SACCSIV – blog ortodox

Arhimandritul Lazar (Abashidze): “ANTIHRIST vine in GEORGIA” / In Romania a venit?

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 28, 2016

Iata ce putem citi la “ANTICHRIST IS COMING INTO GEORGIA”:

Asezata în muntii Caucaz, Georgia este creștin ortodoxă inca din secolul al patrulea. O națiune de oameni vigurosi, puternici; și căderea comunismului a adus inviere in credință, revigorarea fiind condusă de sfintitul Patriarh Ilia al II-lea. Căderea comunismului a adus de asemenea si un nou interes în a găsi un mod mai european de viață în rândul poporului georgian. Mulți au privit spre integrarea în Uniunea Europeană. Acest lucru a adus noi tendințe, și presiuni pentru a aduce legi noi care intră în conflict cu tradițiile străvechi izvorate din creștinismul ortodox.

În luna februarie 2016, site-ul georgian Zneoba a publicat o scrisoare de la arhimandritul Lazăr (Abashidze), cu un avertisment pentru această națiune străveche care populează una dintre cele mai „porțiuni pământești” ale Maicii Domnului. De asemenea, este un avertisment pentru toți creștinii din întreaga lume.

228948.b

În Biserica noastră, credincioșii și chiar unii dintre clericii predica abordarea unei „iluminari” religioase sau chiar o renaștere. Ei spun că urmeaza o perioadă luminoasă pentru creștini, că în vremurile din urmă, apocaliptice, antihristul va domni peste tot în lume, dar el nu va intra în Georgia, etc.

Oricat de fermecati sunt de aceste vise plăcute și dulci, preocupați de construirea de biserici superficiale la exterior și locuri de inspirație (în așteptarea acelei epoci minunate), un mare număr de clerici și laici nici nu realizeaza (sau poate nu vor sa realizeze), modul în care spiritul lui antihrist intra în Georgia și isi face rădăcini adânci în sufletele oamenilor, incepand domnia sa, în toate straturile vieții.

De exemplu, programele de „educatie sexuala” sunt introduse în școli, în timp ce cursurile de istorie națională sunt anulate-uriașe sume de bani curg în Georgia, din însăși sânul satanei în Europa, în scopul de a introduce aceste programe!

Ce inseamna asta? Orice persoană care studiază cu atenție acest proiect numit „educație sexuală”, sau se uită la noile manuale, vor vedea în mod clar dorința autorului – si anume ca un copil încă din primii săi ani va începe să învețe toate felurile de depravare sexuală. Scopul lor este de a transforma căutarea pentru plăcerile trupului în scopul principal al vieții.

O teribila, nemiloasa persecutare împotriva conștiinței umane, valorilor morale si a sufletului.

Dar de ce politicienii lumii au nevoie de acest lucru? De ce nu economisesc niciun ban, cheltuind sume uriașe în scopul de a cumpăra conștiința ambilor părinți și copii?

Pentru că acum, în întreaga lume, există o muncă activă pentru a deschide calea pentru antihrist, iar în spatele acestor programe sunt chiar puterile întunecate.

Ei consideră că este de cea mai mare importanță pregătirea unei ordini generală la nivel mondial; si anume, să pregătească oamenii pentru aceleași interese, aceleași dorințe, aceleași nevoi-deoarece numai atunci va fi posibil să se introducă un lider mondial și să aibă controlul asupra întregii omeniri. Numai atunci diavolul va fi capabil să isi implineasca visul sau antic: toți oamenii să-l venereze ca pe un dumnezeu.

Pentru a face acest lucru posibil, ei trebuie să șteargă totul de la oameni-individualitate, gândire nobila, o viață obisnuita de idei și de spiritualitate.

O persoană imorală care nu cunoaște propria sa patrie, care nu cunoaște experiența și bogățiile spirituale ale strămoșilor săi, care nu caută altceva inafara de plăcerile trecatoare, care trăiește doar pentru ziua de azi, acest lucru este cel mai bun material posibil pentru a crea pe cineva care poate fi supus în mod pasiv trecerii la noua ordine mondială.

O persoană care poate fi controlata riguros, care nu are nici o idee, nici un suflet. Aceasta va fi gata să-și lepede toate aceste lucruri de dragul libertății: conștiința, rusinea, rigoarea morala. El va fi gata să plătească pentru libertate, sa pacatuiasca de dragul drepturilor, sa isi satisfaca trupul cu beneficiile acestui „paradis pământesc” și sa descopere confortul material prin tehnologie, fără a simți nicio mustrare de conștiință.

Impreuna cu toate acestea, se presupune că această persoană trebuie să rămână religioasa- caci antihristul isi doreste ca oamenii sa se inchine lui, și nu va fi vazut doar ca un om talentat, ci ca o divinitate.

Stand în spatele lui sunt spiritele întunericului, care ard cu pofta pentru închinare divină.

Dar această religie trebuie să fie laica (libera de orice influență a Bisericii), necunoscund nici un Adevăr – doar un surogat mistic care seamănă vag adevărului.

Astfel, pentru a crea această nouă societate, este nevoie de trei factori: religie ecumenică (religie fără har), imoralitate (o persoană care și-a pierdut conștiința), și o ruptura a legăturii dintre el și fosta sa cultură morală și spirituală (o societate fără istorie).

Este nevoie de un al treilea factor, deoarece sentimentul național, primit de la strămoși, de multe ori a îmbogatit o persoană cu înțelepciune, deoarece aceasta il învață să se întoarcă la părinții săi și să urmeze aceste valori nobile din punct de vedere spiritual, morale pe care le-au pretuit din totdeauna. Dar această temelie – baza a înțelepciunii și a moralității – trebuie să fie distrusa.

Astfel, orice persoană va începe să semene cu o planta ruptă din propriile sale rădăcini, pierduta si incercuita de apele tulburi si pline de noroi, împreună cu mii de alții ca el în abisul întunecat.

În cazul în care acest program este acceptat în școlile noastre, atunci georgianul va fi ars la rădăcină cu focul iadului!

In cateva decenii, Georgia va merge pe calea Sodomei și Gomorei, și în cele din urmă va împărtăși fără îndoială soarta lor. Nu este un accident faptul că ei încearcă să hrănească pe cei mici cu această otravă simpla, pentru a le otrăvi sufletele lor. Ei pun pariuri serioase pe noua generație.

Acum totul depinde de noi; și ceea ce este cel mai înspăimântător este faptul că oamenii sunt tăcuti. Preoții și clerul sunt tăcuti, și numai rareori auzi o voce de avertizare. Daca nu vor striga despre pericolul ce se apropie, în cazul în care nu protesteaza, în cazul în care nu trezesc creștini pentru a lupta cu acest rău, în cazul în care nu isi vin in fire, acesti oameni care au apostaziat de la Hristos – atunci ușa se va deschide larg și covorul va fi pregatit pentru ca antihrist să intre in Georgia.

Frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii (Ps. 110). Si liberarea din frica este inceputul nebuniei!
Archimandrit Lazar (Abashidze)

   Comentariu saccsiv:

   Multumesc fratelui Mario pentru traducere.

Cititi va rog si:

Documentar despre Patriarhul Georgiei Ilia al II-lea. Ce iubit e de credinciosi

VIDEO: Cantari ortodoxe, imagini superbe si oameni din Georgia

Georgia, o varianta de fuga?

Iata si comentariul fratelui el:

frate acest TREAZ Parinte Arhim Lazar mustra poporul si Biserica georgiana pentru ca unii credinciosi si chiar clerici (probabil citand profetiile Sf Gavriil Georganul) se leagana in vise de viitoare inflorire duhovnceasca la sfarsit fiind fericiti ca antihrist nu vine in Georgia; dar NU VAD ca duhul antihristic deja a patruns adanc si in poporul georgian (si da exemple modul viclean al incercarii instaurarii noii ordini modndiale si la ei, educatia sexuala la copii si alte marsavii de genul asta care sunt PARAMETRII ai DECADERII duhovnicesti a poporului) si TACEREA majoritatii pastorilor asupa acestor cumplite curse.
asta spune Arh Lazar AXIOS !

si incheie cu INDEMNUL SA ACTIONEZE: sa NU TACA sa FACA FATISE , SA MARTURISEASCA aceste CURSE ale caderii , caci daca nu vor faca asa, vor intinde covorasul rosu ca sa poata sa intre si la ei antihrist!

„Now it all depends on us; and what is most terrifying is that people are silent. The priests and the clergy are silent, and only rarely do you hear a voice of warning. If they do not shout about the approaching danger, if they do not protest, if they do not arouse Christians for the fight with this evil, if they do not through strict laws bring to their senses those people who have apostatized from Christ—then the door will be thrown wide open and the carpet rolled out for antichrist to enter Georgia.”_____ acum totul depinde de noi, si ceea ce-i mai inspaimantator e ca poporul tace. Preotii si clerul tac, si abia rar auzi vreo voce care atrage atentia asupra pericolului. Daca ei in continuare tac despre apropierea pericolului, daca ei nu protesteaza, daca ei nu fac pe crestini constienti de lupta necesara cu acest rau (al apostaziei n.m) daca nu iau masuri stricte ca sa-i faca sa-si revina in sine pe acesti oameni care au apostaziat de la Hristos_ atunci usa va fi deschisa larg si covorasul rosu desfasurat ca sa intre antihrist si in Georgia!!”

FRUMOSA MUSTRARE AVERTIZARE spre trezire, indreptate si lupta duhovniceasca cu apostazia a Arh Lazar catre poporul georgian!

Adica cu alte cuvinte nu va mai leganati in vise dulcege din cauza Profetillor ca daca nu veti fi vrednici de cele anuntate va intra negresit si la voi antihrist, caci il chemati cu faptele si darapanarea voastra duhovniceasca.

Ar trebui si la noi astfel de voci sa se ridice sa trezeasca din somnul cel de moarte al inselarilor si apostaziei poporul roman care zace MULT mai bolnav de aceste boli dracesti.

 

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on mai 28, 2016 at 2:09 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  2. bizantinnn said, on mai 28, 2016 at 3:29 pm

    Lovitură de stat în Biserica Ortodoxă!
    Biserica Ortodoxă este un organism ce cuprinde peste trei sute de milioane de oameni din întreaga lume.
    Din Japonia până în Argentina şi din SUA până în Indonezia, în cele mai multe ţări există grupuri mai mici sau mai mari de creştini ortodocşi.
    Una dintre cele mai des întâlnite acuzaţii la adresa Bisericii Ortodoxe este aceea de învechire, de lipsă de reformă, de încremenire în trecut.
    Aceasta deoarece Biserica Ortodoxă este cea care, înfiinţată de Iisus Christos în secolul I, a păstrat neschimbate învăţătura acestuia, fără modernizările şi revenirile pe care le găsim în Catolicism, Anglicanism şi altele asemenea.
    Felurite grupuri mai mici sau mai mari s-au desprins din ea de-a lungul veacurilor, prin felurite reforme. De la cele ale lui Arie sau Macedonie în vremuri mai îndepărtate, până la cele ale rascolnicilor în vremuri mai apropiate.
    În ciuda acestor pierderi, Biserica Ortodoxă a refuzat să îşi schimbe structura, bazată pe sobornicitatea sau sinodalitatea apostolică. A refuzat să îşi schimbe învăţătura sau slujirea.
    Orice dezvoltare a învăţăturii de credinţă sau a cultului, orice rugăciuni sau cântări noi, orice practică, de orice fel, a fost şi este supusă în Biserica Ortodoxă unei cercetări extrem de dure.
    Dacă nu se potriveşte perfect cu Învăţătura Bibliei, dacă se abate în vreun fel de la Tradiţia Bisericii, este respinsă.
    Totul este potrivit pe acest tipic. De la Liturghia ortodoxă, alcătuită din sute de texte biblice asamblate într-un mozaic uimitor, până la administraţia bisericească – ce caută să respecte cât mai fidel organizarea Ucenicilor în jurul lui Iisus Christos.
    Desigur, există oameni care încalcă aceste rânduieli. De la ortodocşii „de rând”, numiţi mireni, şi până la ierarhii cei mai mari. Aşa cum şi în cele mai stricte unităţi militare există oameni care încalcă regulile.
    Dar, atenţie!, încălcarea regulilor nu înseamnă schimbarea lor!
    Iar Biserica Ortodoxă nu şi-a schimbat regulile niciodată!
    Sau, nu şi le-a schimbat… până acum!
    Pentru prima dată în istorie, o schimbare ULUITOARE a apărut în Biserica Ortodoxă!
    După ce mai bine de o mie de ani Biserica Ortodoxă a luptat pentru egalitatea puterii episcopilor în Biserică – dar şi a preoţilor, a călugărilor, a mirenilor -, pentru prima dată în istorie acest lucru se schimbă!
    Pentru prima dată în istorie Biserica Ortodoxă acceptă INEGALITATEA!
    Acest eveniment ISTORIC de cea mai mare greutate trece aproape neobservat în aceste zile, în care are loc!
    Practic, până acum toţi episcopii erau egali între ei.
    Într-un sinod oarecare, orice episcop, oricât de mic, avea acelaşi drept de vot şi acelaşi drept la cuvânt cu oricare alt episcop.
    Dar acest lucru se schimbă!
    Prin înţelegeri secrete, în iunie 2016 va avea loc un aşa numit „Sinod Panortodox” în Insula Creta.
    Sinod în care urmează să voteze, din sutele de episcopi ortodocşi din toată lumea, DOAR 14!
    Iar aceştia vor avea putere să dea hotărâri pentru TOATĂ BISERICA ORTODOXĂ!
    Practic avem de-a face cu o discretă şi extrem de eficientă lovitură de stat, prin care cei 14 episcopi vor prelua conducerea întregii Biserici Ortodoxe!
    Iar toţi ceilalţi episcopi – şi toţi ortodocşii – devin de acum supuşii lor!
    Egalitatea dintre episcopi, caracteristică fundamentală a Ortodoxiei, dispare.
    Se va putea numi mai departe Biserică Ortodoxă?
    Este doar una dintre întrebări.
    Mai interesantă ni se pare acum însă altă întrebare: cine va conduce pe cei 14 episcopi?
    La prima vedere, s-ar crede că este vorba despre Patriarhul de Constantinopole, aşa-zisul „Patriarh Ecumenic”.
    Părerea noastră este însă alta.
    Pentru că acele canoane care au dat Constantinopolului statutul de Patriarhie Ecumenică au dat şi motivul: era noua capitală a împărăţiei!
    Ori astăzi Constantinopolul nu mai există! Nici ca nume, nici ca reşedinţă imperială!
    Istanbulul nu mai este nici măcar capitala Turciei!
    Ceea ce face din titlul de „Patriarh Ecumenic” un titlu disponibil. Pentru cineva care poate să îl obţină!
    La Athos, unde au ajuns în aceste zile Putin şi Patriarhul Chiril al Rusiei, s-a întâmplat un lucru ce a scăpat multora.
    Un prieten l-a observat, însă, şi mi-a trimis poza. Clară, incontestabilă: Putin a fost aşezat în biserică în stranele împărăteşti!
    În acelea în care doar împăraţii puteau să stea!
    Ori asta înseamnă un singur lucru: se lucrează la punerea întregii Biserici Ortodoxe sub autoritatea Patriarhiei Ruse.
    Patriarhie care are în spate întreaga putere şi lăcomie a Rusiei.
    Aceasta este ţinta loviturii de stat din Biserica Ortodoxă!
    De la grupul de 14 episcopi-cardinali ce vor prelua controlul se va trece la numirea unui episcop-papă: Patriarhul Rusiei.
    O schimbare gigantică, ce se petrece chiar sub ochii noştri.
    O schimbare pe care îmi permit să o consider extrem de rea. Şi care, cred eu, ar trebui să fie neapărat oprită.
    Pr. Dr. Mihai-Andrei Aldea

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on mai 28, 2016 at 6:54 pm

      bizantinnn

      Cand a zis ca rockerii satanisti sunt Sfinti, am crezut ca e „doar” hulitor. Acum cred ca e cu treaba.

      Fraza cheie din comentariul sau de mai sus e: „se lucrează la punerea întregii Biserici Ortodoxe sub autoritatea Patriarhiei Ruse.
      Patriarhie care are în spate întreaga putere şi lăcomie a Rusiei.”

      Pana acolo zice bine. Apoi baga otrava in tort.

      Realitatea e alta:
      – problema cu Marele Sinod e ecumenismul si schimbarea traditiei
      – problemea cu neinvitarea tuturor episcopilor e mult mai simpla: e mai simplu sa manipulezi mai putini, mai ales cand pe majoritatea deja ii ai la mana

      Apreciază

    • el said, on mai 28, 2016 at 9:19 pm

      bizantinn

      KAKA MAKA !

      scursori de onanie in public …. labarel aldea si limbaritza lui obisnuita si PLATITA !

      reeducarea GLOATEI IMPOTRIVA Rusiei la ordin euroatlantic!
      nu e nici o diferenta intre danutz si kiril sau bartolomeu, …
      dar este una IMENSA intre Romania (care DEGRABA va fi SPULBERATA pentru dobitoacele botezate DEGEABA care o populeaza si se lasa calauzte fericite de „pastori” ca ONANICI aldea) si Rusia PRAVOSLAVNICA Nascatorea milioanelor de Noi Mucenci si care INCA va straluci si mai mult ….

      spre pizma gloatei filetiste si INSELATE care va scrasni neputinciosa vesnic in iad iata :
      VESNICA DIFERENTA de VALOARE DUHOVNICEASCA !

      Apreciat de 1 persoană

  3. marinela said, on mai 28, 2016 at 4:43 pm

    Buna intrebare,frate Vasile,iar raspunsul e ,da!Eu cred si vad ,de fapt,ca in Romania se insinueaza tot mai mult stapinirea lui antihristica prin legile satanice care se pun in vigoare tot mai des, de cei de la guvernare , prin cozile de topor ale bisericii,ca avem destule infiltrate in sinul ei si prin poporul slabit in credinta ,”bolnav” de lene, viata comoda si ingimfare.Avem toate ingredientele disponibile pentru Tradarea Credintei noastre stramosesti si adoptarea cu seninatate a celei antihriste-ecumenismul cel mult propovaduit de apostati.Dupa parerea mea ,cred ca au ramas putini in clerul bisericesc ,care sa lupte cu dirzenie si credinta impotriva acestei lepre ,care se intinde si imbolnaveste tot mai multa lume ortodoxa.Vai de noi!

    Apreciat de 1 persoană

    • Aurora said, on mai 29, 2016 at 1:01 am

      Vor ramane putini preoti ai lui Hristos. Majoritatea vor trece de partea Apusului intunecat. Sa ne cautam de pe acum duhovnicii care vor tine slujbe in ascuns ! Mai bine zis sa ne rugam sa ni-i descopere Dumnezeu. Doamne ai mila de poporul roman si de toti ortodoscii de pe pamant !

      Apreciază

      • mihai said, on mai 29, 2016 at 7:28 pm

        da, si unde sa mai gasim astfel de duhovnici descrisi de tine marinela?, da este ft adevarat ca vor mai fi, dar ft. putini si imposibil de gasit, de exemplu pr. aldea care la iinceput il apreciam ulterior miam schimbat parerea despre el

        Apreciază

      • melania roman said, on mai 29, 2016 at 8:31 pm

        nu mai gasesti duhovnici , care sa nu fie ecumenisti , vanduti banului ,placerilor etc. eu personal sint dezamagita , de fostul meu duhovnic , preot calugar , intr-o buna zi nu a mai fost de gasit la manastire , au trecut luni , ani , dar la nici o manastire nu era , dragul de el s-a insurat

        Apreciază

      • marinela said, on mai 29, 2016 at 11:42 pm

        mihai,sa stii ca mai sint ,inca duhovnici tematori de Dumnezeu si rigurosi foarte cu respectarea canoanelor sfinte,dar trebuie sa te rogi lui Dumnezeu sa ti-i scoata in cale,ca nu-i descoperi usor.Tu roaga-te cu nadejde si posteste un pic si-ai sa vezi rezultate la rugaciunile tale,ai incredere in Dumnezeu si nu deznadajdui.E mai greu de noi cei din diaspora,ca e o raritate rarissima – scuza-mi pleonasmul – sa gasesti un duhovnic adevarat,pt ca sint toti”ascultatori”fricosi de ierarhii cazuti gramada in erezia asta blestemata.Tot in Romania mai avem salvarea cind mergem in concedii,sa ne mai curatam sufletul de funinginea pacatelor, printr-o spovedanie amanuntita la un duhovnic bun.Doamne ajuta si mintuire!

        Apreciază

  4. Mario said, on mai 28, 2016 at 6:39 pm

    Cu placere, voi traduce oricand voi avea timp!
    Offtopic: in Olanda s-a legalizat cresterea de embrioni umani in laboratoare pentru cercetari…
    https://www.rt.com/news/344685-embryos-human-dutch-government/
    Cati copii vor omori?

    Apreciază

  5. Miron Lucretia said, on mai 28, 2016 at 9:32 pm

    Frate saccsiv, antihrist în țara noastră este venit cam de mult timp, poporul se face că nu-l vede, dar mai trist este că acceptând pe slugile lui, chiar și în ortodoxie nu ne vom putea mântui, căci după imensa milă a lui Dumnezeu, urmează dreptatea și judecata Sa.

    Apreciază

  6. ORTODOXIE said, on mai 28, 2016 at 10:59 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

  7. acelas said, on mai 29, 2016 at 12:50 am

    De vazut maine (duminica), Ps Longhin slujeste la man. Cormaia jud. Cluj impreuna cu ips. Andrei si ps. Macarie (nu stiu ce treaba are cu ei, cred ca mai niciuna, doar poate ii uneste zona apropiata (bistrita) fata de PS Longhin. De vazut predica, daca se va da ceva.

    .

    Apreciază

  8. mircea.v said, on mai 29, 2016 at 12:49 pm

    @el,

    uite asa cum „e poporul roman mult mai bolnav”, la noi inca nu este introdusa educatie sexuala in scoli. Inca.
    Frate, peste tot va fi la fel, nu sant nici unii mai cu mot. si poporul roman e bolnav si cel rus si cel georgian, si cel grec si cine vrei tu. Atat timp cat ai internet peste tot, carduri bancare, telefonie mobila, aceiasi agenda a educatiei copiilor, putreziciunea e aceiasi. Nu-ti fa iluzii ca poporul x e mai bun ca poporul y.

    Apreciază

    • el said, on mai 29, 2016 at 2:12 pm

      mircea.v

      si TOTUSI , NUMAI UNII au primit prin Sfinti si proorocii CUVANT BUN de mantuire de la Duhul Sfant pentru vremurile de pe urma…

      sa fie oare „intamplator”?

      Apreciază

      • mircea.v said, on mai 29, 2016 at 6:49 pm

        @el,

        ce m-as bucura sa stiu ca e scapare intr-o tara anume, si sa mergem toti acolo…
        Vezi ce e la greci, astia deja au legalizat uniunile civile homosexuali, cu tot Muntele Athos; rusii – unifica toate actele cu cip, amprentari, e vorba de intentia aratata, ca inteleg ca cine nu vrea cnp de exemplu, inca se mai poate sa nu aiba. Georgia e colonie sua. crezi ca educatia copilului, mass-media e alta, omul e altul? Doar sant colonie sua si ei.

        Cuvantul bun de mantuire pt vremurile din urma este „tine ortodoxia asa cum e ea” si „nu accepta insemnarea”. Nici o tara nu e ferita de pr insemnarii. Asa ca, prefer sa o infrunt la mine acasa.

        Da am si eu o intrebare, e vreo proorocie care spune, mergeti in locul/tara x ca acolo veti gasi mantuirea, in vremurile din urma? S-au mai dat citate pe aici pe tema asta, da nu mi-a ramas nici unul in minte. Recunosc, nici nu m-a preocupat ideea de a gasi alta tara in care eventual sa plec… Ca am plecat de la ideea ca daca sant nascut in Romania, asta e, imi asum faptul, fac ce pot (un epsilon) la mine acasa, si in rest, Dumnezeu cu mila.

        Apreciază

      • el said, on mai 29, 2016 at 9:28 pm

        mircea.v

        nu e vorba sa mergi undeva anume , ci de CATI CRESTINI dintr-un neam se vor mantui in conditiile anticristice care cuprnd lumea !
        si aceea este DIFERENTA penrtu care UNII primesc CUVANT BUN si altii NU!

        si chiar de locuri vorbind, iata Sf Serafim de Sarov zce ca Diveevo NU va fi calcat de anticrist oricat s-ar SCREME el si se va sceme…DEGEABA…
        Sf Gavriil Georgianul si NU NUMAI el( Cuviosul Selafiil de la Tomsk ucenicul iubit al Sf Luca Chirurgul de la Crimeea) spune ca in Georgia se vor mantui GLOATE si va fi posbila chiar si viata monahiceascapana la sfarsitul vrmurilor chiar in timpul lui anticrist, in vreme ce CHIAR Athosul VA CADEA( nu insemana ca monahii drepti din el se voe pirede, NU . aceia vor urma Maicii Domnului Portaritza si vor merge ….ghici unde? ) …. si tie ti se pare NIMIC.

        ce conteaza politica si mersul treburilor lumesti daca ACOLO se mantuiesc oamenii IN CIUDA aceleia si IN ALTA PARTE NU ????
        tu mergi dupa credinta ( si in profetiile facute de Duhul Sfant ) sau DOAR dupa analiza mintii tale asupra starii celor lumesti?

        Apreciază

      • el said, on mai 29, 2016 at 9:30 pm

        mircea.v

        si nu zice nimeni ca trebuie sa mergi in alta parte daca nu iti este dat, ci zice ca MUSAI : „si de traim si de murim ai lui Hristos SA FIM !!! ” ORIUNDE am fi !!!

        Apreciază

      • el said, on mai 29, 2016 at 9:32 pm

        mircea.v

        asta NU SCADE cu NIMIC MERITUL acelor neamuri care IN CIUDA vremurilor antcristice se vor SLAVI !

        Apreciază

  9. […] Arhimandritul Lazar (Abashidze): “ANTIHRIST vine in GEORGIA” / In Romania a venit? […]

    Apreciază

  10. […] Arhimandritul Lazar (Abashidze): “ANTIHRIST vine in GEORGIA” / In Romania a venit? […]

    Apreciază

  11. […] Arhimandritul Lazar (Abashidze): “ANTIHRIST vine in GEORGIA” / In Romania a venit? […]

    Apreciază

  12. […] Arhimandritul Lazar (Abashidze): “ANTIHRIST vine in GEORGIA” / In Romania a venit? […]

    Apreciază

  13. […] Arhimandritul Lazar (Abashidze): “ANTIHRIST vine in GEORGIA” / In Romania a venit? […]

    Apreciază

  14. […] Arhimandritul Lazar (Abashidze): “ANTIHRIST vine in GEORGIA” / In Romania a venit? […]

    Apreciază

  15. […] Arhimandritul Lazar (Abashidze): “ANTIHRIST vine in GEORGIA” / In Romania a venit? […]

    Apreciază

  16. […] Arhimandritul Lazar (Abashidze): “ANTIHRIST vine in GEORGIA” / In Romania a venit? […]

    Apreciază

  17. […] Arhimandritul Lazar (Abashidze): “ANTIHRIST vine in GEORGIA” / In Romania a venit? […]

    Apreciază

  18. […] Arhimandritul Lazar (Abashidze): “ANTIHRIST vine in GEORGIA” / In Romania a venit? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.