SACCSIV – blog ortodox

Atentie mare la “profetiile” lui Nostradamus

Posted in NOSTRADAMUS by saccsiv on decembrie 8, 2019

In mass-media nu exista vreun site real antisistem, ci cel mult cate unul ce doar pare astfel, in fapt insa fiind precum o prajiturica apetisanta pentru incepatori, dar in care papusarii bucatari au bagat si una sau mai multe picaturi de otrava. Un astfel de site este EVZ, care, de exemplu, pe langa articole precum Ultimul răcnet în materie de ideologie neo-marxistă. Anti-Natalismul: „Omenirea trebuie să dispară ca să salvăm planeta”, isi duce la indeplinirea si sarcina de ziar activist provaccinare. In general insa, un site de o astfel de marime nu se multumeste doar cu un strop. Iata si un alt tip de otrava, articolul Nostradamus nu are vești bune. Ce ne așteaptă în 2020?, din 8 decembrie 2019, scris de Antonia Hendrik:

Nostradamus a făcut câteva previziuni şi pentru anul 2020 în celebra sa carte „The Prophecies”, iar veştile nu sunt bune, din păcate.

Este ştiut de toată lumea datorită operei cunoscută sub numele de The Prophecies şi  publicată pentru prima oară în 1555.  De-a lungul istoriei, oamenii au fost convinși că ceea ce Nostradamus a scris în The Prophecies a avut de-a face cu viitorul. Versurile sunt un fel de poem plin de metafore pe care le-a scris combinând cuvinte grecești și latine, greu dar nu imposibil de interpretat.

Evenimente prezise cu exactitate

De la prima sa carte publicată în 1555, oamenii susțin că Nostradamus a prezis cu exactitate o serie de evenimente mondiale extrem de importante . S-a afirmat că astrologul francez a prezis cu exactitate ascensiunea lui Hitler, atacurile teroriste din 11 septembrie asupra Statelor Unite, Revoluția Franceză, aterizarea pe lună, bomba atomică și Marele Foc al Londrei, printre altele lucruri. Nostradamus a mai prezis despre bombardamentele de la Hiroshima și Nagasaki, asasinările lui John F. Kennedy și Bobby Kennedy.

Ce a prezis prezicătorul francez pentru 2020?

Nostradamus ar fi prezis un cutremur major care va lovi continentul american pe parcursul anului 2020. Se crede că a prezis cum, în „Lumea Nouă – Țările de Vest”, va fi o catastrofa geologică majoră şi despre o criză economică tot în 2020 care va fi marcată de falimente, recesiune și o perioadă întunecată pentru economia mondială. Nostradamus ar mai  fi prezis modul în care nivelul mării va schimba lumea în 2020.

Nostradamus ar fi scris în versurile sale despre ce părți din ceea ce cunoaștem astăzi drept Antarctica se va topi, determinând o creștere generală a nivelului mării de câțiva metri. Se pare că încălzirea globală va fi resimțită în 2020.

Alte preziceri ale marelui prezicător ar fi: Anglia va avea un nou rege, despre cipurile implantate, oamenii vor trăi pe Lună iar Kim Jong-Un va fi detronat.

Mai mult, se presupune că profetul franceza prezis o furtună puternică în 2020. Multe dintre aceste furtuni se vor transforma în uragane catastrofale. Nostradamus a avertizat despre un posibil conflict mondial major: „În cetatea lui Dumnezeu, va fi un tunet mare. Doi frați sfâșiați de Haos. Marele șef va cădea. Al Treilea Mare Război va începe când marele oraș se va arde”, potrivit relatările site-ului nostradamus.com

E limpede ca o criza economica majora vor declansa papusarii, daca nu in 2020, oricum intr-un orizont de timp destul de apropriat. Dar oare chiar a prezis Nostradamus chestia asta sau doar zic unii ca ar fi prezis? Asta ca sa para cat mai credibile si restul “profetiilor”, ca de exemplu ca “oamenii vor trăi pe Lună”.

Si apropos de Luna, aceeasi schema este folosita si in cazul evenimentelor ce déjà s-au petrecut si despre care specialistii in Nostradamus ne spun ca acestia ar fi profetit, doar ca la acea vreme eram cu totii prea tantalai sa-i pricepem Centuriile. Astfel, nostradamologii afirma ca “profetul” ar fi vorbit inclusiv despre aselenizarea care déjà s-a petrecut.

Doar ca, in mod real, omul n-a ajuns niciodata pe Luna…

Asadar, atentie mare la “profetiile” lui Nostradamus, despre care puteti citi mai multe la:

NOSTRADAMUS (1503 – 1566) – evreul profet mincinos

Dar atentie mare si la asa zisele site-uri curajoase antisistem…

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. hthtny said, on decembrie 8, 2019 at 8:44 pm

  inca un site (al „iluminatei” Gabriela Dobrescu) numit „@extratestrii printre noi.wordpress.com” care promoveaza „teoriile” ale lui Sitchnin +Taxil+ La Vey+Crowley+Robertson (toti ” baeți de baeți”..)
  ps
  am pus ghilimele pentru „generatia snowflake” care nu pricepe din prina..

  Apreciat de 1 persoană

 2. Grigore said, on decembrie 8, 2019 at 10:13 pm

  Nostradamus e o inventie. Voi chiar credeti ca a existat unul numit Nostradamus care a scris toate tampeniile astea? Naivilor!

  Dracul nu poate profeti, nu cunoaste viitorul!!!!!!!

  Cum se face ca Nostradamus spune despre marele foc al Londrei dar nu vorbeste despre foametea din Ucraina? Cum de vorbeste despre Hitler dar nu spune o iota despre Stalin sau Marx?
  Nostradamus e fascinat doar de evenimentele si proiectele lumii occidentale??????

  Nostradamus e Hollywood naivilor!!!
  Nu ati vazut ca in toate filmele OZN-urile au treaba cu America. America gaseste solutiile, restul nu prea exista!
  Nu sunt filme cu OZN-uri care aterizeaza la Lehliu sau la Timisoara. Nici macar la Viena, Budapesta sau Varsovia. Maxim aterizeaza la Paris sau Londra.
  ESTE PROPAGANDA MASCATA si oamenii sunt inselati.

  Apreciază

 3. Duhul Căpitanului said, on decembrie 8, 2019 at 10:19 pm

  Nostadamus, un mic antihrist…

  Apreciază

 4. ManolescuBD said, on decembrie 9, 2019 at 10:01 pm

  „Assassin’s Creed – Satanic Creed – Do What Thou Wilt – Esoteric Movie Review” – https://www.youtube.com/watch?v=eDcsbY9AAUU&feature=youtu.be&t=67

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: