 pm

    Si Bibila Cornilescu si cea NTLR nu au cuvantul Iisus Hristos in Efeseni 3:9.

    „Şi să descopăr tuturor care este iconomia tainei celei din veci ascunse în Dumnezeu, Ziditorul a toate, prin Iisus Hristos, ”

    Apreciază

    • gheorghe said, on mai 31, 2021 at 11:32 am

      Am oprit masina in fata unei case de rugaciuni de-a lor (aici, in Canada unde traiesc…), erau niste adulti in fata cladirii…

      I-am intrebat daca au un dumnezeu. Au raspuns ca „da”.
      I-am intrebat daca are nume; au raspuns – Iehova.
      Am zis, nu-i ziceti doar Lord (Domn), cel mai mare Lord…? Au zis uneori, cand vorbim despre el sau citim ce e scris (in textele lor).
      Am intrebat daca este atot-puternic, atoate-…. ma rog, de toate, fara de sfarsit…” Au zis – ba da!
      Si am mai intrebat: daca ii puneti nume mai este „fara de sfarsit” sau l-ati limitat la nume?
      Aici s-a terminat discutia, s-au uitat unul la altul si – ca si cum nu ii intrebasem nimic…, mi-au intins o revista de-a lor sa citesc.
      Am refuzat politicos si am plecat.
      Nu pentru ca as fi dovedit ceva si eram multumit ci pentru ca nu gasit nimic de spus intr-o chestiune fundamentala dar simplu de inteles – este sau nu este…? Ce sa mai fi spus…?

      Da, puteam sa trec mai departe da’ mai intrebasem si musulman, si budist, si ateu… pe unul de-al lor – nu.
      Sa nu e inselam, ateul nu este NE-credincios ci este ANTI-divinitate, el se face dumnezeu.

      Apreciază

  12. R said, on mai 30, 2021 at 10:45 pm

    Primirea peceții deci lepădarea de Dumnezeu se va face în mod conștient, fără constrângeri și fără păcăleli, pe față, pentru că altfel omul ar putea zice la Judecată că nu e vinovat, și că a fost înșelat, ca astfel să scape de răspundere. Prima serie de vaccinuri se face pentru „sănătate”, „imunizare”, așa zice propaganda, și nu se cere nimănui lepădarea de Dumnezeu. La fel va fi probabil și cu primirea cărților noi biometrice de identitate. Și atunci se pune problema pentru cei care s-au vaccinat, și se vor vaccina în continuare, crezând că o fac pentru sănătatea lor, în momentul în care li se va cere să aleagă între pecetluire și Dumnezeu, ei vor avea voința deja alterată, sau anihilată de vaccinurile făcute, și atunci la ce categorie se va încadra alegerea lor, dacă ei nu mai au capacitatea de a discerne? S-a gândit cineva la asta?

    Apreciat de 1 persoană

    • Eu said, on mai 31, 2021 at 7:16 am

      Oricum, se duc la vaccinare unii ca vitele la abator, fără sa își utilizeze capacitatea de a discerne nici înainte de înțepare.
      Se considera superiori celorlalți.
      La UMF Iași sunt vaxxinati 60% dintre studenți și profesori și de aceea se pune presiune pe ceilalți 40%, cu metode ilegale și lipsite total de etică medicală. Asa că vaxxinati benevol vor răspunde în fața lui Dumnezeu și pentru siluirea vaxinala a celorlalți care lupta împotriva acestei samavolnicii.

      Apreciază

    • florinache said, on mai 31, 2021 at 10:50 am

      De ce sa se faca fara pacaleli? Eva nu a fost pacalita? Adam nu a fost pacalit? Doar nu era sa le zica dracu, mancati si dupa o sa-l pierdeti pe Dumnezeu si o sa fiti pedepsiti. Normal ca s-au lepadat fara sa stie ca o fac.

      Apreciază

      • dd_2d said, on mai 31, 2021 at 1:40 pm

        Pacaleala da, dar nu a fost fortata.
        Adam a fost ‘influentat’ de femeia lui.

        Asa si lumea, va fi influentata. NU de femeie, de toti ceilalti si tehnologii. O sa ramai fara casa(prea multi proprietari), fara mancare(nu poti cumpara si vinde), fara cei apropiati(care te vor trada si te vor considera nebun).

        De cand ne nastem suntem in colivie. Iar cheia liberatatii este Dumnezeu!! Oare nu stie El cat e de greu sa lasi totul si pe toti si sa-l urmezi? Pentru 99% va fi imposibil.
        De aceea moartea e o solutie buna la neputinta noastra si de aceea multi(cum zicea o cunostinta netrebnica) o sa moara. Alte cale pt cei slabi dar cu ceva credinta, nu este.

        Apreciază

      • R said, on mai 31, 2021 at 6:02 pm

        florinache,

        Ba s au lepădat, știind bine că ceea ce fac e împotriva poruncii lui Dumnezzeu, dar „oferta” din tabăra adversă a fost foarte tentantă, și au cedat. Eva și Adam s au lăsat în mod conștient păcăliți.
        Și-au asumat responsabilitatea neascultării, nu și-au recunoscut păcatul, și au fost alungați din Rai.

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 31, 2021 at 6:18 pm

        A dat apoi Domnul Dumnezeu lui Adam poruncă şi a zis: „Din toţi pomii din rai poţi să mănânci,
        Iar din pomul cunoştinţei binelui şi răului să nu mănânci, căci, în ziua în care vei mânca din el, vei muri negreşit!

        […]
        Şarpele însă era cel mai şiret dintre toate fiarele de pe pământ, pe care le făcuse Domnul Dumnezeu. Şi a zis şarpele către femeie: „Dumnezeu a zis El, oare, să nu mâncaţi roade din orice pom din rai?”
        Iar femeia a zis către şarpe: „Roade din pomii raiului putem să mâncăm;
        Numai din rodul pomului celui din mijlocul raiului ne-a zis Dumnezeu: „Să nu mâncaţi din el, nici să vă atingeţi de el, ca să nu muriţi!”
        Atunci şarpele a zis către femeie: „Nu, nu veţi muri!
        Dar Dumnezeu ştie că în ziua în care veţi mânca din el vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul”.
        De aceea femeia, socotind că rodul pomului este bun de mâncat şi plăcut ochilor la vedere şi vrednic de dorit, pentru că dă ştiinţă, a luat din el şi a mâncat şi a dat bărbatului său şi a mâncat şi el.

        Apreciază

    • Catalin said, on iunie 1, 2021 at 5:18 pm

      „Primirea peceții deci lepădarea de Dumnezeu se va face în mod conștient, fără constrângeri și fără păcăleli, pe față”
      nu se zice nicaieri asta totusi
      „pentru că altfel omul ar putea zice la Judecată că nu e vinovat, și că a fost înșelat, ca astfel să scape de răspundere.”
      ne-a fost data ratiunea si trebuie s-o folosim, reiese de-aici ca inactiunea este pedepsita:
      https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=25
      24. Apropiindu-se apoi şi cel care primise un talant, a zis: Doamne, te-am ştiut că eşti om aspru, care seceri unde n-ai semănat şi aduni de unde n-ai împrăştiat.
      25. Şi temându-mă, m-am dus de am ascuns talantul tău în pământ; iată ai ce este al tău.
      26. Şi răspunzând stăpânul său i-a zis: Slugă vicleană şi leneşă, ştiai că secer unde n-am semănat şi adun de unde n-am împrăştiat?
      27. Se cuvenea deci ca tu să pui banii mei la zarafi, şi eu, venind, aş fi luat ce este al meu cu dobândă.

      Apreciază

    • Alin Razvan said, on iunie 2, 2021 at 11:28 am

      R
      Daca tu ai zece copii si cineva le pune cutitul in gat si iti spune: te cipezi sau iti omor copiii? Daca te cipezi, iadul e al tau, pocainta nu mai ai.
      Daca ilumimati iti spun ca cipul e cruce si pecete dnezeiasca si te cipezi, iadul e al tau si pocainta nu mai ai.
      Deci satana nu poate sa puna oameni sa te tina fizic de mana si sa te cipeze cu forta, sau nu poate sa te adorma si sa te cipeze in somn, sau nu poate sa cipeze pe cineva cu sindromul Down etc, in rest poate sa te pacaleasca cum vrea…

      Apreciază

  13. JD FARAG: BIBLE PROPHECY UPDATE: WHAT'S THE WORLD COMING TO? said, on mai 31, 2021 at 4:28 am

    https://www.bitchute.com/video/J4nuFKab2Sok/

    Apreciază

  14. mandilosul said, on mai 31, 2021 at 9:34 am

    Lumea fierbe, asta-i adevarul.
    Blogul asta este unul deosebit de lucid si pentru asta te felicit sincer frate Saccsiv. Dumnezeu sa iti ajute.

    Apreciat de 1 persoană

    • contracurent said, on mai 31, 2021 at 11:29 am

      mie mi se pare ca lumea sforaie adanc, cel putin la noi, iar pe dincolo pe unde au iesit la proteste, nu vad sa fi obtinut ceva

      Apreciază

  15. acelas said, on mai 31, 2021 at 9:47 am

    magaria si abuzul „autoritatilor” de la noi. Ar trebui dati in judecata. Asa ceva numai in romanica se poate intampla …, pt ca reactia oamenilor in intreaga tara e nula

    o fetita de numai clasa a 2-a face reclama la vaccin, sa se vaccineze … se intelege super clar, copiii de o varsta cu ea… Pai al ora aia nu era aporobat vaccinul pt 12-15 ani, dar nu asta e marea problema, ci ca fetita maxim 9 ani, deci nu se califica sub nicio forma pt a face sau promova vaccinul, este ilegal..

    http://www.corectnews.com/politics/campania-pro-vaccinare-guvernului-c-u-noile-mistere

    https://www.edupedu.ro/ce-contine-vaccinul-sa-nu-mai-fiu-trista-sa-nu-mai-fie-scoala-online-vaccinul-inseamna-sa-ma-bucur-de-copilarie-mesajul-unui-copil-in-campania-de-comunicare-privind-importantei/amp/

    Apreciază

    • P.M. said, on mai 31, 2021 at 12:01 pm

      @@@acelas,propaganda lor nu va avea limite!!!vor inventa,vor inova,vor transforma,vor cãlca peste toate conceptele morale,etice și legale;nu au limite!!!sunt demonizați,sunt pierduți pentru eternitate;dar nu asta este marea problemă,fiindcă,satan își joacă rolul lui atât cât i se permite;MAREA PROBLEMĂ este cu cei ce cad în plasa lui;de ce se întâmplă treaba asta?

      Apreciază

  16. HD said, on mai 31, 2021 at 11:49 am

    Saccsiv,spui că ceea ce spun nu stă în picioare. Mi-aș dori.
    Sper ca nici ce spune Dr. Vernon Coleman ,care îl citează pe Dr. Geert Vanden Bossche să nu stea în picioare… Bine ar fi să se înșele…
    Dr. Vernon Coleman spune: ,, Dr. Geert Vanden Bossche, un specialist de vârf în vaccinuri,care a lucrat anterior pentru Faci și Fundația Gates… El este ultima persoană din lume care ar putea fi descrisă ca opusă vaccinării. Acesta spune: vaccinând milioane de oameni, obligăm virusul să se muteze, să devină mai puternic și mai mortal.Încercarea de a inventa noi vaccinuri pentru noi mutații nu face decât să înrăutățească lucrurile, deoarece oamenii de știință nu pot depăși virusurile mutante. Iar persoanele care au fost injectate împărtășesc acum virusuri mutante celor din jur. Mutațiile devin din ce în ce mai puternice și mai latele.
    Sfârșitul măsurilor de izolare va fi perfect sincronizat pentru a se asigura că noile mutații ale virusului se răspândesc pe scară largă.
    ……..
    Dr. Bossche susține că vaccinurile actuale declanșează producerea de anticorpi foarte specifici care concurează cu apărarea naturală a persoanelor care s-au vaccinat.
    Sistemele naturale de apărare ale persoanelor care au fost injectate sunt suprimate deoarece preiau anticorpii specifici care au fost produși de vaccin. Și acești anticorpi specifici, cei produși de vaccinuri, sunt permanenți. Sunt acolo pentru totdeauna în corpul celor vaccinați.
    Rezultatul dezastruos este că sistemele imune naturale ale zecilor sau sutelor de milioane de oameni care sunt vaccinați sunt efectiv distruse.
    Sistemul lor imunitar nu va putea combate nici o variație mutantă a virusului care crește în corpul lor.
    Iar aceste virusuri mutante se pot răspândi în comunitate.
    Cred că acesta este motivul pentru care apar noi variații ale virusului în zonele în care vaccinul a fost administrat unui număr mare de oameni.
    ……….
    Fiecare persoană vaccinată are potențialul de a deveni un criminal în masă, deoarece corpul lor devine un laborator pentru producerea de viruși mortali. Mai rău încă,unii dintre cei vaccinați pot deveni purtători asimptomatici,răspândind viruși mortali în jurul lor.
    Oamenii vaccinați vor amenința omenirea. Acestea vor reprezenta o amenințare majoră pentru oricine a fost vaccinat. Dar vor fi de asemenea,o amenințare majoră pentru persoanele nevaccinate, deoarece virusurile pe care le varsă sunt mult mai periculoase decât virusul original…”.

    Apreciază

  17. HD said, on mai 31, 2021 at 11:53 am

    Erată: Dr. Geert Vanden Bossche care a lucrat anterior pentru Gavi și Fundația Gates

    Apreciază

  18. kifa7 said, on iunie 2, 2021 at 3:31 pm

    In week-end-ul care a trecut i Londra a fost un protest cu un mil. de oameni in strada, coloana s-a intins pe 6 km, youtube a cenzurat total, in urma protestului s-a renuntat la pasaportul de vaccinare in UK.

    https://www.reuters.com/world/uk/uk-vaccine-passport-plans-be-scrapped-telegraph-2021-05-30/
    https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/vaccine-passports-covid-certificates-review-b1856770.html
    https://www.usnews.com/news/world/articles/2021-05-30/uk-vaccine-passport-plans-to-be-scrapped-the-telegraph

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.