SACCSIV – blog ortodox

Odata ce lumea s-a obisnuit cu minciuna, Adevarul pare teoria conspiratiei

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 1, 2021

Am primit acest material pe e-mail. Este scris de catre un frate cititor. Nu l-am citit, insa un parinte mi-a spus ca este bun.

Odata ce lumea s-a obisnuit cu minciuna,

 Adevarul pare teoria conspiratiei

„Cunoaşteţi semnele antihristului, nu le reţine numai pentru tine, fii bun şi-i înştiinţează pe toţi” Sfântul Chiril al Ierusalimului (313/315-386)

1992   –   2022

“Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.”

”Făţarnicilor faţa cerului știţi s-o deosebiţi, și semnele vremurilor nu le puteţi deosebi?”

Dupa cum stim exista profetii despre venirea lui Hristos pe pamant si profetii despre multe alte amanunte ale vietii Lui (Nasterea, fuga in Egipt, rastignirea, Invierea, etc.), care s-au confirmat asa cum au fost scrise, asa dupa cum s-au confirmat si profetiile despre daramarea Ierusalimului, risipirea evreilor si daramarea templului, tot asa exista multe profetii despre venirea lui antihrist.

Si dupa cum profetiile aratau fariseilor si saducheilor ca Hristos a venit, ei necrezand, tot asa si in ziua de astazi, in timp ce semnele arata ca am intrat in epoca lui antihrist, omenirea doarme linistita.

Despre anul 1992 circula in lume prevestiri intunecoase ale unor barbati sfinti, ierarhi si cuviosi, precum:  Sfantului Ierarh CALINIC de la CERNICA, Cuviosul Nil Atonitul,  Sfantul Ierarh Nifon al Constanțianei, Cuviosul Cosma al Etoliei, Sava de la Calimnos si altii, care au trait in urma cu ani si veacuri.

11 aprilie – pomenirea Sfantului Ierarh CALINIC de la CERNICA.

În luna aprilie, în ziua a unsprezecea, pomenirea sfântului ierarh Calinic de la Cernica.

Iata si ce putem citi la: O marturie a Sfantului Calinic de la Cernica (1787-1868):

Sf. Calinic a trait mai aproape de noi, intre anii 1787-1868, si este ctitorul manastirii Cernica din apropierea orasului Bucuresti, capitala Romaniei, careia i-a fost staret timp de 31 de ani. In prezent, in biserica mare a manastirii se afla racla cu sfintele moaste ale cuviosului, unde necontenit au loc minuni si tamaduiri de tot felul de boli sufletesti si trupesti.

Staretul Calinic, fiind om sfant, mare nevoitor si cu alese daruri duhovnicesti, in jurul lui se adunasera multi monahi si chiliile din insula Sfantului Nicolae erau neincapatoare, fiind trebuinta de noi chilii. De aceea se gandea sa faca o manastire mai mare, in cealalta insula a sfantului Gheorghe. Nu-i mai ramanea acum decat sa inceapa lucrul, insa staretul Calinic statea la indoiala si amana inceputul.

Ce se intamplase? Un zvon circula in tara ca nu peste mult timp, adica in 1848, aveau sa aiba loc mari evenimente, un sfarsit de lume, un inceput de lume noua. Framantat de aceste ganduri, intr-una din nopti, intorcandu-se la chilie de la slujba utreniei si asezandu-se ca de obicei pe scaunul sau – caci asa obisnuia sa se odihneasca cuviosul, sezand pe un scaun si niciodata intins pe pat – în acel moment s-a aflat cu trupul in picioare, aievea nu in vis, in cealalta insula a Sfantului Gheorghe, avand de-a dreapta pe Sf. Ierarh Nicolae si de-a stanga pe Sf. Mare Mucenic Gheorghe, care il mustrau de ce nu a inceput zidirea manastirii in aceasta insula, pentru care deja primise bani.

Cuprins de frica si de cutremur, staretul Calinic a raspuns: „Iertati-ma, sfintilor ai lui Dumnezeu, dar citind eu unele prevestiri despre viitor, am crezut ca la anul 1848 va fi sfarsitul lumii”. Atunci sfintii i-au zis: „Uita-te spre rasarit”. Si ridicand cuviosul ochii spre rasarit, nu se mai vedea cerul, ci numai o mare lumina dumnezeiasca iar el spaimantandu-se, a cazut la pamant. Sfinții au zis: „Priveste acum la rasarit si vei vedea taina cea mare a Providentei”. Si fiind intarit de darul lui Dumnezeu, Sf. Calinic a vazut pe cer Sfânta Treime, asa cum este zugravita pe sfintele icoane, iar dedesupt, pe un mare pergament luminos era scris cu litere mari: 7500, ani de la Adam. Atunci sfintii care il sustineau pe brate, i-au zis: „Vezi ca nu la 1848 va fi sfarsitul lumii, ci sfarsitul lumii va fi cand se vor implini 7500 de ani de la Adam ? Asadar, au adaugat sfintii, incepe indata a zidi marea manastire a Sf. M. Mc. Gheorghe”.

Aceasta este vedenia Sf. Calinic de la Cernica. Precum vedem aici se vorbeste precis despre anul 7500 de la Adam, care corespunde cu anul 1992. Noi care am trecut de anul 1992 ne intrebam: oare profetia sfintilor nu a fost exacta? Nu, nicidecum. Ea este exacta. Ea nu fixeaza data unui cataclism planetar, ci inceputul derularii unor evenimente ce prevestesc apropierea sfarsitului lumii. Pe vremea Sf. Calinic se zvonea ca in anul 1848 aveau sa aiba loc mari evenimente, „un sfârsit de lume, un inceput de lume noua”. Despre ce era vorba? Cati stiu ca anul 1848 reprezinta anul revolutiilor nationale? Masoneria internationala programase pentru acel an o lovitura de gratie data statelor crestine, in general, si traditiilor crestine in special. A fost inca un pas facut de masonerie, condusa de Sionismul mondial, pentru pregatirea venirii lui antihrist.

Daca cunoastem ca anul 5508 este data nasterii lui Iisus, atunci 1992 va fi anul pe care-l cautam. Fiindca 5508 (de la facerea lumii pana la nasterea lui Iisus) + 1992 = 7500.

Profetia Sfantului Cuvios NIL ATHONITUL  care a sihastrit in muntele Athos inainte de anul 600

Cand se va apropia vremea venirii lui antihrist, se va intuneca mintea omului de toate patimile cele trupesti ale curviei, si foarte mult se va inmulti necredinta si faradelegea. Atunci omul va deveni de nerecunoscut, schimbandu-se fetele oamenilor, nu se vor mai cunoaste fetele barbatilor de ale femeilor, pentru nerusinata imbracaminte si a parului din cap. Atunci se vor schimba obiceiurile si traditiile crestinilor si ale Bisericii. Curatia va pieri de la oameni si va stapani faradelegea. Minciuna si iubirea de argint vor ajunge la cel mai inalt grad si va fi vai de cei care vor aduna bani. Curviile, preacurviile, sodomiile, hotiile si omorurile, in vremea aceea, vor fi pe toate drumurile.

Oamenii din vremea aceea se vor inrai ca niste fiare salbatice, fiind inselati de antihrist. Nu vor da respect parintilor si celor mai batrani, iar dragostea va pieri. Pastorii crestinilor, arhierei si preoti vor fi oameni cu slava desarta, afara de prea putini, cu totul nerecunoscand calea din dreapta de cea din stanga.”

Atunci se vor duce la locurile ascunse si sfinte (manastiri si schituri), ca sa gaseasca mangaiere sufletului de multele tulburari si ispite pe care le vor intampina zilnic; dar usurare nu vor gasi, caci peste tot vor fi piedici si sminteli. Si toate acestea se vor face pentru ca antihrist va stapani peste tot, va domni in toata lumea, va face semne si minuni cu inselaciune si va insela pe oameni cu viclenie, ca sa nascoceasca si sa vorbeasca unul cu altul de la un capat al pamantului la celalalt. Atunci vor zbura prin aer ca pasarile si vor inota prin adancul marii ca si pestii.”

 Si toate acestea le vor face oamenii, traind in tihna, necunoscand ca acestea sunt inselaciunile lui antihrist. Si asa de mult va inainta stiinta vicleanului, ca sa insele prin nalucire pe oameni, pentru a nu mai crede in Dumnezeu Cel in Sfanta Treime inchinat.  Vai, vai, o, parintilor! Plang si ma vait dupa refacerea starii dintai a acestui munte. Fiindca dupa 1913 trecand 79 de ani se vor face toate rautatile profetite despre venirea lui antihrist.”

Într-adevar 1913+79=1992 adica 7500, caci 5508  anul nasteri Mantuitorului Hristos +1992=7500.

Sfântul Ierarh Nifon al Constanțianei (sec al IV-lea). Vedenie despre înfricoșata Judecată! Fragment

În vedenia sa despre infricosata judecata (vezi cartea: „Un episcop ascet”, editata de manastirea Paracletul), Sf.Nifon vede pe Dumnezeu rasfoind cartea veacurilor omenirii. Cand a ajuns la veacul al saptelea, Dumnezeu S-a oprit, Si-a acoperit fata cu mana si a zis cu mahnire: Acest veac al saptelea a intrecut pe toate celelalte cu nedreptatea ,si cu rautatea. Apoi dupa putin, ajungand la jumatatea acestui veac, a adaugat: Acesta este plin de putoarea pacatelor omenesti, de invidie, necuratie, ura, minciuna … dar ajunge. Îl voi curma la mijloc; sa inceteze stapanirea pacatului! Si a facut semn arhanghelului Mihail sa pregateasca inceputul Judecatii. Infricosat cuvant: il voi curma la mijloc! Or, mijlocul veacului al saptelea este anul 7500, din care scazand anii pana la Hristos (5508) dam tocmai peste anul 1992!

,,Îl voi curma la mijloc” poate fi interpretat si ca faptul ca Hristos ar fi ingaduit cand s-ar fi implinit 7500 de ani de la Adam sa se nasca acel copil care mai tarziu va fi antihristul, de ce? Pentru ca a doua venire a Mantuitorului si Judecata de Apoi sunt succedate de derularea unor evenimente profetite in apocalipsa.

Sf. Cosma al Etoliei relateaza despre razboiul cel mare: „Va inceta veacul al optulea cand vor fi acestea”, adica la jumatatea dintre 7000 si 8000. El a zis ca razboiul va veni cand vor coincide doua sarbatori impreuna.

Exista si alta profetie a sfantului, care relateaza evident despre razboiul general pentru care sunt consacrate multe profetii. „Cand vor coincide doua veri si doua sarbatori impreuna”. Asadar, cand dupa o perioada de seceta va urma sarbatoarea Pastelui si Buneivestiri. Astfel cele doua mari sarbatori au coincis impreuna pe data de 25 martie 1991  pe calendarul neindreptat.

Razboiul cel mare sau razboiul general se refera la ultimul razboi cel impotriva crestinilor lui Hristos prin impunerea insemnarii cu nr 666, religia unica, si acceptare lui antihris in locul lui Hristos, folosind viclenia.

Iata ce putem citi la PROFEŢIA SFÂNTULUI MOISE ARAPUL DESPRE CĂLUGĂRII DIN NEAMUL CEL DE PE URMĂ:

Sfântul Moise Arapul a profeţit, zicând că în zilele cele de pe urmă ale veacului al şaptelea şi jumătate, viaţa monahicească se va defăima cu totul şi monahii nu vor mai ţine socoteală de mântuirea sufletului. Ei vor umbla prin mijlocul tulburărilor şi al gâlcevilor, întunecaţi, fără nici un folos şi leneşi, neîngrijindu-se nicidecum de fapta bună, robiţi de patimile păcatului, pentru că de acolo de unde l-au ars pe Satana nevoitorii cei dintâi, tot aşa şi el [de acolo] are să ardă şi să pârjolească. Şi de unde s-a biruit, va birui şi el pe monahii cei leneşi şi defăimători. Unde a sporit dreptatea, acolo vor prisosi mai mult păcatul şi fărădelegea, pentru că se va răci dragostea multora şi monahii vor petrece prin mijlocul lumii şi al mirenilor fără frică, cu mâncări şi băuturi, amăgindu-se de poftele trupului, prin deşertăciuni, în necurăţii şi fapte ruşinoase. În acele zile va fi urâciune, zavistie, sfezi şi bătăi până la sânge în mănăstirile de obşte, tot asa şi în lavre unde nu este [viaţă] de obşte, din răutatea unuia asupra celuilalt; şi pentru că s-au defăimat sfintele canoane şi nevoinţa cea duhovnicească, se vor pune egumeni şi stareţi oameni neîncercaţi în fapta bună, fără credinţă, nepricepuţi, de nici un folos si simpli, nedeosebind binele de rău, leneşi, fără fapte bune, grijindu-se numai de cele pământeşti, purtându-se cu neruşinare în slujbe.

Răpind cu sila egumeniile, cu daruri, şi neştiind să înveţe şi să povăţuiască turma şi frăţimea, neştiind că ei sunt chip şi pildă de folos pentru cei care urmează fapta bună şi neînţelegând că ei au să dea seamă lui Dumnezeu în ziua judecăţii pentru turma lor. Şi din pricina nepăsării egumenilor care nu poartă grijă de turmă, se vor pierde, se vor osândi nu numai cei leneşi şi trândavi, ci şi fraţii cei cu viaţă bună şi înfrânaţi.

După aceea, robul lui Dumnezeu, Moise, a văzut că nor şi vârtej, negură întunecoasă şi ispite foarte înfricoşate au venit asupra monahilor din partea de la miazănoapte, căci îi alergau pe monahi şi cinul cel monahicesc se împrăştia de blestematele eresuri

Sileau pe mulţi să lepede hainele monahiceşti şi să se însoare. Atunci, putini nevoitori care vor fi încercaţi ca aurul si argintul in cuptor în necazuri multe, în prigoană şi strâmtorare, se vor lămuri. Şi câţi se vor afla încercaţi şi vor birui atâtea ispite înfricoşate, se vor preamări şi se vor preaslăvi şi se vor cinsti de Dumnezeu mai mult decât acei care au răbdat căldura şi zăduful zilei şi gerul nopţii.

După aceea a văzut robul lui Dumnezeu Moise ca a trecut lama aceea a necazurilor şi ispitirilor şi prigoana acelor înfricoşate eresuri şi s-a făcut linişte. Şi, dupa ce vor trece câţiva ani, iarăşi se va dispreţui ceata cea ingerească a monahilor şi vor veni iarăşi ispite asupra lor, mai multe si mai silnice. A văzut că monahii vor petrece împreună cu călugăriţele şi împreună cu pofta cea rea va veni şi tirania, căci şi cei ce nu vor voi, se vor batjocori cu sila.

Preoţii se vor spurca prin păcatul desfrâului şi preotesele lor vor preacurvi, asemenea şi ei vor preacurvi cu altele. Atunci va veni mânia cea mare a lui Dumnezeu şi va distruge tot neamul cel viclean şi-l va trimite în focul cel veşnic.

Deci, fericiţi vor fi câţi nu se vor pleca la cea mai mare fărădelege a necurăţiei, care este mai silnică şi mai gravă decât uciderea, ci se vor împotrivi şi vor mustra faradelegea ca Sfântul Ioan Botezătorul, şi vor stărui mustrand amestecarea de sânge. Şi vor fi ucişi de cei prea fărădelege, spurcaţi şi prea necuraţi oameni din vremea aceea şi apoi se vor odihni în sânul lui Avraam, Isaac şi Iacov, al preaslăviţilor Patriarhi şi vor locui în Impărăţia Cerurilor cu toţi Sfinţii, bucurându-se şi veselindu-se, de care [bucurie] să ne învrednicească Dumnezeu şi pe noi, cu darul Lui cel Sfânt. Amin.

Spunea un sfant parinte că: ,,nu va veni sfarsitul lumii pana nu se va forma din nou Babilon”

În 1992 fost semnat Tratatul de la Maastricht care a pus bazele Uniunii Europene.

Tratatul de la Maastricht a fost semnat de Consiliul European la 7 februarie 1992 în localitatea olandeză Maastricht, fiind cel care a pus bazele Uniunii Europene.

Precum se stie, in acest an a avut loc unificarea celor 12 tari din Piata Comuna intr-o unitate economica si politica cu mari posibilitati sociale pentru tarile respective. Va fi, se zice, un inceput de era noua, aducatoare de belsug, cu ecouri economice si politice in toata lumea.

Lumea crestina stie ca bunastarea materiala nu merge mana in mana cu imbunatatirea vietii spirituale, ci dimpotriva, precum spune Apostolul Pavel, cand una creste, scade cealalta. Priveste cu neincredere si ingrijorare la anul 1992, ca nu cumva o atentie crescuta acordata bunurilor material, sa aduca dupa sine si o crestere a relelor care bantuie lumea de azi si care deja a intrecut orice masura.

Clădirea Consiliul European seamănă cu turnul babel

În UE se cântă asa:

Nu asteptăm mântuirea din Ceruri, de la zei sau de la ceata Sfintilor.

Nu, în unitate ne-o aducem singuri, uniti noi biruim.

Tot ce este furat cerem înapoi,

Si pentru duhul nostru un scut de libertate!

Ciocanul nostru îl ridicăm si batem fierul cât este cald.

În cadrul UE ni se oferă toată strălucirea pe pământ, întocmai cum diavolul i-a oferit-o lui Hristos în pustie, când Îl ispitea. Hristos stia care e pretul si a refuzat oferta. Acum crestinilor, urmasii lui Hristos, li se prezintă aceeasi ofertă – „un produs original din Uniunea Europeană”.

Propaganda UE ne prezintã Uniunea Europeanã asa cum şarpele din vechime i-a prezentat Evei pomul oprit; a ametit-o cu vorbãria si cu minciunile, pânã când „femeia, socotind cã rodul pomului este bun de mâncat si plãcut ochilor la vedere si vrednic de dorit, pentru cã dã stiintã, a luat din el si a mâncat” (Facerea 3,6). Nu i-a spus sarpele cã el vrea ca ea sã mãnânce din pom, ci a fãcut-o pe ea sã doreascã acest lucru.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Dupa cum vedem anul 1992 a trecut si sfarsitul nu a venit, sfarsit care ii lipseau multe evenimente profetite in apocalipsa, de exemplu, insemnarea oamenilor cu nr 666, unirea tuturor religilor lumii si multe altele, de aceia pe buna dreptate poate fi luat in considerare acea exprimare: ,,Ea nu fixeaza data unui cataclism planetar, ci inceputul derularii unor evenimente ce prevestesc apropierea sfarsitului lumii.

Dacă luăm in calcul că anul 1992  ar fi anul in care a ingăduit Dumnezeu sa se nască acel copil din semetia lui Dan dintr-o femeie preadesfanată,  in care va intra satana la varsta de 12 ani si care mai tarziu va fi antihristul, inseamna ca anul 2022 ar fi anul  impliniri a  30 ani a antihristului, varstă la care va lua conducerea lumii doar trei ani jumatate.

Acum să luăm în calcul anul 2022 si să vedem dacă de data aceasta se împlinesc si celelalte profetii care in 1992 lipseau sau nu erau posibile, ca de axemplu, însemnarea oamenilor cu numarul 666 si lepadarea de credinta.  Sa le luam pe rand:

1)  Însemnarea sau ,,pecetluirea” ?

PROFETIA Sfantei Macaria rusoaica:

Vor tipari o Biblie neadevarata. Ei vor scoate tot ce nu le convine. Nu vor sa fie invinovatiti (14 martie 1989).

,,face pre toti” (Biblia 1688) sau ,,sileste pe toti” (Biblia actuala)?

Semnul fiarei: „NUMARUL OMULUI” (Biblia 1688) sau „NUMAR DE OM” (Biblia actuala)?

Ca sa fie tabloul complet cu modificarile din Biblie ce influenteaza sensul celor spuse in Apocalipsa, amintesc si de cifra 666 in Vechiul Testament, unde apare de 2 ori. In Bibliile noi apare o data ca 666, a 2-a oara ca 660. In Biblia 1914 si 1688 este 666 in ambele locuri.

Sfântul Paisie Aghioritul spunea: „Sfantul Evanghelist Ioan stia ce va face diavolul, precum si proorocii au proorocit ca-L vor vinde pe Hristos pentru “treizeci de arginti” (Zaharia 11, 1-13;) ca-L vor adapa cu otet (Ps. 68, 22), ca-I vor imparti hainele (Ps. 21, 19). Cu 2000 de ani in urma s-a scris in Apocalipsa ca oamenii se vor pecetlui cu numarul 666. “Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. si numarul ei este sase sute saizeci si sase” (Apoc. 13,18). Pentru evrei numarul 666 este simbolul economiei. Evreii, precum se arata in Vechiul Testament, au pus impozit concret neamurilor pe care le-au supus in diferite razboaie. Impozitul anual era de 666 talanti de aur, echivalentul a 21 de tone (3 Regi 10,14 si 2 Par. 9,13). Acum, ca sa supuna toata lumea, pun iarasi acest numar de impozit vechi, care se leaga de trecutul lor slavit. De aceea nu vor sa-l inlocuiasca cu alt numar. Adica 666 este simbolul lui mamona. L-au luat de la greutatea aurului – nu stiau aceasta ce o spune Sfantul Ioan in Apocalipsa – dar nu inceteaza sa fie mamona. Evanghelia insa spune: “sau Hristos sau mamona“. “Nu puteti sluji lui Dumnezeu si lui mamona” (Mt. 6,24).”

Apocalipsa 13

  1. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
  2. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
  3. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase. Biblia actuala

Biblia actuala a suferit si ea ceva modificari , inlocuind cuvantul ,,a face ” cu cuvantul ,,a sili ”

Nu stim daca a fost facut cu intentie dar ele exprima doua situatii diferite.

  1. Şi ea va face pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.  Bibllia 1688

,,Şi ea îi sileşte”  sileste arată ca tu ai sti de pecetluire dar nu ai incotro, pe cand cuvantul ,, Şi ea va face”  adica atunci cand afli ca cineva vrea să-ti faca un rău dar nu cunosti nici momentul si nici modul in care iti va face rău, ci trebuie să fii tot timpul pregătit. Cuvintele ,,Şi ea va face” se potriveste mai bine cu invătătura Lui Hristos care ne invată foarte clar:

,,Privegheaţi deci, că nu ştiţi în care zi vine Domnul vostru.

Aceea cunoaşteţi, că de-ar şti stăpânul casei la ce strajă din noapte vine furul, ar priveghea şi n-ar lăsa să i se spargă casa.

De aceea şi voi fiţi gata, că în ceasul în care nu gândiţi Fiul Omului va veni.”

