SACCSIV – blog ortodox

Video: Razvan Dumitrescu cu detalii despre cartea “Wuhan Coronavirus” de Tyler Morrison

Posted in Coronavirus by saccsiv on mai 31, 2021

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nicusor said, on mai 31, 2021 at 3:22 pm

    Off topic
    Filmul army of the dead 2021 pe netflix
    La un moment dat arata niste imagini cu las vegas inconjurat de containere, un fel de zona de carantinare, pe un container apare evergreen si pe altul uasc, suna cumva cunoscut?

    Apreciază

    • . said, on mai 31, 2021 at 5:03 pm

      https://www.flyingmag.com/news/chemtrail-plane-unmasked/

      Sursa: forbiddenknowledgetv.com. (a fost sters intre timp)

      Evergreen Aviation, una dintre cele mai mari companii private de aviație din lume, admite serviciul de modificare a vremii. Pe propriul site web, în ​​secțiunea Piețe pentru noul lor Super Tanker, declară modificarea vremii printre alte piețe de servicii interesante.

      Conținut copiat direct de pe site-ul web Evergreen Aviation:

      PIEȚE:
      • Stingere a incendiilor
      • Conținerea deversării de petrol
      • Modificarea vremii
      • Decontaminare biochimică

      „Evergreen Supertanker nu se limitează doar la lupta împotriva focului. Va fi o adevărată aeronavă utilitară cu capacitatea de a se configura la diferite aplicații cu scurt timp. Această aeronavă cu mai multe misiuni poate sprijini misiuni sensibile de securitate și mediu. Capacitățile excepționale de scădere ale aeronavei, timpul și dimensiunile mai scăzute fac din aceasta un instrument ideal pentru îndeplinirea unor misiuni provocatoare de securitate internă, capabile să neutralizeze atacurile chimice asupra tranșelor militare sau centrelor de populație importante și ajută la controlul deversărilor de petrol mari, dezastruoase din punct de vedere ecologic.

      În plus, puntea superioară a Boeing 747 oferă peste 200 de metri pătrați de spațiu care ar putea fi alocat ca centru de comandă și control. EIA deține un număr de scutire FAA 1870C care permite transportul a până la cinci persoane care nu sunt membri ai echipajului în puntea superioară. Această zonă este capabilă să ofere spațiu pentru componentele de comandă și control care ar contribui la cartografierea sofisticată, monitorizarea incidentelor și releu de legătură descendentă video / comunicații care ar putea necesita personal suplimentar dincolo de echipajul necesar. ”

      Din ce aeroporturi va opera Evergreen din Supertanker?

      Evergreen va opera aeronava de pe orice aeroport major cu spațiu suficient pentru rampă pentru a încărca aeronava. Acestea includ baze civile, baze civile / militare de utilizare comună și baze militare accesibile. În general, cerințele pistei pentru Evergreen Supertanker sunt de 8000 de picioare.

      Poate Supertankerul să lupte împotriva incendiilor noaptea, în timp ce sunt cei mai vulnerabili?

      Supertankerul folosește avionică avansată și zboară la altitudini mai mari și mai sigure, ceea ce va permite agențiilor de pompieri opțiunea de a lupta împotriva incendiilor pe timp de noapte, în timp ce acestea sunt inactive.

      Există alte piețe pentru Evergreen Supertanker? Poate funcționa la nivel global?

      __________________
      Comentariu personal:
      Inainte de 2010 erau multe informatii pe internet despre evergreen ca fiind cea mai mare si importanta companie de modificat vremea prin sprayere chimica in atmosfera cunoscut mai tarziu cu termenul de chemtrails insa aproape 99% au disparut total. Tin minte ca exista si o conexiune intre aceasta companie si traficul de copii insa nu mai gasesc nimica…

      PS: Material interesant despre geoinginerie si chemtrails propus in cadrul Comitetului pt stiinta si tehnologie in Camera Reprezentantiilor la congresul 111.

      Dă clic pentru a accesa CHRG-111hhrg53007.pdf

      Apreciat de 1 persoană

  2. Spaceman said, on mai 31, 2021 at 5:27 pm

    Cartea „ Wuhan Coronavirus: A Concise & Rational Guide to the 2020 Outbreak ”, de Tyler J. Morrison,

    este despre → coronavirusul sars-cov-2 există, covid-19 este o boală reală!

    „ Coronavirusul Wuhan (sau COVID-19, 2019-nCoV și 2019-nCoV ADR) a îmbolnăvit mai mulți oameni decât SARS și MERS la un loc și a ucis deja mai mult de… ”

    https://www.goodreads.com/en/book/show/50692110-wuhan-coronavirus

    Minciuni! Decât să citesc cartea asta mai bine mănânc slănină cu ceapă pe un ziar într-un tren personal și citesc Sandra Brown.

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 31, 2021 at 5:40 pm

      Spaceman

      Iti scapa esentialul. Voi incerca o comparatie:
      Popescu publica la 1 ianuarie o carte despre descoperirea unui elefant roz pe Marte. Dupa o vreme NASA anunta ca pe 1 martie a fost descoperit un elefant roz pe Marte.
      Tu nu crezi ca a fost descoperit un elefant roz pe Marte, intrebarea e insa de unde a stiu Popescu sa scrie despre elefantul roz?

      Apreciat de 1 persoană

    • Spaceman said, on mai 31, 2021 at 9:25 pm

      @saccsiv

      Mi-a scăpat esențialul… să citesc „cartea” pe care o citea Cornel Tăbăcaru, și vedea el în „carte”… un analfabet din Grăjdana.

      A dispărut „cartea”, nu mai e „cartea”… unde a dispărut? În buzunarele lui Cornel Tăbăcaru? Ce-i asta, operațiunea „Cartea”? Chiar nu mă interesează.

      Apreciază

      • saccsiv said, on mai 31, 2021 at 10:54 pm

        Spaceman

        Ba te intereseaza subiectul, deoarece il comentezi.
        Esentialul era cum de a scris Popescu despre elefantul roz.
        Sau poate tu nu crezi ca a scris despre elefantul roz. Atunci chiar ar trebui sa citesti PRIMA EDITIE
        a cartii.

        Apreciază

  3. Gherasim said, on mai 31, 2021 at 8:36 pm

    Moment libidinos: Joe Biden flirtează cu o fetiță la discursul său din Virginia: „Îmi plac acele codițe din părul tău… Arată de parcă ar avea 19 ani… cu picioarele încrucișate”

    https://www.activenews.ro/stiri/Moment-libidinos-Joe-Biden-flirteaza-cu-o-fetita-la-discursul-sau-din-Virginia-Imi-plac-acele-codite-din-parul-tau…-Arata-de-parca-ar-avea-19-ani…-cu-picioarele-incrucisate-167152

    Apreciază

  4. […] Video: Razvan Dumitrescu cu detalii despre cartea “Wuhan Coronavirus” de Tyler Morrison […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.