SACCSIV – blog ortodox

VIRGIL MAGUREANU: “Peste tot în lume, nu numai la noi, SERVICIILE au o marjă bună în ce privește REZULTATUL VOTULUI și modul în care acest rezultat se vede în realitatea politică postelectorală”

Posted in alegeri, VOT by saccsiv on septembrie 18, 2019

Sursa: https://www.flux24.ro/fostul-sef-al-sri-virgil-magureanu-acuza-ca-serviciile-secrete-decid-rezultatul-alegerilor-purtatorii-de-opinie-din-presa-si-economie-manevrati-de-serviciile-secrete-rusia-primes/

[…]

Europa Liberă: Se spune așa, ca un fel de motto, că serviciile secrete pot influența „alegerile în marja de eroare a sondajelor de opinie”. Credeți că e adevărat?

Virgil Măgureanu: „Pot influența și încă într-un mod hotărâtor, atâta vreme cât anumite părți ale procesului electoral sunt trecute și prin acest filtru. La noi se spune – deși termenul acesta e puțin bizar – că Serviciul de Telecomunicații Speciale răspunde de finalizarea rezultatelor votului ș.a.m.d.. Nu vreau să intru în amănunte aici, dar, peste tot în lume, nu numai la noi, serviciile au o marjă bună în ce privește rezultatul votului și modul în care acest rezultat se vede în realitatea politică postelectorală”.

Europa Liberă: Serviciul Român de Informații este cel mai puternic serviciu secret autohton, cu efectivele și bugetele cele mai mari. Cum poate influența acest serviciu alegerile și politica ulterioară?

Virgil Măgureanu: „Există purtători de opinie destul de importanți – fie că fac parte din lumea politică, fie din cea economică – și serviciile au bune posibilități să influențeze pe acești purtători de opinie și să facă într-o anumită măsură să încline balanța”.

Europa Liberă: Pare să fie o practică generală și George Maior spunea, de altfel, că SRI are în solda lui și ziariști.

Virgil Măgureanu: „Da. Totuși, un ,<<acoperit>> nu este niciodată cunoscut sau, cel puțin, așa ar trebui să fie.”

[…]

 

Comentariu saccsiv:

Incotro vor inclina balanta serviciile secrete din Romania? Nu stiu, insa e sigur impotriva cui o vor inclina:

ANTI NATIONALISMUL DECLARAT al “sefilor” serviciilor

PE FATA: SRI si EVREI despre cum in Parlament NU TREBUIE sa ajunga NATIONALISTI…

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Florian said, on septembrie 18, 2019 at 8:57 pm

    Aceasta sintagma „Peste tot in lume numai la noi…” e vlabila nu numai pentru servicii ci si pentru multe altele.
    – Numai la noi sunt localitati intregi fara curse regulate de transport in comun. Oamenii sunt fortati sa faca cu mana la „ia-ma nene” cazul Caracal fiind doar o chestiune de timp (cate cazuri Caracal de care nu o sa stie nimeni vreodata…).
    – Numai in tarile din lumea a treia se fura voturi fara jena sub forma de turism electoral sau direct pe calculator.
    – Mita electorala sub forma de promis 50lei in plus la alocatie. Suntem cam singurii din Europa care mai practica acest obicei FSN-ist iliescian. Cei cativa lei in plus nu vor valora in scurt timp nimic datorita inflatiei (de vina sunt bancherii rai, dusmanii, tradatorii etc).
    – In localitatile inundate oamenii asteapta in batatura carciumii sa vina jandarmii sa le scoata apa, sa le care saci cu nisip. Exista filmari celebre pe youtube in acest sens.
    – Beizadelele – copii de „capitalisti” imbogatiti din contracte paguboase cu statul – merg cu 240Km/h pe niste sosele de lumea a treia si omoara oameni nevinovati pentru ca apoi sa scape de puscarie si sa ne faca cu mana din club..
    – La TV la ore de maxima audienta apar dansatoare imbracate sumar cu tatele si bucile pe-afara. Nu exista in occident asa ceva, i-am speriat pana si pe americani…

    Lista poate continua fiindca Romania a devenit tara tuturor posibilitatilor, locul unde se poate intampla orice. Nici in SUA nu e asa ca la noi. Pacat, Romania e o tara foarte frumoasa.

    Apreciază

  2. oarecine said, on septembrie 19, 2019 at 3:38 pm

    Inchinare moderna la idoli (Modern idol worshiping) from cst179 on Vimeo.

    Apreciază

  3. bordorian said, on septembrie 22, 2019 at 8:34 pm

    Pana la anuntul Ramonei Bruynseels ca o sa candideze la postul de presedinte al Romaniei nu stiam nimic despre ea. La o cautare pe internet am gasit o informatie care mi-a atras atentia:

    „Apoi, a fost admisă într-una dintre cele mai prestigioase universități din lume – Harvard University, John F. Kennedy School of Government, într-un program care pregateste lideri pentru țările în curs de dezvoltare.”

    Sursa: http://www.vedeteblog.com/2019/06/ramona-bruynseels-biografie-absolventa.html

    Uite cu ce se (mai) ocupa „Unchiul Sam” papusarul, isi pregateste din timp marionetele.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.