Hristos ne invată să priveghem, ce inseamnă să priveghem? Să fim atenti si la semne, la cele ce se petrec in jurul nostru. Aproape 2000 de ani am fost sfatuiti de Sfinti Părinti să ne pocăim căci vine sfarsitul lumii, iar de ceva vreme, in ultimul timp, cand toate par realizabile, pecetluirea, religia unica, guvernul unic mondial, suntem sfatuiti ba chiar si de cei care trebuiau sa privegheze mai mult, episcopi, preoti, monahi, să stăm linistiti căci ,,nici ingerii din cer nu stiu cand va veni sfarsitul lumi,, adică să nu mai priveghem.

Cea mai bună si eficientă armă a vicleanului este amanarea, si parcă tocmai aceasta incearcă să facă acesti preoti si mireni, să amani nelinistea cea bună.

Semnul fiarei: „NUMARUL OMULUI” (Biblia 1688) sau „NUMAR DE OM” (Biblia actuala)?

Cand citesti numărul omului, cum apare in varianta veche, nu poti să nu te ingrozesti privind la cele ce se petrec in jurul nostru. Că deja oriunde te invarti ti se cere: CNP-ul. Deja omului i se cere numărul sau, de parcă n-ar avea de fapt un nume.

Părintele Tavrion spunea înca din 1970:

Vedeți să nu greșiți, pentru că pe toate produsele vor fi ștampile (pecetea) sub formă de gratii ca astfel să îi ducă în eroare pe creștinii ortodocși. Numărul acela este pentru oameni, ați putea să îl calculați.

  1. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

Spune in acest citat: ,,Cine are pricepere să socotească numărul fiarei,, deci nu va fi la vedere ci trebuie să ai pricepere ca să observi ca perechea de doua lini mai lungi decat celelalte il reprezinta de fapt pe 6.

Acest cod de bare sau bare code  este plin de simbolistică:

,,Bare” derivă din cuvantul englezesc ,,bear” care inseamna urs adica fiară, iar fiara cand te loveste iti lasa ca semn dungi, iar dungi egal ,,semnul fiarei ”.

Cel mai des cod de bare intalnit este cel din imagine EAN 13, dar de ce 13, nu cumva ca să faca trimitere la apocalipsa 13 in care ni se spune sa nu luam semnul, si nu doar numai  pentru faptul ca ar contine 13 numere? Acest cod de bare contine 30 de linii negre care se spune ca ar face trimitere la cei 30 galbeni pe care i-a luat Iuda cand L-a vandut pe Hristos, dar si la faptul ca ar arata ca niste gratii de inchisoare, adica inchisoare electronica.

Acest cod de bare pare cel mai bun candidat pentru a reprezenta ,,semnul fiarei” cel care va fi pus pe mana dreapta sau pe frunte probabil cu ajutorul tehnicii de marcare izotopică. Ce este foarte interesant este faptul ca noile acte biometrice contin pe langa elementele de siguranta si nr 666,  asa am fost informati si la stiri in 2009 cand s-au eliberat primele pasapoarte biometrice.

Despre actele

 

„Cine are urechi de auzit să audă”(Matei 13:9)

Dar care este nr de sigurantă, nu cumva cnp-ul care, surpriza, are tot 13 numere si la care i se adauga nr 666 ca sa se potriveasca exact cu codul de bare EAN13.

Spunea parintele Vasile Novikov intr-una din filmarile sale ca in momentul fotografieri retinei ochiului pe fruntea dumneavoastra va fi pus cu laserul semnul.

Părintele Vasile Novikov – fragment din predica sa

 

Ceea ce spunea parintele in 2007 parea imposibil si necredibil, multi cautau scuze ca nu ar fi adevarat ce sustine parintele, dar se pare ca pentru aceste afirmatii parintele a platit cu viata.

Sf. Paisie Aghioritul a avut parte de o descoperire de la Dumnezeu în privința actelor antihristice. În revista «Salvați-ne sufletele noastre» (Nr. 8, 2012, traducere din limba rusă) este descrisă întâlnirea Sf. Paisie Aghioritul cu Sf. Eufimia. Starețul Paisie povestește: ,,Miercuri, pe 27 februarie 1974, eu eram în chilia mea de rugăciune. De-odată, am auzit o bătaie în ușă și un glas de femeie care a spus: «Cu rugăciunile Sfinților Părinți…» Mirându-mă de unde pe Muntele Athos e o femeie întreb: «Cine e acolo?» Ușa s-a deschis singură cu toate că era încuiată. Sfânta după salutare a intrat. (…) În discuția noastră ea a rezolvat problema ce mă necăjea pe mine, adică despre numărul personal (CNP-ul) și documentele de plastic. Sfânta mi-a arătat o mulțime de aceste documente de plastic și a spus că e foarte periculos de primit”. Despre ajutorul primit de Sf. Paisie Aghioritul din partea Sf. Mare Mucenițe Eufimia († 304) în privința actelor antihristice am mai găsit, cu ajutorul lui Dumnezeu, încă o sursă care ne relatează acestea, adică broșura «Leacuri amare pentru suflet împotriva nebuniei», Mahala-Cernăuți-Ucraina, 2017-7.

Vedem aici cat de periculos este primirea actelor de plastic, iar noi cautam continuu argumente cum ca actele biometrice nu au legatura cu pecetea finala. Parintele Iustin Parvu ne avertiza si el cum ca ,,cel care a primit cardul de sanatate, greu va trece vamile”.

 

Buletinul de plastic are in dreapta sus o fotografia electronica, iar fruntea detinatorului in multe cazuri este acoperita de acel cuvant card  ( drac ). La  baza fotografiei sta scris cuvintele sex/sexe/sex, tradus din latina aflam pe 666, in loc de cuvantul gen F, genul feminin sau gen M, genul masculin.

SEX- Element de compunere savantă cu semnificația „șase”, „de șase ori”. [Var. sexa-. / < fr. sexa-, lat. sex].DEX

Spun Sfinti Parinti ca vor fi mai multe trepte de compromis catre iad pentru a ajunge la pecetluirea finala.

Prima treapta catre iad si pecetluire a fost cnp-ul. Omului pe langa numele de botez i s-a dat si numar. A doua treapta buletinul de plastic si cardul simplu cu banda magnetica (intrebat fiind parintele Paisie Aghioritul de un cetatean daca poate sa-si ia acel card, parintele ia raspuns: daca iti comvine ca langa numele tau de botez sa fie si banda neagra ca la cei decedati poti sa il iei). A treia treapta cardul de sanatate, cardul electronic si pasportul biometric iar la final buletinul biometric insotit de marcarea izotopica.

Faptul ca  noile pasapoarte sau buletine biometrice contin  numarul 666,  trebuie sa fie suficient pentru un crestin sa nu primeasca asa ceva, dar din pacate nu a fost asa. În 2009  cand au aparut pasapoartele biometrice in Romania, am fost informati la stiri ca noul pasaport biometric contine pe langa elementele de siguranta si numarul 666 ( vezi lincul mai sus Despre actele 666 ) si spun tot ei ca ,,lumea nu pare sa fie deranjata de nr 666 din pasaport” dumneavoastra credeti ca au fost multi deranjati de numarul 666, nu, preoti si mireni au luat fara probleme avand si optiunea pasaportului temporar fara cip, si vorbim aici de oameni din biserica, multi bazandu-se mai mult pe faptul ca nu ia pus nimeni sa se lepede de ceva anume. Nu mai zic ca mari duhovnici erau in viata sa ne indemne sa nu luam asa ceva.  Nicolae Steinhardt ne sfatuia ,,Sa nu-ti pui semnatura langa a diavolului nici pentru a recunoaste un adevar. ”

Dar cu toate cele pe care le-am arãtat, auzi, din pãcate, o grãmadã de neghiobii ale mintii unor „gnostici” de astãzi. Unul spune: „Eu voi primi buletinul cu 666, si voi pune si o cruce alãturi”. Altul spune: „Eu voi primi pecetea cu 666 pe frunte si voi face si o cruce pe cap…”. Iar altii spun o grãmadã de alte neghiobii, crezând cã se vor sfinti în felul acesta. Dar toate acestea sunt înselãri.” Semnele vremurilor din urma – Sf. Paisie Aghioritul

Sfinţii Bisericii noastre Ortodoxe Dreptmăritoare au profeţit încă din cele mai vechi timpuri cum va fi implantata pecetea antihristica. Sa vedem o astfel de profeţie:

„În America câinii umblă fiind pecetluiţi cu un emiţător şi, pac!, îi găsesc. Aşa ştiu unde se află fiecare câine. Câinii care nu au marcaj şi sunt fără stăpân, îi omoară cu raze laser. După aceea vor începe să-i omoare şi pe oameni. Au pecetluit tone de peşti şi-i urmăresc din satelit în ce mare sunt. Pecetluirea va fi încrestare, pe care o vor pune mai întâi pe toate produsele şi după aceea vor impune să se facă şi cu raze laser pe mâna sau pe fruntea oamenilor. Incet-incet, dupa cartela si buletin de identitate, adica dupa „indosariere”, vor inainta in mod viclean la pecetluire. Vor sili prin diferite mijloace viclene, pentru ca oamenii sa primeasca pecetea pe frunte sau pe mana. Vor forta astfel lucrurile si vor spune: „Va veti misca numai cu cartele; banii se vor desfiinta”. Va da cineva cartela la magazin si va cumpara si vanzatorul va lua banii din banca. Cel ce nu va avea cartela, nu va putea nici vinde, nici cumpara. Pe de alta parte vor incepe sa faca reclama „sistemului perfect”, pecetluirii cu raze laser cu 666 pe mana sau pe frunte, care nu se va vedea la exterior. In acelasi timp la televizor vor arata ca cutare a luat cartela cutaruia si i-a luat banii din banca si vor spune mereu: „Mai sigura este pecetluirea cu raze laser pe mana sau pe frunte, pentru ca numai detinatorul isi stie numarul lui. Pecetluirea este sistemul perfect. Celalalt nu-ti va putea lua nici capul, nici mana si nici nu-ti va vedea pecetea”. ( Profeţiile Sfântului Paisie Aghioritul).

Obervam cum sfinti parinti ne-au indemnat de-a lungul timpului sa nu acceptam nimic, ne-au avertizat de pericolul cnp-ului dar am acceptat, ne-au avertizat de pericolul cardului ( card citit invers inseamna drac ) , am acceptat, am crezut ca nu ar fi nici un pericol desi aveam marturii ale Sfintilor Parinti si cele ale parintelui Paisie Aghioritul cu Sf. Eufimia, cum ca este primejdios de primit aceste documentele de plastic, iar acum cand se pare ca vin cu adevarata pecetluire ( marcarea izotopica la acceptarea actelor biometrice ) cautam iarasi argumente cum ca chiar daca actul biometric are 666 si nu ma pune cineva sa ma lepad de ceva anume, accept, iar asta fiind o mare trufie. Atunci i-aş intreba: de ce Biserica considera lepadati pe cei care trec la adventisti, penticostali, iehovisti, etc, ca doar nu i-a pus nimeni sa se lepede de ceva anume.

Din pãcate, o astfel de logicã aveau si unii „gnostici” pe vremea sfintilor mucenici, care încercau sã întoarcã pe mucenici de la mãrturisirea lor, asa cum spune Sfântul Vasile cel Mare în” Cuvântul” sãu la mucenicul Gordie:

„…multi încercau sã-l convingã pe mucenic sã se lepede numai cu gura si sã-si pãstreze credinta în suflet prin aceiasi dispozitie lãuntricã, pentru cã Dumnezeu nu cautã la cele pe care le rosteste limba, ci la intentia omului. Insã mucenicul Gordie a rãmas neînduplecat si a rãspuns: „Nu suferã limba cea ziditã de Hristos sã rosteascã ceva împotriva Ziditorului… Nu vã înselati, Dumnezeu nu se lasã batjocorit cãci din cele ce ies din gura sa, fiecare va fi judecat; din cuvintele tale te va îndreptãti si din cuvintele tale te va osãndi”.

De asemenea, sub stãpânirea lui Deciu, s-a poruncit crestinilor sã mãrturiseascã religia închinãtorilor la idoli si crestinii care au mãrturisit si au jertfit idolilor, au primit un certiflcat scãpând astfel de mucenicie. Dar nu numai acestia s-au lepãdat de Hristos, ci si cei care au dat bani închinãtorilor la idoli si au luat certificatul fãrã sã se lepede de Hristos, asa numitii „libellus”. Dar si pe acestia Biserica noastrã i-a considerat lepãdati, cãzuti. Citate din cartea ,,Semnele vremurilor din urma,, Sf. Paisie Aghioritul

Mai erau situatii cand crestini erau adusi in fata altarelor zeilor, li se desfaceau mana si li se punea tamaie si un carbune incins doar doar frigandui sa scape tamaia la altarul zeilor, dar ei strangeau in mana jarul si tamaia preferand sa-si arda mana decat sa scape ceva pe altarul zeilor si astfel sa nu fie primejduita mantuirea lor.

Asa procedau crestini din trecut nu ca crestini din zilele noastre care zic ca: doar ce, nu ia pus nimeni sa se lepede de ceva anume.

Si Sfantul Apostol Petru a fost avertizat de Hristos „Petre, nu va cânta astăzi cocoşul, până ce de trei ori te vei lepăda de Mine.” dar Sfantul Apostol Petru s-a lepadat de Hristos doar de cele exterioare, probabil din frica, in inima lui nu se lepadase de Hristos si totusi Hristos la considerat lepadat de El. De ce la considerat lepadat? Pentru ca ii ramasese o credinta fara fapte. Sfântul Apostol Iacov ne spune în Epistola sa că măsura credinţei noastre este dată de faptele pe care le săvârşim „Credinţa fără fapte este moartă” (Iacov 2, 20) Probabil ca lepadati ii va considera si pe cei care considera ca pe Hristos nu il poate lua nimeni din inima lui dar cu faptele accepta actele antihristice

,, CIPUL” – pionul principal pantru a creia diversiune si pentru a ne distrage atentia de la adevarata pecetluire.

În arta razboiului cea mai eficienta arma este diversiunea, te momeste intr-o parte si te loveste de unde te astepti mai putin. Suntem momiti sa fim atenti la cip si sa neglijam actele biometrice. În acest fel multi au fost momiti sa considere ca cipul reprezinta pecetea finala neglijand si acceptand actele biometrice. Acest cip pare ca nu indeplineste toate conditile specificate in apocalipsa. Cipul in marea majoritate a cazurilor este pus pe mana stanga si poate fi si scos, dar asta nu inseamna ca ar trebui acceptat cum nu trebuiau acceptate nici cardurile si nici documentele de plastic.

 De ce au ajuns multi sa considere ca cipul reprezinta insemnarea finala? Pentru ca multi dintre ei au acceptat actele biometrice. Au relativizat avertizarile Sfintilor Parinti, asta se vede si din faptul ca avand si optiunea pasaportului temporar fara cip, l-au acceptat pe cel biometric, aveam si avem pentru cardul de sanatate obtiunea adeverintei de asigurat valabila 3 luni, dar este mai comod cu cardul si esti mai cool.

Pentru a ne duce in eroare au promovat cuvantul ,,pecete”  in loc de cuvantul ,,insemnare”, cuvantul ,,pecete” te duce cu gandul mai mult la cip, pe cand cuvantul ,,insemnare” te duce cu gandul la increstare cu raze laser cum spunea si parintele Paisie Aghioritul si altii. La Botez primim PECETEA DUHULUI SFANT, NU EGZISTA PECETEA LUI ANTIHRIST, EGZISTA INSEMNAREA LUI ANTIHRIST ,,ca să-şi pună  SEMN  pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte .APOCALIPSA 16-13″.

Se spune ca aplicarea codului de bare prin laser sau prin scanarea chipului uman pentru realizarea actelor de identitate biometrice este pentru autorități cea mai comodă, mai pașnică și rapidă metodă de rezolvare a problemei pecetluirii populației, care va putea fi astfel controlată ca o turmă fără putință de împotrivire.

Nu stim daca pentru obtinerea vechiului pasapoart biometric institutiile abilitate erau prevazute cu o astfel de tehnologie care sa faca posibila marcarea izotopica, sau a fost o alta etapa de descurajare si defaimare a ortodocsilor conspirationisti si astfel crestinii sa nelijeze pericolele care pandesc in urma procesului de preluare a datelor biometrice necesare pentru obtinerea noului buletin biometric si care va fi obligatoriu pentru toate tarile membre UE incepand cu data de 03 august 2021, lege votata in parlamentul European nu intamplator pe data de 06 06 2019 (06 06 19 , 9 intors 6 adica 666)  si aprobata in parlamentul Romaniei in Ianuarie 2020.

Ceva aparate biometrice au aparut cu multi ani in urma ca de exemplu cel din imaginile de mai jos si probabil pentru adaptarea populatiei ca pe viitor să accepte cu usurinta scanarea fetei, fara a mai sti daca iti scaneaza fata sau daca iti citeste codul de bare de pe frunte. Tot pentru adaptarea populatiei au fost inventate si acele termometre de frunte care seamana izbitor cu acele schenere de  citit codul de bare de pe produse.

Se numește „dispozitiv manual pentru înregistrare biometrică simplă” (simple biometric enrollment).

https://www.infratherm.com.au/iom-rapid-cam.html  il puteti gasi prezentat aici.

Daca excact in urma cu unsprăzece ani, la data de 14 01 2009 parintele Iustin Parvu indemna la organizarea unui miting impotriva pasaportului biometric si care a avut loc in februarie 2009,  iar  mitropolitul Bartolomeu Anania lua si el atitudine impotriva pasaportului biometric precum ca este o ingradire asupra libertatii umane, astazi dupa unsprezece ani Biserica Ortodoxa Romana anunta prin purtatorul ei de cuvant Vasile Banescu ca ,,se dezice de cei care sunt inpotriva noilor buletine biometrice aceasta nefiind atitudinea bisericii, biserica neavand nimic impotriva evolutiei tehnologiei”.

Daca in 2009 s-a mai gasit un mitropolit, Bartolomeu Anania, un episcop, Iustinian Chira, un preot, pr Iustin Parvu si altii, astazi dupa unsprezece ani mai gasim doar cativa preoti si mireni prigoniti si considerati fanatici religiosi, habotnici, extremisti, etc.

2)   LEPADAREA DE CREDINTA

  1. Celui care va zice cuvânt împotriva Fiului Omului, se va ierta lui; dar celui care va zice împotriva Duhului Sfânt, nu i se va ierta lui, nici în veacul acesta, nici în cel ce va să fie. Matei XII, 32
  2. Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri.

,,Cei care se tem mai mult de autoritatile lumesti decat de frica de Dumnezeu, se vor folosi de tot intelectul lor ca sa se indreptateasca in supunerea lor fata de antihrist, pentru ca inima si constinta nu vor putea s-o faca “ spunea. Arhiepiscopul de Jordanville in cartea Marea Apostazie.

“Pentru aceea, Dumnezeu i-a predat duhului amagirii, al inselarii, fiindca n-au primit iubirea adevarului“.

Lepadarea de credinta este si ea o etapa premergatoare venirii antihristului. Despre aceasta lepadare de credinta am fost avertizati de sf Ap Pavel care ne spune:                          

   ”Nimeni să nu vă amăgească pre voi în nici un chip, le scrie tesalonicenilor sfântul Apostol Pavel, căci ziua Domnului ( adica a doua venire a Domnului ) nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă” (2 Tes. 2, 3).

Deci este vorba de o lepadare de credinta la modul general, lepadare generala posibila cu ajutorul unui sinod – gen cel din Creta in care ierarhii nostri au tradat ortodoxia si crezul – si nu personala. Personala fiind posibila probabil prin tacerea, nepasarea si partasia ta la slujbele unde sunt pomeniti ierarhi tradatori, care pe zi ce trece ii vezi desfranandu-se cu alte erezii, neglijandu-si enoriasii tematori. Acea lepadare personala pe care o asteapta multi credinciosi din partea agentului de la eliberarea actelor biometrice nu cred ca va avea loc, pentru ca nu despre aia este vorba. Acceptarea unui act care contine numarul 666, reprezinta mai degraba o forma de neascultare fata de poruncile Lui Dumnezeu in care ni se spune sa nu primim acest numar. Adam a fost alungat din Rai pentru ca nu a facut ascultare, nici el nu se lepadase de Dumnezeu inainte de a musca din mar.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Revenind la lepadarea de credinta, aceasta lepadare pare sa se fi realizat odata cu sinodul din Creta in mod oficial. De ce spun in mod oficial, pentru ca atunci s-a semnat ceva ce era deja demult aplicat: ecumenismul.

ECUMENÍSM (< fr.) s. n. Mișcare de refacere a unității universale a Bisericilor creștine, cu respectarea autonomiei lor, pe calea acordurilor și a dialogului teologic – DEX

Din pacate si Biserica Ortodoxa Romana este chemata sa participe la: ”refacerea unității universale a bisericilor”.

Pentru aceasta ,,onoare” Biserica Ortodoxa a trebuit sa renunte la calitatea ei de singura Biserica mantuitoare si sa accepte teoria ramurilor. Ca sa dovedeasca noul crez, in tipicul slujbei Sfintei Liturghii cuvantul ,,unirea credintei” a fost inlocuit cu cuvantul ,,unitatea credintei”.  Acceptand aceasta schimbare Biserica Ortodoxa se roaga si ea pentru refacerea unitati piedute ca ecumenistii, de parca Biserica Ortodoxa si-ar fi pierdut vreodata unitatea de credinta. Aceasta schimbare este vitala in cadrul Sfintei Liturghii facand dintr-o slujba curat ortodoxa, una ecumenista, vanduta si compromisa, iar marea majoritate a preotilor adaptandu-se la noile schimbari, justificand aceeasi vesnica ,,sfanta ascultare”.

Iata ce scrie Sf. Justin Popovici : ”La unirea credintei si cunostintei lui Hristos se ajunge numai in unire cu toti Sfintii ( Efeseni 3:18 ), numai prin viata soborniceasca cu toti Sfintii, sub verhovniceasca calauzire a Sfintilor Apostoli, Prooroci, Evanghelisti, Pastori, Parinti, Invatatori. Iar pe acestia ii calauzeste si ii poarta in chipul cel mai sfant Duhul Sfant, din ziua Cincizecimii si mai departe, de-a lungul tuturor veacurilor, pana la infricosatoarea Judecata.”

Au mai fost recomandate si eliminarea rugaciunii catehumenilor: ”Cei chemati iesiti…„ si uneori si celelalte de dinaintea acestei ectenii, considerand ca nu mai exista catehumeni, odata ce au recunoscut ca avand si ereticii anumite taine valide. Diaspora si ardealul s-au adaptat imediat la noile masuri, ba chiar au catolicizat bisericile cu acele bancute specifice ereziei catolice.

Sfantul Serafim de Sarov zicea si el: ”mai bine sa nu rasara soarele decat sa scoata cineva ceva din slujba Sfintei Liturghi!”

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Crezul – Crestin Ortodox

Alta inovatie ecumenista a mai suferit si Crezul. In unele carti de cult cuvantul: ”Intru Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica” adica  Una  Singura, Biserica Adevarata  si mantuitoare, a fost inlocuit cu cuvantul ”Într-una sfântă, sobornicească și apostolească Biserică ” ( citat copiat de pe site-ul Doxologia.ro ) adica intr-una care o fi ea, poti sa-ti alegi, iar inceputul cuvintelor sfântă, sobornicească și apostolească sunt cu litere mici iar inceputul cuvantului Biserică este scris cu litera mare. In cel de al doilea citat este vorba de biserica lui antihrist in care vor amesteca toate religile lumi crestine si necrestine, toate religile crestine si necrestine vor fi chemate sa arunce si ele tamaie la altarul lui antihrist si dupa aceea poate sa se inchine la ce dumezeu vor ei exact cum i-a cerut Diocletian Sfantului Mare Mucenic Gheorghe.

Sinodul întâi de la Niceea din 325 au dezbătut termenii homoousios și homiousios. Cuvântul homoousios (din gr. ὁμοούσιος) înseamnă „aceeași substanță”, în timp ce cuvântul homiousios (din gr. ὁμοιούσιος’) înseamnă „substanță similară”. Sinodul a afirmat că Tatăl și Fiul sunt homoousios (de aceeași substanță). Rețineți: cuvintele homoousios și homiousios diferă doar printr-un „i” (sau litera greacă iota).

La Sinodul întâi de la Niceea s-a dezbatut introducerea sau scoaterea din Simbolul de Credinta a acestui ,,I,, din mijlocul cuvantului homoousios care facea diferenta intre ortodoxie si erezia ariana. Datorita acestui ,,I,, multi ortodocsi au fost alungati prigoniti si ucisi. Sfinti Vasile cel Mare si Grigorie au fost si ei prigoniti de arieni pentru ca nu acceptau acest ,,I,, in crez.  Sfantul Ambrozie al Milanului spunea ca aceasta simpla linie este de fapt linia care desparte raiul de iad, iar la sinodul din Creta s-a discutat si votat introducerea in crez a altei linii, de data aceasta orizontala ( cratima ) care iarasi, aceasta cratima, face diferenta intre ortodoxie si erezia ecumenista.

„Auzim intotdeauna in Simbolul Credintei, ca noi, ortodocsii, credem intru Una Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica. Una, nu o suta. Bagati de seama! Vai si amar de cei care s-au despartit de Biserica lui Hristos. Nu exista o mie de biserici! Una este: Biserica Soborniceasca Ortodoxa in intreaga lume! Cei ce s-au despartit de Biserica nu au mantuire. Biserica este stalp si intarire a adevarului! Biserica este Trupul lui Hristos, cum zice marele Apostol Pavel, al carui cap este in ceruri.

 Cei ce s-au rupt de Biserica si au trecut la vreo secta oarecare, n-au mantuire in vecii vecilor, macar de-ar face orice fapta buna! Pentru ca acelasi apostol a spus: Credinta este moarta fara fapte si faptele fara dreapta credinta sunt moarte!

Sfantul Efrem Sirul zice: Cand mintea a parasit scopul blagocestiei – adica al dreptei credinte -, toate faptele bune nu mai folosesc. Si fachirii cei din India si bonzii si yoghinii postest si se roaga, dar pentru cine? Pentru satana, nu pentru Hristos. Nu primeste Dumnezeu nici o fapta buna, daca nu se face dupa dreptarul Ortodoxiei.” Arhimandrit Cleopa Ilie, Călăuză în credința ortodoxă, Ed. Episcopiei Romanului, 2000

Si citatul ,,Cred intru Unul Dumnezeu” a fost si el înlocuit cu citatul ,,Cred intr-unul Dumnezeu„,  adica cred    intr-unul Dumnezeu, unul cu litera mica care-o fi, poti sa iti alegi.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Calendarul orthodox   a suferit si el o ,,mica,, modificare: Duminica nu mai este ziua a saptea ci prima, Sambata strecurandu-se usor si neobservabil a saptea zi. De retinut faptul ca antihris va fi evreu, el va sarbatori sambata ca zi de odihna, din acest motiv s-a redus saptamana de lucru la cinci zile ca sa impace fiecare religie si sa-si aleaga fiecare ce zi doreste de odihna.

 Rugaciunea Domneasca  ,,Tatal Nostru,,

Din pacate nici rugaciunea Domneasca Tatal Nostru nu a scapat de influentele ,,duhului vremii,, Ceea ce s-a cultivat in mod fin a fost o intoarcere a omului spre trup ajungandu-se pana la un cult al trupului, astfel cuvantul ,,painea noastra cea spre fiinta,, sau ,,de-a pururea,, s-a inlocuit ,,cu painea noastra cea de toate zilele,, Cand cerem Lui Dumnezeu ,,painea noastra cea spre fiinta,, sau ,,de-a pururea,, inseamna ca ne dorim  hrana sufletului, hrana duhavniceasca care ne poate duce la mantuire, iar unii sfinti parinti ne mai sfatuiau ca ar mai fi vorba si de sfintele taine, Sfanta Impartasanie. Sfânta Evanghelie după Matei si chiar toata invatatura lui Hristos ne invata foarte clar,  sa căutam mai întâi împărăţia lui Dumnezeu, adica hrana cereasca, si toate celelalte se vor adăuga nouă, adica panea trupeasca.

  1. Deci, nu duceţi grijă, spunând: Ce vom mânca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom îmbrăca?
  2. Că după toate acestea se străduiesc neamurile; ştie doar Tatăl vostru Cel ceresc că aveţi nevoie de ele.
  3. Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă.

Nu trebue ca sa fii teolog ca sa iti dai seama ca cuvantul ,,painea noastra cea de toate zilele,, nu are nici o legatura cu cuvantul ,,painea noastra cea spre fiinta,, sau ,,de-a pururea,,. Daca faceti dumneavoastra un test, si intrebati pe cei care spun Tatal Nostru in variant: ,,painea noastra ce-a de toate zilele,, o sa observati ca toti o sa va raspunda ca este vorba de hrana trupeasca, iar daca intrebati aceleasi personae la ce se refera  ,,painea noastra cea spre fiinta,, sau ,,de-a pururea,, o sa aveti surpriza sa constatati ca aproape nu stie la ce se refera.

Nici in convorbirea lui Iisus cu femeia samarineanca, Iisus nu face referire la vreo apa speciala care iti poate potoli setea trupeasca ci se refera la o apa care poate potoli sete sufleteasca

  1. Iisus a răspuns şi i-a zis: Oricine bea din apa aceasta va înseta iarăşi;
  2. Dar cel ce va bea din apa pe care i-o voi da Eu nu va mai înseta în veac, căci apa pe care i-o voi da Eu se va face în el izvor de apă curgătoare spre viaţă veşnică
  3. Iisus a răspuns şi i-a zis: Dacă ai fi ştiut darul lui Dumnezeu şi Cine este Cel ce-ţi zice: Dă-Mi să beau, tu ai fi cerut de la El, şi ţi-ar fi dat apă vie.

La finalul rugaciunii în loc de ,,si ne izbaveste de cel viclean,, a fost strecurata expresia: ,,si ne izbaveste de cel rau,,. Exista un proverb la romani si nu numai: ,,Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani am eu grija,, adica ferest-ma Doamne de viclean, de cel care numai Tu stii ce se ascunde in inima lui, de cel care imi spune prieten dar el are alte scopuri, iar de cel rau cu ajutorul Tau ma voi putea feri de el. Rugaciunea ,,Tatal Nostru,, nu este si nu a fost niciodata o rugaciune de suprafata, ea este si a fost o rugaciune profunda.

Taina Botezului

BAPTISTÉRIU s.n. 1. Bazin de înot în termele antice. 2 Capelă sau biserică în care se fac botezuri; bazin folosit la botezul prin scufundare. [Pron. -riu. / < lat. baptisterium, cf. fr. baptistère, it. battistero].sursa dexonline.ro

                                                   Botez ecumenist

Taina Botezului nu a ramas nici ea nepatata de influentele ecumeniste. Prima taina recunoscuta ereticilor catolici de Biserica Ortodoxa a fost Taina Botezului cu zeci de ani in urma.  Astfel, dintr-un botez curat ortodox prin trei cufundari obligatori, s-a ajuns la un botez ecumenist. De ce spun ecumenist, pentru ca imbina aproape perfect practica botezului ortodox cu practica botezului catolic, adica jumatatea de la brau in jos prin cufundare ca la ortodoci si jumatatea de sus prin trei stropiri ca la catolici. Pe vremuri  Sfantul Serafim de Sarov nu primea la calugarie pe cei veniti din partea Ardealului pentru ca nu aveau botezul complet si spunea el, ca ei nu vor putea sa lupte si sa invinga patimile. Si parintii si bunicii au obligatia sa-i atraga atentia preotului asupra Tainei Botezului prin trei cufundari si daca se poate in cristelnita si nu numai, sa dea jos de pe manuta pruncului acel snur rosu care are o semnificatie satanic. Nu poti sa-i slujesti si Lui Dumnezeu si lui mamona.

                                         Asa arata botezul ortodox

Cruci masonice pe Biserici

La fel ca si celelalte obiceiuri si practici straine ortodoxiei si aceasta cruce masonica a fost introdusa si ea pe nesimtite in cultura si traditia Bisericii Ortodoxe. In prima faza ele au fost asezate pe turlele anumitor biserici si manastiri, iar in cele din urma sa ajunga si pe unele altare.

Manastirea Curtea de Arges, aici se afla mormintele regilor masoni ai Romaniei.

Manastirea Dintr-un Lemn, sponsor oficial Mugur Isarescu, cavaler de Malta

Multe dintre manastirile si bisericile care au asemenea ,,cruci,, de obicei au in spatele lor ctitori sau donatori masoni, sau au avut un rol important in realizarea planului lor ocult. Multe din manastirile care pe vremuri au fost folosite ca inchisori politice au astfel de ”cruci”: Tizmana, Agapia, etc. Probabil aceasta ,,cruce,,  arata ca acolo se afla un om de-al lor de incredere.

A nu se comfunda cu aceasta cruce canonica ortodoxa

O singură Cruce există și aceea este a Lui Hristos! Rușii, ca neam, au păstrat cu mare îngrijire Ortodoxia care este reprezentată într-un stil realist iconografic. Crucea este reprezentată așa cum a fost în momentul răstignirii Domnului Hristos și cum există pe aproape toate turlele bisericilor din Rusia. Mai sunt crucile cu semiluna la bază, care se mai pot vedea și în România ca semn al biruinței Ortodoxiei asupra Islamului. În Ardeal se mai construiau cruci mari de lemn care aveau deasupra un acoperământ. Toate acestea sunt ușor de înțeles de orice creștin și nu schimbă cu nimic valoarea și puterea crucii. Sfântul Andrei sau Sfântul Petru nu au alte cruci decât crucea jertfei. Faptul că au murit răstigniți altfel nu-i face începători de alte cruci. Vaticanul pune crucea Lui Hristos răsturnat, nu pentru că are evlavie la Sfântul Petru ci pentru că s-a lepădat de mult de Hristos. Sataniștii deformează și schimonosesc crucea Lui Hristos pentru a o batjocori iar diavolul e meșter mare și lucrează prin oameni.

Crucea este singurul lucru de care fuge diavolul și oricât de prost ar fi, face bine deosebire între Crucea care-l arde și tot felul de ,,cruci” celtice, papale, cu două, trei, nenumărate brațe verticale și orizontale.

„Daca parintii le-ar da copiilor orice avere pe pamant, bani si aur, si nu le dau credinta in Dumnezeu, mai bine nu i-ar fi nascut! Fiindca i-au nascut pentru iad.” (Sf. Vasile Cel Mare)

Rugaciune impreuna cu eretici:

Sf. Ignatie Briancianinov: Erezia este o armă de temut în mâinile demonilor! Cu ajutorul ereziilor, aceştia au dus la pierzanie popoare întregi.

„După roadele lor îi veţi cunoaşte“ (Matei 7, 16-20).

”Drept aceea, fiul meu, când vei vedea în biserică batjocorindu-se lucrarea dumnezeiască, învăţăturile Părinţilor şi orânduirea lăsată de Dumnezeu, să ştii că ereticii au şi apărut, chiar dacă pentru o vreme s-ar putea să-şi tăinuiască relele voiri sau vor strâmba pe nesimţite credinţa dumnezeiască pentru a izbuti mai bine, înşelându-i pe cei neiscusiţi.”   Sf. Anatolie al Optinei

Sinodul din Creta a legiferat participarea Bisericii Ortodoxe la panerezia ecumenistă şi a introdus ecumenismul ca mod de gândire eclesiologică şi acţiune misionară. Dupa cum vedem s-a legalizat ceea ce era pus in practica de mult timp. Duhul ecumenist misuna de mult timp in lumea ortodoxa.  ”Săptămâna de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor” (citat copiat de pe site-ul basilica.ro iar dupa cum observam ce cuvinte incep cu litere mari ) are loc in fiecare an pe perioada 18-25 ianuarie cu multi ani inainte de sinodul din Creta si cu participarea Bisericii Ortodoxe Romane fara ca nimeni sa nu protesteze dintre ierarhi, preoti, calugari, invocand ca scuza iarasi acea vesnica ,,sfanta ascultare,, iar cei care au protestat fiind numai o mana de crestini  si calugari cu frica de Dumnezeu considerati ,,fanatici religiosi, extremisti, habotnici, etc.”

Anatemele din Duminica Ortodoxiei probabil au fost recomandate sa se scoata cand s-a introdus aceasta saptamana de rugaciune, ar fi fost doua lucruri total opuse.

Săptămâna de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor s-a încheiat la Catedrala patriarhală.  Basilica.ro

La Balea Lac la biserica de gheata de foarte multi ani se oficiaza casatorii ecumeniste la care participa si un preot ortodox, dar nu am auzit sa fi fost caterisit, totul facut cu nepasarea si neobservarea episcopului locului.

Sfântul Ioan Gură de Aur învaţă: „De vei vedea vreodată dragostea prigonită, nu-i da crezare în locul adevărului, ci te împotriveşte cu bărbăţie până la moarte … NU TRADA ADEVARUL CU NICI UN CHIP!” (Sfântul Ioan Gură de Aur, Epistola Sfântului Apostol Pavel către Romani, Omilia 22, versetul 18, PG 60, 611.).

Iar un alt verset care e important prin actualitate spune asa: NU PRIMI NICI O INVATATURA DE REA-CREDINTA DIN PRICINA DRAGOSTEI (Sfântul Ioan Gură de Aur, Epistola Sfântului Apostol Pavel către Filipeni, Omilia 2, versetul 10, PG 62, 191)

Dar tocmai “dragostea” e invocata de toti ecumenistii, relativizand ADEVARUL, “pedaleaza” orbeste spre prapastie impingandu-i pe toti spre pierzare. Adevarul trebuie distrus caci, asa cum spune proorocul, este ARMA; “Ca o arma te va inconjura adevarul Sau” (Ps.90,4). Cand vrei sa distrugi un inamic, mai intai cauti sa-i distrugi armele sau sa-l dezarmezi.

Vizita ereticului papa in Romania

Sf. Anatolie al Optinei

Nu te teme de necazuri, ci teme-te de primejdioasa rătăcire, căci ea izgoneşte harul şi desparte de Hristos; din care pricină, Domnul a poruncit ca în aşa fel să-l socoteşti pe eretic, încât „să-ţi fie ca un păgân şi un vameş” (Matei 18, 17).

Vizita papei in Romania a fost si ea inca o dovada a tradarii ortodoxiei. In multe parohii ortodoxe vizita papei a fost vazuta cu ochi buni si chiar laudata aceasta vizita. Canoanele ne invata ca unde este propovaduita erezia cu capul descoperit dar mai ales in Biserica, crestinul trebuie sa paraseasca biserica ca nu cumva sa se faca partas al acestei caderi. Alti preoti au tradat prin tacere prefacandu-se ca nu s-a intamplat nimic cu aceasta vizita a papei. Foarte putini preoti au avertizant enoriasii de aceasta primejdie.

Sfântul Grigorie Palama: Tăcerea Clericului este ATEISM. Cei ce sunt ai Bisericii lui Hristos, sunt ai adevărului. Iar cei ce nu sunt ai adevărului, nici ai Bisericii lui Hristos nu sunt.

 Un alt exemplu este si cel al SFÂNTULULUI IOAN GURĂ DE AUR care învaţă ca: „Vrăjmaşi ai lui Dumnezeu nu sunt doar ereticii, ci şi cei aflaţi în comuniune cu ei!”.

Pe soclul bustului dezvelit marți (16 iunie 2020 – n. adm.) în București, ridicat în memoria vizitei Papei Francisc în România

În loc să-l evoce pe Părintele Iustin Parvu de ziua sa, ecumeniștii Varlaam Ploieșteanul și Gabriela Firea au participat bucuroși la dezvelirea statuii ereziarhului papă Francisc la București.

Dacă episcopul care este pomenit in Biserica este eretic, dar oamenii nu-l consideră astfel, atunci o astfel de rugăciune Îl insultă pe Hristos Domnul, care nu poate fi parte din minciună. Oricine se împărtășește intr-o biserică unde este pomenit un episcop eretic, chiar dacă preotul acelei biserici învață ortodox, o astfel de împărtășire nu rămâne fără urmări. Acel om va avea parte la Judecata de Apoi cu episcopul eretic, in fundul iadului.” (Sfântul Ciprian al Cartaginei)

Multi considera ca nu este inca momentul intreruperii pomenirii ierarhului decat in momentul potirului comun, din cate stim in Pidalion nu spune nimic de potirul comun, ci doar ca rugaciunea in comun cu ereticii este suficienta pentru a opri pomenirea, potirul comun fiind prea tarziu. Dar si acest potir comun nu pare sa fi avut efectul dorit atunci cand s-a realizat. In 2008  Mitropolitul Nicolae Corneanu se impartaseste din acelasi potir cu greco-catolici, dar nici un preot nu am auzit sa fi intrerupt pomenirea ierarhului lor.

„Oricine vorbește altceva decît cele statornicite, chiar de ar fi demn în ale credinței, chiar de ar posti, chiar de ar păzi fecioria, chiar minuni de ar face, chiar de ar prooroci, să-ți fie acela ca un lup în piele de oaie, care lucrează moartea oilor.” (Sf. Ignatie Teoforul)

Super-memorandum

Multe ar mai fi de discutat si de acest super-memorandum care a avut loc in 2014, dar mai multe informatii puteti gasi si pe net.

Retineţi, cateva  extrase de mai jos din super-memorandum, care pare ca s-au realizat.

  1. Acordurile menţionate (în super-memorandum, n.n) vor fi validate de un Sinod Ecumenic al Bisericilor Creştin-Ortodoxe, ale cărui lucrări vor avea loc în perioada 19.06.2016 – 09.07.2016.
  2. Întrunirea Marelui Sinod Panortodox, undeva la mijlocul anului 2016, chiar în zi de Cincizecime, la Sfânta Mănăstire „Sfânta Irina“ de la Constantinopol. Hotărârile ce urmează a fi luate la acest sinod au fost deja incluse în SUPER-MEMORANDUMUL al cărui text îl redăm în continuare.

Noi, conducătorii religioşi şi politici, semnatari ai prezentului înscris, ne luăm angajamentul de a colabora strâns şi intens cu Poliţia Mondială (I.P.T.F.)

De asemenea, ne asumăm răspunderea referitor la înfiinţarea Poliţiei Religioase. (Extrase din super-memorandum)

Din articolul 22 al documentului vânzării Ortodoxiei la Creta „Relațiile Bisericii Ortodoxe cu ansamblul lumii creștine”,  aflăm cu stupoare următoarele: ,,Biserica Ortodoxă condamnă orice tentativă de dezbinare a unităţii Bisericii, din partea unor persoane individuale sau a unor grupuri, sub pretextul păstrării sau a unei presupuse apărări a Ortodoxiei autentice”.

Despre ce biserică este vorba aici? Dacă apărarea Ortodoxiei autentice devine ceva condamnabil înseamnă că reprezentanții Bisericilor Ortodoxe, participanți la acest pseudosinod, în circumstanțele semnalate, au introdus șarpele veninos în document dovedind că luptă pentru unitatea unei false biserici create din toate religiile și confesiunile și subordonate puterii politice! Unitatea unei astfel de bisericii este o mască pentru lovirea Ortodoxiei din interior!

Despre ciudatenile sfântulului și marelui sinod din Creta, 16 – 26 iunie 2016 ,,

Proorocia Cuviosului Kuksa al Odesei

Schiegumenul Kuksa al Odesei (1875-1964) a fost canonizat in 1994.

“Nu peste mult timp va avea loc Sinodul Ecumenic, numit “sfant”. Insa acest Sinod nu va fi cel de-al optulea, fiind o adunatura de necredinciosi. In cadrul lui toate credintele se vor uni in una. Posturile vor fi anulate, calugaria anulata, calugarilor si episcopilor li se va permite sa se casatoreasca, iar preotilor, sa se recasatoreasca. Noi insa nu trebuie sa acceptam aceste schimbari. Stilul nou va fi introdus in toata Biserica Universala.

Fiti vigilenti! Straduiti-va sa mergeti la Bisericile lui Dumnezeu acum, cat ele sunt inca ale noastre. Va veni timpul cand nu le vom mai putea frecventa. Numai cei alesi vor intelege ce se intampla. Pe oameni ii vor obliga sa se duca la biserica apostata, insa nu trebuie sa mergem intr-acolo in niciun caz. Va rog, stati in credinta ortodoxa pana la ultima suflare si va veti mantui”.

Sinodul din Creta a inceput pe data 16 06 2016 si s-a finalizat pe data de 26 06 2016  (de observat cei trei de 666 din datele desfasurari sinodului ). Inainte de Sedinta de deschidere a Marelui Sinod a avut loc o liturghie impreuna cu toti intai statatorii bisericilor ortodoxe si nu numai, Duminica 19 06 2016 chiar in ziua Rusaliilor (Cincizecimii ) data care pe calendarul neindreptat scazand 13 zile aflam data de 06 06 2016. Se pare ca au luat toate pachetele de 666 care erau cuprinse in datele desfasurari sinodului.

Simboluri bizare gasim si pe SIGLA MARELUI SINOD

Iata ce putem citi la ”Simbolistică ciudată pe sigla așa-zisului „Mare Sinod„ din Creta” blogul fratelui Daniel Vla:

Sigla, folosită de tot mai multe situri oficiale ale Bisericilor Ortodoxe Autocefale, pentru a desemna Sinodul din Creta, nu are nicăieri desemnat autorul, nici exegeza. Sigla este formată din cîteva elemente uşor de înţeles. În interior se vede un tron nu descoperit, cum e învăţătura ortodoxă, ci care acoperă nu se ştie exact ce învăţături (a se face diferenţa între simbolizarea apofatismului şi cea a ocultismului!).

Acest tron se aseamănă foarte mult cu o intrare nu se ştie în ce tunel întunecat şi înconjurat de un arc gotic, sugerînd nu funcţia împărătească a Trinităţii, Care Sfîntă Treime e complet absentă, ci pe cea a împărăţiei vizibile a cezarului. Pe acoperămîntul neliniştitor şade o Evanghelie strîmbă cu o cruce strîmbă – ori niciodată în iconografia ortodoxă nu există cruci strîmbe, ci numai drepte; crucile strîmbe sunt apanajul satanismului.

Pe crucea strîmbă şad două gheare ale unei păsări cu aripile handicapate, mimînd, pe de o parte, un porumbel ce nu poate zbura (un astfel de porumbel nu se va vedea niciodată în toată iconografia ortodoxă), iar pe de alta umbra siglei vechiului imperiu bizantin. Către tron duce un covoraş roşu şi o scăriţă, care nu simbolizează transcendenţa celui ce şade pe tron, ci dimpotrivă, o imanenţă adîncitoare în sens materialist şi idolatru.

Pe bună dreptate, neincluse în interior, ci aşezate în exterior sunt singurele cruci drepte, în număr de 14, nu 12, nu 7, nu 3, cum ar fi fost ortodox, ci 14, care simbolizează cele 14 voturi ale singurilor participanţi la Sinod ale căror voturi vor conta, anume ale celor 14 patriarhi. Este profund regretabil că reprezentanţii Bisericii Ortodoxe folosesc asemenea sigle eterodoxe, care ilustrează atît reaua credinţă a creatorilor acestui design, cît şi orbia duhovnicească a celor ce au adoptat-o.

(descriere apărută pe site-ul Petru Vodă, eliminată între timp)

Ieromonah Macarie Banu –, Bacau: explica si el simbolurile bizare ce cuprind  SIGLA MARELUI SINOD

Dupa cum observam parintele Macarie Banu a avut o viziune complexa asupra siglei sinodului din Creta. Pentru noi oamenii simpli este suficientă intrebarea: de ce porumbelul din imagine sau ce o mai fi acea PASARE NU ARE AUREOLA, daca nu are aureola inseamna ca nu este și nu a fost Duhul Sfant, desi s-a numit Sfântul și Marele Sinod. Celelalte 7 sinoade ecumenice nu s-au autointitulat nici unul sfant si mare ca acesta, dar s-au dovedit in timp ca au fost Sfinte.

In privinta documentelor semnate la intrunirea din Creta, primul aspect care iese in evidenta la citirea acestor documente este forma duplicitara, îmbârligată, mesteșugită și confuză în care au fost exprimate deciziile adunarii, pentru a tainui in piei de oi lupii conceptiilor eretice inserate intr-un mod viclean de-a lungul textului. Daca se analizeaza cu atentie intregul context al formularilor viclene ale adunarii din Creta, rezulta ca aceasta a aprobat in fapt conceptia eretica de asa-zisa refacere a „unitatii pierdute” a creștinilor, care apartin Bisericii, prin dialogul si unirea cu ereticii, care se afla in afara Bisericii. In acest sens, la pct. 4, 5, si 6 din documentul „Relațiile Bisericii Ortodoxe cu restul lumii creștine” s-au declarat urmatoarele:

 „Biserica Ortodoxă (…) a condus chiar cercetarea contemporană a căilor şi a mijloacelor de restaurare a unităţii celor care cred în Hristos”

 „Biserica Ortodoxă s-a străduit întotdeauna pentru refacerea unităţii creştine” „scopul de a căuta, pe baza credinţei şi a tradiţiei (…) unitatea pierdută a creştinilor”

„pe calea dialogului ea aduce o mărturie dinamică (…) celor care se află în afara ei, cu scopul de a netezi calea spre unitate

In realitate, aceste conceptii propovaduite in mod viclean de adunarea din Creta contravin invataturii Sfintei Scripturi despre trupul lui Hristos, care este un singur trup si care nu se dezbina pentru a necesita vreo „refacere” sau „restaurare” a unitatii sale ce nu poate fi pierduta:

Și toate le-a supus sub picioarele Lui și, mai presus de toate, L-a dat pe El cap Bisericii, Care este trupul Lui, plinirea Celui ce plinește toate întru toți. Dar acum sunt multe mădulare, însă un singur trup.  Ca să nu fie dezbinare în trup, ci mădularele să se îngrijească deopotrivă unele de altele.  Și dacă un mădular suferă, toate mădularele suferă împreună; și dacă un mădular este cinstit, toate mădularele se bucură împreună.  Iar voi sunteți trupul lui Hristos și mădulare (fiecare) în parte. (citate din Epistola întâi către Efeseni a Sfântului Apostol Pavel, 1, 22-23 și Epistola întâi către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel, 12, 20, 25-27)

Documentul semnat in Creta contrazice aceste sfinte învățături, deoarece nu vorbeste de unitatea inseparabila a madularelor trupului lui Hristos care este Biserica, ci de o unitate dintre aceste madulare si cele care „s-au separat de ea” si „se afla in afara ei”. Iar această viziune asupra unității în Biserică este profund eretică, întrucât:

„Despărțirea n-a atins unitatea Bisericii; pentru ca această unitate nu se poate destrăma niciodata, oricare ar fi numarul și calitatea ereticilor care se smulg de la sânul Bisericii. Ereziile și schismele, oricât de multe și de mari ar fi ele, nu pot împărți Biserica cea Una, pentru ca ea stă strâns unită cu Capul ei, care este Iisus Hristos. Unitatea Bisericii este mai presus de fire și ea nu poate fi zdruncinată de nimeni”. (Părintele Cleopa, Călăuză în credința ortodoxă, pag. 118)

Intentia intrunirii din Creta de a induce grav in eroare poporul drept credincios asupra adevaratelor ei scopuri iese la iveala si mai clar din modul jalnic, josnic și viclean in care a  promovat, incurajat, oficializat si aprobat ecumenismul de-a lungul intregului document.

Termenii ecumenist si ecumenism au fost grav discreditati de-a lungul timpului, ecumenismul fiind considerat una dintre cele mai mari erezii contemporane:

“Ecumenismul este numele comun pentru pseudo-creştinismul pseudo-bisericilor din Europa Occidentală. Înlăuntrul său se află inima umanismului european, având papalitatea drept cap al ei. Tot acel pseudo-creştinism, toate acele false biserici nu sunt nimic altceva decât o erezie după alta. Numele lor evanghelic comun este panerezie.” „Nu există nici o diferenţă esenţială între catolicism, protestantism, ecumenism şi alte erezii ale căror nume este “legiune”. „Pacifismul umanist, minimalist şi moralist al ecumeniştilor contemporani face doar un singur lucru: aduce la lumină rădăcinile lor umaniste bolnave, cu alte cuvinte filosofia lor bolnavă şi plăpânda lor moralitate “după predania omenească.” (Sfântul Iustin Popovici, Credinta Ortodoxa si viata in Hristos, Ed. Bunavestire)

 „Nimeni nu isi doreste moartea, insa sunt situatii in viata cand e mai bine sa mori decat sa faci compromisuri. Iertati-ma, va rog (…) „cu o moarte toti suntem datori,” dar nu-i totuna ortodox sa mori sau ecumenist vandut. Ce ecumenism? Suntem de peste 2000 de ani in Ortodoxie si acum ne-am trezit sa facem plocoane Papei de la Roma! Adevarul e mai presus de toate! Fratii mei, acum eu nu va vorbesc ca un mare erou, ci ma rog lui Dumnezeu sa ma intareasca in lupta mea de a ramane ortodox. Dar in ceea ce ma priveste, eu asa gandesc, sub nici un chip nu am de gand sa cedez. Fereasca Dumnezeu!” (Parintele Arsenie Papacioc, O clipa inima mi se facuse cer, Editura Elena, Constanta, 2012)

 „Socotesc ca ecumenismul este produsul masoneriei; iarasi vor sa relativizeze credinta adevarata. Ecumenismul este pan-erezia timpului nostru. Biserica RomanoCatolica si Biserica Ortodoxa nu sunt doua surori. Nu exista decit un singur cap al Bisericii, Iisus Hristos. Nu poate exista decit un singur trup, adica o singura Biserica. Deci notiunea de Biserici surori este improprie.” (Parintele Dumitru Staniloae, interviu preluat din Ortodoxia si internationalismul religios, ed. Scara, 1999)

 „Ecumenismul? Erezia tuturor ereziilor. Caderea Bisericii prin slujitorii ei. Cozile de topor ale apusului. Numai putregaiul cade din Biserica ortodoxa, fie ei: arhierei, preoti de mir, calugari sau mireni. Inapoi la Sfânta Tradiţie, la Dogmele si Canoanele Sfintilor Parinti ale celor sapte Soboare Ecumenice, altfel la iad cu arhierei cu tot. Fereasca Dumnezeu!” (Parintele Arsenie Boca, Talantii imparatiei, pag. 197)

Cunoscand prea bine cat este de defaimat ecumenismul in randul poporului crestin, documentele din Creta au inlocuit in mod viclean termenul de ecumenism prin termenul de ecumenic, trimitand cititorul cu gandul la sinoadele ecumenice, in scopul de a abate atentia de la conceptiile ecumeniste eretice propovaduite pe fata in documentul semnat, astfel:

  1. Biserica Ortodoxă (…) a cultivat întotdeauna dialogul cu cei care s-au separat de ea, (…) a participat la Mişcarea Ecumenică încă de la apariţia acesteia, contribuind la formarea şi la dezvoltarea ei ulterioară. (…) participarea ortodoxă la mişcarea pentru restaurarea unităţii cu ceilalţi creştini (…)
  2. Dialogurile teologice bilaterale actuale ale Bisericii Ortodoxe şi participarea sa la Mişcarea Ecumenică se sprijină pe însăşi conştiinţa Ortodoxiei şi pe spiritul ei ecumenic, cu scopul de a căuta, pe baza credinţei şi a tradiţiei Bisericii primare a celor şapte Sinoade Ecumenice, unitatea pierdută a creştinilor.
  3. (…) Astfel, ea are o abordare favorabilă, atât din motive teologice, cât şi pastorale, faţă de dialogul teologic la nivel bilateral şi multilateral cu ceilalţi creştini şi, de o manieră mai generală, faţă de participarea la Mişcarea Ecumenică contemporană (…) cu scopul de a netezi calea spre unitate.
  4. În spiritul celor de mai sus, toate Sfintele Biserici Ortodoxe locale participă astăzi activ la dialogurile teologice oficiale (…) în pofida crizei profunde prin care trece Mişcarea Ecumenică. (…)
  5. (…) ceea ce reprezintă o etapă importantă în Mişcarea Ecumenică pentru apropierea dintre creştini (…)

In scopul de a demonstra de ce este viclean si josnic acest joc incalificabil al cuvintelor la care a recurs intrunirea din Creta este necesar a se face apel la dictionarul explicativ al limbii romane:

– ecumenic inseamna Învestit cu autoritate extinsă asupra întregii Biserici creștine;

– ecumenism inseamna Mișcarea de refacere a unității universale a Bisericilor creștine, cu respectarea autonomiei lor, pe calea acordurilor și a dialogului teologic;

– ecumenist inseamna adept al ecumenismului;

Până și un copil poate sa constate ca in documentul semnat in Creta, participarea la asa zisa „Mişcare Ecumenică” este pusa exclusiv in legatura cu dialogul teologic si scopul eretic de a cauta, reface si restaura unitatea „pierduta” a crestinilor si nu are nicio legatura cu o miscare ecumenică, adica o mișcare învestită cu o autoritate extinsă asupra întregii Biserici. Astfel, continutul explicit al pct. 5 din documentului semnat in Creta, raportat la semnificatia reala a cuvintelor de ecumenic si ecumenism pusa la dispozitie de dictionar, probeaza fara nicio indoiala faptul ca in realitate nu a fost vorba de promovarea si incurajarea unei miscari pretins „ecumenică”, ci de aprobarea oficială a ecumenismului, adica a unei mari si grozave erezii.

„Când vezi amăgitori prin cuvânt, adu-ţi aminte de Proorocul care zice: Vai celor ce scriu vicleşug!” (Sfântul Ioan Gură de Aur, Cuvânt despre prorocii mincinoși)

„Cuvântul care este adevărat și provine dintr-o minte sănătoasă este simplu și într-un singur fel, fiindcă întotdeauna spune aceleași despre aceste lucruri. Însă cuvântul care este cu multe forme și meșteșugit, este complicat și construit. Se conformează spre o mie de lucruri și este împletit în întorsături nelimitate ca să placă cititorilor sau ascultătorilor”(Sfântul Vasile cel Mare, Omilia 12, La începutul Paremiilor 6, P 31,400 A)

 „Precum marinarii ascund momeala sub chipul mâncării şi prind peştii pe neaşteptate, asemenea şi războinicii eresurilor, ascunzându-şi gândurile rele după cuvinte frumoase, precum cu o undiţă îi ademenesc pe cei simpli la pierzanie.” (Sfântul Isidor Pelusiotul, Scrisori, Cartea I, Scrisoarea 102: Către citeţul Timotei)

„(…) toți ereticii adună dovezi pentru rătăcirea lor din Sfanta Scriptură de Dumnezeu insuflată, strâmbând, prin înțelesurile lor rele, cele grăite drept prin Duhul Sfânt (…)” (Sfântul Chiril al Alexandriei, Epistola 39, P.G. 77, 181B)

 ” (…) întâistătătorii altor erezii încearcă să rătăcească pe unii prin filozofia și înșelarea deșartă. Căci din pricina samavolniciei ce o au, încearcă să tragă și Scripturile spre voile lor și de acolo să-i înșele pe cei mai simpli. (…) Începătorul tuturor ereziilor este diavolul.” (Sfântul Amfilohie de Iconum, Epistola împotriva apotactiților sau ghemeliților, Dreapta credință în scrierile Sfinților Părinți, vol. 1, Ed. Sofia, București, 2006, pag. 215, 217)

,,Viețuirea după Dumnezeu – spune Episcopul Ignatie – va deveni foarte anevoioasă, din pricina apostaziei generale. Mulţimea apostaţilor, intitulându-se şi prezentându-se, în aparenţă, drept creştini (!), îi vor prigoni cu atât mai lesne pe veritabilii creştini.”

Apostaţii, înmulţindu-se, vor împresura pe adevăraţii creştini cu nenumărate intrigi, vor pune nenumărate piedici în calea bunelor intenţii de mântuire şi slujire a Domnului, după cum arată Sfântul Tihon Zadonski.

Ei vor lupta împotriva robilor lui Dumnezeu, recurgând la forţa autorităţilor de stat, prin represalii şi denunţuri, prin diverse uneltiri, amăgiri şi prigoană feroce…”

Sf. Anatolie al Optinei prezicea:

Însă, în acele zile, vai monahilor legaţi de averi şi bogăţii şi care de dragul celor materialnice se învoiesc ca înşişi să se robească ereticilor. Îşi vor adormi conştiinţa spunând: „Vom cruţa mănăstirea, iar Domnul ne va ierta.

Nenorociţi şi orbi, ei nici nu gândesc că prin rătăciri (erezii) şi rătăciţi, diavolul va intra în mănăstire şi că apoi nu va mai fi o sfântă mănăstire, ci ziduri goale din care harul va pleca pe veci. Dar Dumnezeu este mai puternic decât diavolul şi nu-i va părăsi niciodată pe robii Săi.”

Raportul privind participarea delegaţiei Patriarhiei Române la lucrările Sfântului şi Marelui Sinod din Creta a avut loc pe data de 30 octombrie 2016.  Si restul episcopilor ramasi trebuiau si ei sa fie de acord si sa semneze acele documente eretice. Faptul ca au lipsit o parte din episcopi este iarasi un lucru nou pentru organizarea unui sinod ecumenic. Singurul episcop care nu a fost de acord cu acele acte eretice si care ar fi creiat probleme la acea sedinta a fost  ÎPS Justinian Chira. Curios faptul ca singurul episcop roman impotriva sinodului din Creta s-a mutat la Domnul exact in data de 30 oct 2016 , ziua semnarii si aprobarii actelor sinodului din Creta.

ÎPS. Iustinian Chira – despre Sinodul din Creta: 

 

Multi preoti si mireni considera ca acest sinod nu ar fi valabil, motivand faptului ca nu ar fi participat toti patriarhii. Dar ca sa ne dovedeasca mai mari nostri episcopi ca la sinodul din Creta nu au gresit cu nimic au scos o brosura in care ne explica cat de ,,ortodox,, a fost acel document, formuland cum au vrut ei intrebarile si raspunzand tot cum au vrut ei.

Ca sa ne dam seama daca acel sinod este considerat valabil si de ierarhii nostri, trebue sa urmarim parcursul preotilor care au intrerupt pomenirea ierarhului semnatar in Creta.

O mână de preoti au intrerupt pomenirea ierarhului imediat dupa sinodul din Creta si altii dupa sinodul local din 30 oct 2016. Daca sinodul din Creta nu ar fi fost valabil cum afirma multi preoti si mireni, ei nu trebuiau caterisiti, trebuia sa li se explice ca sinodul din Creta nu a intrunit toate conditile, si ca se dezice de acea semnatura care oricum nu mai este valabila. Dar ce credeti ca a urmat: caterisirea plus prigoana. Acesta este testul care arata ca acest sinod este valabil si mai ales eretic.

  1. Şi se împlineşte cu ei proorocia lui Isaia, care zice: „Cu urechile veţi auzi, dar nu veţi înţelege, şi cu ochii vă veţi uita, dar nu veţi vedea”. Sfânta Evanghelie după Matei

Adevarat graieste Mantuitorul ca ochi au avut si nu au vazut , cei trei de sase de pe brosura pe care au tiparit-o sunt mai inalti decat celelalte cifre

Sf. Grigorie Palama spune: „prima formă de ateism este negarea existenţei lui DUMNEZEU, a doua este erezia care desfigurează adevărul despre DUMNEZEU iar a treia este tăcerea care contribuie la răspândirea celorlalte două tipuri de ateism.”

Ortodocsii  netraitori din timpul comunismului se incadrau in prima forma de ateism, negarea existenţei lui Dumnezeu, dar ce este mai rau este faptul ca dupa  anul 1989 si ortodocsi ,,practicanti” s-au dus spre cea de a  doua forma de ateism, partasia la erezie, iar dupa sinodul din Creta care a recunoscut public ca si ereticii sunt ,,biserici”  ortodocsii nostri ,,traitori” se indreapta catre cea de a treia forma de ateism si anume, tacerea.

Si despre aceaste vremuri ne-au mai zis si alti Sfinti. Ca de exemplu Sfântul Lavrentie de Cernigov:

„Vine timpul, şi nu e departe, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui antihrist şi el va fi pus împărat.

Bisericile vor fi deschise, dar creştinul ortodox (trăitor, viu cu sufletul) nu va putea intra în ele să se roage, căci în ele nu se va mai aduce jertfa fără de sânge a lui Iisus Hristos. În ele va fi toată „adunarea satanică”.

Întrebarea: “De ce sa nu se mantuie paganii, mahomedanii si asa numitii eretici?” a devenit o intrebare obisnuita astazi.

Scrisoarea adresata de Sfantul Ignatie Briancianinov unei femei, care nu accepta ca sunt “multi chemati si putini alesi” si ca alesii sunt tocmai adevaratii ortodocsi.

“Printre ei se gasesc oameni cat se poate de buni. A-i pierde pe acesti oameni buni ar fi contrar milei lui Dumnezeu!… Mai mult, aceasta e contrar chiar ratiunii umane sanatoase! Doar ereticii sunt si ei crestini. Sa te socoti mantuit iar pe membrii altor credinte – pierduti, este o nebunie, este o trufie fara margini!“

Crestinilor! Voi vorbiti despre mantuire, dar habar nu aveti ce este mantuirea, nu-L cunoasteti pe Hristos – singurul mijloc al mantuirii noastre! Iata adevarata invatatura despre acest obiect, invatatura Sfintei, Universalei Biserici: mantuirea consta in restituirea partasiei cu Dumnezeu. Aceasta comuniune a fost pierduta de intregul neam omenesc prin caderea in pacat a protoparintilor. Tot neamul omenesc e o categorie de fiinte pierdute. Pieirea este domeniul tuturor oamenilor, atat a celor virtuosi, cat si a raufacatorilor. Ne zamislim in faradelegi, ne nastem in pacat. “Voi pogori la fiul meu, plangand, in iad” zice sfantul patriarh Iacov despre el insusi si despre sfantul sau fiu Iosif, cel cast si minunat. Coborau in iad, dupa sfarsirea pribegiei pamantesti, nu doar pacatosii, ci si dreptii Vechiului Testament. La atata se limiteaza puterea faptelor bune omenesti. Acesta e pretul virtutilor firii noastre cazute! Ca sa se refaca comuniunea omului cu Dumnezeu sau, cu alte cuvinte, ca omul sa obtina mantuirea era necesara rascumpararea. Rascumpararea neamului omenesc a fost savarsita nu de un inger, nu de un arhanghel, nu de vreo fiinta si mai inalta dar marginita si creata – ci a fost savarsita de insusi nemarginitul Dumnezeu. Pedepsele – partea neamului omenesc, au fost inlocuite cu pedeapsa luata de El; lipsa meritelor omenesti a fost inlocuita de vrednicia Lui infinita. Toate faptele bune omenesti neputincioase, pogoratoare in iad, au fost inlocuite cu o singura fapta buna, plina de putere: credinta in Domnul nostru Iisus Hristos. Cand iudeii L-au intrebat pe Domnul: “Ce sa facem ca sa facem lucrurile lui Dumnezeu“, Domnul le-a raspuns: “acesta este lucrul lui Dumnezeu, sa credeti in Cel pe Care L-a trimis El“, dar un singur lucru bun ne e necesar intru mantuire: credinta; credinta ca lucrare.

