SACCSIV – blog ortodox

CORONAVIRUSUL si NOUA ORDINE MONDIALA

Posted in CHINA, NOUA ORDINE MONDIALA, virus by saccsiv on februarie 16, 2020

SIDA – peste 1 milion de decese anual

https://ro.wikipedia.org/wiki/SIDA#Statistici

Tuberculoza – peste 1,5 milioane de decese anual

https://www.viata-medicala.ro/ars-medici/polimorfismul-clinic-si-radiologic-in-tuberculoza-14659

Gripa – peste 650 000 de decese anual

https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/gripa-sezoniera-provoaca-anual-circa-650-000-de-decese-in-lume-845295

Si cu toate acestea, autoritatile nu baga orasele in carantina iar cetatenii nu se isterizeaza cerand izolarea bolnavilor in lagare.

Atunci, de unde isteria cu coronavirusul? Care e departe rau de statisticile de mai sus:

Harta live coronavirus: cati s-au imbolnavit, cati au murit, cati s-au vindecat

Panica vine tocmai din faptul ca partidul comunist din China a bagat orase intregi (cu zeci de milioane de locuitori) in carantina si atunci multi cetateni onesti gandesc cam asa: “inseamna ca e groasa rau”, adica sigur acolo e o boala cum n-a fost nici ciuma.

Acesti cetateani onesti insa refuza sa inteleaga faptul ca partidul comunist din China raspunde la ordinele papusarilor ce au creat comunismul:

In orice analiza despre China, sa nu uitam ca de peste 100 de ani, uriasa tara a fost si este stapanita de aceiasi papusari ce stapanesc si vestul

Acesti cetateani onesti ignora faptul ca partidul comunist din China a demonstrat de nenumarate ori ca uraste poporul chinez, cele mai notorii exemple fiind revolutia culturala ce a ucis milioane si milioane de locuitori sau teribilul Big Brother:

CHINA DE AZI = PAMANTUL DE MAINE / Big Brother monitorizeaza cetatenii, apoi cetateanii primesc note si la final sunt pedepsiti sau recompensati / Iata cateva greseli si pedepsele lor

Acesti cetateani onesti nu vad ca partidul comunist din China a procedat si procedeaza aidoma partidului comunist din Uniunea Sovietica ce a ucis la randul sau milioane si milioane de cetateni.

Adica, acesti cetateani onesti nu cred ca China este parte a Noii Ordini Mondiale, ci se mint singuri cum ca China ar lupta impotriva Noii Ordini Mondiale. Si astfel, acesti cetateani onesti nu pot accepta ca ar putea asista la o fantastica piesa de teatru. Ei cred ca acest coronavirus sigur este teribil si ca atare accepta multe sau chiar toate masurile ce se iau in “lupta” impotriva acestei boli. Ei deja nu spun ca mega carantinele din China sunt ticalosite, ci le aplauda…

Fac referire in acest material la cetateanii onesti, deoarece acestia sunt … onesti iar mare parte dintre ei sunt si inteligenti si cu o cultura generala vasta, ca atare sunt mai greu de pacalit. Ei nu fac parte din gloatele de analfabeti functionali politic corecti si totusi pe multi dintre ei carantinele din China i-au pacalit.

Ce castiga papusarii dintr-un astfel de scenariu? Totul sau ce vor muschii lor din acest tot:

 • Vor declansarea unei mari crize economice? Treaba e deja la un buton distanta.
 • Vor vaccinarea intregii omeniri? Deja mare parte din omenire face pe ea de frica si va accepta.
 • Vor interzicerea libertatii de miscare? Nu trebuie decat sa extinda masurile din China pe intreg Pamantul. OMS recent a laudat aceste masuri.
 • Vor interzicerea banilor cash sau a sarutarii icoanelor sau tot felul de alte interziceri? Nu-i nevoie decat ca mass-media sa se forteze oleaca si se rezolva si asta.
 • Vor ca cetatenii sa ajunga sa strige singuri ca renunta la orice libertati? Ii mai sperie un pic si e ca si rezolvata.
 • Vor ca cetatenii sa ceara in genunchi un Guvern Mondial? E suficient sa mai bage si un razboi.

Sa nu uitam ce zicea Henry Kissinger intr-o conferinta Bilderberg:

“Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa, fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“ 

O mica parte dintre cetatenii onesti merg si pe varianta “e o pandemie teribila iar papusarii doresc sa profite de ea”. Zic ca este posibil, insa mai departe, acesti cetateni fac si ei doua mari greseli: nu inteleg nici ei ca China este deja parte a Noii Ordini Mondiale si considera ca pierderea libertatii este necesara in caz de boala.

Eu insa nu cred ca acest coronavirus este mai mult decat aviara, despre care Adrian Streinu-Cercel ne spunea in 2006 ca:

“Intr-un prim val al pandemiei, adica in primele 4 – 5 luni, se pot imbolnavi pana la 4 milioane de romani, iar 2 milioane dintre acestia vor muri. Oamenii trebuie sa stie ca ne asteptam la un virus foarte agresiv”

Consider ca este o repetitie ca si pana acum, dar una cu mult mai mare, eventual chiar o repetitie generala a ceea ce au pregatit in agenda.

Evident, poate gresesc si vorbim atat despre o pandemie reala cat de despre masuri papusaresti. In acest caz, oricum nu vreau sa ajung sa accept sau sa gandesc macar vreodata ca masurile de genul celor insirate mai sus sunt pentru binele meu si al omenirii si doar astfel voi scapa cu bine de virusul lui peste prajit. Ca atare, nu le voi accepta pentru ca mai rau ca bolile de care am amintit la inceputul articolului nu poate fi iar impotriva acelora se poate lupta foarte bine si fara carantine si fara lagare si fara pierderea libertatii. Si mai ales, pentru ca nadejdea mea este in bunul Dumnezeu si nu ma voi arunca vreodata in bratele celor ce pregatesc terenul antihristului.

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Si eu zic la fel said, on februarie 16, 2020 at 8:19 pm

  Amin!

  Apreciază

 2. Gaspar said, on februarie 16, 2020 at 9:11 pm

  Apreciază

 3. Madalina said, on februarie 16, 2020 at 9:27 pm

  China va curăța banii. Banca centrală chineză a anunțat că va începe curățarea efectivă a banilor aflați în circulație pentru a opri răspândirea coronavirusului COVID-19

  https://www.antena3.ro/externe/coronavirus-china-558991.html

  Apreciază

 4. mircea.v said, on februarie 16, 2020 at 9:28 pm

  off

  Virgil Maxim este arestat in calitate de membru al tineretului legionar – Fratiile de Cruce (era elev de liceu), si ajunge in decembrie 1942 la inchisoarea Aiud. In cartea sa „Imn pentru crucea purtata” spune:

  „Ni s-au luat datele autobiografice, amprentele digitale şi ni s-au dat numere de încarcerare. Eram 3203. ”

  Acum sistemul stie aproape totul despre noi, avem cnp, santem amprentati. Inchisoarea e alta.

  (Incepand de azi, voi posta acest mesaj in fiecare zi. Si asta, pentru ca sistemul lucreaza zi de zi in sensul celor de mai jos, adica, in fiecare zi sistemul amprenteaza oameni.)

  Temeiul Biblic pentru faptul ca nu trebuie sa acceptam sa fim amprentati, sa ni se preleveze ADN, si altele asemenea:

  Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel
  Cap. 6
  19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?
  20. Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.

  Matei 22:
  15. Atunci s-au dus fariseii şi au ţinut sfat ca să-L prindă pe El în cuvânt.
  16. Şi au trimis la El pe ucenicii lor, împreună cu irodianii, zicând: Învăţătorule, ştim că eşti omul adevărului şi întru adevăr înveţi calea lui Dumnezeu şi nu-Ţi pasă de nimeni, pentru că nu cauţi la faţa oamenilor.
  17. Spune-ne deci nouă: Ce Ţi se pare? Se cuvine să dăm dajdie Cezarului sau nu?
  18. Iar Iisus, cunoscând viclenia lor, le-a răspuns: Ce Mă ispitiţi, făţarnicilor?
  19. Arătaţi-Mi banul de dajdie. Iar ei I-au adus un dinar.
  20. Iisus le-a zis: Al cui e chipul acesta şi inscripţia de pe el?
  21. Răspuns-au ei: Ale Cezarului. Atunci a zis lor: Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.
  22. Auzind aceasta, s-au minunat şi, lăsându-L, s-au dus.

  Sfantul Ioan Gura de Aur spune in Omilii la Matei:

  „Cînd i-a întrebat: „Al cui este chipul de pe ea?” şi ei I-au răspuns: ”Al cezarului!“, Domnul le-a spus: „Daţi cezarului cele ce sînt ale cezarului“.
  Nu e vorba deci de un simplu dat, ci de o RESTITUIRE. Lucrul acesta îl arată şi chipul şi scrierea de pe ban. Apoi, ca să nu spună fariseii: „Ne porunceşte să ne supunem oamenilor”, Hristos a adăugat: „Şi lui Dumnezeu, cele ale lui Dumnezeu“. Se cade, dar, să dăm oamenilor cele ale oamenilor şi să dăm lui Dumnezeu cele ce datorăm lui Dumnezeu. De aceea şi Pavel zice: „Daţi tuturor cele datorate: celui cu darea, dare; celui cu vama, vamă; celui cu frica, frică”.
  Cînd auzi pe Hristos spunînd: „Dă cele ale cezarului cezarului”, află că îţi spune să dai cezarului numai acelea care nu vatămă cu nimic credinţa; altfel n-ar mai fi o dajdie şi o vamă dată cezarului, ci diavolului.”

  Sfantul Justin Popovici:

  „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.” Iată ce fel de coexistenţă a Bisericii şi statului a fost stabilită şi prescrisă de Atotştiutorul Domnul nostru şi Mântuitorul Hristos (Matei 22, 21).
  De aceea ea rămâne în veci obligatorie şi nestrămutată pentru Biserică. Cezarului – moneda, banii, cu efigia cezarului.
  Lui Dumnezeu? – şi sufletul şi trupul: căci pe trup şi în suflet este întipărit chipul lui Dumnezeu. Chipul lui Dumnezeu se află şi pe trup şi în trup, pentru că trupul trăieşte prin sufletul asemănător lui Dumnezeu. Deci, şi unul şi altul aparţin lui Dumnezeu – veşniciei, vieţii veşnice, Adevărului veşnic, Dreptăţii veşnice, Raţiunii veşnice. Prin urmare, cele ce aparţin lui Dumnezeu nu pot fi jertfite de dragul cezarului, şi aici întâietatea îi revine totdeauna lui Dumnezeu.
  În Dumnezeu – Omul, în lucrarea şi trupul Lui – Biserica, Dumnezeu totdeauna se află pe primul loc, iar omul – pe-al doilea; Dumnezeu totdeauna hotărăşte totul, şi nu omul. Acestea sunt atotvaloarea şi măsura a toate în Biserica universală. Iată de ce ea se apleacă asupra oricărei probleme „cu frică de Dumnezeu, cu credinţă şi cu dragoste.”…
  „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”- acesta este principiul coexistenţei dintre Biserică şi stat. Nu colaborare, ci coexistenţă între Biserică şi stat. Nu colaborare, cu atât mai mult atunci când „cezarul” prigoneşte toate cele ce sunt ale lui Dumnezeu şi nu vrea să ştie nimic din cele ce sunt ale lui Dumnezeu, ci ţinteşte doar să nimicească tot ce este al lui Dumnezeu. Aici lipsesc condiţiile principale pentru colaborare.
  Sau coexistenţa egală în drepturi a aşezămintelor, şi a persoanelor umane, sau calvarul Bisericii cauzat de către prigonitorii, chinuitorii, cotropitorii, care tăgăduiesc şi prigonesc pe Dumnezeu şi cele ale lui Dumnezeu.Iar prin dictatură impun pe potrivnicul lui Dumnezeu şi cele potrivnice lui Dumnezeu. În acest caz Biserica şi statul se despart, se separă fiecare cu ale sale. Nimeni să nu îndrăznească să se amestece în treburile lăuntrice ale Bisericii, să nu se atingă de sfintele şi veşnicele ei îndatoriri şi drepturi evanghelice.
  Este limpede că Biserica sub orice regim, chiar şi cel ateist, trebuie să-şi găsească un mod de a convieţui (modus vivendi), dar întotdeauna în duhul şi limitele principiului evanghelic de convieţuire: „cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”, şi asta sub controlul suprem al Atot-Evangheliei: „să ascultăm pe Dumnezeu mai mult decât pe oameni”.
  Dacă însă acest lucru este cu neputinţă, nu-i rămâne Bisericii ca „modus vivendi”, decât principiul evanghelic: să pătimească pentru Domnul Hristos, să rabde, să sufere, luptând astfel pentru drepturile fundamentale ale credinţei, conştiinţei şi ale sufletului”.

  Esti proprietar pe ceea ce faci tu, si ai drepturi doar asupra a ceea ce faci tu. Nu statul ne-a facut, nu statul a luat atomi si a facut corpul nostru si ne-a dat viata, ci Dumnezeu ne-a facut, si doar El are drept asupra noastra. Nici macar noi nu avem drept asupra noastra, pentru ca nu noi ne-am facut.
  Amprente, ADN, retina, imagine faciala… sant ale lui Dumnezeu, nu sant ale noastre, cu atat mai putin nu sant ale cezarului/sistemului. Asa ca, nu avem ce restitui cezarului in cele ce tin de trupul si sufletul nostru.
  De aici rezulta ca nici imaginea faciala nu ar fi trebuit sa o dam sistemului, dar sa zicem ca am inghitit galusca asta asa cum am inghitit si galusca cnp-ului, si ca ne oprim aici.

  Refuzand amprentare, prelevare de ADN…, nu facem altceva decat sa respectam cuvantul lui Dumnezeu.

  Argumentatia de mai sus este valabila si in cazul vaccinarii obligatorii. Ai dreptul sa vaccinezi obligatoriu ceea ce ai facut tu, nu ceea ce a facut Dumnezeu.
  Asa ca, statul poate sa vaccineze obligatoriu diverse cladiri, strazi, canalizari, banii ce sant in circulatie, semafoare… Nu poate vaccina obligatoriu omul.

  Apreciat de 1 persoană

 5. GHEORGHE said, on februarie 16, 2020 at 9:32 pm

  BRAVO SACCSIV!
  MULTUMESC!
  LA FEL GINDESC SI EU!
  GOGORITE, ca si gripa aviara si gripa porcina de la noi in svopuri mult mai RELE .
  Mai mult ca sigur vaccinare fortata, pentru a produce infertilitate pe termen lung si chiar moarte subita, dupa alt virus, iarna viitoare, IN MASA PLANETARA.
  DIAVOLI!
  Cum reusesc sa pacaleasca DESTEPTUL POPOR CHINEZ? SIMPLU!
  INTELEPCIUNEA VINE DE LA DUHUL SFINT si nu o au azi decit ORTODOCSII AUTENTICI.
  Pentru ca DUHUL SFINT LA SCARA PLANETARA S-A RETRAS. ACUM in ziilele lui antihrist domneste sarsaila veniti toti din iad. Azi TOTI CRED MINUNCIUNA.
  SE INDOESC DE EA cei spovediti si impartadoti.

  Apreciat de 1 persoană

 6. mircea.v said, on februarie 16, 2020 at 9:38 pm

  In 1755 (Pennsylvania Assembly: Reply to the Governor, Tue, Nov 11, 1755), Benjamin Franklin wrote:

  „Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.”

  „Aceia ce renunta la libertatea esentiala, pentru a procura o mica si temporara siguranta, nu merita nici libertate nici siguranta.”

  Apreciază

 7. Andrei said, on februarie 16, 2020 at 10:28 pm

  Coronavirusul este un subiect ca atare. Este sau nu este grav, ramane de vazut. Daca este grav, si sper sa nu fie, atunci chiar sunt necesare masuri. De ce? Pentru ca numai asa se trateaza. Ca asta convine sau nu cuiva din nu stiu ce motive, chiar si daca este vorba de libertatea personala, nu exista alternativa. Masurile de preventie sunt masuri de preventie iar tratamentul este tratament, obligatoriu in masura in care neefectuarea lui pune in pericol viata altor persoane.

  NWO este de asemenea un subiect in sine. Evident ca „papusarii” vor cauta sa instrumentalizeze orice eveniment care-i poate ajuta sa-si implementeze agenda iar un virus „ucigas” este perfect din punctul lor de vedere. Prin NWO se face lucrarea tainei faradelegii pentru ca va culmina cu venirea Antihristului. Pe aceasta numai Domnul o impiedica. Pana cand o va impiedica? Pana va fi dat la o parte. De catre cine si de unde va fi dat la o parte? De catre noi si din locul Sau: inimile noastre. Asta spune Sf Scriptura. „Pentru că taina fărădelegii se şi lucrează, până când cel care o împiedică acum va fi dat la o parte.” IITes(2, 7)

  Noi traim in statul Mamona si se pare ca nu ne deranjeaza deloc. Vezi votul la Referendumul pt Familie, vezi chiar votarea unui presedinte vadit antiroman, vezi lipsa de reactie la toate faradelegile care au cuprins totul, vezi indiferenta fata de dreapta credinta cand acceptam sa fim mintiti in fata (ultima gaselnita e cu documentele electronice care-s perfecte si n-au nici o legatura cu viata duhovniceasca cu toate ca lumea digitala din care suntem fortati sa facem parte este anticamera iadului pentru ca ea este coloana vertebrala a Imparatiei Omului = o maimutarire pe pamant a Imparatiei lui Dumnezeu din Ceruri).

  Asa ca evenimente precum cel cu virusul ar trebui sa fie semnale serioase de alarma pentru orice om astfel incat sa-l trezeasca la realitate si sa-l mobilizeze in directia cea buna. Numai strigand dupa ajutor la Dumnezeu avem putinta de a scapa de moartea trupeasca si sufleteasca. Iar daca cea trupeasca oricum vine, sa ne rugam Domnului sa ne salveze de a doua. N-o va face insa daca noi vom sta inerti si ne vom crede „smecheri” incercand sa fentam si sa fim in doua luntre. Sa alegem in care sa fim si sa constientizam ca bunatatile pamantesti cu care ne amagim acum sunt trecatoare iar usa pe care trebuie sa intram este stramta dupa cum zice Domnul. Altfel … pierim pe mana noastra si n-o sa avem indreptatire la Dreapta Judecata.

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 17, 2020 at 9:36 am

   Andrei

   In ce hal de ratacire ai intrat…
   Asadar, zici tu ca nu exista alternativa, adica pierderea libertatii e buna caci reprezinta masuri anti coronavirus. Si nu vezi nici o legatura intre aceste masuri si Noua Ordine Mondiala. Ai exact discursul celor ce vor vaccinarea obligatorie.
   Si de ce nu vrei aceleasi masuri si impotriva celorlalte boli cu milioane de decese (in articol nici nu le-am enumerat pe toate)?

   Apreciat de 1 persoană

   • Andrei said, on februarie 17, 2020 at 10:23 am

    Bine-nteles ca nu exista alternativa. SINGURA salvare este de sus. Pe oameni nu-i poti omori ca pe porci (ex. atitudinea vasnicilor tarani care au blocat / sabotat masurile impotriva pestei porcine au dus la extinderea bolii; boala de altfel ultracunoscuta si documentata de zeci de ani, nicidecum inventata, impotriva careia numai masurile drastice de protectie sunt eficiente). Cei care s-au opus unor astfel de masuri (in scris sau chiar cu fapta) n-au facut decat sa faciliteze raspandirea pentru ca in final sa creasca numarul de animale omorate si ingropate in santuri. Cand un virus letal patrunde in populatie nu te mai joci de-a conspiratia ci iei masurile reale care se impun pentru protectie.

    Daca vrei sa fii liber in timpul unei epidemii reale cu un virus foarte periculos n-ai decat se stai ciuci macar vreo cateva luni intr-o scorbura sau ce mai gasesti pana trece primejdia. Altfel, daca stai in mijlocul lumii, esti nevoit sa urmezi regulile de carantina si, eventual, tratament. Asta este.

    Ca cineva profita ca sa-ti ia libertatea sau sa te omoare mai dihai decat virusul in sine este o alta poveste care tine tot de modul in care ti-ai folosit libertatea si ai ales sa traiesti in mijlocul lumii dezlantuite, sa votezi la alegeri persoane nepotrivite, sa nu reactionezi la abuzuri care, ce sa vezi, intr-un final te afecteaza direct si pe tine.

    Concluzia este ca acum se separa apele si chiar este nevoie sa alegem intre Imparatia Omului si Imparatia lui Dumnezeu. Iar cu amandoua nu se poate. Cu toata dragostea, dar … nu se MAI poate.

    Demascam pana nu mai putem faradelegile antihristilor. Asta o fac si protestantii. Chiar mult mai bine decat noi pentru ca pana la urma ei sunt sursa primara a informatiilor pe care le preluam si noi. Insa care este diferenta intre ei si noi? Ei propun ca solutie FNOM dupa cum bine ai tot documentat de atatia ani iar noi propunem INTOARCEREA LA ADEVARATUL DUMNEZEU despre care tot vorbim dar in fapt … n-o facem. Trist dar adevarat. Chiar Mantuitorul se intreba daca va mai gasi credinta pe pamant la a doua Sa venire. iar raspunsul pe care-l dau batranii este ca … nu va mai gasi. Asa este, Biserica nu va cadea insa cati vor fi credinciosi pana la sfarsit? Iar cel mai mare pacatos, marturisesc, SUNT EU. Chiar cred asta.

    Cu ajutorul lui Dumnezeu virusul de acum s-ar putea sa nu fie grav dar ar fi bine sa folosim ocazia creata ca sa intelegem mai bine pe ce lume traim si ce avem de facut. Fara frica, fara fandoseli ci cu dragoste adevarata intre noi si nadejde in Dumnezeu sa punem inceput bun vietii noastre. Iar daca asta inseamna multe renuntari, omeneste si lumeste vorbind, atunci … sa le facem fratilor cat mai putem si ne daruieste Domnul un pic de libertate reala ca sa mergem pe calea Lui, usa cea stramta prin care ajungem la mantuirea sufletelor noastre.

    Asa sa ne ajute Dumnezeu!

    Apreciază

  • stef said, on februarie 17, 2020 at 1:16 pm

   Andrei,
   Daca tot faci propaganda „preventiei” sau „tratamentelor” -„obligatorii” tu ai avea incredere intr-un vaccin pentru coronavirus?? Sau chiar in recent anuntatul Vaccin Universal , izbavitorul tutuLor-(vorba impuscatului) virusilor, bagat la inaintare in plina streche cu NCov2019 ??

   Apreciază

 8. contracurent said, on februarie 17, 2020 at 12:34 am

  excelenta analiza saccsiv

  Apreciat de 1 persoană

 9. timpurinoi said, on februarie 17, 2020 at 11:13 am

  Eu cred altceva. Cred ca China vrea sa rezolve problemele cu manifestantii fara implicare din afara tarii. Toti strainii vor pleca si ei vor putea potoli protestele din Hong Kong fara asistenta din afara adica fara spioni. Stiu ca acest site este anticomunist pentru ca acest sistem a fost promovat de elite. Dar acum comunism inseamna conservatorism adica lucru asezat si nu o perpetua miscare de zapacire a maselor. Cred ca elitele au subestimat nationalismul si dorinta de stabilitate a popoarelor carora trebuie sa le dai o directie si sa nu le mai intorci permanent din drum. China a dovedit ca orice sistem este viabil daca lasi oamenii sa-l digere in tihna.

  Apreciază

 10. saccsiv said, on februarie 17, 2020 at 12:21 pm

  Andrei

  Halatele albe au ucis mult mai multe gaini si porci decat ar fi reusit vreodata sa ucida aviara sau pesta porcina. Au facut-o … preventiv.
  Iar tu vrei ca sistemul sa procedeze aidoma si in cazul oamenilor. Nu sa-i omoare dar preventiv sa bage uriase mase de oameni perfect sanatosi in uriase carantine si alte pierderi ale libertatii.
  Si n-ai spus de ce vrei astfel de masuri in cazul coronavirusului si nu si in cazul celorlalte boli care chiar ucid cu milioanele in fiecare an si o fac de foarte multi ani.

  Apreciază

  • Un Razes said, on februarie 17, 2020 at 12:33 pm

   … si daca ar fi sa adaugam la aceste blocuri-carantina si o pana de electricitate, eventual si o defectiune a pompelor de apa care deservesc orasul (canalizarea toaletelor in primul rand), o sa avem desfasurarea perfecta a filmelor cu zombi care trebuie impuscati pt ca vor sa evadeze si sa ne infecteze.

   Apreciază

 11. Andrei said, on februarie 17, 2020 at 3:07 pm

  @Saccsiv

  De ce bagi si aviara in discutie? La deruta? Am spus clar de pesta porcina, care este o boala mortala fara antidot ce se raspandeste rapid si usor, cu mortalitate de peste 80%. Evident ca acolo unde intra cureti totul iar pentru ca s-au gasit „oameni de bine” care sa faca pe smecherii s-a extins si au mai fost omorate alte sute de mii de capete (in Romania iar in China de ordinul milioanelor deja).

  Eu nu vreau ce spui tu. Eu vreau sa fie liniste si pace ca sa ne vedem fiecare de ale noastre. Am vrut doar sa atrag atentia ca scenariul cu restrangerea libertatilor si tot tacamul nu este numai rodul unei manipulari, unei pacaleli a celor care le-au pus gand rau oamenilor. Poate fi si rezultatul unei NECESITATI de la care sa porneasca tavalugul, ceea ce va legitima interventiile eliminand din start opozitia.

  Vad ca refuzi cu ostentatie sa intelegi ce vreau sa spun, asa ca nu mai insist. Cine nu pricepe ca acum este momentul sa renunte la Imparatia Omului si sa traiasca altfel inseamna ca renunta in cunostinta de cauza la libertatea sa. Iar asta este de fapt PECETLUIREA LAUNTRICA fara de care nu ar fi posibila pecetluirea fizica.

  Crezi in solutii omenesti (ex. nesupunere civica)? N-ai decat. Sa postezi si aici poze cand vei merge singur pe strada sfidand carantina iar politistii te vor aplauda. Ai gura mare si tragi clopotele ca, vezi Doamne, ce ni se poate intampla. Dar care este raspunsul tau la problema? Ce solutii concrete propui daca virusul chiar omoara multi oameni?

  Stai bland in zona de trezire si poate cativa vor intelege pana la urma amagirea pe care o reprezinta curvia cu statul Mamona si in consecinta isi vor schimba modul de viata schimbandu-si obiectivele. Asta inseamna sa caute in primul rand Imparatia lui Dumnezeu. Iar cine o va cauta va simti poate ce este in neregula iar Domnul il va ajuta sa se indrepte pe drumul care-i este de folos. Nu absolutizez nici o cale. Toate sunt bune pentru oamenii curati cu inima cu conditia sa inceteze desfranarea practicata prin insotirea cu lumea de acum.

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 17, 2020 at 5:27 pm

   Andrei

   Aviara si porcina sunt din acelasi film.
   Mie ti-ai gasit sa-mi povestesti de retragere din oras?
   Eu nu accept pierderea libertatilor. Tu le accepti. Iar pierderea libertatilor inseamna puscarie, indiferent daca oficial se numeste altfel si indiferent daca e la nivel de oras sau de cladire. Daca vor transforma orasul in care locuiesc intr-o astfel de puscarie, ma voi stradui sa urmez exemplul colosilor:

   #adevaratarezistenta
   https://saccsiv.wordpress.com/2019/04/07/adevaratarezistenta/

   Indiferent daca acest coronavirus ucide multi sau putini oameni, alte solutii decat cele ce deja se iau in cazul bolilor amintite la inceputul articolului, nu propun. Si, evident, nu propun nici vaccinarea. Si niciodata nu voi promova “solutii” de genul mega carantinelor cu milioane de cetateni perfect sanatosi. Si apropos, inca n-ai spus de ce vrei astfel de masuri in cazul coronavirusului si nu si in cazul celorlalte boli care chiar ucid cu milioanele in fiecare an si o fac de foarte multi ani.

   Apreciază

   • Andrei said, on februarie 17, 2020 at 7:10 pm

    @ Saccsiv

    „Aviara si porcina sunt din acelasi film.” – gripa da, pesta porcina la care ma refer este cu totul si cu totul altceva – tu le-ai tratat la fel si ai gresit insa asta este o alta discutie. Am folosit pesta porcina ca exemplu de cum poti face rau abordand gresit o situatie cu un virus mortal real si nu inchipuit unde vrei, nu vrei, trebuie sa respecti regulile de preventie. Cine nu intelege un lucru elementar ca asta este rau intentionat.

    „Eu nu accept pierderea libertatilor. Tu le accepti.” – Daca ai avea o boala contagioasa grava, poate chiar mortala, singur te-ai izola macar de dragul de a-ti proteja familia si pe cei dragi, apropiati. Vrei sau nu vrei, aceleasi masuri sunt necesare si la nivel de societate in cazul unei epidemii serioase.

    N-am spus ca ce este acum in China ar fi grav sau nu. Am afirmat ca inca nu stim clar ce este acolo dar, spre deosebire de alte dati, acum masurile luate de autoritatile chineze au fost exceptionale ceea ce a ridicat in mod obiectiv semne de intrebare.

    Am folosit insa prilejul cu coronavirusul chinez pentru a trage un semnal de alarma aratand fragilitatea lumii in care traim si nevoia de a schimba paradigma in care vietuim alegand Imparatia lui Dumnezeu si respingand Imparatia Omului de sorginte demonica. Iar daca vom suferi in urma unor evenimente nefericite instrumentate sau nu de asa-zisii „papusari” este datorita deciziilor noastre. Nu poti invinui pe cineva ca n-ai ce manca in conditii de criza daca stai bine mersi la bloc in mijlocul orasului si depinzi de supermarket. Nu te poti supara pe nimeni pentru ce-ai patit la cutremur daca ai ales sa locuiesti intr-o casa subreda samd.

    In comentariile mele n-am discutat de coronavirus vs alte boli. Nu asta este important. Ceea ce se intampla acum este un moment prielnic pentru a deschide ochii oamenilor in privinta fragilitatii lumii de plastic in care au ales sa traiasca si care se poate prabusi la prima pana serioasa de curent. Asta i-ar putea ajuta sa inteleaga ca este mult mai important ca viata sa se raporteze pe verticala decat orizontala care duce sigur la moarte sufleteasca si in care nici macar trupul nu este in siguranta.

    De ce sa polemizam cat de real sau inchipuit este virusul? Indiferent cum este (real sau inchipuit) tot acolo ajungem (daca-i real ne izolam singuri pentru ca ne este viata in pericol, daca este inchipuit vom fi fortati sa facem acelasi lucru datorita manipularii insa rezultatul final este cam acelasi: pierderea liberatii).

    Asadar problema adevarata este lumea nefireasca in care traim pentru ca, indiferent de context, ne conduce spre Imparatia Omului = o maimutarire pe pamant a Imparatiei lui Dumnezeu din ceruri care duce la pieirea sufleteasca. Cetatenii Imparatiei Omului NU SE VOR MANTUI. Si, da, avem libertatea de a alege. O putem accepta sau respinge. Majoritatea este amagita de bunatatile ei si este dispusa sa faca orice cedare pentru a beneficia de ele. Iar fiecare cedare este de fapt si o indepartare de Dumnezeu ceea ce ba duce in final la lepadarea de credinta. Occidentul actual precum si atatea imperii din istorie prin bunastare au fost doborate.

    Iti multumesc pentru betele-n roate pe care mi le-ai pus cu aprobarea comentariilor (ex. comentariul de aseara l-ai aprobat abia dimineata pt ca simteai nevoia sa-l combati s.a.). Cu acest mesaj m-am incheiat activitatea pe blog. Succes.

    Apreciază

   • saccsiv said, on februarie 17, 2020 at 7:53 pm

    Andrei

    Dar subiectul propozitiei nu este izolarea celor bolnavi, ci bagarea in mega carantine a milioane de oameni sanatosi.
    Eu nu stau bine mersi la bloc. Unii da, ar trebui sa se gandeasca din ce in ce mai serios sa plece din orase.
    Vai frate, dar ce te-ai mai suparat… Dar ai vazut aseara comentarii aprobate altora dupa postarea ta? N-ai vazut. Si stii de ce? Deoarece nu m-am mai ocupat de rubrica de comentarii, caci ma mai odihnesc si eu.

    Apreciază

 12. Riko said, on februarie 18, 2020 at 12:39 pm

  saccsiv

  Tu crezi ca gripa omoara 650 000 de oameni anual?
  Tu crezi ca nu pot exista sau fi creati virusi mai contagiosi si mortali decat SIDA, aviara, sau bacteri ca tuberculoza si ciuma?
  Tu crezi ca datele oficiale despre cei infectati, morti si vindecati de virusul din China sunt reale? Sau poate crezi ca sunt si mai putini morti.

  Stim foarte bine ca China, SUA, Rusia, UE, si multi altii sunt direct supusi NOM. Dar lucrurile nu functioneaza asa cum iti imaginezi tu in guvernul chinez. Sau cand va fi razboi mondial o sa zici la fel ca e doar panica si teatru?

  Virusul asta a fost creat sa omoare oameni, nu doar sa ii sperie ca sa fie vaccinati ca sa le scurteze vaccinul viata sau alte idei de genul. Iar despre acceptul oameilor la vaccin stai linistit ca propaganda are suficient efect.

  Situatia din China este la un cu totul alt nivel decat vedem la stirile pe care le consideri tu ca vor doar panica. In realitate in China mor zilnic peste 2000 de oameni, iar numarul infectatilor a depasit un milion de oameni. Si daca tu ai impresia ca China a devenit un studio de filmare, atunci ai inceput sa cam ridici in slavi NOM-ul crezandul mai capabil decat este.
  Si sa sti ca si in restul lumii sunt multi oameni infectati de virus dar sunt tinuti secret. La fel si in Romania avem cateva cazuri. Ai sa vezi peste 2 luni cati vor fi in afara Chinei si in tari precum, Germania, Italia, Marea Britanie..

  Si te rog sa nu mai folosesti expresia „peste prajit” De ce?, gandeste-te la ce simbolizeaza pestele.

  Apreciază

 13. CORONAVIRUSUL si NOUA ORDINE MONDIALA said, on februarie 18, 2020 at 3:31 pm

  […] Evident, poate gresesc si vorbim atat despre o pandemie reala cat de despre masuri papusaresti. In acest caz, oricum nu vreau sa ajung sa accept sau sa gandesc macar vreodata ca masurile de genul celor insirate mai sus sunt pentru binele meu si al omenirii si doar astfel voi scapa cu bine de virusul lui peste prajit. Ca atare, nu le voi accepta pentru ca mai rau ca bolile de care am amintit la inceputul articolului nu poate fi iar impotriva acelora se poate lupta foarte bine si fara carantine si fara lagare si fara pierderea libertatii. Si mai ales, pentru ca nadejdea mea este in bunul Dumnezeu si nu ma voi arunca vreodata in bratele celor ce pregatesc terenul antihristului. Sursa […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: