SACCSIV – blog ortodox

Video de colectie – Robert F. Kennedy Jr intr-un interviu dat lui Ron Paul: CIA i-au ucis tatăl și unchiul

VACCINE IMPACT: Dr. Ron Paul Interviews Robert F. Kennedy, Jr. Who Admits the CIA Killed his Father and Uncle

Interviu al Dr. Ron Paul cu Robert F. Kennedy, Jr.: CIA I-A UCIS pe tatăl și pe unchiul acestuia

De Brian Shilhavy

Redactor, Health Impact News

Într-un interviu care se va dovedi cu siguranță unul istoric, fostul congresman Dr. Ron Paul a stat de vorbă cu avocatul Robert F. Kennedy, Jr. în cadrul emisiunii sale Liberty Report de vineri 14 august, 2020.

Cu toate că Dr. Paul spune la început că principalul motiv pentru care l-a invitat pe domnul Kennedy în emisiune a fost să discute despre vaccinuri, el atacă de la început o problemă nelămurită pentru americani de peste 5 decenii: care este adevărul despre asasinarea Președintelui John F. Kennedy în 1963, unchiul lui Robert F. Kennedy, Jr. și a lui Robert F. Kennedy, tatăl său, în 1968, și ce rol a jucat CIA în toate acestea?

Dl. Kennedy începe prin a menționa o carte pe care a scris-o, Valorile Americane, și despre care spune că vorbește despre lupta de peste 75 de ani a familiei sale cu CIA.

El spune că lupta cu CIA a început la mijlocul anilor 1950, atunci când președintele Truman i-a cerut bunicului său, Joseph Kennedy, să facă parte dintr-o comisie numită „Comisia Hoover”.

Sarcina lor era să analizeze CIA, pentru ca CIA nu fusese inițial gândită să conducă activități paramilitare, să aranjeze alegeri, să asasineze lideri ai lumii și să se amestece în democrațiile altor țări.

Dl. Kennedy menționează că CIA a fost creată cu mari rețineri atât din partea democraților cât și a republicanilor, pentru că precursorul CIA, Oficiul pentru Servicii Strategice (OSS), o agenția militară secretă, fusese lichidat după Al Doilea Război Mondial cu credința că o organizație de poliție secretă nu se potrivește cu o democrație condusă de o constituție.

În zilele acelea, atunci când vorbeai despre poliție secretă, americanii se gândeau la „STASI” (Poliția secretă din RDG), la „KGB” (Poliția secretă din URSS) sau la „GESTAPO” (Poliția secretă  din Germania nazistă).

Cand CIA a fost înființată, a fost cu scopul exclusiv de „spionaj”, de culegere de informații. Nu trebuia să se amestece în ceva.

Dar Alan Dulles, primul director al CIA, avea aparent alte planuri și foarte curând acesta va spulbera democrațiile din Guatemala, Iran și de peste tot de prin lume. În consecință, când Jospeh Kennedy a devenit membru al Comisiei Hoover, el a recomandat desființarea CIA.

Dl. Kennedy continuă:

„Alan Dulles a manipulat legea, făcând o grămadă de înțelegeri de culise pentru a obține aceste bugete secrete uriașe și a început să se implice în tot felul de uneltiri. Bunicul meu a făcut parte dintr-o comisie care a văzut asta și tot ceea ce ei au făcut.

Iar când ei au spulberat democrațiile din Guatemala, Iran și de prin alte părți ale lumii, bunicul meu a spus «ar trebui s-o desființăm. Divizia de Planificare ar trebui eliminată», aceasta fiind divizia pentru «afaceri murdare».

Alan Dulles nu l-a iertat niciodată și nici pe familia mea. Iar când unchiul meu a intrat în joc și a avut loc momentul Golful Porcilor, l-a concediat pe Dulles.

Când Președintele Johnson a intrat în camera, în Camera de Est de la Casa Albă, eu stăteam lângă tatăl meu iar când i-a spus tatălui meu că Lee Harvey Oswald tocmai ce fusese asasinat de Jack Ruby – le-a spus tatălui meu și lui Jackie astea – eu l-am întrebat pe tata: «Jack Ruby iubea famila noastră?»

Nimeni nu mi-a răspuns la întrebarea asta.

Tatăl domnului Kennedy va descoperi mai tarziu că Jack Ruby avea legături cu Mafia și cu CIA. El credea că CIA i-a ucis fratele, pe Președintele John F. Kennedy.

Deși Dl. Kennedy declară că „ai fi un idiot să nu crezi că Președintele Kennedy a fost omorât printr-o conspirație”, inițial nu a crezut același lucru despre moartea tatălui său.

El credea că dovezile împotriva lui Sirhan sunt covârșitoare, până într-o zi când Paul Schrade, unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui său și care stătuse lângă acesta în momentul asasinării, fiind și el împușcat în cap, i-a spus că tatăl său nu fusese omorât de Sirhan și că trebuie să vadă raportul privind autopsia.

Dl. Kennedy spune că a avut rețineri, pentru că nu voia să intre în vârtejul „teoriilor conspirației” născute  în jurul morții tatălui său.

Dar, ca o favoare făcută lui Paul Schrade și pentru că acesta dovedise atâta eroism, după câtva zile de investigații, devenea clar că Sirhan nu ar fi putut să-l ucidă pe tatăl său.

Ascultați mai jos restul interviului, în care se vorbește de asemenea despre cum Dl. Kennedy a devenit, fără tragere de inimă la început, avocatul părinților ai căror copii au suferit din cauza vaccinurilor, o schimbare în carieră care aproape că l-a distrus. Înainte de asta, fusese un avocat de succes care intenta procese companiilor care poluau mediul înconjurător.

Ei au mai vorbit si despre cum închiderile și izolarea socială cauzate de COVID, conduse de Anthony Fauci, ucid mai multe persoane decât chiar COVID.

Dar înainte de a urmări acest interviu istoric, dați-mi voie să vă spun ceea ce veți vedea de fapt.

Veți vedea doi oameni, Dr. Ron Paul, el însuși congressman republican, și Dl. Kennedy dintr-o familie cu o faimoasă carieră democrată și care sunt de acord privind problemele privind tirania medicală pe care azi trebuie să le înfruntăm, pentru că amândoi înțeleg că pericolul care planează asupra Americii, cauzat de frica de COVID, este o problemă fără culoare politică.

Dl. Kennedy chiar citează cuvintele spuse de Franklin Delano Roosevelt la discursul inaugural al presedinției sale din 1933, în mijlocul Marii Crize: „Nu trebuie să ne temem decât de noi înșine”, pentru că „frica” este instrumentul tiranilor. Tiranii conduc prin frică și pretind că numai ei pot salva poporul de la amenințarea care cauzează frica.

Exact asta se întâmplă astăzi, într-un mod nemaiîntâlnit, cu frica de COVID.

Acesta nu este un interviu pretențios și „șlefuit” pe care l-ați vedea pe canalele de propagandă media corporatiste, în care interlocutorii sunt practic niște actori luați drept modele, pentru că sunt așa bine îmbrăcați și eleganți, dar care de fapt joacă niște roluri și urmează un scenariu pentru a trimite mesajul stabilit de globaliști și pe care populația să-l creadă.

Dr. Ron Paul mai este cunoscut și cu supranumele de „Dr. Nu” în Congresul American, pentru că practic nu a putut fi cumpărat de lobbiști. A fost medic de zbor în Forțele Aeriene la începutul anilor 1960, chiar după incidentul Golful Porcilor din Cuba, așadar este foarte în temă privind familia Kennedy și cariera ei politică.

Va împlini săptămâna aceasta 85 de ani și uneori divaghează în interviurile lui dar este încă mult mai inteligent decât politicienii de carieră de astăzi, care urmează turma pentru simplul motiv că nu pot gândi pentru ei înșiși.

Dl. Kennedy are un defect de vorbire și este evident că nu e ușor să-l asculți dar pasiunea cu care își urmează convingerile și cunoștințele în problemele de care se preocupă sunt inegalabile.

Dacă vreți să știți adevărul și să aflați știrile reale, acest interviu este de departe mult mai interesant și mai informativ decât orice vedeți pe canalele de televiziune corporatiste difuzate prin cablu.

 

Comentariu saccsiv:

Allen Welsh Dulles (1893–1969), prieten apropiat al familiei RockefellerDirector of Central Intelligence (de-facto sef al U.S. Central Intelligence Agency), membru Warren Commission, partener al Sullivan & Cromwell. Fratele lui John Foster Dulles. Cavaler de Malta.

Devine seful vestitei si influentei CIA ajutat fiind de Henry Kissinger, ce lucrase pentru Army Intelligence. Au fost cooptati inclusiv oameni de stiinta nazisti carora li s-a ascuns trecutul:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Membru Council on Foreign Relations

In 1953, impreuna cu fratele sau, in cadrul Operation Ajax, l-a inscaunat in Iran pe nepopularul prooccidental sah Mohammad Reza Pahlavi:

A fost o vreme cand IRANUL era cel mai puternic aliat al Israelului (deci si al SUA) din zona. Apoi ceva s-a intamplat…

Tot ei au realizat dezastrul Bay of Pigs Invasion cand au lucrat inclusiv cu mafia pentru incercarea de rasturnare a lui Castro.

L-au exasperat pe John F. Kennedy, care la un moment dat a spus: “Spargeti CIA in mii de bucati si aruncati-le in vant“.  N-a mai apucat, Dulles fiind cel ce i-a anchetat moartea…

Sa ne amintim si de un remarcabil discurs al presedintelui asasinat, “The president and the press “, 1961:

“Doamnelor si domnilor

Cuvantul “ secret “ este inadmisibil intr-o societate libera si deschisa iar noi ca popor , intrinsec cat si din punct de vedere istoric suntem impotriva societatilor secrete , a juramintelor secrete si a procedurilor secrete . Pentru ca exista impotriva noastra o conspiratie monolitica si crunta care se bazeaza in principal pe modalitati ascunse pentru a-si extinde sfera de influenta se bazeaza pe infiltrare in loc de invadare , pe subversiune in loc de alegeri , pe intimidare in loc de libera alegere . Este un sistem care a comasat vaste resurse umane si materiale pentru cladirea unei masinarii strans unite si foarte eficienta ce uneste operatiuni militare , diplomatice , de informatii , economice , stiintifice si politice . Operatiunile sale sunt ascunse , nu publicate , greselile sale sunt ingropate , nu puse pe prima pagina , criticii sai sunt redusi la tacere , nu laudati . Nici o cheltuiala nu este pusa sub semnul intrebarii , nici un secret nu este dezvaluit . De aceea judecatorul atenian Solon , a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetatean sa se sustraga unei controverse . Va cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa si alerta poporul american , increzator ca impreuna cu ajutorul vostru , omul va fi ce a fost destinat sa fie ,  liber si independent . “

In 1963 este asasinat …

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un medic italian avertizează oamenii în contextul evenimentelor actuale. Ascultați până la capăt. said, on august 18, 2020 at 3:19 pm

    Apreciat de 3 persoane

  2. Un om said, on august 18, 2020 at 4:57 pm

    PSD este o falsă opoziție! Toți sunt mână în mână! Boicot la următoarele alegeri!

    Apreciat de 2 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: