SACCSIV – blog ortodox

Va amintiti de familia de evrei MOSCOVICI? Iata ce zice Pierre: Ieșirea Franței din zona euro ar fi o tragedie pentru zona euro și o catastrofă pentru Franța

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 15, 2017

moscovici2

Foto: http://www.riposte-catholique.fr/en-une/tribune-reponse-multiculturalisme-de-p-moscovici-identite-immigration

Va amintiti?

Familia MOSCOVICI. Un exemplu, ca sa intelegem mai bine …

PIERRE MOSCOVICI, EVREUL ce l-a facut presedinte pe Francois Hollande in Franta. Detalii esentiale despre STRAMOSII LUI BOLSEVICI din Romania. Cum lucreaza ILLUMINATI in Romania, lucreaza si in Franta …

Intre timp:

A murit Serge Moscovici

Iata ce zice Pierre, pe fondul cresterii in sondaje a candidatei Marine Le Pen, conform articolului Pierre Moscovici: Ieșirea Franței din zona euro ar fi o tragedie pentru zona euro și o catastrofă pentru Franța de pe Agerpres:

„Doamnă Le Pen, poporul francez este atașat de euro, știe că ieșirea din zona euro ar fi o tragedie și o sinucidere”

„Ieșirea Franței din zona euro ar fi o tragedie pentru zona euro și o catastrofă pentru Franța”

„Dacă Franța renunță la euro, ăsta ar putea fi sfârșitul proiectului european”, a avertizat comisarul european pentru afaceri economice.

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • nimeni said, on februarie 16, 2017 at 12:02 am

      De pe site-ul Basilica

      S-au gandit ei bine ca va fi si mai mare tulburare in bisrici din pricina preotilor nepomenitori si s-au intrunit in

      Sala Sinodala si au hotarat ca trebuie sa puna copoii pe cei care tulbura linistea slujbelor bisericesti invocand
      dispozitiile 381 din Codul Penal asa ca de acum incolo vor purcede la amenzi si arestari ale celor care tulbura linistea in biserici.

      Prigoana asupra marturisitorilor se inteteste de acum incolo.

      ”Aprobarea unor măsuri sporite pentru asigurarea desfășurării în liniște a slujbelor religioase, protejată de dispozițiile 381 din Codul penal care sancționează cu închisoare sau amendă „împiedicarea sau tulburarea liberei exercitări a ritualului unui cult religios care este organizat și funcționează potrivit legii”, precum și de dispozițiile legale care sancționează tulburarea liniștii publice.”

      În ziua de 9 februarie 2017, în Sala Sinodală din Reședința Patriarhală, sub președinția Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, a avut loc ședința de lucru a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, în cadrul căreia au fost luate următoarele hotărâri:

      ” Binecuvântarea și sprijinirea organizării la nivel naţional a Marşului pentru viaţă 2017 – „Ajută mama şi copilul. Ei depind de tine”. Acest eveniment se va desfăşura în după-amiaza zilei de sâmbătă, 25 martie 2017 (sărbătoarea Bunei Vestiri). Prin acest eveniment se mărturisesc, la nivelul tuturor eparhiilor Patriarhiei Române, valorile familiei creștine tradiționale.

      Aprobarea unor măsuri sporite pentru asigurarea desfășurării în liniște a slujbelor religioase, protejată de dispozițiile 381 din Codul penal care sancționează cu închisoare sau amendă „împiedicarea sau tulburarea liberei exercitări a ritualului unui cult religios care este organizat și funcționează potrivit legii”, precum și de dispozițiile legale care sancționează tulburarea liniștii publice.

      Punerea în aplicare cu strictețe de către unitățile de cult a normelor legale privind protecția și prevenirea incendiilor în lăcașurile de cult, precum și protejarea monumentelor istorice.
      În contextul fenomenului emigrației actuale, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române îi îndeamnă pe toți părinții care lucrează în străinătate fie să ia copiii cu ei, fie să se întoarcă acasă la copii, întrucât aceștia suferă în mod deosebit din cauza lipsei prezenței fizice și afective a părinților.
      Sfântul Sinod îndeamnă la rugăciune, dialog și coresponsabilitate socială pentru a fi depășite stările conflictuale din societatea de azi.”

      Biroul de Presă al Patriarhie Române
      sursa:

      http://basilica.ro/noi-hotarari-ale-sfantului-sinod-privind-viata-bisericii-si-a-societatii/

      Vicleni, vicleni, vicleni, vorba Parintelui Adrian Fageteanu.

      Dumnezeu sa ne pazeasca de lupii in piei de oaie care au iesit sa sfasie turma.

      Prin asa masuri asa zisul Sfant Sinod s-a spurcat de tot.

      Apreciază

  1. Mihai said, on februarie 15, 2017 at 6:22 pm

    Pai de fapt asta se și dorește, haos și iar haos

    Apreciază

  2. saccsiv said, on februarie 15, 2017 at 7:07 pm

    pamaio

    Pentru pro cip mergi pe razboiintrucuvant.

    Apreciază

    • Popsy said, on februarie 16, 2017 at 7:56 am

      Mai oameni buni, nu mai puneti stiri inainte de-a le verifica. In primul rand, articolul nu are nici o sursa. In al doilea rand, unul din comentatori a postat un link unde spune clar ca e o alta „urban legend”.

      Doamne-ajuta!

      Apreciază

  3. sica said, on februarie 15, 2017 at 9:27 pm

    http://www.identitatea.ro/crucea-de-pe-caraiman-un-monument-misterios/
    La comentarii de Gigi Godeanu
    Buna ziua dragi prieteni ! Ma inscriu si eu cu un mic comentariu referitor la toate monumentele de cultura ce atesta isoria natiei romane! In acest sens atrag atentia tuturor istoricilor cu titluri academice… care, fac ei cum fac si incet, incet reusesc sa stearga din mintea noastra adevarata istoria a poporului roman. Am invatat la scoala ca un popor fara istorie este pe cale de disparitie. Probabil ca ziceti, ca sunt nebun, ca scria asta, dar totul este, un plan diabolic…. si inca nu stim, nu se cunoaste, cine are acest interes. Oare, sa fie asa?. Cum este posibil sa nu se cunoasca cine a dispus construirea aceste capodopere care la acel moment era cea mai mare constructie metalica din biata romanie si din Europa. Dragi istorici….. nu ma mai intreb si nu va mai intreb care este adevarata isorie a patriei noastre: ROMANIA. Nu ati fost in stare sa elucidati adevarata origine a poporului roman. Detineti titluri de mai academicieni, asemenea si pensii si renume mondial de istorici bolsevici. De ce nu lasati acesti copii, viitori cercetatori si academicieni care isi doresc sa afle adevarul, originea acestui popor. Sincer….. ce inseamna pentru voi cuvantul: „romania” Stiti voi ca in dictionarul explicativ al Angliei, traducerea acestui cuvant este: TIGANIA. Si va mai mirati cand va duceti in vizita sau excursie intr-o tara din vest, oameni tarii respective, intorc spatele oamenilor cistiti, adevaratilor DACI, atribuindu-le cuvatul : „Tigani” ? Voi academicieni…. tineti cu dintii de titluri. Nu recunoasteti greseala la care ati fot impinsi sa o faceti pe timpul comunismului, de a atribui romaniei, oamenilor acestui pamant, incertitudinea ca pamantul aceste pe care treim si ne crestem copii este si acum pamantul fara stapan? Unde sunt DACII nostri, Care este isoria dacilor, Cum am ajuns noi sa fim urmasii dacilor daca voi nu sunteti in stare sa confirmati sau sa infirmati scrierile gasita in pivnitele VATICANULUI. Ce pretentie sa mai am eu ca cetatean al acestui pamant, cand vad ca nu se stie cine a ridicat acest frumos monument metalic pe varful Caraimanului. Daca mie imi este rusine ca nu cunosc adevarata sitorie a acestui pamant…. voua cum va este?

    Apreciază

  4. sica said, on februarie 15, 2017 at 9:35 pm

    http://www.identitatea.ro/categoria/identitatea-istorica/istoria-interzisa-a-romaniei/
    Foarte interesant si f.f.f bine de stiut. Cu DOAMNE AJUTA inainte ca BUNUL DUMNEZEU ne ingaduie si ne arata fata ascunsa a istoriei pe cat putem pricepe si duce noi bineinteles ca nu toti doar cativa care ne dorim acest lucru pentru ca simtim ca ce stim nu este adevarat si ne indeamna cugetul sa aflam adevarul.
    DOAMNE AJUTA-NE si ne mantuieste mai ales pe cei care ne dorim din tot sufletul aceasta mantuire si ne daruieste pricepere si intelepciune sa facem VOIA TA CEA SFANTA.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.