SACCSIV – blog ortodox

Prof.dr. Carmen Dorobăț (partenera de afaceri a lui Adrian Streinu Cercel) le da pacientilor Covid tranchilizantul Anxiar ca sa nu fie agitati. Acest medicament cauzeaza dificultăți de respirație, care pot fi fatale

Posted in Coronavirus by saccsiv on august 5, 2020

Adrian Streinu-Cercel (S), presedintele Academiei HIV/SIDA si de Boli Infectioase si prof. Dr. Carmen Mihaela Dorobat (D), managerul Spitalului Clinic de Boli Infectioase Iasi, inaugureaza filiala ieseana a Institutului „Prof.dr.Matei Bals” din Bucuresti, vineri, 11 octombrie 2013. Filiana va functiona in cadrul Spitalului „Sfanta Parascheva”. LIVIU CHIRICA / MEDIAFAX FOTO

Conform https://www.cristoiublog.ro/exclusiv-cristoiublog-video-si-foto-tratament-de-soc-in-romania-cu-masca-in-salina-si-cu-anxiar-in-spital/

Pacienților infectați cu noul coronavirus internați în spitale li se administrează Anxiar și medicilor li se pare normal asta. Prof.dr. Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, declara cu seninătate că nu are ce să le strice, că Anxiarul e ca Xanaxul. Medic psihiatru la Socola, Ovidiu Alexinschi spune că le dă să nu fie agitați, iar dacă nu sunt agitați, le dă preventiv.
Potrivit prospectului, „benzodiazepinele, inclusiv lorazepamul (substanța activă din Anxiar) pot cauza dificultăți de respirație, care pot fi fatale”. Unul dintre cele mai importante simptome ale Covid-19 este respirația îngreunată.

Intr-adevar, asa scrie pe prospect:

https://www.catena.ro/prospecte/prospect-anxiar-1-mg-x-2bl-x-25-compr-arm

Ba mai mult, se avertizeaza inca de la inceput foarte clar:

Nu utilizati Anxiar daca aveti tulburari severe ale respiratiei;

Despre relatia sa cu Adrian Streinu Cercel cititi va rog:

Inca o ancheta jurnalistica RISE PROJECT despre Adrian Streinu Cercel: SPITALUL MEU DE STAT

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Emigrant in devenire said, on august 5, 2020 at 11:10 am

  Din pacate in Romania nu se prea mai poate face nimic. Vor fi avantajati doar securistii cu afaceri, politicienii si cei cu gospodarii functionale care sa le asigure o independenta cat de cat.
  In rest nimeni nu mai e sigur de nimic. Daca as fi bugetar as lua in serios sa am o gospodarie cu grad ridicat de independenta sau fuga din tara intr-o alta tara cu legi mai blande.

  Legi mult mai blande… e un fel de a spune. Oamenii din alte parti sunt mai binevoitori si intelegatori, fara dorinta de a te „intepa” cu prima ocazie care li se ofera. Astfel o comunitate care traieste intr-o atmosfera prietenoasa, va avea parte si de legi mai blande. Un cadru social de intelegere inseamna automat si legi mai blande.

  Apreciază

  • R said, on august 5, 2020 at 4:05 pm

   Este prima oară când mi-am zis și eu că nu se mai poate trăi în România. Că suntem mult prea răi unii cu alții ca să mai reziste șandramaua. Că populația nu mai are credință, și că renunță cu mult prea multă ușurință și inconștiență la libertatea pe care Dumnezeu ne-a dat-o, și pe care diavolul vrea să ne-o ia. Pe de altă parte unde să te duci? Printre străini, fiecare cu limba, credința și obiceiurile lui, și care te vor considera oricum ca un străin, oricât de amabili ar fi cu tine? Și unde găsești acolo un preot ca să te mai spovedești și împărtășești măcar când și când, că altfel e foarte greu. Și cine ne poate garanta că legile mai blânde dintr-o țară anume nu se vor înăspri și acolo la un moment dat?

   Apreciază

   • Lilas said, on august 6, 2020 at 3:31 am

    Bine spus! Nu mai avem unde sa mergem in alte tāri. Peste tot este la fel, plin de duhuri rele si anticristice si de oameni demonizati, siliti sa trāiasca intr-o societate cu inversarea scārii valorilor, unde binele este vazut cā rāu si rāul e vazut ca bine. Mai mult, in strainatate poti gresi mai mult si nu ai decât preoti ecumenisti. Aici, mai este o sperantā cu Sfânta Împārtāsanie si avem pe la toate mānāstirile ortodoxe icoane fācātoare de minuni. Nu disperati, rugati-vā neincetat la Dumnezeu si la HRISTOS. Dumnezeu are o solutie pentru toata lumea care se roaga la EL. Prea Sfânta Nāscatoare de Dumnezeu raspunde imediat la rugāciunile noastre. Numai sā fim buni unii cu altii. Sa nu ne fie fricā. Ocoliti spitalele. Nu Mai platiti degeaba asigurari medicale in tara covid. Este greu, dar, avem Sfântul Maslu si sa ne lasam in grijā Domnului, cā daca avem Credinta Adevārata, HRISTOS ne va vindeca trupul si sufletul. Totul este scris. Rāutatea si setea de bani si putere pluteste in AER peste tot, in orice tarā, dar sa ne rugam sā nu ne atingā. Ce Mai putem face Atunci când toti care conducatorii planetei se vor închina la anticrist?!! Sā ne rugām , asadar, toti la HRISTOS : arma cea mai puternica este în noi însine: rugaciunile cu lacrimi si cu inimā curatā. Semne si minuni Vir Mai veni . Dar, daca nu este Credintā, de unde sa trimita Dumnezeu ajutor oamenilor cu sufletele împietrite in veacul acesta de apostazie si pācate ?!! Pur si simplu, trebuie un efort pentru schimbare. În bine. Unitate. Credinta. Speranta. Protejarea copiiilor nostri. Copiii sunt ai nostri, ai lui Dumnezeu si nu a statului anticristic. Fārā vaccinuri. Copiii trebuie crescuti de catre parintii lor in spirit crestin ortodox adevārat. Doamne ajutā!

    Apreciază

  • Stefan said, on august 5, 2020 at 5:39 pm

   Unde să te mai duci Imigrant în devenire?
   Nu prea mai sunt aceste locuri.

   Apreciază

  • Cu ochii spre Cer said, on august 6, 2020 at 11:54 pm

   Aveti dreptate, nu prea ai unde. Nu pot sa dau niciun raspuns. Din pacate nu ramane decat Domnul in care sa mai iti pui increderea.

   Pe de altă parte unde să te duci? Printre străini, fiecare cu limba, credința și obiceiurile lui, și care te vor considera oricum ca un străin, oricât de amabili ar fi cu tine? Și unde găsești acolo un preot ca să te mai spovedești și împărtășești măcar când și când, că altfel e foarte greu.

   Nu disperati, rugati-vā neincetat la Dumnezeu si la HRISTOS. Dumnezeu are o solutie pentru toata lumea care se roaga la EL. Prea Sfânta Nāscatoare de Dumnezeu raspunde imediat la rugāciunile noastre.

   Unde să te mai duci Imigrant în devenire?
   Nu prea mai sunt aceste locuri.

   Apreciază

 2. marian said, on august 5, 2020 at 11:32 am

  Beirut e pus la pământ, nu mai au port şi nici siloz de cereale.
  Se pregătește Damasc.
  Doamne te rugăm scapă-ne de satanele astea!

  BREAKING: Israel Bombed Beirut
  August 4, 2020 by Richard Silverstein 
  Massive mushroom cloud from Hezbollah warehouse bombing and its aftermath

  A confidential highly-informed Israeli source has told me that Israel caused the massive explosion at the Beirut port earlier today which killed over 100 and injured thousands.  The bombing also virtually leveled the port itself and caused massive damage throughout the city.

  Israel targeted a Hezbollah weapons depot at the port and planned to destroy it with an explosive device.  Tragically, Israeli intelligence did not perform due diligence on their target.  Thus they did not know (or if they did know, they didn’t care) that there were 2,700 tons of ammonium nitrate stored in a next door warehouse.  The explosion at the arms depot ignited the next door warehouse, causing the catastrophe that resulted.

  It is, of course, unconscionable that Israeli agents did not determine everything about their target including what was in its immediate vicinity. The tragedy Israel has wreaked is a war crime of immense magnitude.

  The ICC has already been investigating Israel for war crimes in Gaza since the 2014 Operation Protective Edge.  Now, I imagine it will expand the scope to incorporate today’s criminally negligent massacre.

  Though Israel has regularly attacked Hezbollah and Iranian weapons depots and convoys in Syria, it rarely undertakes such brazen attacks inside Lebanon.  This attack in the country’s capital marks an even greater escalation. The sheer recklessness of this operation is astonishing.

  The Israeli bombing brings to mind similar bombings orchestrated by its agents in Beirut in the period before and after its 1982 invasion. Ronen Bergman’s book on Mossad assassinations and Remy Brulin have documented multiple Israeli bombings during this period which wreaked widespread death and destruction on the city’s civilian population.

  In this case, the damage done was accidental.  But that will be little comfort to the thousands of Beirutis whose lives have become a living hell as a result of this Israeli crime.

  Of course, it pains me to admit that Pres. Trump was correct in his earlier statement that the explosion was a “terrible attack,” and that the information was conveyed to him by “his generals.” In this case, he and they were right.

  There could (and should) be domestic political repercussions for this disaster. As Netanyahu approved the attack, he is responsible for the consequences. In 1982, a commission of inquiry found Ariel Sharon culpable for the invasion of Lebanon and the massacre at Sabra and Shatilla.  He was sent into political exile for a decade. At the very least, this should disqualify Bibi from leading the country. This would be the outcome in any democratic nation in which the leader was held accountable for his failures.

  Articolul e mai lung de atât.
  Doamne!!!

  Apreciază

  • DANIEL said, on august 5, 2020 at 1:47 pm

   de ce Damas ?!

   Apreciază

   • marian said, on august 5, 2020 at 6:16 pm

    Pentru ca e in Biblie, pentru ca e vecin cu Israel, adica, e in calea Maelui Israel si pt ca a fost anunțat PUBLIC intr-o emisiune tv gen talk show cu Public, cu vreo 15 ani urma de către 1 gral american, Wesley Clark dispariția a nu m putin de 7 ŞAPTE state din Orientul Mijlociu. Siria a fost ieri avertizată de Trump prin aplicarea de sancțiuni suplimentare Damascului. Liderii de state sunt intelesi intre ei sa EXTERMINE POPULAȚIA CIVILA. Nu e adevarat ca Hezbollahul libanez ar fi anti-israel. Hassan Nasrallah radea de se prepadea cand I s-a ridicat mingea la fileu cu atacarea nucleara a Israelului.
    Ghici ce a replicat? Atacarea depozitelor de ingrasaminte….
    Exact asta I s-a intamplat lui. Pare nereal, dar cred cu tarie in intelegeri intre Mossad si Hezbollah. Important e sa fie decimati cei din jurul Israelului.
    E un video din Beirut care ar arata dupa primul incendiu un corp negru ca o racheta lovind o cladire, apoi, dezastrul final.
    Libanul, perla Mediteranei. Ce crimă!
    Slavă Lui Dumnezeu!

    Apreciază

 3. Catalin said, on august 5, 2020 at 11:54 am

  Explozia din Beirut a fost cauzata de o bomba nucleara subterana.
  In https://www.youtube.com/watch?v=k51L0MkRO8E la minutul 1:52 se poate vedea o lumina puternica intr-un singur cadru, pe youtube se poate naviga pe cadre cu tastele /.

  Apreciază

 4. Catalin said, on august 5, 2020 at 12:38 pm

  https://www.capital.ro/schimbare-majora-pentru-buletinele-de-identitate-iohannis-a-promulgat-legea-ce-modificari-au-aparut.html
  „Opţional, numai la solicitarea părinţilor/reprezentanţilor legali se poate elibera o carte de identitate simplă sau o carte electronică de identitate, indiferent de vârsta copilului.”

  Apreciază

 5. Vasile said, on august 5, 2020 at 1:02 pm

  Stire de 2 lei …..

  Apreciază

 6. marian said, on august 5, 2020 at 7:27 pm

  Despre distrugerea programată a ŞAPTE state în Orientul Mijlociu. Trebuia ca din 2013 să fi fost gata. Sistemul ia viteză.

  Apreciază

 7. Andrei-Nicolae said, on august 5, 2020 at 11:40 pm

  Și pentru ei sunt atât de penibile „explicațiile științifice” ca efectiv îi pufnește râsul

  https://m.mediafax.ro/marius-tuca-show/alexandru-rafila-a-izbucnit-in-ras-la-declaratiile-ministrului-nelu-tataru-privind-situatia-actuala-din-romania-19472528

  Apreciază

 8. […] Ca si politica anti coronavirus din spitale si drama milioanelor de bolnavi cronici. Ca si tranchilizantele date celor testati pozitivi si care le distruge respiratia. Ca si conditiile de tip […]

  Apreciază

 9. […] Ca si politica anti coronavirus din spitale si drama milioanelor de bolnavi cronici. Ca si tranchilizantele date celor testati pozitivi si care le distruge respiratia. Ca si conditiile de tip […]

  Apreciază

 10. […] Ca si politica anti coronavirus din spitale si drama milioanelor de bolnavi cronici. Ca si tranchilizantele date celor testati pozitivi si care le distruge respiratia. Ca si conditiile de tip […]

  Apreciază

 11. […] Ca si politica anti coronavirus din spitale si drama milioanelor de bolnavi cronici. Ca si tranchilizantele date celor testati pozitivi si care le distruge respiratia. Ca si conditiile de tip […]

  Apreciază

 12. […] Ca si politica anti coronavirus din spitale si drama milioanelor de bolnavi cronici. Ca si tranchilizantele date celor testati pozitivi si care le distruge respiratia. Ca si conditiile de tip […]

  Apreciază

 13. […] Prof.dr. Carmen Dorobăț (partenera de afaceri a lui Adrian Streinu Cercel) le da pacientilor Covid… […]

  Apreciază

 14. Care specialisti? | SACCSIV - blog ortodox said, on decembrie 17, 2020 at 3:45 pm

  […] Prof.dr. Carmen Dorobăț (partenera de afaceri a lui Adrian Streinu Cercel) le da pacientilor Covid… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: