SACCSIV – blog ortodox

Un nauc zice ca-i fata, iar fetele trebuie sa-l accepte in toaleta lor, altfel vor fi acuzate de ura si discriminare …

Posted in DISCRIMINARE, IDENTITATEA DE GEN, SCOALA, SUA, TRANSSEXUALISM by saccsiv on octombrie 16, 2013

Iata ce putem citi in articolul Girls Threatened With Hate Crime Charges For Complaining About Transgender Bathroom Harassment:

Fete amenințate cu acuzaţii de discriminare si ură în urma plângerilor făcute în legătură cu hărţuirile din toaleta publică venite din partea unui Transgender

Scoala transmite părinţilor că dreptul băiatului de a fi transsexual este mai presus decât dreptul la viaţă privată al fetelor lor.
Elevele care învaţă la Liceul Florenţa din Colorado au fost amenințate că vor fi învinuite de ură şi discriminare atunci când s-au plâns că au fost hărţuite de un băiat transsexual in toaleta publică a femeilor.


Plângerile inițiale despre comportamentul elevului transsexual față de fete au fost făcute de către părinții lor, cărora li s-a comunicat din partea conducerii şcolii că drepturile băiatului transsexual au prioritate în faţa dreptului la viaţă privată al fetelor.
Când elevele au continuat să se plângă de hărțuire, școala a amenințat că le va desfiinţa echipa de atletism sau chiar că le va acuza de ură şi discriminare dacă nu păstrează tăcerea.
Institutul de Justiție Pacific a trimis o scrisoare către şcoală avertizându-i împotriva priorităţii drepturilor transsexualilor faţă de cele de confidenţialitate ale cursanţilor de sex feminin.
“Noi nu vom sta deoparte și lăsa 99.7 % din studenții noștri să-şi piardă dreptul la viața lor privată și la libera exprimare doar pentru 0.3 % din populație care sunt de gen confuz,” a fost consemnat în această scrisoare.
Școala s-a situat cu totul de partea elevului transsexual asfel încât conducerea acesteia chiar a sugerat ca fetele să renunţe cu totul la folosirea celor mai multe vestiare, a consemnat CBN News.
Desi poziţia statului Colorado faţă de elevii transsexuali este situată sub influenţă politică, California a devenit primul stat din SUA care statutat prin lege dreptul fetelor şi băieţilor de a alege ce fel de toaletă să folosească, indiferent de sexul cu care s-au născut, în luna august când guvernatorul democrat Jerry Brown a semnat documentul AB 1266, mai cunoscut sub numele de “legea baii transsexuale” ( ‘Transgender Bathroom Bill’). Legea intră în vigoare la 1 ianuarie.
Institutul de Justiție Pacific a pus în circulaţie o petitie care ar obliga funcționarii de stat să supună proiectul de lege unui referendum. În cazul în care grupul petiţionar colectează 500.000 de semnături ale cetăţenilor californieni înainte de 10 noiembrie, proiectul „legea băii” va fi suspendat temporar până când acesta va fi supus la vot la următoarele alegeri generale din noiembrie 2014.
Californienii “influenţaţi de imaginea mentală a copiilor lor care împart grupuri sanitare si vestiare cu colegii de sex opus,” fac eforturi concentrate de a abroga proiectul înainte de a deveni lege, consemnează Bloomberg. În cazul în care proiectul de lege este suspendat, s-ar putea stabili un precedent pentru alte zone ale țării.
Cu toate acestea, în state precum Colorado, Massachusetts, Connecticut și Washington, elevii și părinții se află la mila şcolilor care au instituit deja politici de prioritate a drepturilor unei minorităţi în timp ce încalcă dreptul la viață privată a majorităţii cursanţilor, care sunt forțaţi să folosească în comun toalete împreună cu membrii de sex opus care se pretind a fi transsexuali.

   Comentariu saccsiv:

Ce-i cu Gender Identity asta?

   Adica, daca te nasti baiat, nu inseamna ca esti baiat, iar daca te nasti fata, nu inseamna ca esti fata. Poti fi viceversa. Si cel mai bine ar fi ca atunci cand cresti sa decizi singur ce esti …

Cititi va rog si:

Comentariul zilei (02.08.2013): Scoala in FRANTA si DICTATURA IDENTITATII DE GEN. Copiii la gradinita nu se vor mai juca cu masinute si papusele iar in ciclul primar vor invata despre „TEORIA GENULUI” …

DICTATURA IDENTITATII DE GEN: Cartile pentru copii care infatiseaza familiile traditionale ar trebui interzise. Cat mai dureaza pana sodomizarea va deveni obligatorie?

In cazul nostru, i-a venit unui nauc in capatana ce el e fata, deci nu homosexual, ci de-a dreptul fata, chiar daca el e baiat, iar fetele trebuie sa-l suporte in toaleta lor …

Tagged with: ,

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Instigare la Viata said, on octombrie 16, 2013 at 2:25 pm

    Saccsiv, am si eu o nelamurire. Am aflat de la cineva pe facebook ca azi, la 18:00 in Aula Magna a Facultatii de Drept va fi o conferinta tinuta de Pr. Amfilohie Branza. Stii ceva despre asta? Nu am reusit sa gasesc mai multe detalii sau macar o confirmare a informatiei. Ma duc pana acolo, insa cu inima indoita sa nu fie vreo farsa.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 16, 2013 at 2:38 pm

      Instigare la Viata

      Nici eu nu stiu mai multe.

      Apreciază

      • Instigare la Viata said, on octombrie 16, 2013 at 2:55 pm

        Am inteles. Merg acolo, ca e aproape de mine. O sa imi iau un reportofon cu mine, in speranta ca nu e informatie falsa. Putem imparti inregistrarea audio, in caz ca se asculta. Eu nu prea stiu cum sa o urc pe blog.

        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 16, 2013 at 3:03 pm

        Mergi atunci.

        Apreciază

    • Instigare la Viata said, on octombrie 17, 2013 at 12:32 pm

      Am fost acolo. Parintele nu a fost prezent. Organizatorul s-a incurcat putin cand a anuntat absenta lui, ceea ce ma face sa cred ca acesta nu confirmase din prima ca vine.
      S-a vorbit despre cartea „Imn pentru crucea purtata”, insa fara un afis, fara ca celalalt parinte invitat sa fie prezentat. Eu am stat cam trei sferturi din eveniment.
      Doamne ajuta!

      Apreciază

  2. Cosmin S. said, on octombrie 16, 2013 at 2:42 pm

    Miscarea de rezistenta de la Pungesti- ziua a treia | FOTO – VIDEO

    Protestatarii nu se lasã si au fãcut lant uman, iar numãrul lor creste de la orã la orã. Si reactia autoritãtilor este mai fermã si discret îi ajutã pe cei de la Chevron. S-au constituit filtre de politie care i-au la puricat persoanele care intrã si ies.

    Filtre de politie pentru intimidarea protestatarilor

    http://www.vrn.ro/miscarea-de-rezistenta-de-la-pungesti-ziua-a-treia-foto-video

    MĂCEL la Pungesti – Au venit utilajele Chevron | VIDEO

    UPDATE 9:29 – Protestatarii sustin ca cei carora li s-a facut rau nu au primit interventii medicale de specialitate, desi a fost solicitat acest lucru. Ca exemplu, in jurul orei 7:20 a fost solicitata o ambulanta, pentru a acorda ajutor unei persoana si nici pana la aceasta ora nu a ajuns la fata locului. Se pare ca cei de la Compania Chevron nu ezita sa incalce legea si intentioneaza sa extraga gazele fara a avea avizele, dupa cum sustine Constantin Paslaru.

    Moment istoric!

    Si era odata, in 16 oct 2013, cand Chevron a inceput explorarea gazelor de sist in Romania.
    Momentele istorice, ca asta, sunt material didactic si pentru cei inca confuzi: imaginile le arata si lor cum, intotdeauna in capitalism statul prin institutiile de forta- politie, jandarmerie, etc -lucreaza impreuna cu corporatia/capitalistul impotriva intereselor comunitatii, ale omului de rand.

    Otrăvirea României Începe!

    Vom pleca la Pungeşti să permanentizăm tabăra şi să protestăm constituţional!
    Ţărani împotriva Fracturării! 1907 – 2013!

    http://stareanatiunii.com/macel-la-pungesti-au-venit-utilajele-chevron-video.html?fb_action_ids=646200958733850&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%22646200958733850%22%3A523037921119948&action_type_map=%22646200958733850%22%3A%22og.likes%22&action_ref_map=%5B%5D

    Apreciază

    • pcmouse said, on octombrie 16, 2013 at 3:48 pm

      ai vazut cand ii intreba pe soferi.unul habar nu avea ca in franta din 2011 a interzis .iar al2alea le a inchis geamul!asta fac unii romani de ai nostri!!inchid geamul”constiintei!!

      Apreciază

  3. motanu said, on octombrie 16, 2013 at 2:51 pm

    Ca sa luptati impotriva raului trebuie sa stiti ce este raul.
    O personalitate a spus ca valul de totalitarism care a maturat in ultima vreme planeta, cu atrocitatile si distrugerile provocate nu ar putea fi descris decat ca umbra diavolului.
    Dar totalitarismul pe partea sa stanga are la radacina marxismul iar Marx a inceput prin a spune ca prima clasa exploatata au fost femeile iar primii exploatatori barbatii. Radacina feminismului de aici se trage. Marxbotii lupta cu dialectica pe post de arma iar dialectica inseamna a impune adevaruri relative (PROSTII) cu ajutorul intimidarii. Odata ce aceste adevaruri relative sunt absorbite se trece cu aceeasi tactica la alt segment. Incet , incet oamenii nu mai pot distinge ADEVARUL si latul se strange.Paleologu a spus doar ca esenta diavolului este de fapt prostia.
    Cititi despre lungul mars prin institutii pe care Scoala de la Frankfurt il face.
    Cititi platformele de reactie la feminism >AVFM, nO MAAM, ANGRY HARRY, etc
    Si mai si radeti din cand in cand!

    Apreciază

  4. Adrian said, on octombrie 16, 2013 at 3:54 pm

    Saccsiv. Daca ai timp, arunca te rog o privire si pe acest link http://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/09/25/teoria-conspiratiei-reimpartirea-europei-si-a-romaniei/ . In el se gasesc si cateva informatii despre RRomania. Doamne ajuta

    Apreciază

  5. Muritor said, on octombrie 16, 2013 at 5:19 pm

    Preoţi şi enoriaşi din Mitropolia Moldovei (Republica Moldova) au protestat pentru faptul că Parlamentul a eliminat din Codul Contravenţional amenzile pentru propagarea altor relaţii decât cele legate de căsnicie şi familie în conformitate cu Constituţia şi Codul familiei. Astfel Parlamentul a votat în a 2-a lectură împotriva ultimei pîrghii juridice de protecţie a familiei tradiţionale faţă de propaganda homosexuală.
    http://www.aparatorul.md/preoti-si-enoriasi-au-protestat-impotriva-excluderii-pedepsei-pentru-propagare-homosexuala/
    Înainte de acest protest creştinii ortodocşi au cerut Mitropolitului [în aceeaşi zi, pe 11 octombrie 2013] ca nimeni din Mitropolia Moldovei să nu participe la nici o întrunire a CMB, precum a fost hotărît la sinodul din 2 octombrie 2013 la Moscova cînd s-a pronunţat ca secretarul Mitropoliei Moldovei, Pr. Vadim Cheibaş, să fie trimis la a 10-a Asamblee a CMB din anul acesta în Coreea. După această intervenţie Mitropolitul a asigurat că nu va trimite pe nimeni.

    Apreciază

    • Maria said, on octombrie 16, 2013 at 11:38 pm

      Iata MAFIA USL din guvern ce face ! Demit oamenii care spun adevarul , specialisti in domeniu , care sunt impotriva proiectului de furt a aurului si a altor zacaminte .

      Apreciază

  6. radu said, on octombrie 16, 2013 at 9:03 pm

    eu pur si simplu ceva de domeniul groazei de acuma sincer iti spun saccsiv…nici inainte nu aveam o parere buna de SUA dar acum nici pentru toti banii din lume nu m-as duce sa traiesc acolo….mai bine aici in Romanie decat la satanistii aia nemernici si idolatrii

    Apreciază

  7. nikodim said, on octombrie 16, 2013 at 11:02 pm

    radu,
    Noi i-am vrut aici pe satanisti cu tot cu demonocratia lor.I-am admirat mereu cu gurile cascate ca niste natangi si ne-am umplut de ridicol prin slugarnicie fata de ei pentru ca am fost si suntem orbiti de stralucirea luciferica a putregaiului „valorilor lor occidentale”…cam ca niste aborigeni prostiti si amagiti de colonizatori cu margele colorate.

    Apreciază

    • delimar said, on octombrie 18, 2013 at 5:19 pm

      asa-i, dar cati pot sa recunoasca?
      Doamne, iarta-ne ca suntem prosti!

      Apreciază

  8. Vasile said, on octombrie 17, 2013 at 1:24 am

    E o cascada de nebunie ideea asta cu „disciminarea sexuala” cu siguranta se a ajunge la forme si mai aberante de situatii

    Apreciază

  9. tataia said, on octombrie 17, 2013 at 3:04 am

    Stire nedemna de atentia noastra…nauc, nauc, acum sint multi din astia, Transexuali care sint baieti dar vor sa fie fete. Unul din efectele secundare ale miscarii feministe si ale prezentei hormonilor feminini pretutindeni. Dar cu dreptul la viata privata al acelor fete? Se isterizeaza ca intra un baiat in baia lor? Pai in acest caz ar trebui sa se isterizeze si daca intra alte fete…ca doar de unde stiu ele ca nu e si vreo lesbiana printre ele?

    Apreciază

  10. […] Un nauc zice ca-i fata, iar fetele trebuie sa-l accepte in toaleta lor, altfel vor fi acuzate de ura… […]

    Apreciază

  11. […] Un nauc zice ca-i fata, iar fetele trebuie sa-l accepte in toaleta lor, altfel vor fi acuzate de ura… […]

    Apreciază

  12. […] Un nauc zice ca-i fata, iar fetele trebuie sa-l accepte in toaleta lor, altfel vor fi acuzate de ura… […]

    Apreciază

  13. […] Un nauc zice ca-i fata, iar fetele trebuie sa-l accepte in toaleta lor, altfel vor fi acuzate de ura… […]

    Apreciază

  14. […] Un nauc zice ca-i fata, iar fetele trebuie sa-l accepte in toaleta lor, altfel vor fi acuzate de ura… […]

    Apreciază

  15. […] Un nauc zice ca-i fata, iar fetele trebuie sa-l accepte in toaleta lor, altfel vor fi acuzate de ura… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.