SACCSIV – blog ortodox

NEW YORK POST: Purtarea indelungata a mastii duce la tot felul de dezastre dentare. Efectul GURA DE MASCA – dinții în descompunere, retragerea liniilor gingivale, respirația serios acră. Consecinte: accidente vasculare cerebrale și atacuri de cord

Posted in Coronavirus, masca de protectie by saccsiv on august 15, 2020

Ma gandesc din ce in ce mai des ca unul dintre motivele pentru care ne obliga sa purtam masti este si acela de a ne distruge sanatatea in numele … luptei impotriva Covid-19. Ca si politica anti coronavirus din spitale si drama milioanelor de bolnavi cronici. Ca si tranchilizantele date celor testati pozitivi si care le distruge respiratia. Ca si conditiile de tip lagar:

O pacientă asimptomatică acuză condițiile mizerabile din Spitalul Năsăud: Își bat joc de noi

N-ar fi pentru prima data in istorie. In numele libertatii, in Franta, ghilotinele din pietele publice devenisera adevarate uzine ale decapitarii in masa. In numele libertatii, in Rusia s-a creat Gulagul. In numele libertatii, in Romania au inventat Pitestiul. In numele binelui, in Ucraina s-a aplicat Holodomorul iar in China Revolutia Culturala.

Si totul se ducea printr-o lupta continua: lupta pentru libertatea = temnite bolsevice, lupta pentru pace = razboi, lupta pentru bine = foamete.

Acum a aparut lupta impotriva coronavirusului ce va instaurara cel mai negru bolsevism:

COVID-19: Bomba care distruge civilizația pentru ca pe ruinele ei să se construiască Raiul Comunist pe pământ

Dar bolsevismul implica musai si genocid…

Pana acum se stia despre purtarea non stop a mastii ca:

Un neurochirurg celebru avertizează: MASTILE prezintă riscuri grave pentru cei care le poartă – inspira în mod constant orice virus respirator înapoi iar mai departe totul devine INFRICOSATOR

Iata insa si ce putem citi in articolul ‘Mask mouth’ is a seriously stinky side effect of wearing masks de pe NEW YORK POST:

„Gura de mască” este un efect secundar serios al purtării măștilor

De Melkorka Licea

5 august 2020 |  04:15

Unele respirații rele nu pot fi acoperite

Acum, când medicii stomatologi și-au redeschis cabinetele, au vazut ca pacientii lor se prezinta cu un set urât de simptome, pe care medicii au numit-o „gura de mască”.

Noua problemă de igienă orală –este cauzata de masca, ați ghicit-atunci cand purtam o masca tot timpul pentru a preveni răspândirea coronavirusului – acest lucru duce la tot felul de dezastre dentare, cum ar fi dinții în descompunere, retragerea liniilor gingivale și respirația serios acră.

„Vedem inflamații la gingiile oamenilor care au avut intoatdeauna gingii sanatoase și carii la persoanele care nu au mai avut până acum”, spune dr. Rob Ramondi, medic stomatolog și co-fondator al One Manhattan Dental.  „Aproximativ 50% dintre pacienții noștri sunt afectați de acest lucru, așa că am decis să denumim fenomenul „gură de mască” – după „gură de metan”.”

Termenul „gură de metan” este utilizat pe scară largă de către stomatologi pentru a descrie problemele dentare care apar în rândul utilizatorilor de metamfetamină.  Dependenții sfârșesc adesea cu dinți crăpați, negri și maro, deoarece stimulentul provoacă poftă de zahăr, măcinarea dinților și încleștarea maxilarului. De asemenea, ei adesea își neglijează igiena orală.

Deși “gura de mască” nu este la fel de evidentă, dacă este lăsată netratată, rezultatele pot fi la fel de dăunătoare.

„Boala gingiilor – sau boala parodontală – va duce în cele din urmă la accidente vasculare cerebrale și un risc crescut de atacuri de cord”, spune dr. Marc Sclafani, un alt co-fondator al One Manhattan Dental.

El spune că sindromul stinky este declanșat de acoperirea feței, deoarece purtarea unei măști crește uscăciunea gurii – și o acumulare de bacterii rele.

„Oamenii tind să respire pe gura în loc sa o faca pe nas  în timp ce poartă o mască”, spune Sclafani. „Respirația pe gura provoacă uscarea acesteia, ceea ce duce la o scădere a salivei – iar saliva este ceea ce combate bacteriile și îți curăță dinții.”

El adaugă că „saliva este, de asemenea, ceea ce neutralizează acidul din gură și ajută la prevenirea cariilor dentare și a bolilor gingivale.”

Tendința oamenilor de a bea mai puțină apă în timp ce poarta masca, precum și de a consuma mai multă cafea și alcool în timpul carantinei, s-a adăugat, de asemenea, la deshidratarea pe scară largă pe care o constata.

Pe de alta parte, medicii stomatologi spun că pacienții devin conștienți de respirația urat mirositoare, care altfel ar putea neglija sănătatea lor dentară în timpul pandemiei.

„Pacienții vin la noi si ne spun: „Uau, mi se simte respirația urat mirositoare, am nevoie de o curățare. ”[Dar] când simți mirosul rău, fie ai deja boală parodontală, fie ai o mulțime de bacterii care se afla pe limba ta, datorata uscarii gurii”, spune Sclafani.

Deși măștile nu sunt negociabile, având în vedere timpurile, Sclafani spune că există lucruri pe care le fac purtătorii pentru a evita efectul lor nociv: bea mai multă apă, taie din cafeină, încarcă un umidificator (pentru „a ajuta la umezirea aerului”), folosește o apă de gură cu alcool, curata limba și nu fuma.

Și dacă toate celelalte eșuează? „Atunci respirați prin nas!”

 

Comentariu saccsiv:

Si de ce anume purtarea obligatorie a mastii nu trebuie sa se discute? Fratilor, asa s-au instaurat toate tipurile de bolsevism, de la Revolutia Franceza incoace…

De aceea satanistii soldati ai stangii si ataca furibund pe oricine are ceva de comentat:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îl consideră „agitator” pe cineastul Cristi Puiu, care nu este de acord cu purtarea măştii în aer liber
Cititi va rog si:

Masca de protectie: un simbol puternic al asupririi COVID. O analiza Vigilant Citizen

Masca obligatorie nu are legătură cu sănătatea, ci cu Controlul Social

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Erda said, on august 15, 2020 at 12:51 pm

    Data viitoare cafeaua iti va fi fatala

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 15, 2020 at 1:19 pm

      Erda

      Cred ca au pus destula otrava si prima data, doar ca m-a ocrotit bunul Dumnezeu si am trait. De atunci am insa cardiopatie ischemica.
      Cafea nu mai beau, dar otrava se poate pune in orice. Daca va fi fatala sau nu, va fi dupa voia Domnului, nu a criminalului.

      Apreciat de 5 persoane

      • Grigore said, on august 15, 2020 at 2:38 pm

        Prin cate ai trecut si tu de cand cu blogul asta… Eu pun totul sub semnul intrebarii, ma stii, si de multe ori cand nu am fost de acord cu tine, dupa discutiile in cauza imi parea rau. Nu din cauza discutiilor cu cine avea sau nu dreptate, dar ma gandeam totusi omul acesta a muncit la blogul asta si nu e corect sa ii frec eu creierii, ca stiam sigur ca iti omoram niste neuroni. 🙂
        Tu pentru acest blog ai trecut prin episodul cu cafeaua si cel cu arestarea. Si atunci cu arestarea s-au vazut niste colti pentru blogul asta. Si dusmanul cu siguranta nu te-a uitat!

        Sa stii ca imi pare sincer rau pentru cand ti-am frecat creierii sau stiu eu ce am mai zis, sau am gandit!
        Sa te pazeasca Dumnezeu!

        Apreciat de 1 persoană

      • Ioan 8:44 said, on august 16, 2020 at 3:07 am

        Nu esti singur Sacassiv, Dumnezeul dreptati este bun si da aripi de vultur celor ingreunati (Isaia 40:31) Unora le-a fost dezvaluit prin Duhul Sfant ca muncitorii nelegiuiri ii ataca neincetat, multi insa nu au inteles ca sunt tinuti in saracie somaj si dezolare cu buna intentie. Slujind lui Satan, oamenii rataciti nu isi dau seama ca si ei sunt fapturi create in asemanarea lui Dumnezeu si vor fi distrusi cand nu va mai fi nevoie de ei. Pe Georgia Guidestones scrie ca populatia trebuie sa fie redusa la 500 milioane de oameni, poate crede cineva intreg la minte ca specialisti in cafea si oamenii fara fundament vor fi crutati sau ca isi vor mai avea utilitate in noua lume ordonata, condusa de tatal minciuni, furtului si al omorului? Voia Lui buna sa se implineasca, nimeni nu poate adauga la cea ce a creat un Imparat.

        Apreciază

  2. astridcezara said, on august 15, 2020 at 12:52 pm

    Pai normal ca asta e scopul mastii…sa ne imbolnavim si sa crapam pe capete
    cea mai grava nu e treaba cu dantura,ci cu cheagurile de sange formate datorita lipsei de oxigen
    si IN PRIMUL RAND MASCA E UN SIMBOL MASONIC,DECI ANTI HRISTOS

    Apreciat de 3 persoane

    • Cosmin said, on august 16, 2020 at 9:48 am

      @ stef

      Da, un caz similar l-am descris si eu. Pe scurt:

      O cunostinta din Cluj s-a programat la test, pentru a merge in vacanta tot in Grecia. Si-a anulat sejurul si nu s-a mai dus la test.

      A fost sunat de la clinica Regina Maria, unde fusese programat, ca testul a iesit pozitiv. Cand le-a spus ca el nu a facut testul, cei de la clinica i-au inchis telefonul.

      Deci cazul nu e singular. Daca stam sa analizam fenomenul in profunzime, rezulta o foame nestavilita de a declara cat de multi pozitivi, cu orice pret, ignorand faptul ca acest „orice pret”, insemna chiar datul la propriile geoale. Dar daca nu sunt institutii care sa se autosesizeze si sa anchetze, nu mai conteaza.

      Probabil au fost linistiti de catre cineva ca institutiile nu vor reactiona si pot sa se dea in stamba la maxim.

      Intrebarile care raman sunt:

      1. Se va opri vreodata treaba asta?

      2. Daca da, cand?

      Incerc sa raspund la cea de a doua, dand cu presupusul: probabil atunci cand situatia economica va ajunge atat de critica, incat vor fi afectati exact cei din sistem. Aici putem include si varianta: atunci cand copiii unora din sistem, din greseala, accidental, vor fi carantinati.

      Parerea mea, proprie si personala, e ca siatemul va colapsa din interior, mai repede dacat sa explodeze mamaliga.
      Sau,
      mai exista varianta de raspuns la prima itrebare: se va opri la a Doua Venire.

      Ar mai putea izbucni un razboi care sa tulbure aceasta falsa problema a pandemiei.

      Apreciază

  3. vlad tepes said, on august 15, 2020 at 6:52 pm

    Nici un amanunt nu este lasat la intamplare, de catre Oculta, atunci cand este vorba de controlul, sclavia si reducerea populatiei Lumii! Sa fiti siguri de asta!

    Apreciază

  4. mircea.v said, on august 16, 2020 at 9:19 am

    16 august – Sfintii Brancoveni

    „Cum a murit Sfantul Constantin Brâncoveanu şi copiii săi

    Plenipotenţiarul veneţian la Ţarigrad, Andrea Memno, a fost de faţă, în dimineata lui 15 august 1714, la scena execuţiei lui Constantin Brâncoveanu Vodă şi a membrilor familiei sale, ucişi din porunca sultanului Ahmed al III-lea.

    În scrisoarea sa către dogele Veneţiei, plenipotenţiarul său raportează astfel:

    „ Excelenta, Duminică, 15 august de dimineaţă, s-a tăiat capul bătrânului principe al Valahiei, tuturor fiilor lui şi unui boier care-i era vistier.

    Iată cum s-a făcut: Încă de dimineaţă sultanul Ahmed se puse într-un caic împărătesc şi veni la seraiul zis „foişorul Jalikiacs” pe canalul Mării Negre, în faţa căreia era o mică piaţă, unde au adus pe Brâncoveanu Voievod, pe cei patru băieţi ai lui şi pe vistierul Văcărescu. I-au pus în genunchi unul lângă altul la oarecare depărtare. Un gâde le-a scos căciulile din cap şi Sultanul intai i-a mustrat făcându-i haini. Apoi le deteră voie a face o scurtă rugăciune.

    Înainte de a se ridica securea asupra capului lor, fură întrebaţi dacă voiesc să se facă turci şi atunci vor fi iertaţi. Glasul cel înăbuşit de credinţă al bătrânului Brâncoveanu răsună şi zise înspăimântat de această insultă:

    – „Fiii mei! Iată, toate avuţiile şi tot ce am avut am pierdut. Să nu ne pierdem înca şi sufletele! Staţi tari şi bărbăteşte, dragii mei, şi nu băgaţi in seamă moartea trupului. Priviţi la Hristos, Mântuitorul nostru, câte a răbdat pentru noi şi cu ce moarte de ocară a murit. Credeţi tare întru aceasta şi nu vă mişcaţi, nici nu vă clătinaţi din credinţa cea pravoslavnică, pentru viaţa şi lumea aceasta.”

    La aceste cuvinte, Ahmed se făcu ca un leu turbat şi porunci să li se taie capetele. Gâdele înfiorător, ridică securea şi capul marelui vistier Enache Văcărescu se rostogoli pe pământ. Apoi se începu cu uciderea copiilor, incepand cu cel mai mare. Când gâdele ridică securea la capul feciorului celui mai tânăr al domnului, beizadea Mateiaş, de numai 12 ani, acesta se îngrozi de spaimă. Sărmanul copilaş, văzând atâta sânge de la fraţii lui şi de la Văcărescu, se rugă de Sultan să-l ierte, făgăduindu-i că se va face turc. Însă părintele său, Domnitorul Brancoveanu, al cărui cap căzu la urmă, înfruntă pe fiul său şi zise: „Din sangele nostru n-a fost nimeni care sa-si lepede credinta, mai bine să mori în legea creştinească, decât să te faci păgân, lepădându-te de Iisus Hristos pentru a trăi câţiva ani mai mult pe pământ!”

    Copilaşul ascultă şi, ridicând capul, cu glas îngeresc zise gâdelui: „Vreau să mor creştin. Loveşte!”

    La urmă ucisera şi pe Brâncoveanu.

    O Doamne! O Doamne! Pana-mi tremură când vă scriu, Excelenţă. Ceea ce am văzut …

    Mă întreb: putut-a fi de faţă cineva si să nu fi plâns, văzând capul nevinovatului Mateiaş, tânăr tinerel, rostogolindu-se pe jos, lângă capul părintelui său, care se apropiase de al copilului,… părea a-l îmbrăţişa…

    Gâdele, stropit de sângele creştinesc, face un salut Sultanului Ahmed şi se retrage. Sultanul însoţit de plenipotenţiarii Germaniei, Austriei, Rusiei, Angliei se ridică să plece. Văzându-mă cu ochii înlăcrimaţi sultanul spuse că regretă acum ceea ce a săvârşit.”

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.