SACCSIV – blog ortodox

Video: Urias protest impotriva lui Emmanuel Macron in Pakistan

Posted in EMMANUEL MACRON, Franta, ISLAMISM, Pakistan, proteste, VIDEO by saccsiv on noiembrie 8, 2020

Au gasit Covid-19 la nurci. Danemarca va ucide 15 milioane de animale

Posted in Coronavirus by saccsiv on noiembrie 8, 2020

DIGI 24: Care sunt ţările care au raportat cazuri de COVID-19 la nurci. Mutația virusului a ajuns și la oameni

Şase ţări, printre care Danemarca şi Statele Unite, au raportat până în prezent cazuri de COVID-19 în fermele de nurci, a declarat Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Danemarca a anunțat deja că va eutanasia întreaga populație de nurci de la fermele din țară, după ce o mutaţie a coronavirusului, identificată la aceste animale, s-a răspândit la oameni.

„Până în prezent, şase ţări, şi anume Danemarca, Olanda, Spania, Suedia, Italia şi Statele Unite, au raportat Organizaţiei Mondiale pentru Sănătatea Animalelor cazuri de SARS-CoV-2 în fermele de nurci”, a precizat OMS într-un comunicat citat de AFP, potrivit Agerpres.

Anunţul vine după ce premierul danez, Mette Frederiksen, a anunţat miercuri eutanasierea tuturor celor peste 15 milioane de nurci din ţară, susţinând că o mutaţie a virusului SARS-CoV-2, care ar putea ameninţa eficacitatea un viitor vaccin, a fost transmisă de aceste animale la 12 oameni.

Mutația virusului s-a transmis la oameni

Mutaţia unui virus este comună şi adesea inofensivă, potrivit comunităţii ştiinţifice. Însă în cazul acesteia din urmă, denumită „Cluster 5”, s-a constatat, potrivit primelor studii, o mai scăzută eficienţă a anticorpilor umani, ceea ce ameninţă dezvoltarea unui vaccin împotriva COVID-19.

„Observaţiile iniţiale sugerează că prezentarea clinică, gravitatea şi transmiterea între persoanele infectate sunt similare cu cele ale altor virusuri SARS-CoV-2 aflate în circulaţie”, notează OMS.

„Cu toate acestea, această variantă, numită ‘Cluster 5’, prezintă o combinaţie de mutaţii, sau modificări, care nu fuseseră observate până acum”, a adăugat agenţia ONU, subliniind că „implicaţiile modificărilor identificate în această variantă nu sunt încă pe deplin înţelese”.

Rezultatele preliminare, notează OMS, indică faptul că această mutaţie particulară asociată cu nurcile şi identificată atât la aceste animale, cât şi la cele 12 cazuri umane, prezintă o „sensibilitate moderat redusă la anticorpi neutralizanţi”.

Prin urmare, OMS solicită realizarea de noi studii ştiinţifice şi de laborator pentru a verifica aceste rezultate şi a înţelege care ar putea fi consecinţele asupra dezvoltării tratamentelor şi vaccinurilor.

„Deşi se crede că virusul este ancestral legat de lilieci, originea virusului şi gazda intermediară a SARS-CoV-2 nu au fost încă identificate”, a precizat OMS.

Editor : B.P.

 

Comentariu saccsiv:

Eu zic sa testeze mai iute si caprele si legumele si fructele, iar dupa ce vor gasi coronavirusul in tot si toate, sa ne bage odata pe fiecare in niste pastai, ca sa traim fericiti pe acest Pamant:

Video: Cu ce seamana aceasta scena din filmul Matrix?

 

Tagged with: , ,

Video: Protestele continua la Liverpool

Posted in carantina, Coronavirus, Marea Britanie, proteste, VIDEO by saccsiv on noiembrie 8, 2020

Video: Protestul din Piata Victoriei

Posted in Coronavirus, proteste by saccsiv on noiembrie 8, 2020

GLASUL IADULUI: Angela Merkel declara ca „Vor exista restrictii pana cand 70% din populatie va avea imunitate la SARS-CoV2”

Posted in ANGELA MERKEL, Coronavirus, GERMANIA, pandemie, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on noiembrie 8, 2020

Ziare com: Cancelarul Angela Merkel: „Vor exista restrictii pana cand 70% din populatie va avea imunitate la SARS-CoV2”

Cancelarul Angela Merkel a insistat duminica aceasta ca este important sa fie mentinute unele dintre restrictiile antiepidemice in Germania pana cand intre 60% si 70% din populatie va avea imunitate la SARS-CoV2, transmite EFE.
Intr-o inregistrare video in care raspunde la intrebarile cetatenilor cu prilejul zilelor portilor deschise la guvernul german, Merkel a recunoscut ca unele dintre masurile introduse in noiembrie sunt „amare si dure”, dar necesare pentru a tine sub control pandemia.
„Stim de la alte epidemii ca virusul a fost mai mult sau mai putin invins cand intre 60% sau 70% din populatie a avut imunitate, fie pentru ca (oamenii) s-au vindecat, fie pentru ca au fost vaccinati. Atunci pot fi ridicate toate restrictiile. Pana atunci trebuie sa traim cu unele restrictii impuse de virus”, a explicat Merkel.
Cancelarul german nu a indicat niciun orizont de timp cu privire la ridicarea restrictiilor, dar si-a exprimat speranta ca „in curand” primele vaccinuri vor fi autorizate. In Germania, s-au infectat pana in prezent circa 660.000 de oameni, ceea ce reprezinta aproximativ 0,8% din populatie, noteaza EFE.
In continuare, Merkel a explicat ca va incepe perioada de vaccinare dupa un plan definitivat in prezent de guvernul federal si de cele 16 landuri, cu sprijinul tehnic al mai multor organisme independente, precum comisia permanenta pentru vaccinuri, Academia de Stiinte Leopoldina si Comisia Etica.
Merkel a mentionat ca, in principiu, mai intai vor fi vaccinati lucratorii din caminele de batrani, medicii si persoanele care fac parte din categoriile de risc, „care sunt multi in tara noastra”. Procesul de vaccinare va depinde de numarul vaccinurilor disponibile si de perioada de imunitate pe care o genereaza. Nimeni nu va fi obligat sa se vaccineze, va fi decizia fiecaruia, a insistat cancelarul german.

 

Comentariu saccsiv:

Voi lucra si in acest comentariu strict cu materialul clientului.

Sa presupunem deci si ca cifrele oficiale sunt corecte iar absolut toti cei testati pozitiv chiar sunt si infectati cu Covid-19.

Asadar, Angela Merkel ii baga pe nemti in dictatura pentru … 0,8% infectati. De fapt, cand a impus restrictiile erau, evident, si mai putini.

Vorbeste despre necesitatea imunizarii de turma, insa cum sa ajungi la ea cand faci totul ca aceasta sa nu aiba loc natural?

De fapt, ea vrea o imunizare de turma doar prin vaccin.

Pe de alta parte, oamenii sistemului ne comunica din ce in ce mai des ca au loc reinfectari. In acest caz, o imunizare de turma pe cale naturala nu va mai avea loc in veci. Dar tot in acest caz, nici vaccin nu se va putea produce sau se va produce unul mincinos, deoarece vaccinurile inseamna declansarea raspunsului imun, dar daca acesta nu se petrece natural, nici prin vaccin n-are cum sa se declanseze.

De aceea am scris in titlul ca este glasul iadului. Caci au impus niste “masuri de combatere a coronavirusului” care duc inevitabil omenirea intr-o situatie fara scapare. Oricum socotesti cifrele si informatiile lor, oricum o dai si oricum o sucesti, rezultatul este mereu acelasi: PUSCARIE PE VECI.

Cititi va rog si:

NOUL NORMAL = BOTNITA PE VECI. Din ce in ce mai des ni se spune ca purtarea măștii va rămâne obligatorie chiar și după vaccinarea anti COVID-19. Nu vor sa mai revenim niciodata la viata pre coronavirus

 

“Evanghelizare” catolica dansand … “Go Daddy, Go”

Posted in catolici by saccsiv on noiembrie 8, 2020

Church Revolution in Pictures: Christian Brother’s ‘new evangelization’

„Noua evanghelizare” Christian Brother

Deasupra îl vedeți pe fratele Martin Sellner, FSC, învârstă de 83 de ani, dansând în ritmul Go Daddy, Go (Atentie! Scene senzuale / imorale). Este profesor de chimie pentru Frații Creștini din Filipine.

Sellner își imaginează că, efectuând un dans senzual ca acesta, „răspândește o bucurie în inimile altora”, conform The Philippine Star.

El intră în sofismul „noii evanghelizări” a lui Ioan Paul al II-lea, care a fondat Zilele Mondiale ale Tineretului.

Predicarea Bisericii Catolice ar trebui să fie Crucea lui Hristos, nu plăcerile lumii, mai ales nu plăcerile care îl determină pe cineva să păcătuiască, precum dansul pe care l-a ales Sellner.

Sperăm că își va schimba poziția frivolă, deoarece este deja timpul să se gândească la modul în care se va prezenta înaintea lui Dumnezeu când va muri.

Fotografiile sunt din acest video trimis de un cititor.

 

Comentariu saccsiv:

Site-ul critica deseori cele ce se petrec de la Ioan Paul al II-lea incoace, insa este catolic. Bine ar fi pentru ei sa se trezeasca si mai mult si sa vina la Ortodoxie.

 

Cristian Tudor Popescu spune ca noul vicepresedinte SUA va fi solutia impotriva virusului Donald Trump. Kamala Harris are mama din India, tata negru din Jamaica, este maritata cu un evreu si este procuroare

Posted in alegeri, CRISTIAN TUDOR POPESCU, SUA by saccsiv on noiembrie 8, 2020

Ce-i in gura lui CTP este si in mintea majoritatii ateilor, nihilistilor si marxistilor. Iata ce a glasuit la DIGI 24, conform Libertatea:

„Doamna Kamala Harris, vicepreședintele ales, este o femeie de origine asiatică, după mamă, mama ei nu știu dacă mai trăiește, este indiancă, tatăl ei este negru din Jamaica, iar ea este femeie și căsătorită cu un evreu. Deci, iată ce mixt rasial și cultural reprezintă doamna Kamala Harris.”

„Aș spune, vă rog să vă țineți respirația, să nu vă șocați, aș spune că doamna Kamala Harris este un fel de Laura Codruța Kovesi a Statelor Unite ale Americii.”
”A ajuns procuror general al statului California. Această femeie cunoaște societatea americană de la firul ierbii. A avut de-a face cu criminali, cu drogați, cu toate cazurile ieșite din comun din SUA.”

N-am gasit inregistrarea, insa l-am auzit la televiziunea respectiva spunand si ca Donald Trump este un virus pe care acea femeie il va rezolva.

Iata si o postare din strainatate:

Cititi va rog si:

Stareţului Ignatie spunea inca din anii ’30 ca „ceea ce a început în Rusia se va încheia în America” / La 7 noiembrie 1917 incepea Revolutia Bolsevica – la 7 noiembrie 2020 mass-media il anunta castigator de Joe Biden

Video: Gloatele sarbatoresc in strada “alegerea” lui Joe Biden

 

Video: Gloatele sarbatoresc in strada “alegerea” lui Joe Biden

Posted in alegeri, JOE BIDEN, STANGA, SUA, VIDEO by saccsiv on noiembrie 8, 2020
Tagged with: , , ,

LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Arhangheli MIHAIL şi GAVRIIL!

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 8, 2020

Învierea fiicei lui Iair. Predica Sfantului Nicolae Velimirovici

Posted in Calendar Ortodox, Invierea fiicei lui Iair, predici, Sfantul NICOLAE VELIMIROVICI by saccsiv on noiembrie 8, 2020

Ev. Luca 8, 41-56:

Şi iată a venit un bărbat, al cărui nume era Iair şi care era mai-marele sinagogii. Şi căzând la picioarele lui Iisus, Îl ruga să intre în casa Lui, Căci avea numai o fiică, ca de doisprezece ani, şi ea era pe moarte. Şi, pe când se ducea El, mulţimile Îl împresurau. Şi o femeie, care de doisprezece ani avea scurgere de sânge şi cheltuise cu doctorii toată averea ei, şi de nici unul nu putuse să fie vindecată, Apropiindu-se pe la spate, s-a atins de poala hainei Lui şi îndată s-a oprit curgerea sângelui ei. Şi a zis Iisus: Cine este cel ce s-a atins de Mine? Dar toţi tăgăduind, Petru şi ceilalţi care erau cu El, au zis: Învăţătorule, mulţimile Te îmbulzesc şi Te strâmtorează şi Tu zici: Cine este cel ce s-a atins de mine? Iar Iisus a zis: S-a atins de Mine cineva. Căci am simţit o putere care a ieşit din Mine. Şi, femeia, văzându-se vădită, a venit tremurând şi, căzând înaintea Lui, a spus de faţă cu tot poporul din ce cauză s-a atins de El şi cum s-a tămăduit îndată. Iar El i-a zis: Îndrăzneşte, fiică, credinţa ta te-a mântuit. Mergi în pace. Şi încă vorbind El, a venit cineva de la mai-marele sinagogii, zicând: A murit fiica ta. Nu mai supăra pe Învăţătorul. Dar Iisus, auzind, i-a răspuns: Nu te teme; crede numai şi se va izbăvi. Şi venind în casă n-a lăsat pe nimeni să intre cu El, decât numai pe Petru şi pe Ioan şi pe Iacov şi pe tatăl copilei şi pe mamă. Şi toţi plângeau şi se tânguiau pentru ea. Iar El a zis: Nu plângeţi; n-a murit, ci doarme. Şi râdeau de El, ştiind că a murit. Iar El, scoţând pe toţi afară şi apucând-o de mână, a strigat, zicând: Copilă, scoală-te! (Talita kumi!) Şi duhul ei s-a întors şi a înviat îndată; şi a poruncit El să i se dea să mănânce. Şi au rămas uimiţi părinţii ei. Iar El le-a poruncit să nu spună nimănui ce s-a întâmplat

Predica Sfantului Nicolae Velimirovici:

(more…)