SACCSIV – blog ortodox

FAMILIA TRANSGENDER: Fiul s-a facut fata, mama s-a facut tata iar tatal zice ca asa ii place mai mult …

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 26, 2017

   Iata ce putem citi la O familie de transsexuali: erau mamă și fiu, acum sunt tată și fiică! de pe Click!:

O mamă din Marea Britanie și-a susținut fiul să-și schimbe sexul. Acum, este mândră că are o fiică, dar asta nu e totul. Fiica sa a determinat-o pe mamă să-și schimbe și ea sexul, iar acum sunt tată și fiică.

Erica House nu a stat în calea hotărârii fiului său de a lua la doar 14 ani un tratament cu estrogen pentru a-și schimba sexul, după cum informează Daily Mail. După doar un an, Corey, fiica transsexuală, se poate mândri că nu mai are o mamă pe nume Erica, ci un tată pe nume Eric, care și el și-a schimbat sexul.

Ericăi îi venise această idee la scurt timp după decizia lui Corey, astfel că le-a spus celorlalte fiice ale sale, Chelsea (22 de ani), Kailee (14 ani), Ellen (opt ani), Willow (șase ani) și Savanna (patru ani) că după puțin timp, i se vor adresa cu apelativul tată. În urmă cu an a început tratamentul cu testosteron, iar luna viitoare urmează să facă o operație de înlăturare a sânilor.

În mod surprinzător, soțul Ericăi a fost de acord cu această mare schimbare în familie, iar relația lor nu a avut deloc de suferit. „Relația noastră este chiar mai puternică decât a fost în cei zece ani de când suntem împreună.” Corey avea 11 ani atunci când a văzut un material video pe Youtube cu Jazz Jennings și a realizat că este transsexuală.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Documentar interzis in mass-media. TRANSGENDER: Normalizarea unei teribile boli mintale. DE CE?

Text fundamental. PROMOVAREA TRANSGENDER (al treilea gen) = CRIMA IMPOTRIVA COPIILOR. Concluzia COLEGIULUI PEDIATRILOR AMERICANI. Castrarea chimica, mutilarea genitala si bolile mintale au scapat de sub control …

Comentariul zilei (02.08.2013): Scoala in FRANTA si DICTATURA IDENTITATII DE GEN. Copiii la gradinita nu se vor mai juca cu masinute si papusele iar in ciclul primar vor invata despre „TEORIA GENULUI” …

DICTATURA IDENTITATII DE GEN: Cartile pentru copii care infatiseaza familiile traditionale ar trebui interzise. Cat mai dureaza pana sodomizarea va deveni obligatorie?

Un nauc zice ca-i fata, iar fetele trebuie sa-l accepte in toaleta lor, altfel vor fi acuzate de ura si discriminare …

 

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. kosk said, on martie 26, 2017 at 9:34 pm

    off…iertare de intrebare..
    ce parere aveti de „dark web”?… sau „deep web”..stiu ca e ceva plin de mizerii dar in acelas timp poti sa ti faci un blog alternativ in care sa iei legatura on line(de ex..numere de tel, skipe, video llamada, mailuri..) cu cei asemenea tine fara frica de persecutii (inainte de vreme)..

    Apreciat de 2 persoane

    • Lev said, on martie 26, 2017 at 10:13 pm

      Ferește-te de așa ceva! Vei rămâne cu sechele. Acolo satana rules. Vrei să vezi oameni mâncați de vii etc…?? Și netul de surface e plin de mizerii, dar din celalalt nu mai ieși teafăr la minte. Doamne ajută!

      Apreciază

      • kosk said, on martie 27, 2017 at 12:32 am

        lev
        prin ce am trecut eu si cate am vazd (nu „on line”) ..nimic nu ma mai impresioneaza…

        Apreciază

    • Raluca said, on martie 26, 2017 at 10:54 pm

      Am înțeles ca ”deep web” e ceva foarte periculos, cu care e bine să n-ai de-a face.

