SACCSIV – blog ortodox

In orice analiza despre China, sa nu uitam ca de peste 100 de ani, uriasa tara a fost si este stapanita de aceiasi papusari ce stapanesc si vestul

De la stanga la dreapta: presedintele Jiang Zemin, Henry Kissinger si David Rockefeller intr-o intalnire din 1995 la Asia Society in New York. Foto: https://kknews.cc/zh-my/news/jkoylrq.html

David Rockefeller, august 1973, New York Times:

Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante si de succes din istorie “

 

Istoric

Vom urmari in acest articol “drumul“ atent ghidat al Chinei, de la forma statala cu conducere imperiala pana la comunism. Este important deoarece sunt voci ce considera acea tara ca pe un gigant de sine statator, un soi de forta ce se opune PAPUSARILOR din occident. Il consider util deoarece omenirea se indreapta spre o GUVERNARE MONDIALA de STANGA si de aceea este bine sa cunoastem implicarea determinanta a acelorasi papusari in istoria acelui stat, aceiasi ce se preocupa de peste 200 de ani de instaurarea NOII ORDINI MONDIALE pe intreg Pamantul…

Stim ca Sun Yat-sen (1866–1925) a fost un lider politic si revolutionar chinez, considerat “tatal Chinei moderne“, ca a jucat un rol determinant in colapsul dinastiei Qing din 1911 si ca a fost primul presedinte al Republicii Chineze in 1912. Dar se vorbeste mai rar despre “umbra“ si sfatuitorul sau, cel ce figura a-i fi aghiotant: Morris Abraham „Two-Gun” Cohen (1887–1970), un evreu ce la un moment dat devine general maior in armata chineza. Dupa moartea lui Sun continua colaborarea cu fiul acestuia, prim ministrul Sun Fo (1891–1973). De asemenea cu cumnatul lui Sun, puternicul bancher Tse-ven Soong (1894–1971), fost guvernator Central Bank of China, ministru de finante (1928-1931, 1932-1933), ministru al afacerilor externe (1942-1945).

Acesta este doar un exemplu. Dezvoltarea moderna a extremului orient a avut o importanta deosebita pentru papusari. Voi detalia separat influenta lor decisiva asupra Japoniei si a zonei in perioada sfarsitului de secol 19 – inceput de secol 20. Desigur ca o problema atat de ampla nu statea doar pe umerii catorva personalitati, chiar foarte influente. De aceea s-au pus in miscare organizatii puternice si foarte bine finantate:

Institute of Pacific Relations (IPR)

A fost creata in 1925 ca un soi de forum de discutii al problemelor si relatiilor dintre Rusia, China, Japonia, Australia si a altor 10 tari din regiune. O influenta determinanta asupra ei au avut-o John D. Rockefeller, III si Abby Aldridge Rockefeller. Iar finantari majore au venit din partea Rockefeller Foundation si Carnegie Foundation. Acest organism a avut stranse legaturi cu The Inquiry, un grup de studiu creat in 1917 de presedintele Woodrow Wilson. Formal, in fapt de Edward Mandell House (1858–1938) sfatuitorul sau apropiat, persoana ce a avut o enorma influenta asupra sa. Amintesc ca Woodrow Wilson scria despre House (The Intimate Papers of Col. House): „D-nul House este a doua mea personalitate. Gandul lui si al meu sunt una. Daca as fi in locul sau, as face exact la fel.” Membrii The Inquiry, in cadrul American Commission to Negotiate Peace au fost la Paris Peace Conference in 1919 umbra presedintelui Wilson. Pe vremea aceea Time magazine ii numea “gasca straina si pestrita, o banda de elite aventuriere “.

Cat de bine au studiat problemele zonei stim din evenimentele petrecute in timpul celui de al doilea razboi mondial si dupa. Intrega activitate a IPR a dovedit simpatii comuniste in zona. Frederick Vanderbilt Field (1905–2000), unul din personajele importante ale Institute of Pacific Relations, a fost un suporter al atat de multor organizatii comuniste incat se considera el insusi un soi de membru al acestei miscari internationale.

Este momentul acum sa vorbim despre George Catlett Marshall, Jr. (1880-1959), general, mason, membru Kappa Alpha Order, cel ce a condus armata SUA in al doilea razboi mondial si a fost consultantul sef pe probleme militare al presedintelui Franklin D. Roosevelt.

Dupa razboi, Clark Clifford a dorit sa numeasca vestitul program pentru redresarea europeana “Truman Plan“ dar Truman insusi l-a denumit Marshall Plan. In pricipal la acest plan au lucrat cei de la Council on Foreign Relations, dar generalul a primit totusi premiul Nobel pentru pace in 1953, cu toate ca a figurat mai mult cu numele.

Mult mai activ a fost insa acesta in rolul sau negativ ce a dus la instaurarea regimului comunist in China. Unii politicieni din acea vreme chiar credeau in necesitatea unui razboi sincer impotriva extinderii comunismului. Putinele dar foarte influentele ELITE real conducatoare doreau insa crearea unui alt sinistru laborator experiment pentru implementarea viitorului GUVERN MONDIAL: CHINA. Astfel, senatorul republican Joe McCarthy l-a declarat direct responsabil pentru pierderea acestei tari si a avertizat asupra unei “conspiratii atat de imense si a unei infamii atat de negre “ incat intrece cu mult alte conspiratii din intreaga istorie a umanitatii. Cand Marshall fusese trimis in China din ordinele secrete ale Departamentului de Stat, comunistii lui Mao duceau o batalie ca si pierduta, fiind aproape invinsi de nationalistii lui Chiang Kai-shek. Dar Marshall a incercat sa-l forteze pe ultimul la un parteneriat la guvernare impreuna cu comunistii, mai mult, americanii punand chiar embargo in ajutorarea cu arme a nationalistilor. Explicabil, caci Marshall era unul din apropiatii familiei Rockefeller

Asia Society

A fost fondata in 1956 de John D. Rockefeller III avand scopul promovarii prieteniei si intelegerii intre popoarele, intre liderii si institutiile Asiei si SUA si al implementarii noilor idei in politica, afaceri, educatie, arta si cultura.

Co sponsorizeaza US-Asia Update Roundtable Series la Council on Foreign Relations.

A cooptat si Bill & Melinda Gates Foundation (care s-a mai alaturat familiei si in programele de promovare a avortului). American International Group (AIG) a fost in 2006  unul din sponsorii majori. Evident si Rockefeller Foundation si Rockefeller Brothers Fund. Un suport special vine din partea personalitatilor Kofi Annan, Henry Kissinger, Rupert Murdoch.

Chairman of the executive committee a fost Richard Holbrooke, un vechi asociat al familiei.

Corporatii finantatoare:

American International Group, corporatie membra Council on Foreign Relations

Citigroup, corporatie membra Council on Foreign Relations

Coca-Cola, corporatie membra Council on Foreign Relations

Merrill Lynch, corporatie membra Council on Foreign Relations

Morgan Stanley , corporatie membra Council on Foreign Relations

Pfizer, corporatie membra Council on Foreign Relations

Sony, corporatie membra Council on Foreign Relations

American Express, corporatie membra Council on Foreign Relations

Boeing, corporatie membra Council on Foreign Relations

ExxonMobil, corporatie membra Council on Foreign Relations

IBM, corporatie membra Council on Foreign Relations

JP Morgan Chase, corporatie membra Council on Foreign Relations

Merck, corporatie membra Council on Foreign Relations

Time Warner, corporatie membra Council on Foreign Relations

Jay Rockefeller impreuna cu fiul sau sunt greii actuali ai Asia Society.

In 1971, intr-un moment politic foarte delicat, Henry Kissinger, avandu-l subaltern pe Winston Lord, face o vizita secreta in China. Nu stim ce au discutat, s-a aflat de ea mai tarziu.

Evident ca foarte populata tara n-a fost uitata nici in programul “caderea comunismului“. In China, adeptii lui George Soros au fondat „Fund for the Reform and Opening China”, organizatoarea mitingului-maraton din Piata Tien-An Men .

Sustinerea comunistilor in China a fost cu atat mai ticalosita cu cat acolo regimul s-a dovedit extrem de nemilos cu propriul popor. Nu trebuie uitate: incredibila perioada din istoria acelei tari cand de foame oamenii fierbeau iarba si scoarta de copac; revolutia culturala; politicile eugeniste ce au dus la cazuri extreme cand femei cu sarcina avansata erau fortate sa avorteze datorita criminalei legi a unui singur copil. Ultima n-a fost tocmai o idee chinezeasca ci, ca si in cazul Germaniei naziste, importata. Iar cel ce s-a ocupat cu sfatuirea a fost George Herbert Walker Bush, cu mult inainte de a deveni presedinte.

Desigur, ar mai fi multe de spus, dar ma limitez la atat, suficient insa pentru a intelege cine i-a trasat drumul Chinei de o suta de ani incoace si mai ales ca n-a fost niciodata scapata din mana. Si nu este nici acum.

Nu ma voi referi aici si la celelalte state din zona ce s-au „bucurat de binefacerile„ comunismului. Punctez doar macabrul regim Pol Pot (raportat proportinal la numarul populatiei cambogiene, crimele sale au  depasit pe cele ale lui Hitler, Stalin si Mao luati lau un loc). Ticalos este insa faptul ca Zbigniew Kazimierz Brzezinski a sustinut khmerii rosii si pe acest mare criminal creati de STANGA…

 

Al treilea razboi mondial

Revenind la China, aceasta va avea un rol important in ecuatia de la final. Ne-o spun foarte clar si Sfintii Parinti:

Despre China în profețiile Sfinților Părinți

In cursul istoriei, rasa galbena a mai navalit inspre Apus (hunii, mongolii si urmasii lor tatarii), insa nu si chinezii. De unde atata forta la acestia la Sfarsitul Vremurilor? Cred ca fix de la papusarii care pregatesc de zor instaurarea Noii Ordini Mondiale…

Altfel spus, consider ca papusarii pregatesc China pentru rolul sau in Al Treilea Razboi Mondial precum au pregatit Germania pentru rolul sau in Cel de Al Doilea. Sa ne amintim ca multi ani dupa Primul Razboi Mondial Germania era zob si totusi a reusit in relativ scurt timp sa se puna pe picioare iar mai apoi sa cucereasca un continent. Dar a reusit fiind finantata de bancherii evrei din SUA:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Iar asta doar dupa ce la conducerea Germaniei a ajuns cine trebuie:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

Motivele pentru care papusarii au procedat astfel in cazul Germaniei le voi detalia intr-un foarte amplu viitor articol. Deocamdata ceea ce ne intereseaza e ca au facut-o si tot astfel procedeaza si in cazul Chinei, care si ea era zob la inceputul secolului 20, dar careia mai apoi au inceput sa-i traseze drumul, dupa cum ati putut citi mai sus.

Iar din secolul 21 a devenit un soi de „paradis pe pământ” pentru companiile vestice care şi-au delocalizat producţia acolo. Si astfel China a devenit un colos economic, ceea ce-i permite de acum sa devina si un colos militar, fix precum in cazul … Germaniei national socialiste. Sigur, probabil ca chinezii nu realizeaza ca sunt simpli actori intr-o piesa de teatru de nivel mondial, dar regizorii sunt aproape siguri ca isi vor face treaba cu ei, din moment ce aceeasi schema le-a iesit perfect in cazul nemtilor.

Sa nu uitam nici de:

Cat mai e? CHINA – prima țară din lume care testează introducerea unei MONEDE DIGITALE la nivel național / INDIA – prima ţară din lume care renunţă definitiv la cash

CHINA este pe cale SĂ SCOATĂ ÎN TOTALITATE BANII CASH de pe piață

 

Coronavirusul

Asadar, chinezii vor navali spre est, o spun clar profetiile. Puterea am vazut ca deja o au, insa oare ce i-ar putea determina sa iasa totusi din matca lor milenara? Posibil chiar ceva de genul acestui coronavirus de care se vorbeste atat de mult zilele acestea. Cum? Pai, de exemplu, daca mai continua mult nebunia cu epidemia, se poate ajunge la o criza de nivel global, inclusiv economica, iar chinezii sa-si zica ceva de genul „acum e momentul nostru”. Sau din contra, criza sa-i slabeasca intr-atat incat sa se sperie si sa gandeasca „acum navalim, cat inca mai putem”.

Dar repet, cand ne exprimam la modul „chinezii hotarasc” sau „chinezii fac”, nu trebuie sa uitam ca acolo sus la varf cineva mereu le sopteste conducatorilor lor ce anume sa hotarasca si ce anume sa faca.

In cazul coronavirusului sau a orice similar din viitor, e posibil chiar ca acesti vizibili conducatori chinezi ai Chinei sa nu fie doar manipulati de „voci”, ci sa si accepte infectarea poporului (daca acel tip de virus chiar exista si a mai fost si pregatit in laborator) sau sa accepte punea in scena a unei mega piese de teatru (daca virusul nu este decat un fake pe post de bau bau). Cine nu crede ca asa ceva ar fi imposibil, sa-si aminteasca in acest sens ca in aceeasi tara acelasi partid a dus la infometarea si moartea a milioane de chinezi in timpul revolutiei culturale. Asta-i gandirea partidelor comuniste. Asa s-a intamplat si in Uniunea Sovietica si peste tot. Deoarece comunismul pune in practica doctrina illluminati. Asta-i menirea lui, de aceea a fost creat.

In incheiere, sa nu uitam insa ca desi planurile pentru incoronarea antihristului le vor iesi din plin papusarilor, totusi nu acesta este marele final al omenirii, ci Parusia, Judecata de Obste si iazul de foc pentru lucratorii faradelegii.

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Andrei said, on februarie 11, 2020 at 4:11 pm

    Este mult exagerata stapanirea Chinei de catre … sa le spunem … terti. Ca s-a gasit un evreu destept acum 100 de ani sa-i picure idei in ureche conducatorului nu este nici pe departe un semn ca o forta externa stapanea China. Ca avea o oarecare influenta, da, si ca s-au dat peste cap dupa cum se spune si in articol prin diverse asociatii, fundatii samd iarasi este o realitate insa de stapanit in adevaratul sens al cuvantului n-o fac nici acum cu toate eforturile imense de a o lega de economia mondiala („obraznicii” astia de chinezi au indraznit sa controleze internetul lor, sa-si faca propriile monede virtuale, sa inlocuiasca swift-ul in transferurile bancare, sa monitorizeze comunicatiile nu numai la ei acasa, sa detina o putere financiara enorma samd – toate controlate de o mana de oameni de la varful partidului si nicidecum de nu stiu ce bilderbergi).

    Marele chichirez pe care l-au facut „papusarii” a fost sa ia calul slabanog chinez si sa pompeze in el ca sa-l ingrase. Iar mancarea venea din directia in care era nevoie ca sa-l inhame la caruta globalismului. Asa se face ca astazi in Wuhan, orasul in care a fost descoperita noua epidemie, sunt prezente peste 200 de mari corporatii din primele 500 ale lumii.

    Acelasi lucru l-au facut si cu Japonia (scotandu-i pe japonezi din carapacea lor – calatorii straini din sec 19 erau uimiti de lenea localnicilor si se indoiau ca japonezii vor putea face vreodata ceva) dar cu o tara insulara nu aveau cum sa rastoarne lumea. Aveau nevoie de ceva mai puternic si, iata, au dat Chinei azimutul potrivit pentru a deveni noua superputere a lumii. Din aceasta pozitie noua China va juca un rol esential in ultima parte a istoriei omenirii.

    In ceea ce priveste virusul … cu siguranta nu este lucru curat. Masurile exceptionale pe care le iau ma fac sa cred ca este foarte periculos (daca ar fi fost controlabil nu-si blocau economia tinand oamenii incuiati in case) iar de aici in colo se poate intampla orice. Un colos ca China in criza poate rasturna oricand intreaga lume. Deja acum este prea mare ca sa cada si, daca se va intampla asta, sa stiti ca salvarea va fi numai de Sus in conditiile de super-criza si razboi care vor urma.

    Apreciază

  2. mircea.v said, on februarie 11, 2020 at 6:05 pm

    Virgil Maxim este arestat in calitate de membru al tineretului legionar – Fratiile de Cruce (era elev de liceu), si ajunge in decembrie 1942 la inchisoarea Aiud. In cartea sa „Imn pentru crucea purtata” spune:

    „Ni s-au luat datele autobiografice, amprentele digitale şi ni s-au dat numere de încarcerare. Eram 3203. ”

    Acum sistemul stie aproape totul despre noi, avem cnp, santem amprentati. Inchisoarea e alta.

    (Incepand de azi, voi posta acest mesaj in fiecare zi. Si asta, pentru ca sistemul lucreaza zi de zi in sensul celor de mai jos, adica, in fiecare zi sistemul amprenteaza oameni.)

    Temeiul Biblic pentru faptul ca nu trebuie sa acceptam sa fim amprentati, sa ni se preleveze ADN, si altele asemenea:

    Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel
    Cap. 6
    19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?
    20. Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.

    Matei 22:
    15. Atunci s-au dus fariseii şi au ţinut sfat ca să-L prindă pe El în cuvânt.
    16. Şi au trimis la El pe ucenicii lor, împreună cu irodianii, zicând: Învăţătorule, ştim că eşti omul adevărului şi întru adevăr înveţi calea lui Dumnezeu şi nu-Ţi pasă de nimeni, pentru că nu cauţi la faţa oamenilor.
    17. Spune-ne deci nouă: Ce Ţi se pare? Se cuvine să dăm dajdie Cezarului sau nu?
    18. Iar Iisus, cunoscând viclenia lor, le-a răspuns: Ce Mă ispitiţi, făţarnicilor?
    19. Arătaţi-Mi banul de dajdie. Iar ei I-au adus un dinar.
    20. Iisus le-a zis: Al cui e chipul acesta şi inscripţia de pe el?
    21. Răspuns-au ei: Ale Cezarului. Atunci a zis lor: Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.
    22. Auzind aceasta, s-au minunat şi, lăsându-L, s-au dus.

    Sfantul Ioan Gura de Aur spune in Omilii la Matei:

    „Cînd i-a întrebat: „Al cui este chipul de pe ea?” şi ei I-au răspuns: ”Al cezarului!“, Domnul le-a spus: „Daţi cezarului cele ce sînt ale cezarului“.
    Nu e vorba deci de un simplu dat, ci de o RESTITUIRE. Lucrul acesta îl arată şi chipul şi scrierea de pe ban. Apoi, ca să nu spună fariseii: „Ne porunceşte să ne supunem oamenilor”, Hristos a adăugat: „Şi lui Dumnezeu, cele ale lui Dumnezeu“. Se cade, dar, să dăm oamenilor cele ale oamenilor şi să dăm lui Dumnezeu cele ce datorăm lui Dumnezeu. De aceea şi Pavel zice: „Daţi tuturor cele datorate: celui cu darea, dare; celui cu vama, vamă; celui cu frica, frică”.
    Cînd auzi pe Hristos spunînd: „Dă cele ale cezarului cezarului”, află că îţi spune să dai cezarului numai acelea care nu vatămă cu nimic credinţa; altfel n-ar mai fi o dajdie şi o vamă dată cezarului, ci diavolului.”

    Sfantul Justin Popovici:

    „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.” Iată ce fel de coexistenţă a Bisericii şi statului a fost stabilită şi prescrisă de Atotştiutorul Domnul nostru şi Mântuitorul Hristos (Matei 22, 21).
    De aceea ea rămâne în veci obligatorie şi nestrămutată pentru Biserică. Cezarului – moneda, banii, cu efigia cezarului.
    Lui Dumnezeu? – şi sufletul şi trupul: căci pe trup şi în suflet este întipărit chipul lui Dumnezeu. Chipul lui Dumnezeu se află şi pe trup şi în trup, pentru că trupul trăieşte prin sufletul asemănător lui Dumnezeu. Deci, şi unul şi altul aparţin lui Dumnezeu – veşniciei, vieţii veşnice, Adevărului veşnic, Dreptăţii veşnice, Raţiunii veşnice. Prin urmare, cele ce aparţin lui Dumnezeu nu pot fi jertfite de dragul cezarului, şi aici întâietatea îi revine totdeauna lui Dumnezeu.
    În Dumnezeu – Omul, în lucrarea şi trupul Lui – Biserica, Dumnezeu totdeauna se află pe primul loc, iar omul – pe-al doilea; Dumnezeu totdeauna hotărăşte totul, şi nu omul. Acestea sunt atotvaloarea şi măsura a toate în Biserica universală. Iată de ce ea se apleacă asupra oricărei probleme „cu frică de Dumnezeu, cu credinţă şi cu dragoste.”…
    „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”- acesta este principiul coexistenţei dintre Biserică şi stat. Nu colaborare, ci coexistenţă între Biserică şi stat. Nu colaborare, cu atât mai mult atunci când „cezarul” prigoneşte toate cele ce sunt ale lui Dumnezeu şi nu vrea să ştie nimic din cele ce sunt ale lui Dumnezeu, ci ţinteşte doar să nimicească tot ce este al lui Dumnezeu. Aici lipsesc condiţiile principale pentru colaborare.
    Sau coexistenţa egală în drepturi a aşezămintelor, şi a persoanelor umane, sau calvarul Bisericii cauzat de către prigonitorii, chinuitorii, cotropitorii, care tăgăduiesc şi prigonesc pe Dumnezeu şi cele ale lui Dumnezeu.Iar prin dictatură impun pe potrivnicul lui Dumnezeu şi cele potrivnice lui Dumnezeu. În acest caz Biserica şi statul se despart, se separă fiecare cu ale sale. Nimeni să nu îndrăznească să se amestece în treburile lăuntrice ale Bisericii, să nu se atingă de sfintele şi veşnicele ei îndatoriri şi drepturi evanghelice.
    Este limpede că Biserica sub orice regim, chiar şi cel ateist, trebuie să-şi găsească un mod de a convieţui (modus vivendi), dar întotdeauna în duhul şi limitele principiului evanghelic de convieţuire: „cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”, şi asta sub controlul suprem al Atot-Evangheliei: „să ascultăm pe Dumnezeu mai mult decât pe oameni”.
    Dacă însă acest lucru este cu neputinţă, nu-i rămâne Bisericii ca „modus vivendi”, decât principiul evanghelic: să pătimească pentru Domnul Hristos, să rabde, să sufere, luptând astfel pentru drepturile fundamentale ale credinţei, conştiinţei şi ale sufletului”.

    Esti proprietar pe ceea ce faci tu, si ai drepturi doar asupra a ceea ce faci tu. Nu statul ne-a facut, nu statul a luat atomi si a facut corpul nostru si ne-a dat viata, ci Dumnezeu ne-a facut, si doar El are drept asupra noastra. Nici macar noi nu avem drept asupra noastra, pentru ca nu noi ne-am facut.
    Amprente, ADN, retina, imagine faciala… sant ale lui Dumnezeu, nu sant ale noastre, cu atat mai putin nu sant ale cezarului/sistemului. Asa ca, nu avem ce restitui cezarului in cele ce tin de trupul si sufletul nostru.
    De aici rezulta ca nici imaginea faciala nu ar fi trebuit sa o dam sistemului, dar sa zicem ca am inghitit galusca asta asa cum am inghitit si galusca cnp-ului, si ca ne oprim aici.

    Refuzand amprentare, prelevare de ADN…, nu facem altceva decat sa respectam cuvantul lui Dumnezeu.

    Argumentatia de mai sus este valabila si in cazul vaccinarii obligatorii. Ai dreptul sa vaccinezi obligatoriu ceea ce ai facut tu, nu ceea ce a facut Dumnezeu.
    Asa ca, statul poate sa vaccineze obligatoriu diverse cladiri, strazi, canalizari, banii ce sant in circulatie, semafoare… Nu poate vaccina obligatoriu omul.