Prin credinta, numai prin credinta, putem intra in comuniune cu Dumnezeu, prin mijlocirea Tainelor pe care ni le-a daruit El. In desert dar, si cu pacat cugetati si ziceti ca oamenii buni dintre pagani si mahomedani se vor mantui, adica vor intra in comuniune cu Dumnezeu!… Nu!… Biserica a recunoscut intotdeauna ca exista un singur mijloc de mantuire: Rascumparatorul! Ea a recunoscut ca cele mai mari virtuti ale firii cazute pogoara in iad. Daca dreptii adevaratei Biserici si facatorii de minuni care credeau in Rascumparatorul ce urma sa vina pogorau in iad, cum va inchipuiti ca paganii si mahomedanii care nu au cunoscut si nu au crezut in Rascumparator vor capata mantuirea numai pentru ca ei vi se par dumneavoastra draguti si buni, cand mantuirea nu se obtine decat printr-un singur, va repet, un singur mijloc si acesta este credinta in Rascumparator!

Crestini! Cunoasteti pe Hristos! Intelegeti ca voi nu-L cunoasteti, ca va lepadati de El socotind mantuirea posibila fara El, pentru niscaiva fapte bune! Cel care socoate o mantuire posibila fara credinta in Hristos este renegat de Hristos si, poate din nestiinta, cade in pacatul greu al hulirii de Dumnezeu. “Caci cugetam” – zice Sfantul Apostol Pavel – “ca omul se adevereste prin credinta fara faptele legii. Caci adevarul lui Dumnezeu prin credinta lui Iisus Hristos in toate si asupra tuturor credinciosilor este: fara deosebire. Toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu: suntem insa iertati in dar, prin harul Lui, cu izbavirea intru Hristos Iisus“. Veti replica poate: “Sfantul Apostol Iacov cere neaparat fapte bune. El invata ca credinta fara fapte e moarta“. Cercetati ce cere Sfantul Apostol Iacov si o sa vedeti ca el cere, ca si toti insuflatii de Dumnezeu scriitori ai Sfintei Scripturi, fapte de credinta, iar nu faptele bune ale firii noastre cazute. El cere credinta vie, invederata de faptele omului nou, si nu faptele bune ale firii noastre cazute! El da drept exemplu fapta patriarhului Avraam, fapta in care s-a invederat credinta dreptului: iar fapta aceea consta in a aduce jertfa lui Dumnezeu pe fiul sau unul nascut. Sa-ti injunghii fiul spre jertfire nu e deloc o fapta buna dupa firea omeneasca: e o fapta buna ca implinire a poruncii lui Dumnezeu, ca fapta de credinta,,.

Din pacate usor usor s-a strecurat aceasta cugetare eretica  sau pagana  si in randul  ortodoxul  practicant, care din prea multa ,,ravna” considera si el ca ereticul sau paganul se poate mantui doar cu faptele bune ale firi si nu cu faptele credintei  cum au crezut si persoanele care i-au scris parintelui.

Sf Paisie Aghioritul povestea in una din cartile sale:

Un parinte cu viata sfanta din pustia Egiptului in timp ce mergea prin desert a gasit un craniu in nisip, l-a luat in mana l-a binecuvantat si a zis: te rog sa-mi spui ce ai fost si unde esti acum, la care craniul ii raspunde: am fost preot idolesc si acum ma chinui in iad. Dar parintele intreaba din nou: vreau sa stiu ce pacate au cei care se chinuiesc in partea cea mai de jos a iadului adica la talpa iadului, la care craniu raspunde din nou: acolo cel mai rau se chinuiesc ortodocsii care au lepadat dreapta credinta.

Sa ne fereasca Dumnezeu ca la sinodul din Creta sa se fi votat talpa iadului pentru toti ortodocsii.

-Despre iadul cel vesnic

Marturia unui calugar din Lavra Perceska intors la viata dupa ce acesta murise 3 zile: Daca toate necazurile si pedepsele, sfasierile si muceniciile, care le poate patimi cineva in aceasta lume, le vei asemana si le vei alatura cu cea mai mica si mai putina pedeapsa a iadului, ti se vor parea dulceti si mangaieri.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Dupa cum observam insemnarea oamenilor cu nr 666 pare pe punctul de a se realiza  prin acceptarea acelor noi acte biometrice, lepadarea de credinta prin sinodul din Creta pare ca s-a realizat si Dumnezeu ingaduie prin iconomie ca si tainele pomenitorilor sa ramana valabile pana la un adevarat sinod care va condamna ecumenismul, daca va mai fi vreodata.

Revenind la profetiile ca antihrist s-ar fi nascut in anul 1992 si ar inplini 30 ani in anul 2022  varsta la care iarasi ni s-a profetit ca antihrist va lua conducerea lumii, exact ca varsta mantuitorului Hristos cand a inceput sa propovaduiasca, se pare ca nu numai sfintilor crestini ortodocsi li s-a descoperit aceasta ,,taina,, ci si masoneriei.

,,Profetia masonica,,

Masoneria,  cea mai sigura si eficienta unealta folosita pentru instaurarea NOII ORDINI MONDIALE

Înainte de a discuta si dezbate ,,profetia masonica,, sa analizam o alta ,,profetie masonica,, sau mai bine zis un alt plan pus la punct de ei,  si care s-a implinit intocmai si anume atentatele din 11 Septembrie 2001.

Despre faptul ca a fost un plan pus la punct dinainte aflam de pe bancnotele de 10, 20 , 50 si 100 de dolari (aparute cu 5 ani inainte de dezastru). Daca sunt indoite in forma de avion, avionul fiind obiectul folosit pentru realizarea acestor atentate, se poate observa un mesaj ascuns al masoneriei: turnurile WTC si Pentagonul ard in flacari. Dar cea mai incarcata de mesaje este bancnota de 20 dolari:

Mesajele de pe  bancnota de 20 dolari,  adica 11+9 = 20

Bancnota de 20 dolari arata aproape la fel din 1934, ea suferind mici modificari in 1996, cu 5 ani inainte de atentat.

Dupa ce a fost impaturita simbolic in forma de AVION, pe una din parti avem ilustrat aproape perfect turnurile lovite fumegand. De remarcat faptul ca turnurile gemene formeaza cifra 11 sau mai bine zis doi de i.

Iar pe cealalta parte gasim pentagonul lovit in urma atentatului.

Iar daca este impaturita in forma de 666 aflam pe cel care se spune ar fi pus la cale acele atentate, Osama bin Laden

La 11 septembrie 2001, președintele George W. Bush vizita o sală de clasă din Sarasota, Florida, când a fost alertat de atacul asupra Turnurilor Gemene din New York. Sandra Kay Daniels, profesoara în clasă în acea zi, repetau cu copii din clasa cuvintele Kite ? Hit ? Steel ? Plane ? Must ? adica Zmeu? caldura ? Oțel? Avion? Trebuie sa ?

Hartia tiparita din care sunt citate cuvintele nu pare a fi formatul mare, educativ, lizibil pe care un profesor de scoala l-ar pregati pentru ziua in care presedintele ar vizita clasa ei. Se pare ca i s-a inmanat.

Si cuvintele suna  ,,magic,, familiar evenimentului care are loc chiar in acel moment.

De asemenea, cand seful de stat major îi sopteste la ureche despre atac, reactia sa a fost una de parca nu s-ar fi intamplat nimic atat de grav, asistand la ora pana la final.

În data de 11 09 primul turn cu inaltimea de 110 etaje este lovit de un avionla la ora 9 si 11″ avand la bord 119  pasageri iar trecatorii vazand dezastrul probabil au sunat la numarul de urgenta al americii 911.

De observant ca totul se invarte in jurul acestui pachet de cifre 911 sau 119

Dar planul lor ocult pare sa nu fi fost pus la punct in jurul anului 1934 atunci cand au realizat acea bancnota de 20 dolari, ci cu multi ani mai inainte.

Simbolul dolarului american

,,Simbolul pentru dolarul american $, a fost rezultatul unei evoluții din secolul al XVIII-lea din abrevierea scribală „ps” pentru ”peso” – Wikipedia. Aceasta variantă oficiala nu pare sa aibe prea multe legaturi cu simbolul pentru dolar.

Simbolul pentru dolarul american este de fapt rezultatul suprapunerii datei de 11 S, adica 11 Septembrie, aceasta find data desfasurari atentatelor.

Dar 11 S este si el rezultatul altei prescurtari si care este de fapt bataie de joc la adresa Mantuitorului IISUS HRISTOS care prescurtat se scrie  IIS  sau mai bine zis  II Septembrie.

HS suprapus rezulta tot semnul dolarului $

Faptul ca au folosit pentru simbolul dolarului ambele variante a prescurtari numelui Mantuitorului, cu un singur i ca la toti ereticii si care nu recunosc ambele firi ale mantuitorului, si cu doi de i numai ca la ortodocsi asta dovedeste faptul ca indiferent daca esti eretic sau ortodox de numele lui Hristos nu vor sa mai auda.

În  total, în urma atacurilor au murit 2.993 de oameni, inclusiv teroriștii. Majoritatea covârșitoare ale celor morți erau civili, inclusiv cetățeni din 90 de țări. Dar singurul neam care nu a avut nici o victimă pe acel altar de jertfa adus satanei si care erau majoritari in acele turnuri prin functiile de sefi de corporatii si subalterni au fost evreii.

O alta ,,profetie masonica”.

 

În timpul pandemiei, incepand din luna Martie, era difuzata pe postul tv travel channel si tvr science, o serie de filme  documentare. Primul film din seria de documentare se numea ,, Dosare strict secrete. Sezonul 1 – Episodul 1. – Francmasonii. Filmul devine interesant spre finalul lui cand incep sa discute despre o ,,profetie,, o profetie masonica. Spun ei ca obeliscul din America ar reprezenta de fapt un calendar si care ar contine ,,data codificata a unui dezastu imminent, a unui apocalips global,, dupa cum o sa vedeti si in cateva capturi de ecran.

Numaratoarea inversa incepe in anul 1473, momentul disparitiei ultimei ramasite din Imperiul Bizantin. Este important pentru masoni ca temelia sa fie pusa pe caderea Bizantului, a imperiului care a oficializat ortodoxia, caderea Bizantului, egal lovitura data ortodoxiei. Înaintand in timp in varful piramidei marcheaza ani 1607 jemeston, urmeaza anul 1776, anul recunoasteri oficiale a masoneriei si anul formarii Americii cum aste trecut si pe bancnota de un dolar ( MDCCLXXVI is 1776 in Roman numerals ) urmeaza anul 1991 anul conceperi antihristului cu 9 luni inainte de anul 1992,  acest eveniment fiind mascat de o alta etapa si anume caderea comunismului si trecerea la democratie sau demon creatie ( creatia demonului ).

Baza din varful piramidei corespunde anului 2009 sau mai bine zis corespunde cu momentul crizei mondiale financiare de la sfarsitul anului 2008 si inceputul anului 2009.

Înaintand 13 nivele aflam varful ce corespunde anului 2022

În discutia lor despre anul 2022 au presupus diferite scenarii posibile, au presupus ei ca va fi un apocalips global, dar nu au discutat si presupus un lucru pe care il ,,propovaduesc,, si si-l doresc ca scop final toti masonii, si anume: instaurarea Noii Ordini Mondiale, NOVUS ORDO SECLORUM, inscriptionat si pe bancnota de un dolar, si nu numai. Ce inseamna noua ordine mondiala, inseamna un guvern unic mondial (pecetluirea cu nr 666), o religie unica mondiala ( ecumenismul ), un singul conducator mondial ( antihristul ).

,,Ziua cand Dumnezeu se va razbuna pe omenire pentru toate pacatele sale,, asta zic ei masonii, ca sa arate un Dumnezeu rau si razbunator, dar de fapt Dumnezeu se da deoparte asa cum i-am cerut noi, si ne ia in primire stapanul lor zeul luminii lucifer.

Marele Sigiliu al Statelor Unite ale Americii, revers (1776). Istoricii argumentează că susținătorii teoriei conspirației interpretează greșit ochii și piramida ca fiind simboluri masonice ale Iluminaților, o societate secretă din secolul XVIII despre care se speculează că încă mai există și că pune la cale o Noua Ordine Mondială.            De la Wikipedia, enciclopedia liberă.

Sf. Paisie Aghioritul spunea: „diavolul are trei cozi: pentru cei saraci – comunismul, pentru cei credinciosi – ecumenismul, iar pentru cei bogati – masoneria.”

Daca observam masonii au un plan de realizat pana in anul 2022 care corespunde izbitor cu profetiile sfintilor parinti in care ni se sugereaza ca antihrist s-a nascut in anul 1992 si va lua conducerea lumii la varsta de 30 ani adica anul 2022, numai ca ceea ce nu stiu masonii este ca liderul noi ordini mondiale care va fi ales nu va domni decat trei ani si jumatate, iar la finalul celor trei ani si jumatate va veni Hristos in Slava pentru a judeca lumea, sau mai bina zis, Judecata de apoi.

«Sfanta Scriptura vorbeste de doua veniri ale lui Hristos, Mantuitorul nostru. Prima, cea dupa trup, a avut loc fara sa I se aduca vreo cinstire, aratandu-Se cat se poate de smerit. Cea de a doua venire a Lui va fi intru slava, cand Se va arata din cer cu putere dumnezeiasca, inconjurat de ingeri si de toata slava cereasca. Prima Sa venire l-a avut ca inaintemergator pe Ioan Botezatorul. Cea de a doua venire, atunci cand va veni intru slava, va avea ca inaintemergatori pe Enoh, pe Ilie si pe Ioan Teologul.

Haideti sa revenim si s-a detaliem mai bine de ce pentru masoni este important anul 1991, iar noi ortodocsii vedem primejdios anul 1992.

Noi ortodocsi vedem anul nasterii antihristului adica anul inceputului sfarsitului, Dumnezeu poate amana inceputul sfarsitului. În momentul in care a ingaduit sa se nasca acel copil, El stia ca lumea nu se va schimba in 30 de ani, iar cei 30 de ani de pace care au fost si ei profetiti, pare ca sunt pe sfarsite, dar nu au fost 30 de ani de pace cu Hristos, ci 30 de ani in care biserica lui Hristos a mers din compromis in compromise, in care a fost vanduta ecumenistilor si ereticilor.

De ce vad masoni important anul 1991? Pentru ca ei vad anul conceperii antihristului cu 9 luni inainte de 1992. Hristos S-a nascut in cea mai lunga noapte din an pentru a aduce lumina, iar antihrist se va naste in cea mai lunga zi din an pentru a aduce intuneric, 21 iunie solstitiu de vara  (SOLSTIŢIUL DE VARĂ Pământul execută atât o mişcare anuală de revoluţie în jurul Soarelui, cât şi o mişcare diurnă de rotaţie în jurul axei polilor tereştri. Axa polilor păstrează (în prima aproximaţie) o poziţie fixă în spaţiu, ea fiind înclinată pe planul orbitei Pământului (numit planul eclipticii) cu 66° 33′ (mai précis 66°, si 3+3′ egal 666).                                                                          

 Data nasterii antihristului nu putea sa nu fie marcata de prezenta acestui numar.

Ce s-a profetit despre venirea Lui Iisus Hristos in Vechiul Testament s-a inplinit intocmai iar ceia ce s-a profetit despre a doua venire a Mantuitorului in Vechiul Si Noul Testament se va implini si acestea intocmai.

Ce spun profetiile despre antihrist:

,,La inceput se va arata bland, plin de dragoste, linistit, evlavios, plin de pace, urator al nedreptatii, cu sila de daruri si potrivnic idolatriei. Va spune ca ii face placere sa mediteze asupra Sfintelor Scripturi, ca ii va cinsti pe preoti, va cinsti batranetea, ca nu va accepta desfraul, curvia, ca ii este sila de adulter si nu va da atentie acuzelor (impotriva altora), nu va accepta juramintele, va fi iubitor de straini, prietenul celor nevoiasi si milostiv. Va face indemnuri la dragoste si nu va avea in general bogatie. 

Antihristul, diavolul si fiul faradelegii, incearca sa se asemene intru toate cu Mantuitorul nostru Hristos. Domnul, intrucat a vrut sa mantuiasca neamul omenesc, S-a nascut din Fecioara Maria si, avand chip de om, l-a calcat si l-a biruit pe vrajmas prin puterea dumnezeirii Sale. Antihristul se va naste pe pamant dintr-o femeie ticaloasa, pe care o va infatisa insa in chip mincinos ca, fiind fecioara. ,,  Sfantul Ipolit

Antihrist se va naste din semetia lui Dan. Toti sfinti parinti si biblia vorbesc de acea femeie din semetia lui Dan, dar nicaieri nu se vorbeste despre tatal antihristului. De ce nu se vorbeste despre tata, pentru ca nici nu va avea un tata.  Asa cum Feciora Maria pentru a face posibila nasterea lui Hristos a fost acoperita de Duhul Sfant fara a avea nevoie de impreunare cu barbat, tot asa si antihrist se va naste dintr-o femeie ,,fecioara,, fara a avea nevoie de impreunare cu un barbat pentru a ramane insarcinata.

Se spune ca antihrist va fi ,,omul perfect,, frumos, intelligent etc, dar si foarte viclean. Toate aceste ,,calitati,, nu sunt decat rodul geneticii, genetica a facut posibila desfacerea genomului uman si a introdus in el acele calitati de care aveau nevoie, apoi prin inseminare in vitro sa faca posibila conceperea si nastera antihristului, iar faptul ca in loc de mâna va avea gheara, este rezultatul erorilor genetice duse la extrem. Deci acea femeie va fi ,,acoperita,, de ,,duhul geneticii”!

Revenind la subiectul din emisiunea Dosare strict secrete. Sezonul 1 – Episodul 1. – Francmasonii piesa centrală o reprezinta monumentul lui Washington, obeliscul.

Cateva lucruri nestiute despre obelisc:

Literal cuvântul o-bel-isc semnifica «sageata lui Baal » sau «organul sexual al lui Baal »”.

Construcția în sine a început în 1843, dar a fost terminată abia în 1894, la aproape 30 de ani după moartea arhitectului. Monumentul are deloc întâmplator 555 de picioare (168 de metri) si este printre cele mai înalte constructii din lume.

Spre deosebire de celelalte obeliscuri ridicate de masoni în secolul XIX, cel de la Washington nu este un obelisc egiptean, ci a fost construit conform traditiei masonice, pentru a-l comemora pe primul presedinte al SUA, masonul George Washington.

Pe învelisul de aluminiu din vârful acestui obelisc se afla inscriptionate cuvintele „Laus Deo!”. La prima vedere cuvintele latinesti înseamna „Laudat fie Dumnezeu” sau „Slava lui Dumnezeu”. În limba latina, cuvântul Deo nu avea însa la origine semnificatia de Dumnezeu. În acest context ar fi mai corect sa traducem cu „Slava Zeului”.

Profetia evreilor

Cuviosul Paisie Aghioritul despre semnele timpului, antihrist si pecetea 666.

Semnul ca se apropie implinirea proorociilor va fi daramarea templului lui Omar din Ierusalim. Îl vor darama, ca sa rezideasca Templul lui Solomon, care, precum se spune, a fost zidit in locul acesta. In cele din urma sionistii il vor aseza acolo pe antihrist ca Mesia. Am auzit ca evreii deja se pregatesc sa rezideasca Templul lui Solomon.

În anul 363 d.Hr., pe vremea lui Iulian Apostatul, au incercat iarasi, cu permisiunea aceluia, sa reconstruiasca templul. Cu toate acestea prin voia lui Dumnezeu nu au putut spori nimic. Flacari paradoxale si nisipul infierbantat au impiedicat pe lucratori ca sa sfarseasca lucrarea. Pe multi i-a omorat, dupa cum au marturisit martori oculari. Intre acesti martori se afla istoricul Eusebiu, Sf. Chiril al Ierusalimului, care au verificat in amanunt zadarnicia acelora, scriitorul Ammianus Marcellinos si multi altii. Si ne intrebam, pentru ce atunci nu s-a ingaduit construirea templului? Si daca atunci nu s-a ingaduit construirea, dupa cum nu s-a ingaduit refacerea statului evreu, astazi se va ingadui construirea templului, dupa cum s-a ingaduit si infiintarea statului evreu? Daca se incearca refacerea templului, aceasta va fi negresit un semn puternic pentru venirea lui antihrist, fiindca acelasi lucru ne spune si Sf. Ap. Pavel: „Asa incat sa se aseze el in templul lui Dumnezeu, dandu-se pe sine drept dumnezeu” (II Tes.2, 4), si o spune clar pentru antihrist.

Un al doilea semn prevestitor al apropiatei veniri a lui antihrist si a celei de a doua veniri a Domnului este infiintarea statului evreu in vechea sa matca.

Înfiintarea statului evreu si ocuparea Ierusalimului de catre evrei.

Învingatorul razboiului de 6 zile, arhirabinul armatei israelite, a declarat: „am pus stapanire pe cetatea lui Dumnezeu, patrundem in epoca mesianica pentru poporul evreu”.

Iisus Hristos, inainte de patima Sa cea de voie, a prevestit in amanunt despre distrugerea Ierusalimului ce urma sa vina si pentru soarta evreilor: „Si vor cadea de ascutisul sabiei, si vor fi dusi robi la toate neamurile, si Ierusalimul va fi calcat in picioare de neamuri, pana ce se vor implini vremurile neamurilor” (Lc.21, 24).

Ce semnifica aceasta profetie? Iisus adresandu-se ucenicilor Sai cu privire la distrugerea templului lui Solomon, din Ierusalim, si despre poporul evreu, Iisus nu se limiteaza doar la profetia aceasta, ci vorbeste si de alte semne, care vor prevesti slavita Sa venire, dupa cum parabola pentru inmugurirea smochinului cand primavara se apropie. Aici se face aluzie la statul evreu, care a inceput sa „inverzeasca” dupa reintoarcerea evreilor pe pamantul parintesc, in 1948, cand evreii s-au intors pe pamantul stramosesc, dupa aproape 2.000 de ani si, practic, au pus stapanire pe Ierusalim. Prin urmare, Ierusalimul a patimit ca sa fie calcat in picioare de neamuri, si acum a cazut din nou in mainile evreilor.

Astfel, crearea statului evreu si ocuparea Ierusalimului constituie piatra de hotar, lucru care s-a profetit de Domnul. Crearea statului evreu inseamna o evolutie violenta si nemaivazuta de nimeni, fiindca s-au implinit vremurile neamurilor.

Din momentul in care evreii si-au creat statul, Sionismul international si-a luat in serios initiativa si pregateste intens guvernarea mondiala si degradarea morala si spirituala a popoarelor. A patruns pretutindeni masoneria, ecumenismul, comunismul si toate celelalte organizatii antihristice se lupta cu o manie nimicitoare contra Bisericii si a Adevarului. Incearca sa distruga tot ce e sanatos in societate.

Sfintii care au patimit in inchisorile comuniste si care au fost arestati pe data de  14 Mai 1948 exact in ziua in care s-a reinfintat statul Israel, ne profeteau si ei ca din momentul acesta oricand este posibila aparitia antihristului.

Trump ca Cyrus din zilele noastre

„Așa a spus regele Cyrus al Persiei: Dumnezeul Cerurilor mi-a dat toate regatele pământului și m-a însărcinat să-i construiesc o casă în Ierusalem, care se află în Yehuda.  Ezra 1: 2 (Biblia Israelului ™)

Surse evreiești indică faptul că alianța dintre SUA și Israel este sfârșitul zilelor profetice care se reunesc între Esav și Iacob ca preludiu la construirea celui de-al Treilea Templu. Unii experți consideră că președintele Trump îndeplinește multe dintre cerințele pentru a deveni liderul Edom care va infaptui acest lucru.

Sandhedinul lucrează în prezent pentru crearea unei Organizații a 70 de națiuni cu sediul la Ierusalim pentru a înlocui Națiunile Unite.

Dar cine este regale Cirus

Regele persan Cirus cel Mare, este cel  care a eliberat poporul evreu dupa aproape 70 ani de exil si cel care a dat permisiunea evreilor să se întoarcă în provincia Yehud și să-și reconstruiască templul. Din acest motiv Trump este asemanat cu Cirus. Vad in Trump un eliberator, prin faptul ca a recunoacut Ierusalimului drept  capitala a Israelului dupa 70 ani de robie in 2018.

„Evreii vor face construcția propriu-zisă a celui de-al treilea templu, dar pentru ca cel de-al treilea templu să fie o casă de rugăciune pentru toate națiunile, națiunile trebuie să aibă o parte în creația sa”, a explicat Rabinul Weiss. „Problemele cu care se confruntă lumea astăzi sunt probleme care pot fi abordate doar printr-un nivel mai înalt de discurs și cooperare internațională. Efortul de a șterge identitățile naționale și granițele naționale este diametral opus față de aceasta și tocmai impotriva acestei „noi ordin mondiale” Trump luptă cu adevărat. Soluția este Templul al treilea ca si Casă de rugăciune pentru toate națiunile și Organizația a 70 de națiuni, ambele necesitând națiunilor să-și exprime identitățile unice„  (Templul al treilea, adica locul in care va fi inscaunat antirist, uraciunea pustiiri in loc Sfant)

Din acest moment 2018, se poate trece la urmatoarea profetie

  1. Şi el a venit unde eram eu şi, când se apropia, m-am înspăimântat şi am căzut cu faţa la pământ. Şi el mi-a grăit: „Ia aminte, fiul omului, căci vedenia este pentru a arăta sfârşitul veacurilor!” (Daniel 8, 17).

9      „Si va intari fagaduinta la multi o saptamana, si in mijlocul saptamanii va inceta jertfa si turnarea, si in Biserica (Sfanta) va fi uraciunea pustiirilor, si pana la Sfarsitul vremii nu va inceta pustiirea” (Daniel 9, 27).

Saptamana la care face referire profetul inseamna cei sapte ani care se vor derula la sfarsitul veacurilor. Cei doi profeti impreuna cu Ioan vor avea la dispozitie jumatate din aceasta saptamana de ani pentru a denunta in toata lumea stapanirea antihristului. O mie doua sute saizeci de zile vor propovadui in lume. Imbracati in haine de par, adica in hainele cernite ale durerii si pocaintei.

Israelian Mikdash Centrul Educațional a anunțat că va mentine „Templul moneda“ cu Trump alături de regele Cirus pentru a marca deschiderea ambasadei. 14 mai 2018

Mai  2018 + 3 ani si jumatate egal 2022 daca calculam dupa anul nou evreesc din luna Septembrie

Dar nici rabinul israelian Asor nu vede anul 2022 ca find un an oarecare

RABINUL ISRAELIAN , Asor DEZVĂLUIE DATA SOSIRII LUI MESIA CONFORM CABALEI

În anul următor al lui Taf Shin Pey Bet (septembrie 2021 – septembrie 2022) , un an al lui Yovel (Jubileu), pe Yom Kippur 2021, Mesia se va dezvălui și apoi va dispărea ”, a explicat Rabinul. Yom Kippur 2021 cade în noaptea de 15 septembrie până la căderea nopții de 16 septembrie.

Un articol pe larg,aici:

https://www.breakingisraelnews.com/155103/israeli-rabbi-reveals-date-of-messiahs-arrival-according-to-kabbalah/

Malachia ,,Profeția,, Papilor

Lui Malachia îi este atribuită celebra Profeția asupra papilor, de la Celestin al II-lea până la sfârșitul lumii, profeție în care fiecare papă este desemnat cu un scurt motto (în total 112 mottouri latine, descriu 112 papi care s-au succedat pe scaunul lui Petru de la 1144 și continuă „până la sfârșitul lumii”). A fost publicată pentru prima oară în 1595 de călugărul benedictin Arnold Wion, care a introdus aceste mottouri profetice în opera sa „Lignum vitae”, publicată la Venezia.

Profeţia datează din Evul Mediu, cuprinzând, de fapt, o listă de scurte sentinţe profetice incredibil de exacte, despre o înşiruire de 111 Papi care urmau să ocupe, scaunul Sfântului Petru, şi, în final, descrierea ultimului Papă, ( al 112-lea ) care va fi martorul Apocalipsei.

Iată ultima parte din profeția Papilor:

#106: ”Pastor angelicus” (Păstor angelic). Pius al XII- lea (1939-1958). Recunoscut ca un mare intelectual şi apărător al păcii.

#107: ”Pastor y nauta” (Păstor şi navigator). Ioan al XXIII- lea (1958-1963). Ioan al XXIII-lea a fost Cardinalul Veneţiei, oraş de navigatori. A condus Biserica la Conciliul Vatican II.

#108: ”Flos florum” (Floarea florilor). Paul al VI- lea (1963-1978). Pe scutul său apărea floarea de crin (Floarea florilor).

#109: ”De medietate Lunae” (A semilunii). Ioan Paul I (1978-1978). Numele său era “Albino Luciani” (lumină albă). S-a născut în Episcopia Belluno (din latinescul bella luna). A fost ales în 26 august 1978. În noaptea dintre 25 şi 26, luna era în ultimul pǎtrar ( jumatate de lunǎ). A murit în data de 28 Septembrie 1978, după o eclipsă de lună. De asemenea, naşterea sa, hirotonisirea sa sacerdotală şi episcopală au avut loc în nopţi cu jumatate de lună.

#110: ”De labore solis” (Munca soarelui). Ioan Paul al II- lea (1978-2005). A făcut o muncă extraordinară şi vastă. În ziua sa de naştere şi în ziua morţii sale au fost eclipse solare.

#111: ”Gloria Olivae” (Gloria măslinului). Benedict al XVI- lea (2005). Acesta ia numele de la Sfântul Benedict şi Benedict al XV- lea. Despre Benedict el spune că este „slava măslinilor” (gloria olivae), ccea ce a fost pus în relaţie cu originile benedictine ale Papei Ratzinger, benedictinii fiind numiţi şi olivetani. Benedictinii au avut o grupare denumită Olivetanii”.

Papa cu numarul 112 si ultimul Papa de pe lista Sgatului Malachia este Petru Romanul.

112 – Petrus Romanus – ? Papa Francisc 2013

Pentru ultimul papă numele este cât se poate de sugestiv: Petru a fost primul pontif, un alt Petru va fi ultimul pontif. Acestuia „Profeția lui Malachia” nu i-a dedicat doar un simplu motto, dar câteva versuri în limba latină:

”In persecutione extrema sacrae romanae ecclesiae sedebit Petrus romanus, qui pascet oves in multis tribulationibus; quibi transactis, civitas septis collis diruetur, ed Judex tremendus judicabit populum suum. Amen.”

A căror traducere sună cam așa:

”În timpul ultimei persecuții a Sfintei Bisericii Romane, pe scaun va sta Petru romanul, care-și va păstori turma printre foarte multe suferințe (încercări); iar când aceste încercări se vor sfârși, orașul celor șapte coline va fi distrus, și judecătorul cel de temut va judeca poporul său. Amin (Așa să fie).”

#112: ”Petrus Romanus” (Petru Romanul). Care va fi ultimul Papă, pentru că în timpul domniei sale va veni sfârşitul.

Malachia a fost un inselat catolic. Catolici sunt eretici, iar daca sunt eretici nu au profeti. Aceasta lista a ultimilor 112 papi ,,profetita ,, de Malachia, pare mai degraba o lista de urmat pentru ducerea  la final a planului lor. Daca la finalul ,,Sfântei Liturghii a Învierii,, l-au venerat pe lucifer ca fiind ”steaua de dimineață creatorul lumii și tatăl lui Hristos, Cel care a adus „lumina” rasei umane”, inseamna ca ei il asteapta pe antihrist.

Pope Francis Declares lucifer As God

 

Vaticanul a negat aceasta afirmatie spunand ca traducerea textului liturghiei in care cica l-ar fi venerat pe lucifer nu este facuta corect, numai ca a uitat sa ne explice ca de fapt steaua de dimineata sau luceafărul de dimineata in latină se spune ,,ad stellam matutinam” dar in niciun caz lucifer.

Albert Pike mason de grad 33 este clar in afirmatiile sale:

„Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu”

„Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste.”

( Personalitati-si-organizatii-albert-pike )

Masonii și „papa”, niciodată nu vor fi atât de ,,sinceri” să ne spună lucrurile direct.  Așa cum de exemplu îți umplu supermarket-urile cu e-uri in alimente ambalate frumos, dar in interior sun putrede. Așa și cu turnurile gemene din 9.11,  si cu multe altele.

Dar omul nostru simplu ortodox nu complica lucrurile cu explicatii, el isi folosea intuitia. Intuiția este o calitate din ce în ce mai rară deținută chiar si de omul simplu ortodox, alimentația bolnavă, media violentă, stresul locului de munca și multe altele au devenind în timp cronice, care au dus la pierderea acestei intuiții. Astfel condusi de evrei, masoni si papa își pot duce la îndeplinire planul lor diabolic de al inscauna pe antihrist.

Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul

Despre acest ultim papa care va fi profetul mincinos  ne vorbeste si apocalipsa Sfantului Ioan Teologul.

Au fost multe talcuiri a acestei ultimi parti a apocalipsei dar parca nici una nu a fost atat de precisa ca cea a  Arhim. Nectarie Moulatsiotis.

Omilie tulburătoare a Arhim. Nectarie Moulatsiotis, tâlcuirea ultimei părți a Apocalipsei prin prisma evenimentelor contemporane.

           După Părintele Elpidie, și părintele Nectarie crede că ACTUALUL PAPĂ AR PUTEA FI PROFETUL MINCINOS și că va avea un rol esențial în impunerea PECETLUIRII.

Omilia a avut loc în sfânta mănăstire a Sfinților Augustin și Serafim de Sarov, la 23 februarie 2013:

Fragment

Ia să vedem ce se spune mai jos: «Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului.»

Și îl întreabă îngerul: «De ce te miri, Ioane?» Eu îți voi descoperi taina acestei femei… deoarece despre cealaltă femeie înțelesese Ioan că reprezintă adevărata Biserică a lui Hristos.

«Eu îţi voi spune taina femeii şi a fiarei care o poartă şi care are cele şapte capete şi cele zece coarne.»

Ascultă Ioane! «Fiara pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire.»

Fiara pe care ai vazut-o era diavolul și acum nu mai este. De ce nu mai este? Deoarece Ioan vede epoca de după Hristos, nu cea de dinainte. Și vede o perioadă anume, nu oricare. După Răstignirea și Învierea Domnului diavolul a fost legat. Și ce spune Sfânta Scriptură? Va fi lăsat liber la sfârșitul lumii. Până atunci nu va avea putere asupra creștinilor, decât dacă noi prin păcatele noastre îi vom da acest drept, prin apariția lui antihrist. De aceea, la un moment dat «va să se ridice din adânc», iar mai apoi pentru totdeauna va «să meargă spre pieire».

«Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta.»

«Aici trebuie minte care are înţelepciune. Cele şapte capete sunt şapte munţi deasupra cărora şade femeia.»

Iată că cele 7 capete sunt 7 munți pe care stă această femeie, această «biserică» plină de nume de hulă, cu paharul plin de necurății. Această femeie stă într-un oraș așezat pe 7 coline. Ce oraș este așezat pe șapte coline? Toți părinții spun că este vorba de Roma, orașul celor 7 coline. Prin urmare nu sunt doar 7 munți, ci sunt și 7 capete și 7 regi – «Dar sunt şi şapte împăraţi». Sunt și munți și regi; și una și alta.

Și ce mai vede Ioan? Vede o epocă anume; mai exact vede că «cinci au căzut»… Ioan vede perioada din jurul anului 2000. O să mă întrebați de unde am tras această concluzie… Dacă costumul este bine croit, vede în jurul anului 2000. Nu vede mai înainte. O să înțelegeți de unde am înțeles acest lucru: «cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme».

Cinci au căzut, al șaselea încă conduce, al șaptelea nu a venit încă, dar când va veni va conduce puțină vreme în orașul Romei, care reprezintă femeia în roșu.

Și acum să ne întoarcem la evenimentele istorice: Când a devenit Vaticanul regat, astfel încât papii să fie regi ai Vaticanului și să poarte coroană pe cap, mitră de conducător și să stea pe tronul regal? Când s-a înființat statul Vaticanului? Am luat datele oficiale de pe site-ul Vaticanului: Vaticanul a devenit stat independent în continuarea statului eclesiastic din evul mediu din 11 februarie 1929. Prin urmare, mai înainte nu era stat și nu avea conducător. Era doar papă. Nu era regat. Regat a devenit în 1929. Din 1929 până azi, ne spune tot site-ul oficial care sunt papii care au condus Vaticanul:

  1. Până în 1939 – Papa Pius al XI-lea
  2. 1939-1958 – Papa Pius al XII-lea
  3. Ioan al XXIII-lea
  4. Din 1963 – Paul al VI-lea
  5. Ioan Paul I
  6. Din 1978 până în 2005 – Ioan Paul al II-lea (a cărui adormire am și văzut-o)

Al șaselea a fost Ioan Paul al II-lea. Cinci au căzut, pe al șaselea îl văd, este în viață ‒ este vorba de Ioan Paul al II-lea.

Și ce spune despre al șaptelea?

«Iar când va veni are de stat puțină vreme.»

Deci când va veni, nu va sta mult, ci va pleca. Și iată că a venit Benedict, care a stat puțin și a demisionat. Când a demisionat?

Cu puține zile în urmă, chiar pe 11 februarie – ziua înființării statului Vatican. Oare o fi întâmplător? […]

Ia să vedem ce zice în continuare. Vorbim de al optulea, acum că a plecat al șaptelea:

«Şi fiara care era şi nu mai este – este al optulea împărat şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire.» (Apoc. 17:11)

Acesta este al optulea, fiara, care era și nu mai este.

«Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara.» (Apoc. 17:12)

Cele 10 coarne sunt cei 10 bancheri care n-au luat încă împărăția și care «au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei». (Apoc. 17:13)

De ce a asteptat Arhim. Nectarie Moulatsiotis data de 23 februarie 2013 si demisia papei Benedict? ca sa fie sigur ca talcuire lui este precisa. Dupa cum se pare acesta ar fi ultimul papă, care în timpul domniei sale va veni sfârşitul. Daca acum in 2020 papa Fancisc a inplinit 84 ani in 2022 ar implini 86 ani, ceea ce ne arata ca timpul ramas este putin.

VENIREA PE PAMANT A LUI ENOH SI ILIE

TROPARUL SFÂNTULUI PROOROC ILIE TEZVITEANUL 20 IULIE – Glasul 4: 

 Cel ce a fost înger în trup, temeiul proorocilor, AL DOILEA ÎNAINTEMERGATOR AL VENIRII LUI HRISTOS, ILIE, MARITUL, care a trimis de sus lui Elisei dar, gonește bolile și pe cei leproși curățește.

 Pentru aceasta și celor ce-l cinstesc pe dânsul le izvorăște tămăduiri. Amin. Sfinte Proorocule Ilie Tezvitene, roagă-te Lui Hristos Dumnezeu pentru noi. Amin.

Ia aminte la iubirea de oameni a lui Hristos, Care se intereseaza de oameni, revarsandu-si mila asupra neamului omenesc si in acele vremuri din urma, intrucat nici atunci nu ne va lipsi de profeti. (…)

Hristos ii va trimite pe profetii Sai ca sa ne invete, sa ne aduca la cunostinta cele trebuitoare si sa ne intoarca de la lucrarea satanei in urma aparitiei antihristului. Acest lucru ne este spus cu anticipare prin profetul Daniel.

Aceştia sunt cei doi martori ai Domnului, care au fost ridicaţi cu trupul la cer. Despre ridicarea lui Enoh la cer, aflăm din Sfânta Scriptură, astfel: “Şi a umblat Enoh cu Dumnezeu şi nu s-a mai aflat, pentru că Dumnezeu îl strămutase (adică îl luase la Sine. Verbul metatithemi înseamnă nu numai a muta, a strămuta, a schimba locul, ci şi a preface, a transforma, a trece ceva sau pe cineva dintr-o stare de existenţă în alta. De aici exegeza asupra misterului în care Enoh a fost strămutat)” (FACERE 5,24). Despre ridicarea lui Ilie la cer, aflăm tot din Vechiul Testament, astfel: “Şi a fost când mergeau ei şi vorbeau, iată, un car de foc şi cai de foc au despărţit pe amândoi, (adică Ilie de Elisei) și s-a înălțat Ilie în vifor mare ca spre cer” (4 REGI 2,11). Aceştia, adică Enoh şi Ilie vor fi trimişi de Domnul pe pământ, pentru a-L predica oamenilor pe Hristos. Aceşti doi prooroci au să se pogoare, să vină din Rai, trimişi de Dumnezeu, fiind luaţi cu totul cu trupul la cer. Când vor predica ei cu mare putere şi vor înfrunta pe antihrist trei ani şi jumătate, cât va împărăţi el, Sfinţii Enoh şi Ilie vor avea mare putere să străbată tot pământul cu fel de fel de minuni. Au să facă minuni mari şi semne în Ierusalim ca să întoarcă pe evrei, căci ei nu se întorc până nu vin Enoh şi Ilie. Vor întoarce inimile către fii şi sinagoga satanei către Hristos. Când vor predica ei, îi va auzi tot pământul şi-i va vedea toată lumea. Şi acestea sunt scrise de aproximativ 2000 de ani la APOCALIPSĂ 11,3-11. În lupta cu antihrist, ei vor fi răpuşi şi omorâţi, dar după trei zile şi jumătate vor învia, iar peste cei ce s-au bucurat de moartea lor va cădea frică mare (APOCALIPSĂ 11,3-11). (din cartea „Arhimandrit Evsevios Vittis, Talcuiri la Apocalipsa, Ed. Egumenita, vol. III)

În „Prologul” aceleiaşi zile se spune:

„Ilie va veni dimpreună cu Enoh înainte de a Doua Venire a lui Hristos, pentru a osândi nelegiuirea cea fără de margini a lui antihrist şi a  ÎNSUFLETI EVLAVIA SREDINCIOSILOR“[12].

Când vor predica ei, îi vor auzi tot pamântul si-i vor vedea toata lumea. Si acestea sunt scrise de 2000 de ani, de când i s-au descoperit Sfântului Ioan Evanghelistul. Si cine ar fi crezut? Iar dupa doua mii de ani observam ca asa ceva datorita tehnologiei actuale pare un lucru banal.

Multi considera ca Enoh si Ilie vor propovadui 1260 de zile inainte de venirea lui antihrist si nu dupa. Mai gasim pareri impartite despre venirea pe pamant a lui Enoh si Ilie inainte sau dupa inscaunarea lui antihrist si in talcuirile sfintilor parinti. Daca cugetam logic in apocalipsa se spune ca antihrist va avea un inainte mergator care ii va pregati calea si care se presupune ca va fi prezent la inscaunare lui (13. Aceştia au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei), dar nicaieri nu ni se spune ca acest inainte mergator va fi stingherit de Enoh si Ilie. Deci in concluzie noi trebuie sa fim atenti la semne si sa nu primim nici ecumenismul, nici insemnarea ca niste fii ascultatori. Enoh si Ilie se pare ca vor aparea in timpul imparatiei lui antihrist cand nimeni nu va avea curajul sa-l infrunte asa cum si in vremea reginei Izabela nu avea curajul nimeni sa o infrunte, desi mai erau 8000 de drepti care nu si-au aplecat genunchiul inaintea lui baal.

Ceea ce urmeaza sa se intample aflam tot de la Sfinti Parinti:

Criza mondiala financiara care va face posibila insemnarea oamenilor si al –III-lea razboi mondial care va face posibila inscaunare antihristului. Criza pentru a scoate banul lichid si doar cel care va avea semnul va putea cumpara sau vinde cu noua moneda virtuala, sugerand acel ,,bine comun,, si eliminand riscurile ,,fraudelor,, chiar si riscul infectarii cu noul corona virus. Razboiul mondial care va veni dupa tensiunile create de criza financiara si care spun Sfinti Parinti si Apocalipa ca va dura 5 luni, (10. Şi aveau cozi şi bolduri asemenea scorpiilor; şi puterea lor e în cozile lor, ca să vatăme pe oameni cinci luni) si care va fi foarte nimicitor (15. Şi au fost dezlegaţi cei patru îngeri, care erau gătiţi spre ceasul şi ziua şi luna şi anul acela, ca să omoare a treia parte din oameni). Semn al apropierii acelui razboi mondial va fi si secarea raului Eufrat care si acesta pare sa sece si sa faca loc armatei de 200 de milioane de soldati ai rasaritului. Razboiul va avea si un caracter religios. Pe locul unde trebuie inscaunat antihristul, Templu lui Solomon, pentru ca nu mai poate fi vorba de Templu Lui Dumnezeu se afla moschea lui Omar care trebuie eliminata si sa se implineasca cuvantul din scriptura ,,uraciunea pustiiri in loc Sfant”. Probabil vor folosi diverse scenarii ca sa incite la razboi musulmanii impotriva crestinilor si nu numai. Nu intamplator aproape toate tarile au fost ,,infiltrate,, cu acei refugiati musulmani. Cand vor porni conflictul, dusmanul sa fie in interiorul tarii tale si sa fie greu de descoperit. Nici o tara bogata araba nu si-au primit fratii lor de credinta, de parca toti ar face parte din planul ocult mondial.

COVID 19  initiere in noul lagar electronic sau noua forma de inchizitie pentru eliminarea incomozilor.

Controlul Omenirii prin Vaccinare si Identificare Digitala

  1. O. V. I. D (Cerification Of Vaccination IDdentity)

Covid 19 urmareste mai multe aspecte:

Unul dintre  aspecte ar fi pentru verificarea  acceptarii sclaviei lui antihrist.

Acea masca care te protejeaza la fel de mult cum te protejeaza un gard de plasa de buzău impotriva mustelor, trebuie purtata in spatii inchise si cele agglomerate, dar mai ales in Biserica. Daca crestinul nostru poarta masca in Biserica, inseamna ca are o credinta relativa, inseamna ca nu are credinta ca Hristos este Viata ,, Eu Sunt Calea Adevarul si Viata,, daca se duce sa se impartaseasca cu lingurita de unica folosinta a pierdut timpul degeaba in Biserica, si nu a inteles ca ortodoxia este o traire si nu o religie cum am fost invatati sa credem. Masurile de distantare sociala recomandate de insusi patriah si episcopii, arata aceeas incredere relativa pe care o au in Hristos. Dar ce sa mai astepti de la ei dupa ce au tradat in Creta, dupa faptele lor ii veti cunoaste, acestea sunt rodul tradarii lor. Au fost epidemii de holera, o boala foarte transmisibila si periculoasa dar Biserica a avut intodeauna grija si de mantuirea sufletelor lor.  Erau trimisi preoti in misiune in mijlocul focarelor, slujind Sfanta Liturghie in bisericile din localitatile unde erau izolati si impartasindu-i, iar ceea ce ramanea in Sfantul Potir preotul trebuia sa consume, si curios nici un preot care s-a impartasit dupa leprosi nu s-a imbonlavit de acea lepra. Deci vorbim de lepra nu de covid care spun ei e mai ieftina decat o gripa, si care se trateaza cu paracetamol. Sfantul Andrei Criteanu saruta ranile celor bonlavi de lepra. Dar de ce oare preotii slujitori in bisericile din spitale nu s-au imbonlavit de toate bolile incurabile care exista intr-un spital, ca doar nu intreba crestinul de ce boala sufera si sa vada daca il impartaseste cu lingurita de unica folosinta sau nu.

Dar de ce trebuie sa porti o masca pe care scrie ca nu te protejeaza? Pentru a arata ca esti  gata sa imbratisezi noua forma mascata de sclavie. Daca masca intradevar te proteja de vreun virus, se putea justifica purtarea ei si nu puteai fi considerat sclav. Dar tocmai in aceasta consta marea lor realizare, sa primesti orice din mana lor indiferent daca este bun sau rau, adevarat sau fals, fara a cerceta si fara a pune prea multe intrebari exact ca un sclav.

Spun cei de la APC Romania ca multe dintre mastile comercializate la noi in tara, inclusiv mastile fashion, nu protejeaza impotriva virusilor. Ati auzit dumneavoastra de personae care au fost amendate ca purtau masti  fashion, sau ca comercializau masti neomologate? NU, nu o sa auziti niciodata de asa ceva, pentru ca scopul lor este sa porti masca nu sa te protejeze.

TERMOSCANAREA este si ea o alta etapa premergatoare pecetluirii persoanei si PREGATIREA PSIHOLOGICA  A ACCEPTARII PE VIITOR A PECETII. Desi de cand s-a pus in practica nu s-a depistat nici un bonlav de covid, ea este impusa cu forta cheltuindu-se foarte multi bani pentru achizitionarea lor.

De ce noua forma de inchizitie pentru eliminarea incomozilor? Pentru ca cei care nu sunt de acord sau dovedesc ca acest virus nu exista si nu sunt de acord cu noua religie covid, vor fi denigrati sau eliminati. Faptul ca acest virus nu exista dar toti se supun, arata faptul ca toti fac parte din acelasi plan global ocult.

Un lucru neobisnuit in timpul unei pandemii, au fost si lucrarile de sapaturi si tras fibra optica si cele de montare a antenelor 5G, in aproape toate tarile lumii, totul facut parca in graba si pe ascuns cand nimeni nu mai avea voie sa iasa din casa datorita impuneri banalelor restrictii. Se spune ca  4G inseamna supraveghere, iar 5G controlul. Probabil pentru controlul celor care se vor insemna au nevoie de tehnologia 5G, la fel cum spune in apocalipsa ca antihrist ii va controla pe cei insemnati. Ce este foarte riscant la tehnologia 5G este faptul ca se apropie foarte mult de frecventa de fuctionare a cuptorului cu microunde. Nu stiu daca este adevarata acesta informatie referitoare la frecvente, dar nici daca ar fi adevarata nu m-ar mira. (Şi li s-a poruncit să nu vatăme iarba pământului şi nici o verdeaţă şi nici un copac, fără numai pe oamenii care nu au pecetea lui Dumnezeu pe frunţile lor. Ap 9-4). Parintele Ilie Cleopa spune si el despre existenta unei arme care poate ucide tot ce este viata iar cladirile sa ramana in picioare. Asemenea mai profetea si Sfantul Lavrentie de Cernigov cum ca vor dispărea şi oamenii şi toate vieţuitoarele.  De ce tot insista ei cu valuri de epidemie de parca ar fi profeti? Probabil cand vor dori ei sa vina valul care si-l doresc vor porni antenele 5G, si anumite categorii de oameni nu vor rezista si moartea lor va fi pusa pe seama noului val de covid, aici nemaiavand nevoie sa falsifice datele despre numarul deceselor ca in cazul primului val. În primul val au oprit crestinul sa participe la Sfanta Liturghie unde chiar si patriarhul, episcopi si unii preoti indemnau sa ramanem acasa si sa ascultam on line. Probabil in valulurile următoare, cate vor mai fi, nici preotul nu va mai avea voie nici in Biserica, si astfel masurile care se vor lua sa faca posibila si implinirea profetiei Sf. Ap. Pavel, care in a doua sa epistola catre Tesalonicieni ne spune urmatoarele: „Si acum stiti ce-l opreste ca sa nu se arate decat la vremea lui. Pentru ca taina faradelegii se si lucreaza, pana cand cel care o impiedica acum va fi dat la o parte” (II Tes.2,6-7), adica antihrist nu se va putea arata cat timp exista ceia ce il impiedica si anume Sfanta Liturghie.

“Va fi război, iar locurile prin care el va trece vor fi pustiite, vor dispărea şi oamenii şi toate vieţuitoarele. Dar înainte de aceasta Dumnezeu va trimite tot felul de boli pentru oamenii cei slabi şi ei vor muri. Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea.” Sfantul Lavrentie de Cernigov:

“Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea” Adica toti vor muri de aceeas boala, toti find diagnosticati cu aceias boala, si anume ,,COVID,,

Dar sa vedem ce ascunde acest cuvant COVID

Un lucru iarasi interesant este si faptul ca, cuvantul COVID 19 citit invers, ca in occultism, aflam cuvantul DIVOC 91. Acest cuvant DIVOC transcris in ebraică ca דיבוק, înseamnă ceva – ar înseamna posesie demonica.

Dar ce este un dibbuc in folclorul ebraic sau divoc:

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

În mitologia evreiască, un dibbuk (în idiș דיבוק din verbul ebraic דָּבַקדָּבַק‎ dāḇaq cu sensul „a se atașa” sau „a se lipi”) este un spirit malefic posedant considerat a fi sufletul despărțit al unei persoane decedate. Se presupune că acest spirit părăsește organismul gazdă odată ce și-a îndeplinit obiectivul, uneori în urma unui exorcism.[1][2][3]

„A se atașa” sau „a se lipi” se pare ca aceasta atasare sau lipire se va realiza cu noul vaccin de tip ARNm

Cuvantul ,,posedat,, tradus in ebraica rezulta acelasi cuvant ca la dibbuk,  דיבוק

Dar ce este cel mai grav este faptul ca cuvantul posedat se scrie in ebraica folosid literele C, O, V, I, D.

 C         O         V         I        D

Din pacate nimic nu este intamplator, nu este intamplator nici faptul ca cuvantul covid inseamna posedat sau citit invers divoc 91 inseamna posesie demonica, dar nici cifra 19 nu este nici ea intamplatoare, cifra 19 citita invers ca in ocultism aflam cifra 91 sau mai bine zis anul 1991, anul conceperi antihristului, si anul inceputului planului lor de a duce omenirea spre o posesie demonica. Aceasta posesie demonica fiind posibila prin acceptarea de buna voie a acelui vaccin dorit atat de mult de mai marii lumii. Tot ei cred ca populatia ideala pentru pamant este de 500 milioane de oameni, mesaj inscriptionat pe pietrele îndrumătoare din Georgia.

Ce declara Henri Kissinger cu multi ani inainte de covid la intalnirea de la Wold Health Organiztion Council of Eugenics din 25 Februarie 2009:

Odata ce turma accepta vaccinarea obligatorie in masa, jocul s-a terminat, e game over, sfarsitul jocului…

Controleaza mintea oilor si vei stapani toata turma…

Rarim turma si tot turma ne plateste pe noi pentru furnizarea de servicii de exterminare…

Sunt cuvintele evreului Henri Kissinger, cel caruia ia pupat mana ereticul papa, si care papa se crede ,,loctuitorului Domnului pe pamant,,.

Papa pupand mâna lui Rockefeller apoi lui Rothschild si la urma lui Kissinger.

Dar ce este nou la acest vaccin:

Cum funcționează vaccinurile cu ARN MESAGER,

Vaccinurile pe baza de ARN MESAGER sunt studiate de peste 10 ani, iar rapoartele cercetătorilor arată că au un profil de siguranță foarte bun. Potrivit acestora, vaccinurile transportă informația genetică necesară pentru producerea proteinei Spike (care declanșează un răspuns imun împotriva coronavirusului) în organismul uman. Sistemul imun recunoaște proteina ca fiind străină și declanșează răspunsul imun în urma căruia se produc anticorpi. ARN-ul mesager este un transportor tranzitor al informației în organism. Nu influențează informația genetică a persoanei vaccinate și nu interacționează cu genomul uman ADN.     Aceasta fiind o sursa oficiala.

,,ARN-ul mesager este un transportor tranzitor al informației în organism.

Oare ce fel de informatie transporta dupa cele aratate mai sus :

Spun sfintii parinti ca cei care au primit pecetea nu vor avea nici o sansa la mantuire pentru ca odata primita nu vor mai avea gandul la Dumnezeu. Probabil acest vaccin de tip ARNm si care printre altele contine si celule din copii avortati (probabil ritualic, HEK-293 și PER.C6), va scoate informatia religioasa din om si va fi inlocuită cu o alta informatie si anume POSESIA DEMONICA, dupa cum concluziona si renumitului cabalist evreu Gershom Sholem  despre  posesia de către un  dybbuk, cum ca lăsa victima ca pe un obiect pasiv, lipsit temporar de conștiința de sine și fără autocontrol  în fața autorităților externe.  

De ce in ebraica, pentru ca antihrist provine din semetia lui Dan, deci va fi evreu.

Pobabil cel care a primit vaccinul anti covid, nu va mai avea nici o retinere in acceptarea noului act biometric insotit de marcarea izotopica incepand cu data de 3 august 2021, lege votata in parlamentul European pe data de 06 06 2019, (adica 666) act care probabil nu va putea fi eliberat decat daca ai dovada vaccinarii si iarasi probabil pana in 2022 sau 2023 se va lua masura de scoatere a tuturor banilor lichizi, adica MAREA RESETARE ECONOMICA si transformarea lor in bani virtuali, motivand diferite pericole de ordin medical sau infractional (coruptia) ca sa se implineasca si profetia cum ca ,, 17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei,,.

De ce tot ne explica ei ca vaccinul nu este obligatoriu? Pentru ca nici nu va fi obligatoriu, astfel facand posibil sa se implineasca si profetia cum ca ,, Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. “ adica VA SILI.

          Arhimandritul Gavriil (Urghebadze) 1929 -1995 ne profetea si el:

 La început aceasta se va face benevol. Dar când antihristul se va înscăuna şi va deveni stăpânul lumii, îi va impune pe toţi să primească această pecete. Pe cei care nu o vor primi îi va declara trădători. Atunci va trebui de plecat în păduri; grupuri a câte zece-cincisprezece oameni. Însă nu vă duceţi câte unul sau doi: nu vă veţi salva. Veţi fi păziţi de Duhul Sfânt. Niciodată să nu vă pierdeţi nădejdea. Dumnezeu vă va da înţelepciune cum să procedaţi.

Staretul Antonie ne profetea si el despre justificarile aduse de omul nou:

Aşa va găsi o scuză şi pentru numerele personale şi pentru paşapoarte şi pentru…666! Că doar nu pe cadavre vor fi puse numerele astea şi nici nu vor adormi simţurile oamenilor, nu, nicidecum.

Toţi, toţi vor înţelege, dar raţiunea va găsi justificări, numaidecât va găsi, iar omul, pregătit deja în forul său interior să trădeze, se va autolinişti cu argumentele raţiunii” (adica vesnicul argument, Dar din ce-o sa traesti?)   

Cuvant al Sfantului Efrem Sirul

Si in vremea aceea nu va fi slabire pe pamant, si marea vazandu-o toata lumea tulburata, va fugi fiecare sa se ascunda in munti. Unii vor muri de foame, altii de sete se vor topi ca ceara. Si nu va fi cine sa-i miluiasca pe ei. Atunci vor vedea toate fetele lacrimand si cu durere intreband: Nu cumva se afla vreun grai a lui Dumnezeu pe pamant? Si nu vor auzi de nicaieri raspuns …

Pr. Justin Pârvu ne spune si el:

,,Cei care vorbesc despre vremurile de pe urmă la timpul viitor, nu ştiu ce spun. Iată că pe zi ce trece, evenimentele ne arată pentru cine are ochi de văzut, că se împlinesc multe din profețiile Sfinților Parinți despre vremurile de acum. De ce majoritatea oamenilor nu pot înțelege că trăim vremurile din urmă? Una din cauze este privitul la televizor (închinare la icoana fiarei). Jertfa zilnică adusă de către oameni idolului “televizor” este timpul prețios al acestei vieți scurte, emoțiile, curatia gândurilor şi modul duhovnicesc de a gândi sănatos. De aceea nu avem limpezime duhovnicească pentru a înțelege ceea ce este absolut evident. Preotul, care nu vorbește în predică despre ecumenism și cipuri, a pierdut timpul degeaba, iar cei din mânăstiri- aceștia pot să facă toate cele 7 laude, dacă nu mărturisesc adevărul, au pierdut tot. ,,

Dar sa facem o cronologie a evenimentelor cu care au inlocuit creatia lui Dumnezeu:

Biserica lui Hristos s-a format in ziua Cincizecimii  (Rusaliile),  tot in ziua Cincizecimii s-a tradat ortodoxia la sinodul din Creta cu acea slujba de inceput in data de 19 06 2016, (data care pe calendarul neindreptat scadem 13 zile, aflam data de 06 06 2016 – 666) iar la acea slujba de inceput fiind prezenti si reprezentati a altor erezii.

În data de 25 Martie 2020 Romania intra in lockdown. Ziua in care crestinul ortodox praznueste Buna Vestire adica vestea intruparii sperantei vieti vesnice, IISUS, crestinul ortodox afla vestea riscului pierderii vietii pamantesti daca participa in Biserica la Sfanta Liturghie si in afara ei, dar cel mai mare risc ramane tot in Biserica.

Dupa exact 9 luni, la miezul noptii (Ajunul Craciunului) vaccinurile sunt incarcate si pleaca spre destinatie. Adica, in noaptea in care S-a nascut speranta vieti vesnice Hristos, ei pleaca cu vaccinul catre tarile de destinatie inlocuind speranta vietii vesnice cu speranta vietii pamantesti.

În prima zi de Craciun vaccinul intra in tara, (denumirea de Crăciun deriva din etimonul creatio cu acuzativul creationem, în latina vulgară creation/creatiun, deci ziua creării, adică zidirea lumii noi pe temelia harului) ei vin cu o alta creatie si anume, noul vaccin de tip ARN mesager. Creatia lor inlocuind creatia lui Dumnezeu, adică zidirea lumii noi pe o altfel de temelie, temelia NOI ORDINI MONDIALE, omul s-a pus mai presus de Dumnezeu.

A treia zi de Craciun, (Duminica) zi in care este praznuit primul mucenic al ortodoxiei Sf Stefan, adica primul mucenic ucis in numele lui Iisus Hristos in anul 37, este vaccinata prima persoana, adica din pacate primul mucenic al noii ordini mondiale. (oare de ce nu au avut rabdare si sa inceapa campania de vaccinare de Luni?).                                                                                                                        Prima persoana vaccinata in Romania o cheama nu intamplator Mihaela Anghel, aluzie la Arhanghelul Mihail cel care a oprit căderea îngerilor si care a strigat cu glas mare: Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte! Probabil acest moment al vaccinarii Mihaelei Anghel marchiaza inceputul altei caderi, de data aceasta a omului punandu-si mai mult increderea in acest nou vaccin decat in Dumnezeu.

În data de 06 06 2019 (adica 666) s-a votat in parlamentul European obligativitatea actelor biometrice care contin printre elementele de siguranta  (elementul de siguranta fiind CNP-ul) si numarul 666.

Începand cu data de 03 08 2021 (adica de trei ori 8, 888) cetatenii romani nu mai pot calatori in Uniunea Europeana si probabil nicaieri in lume, decat cu carti de identitate electronice care contin pe langa ,,elementele de siguranta,, si numarul 666.

Dar de ce au ales data de 3 08 2021

Haideti sa incercam sa facem o legatura:

Sfântul Nicodim Aghioritul (1749-1809) include în cunoscuta sa operă Războiul nevăzut fragmente din oracolele Sibilei Eritreea şi ale Sibilei Cumana care profeţesc despre pogorârea Fiului lui Dumnezeu pe pământ, despre numărul numelui lui Iisus (ΙΗΣΟΥΣ = 888), precum şi despre a Doua Venire a lui Hristos. Sfântul Nicodim admite că profeţiile Sibilelor sunt inspirate de Dumnezeu.

  Ι       Η        Σ       Ο        Υ         Σ

 10     8      200    70    400     200 = 888

Data de 03 08 2021 (adica de trei ori 8, 888)  pare sa fie data inceputului pecetluirii oamenilor cu nr 666 in momentul desfasurari operatiunei de preluarea a datelor biometrice, necesare eliberarii actelor biometrice, folosind tehnica marcari izotopice.

Conform Wikipedia pandemia de coronavirus (COVID-19) în Europa a inregistrat primele cazuri de infectari la sfarsitul lunii ianuarie iar unii sugerau ca vor fi trei valuri a cate 6 luni (6+6+6) pana ce vor incepe adevarata pecetluire odata cu eliberarea noului buletin biometric cu cip sau fara cip. Faptul ca unele buletine nu o sa contina cip, este un lucru util pentru naivi, scopul fiind insemnarea, cip-ul fiind diversiunea.

Campania de vaccinare si testare se va desfasura pe parcursul a trei ani 2021+                                                                                                                        2022 +                                                                                                                        2023 =

6- 66 

Dar din pacate ca si in vremea proorocilor Enoh şi Ilie poporul lui Dumnezeu pare ca nu mai este capabil să detecteze deformările subtile prin care slugile lui antihrist le strecoara mereu in obiceiurile si traditile ortodoxe. Ei nu au atacat niciodată direct şi radical ortodoxia. Un mic obicei împrumutat din vecini, o tradiţie frumoasă pentru distrat copiii, o sărbătoare nevinovată suprapusă peste o sarbatoare ortodoxa şi peste generaţii ele ajung privite ca fiind ceva normal. Obiceiurile păgânilor si a ereticilor nu au fost niciodată introduse pe uşa din faţă în credinţa poporului ortodox, şi de aceea cei mai mulţi au fost pacaliti, iar cei care trebuiau sa vegheze si sa ne avertizeze asupra acestor pericole, unii au tacut, altii s-au facut ca nu observa, iar altii s-au mai facut si partasi la promovarea acestor noi obiceiuri pagane, eretice si sataniste.

Acum crestinul nostru ortodox sarbatoreste, sarbatori satanice, Halloween SAU HALL-WILL-WIN (IADUL VA INVINGE). Nu am văzut reactii din partea preotilor si mirenilor, ba din contra am auzit de preotese care organizau această sărbătoare in cadrul institutiilor de invătamănt.

Acum crestinul nostru ortodox sarbatoreste sarbatori eretice, ziua indragostitilor Valentine’s Day, cu petreceri, bauturi si desfrau. Nu am văzut nici aici reactii din partea preotilor si mirenilor.

Acum crestinul nostru asteapta, Vinerea Neagră sau Ziua Marilor Reduceri pe blackfriday, bataie de joc la Vinerea mare in care a fost rastignit Mantuitorul nostrum Iisus Hristos, insemnata in calendar cu post negru adica Vinerea mare sau Vinerea neagra.

Acum crestinul nostru ortodox sarbatoreste martisorul 1 Martie, martisor care a fost anatemizat intr-un sinod ecumenic. CANONUL 62 Trulan (praznicele şi datinile păgâneşti să nu fie ţinute de creştini)

Acum crestinul nostru ortodox sarbatoreste o zi pagana, 8 Martie ziua femeii, cu petreceri, bauturi si desfrau, sarbatoare care cade in postul pastelui sau de multe ori in Saptamana Mare.

Acum crestinul nostru ortodox, patron de magazine, te intampina la intrare in magazine cu acel ,,simpatic,, frigider cu bauturi energizante pe care scrie HEEL ( IAD ) sau Monster Energi Drinc logo care include numarul 666, sau Red Bull  (diavolul rosu ).

Acum crestinul nostrul nu-si mai aduce aminte de Dumnezeu atunci cand se abate asupra lui vreo calamitate, acestea find puse pe seama incalzirii globale si nu pe seama pacatelor noastre.

Se spune ca crestinul ultimilor vremuri se va inchina la ,, zeul eu ,, eu sa am , eu sa fiu fericit, eu sa ma simt bine, eu … ,eu …si iarasi eu, hraniti fiind si de acele celebre si neincetate mesaje ale posturilor tv ,, Crede în TINE!” si nu cum ar fi fost corect intr-o tara crestina ,, Crede în Dumnezeu ,,

  ,,Dumnezeu îngăduie să se facă acum o zguduitură puternică. Vin ani grei. Vom avea încercări mari… S-o luăm în serios, să trăim duhovniceşte. Împrejurările ne silesc şi ne vor sili să lucrăm duhovniceşte. Şi este bine să facem aceasta cu bucurie şi de bunăvoie, iar nu cu mâhnire, de nevoie. Mulţi sfinţi ar fi dorit să trăiască în vremea noastră ca să se nevoiască,,. Cuviosul Paisie Aghioritul.

Nu trebuie sa ne inspaimantam, daca tinta noastra sincera este Hristos. Trebuie sa stim ca noi nu trebiue sa facem decat un pas si El va face restul asa cum ne-a promis, trebuie doar sa punem inceput bun.

Cartea apocalipsei si profetiile Sfintilor au fost lasate tot datorita marii milostiviri a Lui Hristos pentru neputinta si delasarea noastra. Daca eram traitori autentici ai ortodoxiei nu aveam nevoie de profeti, profetiile nu au fost lasate pentru cei fierbinti in credita, ei find pregatiti in orice moment, profetiile au fost lasate pentru noi cei caldicei spre rece, care nu putem renunta asa usor la confortul care ni-l ofera aceasta societate, dorind sa ne mai balacim in aceasta mizerie si sa ne pocaim daca se poate in ultima clipa. Probabil ca daca ne vom dori acest lucru cu adevarat si sincer, Hristos sigur ne va oferi acea clipa si sa prindem raiul. Tocmai de aceea ne-a lasat profetiile ca sa vedem ca nu vom avea mult timp de suferit, ba chiar si acei trei ani si jumatate spune Hristos ca-i va scurta.

Sf. Anatolie al Optinei prezicea:

De vei trăi să vezi acel veac, bucură-te, căci în vremea aceea cei credincioşi care nu au alte virtuţi, vor primi cununi numai pentru stăruinţa în credinţă, după cuvântul Domnului: „Oricine Mă va mărturisi înaintea oamenilor, mărturisi-l-voi şi Eu înaintea Tatălui Meu celui Ceresc” (Matei 10,32).

Să ai frica lui Dumnezeu, fiul meu! Nu pierde cununa primită, ca să nu fii lepădat de Hristos în întunericul cel cumplit şi în veşnicul chin.

Stai tare în credinţă şi, dacă e nevoie, îndură cu bucurie prigonirile şi alte necazuri, căci atunci Domnul îţi va ajuta ţie; iar Sfinţii Mucenici şi Mărturisitori vor privi cu bucurie la lupta ta.

Şi aşa, întăreşte-te, fiul meu, în harul lui Iisus Hristos. Cu bucurie grăbeşte-te la mărturisire şi la îndurarea suferinţei ca bun ostaş al lui Iisus Hristos, Care a spus: „Fii credincios până la moarte şi îţi voi da cununa vieţii“ (Apocalipsa 2, 10).

Acestuia, împreună cu Tatăl şi cu Duhul Sfânt, cinste şi slavă în vecii vecilor. Amin”.

Am mai avea o sansa de scapare, aceea pe care i-a oferit-o Dumnezeu cetatii Ninive.

Iona, 3

  1. Şi a fost cuvântul Domnului către Iona, pentru a doua oară, zicând:
  2. Scoală şi porneşte către cetatea cea mare a Ninivei şi vesteşte-le ceea ce îţi voi spune!
  3. Şi s-a sculat Iona şi a mers în Ninive, după cuvântul Domnului. Şi Ninive era cetate mare înaintea lui Dumnezeu; îţi trebuia trei zile ca s-o străbaţi.
  4. Şi a pătruns Iona în cetate, zicând: „Patruzeci de zile mai sunt, şi Ninive va fi distrusă!”
  5. Atunci Ninivitenii au crezut în Dumnezeu, au ţinut post şi s-au îmbrăcat cu sac, de la cei mai mari şi până la cei mai mici.
  6. Şi a ajuns vestea până la regele Ninivei. Acesta s-a sculat de pe tronul său, şi-a lepădat veşmântul lui cel scump, s-a acoperit cu sac şi s-a culcat în cenuşă.
  7. Apoi, din porunca regelui şi a dregătorilor săi, s-au strigat şi s-au zis acestea: Oamenii şi animalele, vitele mari şi mici să nu mănânce nimic, să nu pască şi nici să bea apă;
  8. Iar oamenii să se îmbrace cu sac şi către Dumnezeu să strige din toată puterea şi fiecare să se întoarcă de pe calea lui cea rea şi de la nedreptatea pe care o săvârşesc mâinile lui;
  9. Poate că Dumnezeu Se va întoarce şi Se va milostivi şi va ţine în loc iuţimea mâniei Lui ca să nu pierim!”
  10. Atunci Dumnezeu a văzut faptele lor cele de pocăinţă, că s-au întors din căile lor cele rele. Şi i-a părut rău Domnului de prezicerile de rău pe care li le făcuse şi nu le-a împlinit.

Dacă pocăinta pe care au avut-o ninivienii ,, au ţinut post şi s-au îmbrăcat cu sac, de la cei mai mari şi până la cei mai mici ,,  s-ar abate si asupra clerului si poporul ortodox, sfarsitul poate nu va mai veni, dar dacă nu, trebuie sa ne pregătim pentru a infrunta aceste incercari cu nadejdea mantuirii in  IIsus Hristos Domnul.

Sau poate ne-a mai ramas aceasta sansa

„Măi, fraților, am trăit ca niște porci, măcar să murim ca niște creștini!”

Povestea monahilor martirizați de bolșevici

Undeva, în adâncul Rusiei, înainte de Revoluție, exista o mănăstire despre care prin împrejurimi circulau zvonuri rele, că monahii de acolo erau toți niște trândavi și bețivi. În vremea războiului civil, în orășelul în apropierea căruia era mănăstirea, au venit bolșevicii.

Ei i-au adunat pe locuitori în piață și tot acolo i-au condus sub escortă pe monahi.

Comisarul a vorbit cu glas tare poporului, arătând spre călugări:

– Cetățeni, locuitori ai orașului! Voi îi cunoașteți mai bine ca mine pe acești bețivani, mâncăi și trândavi! Iată, a venit sfârșitul stăpânirii lor. Dar, ca să înțelegeți până la capăt cum acești trântori secole de-a rândul i-au prostit pe oamenii muncitori, iată, punem pe pământ înaintea lor Crucea și Evanghelia lor. Iar acum, sub ochii voștri, fiecare dintre ei să calce în picioare aceste arme ale înșelării și ale înrobirii poporului. Și atunci le vom da drumul să plece în toate cele patru părți ale lumii.

Mulțimea a izbucnit în râs. Și, deodată, când poporul huiduia, a ieșit înainte egumenul, un bărbat greoi cu fața puhavă de atâta băutură și cu nasul roșu, și a spus, adresându-se monahilor săi:

– Măi, fraților, am trăit ca niște porci, măcar să murim ca niște creștini!

Și niciunul dintre monahi nu s-a urnit din loc. Și chiar în acea zi toți au fost tăiați cu sabia.

Arhimandritul Tihon Șevkunov

Extras din ”Nesfinții Sfinți și alte povestiri”, Ed. Egumenița, 2013, pag. 213

Părintele Paisie spunea: ”Noi, oamenii, în aceste vremuri grele trebuie să dăm examene, este nevoie ca fiecare să se cerceteze în ceea ce face. Totuși, văd nepăsare, mai ales legată de faptul că (unii nu vor) să afle că va fi a doua Venire, pentru că se îngrijorează şi de aceea nu pot să petreacă. Ai înţeles ce se întâmplă? (Aceasta este pricina)… nu vor să audă ceva care să-i deranjeze! În vechime, să zicem, se auzea: „Va trece o cometă!” şi (de îndată) oamenii se cutremurau. Îşi ziceau: „Ia să fim cu băgare de seamă! Este posibil să murim, de aceea să ne pregătim, să ne spovedim, să facem o faptă bună!” Și începeau de aici înainte să se pregătească. (Sau auzeau): „Va fi război!” şi se pregăteau. Acum nu vor să mai audă despre a doua Venire, nu doresc să afle că va veni (vreodată) antihrist. De ce oare?! Ca să-și petreacă viața!”

Din pacate toate profetiile par sa se inplineasca, toate semnele arata ca va veni o mare incercare peste omenire. Avem atatea dovezi care arata primejdia din jurul anului 2022 dar marea majoritate te linistesc spunand sa termini cu teoria conspiratiei, si aici vorbim de preotii si mirenii practicanti, iar daca mai sunt unii care parca mai inteleg ceva, iti raspund mai mult cu o intrebare ca aceasta, dar din ce-o sa traiesti? Curios este si faptul ca marea majoritate a oamenilor simt o primejdie dar te linistesc spunand ca mai este mult pana la sfarsitul lumii, neavand nici o dovada de justificare a parerii lor. Probabil multi iau in calcul acea banala eclipsa de soare din 1999 ca fiind anul conceperii sau a nasteri antihristului. Dar ce-i mai place diavolului amanarea.

Din pacate oamenii nu mai valorifica feluritele evenimente pentru mantuirea lor si nici nu mai vor sa înceapa  de aici înainte să se pregătească dupa cum arata si  Părintele Paisie.

Dar cei putini ramasi putem lua exemplul pasării colibri

Poveste cu tâlc – pasărea colibri

Se spune că într-o pădure izbucnise un incendiu devastator. Pasărea colibri tot aducea apă în cioc, ca să stingă focul.

Toate celelalte animale, înnebunite de spaimă, fugeau care încotro, pe unde nimereau.

Pasărea colibri continua, însă, să care apa în cioc.

Un tigru, conștient de zădărnicia demersului, îi atrase atenția:

-Ești nebună? Tu crezi că poți să stingi focul ăsta imens cu stropul de apă pe care-l aduci tu?

Pasărea colibri îi răspunse: EU ÎMI FAC PARTEA MEA…

Acest rau imens care invaluie lumea, si care a fost ingaduit de Dumnezeu pentru pacatele noastre probabil nu va putea fi oprit niciodata, dar macar si noi cu ajutorul Lui Dumnezeu sa avem puterea sa procedam ca pasarea colibri zicand: –  EU ÎMI FAC PARTEA MEA…

Sper ca bunul Dumnezeu să aducă nelinistea cea bună si timpul ramas să-l folosim in căutarea mantuirii.

Rugăciunea Sfinților de la Optina împotriva lui Antihrist:

     „Izbăvește-mă Doamne de ademenirea mârșavului și vicleanului antihrist, timpul căruia se apropie, și mă adăpostește de uneltirile lui în pustia tainică a mântuirii Tale. Dăruiește-mi, Doamne, bărbăție și putere ca să mărturisesc cu tărie preasfânt numele Tău, să nu dau înapoi de frica diavolilor și să nu mă lepăd de Tine, Mântuitorul și Răscumpărătorul meu,  nici de Sfânta Ta Biserică. Dăruiește-mi, Doamne, ziua și noaptea, plângere și lacrimi pentru păcatele mele și-mi fii mie îndurător, în ceasul înfricoșătoarei  Tale Judecății. Amin.”

În incheiere

De-a lungu timpului au fost foarte multi sfinti care talmaceau apocalipsa si care greseau in fixarea termenului sfarsitului lumii. ,,De exemplu Sfantul Ioan Gura de Aur scria fara ocolisuri ca sfarsitul lumii trebuie asteptat pe le anul 400. ,,Nu voi gresi,, zice el, numind data aproximativa a anului 400. Si a gresit. Au trecut de atunci peste 1548 de ani, iar sfarsitul nu a venit atunci. Acestea sunt scrise in Volumul 8 al operelor sale, la Convorbirea lui Hristos cu samarineanca! ” Extras din cartea  Stareti despre vremurile din urma.Pag 22.

Iarasi in cartea  ”Sfârsitul omului” scrisa de Zosima Pascal Prodromit, gasim o talcuire a ultimei parti a apocalipsei cum ca… Femeia este Constantinopolul, pentru că femeia o închipuiește pe cetate. „Șapte împărați sunt: cinci au căzut și unul mai este”, care va fi creștin. Iar după căderea turcilor, va dărui Dumnezeu creștinilor împărăția și încă mai mult se vor proslăvi creștinii, pentru că au păzit credința … dar nu a fost asa.

La fel în Geneza cap.15, ver.13, Domnul a zis  lui  Avram că poporul ales va fi robit  timp de 400 de ani, iar în Exodul cap.12, ver.40 ni se spune că șederea poporului în Egipt a fost de 430 de ani. Spun Sfinti Parinti ca Dumnezeu a tinut in plus 30 ani poporul evreu pentru ca nu s-a pocait, iar daca se pocaia il putea elibera si mai devreme de anul 400.

Poate intradevar trebuia sa vina sfarsitul lumii in 1992, dar Dumnezeu a mai amanat sfarsitul cu 30 de ani si care acesti ani trebuia si noi sa ii folosim ca sa ne pocaim de pacate, lucru care pare ca nu s-a intamplat, ba din contra femeile famililor ortodoxe au avortat atat de multi copii, parca mai mult ca niciodata si lumea a desfranat mai mult ca niciodata, aici se include si impreunarea in cuget si rugaciune a clericilor, monahilor si mirenilor cu alte erezii, caci si aceasta se numeste tot desfranare.

Epistola a doua către Timotei a Sfântului Apostol Pavel. Capitolul 3

  1. Şi aceasta să ştii că, în zilele din urmă, vor veni vremuri grele; . 2.  Că vor fi oameni iubitori de sine, iubitori de arginţi, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără cucernicie,                                     .                                                                                                                                                     3. Lipsiţi de dragoste, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, cruzi, neiubitori de bine,                                            4.  Trădători, necuviincioşi, îngâmfaţi, iubitori de desfătări mai mult decât iubitori de Dumnezeu,                           5.    Având înfăţişarea adevăratei credinţe, dar tăgăduind puterea ei. Depărtează-te şi de aceştia

.Ne preintampina marele staret al vremurilor noastre Paisie Aghioritul: ,,cine va primi buletinul nou cu cod de bare sau cartela cu trei de sase, cu numarul de identificare, acela va pierde harul lui Dumnezeu si in el se va salaslui energia draceasca,,. Iar multi preoti si mireni plini de carduri si acte biometrice, au pretentia sa vada si sa ne explice cum ca: mai este mult pana la sfarsitul lumii.

De observant si faptul ca toate profetiile ortodoxe se opresc la 7500 de la Adam, adica 1992. Nici un Sfant Parinte se pare ca nu a avut curajul de a profeti ceva dupa aceasta data.

,,SI DACA VOM CUGETA LOGIC, NU ESTE OARE MAI LIPSIT DE PERICOL SA GRESESTI DIN PREA MULTA PRECAUTIE DECAT SA TE LASI PRADA NEPASARII?

DAR CE VA FI DACA GRESEALA NEPASARII NU VA MAI PUTEA FI CORECTATA? Stareti despre vremurile din urma.Pag 39.

DIN PACATE NU NE PUTEM PERMITE O ASTFEL DE GRESEALA.

DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU MILUIESTE-NE SI NE MANTUIESTE PE NOI! AMIN.

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. vittoriaswan said, on aprilie 1, 2021 at 5:41 pm

    Apreciez profetiile si comentariile referitoare Apocalipsa! Sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa descoperim adevarul!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Mihai said, on aprilie 1, 2021 at 6:00 pm

    @Saccsiv

    Te rog citeste si asuma-ti ceea ce publici. Aici este o varza din care poti face 20 de articole bune dar are si multe inselari. Invataturile amestecate nu sunt de la Domnul.

    Patineaza grav de tot pe mai multe teme (ex. cu toate ca nici macar n-a aparut Antihristul, sustine ca la anul in 2022 va incepe ultima paste a domniei sale de 3 ani si jumatate, vine cu argumentatii ale nepomenitorilor dar include printre ele si prostii etc etc). Astfel de texte mai mult smintesc decat folosesc.

    Apreciază

  3. Mario said, on aprilie 1, 2021 at 11:50 pm

    Un Articol foarte bun..
    Am citit totul si am ramas cu intrebarea, oare sunt Ortodox cu adevarat??? Nici macar Crucea care o am la gat nu stiu daca este reala sau cu simboluri masonice in ea…
    Oare aghiazma pe care o am de la Boboteaza este reala sau o apa simpla de baut?
    Iarta-ma Doamne ca nu stiu sa fac Voia Ta!!!

    Apreciat de 1 persoană

  4. Elena said, on aprilie 2, 2021 at 11:47 am

    Cred ca în acest articol sunt şi greşeli intenţionate sau nu.
    1. După imaginea ce reprezintă clădirea Consiliului European, a cincea frază:
    “Dacă luăm in calcul că anul 1992 ar fi anul in care a ingăduit Dumnezeu sa se nască acel copil din semetia lui Dan dintr-o femeie preadesfanată, in care va intra satana la varsta de 12 ani si care mai tarziu va fi antihristul, inseamna ca anul 2022 ar fi anul impliniri a 30 ani a antihristului, varstă la care va lua conducerea lumii doar trei ani jumatate.’’ Deci inseamnă că în anul 2025 va fi sfârşitul dar mai sunt multe proorociri care încă nu s-au împlinit, deci cred că este o interpretare greşită.

    2. Rugaciunea Domneasca ,,Tatal Nostru,,
    “Din pacate nici rugaciunea Domneasca Tatal Nostru nu a scapat de influentele ,,duhului vremii,, Ceea ce s-a cultivat in mod fin a fost o intoarcere a omului spre trup ajungandu-se pana la un cult al trupului, astfel cuvantul ,,painea noastra cea spre fiinta,, sau ,,de-a pururea,, s-a inlocuit ,,cu painea noastra cea de toate zilele,, ….
    La finalul rugaciunii în loc de ,,si ne izbaveste de cel viclean,, a fost strecurata expresia: ,,si ne izbaveste de cel rau,,.

    Intr-o zi când stătem la uşa Părintelui Justin un grup de copii au spus tare rugăcinea Tatăl nostru la geamul Părintelui. Când i-a binecuvântat Părintele le-a spus să nu mai spună cel viclean ci cel rău. După ceva timp constatând că în mănăstirea de acolo călugării folosesc cuvântul viclean i-am spus Părintelui. El mi-a spus cam ceva în genul: da, da, bine _ , cu cel viclean mai … dar cu cel rău…
    Citeşte şi articolul https://www.uaic.ro/tatal-nostru-ce-nu-stim-despre-rugaciunea-pe-care-o-stim-pe-de-rost/…..
    ci ne izbă¬vește de rău / cel rău / viclean
    Câteva versiuni scrise făceau trimitere la un „rău” generalizat – toate nenorocirile care se întâmplă. Majoritatea traducerilor însă conțin ideea unui rău personalizat – Diavolul, aceasta fiind interpretarea unanimă a pasajului. Expresia „cel viclean”, care circulă și în prezent, a apărut în secolul al XVI-lea și a fost mereu preferată în Moldova, impunându-se datorită textelor tipărite aici.
    Iosif Camară a studiat rugăciunea timp de trei ani, în timpul doctoratului, și a continuat să lucreze în domeniu, în cadrul Departamentului de Cercetare Interdisciplinar – Domeniul Socio-Uman al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Este membru al Centrul de Studii Biblico-Filologice „Monumenta linguae Dacoromanorum” (MLD).
    Cea mai veche variantă a rugăciunii Tatăl nostru s-a conservat în limba greacă, pe un papirus datat în jurul anului 200. În privința contextului în care a apărut rugăciunea în limba română, cercet. Iosif Camară precizează că „Prima versiune a rugăciunii Tatăl nostru în românește se păstrează într-un evangheliar din 1551-1553. Rugăciunea apare deci odată cu primele texte românești.”

    Apreciază

  5. Elena said, on aprilie 2, 2021 at 11:59 am

    La adresa menţionată mai sus despre rugăciunea Tatăl nostru există şi o schiţă cu varianta iniţială, respectiv -cel rău.

    Apreciază

  6. Elena said, on aprilie 2, 2021 at 1:16 pm

    Referitor la rugăciunea Tatăl nostru
    Mă duceam, pe vremuri, in biserica Sf.Spiridon şi Sf. Nectarie din Piatra Neamţ (din curtea spitalului judeţean), ctitorită de părintele Mihail P., un părinte cu mult har, în acelaşi duh cu părintele Justin şi mult apreciat de marile duhovnic. Am auzit că acum i s-a interzis să mai slujescă urmare a împotrivirii Sinodului din Creta.
    Aici am cunoscut o soră foarte evlavioasă, smerită, etc. După ceva timp a început să spună că rugăciunea Tatăl nostru este rostită greşit făcând referire la versul “Pâinea nostră…( nu mai reţin pentru ce formă pleda) “ . Câteva săptămâni s-a revoltat şi a spus că pleacă de aici şi aşa a făcut ( ispite). M-a aşteptat ca părintele Mihail care avea har şi o pregătire superioară duhovniceşte, să intervină dar nu a fost aşa.
    Acum am citit un articol interesant şi pentru voi: „Istoria unui pasaj dificil din rugăciunea Tatăl nostru în limba română: Pâinea noastră cea spre ființă”, Iosif Camară

    Apreciază

    • Florin said, on aprilie 24, 2023 at 12:36 pm

      Elena
      Explicarea rugăciunii “Tatăl nostru” Pr Matei Vulcanescu

      Apreciază

  7. Elena said, on aprilie 2, 2021 at 1:33 pm

    m-am aşteptat

    Apreciază

  8. […] materialului Odata ce lumea s-a obisnuit cu minciuna, Adevarul pare teoria conspiratiei se refera la un moment dat la un documentar transmis pe canalele Travel Channel si SCI la inceputul […]

    Apreciază

  9. Duhul Capitanuluii said, on aprilie 4, 2021 at 8:57 pm

    Fenomenală compilația!

    Apreciază

  10. valitgv said, on aprilie 7, 2021 at 6:21 pm

    Frate Saccsiv,
    De ceva timp ma preocupa ideea din pasajul ăsta: „Atunci va trebui de plecat în păduri; grupuri a câte zece-cincisprezece oameni. Însă nu vă duceţi câte unul sau doi: nu vă veţi salva. Veţi fi păziţi de Duhul Sfânt. Niciodată să nu vă pierdeţi nădejdea. Dumnezeu vă va da înţelepciune cum să procedaţi.”
    Am găsit şi în alte articole ideea asta.

    Nu vrei sa dezvolti ceva ca un forum de discuții pe tema asta? Eu cel putin vreau sa fiu pregătit din timp si să nu fiu luat prin surprindere când se va întâmpla… In momentul zero, degeaba mai dai telefoane si te urci în mașină, ca s-ar putea sa nu ai cu cine vorbi si nici unde sa te duci.
    Te rog, analizează ideea!
    Multumesc!!

    Apreciază

  11. Victoria said, on mai 23, 2021 at 6:59 pm

    Va multumesc din tot sufletul! Totul e foarte corect! Statele Crestine Ortodoxe vor birui pe antihrist si pe slugile lui! Sfinta Rusia va invia ca si alte tari Ortodoxe sub conducerea Unsului lui Dumnezeu a Imparatului Ortodox! Iar pina atunci credinciosii adevarati adica noi care intelegem cum stau lucrurile vom suferi mult!

    Apreciază

  12. […] care a scris articolul Odata ce lumea s-a obisnuit cu minciuna, Adevarul pare teoria conspiratiei mi-a trimis si aceasta […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.