SACCSIV – blog ortodox

GLASUL IADULUI: Angela Merkel declara ca „Vor exista restrictii pana cand 70% din populatie va avea imunitate la SARS-CoV2”

Posted in ANGELA MERKEL, Coronavirus, GERMANIA, pandemie, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on noiembrie 8, 2020

Ziare com: Cancelarul Angela Merkel: „Vor exista restrictii pana cand 70% din populatie va avea imunitate la SARS-CoV2”

Cancelarul Angela Merkel a insistat duminica aceasta ca este important sa fie mentinute unele dintre restrictiile antiepidemice in Germania pana cand intre 60% si 70% din populatie va avea imunitate la SARS-CoV2, transmite EFE.
Intr-o inregistrare video in care raspunde la intrebarile cetatenilor cu prilejul zilelor portilor deschise la guvernul german, Merkel a recunoscut ca unele dintre masurile introduse in noiembrie sunt „amare si dure”, dar necesare pentru a tine sub control pandemia.
„Stim de la alte epidemii ca virusul a fost mai mult sau mai putin invins cand intre 60% sau 70% din populatie a avut imunitate, fie pentru ca (oamenii) s-au vindecat, fie pentru ca au fost vaccinati. Atunci pot fi ridicate toate restrictiile. Pana atunci trebuie sa traim cu unele restrictii impuse de virus”, a explicat Merkel.
Cancelarul german nu a indicat niciun orizont de timp cu privire la ridicarea restrictiilor, dar si-a exprimat speranta ca „in curand” primele vaccinuri vor fi autorizate. In Germania, s-au infectat pana in prezent circa 660.000 de oameni, ceea ce reprezinta aproximativ 0,8% din populatie, noteaza EFE.
In continuare, Merkel a explicat ca va incepe perioada de vaccinare dupa un plan definitivat in prezent de guvernul federal si de cele 16 landuri, cu sprijinul tehnic al mai multor organisme independente, precum comisia permanenta pentru vaccinuri, Academia de Stiinte Leopoldina si Comisia Etica.
Merkel a mentionat ca, in principiu, mai intai vor fi vaccinati lucratorii din caminele de batrani, medicii si persoanele care fac parte din categoriile de risc, „care sunt multi in tara noastra”. Procesul de vaccinare va depinde de numarul vaccinurilor disponibile si de perioada de imunitate pe care o genereaza. Nimeni nu va fi obligat sa se vaccineze, va fi decizia fiecaruia, a insistat cancelarul german.

 

Comentariu saccsiv:

Voi lucra si in acest comentariu strict cu materialul clientului.

Sa presupunem deci si ca cifrele oficiale sunt corecte iar absolut toti cei testati pozitiv chiar sunt si infectati cu Covid-19.

Asadar, Angela Merkel ii baga pe nemti in dictatura pentru … 0,8% infectati. De fapt, cand a impus restrictiile erau, evident, si mai putini.

Vorbeste despre necesitatea imunizarii de turma, insa cum sa ajungi la ea cand faci totul ca aceasta sa nu aiba loc natural?

De fapt, ea vrea o imunizare de turma doar prin vaccin.

Pe de alta parte, oamenii sistemului ne comunica din ce in ce mai des ca au loc reinfectari. In acest caz, o imunizare de turma pe cale naturala nu va mai avea loc in veci. Dar tot in acest caz, nici vaccin nu se va putea produce sau se va produce unul mincinos, deoarece vaccinurile inseamna declansarea raspunsului imun, dar daca acesta nu se petrece natural, nici prin vaccin n-are cum sa se declanseze.

De aceea am scris in titlul ca este glasul iadului. Caci au impus niste “masuri de combatere a coronavirusului” care duc inevitabil omenirea intr-o situatie fara scapare. Oricum socotesti cifrele si informatiile lor, oricum o dai si oricum o sucesti, rezultatul este mereu acelasi: PUSCARIE PE VECI.

Cititi va rog si:

NOUL NORMAL = BOTNITA PE VECI. Din ce in ce mai des ni se spune ca purtarea măștii va rămâne obligatorie chiar și după vaccinarea anti COVID-19. Nu vor sa mai revenim niciodata la viata pre coronavirus

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mario said, on noiembrie 8, 2020 at 5:38 pm

    Sfanta Cruce pe cer in Arizona 5 nov 2020

    Apreciat de 1 persoană

  2. Omulmuntelui said, on noiembrie 8, 2020 at 5:46 pm

    O intrebare simpla: de ce nu ati scris nimic despre protestul de azi din Piata Victoriei?

    Apreciază

  3. M. Uriel said, on noiembrie 8, 2020 at 6:00 pm

    Lockdown in the UK | Liverpool’s anti-COVID measures protest gets violent

    Apreciază

  4. Tudor said, on noiembrie 8, 2020 at 6:07 pm

    Poate acum destui oameni îți vor sa seama pe ce lume trăiesc.
    Comunism/capitalism două fețe ale aceleiași monede. Nu a fost Război Rece.
    Statul nu sîntem noi, statul este paravan pt cei ce conduc din umbră.
    Președinți, prim-miniștrii samd, chiar regi, sînt paravane, bieți actori.
    Certificatul de Naștere este un contract prin care părinții cedează copilul statului. (orice de la stat este contract cu clauze oneroase, ascunse)
    Orice prorpietate înregistrată/întăbulată/trecută_în_cartea_funciară este, de fapt, o cedare către stat a proprietății; de acea ți-o pot lua (executat silit), de acea plătești chirie (impozit)
    Un om se naște liber, deasupra lui este numai Dumnezeu. În schimb, o persoană se naște cu unele drepturi și unele obligații. V-ați întrebat de ce ne numesc persoană și nu om?
    Școala nu este pt luminatul și învățatul copiilor noștrii, dimpotrivă.
    Sistemul medical nu este pt a ne vindeca (de altfel nici nu pot), dimpotrivă. (ăn afara medicinei de urgență: acccidente, otrăvire samd)

    Apreciat de 1 persoană

    • tataia said, on noiembrie 9, 2020 at 2:41 am

      Comunismul si capitalismul nu sint doua fatete ale aceleiasi monede. Comunismul este o orinduire de stinga imputita si totalitara iar capitalismul este societatea CORECTA, societatea de dreapta care este totodata si DREAPTA deoarece pune accentul pe PROPRIETATE asa cum este normal si asa cum vrea si Dumnezeu! Daca tie nu iti este bine acum asta nu este din cauza ca traiesti in capitalism ci deoarece traiesti in neocomunism. Ceea ce s-a intimplat acum in SUA este tragic foarte tragic deoarece Trump era ultima speranta a omenirii de a reveni la un capitalism adevarat, la o societate de dreapta unde proprietatea conteaza asa cum este cinstit!

      Apreciază

  5. M. Uriel said, on noiembrie 8, 2020 at 6:08 pm

    BREAKING: Veteran Piper PUSHED OVER By Police On Remembrance Day

    and then arrested

    Apreciază

  6. ioansperling said, on noiembrie 8, 2020 at 6:34 pm

    Parca mai trebuia sa o spuna? A fost clar din prima zi!

    Apreciază

  7. noname 7 said, on noiembrie 8, 2020 at 6:37 pm

    Cei care ati incercat sa intrati pe ortodoxinfo azi, ati reusit?
    Eu nu pot intra.
    P.S: a intrat scoala in online. Nu se mai dau teze. Deja avem destule indicii despre ce va urma: din nou ca de Inviere.

    Apreciază

  8. mitu aurelian said, on noiembrie 8, 2020 at 9:57 pm

    Virusul nu da imunitate! Sunt atatea cazuri  de reinfectare, chiar si a 3-a oara, pe perioada pandemiei!

    Apreciază

  9. acelas said, on noiembrie 9, 2020 at 4:35 am

    stai sa te intrebi ce este sau ce-a fost Donald Trump? Am stat o bunicica perioada din cei 4 ani de presedinte spectator la destul de multe momente naucitoare. Omul asta, se spune ca era cel mai puternic om al planetei (evident fals, dar oricum prin pozitie, macar simbolic, undeva destul de sus), dar la absolut orice subiect care privea libertati individuale, drepturi cetatenesti (cum ar fi de ex cea mai recenta de a te putea opune unui vaccin obligatoriu), lupta impotriva covid, impotriva masurilor lockdown (pai nu era el seful sua, pe cine critica?) accesul la informatii, cenzura, monopolul presei, deep-state, conspiratii pe fata si atatea altele, omul asta raspundea si avea o replica nici mai mult nici mai putin decat a unui om „normal”, cel de pe zebra, ca mine de ex, care scriu aici. Care nu am nicio expertiza, niciun reper de substanta, nevazut, de profunzime, sau vreo informatie ascunsa si nestiuta de multi, chestii de culise etc., decat ceea ce exista la vedere, mergand doar pe intuitie. Am asistat perplex in atatia ani la atitudini si reactii absolut halucinnate. Omul vorbea, misca buzele …, si cam atat. Incredibil, absolut jenant. Aa, si se vaicarea. Tot timpul se vaicarea… Si in rest obsolut nimic, nicio alta reactie, niciun fapt cu adevarat notabil in a schimba lucrurile, in afara de „iesirea” din anumite organizatii internationale a sua. O vorbeareala de precupeata de piata, de coltul strazii, de tzatza. Imi spuneam, bai nene cum e posibil sa fii acolo, atat de sus si sa habar n-ai de nimic!, si sa nu faci nimic, doar sa zici ca s-ar zice, ca am auzit, ca babuiesc ca…, pareri. Adica discuti ca mine, cu banuieli, cu aparente, adica NU stii nimic mai mult ca mine, care ma informez din ceea ce se vede la suprafata, in media asta si asa viciata si intoxicata. Acum, pe bune cu ce ne-a ajutat Trump, sau, ma rog, pe cei care s-au simtit reprezentati de el (nu e cazul meu) ? Cu ce anume, decat gargara si resemnare? Accentuez pe ultimul cuvant, am sa revin. Adica omul asta, cica cel mai puternic al planetei, sau oricum acolo sus, bai nene ai surse tata, ai parghii, ai expertiza, cum poti sa te prezinti ca un clovn si sa prestezi nu mai mult decat ca un amarat dintre sustinatorii tai, cetateni de rand, care se lamenteaza de puterea sistemului, si cam atat! O nesimtire crasa, care nu se justifica prin „n-am putut” ori ca era un atat de „dobitoc”. Nu cred, nu se probeaza. Nu poate exista n-a putut…, cand ai in spate un aparat intreg, stiu exista deep-state, adanc ancorat din vremea lui obama si care nu prea se lasa dus…, presa etc, dar omule ai un intreg aparat al republicanilor in spate, cu experienta nu gluma, ai si tu oameni in servicii, fbi etc. E clar ca te putea buzui pe cineva, si nu putini, deci nu pot sa inghit ca n-a putut. Umilitor deci, pt „fanii” lui, dar ce e mai grav, pt oamenii normali si adepti ai valorilor de traditie, de oricunde ar fi ei in lume.

    Bun, m-am detasat treptat de aceasta bulversare cu trecerea timpului, desi senzatia nu s-a sters niciodata cu adevarat. Apoi, a venit momentul alegerilor. FELUL in care acesta „a pierdut”. Nu stiu, dar pare sa confirme inca o data cele zise mai sus. Omul asta zici ca e „programat” sa piarda si sa fie un fanfaron, un clovn, evident nu in felul facut azi de presa main-stream vanduta, ci fata de asteptarile avute de unii din oamenii care l-au votat. Adica zici de frauda, dar prezinti niste pareri, o parte din zvonuri pe care le stim si noi, le simtim le vedem, dar parca nimic mai mult. Adica cat de bou sa fii incat nu poti sa te ridici nici macar la glezna broastei? Zici ca e facut sa „piarda cu brio”, cu surle si trambite, in cel mai „zgomotos” mod. Adica n-ai avut si tu cativa oameni din servicii, anumiti oameni mai bine pusi de oricunde, chiar si civili, care sa te ajute, care puteau oferi probe, discutii, tentative, fotografii, inregistrari, nimic, nimic! Ori vrei sa faci altceva??

    te ingrozesti de non-combatul lui Trump si de ramasul lui la nivelul de suspiciuni de conspiratii. Sa nu ai tu o informatie mai de Doamne-ajuta, pe care sa o poti prezenta public ca dovada, nu numai in cazul alegerilor, ci mai mult in cazul tururor discutiilor care priveau lupta anti-sistem in toti acesti ani. Fiind acolo sus de tot, avand acces la atatea informatii de profunzime. Concluzia: nu ca nu s-a putut, nu s-a vrut. Nu asta era planul, sa se stie, sa se vada ceva, sa se afle. Nu, niciodata.

    Cand am vazut comportamentul de la alegerile astea am facut clic cu stupefactia anterioara, din timpul mandatului, si am vazut ca oarecum se leaga.

    Foarte multi oameni de buna credinta, sustinatori ai valorilor traditionale, ai drepturilor, libertatii, demnitatii umane, ai luptei anti-sistem, oameni cu credinta in Dumnezeu s-au incolonat mai mult involuntar, sau poate nu, in spatele lui Trump si s-au simtit reprezentati de acesta, in toti acesti ani. Nu a fost cazul meu, pt ca ar fi o eroare impardonabila ca om botezat in dreapta-credinta sa-mi pun nadejde intr-un un muritor, un oarecare om, cubmulte patimi si pacate etc, pe langa asta si de multe ori fals, si nu in lucrarea si harul lui Dumnezeu si oamenii cu adevarat ai Lui. In sfarsit, gandesc la nivel planetar, ca multi oameni s-au simtit reprezentati de acesta, in sperantele lor naive si desarte..

    Odata cu caderea splendida a lui Trump, moare simbolic dar nu numai, o intreaga lume cu principii sanatoase, traditionale, cu ceva credinta. Parca i-a adunat. Si umilit. Neputinta lui este letala pt oamenii reprezentati de el, provoaca pt f multi resemnare, descumpanire, desperare. Si plus de asta, daca ar fi candidat simplu si ar fi pierdut acolo, fara nu stiu ce istorie, ar fi fost nu atat de nociv. Dar omul face constatie, chipurile „se bate”. Dar tocmai de aceea mai mult! e „facut in sange” de progresistii neo-marxisti de democrati, care castiga tot si nimicesc orice contestatie, au oameni insailati peste tot. Si cu atat mai mare de aici zvarcoleala „fanilor” sai, care s-au simtit reprezentati de clovn. Parca zici ca acesti 4 ani tocmai de aia au fost atribuiti lui Trump. El sa ia fata acestor oameni, sa devina el artificial „reprezentantul” fraeirilor care mai vor o lume mai buna, a lui Dumnezeu, care mai cred in El, care mai cred in buna crestere, in moralitate etc. Iar prin caderea lui „en fanfare” sustinuta de toti, in frunte cu el, toate furnicutele astea sustinute de el sa se risipeasca subit si sa piara. Unii se simt descumpaniti. Adicatele daca „ditamai” chipurile omul din fruntea statului e nimicit cu cruzime de catre deep-state, ce sansa sa mai am „eu, „tu” omule, sau „noi”, bieti oameni de rand in lupta cu sistemul criminal? Poate ca tocmai asta a fost rostul lui. Sistemul nu putea merge inainte in planul anti-hristic pe o cale rectilinie uniforma…, pt ca nu stia cu adevarat ce-i poate paste!, cine, cati sunt care pot lupta cu ei? Nu se stia, era o nebuloasa, tocmai ca trebuia sa faca de aceea o bucla (de vreo 4 ani..) in care sistemul poate vede si culege date despre cine, ce, pe unde, cam cati sunt de multi, daca sunt grupati, cum…. Acum ei sunt descumpaniti si risipiti. Evident nu numai in sua, ci oricunde in lume, unde Sistemul este instalat acolo, in majoritatea statelor.

    in acest fel se va merge de acum intr-un mars distrugator pe repede inainte si in linie dreapta .. spre intalarea sistemului antihristic

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on noiembrie 9, 2020 at 10:47 am

      acelas

      Eu cred altfel. Foarte pe scurt (caci pe larg voi scrie un articol):

      Trump a fost pus presedinte pentru chestiunea Ierusalim
      si
      pentru pregatirea revolutiei.

      Apreciază

      • acelas said, on noiembrie 10, 2020 at 2:49 am

        Da (culmea, ca aprarent astia neo-marxistii s-au opus puternic chestiunii Ierusalim, dar doar porobabil pt ca era promovata de trump)

        Da, intr-un fel se confirma. Adica s-au rezolvat mai multe chestiuni cu cei 4 ani cu Trump, doua f importante. Trump a „adunat” multi naivi de pe planeta care si-au pus anumite sperante in dreptul si actiunile lui. Acum el a pierdut, programatic, „cu brio” si intr-un mod cat mai „zgomotos”, asa incat oamenii reprezentati de el sa intre in descumpanire si deznadejde, si sa se risipeasca, sa nu mai aiba niciun un fel de spor in vreo initiativa de aici incolo. „Calauza” lor Trump in acest fel i-a tras pe toti in prapastie dupe el, si a facut cartile sistemului, in mod impecabil. Nu mai zic ca pe viitor, oricat ai dori sa faci ceva curat, anti-sistem (mai multi oameni uniti) si vrei sa arati ca nu esti un fraier de tipul trump si nu ai fost nicicum reprezentat de acesta, stigmatizarea planetara mediatica s-a produs, si orice incercare va fi blamata de sistem si indicata cu „trumpisti”, deci se cuvine sa ai un „rating social” (ca in China deja) la pamant, pt ca esti conspirationist, adica cu acest rating sa mai poti lucra eventual decat pe la spatii verzi si gunoaie…, apoi sa mori de inanitie. Se practica deja aceasta stigmatizare deja produsa, la noi ctp vorbeste despre „trumpisti” care vor mai fii .. Eu nu sunt un crestin care vreau sa-mi castig drepturile mele pt credinta, viata, libertate, ci iata sunt un „trumpist”! , stigmatul.

        Apoi splendida esuare si cadere a lui Trump a asigurat sistemului o mai multa forta pt ceea ce are de facut de acum inainte. E ca un resort care s-a incordat mai mult in acesti 4 ani, si care acum e eliberat, primind mult mai multa forta acum pt ca porneste ca din pusca toata treaba. Astia au un avant acum pe care nimeni nu o sa-l mai poate reduce, nu sa-l opreasca.

        cam asta a „asigurat” domnia trump pt 4 ani.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 10, 2020 at 9:11 am

        acelas

        Va fi o revolutie frate drag. De fapt, un soi de cumul de revolutii, ce va include si revolta alegatorilor lui Trump. Antihristul nu se va cocota pe umerii marxistilor atei.

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.