      Apreciază

    • tvarheolog said, on martie 27, 2017 at 7:45 am

      Păi cum vrei să lupți cu Satana, dacă nu-i știi toate armele și planurile de luptă? E ca o pogorîre în iad, de unde cei puternici și vrednici vor avea de învățat tehnici și strategii , perfecționându-se pentru lupta dintre bine și rău. Dacă ai acea fărâmă de credință în tine, vei izbândi să-ți atragi dark-net-ul de partea ta și să ieși victorios !

      Apreciat de 1 persoană

      • Ionut said, on martie 27, 2017 at 9:41 am

        Conform acestui rationament, e bine sa-ti injectezi nu stiu ce ca sa vezi cum si si sa intelegi despre ce e vorba. Sau sa te duci in jungla fara echipament si fara arme. Sau sa te duci pe un camp de lupta fara casca si vesta antiglont, in ideea ca „las’ ca ma duc acolo si vad eu cum ma descurc dupa aia…”
        Crezi ca poti sa te pogori in iad, asa de capul tau, netrimis si neaparat de Dumnezeu?

        Apreciază

      • tvarheolog said, on martie 27, 2017 at 12:43 pm

        Am spus deja că folosesc armele celuilalt, iar dacă mi-am asumat pogorârea în iad, mi-am asumat și posibilul sacrificiu în beneficiul celor ce rămân în urma mea. Sună ușor talibanic, dar cu frică de pericole nu vom reuși niciodată. Doar cu frică de Dumnezeu, în sensul smereniei ! Și gândește-te că ai fi un procuror ! Cum reușești să-ți ”procuri” dovezile ?

        Apreciază

      • tvarheolog said, on martie 27, 2017 at 12:47 pm

        E vorba de lucrul „sub acoperire”.

        Apreciază

  2. Mihai said, on martie 26, 2017 at 10:16 pm

    http://m.activenews.ro/stiri-social/Peste-8.000-de-oameni-au-participat-in-Bucuresti-la-Marsul-pentru-viata-2017-Lamia-Beligan-Manuela-Harabor-sau-Gigi-Becali-printre-vedetele-prezente-in-Capitala-pentru-copiii-nenascuti.-Romanii-au-iesit-in-toate-orasele-tarii-PENTRU-viata-142145
    Priviti imaginile și vedeți cam ce a fost de fapt că eu personal nu pun botul la așa ceva, aici au fost alte scopuri nu că nu mai pot ei de ,,grija” pruncilor uciși în holocaustul numit avort, ba mai mult este diverși la înaintare fie politicieni sau o.n.g-uri și ,,pling” cu lacrimi de crocodil, insa nici o vorbuliță și despre cauze,

    Apreciază

    • Ionut said, on martie 27, 2017 at 10:44 am

      Fratilor, imi „place” mult felul asta al nostru de a privi lucrurile. Daca e ceva rau, normal ca e rau. Daca e ceva bun, sigur e tot ceva rau, dar mascat.
      Daca sunt vedete care isi povestesc aventurile promiscue si influenteaza pe altii in rau, cred ca e bine ca sunt alte vedete care iau atitudine impotriva avortului si, sper, influenteaza si pe altii sa-si puna niste intrebari in legatura cu problema asta.
      Nu se poate face un lucru perfect batand din palme. Toate au un inceput, mai bine sau mai prost realizat.

      Apreciat de 1 persoană

  3. Raluca said, on martie 26, 2017 at 10:51 pm

    Se pare că nebunia asta este o ”modă” la ”vedetele” din vestul ”avansat”. Păzea că e ca pe vremea lui Lot:

    https://www.youtube.com/channel/UCAgVKvt3syB7gV-hL9bMTYw/videos

    https://www.youtube.com/channel/UClpoKTQY7G-G31z6aPM0USQ/videos

    Vine sfârșitul lumii!

    Apreciază

  4. Ioana said, on martie 27, 2017 at 12:00 am

    Concert la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea, care a avut loc în București

    Sfântul Ioan Gură de Aur: „Întru totul necuviincios şi ruşinos lucru este să bagi în casă bărbaţi desfrânaţi şi dansatori şi orice alai satanic.”
    https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/03/26/dezmat-dupa-marsul-pentru-viata-sustinut-de-organizatorii-acestuia/

    Apreciază

  5. Fratele Mihail said, on martie 27, 2017 at 9:19 am

    Acest site este al securistului Adrian Grigoriu, cel care-i atacă pe preoții nepomenitori ?

    http://www.deinteres.org/news/se_pregateste_adevaratul_sinod_talharesc_atentie_distribuiti/2017-03-05-2185

    Apreciază

  6. Fratele Mihail said, on martie 27, 2017 at 10:26 am

    Tot cu sectarii a mărșăluit și pseudo-episcopul Sofronie al Oradiei. Click pe poza de la articol și mai sunt 52 de imagini grăitoare cu ceea ce a fost ieri la Oradea…

    http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-1-13-20/cu-noi-este-dumnezeu-in-oradea-peste-6000-de-persoane-au-iesit-sa-arate-ca-vor-familii-dupa-modelul-original-si-multi-copii-133057.html

    Apreciază

    • Ionut said, on martie 27, 2017 at 2:17 pm

      La Rm. Valcea a durat destul de putin, iar eu am ajuns ca un neispravit ce sunt, aproape la final. Mi-au venit in minte cateva critici in ceea ce priveste organizarea, dar am zis ca e mai bine sa tac, sa nu-i critic pe altii care au facut oricum mai mult decat mine.
      Sectari n-am vazut, poate or fi fost, dar fara insemne distinctive. Au fost mai multi preoti (mai mult de douazeci), dar nici un arhiereu – pana la urma mi s-a parut oarecum logic, nu au fost nici arhierei, nici monahi, probabil pentru a evita intrebarea rautacioasa : „Dar voi cati copii ati crescut?”

      Apreciază

      • Mihai said, on martie 27, 2017 at 4:23 pm

        Ionuț, nu este vorba de asta ci de faptul că sau folosit de aceasta ocazie pt a promova ecumenismul, în ceea ce privește în acea zonă a olteniei, intradevar sectanții au fost mai scumpii la vedere căci nu prea exista pe acolo, insa acolo unde ponderea lor este mai mare precum județul Bihor ei sunt nelipsiți de la astfel de evenimente, precum marșul pt viața, și culmea sunt poftiți chiar de către ,,arhierei”, care nu mai au nevoie de absolut nici o prezentare

        Apreciază

  7. Ioan said, on martie 27, 2017 at 11:04 am

    Ce legatura exista intre Ortodoxie si fotbal?

    http://ortodoxinfo.ro/2017/03/26/fotbal-romania-danemarca-de-la-ora-2145-echipa-de-start-daca-nu-invinge-romania-rateaza-calificarea-la-campionatului-mondial-din-rusia-2018/

    Asadar pe un site numit „Ortodoxinfo” -tradus informatii ortodoxe – citim o stire despre fotbal.

    In conditiile in care Sfantul Ioan Gura de Aur era impotriva faptului ca un crestin sa priveasca intrecerile de cai de pilda, iar Sfantul Imparat Teodosie cel Mare interzice jocurile olimpice, noi suntem indemnati sa urmarim meciul Romania-Danemarca?!

    https://www.ioanguradeaur.ro/172/catre-cei-ce-lasa-biserica-si-se-intineaza-la-hipodrom-si-teatru/

    Sfantul Teofan Zavorâtul spune:

    ” Voi spuneţi, de obicei: „Ce, nu avem voie nici măcar să ne distrăm sau să ne permitem vreo plăcere?” Faceţi întîi ce este mai important, iar apoi permiteţi-vă şi aceasta. Unii n-au alte treburi decît: azi să meargă la un bal, mîine la teatru, poimîine la plimbări, apoi la lecturi şi la conversaţii mondene şi la fel de fel de alte distracţii, trecînd de la unele plăceri la altele. Iar la ce este mai important, la cum să ajungă ceea ce trebuie să fie fiecare creştin, nici nu se gîndesc. Ce fel de roade să aştepţi de la o astfel de viaţă? Credeţi că raportarea noastră lăuntrică la Dumnezeu, prin Hristos, va creşte de la sine, indiferent de aceste neorînduieli din afară?! Cum să crească? Arde oare lumînarea în vînt? Se plineşte, oare, viaţa de la otravă? Nu. Dacă vrei să-ţi fie bine, lasă mîngîierile, porneşte pe drumul crucii şi al pocăinţei, mistuieşte-te în focul răstignirii de sine, căleşte-te în lacrimile frîngerii inimii şi vei deveni aur sau argint sau piatră preţioasă şi, la timpul potrivit, vei fi luat de Stăpînul ceresc pentru înfrumuseţarea prealuminoaselor şi prealiniştitelor Sale lăcaşuri.” (Cum sa ne mantuim de Ierom. Ioan Iaroslav, (pag. 125 -online)

    Dă clic pentru a accesa 34104977-Cum-Sa-Ne-Mantuim-Ieromonah-Ioan-Iaroslav.pdf

    Pr. Cleopa:

    „165. Am fost la stadioane, săli de sport, teatre, pentru a urmări meciuri, spectacole, circuri, conferinţe sau alte manifestaţii păgâne ori sectare.” (Indreptar de spovedanie)

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on martie 27, 2017 at 12:49 pm

      Ioan

      Reiau ceea ce am spus inca de la inceput:

      „Portalul va fi o reala alternativa la mass-media. Deci stiri precum cele de pe acest blog dar mai multe. Insa va cuprinde si multe stiri ce apar si in mass-media. Inclusiv oleaca de sport. Motivul? Va avea si functia de carlig pe google. Pe masura ce traficul sau va creste, cei ce cauta informatii pe motoarele de cautare vor intra si la noi. Apoi le vor sari in ochi una alta din celelalte materiale, iar unora dintre ei li se vor aprinde si oarece beculete in cap.”

      Apreciază

  8. Gabriel said, on martie 27, 2017 at 11:33 am

    Biblioteca digitală. Descărcaţi cărţile acum cât mai avem acces liber la internet.

    „Păstraţi cărţile vechi, fiindcă va veni timpul şi veţi avea nevoie de ele, pentru că cele noi vor fi schimbate” – sfat dat de duhovnici din secolul trecut

    Am adăugat de curând în biblioteca portalului câteva cărţi in format PDF ce merită să le aveţi fiecare dintre voi.
    Puteţi descărca:
    Sfântul Ioan Damschin Descoperire cu amănuntul a pravoslavnicii credinţe – Tălmăcită din limba ellinească de Gherontie Ieromonahul şi Ierod. Grigorie din Sfânta Mănăstire Neamţ şi tipărită la Iaşi în anul de la Hristos 1806
    Cazanii 1929
    Molitfelnic 1834
    Pidalion 1841
    Apostol 1974
    Evanghelie 1983
    Penticostar 1936
    Tipic Bisericesc 1976
    Triodul 1946
    Panahida 1948
    Octoihul – Canoanele Maicii Domnului 1816
    Psaltirea din Biblia lui Şerban Cantacuzino (1688)
    Minei Decembrie 1927
    Minei Noiembrie 1927
    Minei Octombrie 1929
    Minei Septembrie 1929
    Minei August 1929
    Minei Iulie 1928
    Minei Iunie 1927
    Minei Mai 1928
    Minei Aprilie 1929
    Minei Martie 1930
    Minei Februarie 1929
    Minei Ianuarie 1926
    şi nu numai…

    Rugăm pe cei ce au în variantă electronică un Liturghier dinainte de 1974 şi/sau un Ceaslov, să ne contacteze. Mulţumim!

    NOTA: La cărţile de pe Google Drive, ce depăşesc 80mb daţi click pe „Descărcaţi” apoi pe „Descărcaţi oricum”

    http://www.glasulstramosesc.ro/dir/

    Apreciază

  9. Liviu said, on martie 27, 2017 at 12:15 pm

    Saccsiv, e nevoie urgent de articol pt lupta impotriva buletinelor cu cip , mai sunt 2 zile in care se pot trimite propuneri la MAI

    http://asociatialibertatearomanilor.ro/a-p-l-r-isi-exprima-ingrijorarea-cu-privire-la-faptul-ca-noul-act-de-identitate-simplu-este-doar-o-aparenta-si-nu-o-intentie-reala/

    Apreciază

  10. I. said, on martie 27, 2017 at 1:17 pm

    Off-topic:

    Am gasit o stire mai veche, de luna trecuta, dar te ingrozesti cand citesti. Am auzit ca a folosit cineva, la un moment dat, sintagma „stat mafiot”. Mai auzi lozinci gen „coruptia ucide”, „sustinem DNA” etc. Vezi ca face SRI-ul interceptari si-i baga DNA-ul direct pe unii in arest. Deci avem DNA, DIICOT, SRI, MAI. A, uitasem, cred ca sunt cu totii ocupati cu treburi „serioase”, nu se au timp de „gainarii”…
    Am citit si m-am cutremurat. Am mai gasit si pe alte site-uri detalii. E o mafie si mafiotii ii sfideaza de oamenii cinstiti si care vor sa puna lucrurile in ordine. De fapt, ne sfideaza pe noi toti. Pentru cine lucreaza mafiotii? Pentru cei carora le e interzis, in tarile lor de origine, sa taie padurile.
    Coruptia ucide…

    http://m.jurnalul.ro/stiri/justitie/o-noua-ipoteza-socanta-in-cazul-mortii-sotiei-si-tatalui-primarului-din-comuna-butea-judetul-iasi-amenintari-de-la-mafia-padurii-736568.html

    Apreciază

    • Ionut said, on martie 27, 2017 at 9:06 pm

      N-am intrat sa citesc, am vazut titlurile si am cam inteles despre ce e vorba. Sunt curios cine ii finanteaza.

      Apreciază

  11. Ioana said, on martie 27, 2017 at 6:46 pm

    Parintele Anitulesei s-a afiliat cu cei de la razbel intru palavre, dupa spusele ASTROLOG-DROM….

    http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2017/03/monahul-sava-lavriotul-si-tendintele.html

    Apreciază

  12. remus said, on martie 28, 2017 at 4:29 am

    Analistul Sebastian Sârbu, despre vizita liderilor UE la Vatican: războiul generalizat bate la uşă sub zodia ”Ultimului Papă”

    http://www.libertatea.ro/stiri/politica/analistul-sebastian-sarbu-despre-vizita-liderilor-ue-la-vatican-razboiul-mondial-bate-la-usa-sub-zodia-ultimului-papa-1786475

    Apreciază

  13. Calator Astral said, on martie 28, 2017 at 9:56 am

    Dragi prieteni va rog sa distribuiți comunicatul CpF.
    Cu ajutorul lui Dumnezeu, astazi 28 martie, 2017 in Camera Deputatilor din Parlamentul Romaniei este planificat votul in plen pentru modificarea Art. 48, aliniatul 1 din Constitutia Romaniei, in conformitate cu solicitarea celor 3 milioane de cetateni.
    Constienti de importanta acestui vot, va cerem sa mijlociti in rugaciune inaintea lui Dumnezeu pentruca parlamentarii sa fie prezenti, sa fie inspirati de adevarul si modelul biblic cu privire la familie si sa-si onoreze juramantul facut cu mana pe Biblie.
    Dumnezeu a promis ca in Hristos Domnul sa binecuvinteze toate familiile pamantului care se intemeiaza pe legamantul de casatorie incheiat intre un barbat si o femeie.
    In mod cu totul special, maine suntem chemati sa ne rugam ca bunul Dumnezeu sa binecuvinteze toate familiile cetatenilor Romaniei si pe toti parlamentarii care-l vor onora pe Dumnezeu prin votul lor.
    Din partea Coalitiei pentru Familie,
    Prof. univ. dr. Paul Negrut

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 28, 2017 at 12:08 pm

      Calator Astral

      Membru in conducerea Coalitiei pentru Familie, Prof. Univ. Dr. Paul Negruţ, este rectorul Universităţii Emanuel din Oradea si presedintele Baptist Union in Romania

      Apreciază

      • Calator Astral said, on martie 28, 2017 at 3:45 pm

        Este vorba de fondul problemei( aducă Viaţa,Saccsiv!

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 28, 2017 at 6:45 pm

        Este vorba despre fondul problemei, adica Mantuirea, calatorule astral.

        Apreciază

  14. Ionut said, on martie 28, 2017 at 10:58 am

    Off-topic:

    Legat de marsul pentru viata, am gasit pe diverse ziare de pe net tot felul de aberatii, scrise de unii care au sarit ca arsi, prcum niste naparci din te miri ce cotloane, unii dintre ei chiar bugetari.
    Nu dau link-urile, ca n-are rost. Ideea e ca daca o initiativa de genul asta e organizata prost, mai bine ne implicam pentru a o imbunatati decat s-o criticam, ca are cine s-o critice. Cu noroi si spume la gura…

    Apreciază

  15. guti flo said, on martie 30, 2017 at 9:09 am

    Eu cred ca nu intamplator sunt organizate prost…de la cap e toata problema! Cine poate, sa se implice..dar cine are acces la cap? Daca nu ai acces acolo, cred ca esti doar un om care le face jocul…este doar parerea mea..se poate sa gresesc! Nu vreau sa se inteleaga ca am o gandire negativa..dar …cam asta e realitatea!

    Apreciază

  16. Ionut said, on martie 30, 2017 at 10:15 am

    Un articol ce merita citit:

    http://www.formula-as.ro/2007/784/asul-de-inima-45/cand-ma-lovea-taceam-si-ma-condamnam-tot-pe-mine-8276

    Sunt 3 mesaje de la cititori pe aceasta pagina. In cel de-al doilea mesaj (nu cel la care se refera titlul din link) e vorba de un barbat care, din cauza felului in care a fost crescut, era pe cale sa devina homosexual.

    Apreciază

  17. […] Mai jos este imaginea familiei viitorului. FAMILIA TRANSGENDER: Fiul s-a facut fata, mama s-a facut tata iar vechiul tata zice ca asa ii place …: […]

    Apreciază

  18. […] Mai jos este imaginea „familiei” viitorului: FAMILIA TRANSGENDER: Fiul s-a facut fata, mama s-a facut tata iar vechiul tata zice ca asa ii place … […]

    Apreciază

  19. Andrei said, on iunie 16, 2018 at 2:59 pm

    Râde om de om și dracul de toți. Dar cred că lighioanele astea l-au întrecut pe Necuratu’…

    Apreciază

  20. gigimutu said, on iunie 26, 2020 at 7:43 pm

    ba voi sunteti nebuni?

    mama e tata acum, si fiul, fiica? nebunilor!!!!!!!!!! la psihiatrie cu voi!!!! v-a inselat demonul!!! dar mai intii, ar trebui sa mergeti la biserica!!!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.