SACCSIV – blog ortodox

Stareţului Ignatie spunea inca din anii ’30 ca „ceea ce a început în Rusia se va încheia în America” / La 7 noiembrie 1917 incepea Revolutia Bolsevica – la 7 noiembrie 2020 mass-media il anunta castigator de Joe Biden

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 7, 2020

RUSIA

Conform Wikipedia:

La 25 octombrie 1917 (după calendarul iulian încă în uz la acea vreme în Rusia, sau 7 noiembrie după calendarul gregorian) grupări militare conduse de liderul bolșevic Vladimir Ilici Lenin au înlăturat de la putere guvernul provizoriu al lui Alexandr Kerenski aproape fără vărsare de sânge.

Ceea ce nu se spune insa in manualele scolare sau in articolele din mass-media este faptul ca tocmai papusarii (care sunt si stapanii banilor) sunt cei care au finantat Revolutia Bolsevica.

Winston Churchill, Illustrated Sunday Herald, 8 februarie 1920:

Din zilele lui WeishauptKarl Marx, Trotki, Bela KuhnRosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu.

Iata si alte chestiuni care nu apar in istoria oficiala:

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL…

Sfantul Nicolae al II-lea Romanov, ultimul tar al Rusiei, ucis de un pluton de executie condus emblematic de catre evreul Iacov Iurovski

EXECUȚIA Țarului Nicolae al II-lea, a familiei și a slujitorilor – CRIMĂ RITUALICĂ EVREIASCĂ

 

SUA

Cuviosul Serafim Rose avea mereu în vedere proorocia Stareţului Ignatie de Harbin (Manciuria), un părinte văzător cu duhul, care încă din anii `30 spunea: „Ceea ce a început în Rusia se va încheia în America”.
Cuviosul Serafim Rose:

„Nu vreau să vă sperii, însă este mai bine să conştientizăm faptul că ceea ce suferă ei acum, sau ceva asemănător, va veni probabil şi aici, şi cât de curând. Noi trăim vremurile din urmă, Antihrist este aproape, iar ceea ce se petrece în Rusia şi în alte ţări asemenea ei reprezintă experienţa normală a vremurilor noastre. Aici, în Occident, noi trăim într-un paradis la nebunilor, care oricând se poate pierde şi, foarte probabil, aşa se va şi întâmpla. Să începem dar să ne pregătim – nu făcând stocuri de alimente sau alte lucruri, aşa cum s-au apucat unii să facă în America, ci cu o pregătire lăuntrică de creştini ortodocşi.”

Azi, 7 noiembrie 2020, mass-media (stapanita si ea de urmasii celor ce au finantat Revolutia Bolsevica din Rusia) ne-a informat ca Joe Biden a castigat alegerile in SUA:

LIVETEXT Alegeri SUA 2020. CNN, NYT, FoxNews si BBC il dau pe Biden cel de-la 46-lea presedinte al SUA

Democratic presidential candidate former Vice President Joe Biden gestures while speaking during the first presidential debate Tuesday, Sept. 29, 2020, at Case Western University and Cleveland Clinic, in Cleveland, Ohio. (AP Photo/Patrick Semansky). Foto: https://www.zf.ro/eveniment/cine-este-joe-biden-al-46-lea-presedinte-al-americii-caruia-nimeni-19735592

Iar Bill Gates s-a grabit sa-l felicite:

Asadar, cronometrul a fost pornit, iar fiii intunericului au inceput instaurarea pe fata a bolsevismului in Statele Unite ale Americii.

Detalii despre ceea ce cred concret ca va urma, intr-un viitor articol. Pana atunci, sa ne amintim profetia Staretului Antonie:

„Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant, secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora- Los Angeles-ul.”

Pe cei ce inca nu stiu ce inseamna bolsevismul, ii rog sa citeasca:

BOLSEVISMUL – O AFACERE EVREIASCA. Influenta SCOLII DE LA FRANKFURT: Radio si TV / Sondajele de opinie publică / Revoluția psihedelică a CIA / Eros și Civilizație / Corectitudinea Politica / New Age / Recrearea CULTULUI ASTARTEI

„LE ADUCEM CIUMA” – Rolul freudismului în transformarea valorilor tradiționale din lume

„Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI

 

Video (in direct): Protestele continua in Italia

Posted in Coronavirus, Italia, proteste, ROMA, VIDEO by saccsiv on noiembrie 7, 2020

Video: Protest urias la Leipzig (Germania) impotriva restrictiilor

Posted in Coronavirus, GERMANIA, proteste, VIDEO by saccsiv on noiembrie 7, 2020

Video: Protest anti lockdown la Salonic (Grecia)

Posted in carantina, Coronavirus, Grecia, proteste, VIDEO by saccsiv on noiembrie 7, 2020

Sfântul Sinod BOR indeamna cetatenii sa voteze la parlamentare dupa urmatoarele 10 criterii

Posted in alegeri, BOR, Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, VOT by saccsiv on noiembrie 7, 2020

I. manifestarea credinței în Dumnezeu și a responsabilității față de comunitate;
II. apărarea libertății religioase și susținerea activităților spirituale și sociale ale Bisericii;
III. respectul pentru persoana umana și promovarea culturii vieții: promovarea familiei tradiționale, firești, formată din bărbat și femeie, menită să conceapă alte vieți; implementarea de politici împotriva avortului, eutanasiei, cercetărilor pe embrioni umani, clonării;
IV. promovarea unei educații naționale integrale, care îmbină cunoașterea intelectuală cu formarea morala și spirituală;
V. apărarea și promovarea sănătății fizice, psihice și morale/spirituale a poporului român;
VI. diminuarea sărăciei, dezvoltarea economică și creștere demografică a României;
VII. apărarea și promovarea patrimoniului cultural și spiritual național;
VIII. apărarea resurselor naturale, ocrotirea mediului și dezvoltarea agriculturii, ca baze ale responsabilității pentru generațiile prezente și viitoare;
IX. sprijinirea comunităților de români din jurul granițelor și a diasporei române, precum și promovarea de proiecte de încurajare a românilor să revină în România;
X. apărarea și promovarea cu demnitate a intereselor poporului român, pe plan extern și intern.

Sursa: http://www.arhiepiscopiasucevei.ro/viata-bisericii/recomandari-pastorale-pentru-un-vot-responsabil-si-corect

Ca organizatii, nici un actual partid parlamentar nu se incadreaza.

Pe persoana fizica, cel mult cativa politicieni poate ar bifa toate cele 10 criterii. Asta teoretic, caci practic n-am studiat listele sa vad daca chiar exista macar unul singur.

Oricum, raman la parerea pe care o tot repet de 12 ani: NU VOTATI!

Pentru ca (iar anul acesta cu atat mai mult) sistemul cheama poporul la urne doar pentru legitimitate. In rest, din urne va iesi strict cine trebuie…

 

Fotografia zilei: PIATA versus HYPERMARKET

Posted in Coronavirus, FOTO by saccsiv on noiembrie 7, 2020

De ce vindecatii de Covid-19 sunt obligati sa poarte masca si nu sunt scutiti de restrictii?

Posted in carantina, Coronavirus, DICTATURA, masca de protectie by saccsiv on noiembrie 7, 2020

In acest articol vom lucra doar cu materialul clientului. Sa vedem unde ajungem.

Sa presupunem deci ca acest Covid-19 exista, ba mai mult, sa presupunem ca absolut toti cei testati pozitiv sunt si infectati.

In mass-media ni se comunica zilnic doar numarul de infectati, eventual si numarul total de cand a inceput pandemia. De ce oare?

Daca ne uitam insa pe http://www.ms.ro/2020/11/06/buletin-informativ-06-11-2020/ aflam ca:

Până astăzi, 6 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 287.062 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 

195.971 de pacienți au fost declarați vindecați.

Adica, uriasa majoritate a celor declarati infectati, intre timp au fost declarati vindecati. Ba mai mult, atat de vindecati, incat deseori se apeleaza la ei pentru a dona plasma:

Prefectul județului Olt, care s-a vindecat de COVID-19, a donat plasmă pentru tratamentul bolnavilor de coronavirus

Deci nu doar ca sunt considerati vindecati, ci sunt considerati ca fiind folositori si pentru a ajuta la vindecarea altora.

Cu toate acestea insa, pana acum si vindecatii erau obligati sa poarte masca si nu erau scutiti de restrictii. De ce?

Pe 5 noiembrie 2020 Klaus Iohannis anunta o ciorna cu noi restrictii incepand de luni:

Noile restrictii anuntate de Klaus Iohannis nu au legatura cu epidemiologia, ci cu bocancul pe gat, distrugerea neamului si a tarii

Si sunt absolut sigur ca nici in forma finala a hotararilor pentru luni nu va figura vreo scutire pentru cei 200 000 de vindecati.

Ce dovedeste asta? Ca pe ei ii intereseaza instaurarea dictaturii, iar “masurile anti Covid-19” nu sunt decat o unealta in acest scop.

Si ce prevesteste faptul ca nu se face deosebire intre vindecati si restul populatiei? Evident, ca astfel vor proceda si dupa vaccinare:

NOUL NORMAL = BOTNITA PE VECI. Din ce in ce mai des ni se spune ca purtarea măștii va rămâne obligatorie chiar și după vaccinarea anti COVID-19. Nu vor sa mai revenim niciodata la viata pre coronavirus

Cititi va rog si:

Masca de protectie: un simbol puternic al asupririi COVID. O analiza Vigilant Citizen