SACCSIV – blog ortodox

Ministrul Sănătății SPULBERĂ speranțele de relaxare: DUPĂ VACCINARE, ne așteaptă ÎNCĂ 6 luni de restricții

Posted in Romania, STIRI, virus by Vali on decembrie 28, 2020

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/ministrul-sanatatii-spulbera-sperantele-de-relaxare-dupa-vaccinare-ne-asteapta-inca-6-luni-de-restrictii_1566025.html

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat duminică, la debutul campaniei de vaccinare anti-Covid -19 din ţara noastră, că momentul este unul important şi plin de speranţă, dar a precizat că este esenţial ca cetăţenii să fie în continuare precauţi.

“Momentul este unul important, este unul de speranţă şi este unul care ar trebui să ne arate că putem învinge acest virus, dar că trebuie să fim în continuare precauţi, în continuare pentru următoarele şase luni cel puţin va trebui să fim precauţi şi personalul din spitale în continuare va fi în prima linie şi va trebui să lupte pentru pacienţi. Este esenţial să continuăm să fim precauţi”, a declarat duminică, Vlad Voiculescu, conform News.ro.

El a precizat că în privinţa vaccinării lucrurile se desfăşoară conform planului.

“E un succes că într-un termen atât de scurt Uniunea Europeană, Comisia Europeană a reuşit să încheie aceste contracte cu mai mulţi furnizori de vaccinuri. Este, de asemenea, un efort logistic semnificativ pentru autorităţile din România să pună la punct toate cele necesare, în funcţie de sosirea vaccinurilor care se întâmplă concomitent cu ceea ce se întâmplă în toată Uniunea Europeană, lucrurile se desfăşoară conform unul plan. Suntem în plan, nu există niciun fel de întârziere la acest moment şi de altfel dacă ne întrebaţi acum o lună informaţiile ar fi fost semnificativ mai pesimiste decât astăzi. Vaccinurile au sosit mai repede decât ne aşteptam”, a transmis ministrul Sănătăţii.

El a fost întrebat în cât timp estimează imunizarea a 60-70% din populaţie.

“Lucrul acesta va depinde de mai mulţi factori, dar în momentul acesta suntem în plan, avem toate centrele pregătite, avem toată logistica pregătită şi odată cu sosirea tranşelor de vaccinuri acestea sunt distribuite şi vor fi puse la dispoziţia medicilor care vor invita mai întâi personalul medical, apoi zonele vulnerabile şi personalul esenţial după care întreaga populaţie să se vaccineze. Totul este conform planului”, a afirmat Vlad Voiculescu.

Autor:

Loredana Codruț

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

OMS avertizează că un vaccin nu va fi suficient pentru a opri definitiv pandemia: Testarea, carantina și restricțiile să rămână

NOUL NORMAL = BOTNITA PE VECI. Din ce in ce mai des ni se spune ca purtarea măștii va rămâne obligatorie chiar și după vaccinarea anti COVID-19. Nu vor sa mai revenim niciodata la viata pre coronavirus

Video – Director CDC: Masca protejeaza mai bine de Covid 19 decat vaccinul

Eternitatea COVID. Doctorul Anthony Fauci: „Masca și distanțarea vor fi necesare și după vaccin”

Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi devine purtator sănătos pe termen lung, atunci îl pune în pericol şi pe cel vaccinat„

Sef producator vaccin Moderna: Trebuie purtate masti si după vaccinarea în masă

BOTNITA PE VECI: Ministrul adjunct britanic al Sănătății declara ca vom continua să purtăm mască si dupa vaccinare “pentru multi ani”

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Radu Humor said, on decembrie 28, 2020 at 6:42 pm

  „Desigur, satana se grăbește să ia frâiele lumii și puterea prin propriul său fiu – Antihrist. De aceea, el se deplasează insidios, foarte înșelător și în secret, la toate nivelurile puterii, pentru a deveni imediat „liderul mondial”. Dar Dumnezeu nu-l permite pentru o vreme, pentru că oamenii îl ignoră, astfel încât aceștia să poată alege în mod liber pentru ei înșiși pe cel pe care îl vor crede și urma.

  Se vor întâmpla trei mari evenimente care vor ajuta întreaga lume, mai întâi să gândească și apoi să decidă liber cea mai importantă alegere din istoria omenirii.

  Un eveniment are legătură cu tot ceea ce se va întâmpla de acum înainte cu sănătatea omului, care va suferi în mod constant multiple operații catastrofale datorită unor medicamente experimentale care vor promite viață și sănătate, dar vor provoca o serie de efecte secundare, chiar și moartea.

  Al doilea eveniment va fi legat de dorința nestăvilită a unor lideri satanici, care în încercarea lor de a conduce întreaga lume, vor provoca un conflict global cu catastrofe mondiale incalculabile

  Al treilea eveniment va fi revolta naturii în întreaga lume care reacționează la adevăratul Dumnezeu, ca un ultim efort pentru a-l trezi pe omul hipnotizat de satana și a recupera, pocăi și opri distrugerea iminentă.”

  Mai multe la :

  https://www.marturisireaortodoxa.ro/nou-parintele-elpidie-despre-vaccinare-numarul-fiarei-in-adn-ul-uman-„pecetluire-si-sfanta-euharistie/

  Apreciat de 1 persoană

 2. Mircea said, on decembrie 28, 2020 at 7:01 pm

  „Totul este conform planului, a afirmat Vlad Voiculescu.” Gura pacatosului….

  Apreciat de 1 persoană

 3. ioansperling said, on decembrie 28, 2020 at 7:26 pm

  In orice domeniu conducatorii care nu sunt in stare sa gestioneze o criza SCURTA sunt dati afara! Doar in politica cei care ne-au bagat in ea si ne-au mintit cu tot felul de masuri FARA EFECT SAU CONTRAPRODUCTIVE CHIAR sunt mentinuti dupa un an de criza si inca cel putin o jumatate de an anul viitor! Ma intreb daca ne-am indobicit chiar de tot?

  Apreciat de 1 persoană

 4. Bond said, on decembrie 28, 2020 at 7:36 pm

  Apreciat de 3 persoane

  • Radu Humor said, on decembrie 28, 2020 at 11:51 pm

   Nu pot înţelege multe în legătură cu acest covidiş, dar se pare că tot ce numesc unii conspiraţie se dovedeşte mai aproape de realitate, decât ce la rândul lor scot ăştia pe piaţă şi care tot diversiune se cheamă :
   După ce toţi umaniştii ăştia în frunte cu Gates urlau de mama focului, sau a dracului, că suntem prea mulţi pe Pământ, peste 7 miliarde, acum se dau de ceasul morţii mamei lor ca să ne salveze de un banal virus care nu ia mai mult de 0,5 din cele miliarde şi unde mai pui că cică şi gratis !
   Ceva nu se leagă, dar vine alta şi mai trăsnită : nici nu ne-au înţepat bine pe câţiva mai dornici să-şi păstreze posturile şi cică ne paşte ală dandana : au ieşit nişte vaccinuri, mai contrafăcute ca astea şi dacă se întâmplă să dea dreptul popii încă pe-atâţia decât de covidiş, e numai din cauza ăstora… nu a lor !
   Păi, dacă-i gratis înţeparea asta, cine-i nebun să dea bani pe o făcătură ? Că sper că degeaba nu scoate nimeni pe piaţă nişte fackuri !
   Aşa că o să fie coadă mare la psihiatrie, nu numai Gates ăsta, ci şi cei care vor da bani pe un vaccin gratuit !
   P.S.
   Acuma vorba vine că e gratuit, că Johanes a şi plătit o primă tranşă de vreo 500 de milioane de euroi la nişte binefăcători …

   Apreciat de 1 persoană

 5. Tudor said, on decembrie 28, 2020 at 10:02 pm

  Să ne închipuim că jocul democratic este așa cum ne este spus, arătat: alegeri, voinșa poporului, consultări, aranjamente, propuneri, înțelegeri, audieri, vot samd. Ceea ce spun este la fel pt oricare ministru, prim-ministru, președinte.

  Înseamnă că Voiculescu a știut că va fi ministrul sănătății numai de cîteva zile. De și mai puține știe că e ministru…atunci cînd a avut vreme să studieze toate datele, rapoartele, să judece, să se sfătuiască ca să ia această hotărîre?

  Nu este limpede că acești „demnitari” amintiți mai sus sînt de fațadă, că hotărîrile le ia altcineva, „demnitari” doar le anunță?

  Apreciat de 1 persoană

  • isa said, on decembrie 29, 2020 at 3:27 pm

   Da, Tudor, asa e. „Alesii” sunt doar de fatada. Deciziile le iau altii si le sunt puse la dispozitie prin diversi emisari: consilieri, reprezentanti ai diverselor organizatii internationale suprastatale etc.

   Apreciat de 1 persoană

 6. Cosmin said, on decembrie 29, 2020 at 7:34 pm

  Adica ne spun pe fata ca intentioneaza sa mai prelungeasca inca de cel putin 6 ori starea de alerta?

  Apreciat de 1 persoană

 7. Duhul Capitanuluii said, on decembrie 29, 2020 at 10:09 pm

  Pe principiul, dacă tot ați fost prosti până acum și, v-ați și vaccinat, ce mai contează 6 luni?!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: