SACCSIV – blog ortodox

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Adryan said, on mai 28, 2020 at 1:28 pm

  Bine punctat. Mai trebuie spus doar că deocamdată treaba e așa:
  ”Și ea (autoritatea statului) îi silește pe toți […] să-și pună mască pe fața lor,
  Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are masca.”

  Apreciat de 1 persoană

  • Ion Ciolaru said, on mai 28, 2020 at 4:36 pm

   Mda… Inlocuieste „autoritatea” co pecetea si ai faimosul text….

   Apreciază

  • mario said, on mai 28, 2020 at 5:52 pm

   Masca pe fata si manusi pe maini ca sa poti cumpara sau vinde… cine are intelepciune sa inteleaga

   Apreciat de 1 persoană

 2. cu mască, fără mască said, on mai 28, 2020 at 1:45 pm

  Purtarea măștii e un simbol. N-are legătură cu protecția față de viruși care au dimensiuni de microni, și pot trece foarte ușor prin bucata de hârtie sau de cârpă de pe față. Are legătură cu supunerea față de stăpânitorul acestei lumi. Este ritualul supunerii. De ce s-a hotărât de către conducătorii BOR că e bine ca oamenii să poarte mască nu numai în biserică, ci și afară, în curtea bisericii, rămâne un mister. Adică Dumnezeu care a făcut cerul și pământul, Iisus Hristos care a vindecat oameni de toate bolile, care a înviat oameni din morți, care apoi a Înviat El însuși cu moartea pe moarte călcând, nu ne poate feri de niște viruși, și de aia purtăm masca în biserică, pentru ca să ne protejăm. Și nu sărutăm nici icoanele pentru că ne putem îmbolnăvi, iar de împărtășit nu e clar cum ne vom împărtăși, cu lingurițe de plastic, sau ca înainte. Lumea e în înșelare totală, e dusă cu capul, și e foarte pregătită pentru venirea antihristului.

  Apreciază

 3. gheorghe said, on mai 28, 2020 at 3:06 pm

  https://www.fort-russ.com/2020/05/dr-rancourt-masks-and-respirators-do-not-work-a-review-of-science-relevant-to-curbing-covid-19-transmission/
  Masks and respirators do not work
  Dr. Dennis Rancourt, PhD – Wed, 20 May 2020

  Masca filtreaza (= opreste) particule mai mari de 3 microni.
  Particulele mai mici de 3 microni trec prin masca, nu pot fi oprite.
  Aerosolii – purtatori de agent Wuhan – au mai putin de 2,5 microni – deci, FIIND MAI MICI DECAT „GAURA”, nu pot fi opriti cand se trage aerul in piept, la inspirare cu masca pe fata.
  Agentul Wuhan este de 300 de ori mai mic (scurt) decat particula care-l duce direct in plamani – trece in corp fara probleme!!! Pe o particula, volumic pot incapea mii, fara probleme dimensionale!

  Efecte negative suplimentar:
  – aerul inspirat prin masca are putin oxigen fata de normal – dupa 30 de minute incep durerile de cap.
  – aer mai putin inseamna oxigen mai putin si se reduce capacitatea de aparare a organismului fata de orice boala in special – CANCER!
  – aerul viciat, expirat nu este eliminat complet, o parte – cu CO2 – vine inapoi in plamani, intoxicand creierul;
  – particulele expirate UMEDE se lipesc de interiorul mastii si fiind mediu cald, agentul Wuhan se multiplica foarte repede si este REINTRODUS in organism prin inspiratie.
  … MASCA NU PROTEJEAZA PURTATORUL.
  ==============
  Cu toate acestea, 96 la suta au murit in Italia din cauza ca erau bolnav- cronic (in medie) cu 3 boli, mortale fiind fiecare.
  Agentul Wyham a usurat dezvoltarea BACTERIEI CHLAMIDA de pneumonie care i-a facut pe oameni sa cedeze (moara) si nu covidu…
  „https://www.breitbart.com/health/2020/05/27/italy-96-of-coronavirus-fatalities-had-other-chronic-illnesses/

  Italy: 96% of Coronavirus Fatalities Had Other Chronic Illnesses
  Thomas D. Williams, Ph.D. – 27 May 2020

  ROME — The overwhelming majority of deaths with coronavirus in Italy have occurred in the presence of two or more serious chronic illnesses, according to a report from the country’s national health authority (ISS).
  Italian health authorities announced in a recent report that only 4.1 percent of fatalities testing positive for Wuhan coronavirus happened in the absence of serious comorbidities, while the average age of the deceased was over 80 years.”

  Apreciat de 1 persoană

 4. paul said, on mai 28, 2020 at 3:53 pm

  Nu știu alții de ce se conformează atât, dar eu din cauza căldurii tot mai mari, eu nu o mai suport. În Israel, de la începerea sezonului cald, nu a mai fost obligatorie. S-a spus ca acest virus va dispărea o data cu căldură. Ce ne tot mint atât ca n-a disparut virusul?
  Astăzi m-am certat cu aia de la Casa de Asigurări de Sănătate din cauza termoscanarii. E ceva de groaza cu tâmpenia asta atât de inutila. Atâta vreme cât eu le-am dat înapoi cardul de sănătate electronic ca sa-mi iau adeverinta de asigurat, nu e logic ca nu vreau nimic electronic pe fruntea mea? De ce trebuie sa-mi spună neapărat un paznic sa ma duc la doctor dacă am temperatura? Raul trebuie tăiat de la rădăcină cat e mic, nu trebuie așteptat sa ne pună pecetea pe frunte antihrist, asta nu înțelege poporul asta care se da mare creștin ortodox. Este la mintea cocosului.

  Apreciază

 5. mario said, on mai 28, 2020 at 4:20 pm

  Eu merg si mai departe si zic asa, cine poarta masca poate sa puna si un 666 pe ea pentru ca prin purtarea mastii consolideaza puterea diavolului pe pamant prin mentinerea bisericilor sub lacat si a distrugerii intelegerii, bunavointei, dragostei dintre semeni. Ce simti cand vezi un om cu masca? nimic, pt mine este mai rau ca un animal deoarece Dumnezeu i-a dat constiinta sa gandeasca pentru el iar el alege sa fie sclav pe plantatie.
  O sa purtati masca pana la sfarsitul lumii iar daca merg lucrurile in continuare asa cum merg acuma va fii foarte rau pentru toti romanii, oriunde merg toata lumea cu masca pe fata, acum cateva zile era sa mananc si bataie pentru ca eram in magazin fara, nu asta e problema ci faptul ca oamenii se polarizeaza foarte repede si foarte mult si o sa va omorati intre voi in cateva luni. Incercati sa sculati cati mai multi oameni ce pot intelege ca masca , distantarea antisociala si paratul vor ramane pana la A 2-a Venire a lui Hristos!

  Apreciază

  • Magda said, on mai 28, 2020 at 6:20 pm

   Ai dreptate!
   Însă, oamenii DEJA s-au imbecilizat!
   Eu spun că numai cei legați de glie cu dinții, de viața asta și neîncrezători în Dumnezeu cu adevărat acceptă mizeria asta și o întrețin prin supunere dobitocească…
   Am colegi care abia mai respiră dar botnița, tot n-o dau jos…din pricină de ”amendă”!
   O port numai în mijloacele de transport, o țin fix pe bărbie, nu la gură, nici la nas…mă întreabă controlorii DE CE nu o fixez cum trebuie și le răspund că, atâta timp cât nu pot să respir cu ea, rămâne accesoriu debil de care mă folosesc pentru a merge cu mijl.de transport.
   Unuia mai revoltat, i-am zis: ”Domne, e la purtător? Că nu e cum vreți voi, asta-i treaba mea! Pot să o țin și prinsă doar de-o ureche…” (unii râd, alții zic că au dat de o nebună, etc…)

   Apreciază

   • lulu said, on mai 31, 2020 at 3:11 pm

    am una de la catena o port de 3 saptamani in buzunar in caz ca e nevoie sa intru in magazin sau autobuz o mai scot

    Apreciază

 6. […] Masca obligatorie nu are legătură cu sănătatea, ci cu Controlul Social […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: