SACCSIV – blog ortodox

Video: Discursul lui Nicolae Ceausescu din 21 decembrie 1989 / Filmari de la Universitate, seara aceleiasi zile / Fuga dictatorului cu elicopterul, a doua zi

Posted in CEAUSESCU, VIDEO by saccsiv on decembrie 21, 2020

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. neconsensual said, on decembrie 21, 2020 at 9:40 am

    Saccsiv nu merg link-urile la filmele cu al batran . Poate ne redirectionezi sau le postati dumneavoastra, daca le-ati salvat pe undeva. Ar putea contine detalii interesante desi adevarul il cam stim. Se pare ca se doreste ca aceste link-uri sa nu functioneze. Multumim

    Apreciază

  2. nonconsensual said, on decembrie 21, 2020 at 6:30 pm

    Ciudat dimineata nu mergea niciunul. Multumim

    Apreciază

  3. neconsensual said, on decembrie 21, 2020 at 7:25 pm

    Mda, aproape de neinteles schimbarea de atitudine. La mitingul pro Ceausescu erau cateva sute de mii de oameni pentru ca mai apoi sa urmeze ce stim deja. Ce fel de natie suntem , ce compozitie heteroclita are acest popor. Si mai ales ce perfidie si machiavelism al celor din umbra( apropos aia care se tot foiau dupa perdele in spatele lui al batran ). Ce gust amar dupa o jumatate viata irosita pentru multi dintre noi. Sunt si beneficiarii , cei care organizeaza totul aici si in aceeasi masura in diaspora daca nu chiar mai abitir. Nici nu-ti vine sa- i numesti fiinte. S-au vandut toate interesle strategice, s-a vandut forta de munca( in special tinerii care au plecat) iar cei ramasi au fost si sunt tradati si umiliti. Nu le este rusine acestor ciocoi noi( defapt aceeasi) de a fi organizat toate aceste crime :mineriade, colectiv, piatra neamt, maternitati incendiate samd. Vorba lui nea ilici : Mai animalelor. Jignim bietele vietati. Tot acesti asasini ne ” reprezinta” si in afara si in schimbul vanzarii resurselor naturale , materiale si umane si permisiunea acordata unor ticalosi, la fel ca ai nostri, occidentali de a deschide largi piete de desfacere cu marfa dubioasa, ai nostrii smecherasi s-au mentinut in functii 3 decenii, au facut averi fabuloase, conturi in offshore- uri, vile peste tot in lume, copii la studii la universitati gen Sorbona. Le dorim din inima( partidului) o judecata asemanatoare cu a celora pe care i- au tradat la finele lui 89. Imensa rusine , ati inundat tara cu vechituri, ati distrus flota si cfr- ul si ati pus pe butuci invatamantul si sanatatea. Cata insolenta manifestati pretudineni , acum sunteti mari stabi si prin occident. Furt, minciuna , crima organizata. Monopolurile voastre ( inclusiv cel al drogurilor precum in Lausanne) depasesc orice masura. Ati reusit sa ruinati toate localitatile pe unde v-ati instalat. Toate navalirile si asupririle din 106en cumulate la un loc nu echivaleaza in daune cu ce ati facut in 31 de ani. Iar acum masca pe care doriti sa ne-o impuneti are rol simbolic: sa ramanem tacuti. Un defect al religiei noastre este cel ca acorda posibilitatea mantuirii unor astfel de criminali. Cu totul de neinteles. Ei bine meritati sa va chinuie faradelegile voastre insutit. Si asa va fi. De 3 deceniine conduc distrugatorii de vieti. Pacat pentru acei naivi, de buna credinta care si-au sacrifcat viata( in viziunea voastra simpli figuranti in planul vostru marsav) pentru ca , in prezent, sa beneficiati, sfidatori, fiecare in parte( si sunteti vreo cateva zeci de mii) de o viata imparateasca. Singurii care ar trebui sa poarte masca totala pentru todeauna in fapt. Vorba aia obraznicul mananca praznicul si acest ” praznic” al lui al batran dureaza deja mult prea mult. Destul e destul.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 21, 2020 at 10:15 pm

      neconsensual

      Gresesti cumplit cand zici: „Un defect al religiei noastre este cel ca acorda posibilitatea mantuirii unor astfel de criminali”.

      Apreciat de 2 persoane

      • neconsensual said, on decembrie 22, 2020 at 12:14 am

        Cum ar fi sa traim in desfrau asa vreo 60-70 de ani buni si apoi sa ne ” consacram” mantuirii? Atatia hoti fura sute si mii de milioane si apoi fac pomeni vreo 2-3 kg de faina. Ceva imi scapa si atunci personaje ca Stalin in vreun acces de ” pocainta” sa fii ajuns sa se si mantuiasca. Asta da dreptate divina… . Parerea mea ca fiecare se va judeca si singur inainte de ajunge la sfinti si apoi la Dumnezeu. Fiecare isi stie foarte bine balanta. Este doar o opinie ( vezi personajul din Mizerabilii care mustrat se arunca in Sena- crestinismul ar elimina un sinucigas de la mantuire dar el da dovada de o parere de rau, se pedepseste singur).

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.