SACCSIV – blog ortodox

SIMBOLIC: De Craciun, au ajuns vaccinurile anti Covid-19 in Romania si intreaga UE. Raed Arafat: Inceperea vaccinării nu înseamnă că scoatem masca

Posted in Coronavirus, CRACIUN, masca de protectie, RAED ARAFAT, vaccin by saccsiv on decembrie 25, 2020

DIGI 24: Raed Arafat, după ce vaccinurile anti-COVID au ajuns în România: Asistăm la un moment istoric. De azi lucrăm pe două fronturi

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat vineri, la momentul intrării celor 10.000 de doze de vaccin anti-COVID în România, că este vorba despre un moment istoric, iar începând de astăzi „lucrăm pe două fronturi”.

„Asistăm la un moment istoric, care arată că lumea a găsit o soluție și pe care începem să o aplicăm. Toate țările UE împreună au reușit să nu dezamăgească cetățenii UE”, a spus Raed Arafat, la Vama Nădlac 2.

„Așa cum aici a intrat un camion cu vaccin, așa a intrat în toate țările UE. A fost un efort imens, la care a participat inclusiv România”, a completat șeful DSU.

„Pentru noi este o speranță, este lumina de la capătul tunelului. Asta nu înseamnă că problema s-a rezolvat, că uităm de măsurile care sunt obligatorii – distanțare, masca, spălat pe mâini – este abia un început. De azi vom lucra pe două fronturi: de limitare a răspândirii SARS-CoV-2 și de vaccinare”, a afirmat secretarul de stat.

„Începerea vaccinării nu înseamnă că problema s-a rezolvat, începerea vaccinării nu înseamnă că ne relaxăm, începerea vaccinării nu înseamnă că scoatem masca”, a completat el.

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. MihaelaT said, on decembrie 25, 2020 at 2:48 pm

    „VACCIN” sau „CE DR**U STIE CE ITI BAGA IN CORP”…

    De ce se insista atat de tare ca sa-ti bage ei ‘ceva’ in corp?

    Apreciază

  2. Mario said, on decembrie 25, 2020 at 3:00 pm

    https://ouranianostalgia.blogspot.com/2020/12/blog-post.html
    Interviu cu parintele Elpidie Vaianakis din Rodos: „Pecetea antihristului”

    1. ÎNTREBARE

    Părinte, s-au scris multe despre semn și cipul pe care oamenii vor fi forțați să-l pună pe corpul lor pe vremea antihristului. Ce ne puteti spune despre această problemă, care ne privește pe toți?

    Corpul uman este una dintre cele mai mari minuni ale Creației lui Dumnezeu.

    Pot spune că el este unic în toată creația lui Dumnezeu.

    Prin urmare, Dumnezeu a vrut să fie in trupul nostru, în care El să pună sufletul nostru nemuritor, Templul Său, pentru a fi venerat acolo de noi toți, copiii Săi, ca Rege-Dumnezeu Tatăl .

    Biblia spune că suntem „un templu al lui Dumnezeu viu ”.

    Satana nu poate câștiga sufletul niciunui om dacă nu i-a câștigat anterior trupul. De aceea, el încearcă într-o mie de moduri să ne infecteze corpul, astfel încât acesta să înceteze să fie un „ templu al lui Dumnezeu ” și astfel sa il poate conduce .

    Până acum, satana a încercat să domine omul folosindu-i punctele slabe umane. Astfel, el l-a făcut pe om predispus la multe și diverse mari păcate, cum ar fi imoralitatea, drogurile, crima, magia și multe altele.

    Dar de fiecare dată când omul s-a pocăit de greșelile sale și Dumnezeu l-a iertat, legăturile și planurile sale au fost distruse.

    Deci, satana a fost în căutarea de a găsi un mod diferit de a controla pana la absolut mintea omului, și să fie capabil să ii direcționeze gândurile astfel inca sa ajunga capabil de a-i controla pana si dorințele și chiar sentimentele omului.

    Lucru care, din păcate, l-a si găsit. Cu inteligența artificială a computerelor și o serie de vaccinuri specifice, specializate, va putea interveni în lanțul codului genetic uman, ADN-ul și îl va schimba . Astfel, ADN-ul uman schimbat , în loc să acționeze sub Inteligența Divină , așa cum a creat-o Dumnezeu, va acționa acum conform poruncilor inteligenței artificiale, care vor fi conduse de personalul satanic al antihristului.

    De fapt, pentru a controla mai bine fiecare persoană în mod individual, unele elemente ale codului din ADN-ul uman mutant vor constitui baza necesară pentru a crea o identitate, o identitate exclusivă, cu un număr personal, care va fi unic pentru fiecare persoană. Acest număr personal de pe ADN -ul fiecărei ființe umane va fi acum de neșters, permanent și irevocabil.

    Acest nou număr al omului, cu numărul 666 care îl precedă, va indica cui aparține acest om și cu acesta va fi înregistrat în supercomputerul central al antihristului, faimosul „ Bestia ”, cu care vor fi conectate toate celelalte computere ale sale, stare antihristică satanică.

    Pentru a permite tuturor computerelor să citească cu ușurință acest număr uman, va fi creată o „pictogramă de comandă rapidă” (n.a. cu sensul de scurtatura, probabil este vorba de quantum dot tattoo) pe suprafața corpului uman, pe frunte și pe mână .

    Fiecare activitate umana cum ar fi de economisire, cumpărarea, vânzarea și în general orice tranzacție va fi complet controlata și va depinde de numarul sau personal .

    Va fi identitatea sa oficială. Fără acest număr, această persoană pur și simplu nu va exista in societate.

    Deci planul lui satan în prima fază este de a transforma corpul uman într-un transmitator mobil, la fel ca un telefon mobil astfel încât să îl poată domina cu ușurință.

    2. ÎNTREBARE

    Cum să transformi un om într-un transmitator mobil, „un telefon mobil”?

    Pentru a construi o casă este nevoie de două lucruri. Materialele care vor fi necesare clădirii și tehnicienii corespunzători care vor lucra pentru construirea și perfecționarea acesteia.

    În ceea ce privește materialele necesare pentru a construi noul ADN uman mutant, satana s-a asigurat să le adune încet și viclean, treptat în corpul uman. El le-a purtat în corpul nostru prin ceea ce mâncăm, bem și respirăm, care fusese anterior infectat cu diverse materiale invizibile pentru ochi, cu o înaltă nanotehnologie.

    În continuare, o serie de 7 vaccinuri specializate vor juca rolul a 7 tehnici specializate care vor întreprinde realizarea noului ADN uman mutant, cu materialele care au intrat deja în corpul uman.

    Scopul celor 7 vaccinuri va fi să slăbească și în cele din urmă să anuleze posibilitatea omului de a deveni prin cele 7 daruri ale Duhului Sfânt „templul lui Dumnezeu”.

    Cel mai important dintre cele șapte vaccinuri va fi al șaptelea. Al șaptelea vaccin va fi bijuteria coroanei nanotehnologiei, întrucât va introduce, fără nici o anulare, în ADN-ul uman mutant final, elementul care va încorpora codul necesar pe care va fi scris numărul – sigiliul fiecărui om.

    Trebuie să repet că restabilirea ADN-ului uman la starea sa inițială nu va mai fi posibilă, motiv pentru care cei care primesc „pecetea” satanică vor fi ținuți captivi pe viață prin cea mai distructivă decizie a existenței lor.

    Acest număr nu va fi ceva vizibil care poate fi îndepărtat din corpul uman, ci ceva invizibil, deoarece va fi unul cu ADN-ul uman, adică propria sa viață.

    Acest număr va fi apoi conectat la un supercomputer, faimosul „Bestie”, care va fi operat chiar de către antihrist și de ai săi, care vor exercita și puterea absolută.

    Cu ajutorul inteligenței artificiale, care a devenit un punct atât de puternic, așa că acum îndumnezeit de oameni, antihristul și personalul demonic pot controla, domina și direcționa gândurile, deciziile, dorințele și sentimentele fiecare persoană.

    Fiecare formă de gândire sau reacție diferită va fi cunoscută prin inteligența tehnică a „Bestiei”, iar toiagurile demonice ale Antihristului vor decide moartea sau, în cel mai bun caz, dispariția existenței acestui transmitator uman special.

    3. ÎNTREBARE

    Cine îl ajuta pe satana să-și îndeplinească planul de a distruge omenirea?

    În ultimii ani, lucifer a reușit să pună în poziții cheie ale puterii tridimensionale mondiale, și anume politică, știință și religie, mulți oameni diabolici dedicați lui.

    Acesta este modul în care antihristul ajunge la domnie:

    1. Politica, prin intermediul bancherilor care controlează banii și determină deciziile politice.

    2. Știința, prin oamenii de știință satanici care produc arme, viruși infecțioși și alte structuri satanice capabile să distrugă omul și Creația lui Dumnezeu.

    3. Religia, prin liderii religioși subordonați acesteia, care au avut grijă încet, cu o înșelăciune, să se ridice la poziții ecleziastice de conducere. Acești proprii lideri religioși sunt dispuși să asculte, să pună în aplicare și să promoveze planurile și legile lui antihrist cu ușurință și fără rezistență. De fapt, ei sunt singurii care pot ușor, sub pretextul virtuții „ascultării”, să seducă mulțimea, în calitate de conducători și „păstori” ai lor.

    Una dintre cele mai importante acțiuni ale lui antihrist va fi convingerea tuturor acestor lideri religioși să se unească, de dragul așa-numitei iubiri și pace mondiale, într-o unitate religioasă mondială, „Biserica Mondială”.

    Astfel, pentru ca antihristul să devină crezut și acceptat în lumea creștină, el va folosi, așa cum spune Apocalipsa lui Ioan, ca si colaborator al său Falsul Profet, omul satanist care va conduce Biserica Mondială în acel moment.

    El, în calitate de conducător al Bisericii, va încerca să-i convingă pe toți creștinii să primească sigiliul final al așa-numitului „Hristos”, de fapt antihrist.

    4. ÎNTREBARE

    A început totul?

    Da, dar sunt încă în faza incipientă. Suntem acum în faza experimentală a vaccinurilor. Înainte de apariția celor șapte vaccinuri specializate și specializate, care vor construi noul ADN mutant la oameni, o serie de vaccinuri experimentale vor fi testate mai întâi pe milioane de oameni cu efecte secundare incontrolabile și periculoase.

    Unele dintre ele, deoarece vor interfera cu lanțul codului genetic al ADN-ului uman, vor provoca autoapărarea naturală a ADN-ului, rezultând noi boli puternice. Acestea vor fi, pentru o lungă perioadă de timp, incurabile. Medicii nu vor putea găsi cu ușurință un remediu pentru aceste boli, ducând la moartea a milioane de oameni.

    Înainte de sigiliul final, care va avea loc pe același ADN uman, va fi precedat mai întâi de un efort global pentru a oferi tuturor oamenilor un număr personal. Acest număr nu va fi adevărata „marcă”, ci o etapă a acesteia, pentru ca persoana să se familiarizeze cu „marca” finală.

    Acest număr va începe la început ca o parafa, pe carduri și alte documente legale, și apoi să devină mai funcțional organismele publice de găsit cu ușurință și să fie citit de serviciile tehnice de computer, va deveni digital.

    Astfel, toate guvernele vor da tuturor cetățenilor un număr personal, cu care vor putea să își desfășoare toate activitățile necesare, care vor viza fie relația lor cu statul, cum ar fi buletinele de identitate, impozitarea și multe altele, fie supraviețuirea lor, astfel ca achiziții și vânzări.

    Apoi, cu ajutorul inteligenței artificiale, toate numerele acestor oameni vor fi conectate la un supercomputer central central, „Bestia”. Astfel, în „Bestia” vor fi înregistrați toți oamenii lumii, cu toate detaliile lor personale.

    Ca pretext pentru acest mare argument global, ei vor spune lumii întregi că este singura modalitate de a asigura mai bine pacea mondială și lupta împotriva tuturor actelor ilegale și teroriste.

    Scopul secret al acestora, totuși, este acela de a cunoaște și de a controla cu precizie întregul set de oameni va trebui să meargă la următoarea și ultima etapă a „sigiliului” final prin care antihrist ii va cunoaste pe toți cetățenii.

    5. ÎNTREBARE

    Cum putem reacționa noi creștinii la toate acestea? Există un antidot care poate neutraliza puterea acestor structuri satanice?

    Zilele în care trăim sunt într-adevăr foarte rele. Au început testele pentru obținerea de noi ADN-uri umane mutante. Inteligența artificială merge mai departe și oamenii ignoră sau vor să ignore și să desconsidere ceea ce sunt. Lucifer a reușit să convingă oamenii că îi pasă de sănătatea lor, astfel încât aceștia să poată accepta cu ușurință experimentele sale.

    Fie că ne facem noi înșine un Templu al lui Dumnezeu sau un templu al lui satana este alegerea noastră. Depinde de noi dacă vom rămâne uniți cu Dumnezeu Tatăl, ca proprii Săi copii, sau îl vom părăsi și ne vom alătura taberei lui lucifer. Suntem liberi să alegem, dar și să asumăm consecințele deciziilor noastre.

    Cei dintre noi care alegem să rămânem credincioși lui Hristos și a Sfintei Sale Biserici trebuie să fim gata să purtăm crucea mărturisirii, chiar și a martiriului. Epoca noastră va evidenția pe cei mai mari sfinți ai Bisericii.

    În ceea ce privește toate acele materiale de înaltă tehnologie care sunt introduse în mod deliberat și fără să știm în corpul nostru, precum otrava satanică ce se gaseste in ceea ce mâncăm, bem și respirăm pentru a ne infecta, trebuie să subliniez că există un antidot.

    Așa cum fiecare otravă are antidotul ei, tot așa si pentru aceste avem antidoturi in sfânta noastră Biserică.
    Totuși, problema cu antidoturile pe care le are Biserica noastră este că acestea presupun două elemente spirituale de bază din partea oamenilor, pentru ca „puterea” lor să fie activată. Ele presupun „credință” și „încredere” în Dumnezeu, dar ceva ce nu mai poți găsi cu ușurință la creștini.

    Ca antidot de bază propus de sfânta noastră Biserică este Sfânta Împărtășanie, adică Hristos însuși. Energia acestor materiale periculoase de înaltă tehnologie este neutralizată de Sfânta Împărtășanie, care nu va acționa doar terapeutic, ci și descurajant, deoarece nu va permite inteligenței artificiale să intervină în lanțul ADN-ului uman, să „graveze” și să facă mutația. dintre acele elemente inițiale pe care inteligența divină cu infinită „Înțelepciune” le-a definit! În cazul Sfintei Împărtășanii, puterea invazivă a Duhului Sfânt este decisivă. Însuși Duhul Sfânt intervine pentru a menține Voința Divină!

    Sfințirea este, de asemenea, un antidot puternic și mai ales „marea Sfințire a Epifaniilor”, deoarece nu permite satanei și inteligenței artificiale controlate de el să-și îndeplinească lucrările și planurile.

    Semnul Sfintei Cruci a fost întotdeauna marea frică de demoni. Biserica noastră are multe povești, în principal din viața sfinților noștri, că Sfânta Cruce a desființat puterea otrăvii cu care i-au udat pe sfinții martiri să moară. Ori de câte ori făceau semnul Crucii, otrava își pierdea puterea și nu putea provoca moartea sfântului mucenic. Desigur, nu trebuie să uităm că acești sfinți creștini au avut o credință profundă și o mare dragoste în Hristosul nostru, întrucât de dragul Lui au abandonat totul, pentru a nu-l trăda și nega pe Hristos!

    Rugăciunea zilnică către Dumnezeu și în special către Duhul Sfânt, când este făcută cu profundă căință și smerenie pentru greșelile noastre, dar și cu iubirea divină în inimile noastre pentru Dumnezeu Tatăl nostru, este, de asemenea, un remediu foarte puternic împotriva oricărei insulte satanice.

    Rugăciunea din inimă atrage foarte mult Harul divin și creează o protecție divină în jurul corpului și sufletului persoanei care se roagă. Această armură divină de protecție împiedică orice formă de comunicare satanică care încearcă să jignească trupul și sufletul uman, cu interferența spirituală puternică pe care o provoacă.

    O altă mare și importantă energie a sfintei rugăciuni este aceea că va lumina mintea omului smerit și îi va dezvălui, prin harul Duhului Sfânt, adevărul alegerilor sale, dar și al evenimentelor care vor avea loc.

    Această putere extraordinară a rugăciunii de a dezvălui adevărul persoanei care se roagă se va dovedi a fi un ajutor foarte important pentru creștinii vremurilor de pe urma, unde antihristul și urmașii săi vor domni peste tot.

    Omul care este credincios lui Dumnezeu, luminat de Duhul Sfânt, va putea să simtă și, în multe cazuri, chiar să vadă adevărul despre o persoană, dacă este trimisa de la Dumnezeu sau de la satana.

    Acest lucru îi va ajuta pe mulți creștini devotați să discearnă ce lideri spirituali ai Bisericii îl urmează pe adevăratul Hristos și care pe antihrist!

    În Biserică paiul va fi separat de grâu și vor fi dezvăluiți conducătorii ecleziastici nevrednici, precum și sfinții părinți și învățători ecleziastici, astfel încât creștinii să știe în cine să aibă încredere și pe cine să urmeze și pe cine nu.

    Paiul va fi conducerea ecleziastică a „Bisericii Mondiale”, care va aparține Antihristului și va fi condusă de prietenul său și colaboratorul Falsului Profet, conform Apocalipsei lui Ioan.

    Grâul va fi alcătuit din bărbați sfinti ai Biserici care vor construi „Biserica Catacombelor” din ultimii ani.

    Creștinii care se roagă, prin revelația lui Dumnezeu, vor recunoaște cine va fi paiul și cine va fi grâul, pentru a ști cine vor fi acei sfinți părinți și învățători in care să se încredă și să-i urmeze.

    6. ÎNTREBARE

    Cât de aproape este tot ceea ce ne-ați spus în detaliu?

    Totul a început și va atinge punctul culminant în viitorul foarte apropiat.

    Desigur, satana se grăbește să ia frâiele puterii mondiale prin propriul său fiu, antihrist. De aceea se deplasează insidios, foarte înșelător și secret, la toate nivelurile puterii, pentru a deveni imediat „liderul mondial”.

    Dar Dumnezeu nu-i permite pentru o vreme, pentru că oamenii ignoră întregul adevăr, astfel încât să poată alege liber pe cel pe care îl vor crede și urma.

    Marea milă a lui Dumnezeu față de om, care nu dorește ca niciun suflet uman să se piardă în întunericul hadesului și al iadului, va permite să se întâmple trei mari evenimente care vor ajuta întreaga lume să cugete mai întâi și apoi să decidă liber alegerea cea mai importantă în istoria omenirii.

    Primul eveniment va avea legătură cu sănătatea oamenilor, ceea ce va fi o multipla interferență distructivă datorită unui medicament experimental ce promite viață și sănătate, dar va provoca multe efecte secundare, chiar și moartea.

    Al doilea eveniment va fi legat de dorința nestăvilită a unor lideri satanici, care în încercarea lor de a conduce întreaga lume, vor provoca un conflict global cu catastrofe globale incalculabile.

    Al treilea eveniment va fi revoluția naturii însăși în statele creștine satanice, dar și în întreaga lume care reacționează la adevăratul Dumnezeu, ca un ultim efort al naturii ecvine pentru a-l trezi pe omul hipnotizat de satana, pentru a-și reveni, să se pocăiască și să oprească iminentul său dezastru.

    Pe scurt, pot spune că:

    un lanț de catastrofe naturale foarte mari va schimba însăși structura pământului,

    în timp ce spectrul foamei, setei, bolilor și disperării va umbri întreaga planetă.

    Așadar, dacă omul este tulburat și își dă seama de greșeala sa, prin tot ce se va întâmpla, imediat totul se va schimba în bine și cursul distructiv al lui și al naturii se va opri.

    Dacă totuși persistă în cursul său egoist și îl lasă pe satana să-i devină stăpân și zeu și acceptă voluntar semnul și sigiliul satanei, atunci vor avea loc evenimente catastrofale mondiale și mai mari și mai teribile, provocând moartea unui număr nenumărat de oameni. Aceste evenimente teribile din lume sunt menționate în Apocalipsa Sfântului Ioan.

    7. ÎNTREBARE

    Cine, la urma urmei, este acest Antihrist, care va supăra viața întregii lumi?

    El este fiul trupesc a lui satan, care se naște dintr-o femeie si chiar lucifer în timpul unui ritual satanic.

    El va trăi în secret la început și de acolo îi va conduce pe liderii mondiali dedicați lui, pe care i-a ridicat la putere. El va ajunge la puterea politică la momentul potrivit.

    Farmecul gândului său satanic, capacitatea sa retorică și impunerea sa asupra tuturor conducătorilor și popoarelor de pe pământ vor fi atât de puternici încât vor încânta întreaga planetă.

    Ca prim act de impresie, antihristul va opri toate războaiele pe care le-a purtat până acum în secret. El va fi proclamat „prinț al păcii” și toți șefii de stat vor preda puterea popoarelor lor.

    Din acel moment, antihristul va conduce totul cu putere absolută și cu ajutorul inteligenței artificiale perfecționate, va controla pe toată lumea și totul.

    Cu ajutorul demonilor și al inteligenței artificiale, el va efectua chiar și diverse minuni realizate artificial, pe care le va proiecta către întreaga lume pentru a-i convinge că este un zeu. Că el este adevăratul hristos care a venit pe pământ pentru a salva pe toți oamenii.

    Biserica mondială, care va fi condusă inca de dinainte de prietenul său personal și omul satanic, Falsul Profet, îl va accepta ca om al lui Dumnezeu, ca profet și salvator al lumii. Atunci se va disputa oficial că Domnul nostru Iisus Hristos este adevăratul Mesia al lumii și acest titlu de Mesia va fi atribuit Antihristului.

    Atunci cea mai mare și mai nemiloasă persecuție a adevăratului Hristos și a creștinilor va atinge punctul culminant.

    Toate religiile lumii vor recunoaște forțele supranaturale și il vor accepta ca salvator și zeu pentru ele, așa că vor accepta să ajunga prin voința lor la sigiliul satanic prin care ii vor garanta credinta si ascultare veșnica .

    Dar adevărații creștini care, cu ajutorul lui Dumnezeu, rămân credincioși singurului și adevăratului Fiu al lui Dumnezeu, Domnul nostru Iisus Hristos, nu vor primi acest sigiliu, chiar dacă trebuie să-și dea viața.

    Pentru această credință, Dumnezeu va interveni în mod miraculos, pentru a-i proteja și a le da necesitățile pentru supraviețuirea lor.

    Puterea creștinilor din acea vreme o vor obține cu ajutorul Duhului Sfânt din studiul Sfintelor Scripturi, Sfanta Euharistie și prin rugaciunile sfintite.

    De aceea, Antihristul și adepții săi vor lupta împotriva acestor trei forțe sfinte. Vor încerca să rescrie Biblia după cum consideră potrivit. Vor persecuta cu motive nesemnificative pe acei cuviosi părinți spirituali care se vor opune lor. Ei vor lupta împotriva Sfintei Împărtășanii în orice fel, astfel încât oamenii să nu o primească, până în momentul în care ei și toate celelalte „Taine” ale Bisericii vor fi desființate definitiv.

    Puterea minunată a Sfintei Împărtășanii este cunoscuta foarte bine de lucifer și demonii săi. El știe că atâta timp cât este săvârșită în sfintele Biserici și primită cu venerație de către oameni, el și planurile sale demonice nu vor fi promovate cu succes și nu va putea veni ca lider mondial și mesia.

    Un semn al venirii sale va fi desființarea Sfintei Împărtășanii.

    Din acest motiv, de acum încolo, veți vedea și trăi tot mai mare și teribil război tinut de lucifer împotriva Sfintei Împărtășanii, prin proprii sai politicieni, oamenii de știință iar din pacate liderii bisericii vor plutii in deriva.

    La început, Hristosul imaculat în Sfânta Împărtășanie va fi acuzat de politicieni și oameni de știință că poate infecta și transmite boli oamenilor. Confirmarea acestor acuzații satanice prin ingaduirea preoților va marca oficial începutul marii persecutii a lui Hristos și a Sfintei Lui Biserici.

    Schimbarea modului în care creștinii participa la Sfintele Taine va fi al doilea pas al prigoanei iar transformarea Sfintei Împărtășanii într-o formă solidă va fi al treilea efort malefic al spiritelor întunericului.

    În ultimul și cel mai puternic atac împotriva Sfintei Împărtășanii, înainte de efortul final care va avea loc odată cu apariția antihristului, se va pune la îndoială faptul că Sfânta Împărtășanie este Trupul și Sângele lui Hristos, dar va fi considerat un „substitut” .

    Am intrat, copilul meu, într-o perioadă ciudată pe care aș putea să o descriu cu siguranță drept începutul anilor escatologici. Este perioada în care până și cei aleși vor fi inselati, așa cum spun Scripturile.

    Sper că Duhul Sfânt ne va lumina pe toți pentru a înțelege viclenia lui satana și pentru a rămâne credincioși in Domnul nostru Iisus Hristos, adevăratul Mesia al lumii. Amin.

    Apreciat de 2 persoane

    • Alin Razvan said, on decembrie 25, 2020 at 7:26 pm

      @Mario
      Super interviu, pr Elpidie e superharismatic. Ar fi bine, cine poate, sa mai puna pe viitor noi si noi traduceri ale lui. Foarte, foarte utile! Multumim

      Apreciază

  3. Un om said, on decembrie 25, 2020 at 3:02 pm

    Să ne ajute bunul Dumnezeu să nu cădem pradă manipulărilor lor ordinare cu vaccinuri mizerabile!

    Apreciază

  4. luigilucretiu said, on decembrie 25, 2020 at 4:35 pm

    Papa Francisc ar putea renunța la funcție după Crăciun. „Nu există îndoială că va demisiona în 2020”

    „Nu cred că există vreo îndoială că va demisiona în 2020”, a declarat pentru EuroWeekly fostul director al afacerilor publice pentru Cardinalul de Westminster.

    „Papa Francisc a arătat clar că demisia predecesorului său, Papa Benedict al XVI-lea, a fost un act de mare modestie și că nu va avea nicio problemă să facă același lucru”. Benedict al XVI-lea a renunțat la funcție în 2013 și a reprezentat prima demisie după mai bine de 500 de ani, Papa fiind ales în mod normal pe viață.
    Prin urmare, Papa Francisc, în vârstă de 84 de ani, ar putea demisiona. Mai ales că, la televiziunea mexicană, în 2014, a declarat într-o ediție din Noticieros Televisa: „Am senzația că pontificatul meu va fi scurt, patru sau cinci ani. Nu știu, poate doi sau trei. În cele din urmă, au trecut deja doi ani. Dar este ca o presimțire: am impresia că Dumnezeu m-a pus acolo pentru o misiune scurtă”.

    https://www.smartradio.ro/papa-francisc-ar-putea-renunta-la-functie-dupa-craciun-nu-exista-indoiala-ca-va-demisiona-in-2020/?fbclid=IwAR2OtI71k543BfvHQGpNQuhvOI8Ih1C7iwqo78fyRNYcy1gJRwZwbJOeYXI

    Apreciază

  5. Alexander said, on decembrie 25, 2020 at 5:13 pm

    Interesant. Va fi acesta al doilea stagiu?

    Dark Winter | Dystopian Sci-Fi Short Film

    Apreciază

  6. «gândul îmi spune» că Elpidie Vaianakis se află în înșelare said, on decembrie 25, 2020 at 5:55 pm

    Elpidie Vaianakis din Rodos îl mai pomenește pe ereticul ecumenist Bartolomeu din Fanar? (https://saccsiv.wordpress.com/2020/12/01/papa-catre-bartolomeu-impreuna-vom-ajunge-la-unitate-in-euharistie/)

    Dacă da, atunci nu cred în ceea ce spune Elpidie Vaianakis deoarece, dacă traducerea de mai sus este corectă, la întrebarea 7:

    «Cine, la urma urmei, este acest Antihrist, care va supăra viața întregii lumi?»

    Elpidie Vaianakis prin răspunsul său:

    «El este fiul trupesc a lui satan, care se naște dintr-o femeie si chiar lucifer în timpul unui ritual satanic.»

    îi contrazice, în învățătura despre antihrist, pe doi Sfinți ai Bisericii Ortodoxe:

    pe Sfântul Arhiepiscop Ioan Maximovici care spunea (https://ortodoxinfo.ro/2020/07/02/sf-ioan-maximovici-despre-sfarsitul-lumii-si-dulceata-compromisului-la-ultimii-crestini-fermitatea-marturisirii-va-disparea/):

    «[…]

    Vor avea importanta hotaratoare fortele care pregatesc venirea lui Antihrist”. Antihrist va fi un om, iar nu diavolul intrupat. (…) Acel om doreste sa fie in locul lui Hristos, sa ocupe locul Sau si sa aiba ceea ce ar trebui sa aiba Hristos. El doreste sa aiba aceeasi putere de fascinatie si aceeasi stapanire asupra intregii lumi.

    El va primi acea putere inainte de pieirea sa si a intregii lumi. El il va avea ca un ajutor pe un mag care, prin puterea falselor minuni, ii va implini toata voia si-i va ucide pe cei ce nu recunosc stapanirea lui Antihrist. Inainte de moartea lui Antihrist vor aparea doi drepti, care il vor da in vileag. Magul ii va omori si timp de trei zile trupurile lor vor ramane neingropate. Aceasta va fi cea mai mare jubilare a lui Antihrist si a tuturor slujitorilor lui. Dar, deodata acei drepti vor invia si toata ostirea lui Antihrist va fi in mare tulburare si se va ingrozi, iar Antihrist va cadea deodata mort, omorat de puterea Duhului.

    Dar ce se stie despre omul-Antihrist? Originea lui exacta nu se cunoaste. Tatal este cu totul necunoscut, iar mama este o femeie stricata care se da drept fecioara. El va fi evreu din semintia lui Dan. Pentru aceasta avem semn ca Iacov, murind, a spus ca, printre urmasii sai, „Dan va fi sarpe la drum, vipera la poteca, înveninînd piciorul calului, ca sa cada calaretul” (Facerea 49, 17). Aceasta ne indica metaforic ca el va actiona prin viclenie si rautate. Ioan Teologul vorbeste în Apocalipsa despre mîntuirea fiilor lui Israel, ca înainte de sfîrsitul lumii o multime de evrei se vor întoarce la Hristos, dar din sirul semintiilor mîntuite lipseste semintia lui Dan. Antihrist va fi foarte inteligent si va sti cum sa se poarte cu oamenii. Va fi fermecator si prietenos.”

    „Pîna la venirea lui Antihrist în lume, venirea lui este deja pregatita. „Taina lucreaza deja”˜ si fortele care-i pregatesc aparitia se lupta, în primul rînd, împotriva împaratiei legiuite. Sfîntul Apostol Pavel spune ca Antihrist nu poate aparea pîna nu va fi indepartat „cel care o împiedica”˜ (II Tesaloniceni 2, 7). Sfîntul Ioan Gura de Aur tîlcuieste ca „cea care o împiedica” este stapînirea legiuita cinstitoare de Dumnezeu.

    Aceasta stapînire (Regalitatea) se lupta cu raul. „Taina” (Lucrarea lui Antihrist) care lucreaza în lume nu doreste aceasta, nu doreste lupta cu raul prin mijloacele fortei: dimpotriva, ea doreste stapînirea faradelegii si cînd o va obtine, nimic nu va mai împiedica venirea lui Antihrist. El nu va fi doar inteligent si fermecator, dar va fi milostiv, va face acte de caritate si fapte bune pentru întarirea stapînirii sale. Iar cînd si-o va întari într-atît, încît îl va recunoaste întreaga lume, atunci îsi va arata fata.

    […]»

    și pe Sfântul Ioan Damaschin, care, în cuvântul său despre antihrist, din Dogmatica sa, scrie (https://saccsiv.wordpress.com/2019/10/03/sfantul-ioan-damaschin-trebuie-sa-vina-antihrist-il-vor-primi-iudeii-va-fi-om-nascut-din-curvie-si-va-primi-toata-energia-lui-satan-la-inceput-va-lua-chipul-sfinteniei/):

    «[…]
    Deci nu insusi diavolul se face om asa cum s-a inomenit Domnul – sa nu fie! – ci se naste om din curvie si primeste toata energia lui satan. Caci Dumnezeu, cunoscand mai dinainte toata perversitatea vointei lui, pe care o va avea, ingaduie ca sa locuiasca diavolul in el.

    Se naste deci din curvie, dupa cum am spus, este crescut in ascuns si pe neasteptate se rascoala, se impotriveste si imparateste. La inceputul imparatiei lui, dar mai degraba a tiraniei lui, ia chipul sfinteniei, dar cand ajunge stapanitor, persecuta Biserica lui Dumnezeu (Matei XXIV, 6-10.) si-si face cunoscuta toata rautatea lui. Va veni cu “semne si minuni mincinoase” (II Tesaloniceni II, 9.), inselatoare si nu adevarate si pe cei care au slaba si neintarita temelia mintii ii va insela si-i va desparti de Dumnezeul cel viu, incat “sa se sminteasca de va fi cu putinta si cei alesi” (Matei XXIV, 24.).
    […]»

    Elpidie Vaianakis nu a citit nici măcar pe Cuviosul Paisie Aghioritul care, la frica unei monahii de antihrist («Părinte, atunci când aud despre Antihrist simt o frică înăuntrul meu.»), spunea despre antihrist (https://saccsiv.wordpress.com/2013/07/14/parintele-paisie-aghioritul-interviu-despre-antihrist-sionisti-si-666/):

    «De ce te temi? Va fi mai înfricoşător decât diavolul? Acesta este om. Sfânta Marina l-a bătut pe diavol şi Sfânta Iustina a alungat atâția. La urma urmei noi n-am venit să ne aranjăm în această lume. Semnul că se apropie împlinirea proorociilor va fi dărâmarea templului lui Omar din Ierusalim. Îl vor dărâma, ca să rezidească Templul lui Solomon, care, precum se spune, a fost zidit în locul acesta. În cele din urmă, sioniştii îl vor aşeza acolo pe Antihrist ca Mesia. Am auzit că evreii deja se pregătesc să rezidească Templul lui Solomon.»

    Gândul îmi spune că ceea ce spune Elpidie Vaianakis nu sunt prorocii ci sunt planurile antihriștilor pe care i le-au șoptit duhurile necurate la ureche.

    Sfântul Ignatie Briancianinov în cartea sa, Despre vedenii, duhuri și minuni, scrie (https://html2-f.scribdassets.com/8ewgv6zdog585u00/images/44-6f57a84c34.jpg, https://html1-f.scribdassets.com/8ewgv6zdog585u00/images/45-c7293368f4.jpg)

    «[…] Demonii nu cunosc viitorul, care-i ştiut numai de Dumnezeu şi de acele făpturi înțelegătoare ale Lui cărora Dumnezeu binevoieşte să le descopere viitorul; dar precum oamenii deştepți şi încercați, pornind de la întâmplările care au avut ori au loc, prevăd si prevestesc cele ce se vor întâmpla în viitor, aşa şi viclenele, multîncercatele duhuri rele pot câteodată să presupună cu mare probabilitate şi să prezică viitorul 51. Adeseori ele se înşală; foarte ades mint si aruncă pe oameni în nedumerire şi îndoială prin prevestiri lipsite de limpezime. Câteodată, ele pot să prevestească o întâmplare care deja a fost hotărâtă în lumea duhurilor, dar între oameni n-a fost dusă încă la împlinire: astfel, dinainte ca pe dreptul Iov să-l atingă ispitele, îngăduirea acestor ispite fusese hotărâtă deja în sfatul lui Dumnezeu şi fusese vestită duhurilor căzute (Iov, I); astfel, fusese hotărâtă la judecata lui Dumnezeu, cunoscută de sfintele puteri cereşti şi de îngerii cei lepădați, şi dată spre împlinire duhului viclean pieirea în bătălie a regelui israelitean Ahav încă dinainte ca regele să meargă la luptă (III Regi 19-23); astfel, diavolul îi prezisese sfântului loan, arhiepiscopul Novgorodului, ispita care avea să cadă mai târziu asupra lui 52. Au fost cazuri când şi unor păcătoşi li s-au arătat sfinți îngeri, dar asta s-a întâmplat potrivit unei osebite iconomii a lui Dumnezeu şi foarte rar: astfel, unui proroc mincinos şi mag, adică unui om care era în împărtăşire deosebit de apropiată cu demonii, i s-a arătat un sfânt înger (Numeri XX). Cazurile excepționale, care țin de o iconomie aparte a lui Dumnezeu, nu trebuie să aibă nici o înrâurire asupra regulii care este de obşte pentru toți53. Regula de obşte pentru toți oamenii stă în a nu ne încrede nicidecum duhurilor atunci când ele se arată în chip simțit, a nu intra în împreună-vorbire cu ele, a nu le da nici o atenție, a socoti arătarea lor o ispită foarte mare şi foarte primejdioasă, în vremea acestei ispite trebuie să ne tindem gândul şi inima către Dumnezeu cu rugăciune pentru a fi miluiți şi izbăviți de ispită. Dorința de a vedea duhuri, curiozitatea de a afla ceva despre ele şi de la ele este semn al unei cât se poate de mari nechibzuințe şi a unei desăvârşite necunoaşteri a predaniilor morale şi făptuitoare ale Bisericii Ortodoxe. Cunoaşterea duhurilor se dobândeşte într-un cu totul alt chip decât presupune iscoditorul neîncercat şi nesocotit, împărtăşirea pe față cu duhurile este pentru cel neîncercat o cât se poate de mare nenorocire, sau slujeşte drept izvor al celor mai mari nenorociri.

    51 Vita Sancti Pahomii, cap. XLIX. Patrologiae, tom LXXIII.

    52 Viețile Sfinților, 7 septembrie.

    53 Sfântul Isaac Sirul, Cuvântul 1.

    […]»

    Apreciază

  7. dd_2d said, on decembrie 25, 2020 at 6:28 pm

    De Nasterea Domnului multe lucruri rele fac unii. Au ei o placere sa pateze sarbatoarea:
    – Aduc otravuri.
    – L-au omorat pe Ceausescu.
    – pana si in filme, creaturile cele mai monstruoase se nasc azi.Ex Alien prometheus ca sa mentionez ceva recent.

    Intelgeti? Asociaza sentimente negative cu sarbatoriile religioase. Programare psihica.
    Asa s-a ajuns ca un popor credincios sa isi urasca preotii si religia. Credinta= inapoiat, necivilizat, sec 18 samd.

    Apreciat de 1 persoană

  8. moonty_man said, on decembrie 25, 2020 at 6:50 pm

    Explozie devastatoare în centrul orașului american Nashville,în prima zi de Crăciun!

    Apreciază

  9. […] Un frate a postat la rubrica de comentarii o traducere in romana a acelui transcript. Am amanat s-o citesc si habar n-am daca este corecta, insa un cititor ne atrage atentia asupra unui paragraf de o gravitate covarsitoare: […]

    Apreciază

  10. Stefan said, on decembrie 25, 2020 at 8:07 pm

    Exact la asta mă gândeam și eu . Simbolismul ăsta , nu se pot rupe de el deloc.
    Să le zădărnicească Domnul Hristos planurile

    Apreciază

  11. Cms72 said, on decembrie 25, 2020 at 9:53 pm

    „(…) I have told you that the spirits of darkness are going to inspire their human hosts, in whom they will be dwelling, to find a vaccine that will drive all inclination towards spirituality out of people’s souls when they are still very young, and this will happen in a roundabout way through the living body. Today, bodies are vaccinated against one thing and another; in future, children will be vaccinated with a substance which it will certainly be possible to produce, and this will make them immune, so that they do not develop foolish inclinations connected with spiritual life — ‘foolish’ here, of course, in the eyes of materialists.”
    “The whole trend goes in a direction where a way will finally be found to vaccinate bodies so that these bodies will not allow the inclination towards spiritual ideas to develop and all their lives people will believe only in the physical world they perceive with the senses.”
    “…people are now vaccinated against consumption, and in the same way they will be vaccinated against any inclination towards spirituality. This is merely to give you a particularly striking example of many things which will come in the near and more distant future in this field — the aim being to bring confusion into the impulses which want to stream down to earth after the victory of the spirits of light.”
    “The first step must be to throw people’s views into confusion, turning their concepts and ideas inside out. This is a serious thing and must be watched with care, for it is part of some highly important elements which will be the background to events now in preparation.”

    Rudolf Steiner (Dornach, 27 October 1917)

    “…It is pathological for people to even think in terms of spirit and soul. ‘Sound’ people will speak of nothing but the body. It will be considered a sign of illness for anyone to arrive at the idea of any such thing as a spirit or a soul. People who think like that will be considered to be sick and — you can be quite sure of it — a medicine will be found for this.”
    “The soul will be made non-existent with the aid of a drug. Taking a ‘sound point of view’, people will invent a vaccine to influence the organism as early as possible, preferably as soon as it is born, so that this human body never even gets the idea that there is a soul and a spirit.”
    “The two philosophies of life will be in complete opposition. One movement will need to reflect how concepts and ideas may be developed to meet the reality of soul and spirit. The others, the heirs of modern materialism, will look for the vaccine to make the body ‘healthy’, that is, makes its constitution such that this body no longer talks of such rubbish as soul and spirit, but takes a ‘sound’ view of the forces which live in engines and in chemistry and let planets and suns arise from nebulae in the cosmos. Materialistic physicians will be asked to drive the souls out of humanity.”

    Rudolf Steiner (Dornach, 7 October 1917)

    Apreciază

    • Mihai T said, on decembrie 26, 2020 at 7:40 am

      Trebuie să ai grijă cu Steiner, că ”antroposofia” e erezie dacă nu mă-nșel.

      Apreciază

      • Cms72 said, on decembrie 26, 2020 at 2:38 pm

        Corect. Trebuie avut grija cu tot. Problema este ca lumea a ajuns unde a ajuns din cauza unora care au etichetat pe altii ca eretici, i-au anatemizat si i-au ucis. Daca nu ma insel, chiar Iisus Hristos a fost considerat eretic si condamnat pentru ca spunea adevarul… Dupa cum se vede, si acum se intampla acelasi lucru: adevarul este cenzurat iar cei care il exprima incep sa fie haituti… Numic nu s-a schimbat, din punctul asta de vedere. Ceea ce e diferit este ca acum exista mult mai multa inconstienta si prostie care pot fi exploatate, pentru ca oamenii s-au indepartat mai mult de Legea lui Dumnezeu decat in acele vremuri biblice

        Apreciază

  12. Duhul Capitanuluii said, on decembrie 25, 2020 at 11:14 pm

    Fraților, v-ați impartasit?! Vremurile sunt grele… Nu mai aveți mult timp…

    Apreciază

  13. test@t.tt said, on decembrie 26, 2020 at 12:57 am

    Iată de ce ELITA GLOBALĂ dorește așa mult SĂ FI VACCINAT încât implică chiar și Armata.
    Pare incredibil dar acești indivizi diabolici mărturisesc cu gura lor cum cu ajutorul unui viitor „vaccin salvator” îți vor anihila zona din creier responsabilă cu credința.
    ☆Material filmat în anul 2005.

    Apreciat de 1 persoană

  14. mariusmioc said, on decembrie 26, 2020 at 10:29 am

    După efectele adverse și frecvența lor anunțate de însuși producătorul, vaccinul poate fi mai primejdios decît însuși virusul. https://mariusmioc.wordpress.com/2020/12/05/vaccinarea-anti-covid-sa-fim-precauti-sau-prosti-efectele-adverse-anuntate-de-producatorul-pfizer/

    Apreciat de 1 persoană

  15. mariusmioc said, on decembrie 26, 2020 at 10:31 am

    Pentru cei care știu engleză, prospectul vaccinului, nu pentru marele public ci pentru lucrătorii din sănătate: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/948101/Temporary_Authorisation_HCP_Information.pdf

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.