SACCSIV – blog ortodox

CDC modifică numărul ciclurilor de testare la maxim 28, pentru a elimina practic noile cazuri COVID dintre vaccinați. Pe parcursul pandemiei, numarul era intre 35 si 40

Zero Hedge: Caught Red-Handed: CDC Changes Test Thresholds To Virtually Eliminate New COVID Cases Among Vaxx’d

CDC modifică numărul ciclurilor de testare, pentru a elimina practic noile cazuri COVID dintre vaccinați

Noile politici vor dezumfla artificial „infecțiile descoperite” la cei vaccinați, în timp ce vechile reguli continuă să umfle numărul de cazuri la cei nevaccinați.

Centrul SUA pentru Controlul Bolilor (CDC) își modifică practicile de urmărire și testare a datelor privind ”Covid19”, pentru a face să pară că ”vaccinurile” experimentale, de fapt terapii genetice, sunt eficiente în prevenirea presupusei boli.

Nu au ascuns acest lucru, anunțând pe site-ul lor web modificările acestor politici, la sfârșitul lunii aprilie / începutul lunii mai (deși, în mod firesc, fără a admite motivația destul de evidentă din spatele schimbării).

Șmecheria se află în raportările lor, la ceea ce ei numesc ”infecții descoperite” – adică persoanele care sunt pe deplin ”vaccinate” împotriva infecției cu Sars-Cov-2, dar oricum se infectează.

În esență, Covid19 s-a arătat mult timp – celor care doresc să acorde atenție – drept o narațiune pandemică creată în întregime, construită pe doi factori cheie:

  1. Teste fals-pozitive. Testele PCR incerte pot fi manipulate pentru a se raporta un număr ridicat de falși-pozitivi, prin modificarea numărului de cicluri (valoarea CT- cycle threshold).
  2. Numărul umflat de cazuri.  Definiția incredibil de largă a ”cazului Covid”, utilizată în întreaga lume, listează pe oricine primește un test pozitiv ca fiind ”caz Covid19”, chiar dacă nu a avut niciodată simptome.

Fără aceste două politici, nu ar fi existat niciodată o pandemie apreciabilă, iar acum CDC a adoptat două modificări ale acestei politici, ceea ce înseamnă că nu se mai aplică persoanelor vaccinate.

În primul rând, se micșorează valoarea ciclurilor CT, atunci când testează eșantioanele suspectate de ”infecții descoperite”.

Din instrucțiunile CDC pentru autoritățile de sănătate de stat, cu privire la gestionarea ”posibilelor infecții descoperite” (încărcate pe site-ul lor la sfârșitul lunii aprilie):

Pentru cazurile cu o valoare cunoscută a numărului de cicluri RT-PCR (CT), trimiteți la CDC pentru secvențiere numai eșantioane cu valoarea CT ≤28. (Secvențierea nu este fezabilă cu valori CT mai mari.)

Pe parcursul pandemiei, valorile CT peste 35 au fost normă, laboratoarele din întreaga lume mergând la 40.

Inițial, laboratoarele desfășurau câte cicluri erau necesare pentru a obține un rezultat pozitiv, în ciuda experților care au avertizat că acest lucru nu are sens (chiar Fauci însuși a spus că orice peste 35 de cicluri nu are sens).

Dar ACUM și doar pentru persoanele complet vaccinate, CDC va accepta doar probe obținute din 28 de cicluri sau mai puțin. Aceasta nu poate fi decât o decizie deliberată, pentru a reduce numărul de ”infecții descoperite” înregistrate oficial.

În al doilea rând, infecțiile asimptomatice sau ușoare nu vor mai fi înregistrate ca și ”cazuri covid”.

Exact. Chiar dacă într-un eșantion colectat la o valoare mai scăzută de 28 a CT poate fi secvențiat virusul presupus a provoca Covid19, CDC nu va mai ține evidența infecțiilor descoperite, care nu duc la spitalizare sau deces.

De pe website-ul lor:

Începând cu 1 mai 2021, CDC a trecut de la monitorizarea tuturor cazurilor raportate descoperite la vaccinați, pentru a se concentra pe identificarea și investigarea numai a cazurilor spitalizate sau fatale din orice cauză. Această schimbare va contribui la maximizarea calității datelor colectate, cu privire la cazurile cu cea mai mare importanță clinică și pentru sănătatea publică. Statisticile cazurilor anterioare, care au fost actualizate ultima dată la 26 aprilie 2021, sunt disponibile doar pentru referință și nu vor fi actualizate retroactiv.

Chiar așa, dacă ești asimptomatic – sau ai doar simptome minore – nu vei mai fi considerat un ”caz Covid”, dar numai dacă ați fost vaccinat.

CDC a pus în aplicare noi politici, care au creat în mod eficient un sistem de diagnosticare pe mai multe niveluri. Adică, de acum înainte, persoanelor nevaccinate le va fi mult mai ușor să fie diagnosticate cu Covid19, decât persoanelor vaccinate.

Gândiți-vă …

Persoana A nu a fost vaccinată. Ei o testează pozitiv pentru Covid folosind un test PCR la 40 de cicluri și, în ciuda faptului că nu prezintă simptome, este declarată oficial un ”caz covid”.