    Apreciază

  3. stef said, on februarie 11, 2020 at 8:14 pm

    Apreciază

  4. Scoala82 said, on februarie 12, 2020 at 5:38 pm

    Mi se pare un articol excelent și conform cu adevarul. Și eu cred mare parte cu cele scrise de sacssiv, anume ca un popor poate fi guvernat prin conducătorii săi, împotriva propriilor interese, de către o elita. Sa nu uitam ca și China și a pierdut suveranitatea ca și țara, mult înaintea României, odata cu aderarea la CFI, încă din anii 50.
    Mai cred ca este adevărat faptul ca între China comunista și America este un război, economic, militar, ideologic, etc. dar este unul aparent, căci infiltrații lor de top, știu unde duce acesta. Și noi credeam după ww2 ca vin americanii sa ne salveze, dar ce sa vezi, au venit de abia după ce a murit Ceaușescu, sa ne ia gazele, fetele, banii de la bugetul Armatei,
    . Ca și indicii ca și China este parazitata de elite ar fi:
    1.faptul ca au permis marilor companii transnaționale sa facă comerț nestingherit pe tot teritoriul lor; la noi Ceaușescu nu a făcătură o, deși era un biet cizmar prost, cum zic unii;
    2. Controlul diabolic al populație, cu coduri puse pana și pe case, bine, nu au ajuns înfașă finala.
    3. Prețurile extrem de mici la produsele exportate, ceea ce a dus la îmbogățire Iccidentului. Practic, chinezii și au distrus țara , au poluat o de stau numai cu măști un orașe, ca sa ce? Ca sa vândă pe nimic haine și pantofi la marile branduri? In timp ce muncitorii lor muncesc câte 10-12 ore pe zi, iar in pauza au voie sa doarmă cu capul pe masa de lucru?
    Dacă vroiau sa facă o șmecherie, făceau un export favorabil lor.
    4. Împrumuturile mari de la FMI și BM, pentru ce le au făcut? Încă de la aderarea CFI? Asta arată ca nu sunt suverani și independenți, ci cânta precum joaca alții .
    5. Drumurile, infrastructura, Drumul mătăsii și alte alea, sunt pregătite pentru comerț sau pentru ce? Au rol militar? Ca le este mai ok comerțul pe apa, ca și pana acuma.
    6. Comportamentul fata de proprii lor oameni, este f urat, sunt tratati ca și sclavii, la fel ca și la noi. Sa muncească cât mai mult, copiii sunt luați de lângă părinți încă de mici in internate, și ii văd doar in vacante, le sunt poluate orașele și râurile, vândute pe nimik rezultatele muncii lor.
    Cum a zis un cititor, numai Dumnezeu ne apăra, pe fiecare in parte, de roate aceste planuri și tendințe, important este sa nu ne pierdem sufletul, cu i moarte suntem toți datori.
    Și in fiecare țara, mai apar și surprize, de la forțele naționaliste, nu e chiar cum se programează. Un singur om câteodată este suficient sa dea peste cap planuri bine elaborate.
    In America nu și au explodat singuri Pentagonul și turnurile gemene ? Așa și cu Wuhanul, mare lucru sa provoace sau sa simuleze o epidemie, sa omoare sau sa falimenteze o regiune.
    Am văzut mulți chinezi importanți cu urechile pana in dreptul gurii, ceea ce înseamnă ADN de evreu. Chinezii, europenii, africanii au lobul de jos al urechii in dreptul nasului sau putin mai lung, nu in dreptul gurii. Mi a spus o și mie un om bătrân.

    Apreciază

  5. […] In orice analiza despre China, sa nu uitam ca de peste 100 de ani, uriasa tara a fost si este stapan… […]

    Apreciază

  6. […] In orice analiza despre China, sa nu uitam ca de peste 100 de ani, uriasa tara a fost si este stapan… […]

    Apreciază

  7. […] In orice analiza despre China, sa nu uitam ca de peste 100 de ani, uriasa tara a fost si este stapan… […]

    Apreciază

  8. […] In orice analiza despre China, sa nu uitam ca de peste 100 de ani, uriasa tara a fost si este stapan… […]

    Apreciază

  9. […] In orice analiza despre China, sa nu uitam ca de peste 100 de ani, uriasa tara a fost si este stapan… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.