Persoana B a fost vaccinată. O testează pozitiv la 28 de cicluri și petrece șase săptămâni la pat, cu febră mare. Deoarece nu a intrat niciodată într-un spital și nu a murit, NU este un caz Covid.

Persoana C, care a fost vaccinată, a murit. După săptămâni de stat în spital cu febră mare și cu probleme respiratorii. Numai că testul ei PCR pozitiv a fost la 29 de cicluri, deci nici acesta oficial nu este un caz covid.

CDC demonstrează frumusețea de a avea o ”boală”, care poate apărea sau dispărea în funcție de modul în care o măsurați.

Pentru ca lucrurile să fi clare: dacă aceste noi politici ar fi fost abordarea globală a ”COVID” din decembrie 2019, nu ar fi existat niciodată o pandemie.

Dacă le aplicați numai celor vaccinați, dar păstrați vechile reguli pentru cei nevaccinați, singurul rezultat posibil poate fi că înregistrările oficiale arată că acest ”Covid” este mult mai răspândit în rândul celor din urmă, decât în ​​primul.

Aceasta este o politică menită să umfle continuu un număr și să-l minimizeze în mod sistematic pe celălalt.

Ce este asta dacă nu un act evident și deliberat de înșelăciune?

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Global Research: ZECE motive pentru care SARS-CoV-2 este „un virus teoretic” și „imaginar”. „N-au reușit niciodată să izoleze virusul”

ROG RASPANDITI: Un studiu “The Lancet” demonstrează că testarea RT-PCR nu poate fi considerată un standard în evaluarea rezultatelor privind cazurile de infecții COVID si nu poate fi folosita cu scopul de a lua decizii pentru toată populația

OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive

Chiar Anthony Fauci recunoaste că testele pot depista mai degrabă „nucleotide moarte” decât viruși vii

Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

Inventatorul testului PCR: Nu e mereu concludent

CITITI doamnelor si domnilor DOCTORI! Sef la Pfizer despre minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru COVID și cere eliminarea lui urgentă

Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive de până acum ar putea fi de fapt negative…”

The New York Times: 90% dintre americanii testati pozitivi la COVID nu au fost nici măcar contagioși

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] vor fi peste tot unde numărul ciclurilor de testare intre 35 si 40 va fabrica “valul 4”. Dar oare vor fi doar proteste? Nu cred, cu atat mai mult daca guvernele […]

    Apreciază

  2. marcus said, on mai 30, 2021 at 12:43 pm

    Cam aceeasi reteta de minciuna ca la hiv sida si anume:
    1. test care pretinde ca ai o boala, apoi
    2. o medicatie (supertoxica) care pretinde ca lupta cu „boala”, ea de fapt PROVOCAND boala si moartea.

    Sida se pare ca a fost antrenamentul, exersarea retetei de inselaciune, pentru lovitura de acum, care a urmarit/urmareste introducerea serurilor modificatoare genetic, transumanizante (ucigatoare de suflet) in omenire.

    Apreciat de 1 persoană

  3. gheorghe said, on mai 30, 2021 at 4:59 pm

    Cred ca si daca fac 10 cicluri, tot o sa scrie ca individul are Co[hen]vid si ramane hartia doar, ca arunca probele biologice la gunoi (menajer, ca nu e pericol de contaminare, oricum!)
    Ati auzit de vreo verificare a procurorilor asupra acestor falsuri intelectuale care au impins la omucidere (platita medicilor, asistentelor, jurnalistilor/reporterilor s.a.)?
    Observati ca „ei” … NU GASESC ALTA RIMA decat sa continue marsul marxist de distrugere a societatii „albe”, „crestine”?

    Apreciază

  4. sky said, on mai 30, 2021 at 5:09 pm

    Pandemie de teste PCR fals pozitive, si toata treaba asta e intentionata.

    Apreciază

  5. R said, on mai 30, 2021 at 7:23 pm

    Manevrează ciclurile de amplificare ale testelor PCR după cum vor ei. Dacă vor noi valuri de pandemie bagă 40-45 de cicluri de amplificare și apar dintr-o dată multe teste pozitive, fals pozitive. după cum chiar ei recunosc uneori. Dacă însă vor dă demonstreze că vaccinurile dau rezultate favorabile, scad ciclurile de amplificare ale testelor PCR sub 30.
    A întrebat până acum vreun cetățean câte cicluri de amplificare se folosesc la testul pe care il face? Cred că nu. Și toate astea se petrec cu un test care nu diagnostichează boli virale, și în general nici o boală infecțioasă, conform inventatorului testului PCR. Așadar tot ceea ce este legat de aceste teste se bazează pe NIMIC din punct de vedere științific, dar din punct de vedere social duce la blocarea întregii planete … Așa ceva?

    Mai multe informații despre testul PCR în link-ul de mai jos:

    https://mamm.org/pcr-test-untrustworthy/

    Apreciază

  6. […] CDC modifică numărul ciclurilor de testare la maxim 28, pentru a elimina practic noile cazuri COVI… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.